Új privát üzeneted érkezett!

Judit Kép
Tudok is. Bár tegnap hazafelé azt hittem nem bírom ki, és utána alig bírtam kipréselni Kép
Ez jó vagy rossz?

Kép
zsuzsci
 
 


Judit Kép
A Férjed nem tud beszélni a munkahelyeddel, hogy inkább vele beszéljék meg, hogy mit akarnak, Téged ne zaklassanak?

Csak egy ötlet...

Kép
zsuzsci
 
 


Zsófi
Elküldtem az e-mailtKép

Ildikó
Simán lehetsz még babás, attól, hogy egycsíkos lett a tesztedKép Várj egy pár napot, aztán tesztelj újra!!! Én a Clearblue tesztet ajánlom, sokunknak bevállt!!!Kép
Drukkolok!!!

Babus

Kép
babus2005
 
 

 
 

Hat a felfazasnak az a tunete, nekem az volt, hogy kellett mennem, de nem tudtam, csak egy kicsit, es a vegen a csillagokat lattam, no ekkor mar verzett, ezert nem szabad a felfazast viccnek venni. Viszont, ha nem faj, es tudsz is, akkor az terhesseg jele. Nem akarom bemagyarazni, csak korulottem a babasok mind ezt mondjak. A sogornom mind a haromszor innen tudta, hogy terhes. De mondom, hogy nem fajhat, es van is, nem csak csipp csopp.
Ugye jol mondom Babus? Sajnos en tapasztalatbol tudom.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Zsuzsci!
tudod az a baj, hogy ha a ferjemhez iranyitom oket, akkor direkt kerdeznenek valami szakmait, amihez a ferjem nem ert, es igy megint ott lennenk ahol most vagyunk. Szerencsere azota meg nem hivtak.
Kozben csinalgatom a hazimat a suliba, Ciprusrol. De gyonyoru hely. Nagyon elvezem most a tanulast Kép
Jart erre a Family Frost, felhivtam a ferjem, hogy vegyunk-e valamit, mire mondta, hogy nem kell. Nana, hogy kimentem, megkivantam a halrudacskakat, dehat ahhoz krumpli is kell, akcios volt a sajttal toltott husi, azt is vettem. Nincs itthon desszertem, mire vettem egy nagy doboz fagyit, amihez adtak egy ajandek vienetta felet. Vegul egy csomo penzt elvertem Kép Jo, nem is olyan sokat

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Judit Kép
Nem lehet, hogy csak egy enyhébb felfázás?
A doki ezt vizelet mintából állapítja meg?

Kép
zsuzsci
 
 


Judit!
Képzeld el, hogy Én tegnap kívántam meg a halat, pedig nem is szeretem.Kép
Nagyon egy húron pendülünk.Kép
Nem gondolod?

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Babus
Hogy gondolod, hogy utálni tudnálak????? Pláne hogy én kértem az őszinteséget, de ha nem kérem, akkor is ez a normális Kép
Egyébként az a baj, hogy én is azt érzem, amit te Kép De pontosan nem tudnám megmagyarázni hoyg miért. Hát ez napokon belül ki fog derülni, az biztos.
Látod, csak érdemes volt elmenned arra a bulira Kép Meg hogy hagytad magad rávenni a táncokra Kép

Olya drágák vagytok! Kép Kapaszkodunk még Zsuzscival együtt minden zebrás lábacskájába Kép Ja, azt le sem írtam nektek, hogy azt álmodtam, megyünk szülni, és egy kisfiunk született. Nagyon könnyen és gyorsan, és nagyon szép volt, fekete haja volt Kép Aztán pár óra múlva mentünk haza és közben be kellett vásárolni baba-dolgokból mert még semmit sem vettünk meg Kép Érdekes volt Kép

Jura
Én is szeretnék meglepni mindenkit egyik reggel Kép
Hát ilyen 28-30 napra meg szokott jönni a menzim.

Stella Kép
Oké, dobom majd hozzád Kép De jó is lenne, ha ilyen egyszerűen meg lehetne oldani Kép

Ildi Kép
Szerintem is van esélyed még bőven, korai volt még a teszt. Pár nap nálad is eldönthet sokmindent Kép Nagyon szorítok neked!!!!!!!

Judit
Jogi képviselővel nem lehetne megvívni a csatát? Úgy értem csak annyit kéne mondani a munkáltatónak hogy te a továbbiakban nem beszélsz velük, és irányítod az illetékeshez. Tudom ez nem iylen egyszerű, de nem kellene többet idegeskedned emiatt. És az lenne most a legfontosabb! A mobilod meg ne kapcsold ki szerintem, mert a párod ha nem tud felhívni biztos aggódni fog. Nagyon kedves emberke lehet Kép
Amúgy majdnem én is egyedül vagyok itt a párommal, az én családom Kaposváron él. A férjem testvéréék is sokat dolgoznak, ritkán is találkozunk. Anyósék is itt vannak, meg számíthatnék is rájuk, de fene tudja, ilyenkor az ember talán jobban a saját családjához húzódik, nem? Szóval nekem sem lesz sokkal könnyeb mint neked, de nem baj, ezt vártuk, várjuk, és más is megoldotta, mi is meg fogjuk! Igaz? Kép

Tündi
Vendég
 


Zsuzsci!
Mindenkepp menj el dokihoz. Nem vagyok mar biztos benne, de azt hiszem urulogiara kell menni. Ott a doki megnezte uh a ket vesemet, vizeletet nem kert pedig kellett volna. Felirt nagyon eros antibigyot. Otthon kellett maradni melegben. Nagyon vigyazz magadra. Erdeklodj utana, hogy van-e ma rendeles, es menj el!!! es ha a doki azt mondja, hogy maradj otthon, akkor tedd azt. Ez nagyon fontos, nem jatek!

Judyt!
Az a baj, hogy mar nem kivanom, csak elso felindulasra akarozott halat enni. Olyan erdekes, ettem reggel kakaos csigat, aztan 1o korul elkezdett fajni a hasam, ettem egy furt szolot, most megint faj a hasam, de ezek mas fajasok. Nem olyan, mint amikor regen ehes voltam, olyan fura. Nem kivanom a kajat, megis ugy erzem, hogy ennem kell, mert azert faj. Hulye vagyok?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Zsuzsci
Szerintem viszonylag egyértelműen megállapítható, hogy a gyakori pisilést felfázás vagy terhesség okozza-e.
Ha terhesség okozza, az attól van, hogy a megnövekedett méh nyomja a húgygólyagot, ezért már kevesebb vizeletmennyiségtől is úgy érzi az illető, hogy pisilnie kell, de nem feltétlenül tud is sokat pisilni.
Hozzáteszem, nekem ilyen tünetem nem volt a babavárás elején. Nekem inkább mostanság van ilyen érzésem, mivel már a jókora pocim úgy nyom, hogy sehová se tudok úgy elmenni, hogy útközben ne kéne megállni valahol egy gyors WC-re menésre. Max. 1 óráig bírom, aztán irány a WC, de ez abszolút nem egy kellemetlen, fájdalmas érzés.
Ellenben a felfázás szerintem nagyon is az. Sajnos régebben sokszor volt benne részem. Állandóan ingerelt a WC-menés, akár 5 perc múlva újra tudtam volna menni. Fájt maga a pisilés is, és alapból volt egy alhasi fájdalmam is közben. Roppant kellemetlen érzés volt.
ilyenkor már a tünetekből nyilvánvaló a felfázás. És akár enyhe, akár súlyos, akkor is kell rá antibiotikum és jó hatású még, ha iszol rá nagyon sok forró kamillateát, ez jól átmossa a szervezeted és a kamilla ugye gyulladáscsökkentő is és vegyél jó forró fürdőt is!
De ha mégse lenne egyértelmű, egy egyszerű vizeletvizsgálat megadja rá a választ. Fertőzéskor a vizeletben sok fehérje, genny és fehérvérsejt van.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Ildikó
Szerintem lehet, hogy csak korán teszteltél.Az, hogy most másképp fáj mint eddig, remélhetőleg jelent valamit. Szerintem hétvégén próbálj újra tesztelni! Drukkolok neked!!!!!!

Judit
Megértem a félelmeidet a munkahelyed miatt! Nálam is elég zűrös lesz a bejelentés, már előre félek.

Sajna, megismerkedésünk története nem publikus. Félek, hogyha idekeveredne valami ismerős és olvasná, kinyilvánítaná nemtetszését. Sajnos az emberek nagy százaléka "sérülteknek" tekint minket. Én boldog vagyok hogy ilyenben lehetett részünk. Egy barátnőm pedig történetünk hallatán sírva fakadt, hogy ő is ilyen romantikusan szertné megismerni a párját. Ha valakit érdekel szívesen elküldöm e- mailben. Titokzatos vagyok ugye?
Jura
jura
 
 


Szerintem amíg nem olyan súlyos egy felfázás, addig nem olyan fontos az urológiára menni, legalábbis én még sose jártam ott.
A háziorvos a tünetek alapján egykönnyen diagnosztizálja, felír rá gyógyit, max. levetet veled egy vizeletmintát.
Judit, szerintem te már a véres vizelet miatt kerültél urológus kezekbe, nem?

Babus

Kép
babus2005
 
 


Jura, engem érdekelKép

Kép
babus2005
 
 


Judyt, Judit
Én is halat kívántam! Egyik reggel megettem egy egész doboz füstölt sprotnit. Mikor felébredtem már ez volt az első gondolatom. Egyébként most én is ott tartok, hogy nem kívánom a kaját, és sűrűn hosszan tartóan émelyegek, majd muszájból lekezdek enni és máris jól esik a kaja.
Jura
jura
 
 


Jaj, még valami. A cicijeim egyre csak növekednek! Tegnap az irodában egész nap rosszul éreztem magam, alig kaptam levegőt. Aztán véletlenül elhúztam a melltartóm a tüdőm tájékáról és máris kaptam levegőt. Gyorsan letéptem a melltartót magamról és valami fantasztikus érzés volt. Én hülye, hogy nem jöttem rá előbb! A párom meg annyira örül , hogy nőnek és állandóan azon nevet, hogy hányszor kell majd nagyobb melltartókat vennem?
jura
 
 


Jura, Judyt, Judit Kép

A hallal en is hasonloan voltam/vagyok. Minden mennyisegben magamba tudnam tomni. Aztan kiderult, hogy bizonyos fajtakat nem ajanlott enni a magas higanytartlom miatt... Kép Pl. en sok tonhalat ettem, es az az egyik legrosszabb. Persze minden mertek kerdese, de mivel en hust nem eszek, igy nalam a hal sokkal nagyobb mennyiseget kepvisel.

Zsuzsci Kép

Mindenkepp menj el dokihoz szerintem! - de remelem, hogy nem felfazas van a dologban... Kép

Gyöngyi

bgy
 
 


Babus Kép Judit Kép

Köszi a tanácsokat, tapasztalatokat. Délután meglátogatom a dokit, aztán kiderül, hogy mi a helyzet.

Kép
zsuzsci
 
 


Jura!Kép

Engen isKép

bbb@vipmail.hu

Tündi!Kép

Nagyon nagyon szurkolok Neked!!!!!

Mea
mea
 
 


Ildikó,
A jelek egész jól hangzanak, szerintem is pár nap múlva újra kéne tesztelned.

Jura,
Engem is érdekelKép

Kép
móni23
 
 


Jura

Az én párocskámnak is nagyon bejön a cicinövekedésemKép Én nagyon lapi voltam, 70A-ról indultam, de már jó ideje a 80B-nél tartok, de talán egy eggyel nagyobb is rámférne. És még nincs vége. És mi lesz még miután beindul a tejcsiKép A babavárás a legjobb plasztikai sebészKép Természetes mellnövesztés ingyen és boldoganKépÉs bónuszként kapsz még egy babát isKép hát kell ennél jobb?Kép

Hát én sose kívántam a halat. Még a gondolatától is kiráz a hideg. A hal és a tej, ez a kettő amit soha semmi pénzért meg nem ennék. A halat még nézni is utálom. Ugyan van akváriumunk, de némelyik nagyobb halat még nézni is rossz, pláne amikor a nagy gurámink a szemembe néz...hú, az hátborzongató.
Egyébként én soha semmilyen extra kaját nem kívántam meg. Én ugyanazokat szeretem és utálom, amiket a babavárás előtt.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Tundi, Babus, Jura, Moni!

Halas vagyok, hogy reagaltatok a levelemre, jol esett.
Most nagyon nem tudom, hogy mire is gondoljak, mar par napja ragodok ezen, a munka sem megy valami fenyesen, remelem nem bakizok boduletes nagyokat. Az igazsag az, hogy ebben a honapban abban a fazisban voltam, hogy nem erdekel, nem idegesitem magam, mert ugy sem sikerul. Erre pont most kesik. Ezert mindenfelet bekepzelek magamnak egyreszrol, masreszrol viszont lebeszelem magam. Rossz erzes, szeretnek mar valamit tudni. Erre meg rajon az is, hogy majdnem minden ejszaka babaval almodom, ennyire foglakoztat.

Szeretnem, ha mar vegre hetvege lenne, mert akkor tobbet tudnek.

Jura, engem erdekelnek az ilyen tortenetek. Cimem: etyike@yahoo.com
etyike
 
 


Lányok

CsaK most sikerült feljutnom a netre, sz...kodik valamiért.

Judyt

nagy nagy gratula a 6 mm-es babucihoz. Biztos olyan jó érzés lehetett amikor mondta a dokid, főleg úgy, hogy lehet kettő is van. Jaj ez nagyon szupi hír.

Annácska

Ha a PCT-d negatív akkor minden ok. Ne aggódj.

Lányok

Most hozta a férjem az utolsó vérleletemet (pajzsmirigyet és az inzulinszintet nézték) és az inzulin szintem alacsony, azaz 8,4 nmol a határérték pedig 8,9-28 között van. Valaki tudja azt, hogy ez mit jelent, anyukám szerint a cukrom nem jó. Na puff neki már csak ez hiányzott.
mokuci28
 
 


Jura!
Képzeld már nekem is kell nagyobb melltartót vennem.Persze a párom örömére.Mindig nézni, hogy mennyit nőtt, és mosolyog.KépMost 85B, és most vegyek 90-est, húú még belegondolni is....milyen kell majd később.Kép
Hát persze, hogy engem is érdekel a story.Kép
Légyzi küldd el nekem is. Kép

Tündi!
A páromat Én a gyomrán keresztül fogtam meg.Kép
A barátnőm egyben munkatársnőm férje és az én kiszemeltem is munkatársak voltak.Látásból már ismertük egymást, voltunk együtt bulizni, de semmi több nem alakult ki.A barátnőm hozott össze náluk egy vacsorát, de úgy, hogy én főztem a vacsit, ami töltöttkáposzta volt, az pedig az Ő kedvence.KépMég azóta is emlegeti, hogy milyen finom volt.Kép
Remélem nyomon tudtad kisérni.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Bgy!
Tudtam, hogy a tonhalat fogod irni Kép Pont azt ettem. Ezt nem hiszem el. De egy szelettol csak nem lesz bajom, nem?

Babus!
En haziorvoshoz akkor sem mentem volna, ha csak kis felfazasrol van szo, hisz o egy altalanos orvos, es nem biztos, hogy o nem kuldott volna-e urulogiara. En inkabb rogton ott kezdtem az ultrahang miatt. A haziorvos meg nem tud megnezni, hisz neki nincs uh-ja

Zsuzsci!
Orulok, hogy elmesz dokihoz, igy tuti kiderul, hogy felfazas, vagy baba van a dologban. Mindenkepp drukkolok!

Jura!
Engem is erdekelne, kerlek kuld el, de ha lehet a kalinszky.judit@freemail.hu

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Judit Kép
Köszi a drukkot!
Reggel mindenképpen megírom mi volt...

Kép
zsuzsci
 
 


Judit Kép

Ne aggodj, az elenyeszo mennyiseg. Kép Es kesobb is eheted, csak nem szabad sokat enni. Pl. egy doboz tonhalkonzerv/het mar surolja a hatart. Egyebkent meg tenyesztett halat kell fogyasztani, es azok altalaban nem tartalmaznak karos anyagokat.

Gyöngyi

bgy
 
 


Jura Kép

Nekem is elkuldened? - nagyon kivancsiva tettel... Kép

Egyebkent mar en is 1 szammal nagyobb melltartot hordok. Ez kesobb is megmarad? - vagy visszaallunk majd a regi meretre?

Gyöngyi

bgy
 
 


Mokuci

Az inzulin valóban a vércukorral függ össze. Az inzulin hormon csökkenti le a vérben a cukorszintet. A cukorbetegeknek pont ezért adnak inzulint, hogy a magas vércukrukat le tudja csökkenteni normális szintre.
Az, hogy neked éppen határérték alatt van, nem tudom pontosan mit jelent és mennyire komoly. Az én kis agyammal végigondolva annyit, hogy mivel kevesebb az inzulinod, valószínűleg kicsit magas a vércukrod, merthát nincs ami normál szintre csökkentené. De ez csak az én verzióm.
Volt valamikor éhgyomri vércukor vérvételed? Annak mennyi volt az eredménye?

Ildikó
Én is ilyen nemtörődöm állapotban voltam amikor megfogant KristófomKép Talán pont ez a titka az egésznek?!Kép

Nálunk miért nem esik a hó?!Állandóan azt lesem.Kép A déli hírekben mutatták, hogy a Bakonyban 15cm-es hó van. Rögtön fogom magam és elutazom odaKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Gyongyi!
Basszus most esett le, hogy tegnap ettem egy doboz olajos tonhalkonzervet. Na most lesz min idegeskedjek. Miert nem hivjak fel a dokik ilyenre a figyelmet? Most baja lesz a picimnek? Ugye nem? Tobbet sosem eszem ilyen halat. Ugye meg nem keso?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Zsuzsci!
Este mar nem tudsz doki utan irni? Csak holnap reggel Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Judit Kép

Jaj-jaj, mar banom hogy irtam. Szerintem nem kell aggodnod, csak kesobb ne egyel tul sokat. En az utobbi 2 honapban!!! szinte minden nap ettem tonhalat, mert az itteni menzan szar a kaja, a salatabarban meg ez az egyetlen protein... Megkerdeztem a dokit, es csak arra figyelmeztetett hogy mostantol jobban figyeljek ra! Szoval NE AGGODJ, biztos hogy semmi gond. Es ehetsz, de csakis mertekkel!
Ezek persze a tengeri halakra vonatkoznak!!! Azok kozul se mindre!

Gyöngyi

bgy
 
 


Babus

Kb. 1 évvel ezelőtt nézték már az éhgyomri vércukrot és az jó volt, ezért csodálkozom az eredményen.
mokuci28
 
 


Judit Kép
Annyira jól esik az aggódásod. Sajnos csak reggel tudok írni. De ígérem igyekszem.
Sziasztok
holnap

Tündi Kép
Extra drukk Neked Kép

Kép
zsuzsci
 
 


Jura Kép
Engem is nagyon felcsigásztál, küld el kérlek.

Mókuci Kép
PCT nincsen csak PCNA, az is ugyan az?
Totál nem értek hozzá és olyan rossz a bizonytalanság Kép

Judyt Kép
Tegnap a dokid mit mondott a cisztákra? Felszívódtak már és nem is látszott?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Lányok, elküldtem az e-maileket.
Judyt
Van kép a profilomban! Igaz, hogy baromi nagy és nem függőlegesen áll, de legalább ott van.(le lehet kicsinyíteni?)
Van még, úgyhogy majd cserélem őket.
Jura
jura
 
 


Babaus,
Én is ilyen hó mániás vagyok és már alig várom, hogy itt is essen. Imádok minden télisportot, korcsolyázni síelni.
Tényleg a párom az utóbbi időben elkezdte mondogatni a téli síelést, csak, ha el akarunk menni, akkor lassan le kéne foglalni, de persze csak akkor mennék, ha nem leszek babás, mert ugye úgy elég veszélyes. Hát nem tudom mit csináljak. Már a tavalyit is kihagytuk pont e miatt, mondogatta is utána a párom, hogy ha tudta volna, hogy nem jön össze a baba, akkor nyugodtan mehettünk volna.

Zsuzsci,
Remélem a doki csak jókat fog mondani, és nincs semmi komolyabb gond.

Móni

Kép
móni23
 
 


Annácska

A PCT vizsgálatkor a vizsgálat előtt 8 órával akciózni kell apuval, aztán leveszik a hüvelyből és a méhnyakról a kenetet, és megnézik hány mozgó, vergődő, vagy elhunyt kiskatona van.
Ha nagyon kevés akkor az gáz.
Vérvizsgálatod volt, és a PCNA értéked nem jó?
mokuci28
 
 


Nahát , már függőlegesen áll!
Jura
jura
 
 


Jura,
Nagyon szép pár vagytokKép

Kép
móni23
 
 


JuraKép
tényleg kíváncsivá tettél a titokzatosságoddal. Elküldöd nekem is a sztoryt? Cím a profilomban, köszi.

Stella

Kép
stella9
 
 


Jura Kép
Nagyon édesek vagyotok Kép

Mókuci Kép
Csak vérvételem volt, a doki ellenanyag szűrésre küldött és ma kaptam meg azeredményeket. Minden negatív, csak éppen azt nem tudom, hogy ez most jót vagy rosszat jelent. Igazából arra lettem volna kiváncsi, hogy rubeola ellen védett vagyok-e, de nem bírom kivenni, hogy melyik is az vagy hogy egyátalán közte van-e. Olvastam a Rendelőben, hogy ha a rubeola negatív, akkor még nem vagyok védett és akkor feltétlenül kell oltás, ami újabb három hónapra visszavetné a babaprojktet Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Jura!
Ugye nem baj, hogy en is meglestelek? Kép

Gyongyi!
Hat remelem enyleg nem lesz baj belole. Van meg valami ilyen kaja, ami veszélyes? Majd tuti akkor derul ki, amikor jol belakmaroztam belole Kép

Zsuzsci!
Azert aggodom, mert atestem mar egy felfazason, es hadd ne mondjam, eletem egyik legpocsekabb elmenye volt. Azert mondtam, hogy nem szabad huzni halasztani, hogy majd csak lesz vele valami, mert nagyon tud am fajni. Orulok, hogy mesz dokihoz! Holnap mielobb irj!

Babus!
Hogy van Kristof? Rugdosott mar?
Szeretnek kerdezni valamit, mi a helyzet a szeretkezessel? Le kell mondani most rola? Mi tegnap rosszalkodtunk Kép es olyan fura volt utana, nem fajt, csak a hasam egy picit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Jura!
Kedves kis pár vagytok.Kép
Nagyon szimpi vagy nekem.Kép
Köszi a képet.Kép

Annácska!
Azt mondta a dokim, hogy ne aggódjak, csak pihejek, majd felszívódnak.Kép
Így már sajnos nem járhatok röpizni,
de a babuci(k)ért mindent.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Annácska

Amikor még gimis voltam (hú de régen volt) akkor lehetett kérni a rubeola elleni oltást, ha jól emlékszem fizetni is kellett érte, és a gimiben a védőnéni adta be. Ha kaptál ilyen oltást akkor védve vagy.
Szerintem a dokid csak azt nézte meg, hogy nem termelsz-e sok ellenanyagot.
Hívd fel a dokidat kérdezd meg tőle telefonon keresztül, ne szégyeld. Azért orvos...
mokuci28
 
 


Jura!
Nem kaptam meg a levelet, ugye nekem is elkuldted?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Móni!
Jajj de jó az új kép a profilodban.Kép
Nagyon szép.Kép
Biztosan örökli majd a babucitok a szép hosszú szempillákat.Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Mokuci,Babus,

Nekem is meg van a vérvétel eredménye és azon szerepel egy olyan, hogy RPR szűrés és az eredménye negatív. Nem tudjátok véletleni, hogy ez mit jelent?

Jura,
Én sem kaptam leveletKép A címem a profilomban van.

Annácska,
Én úgy tudom, hogy a kötelező oltások között szerepelt a rubeola elleni oltás is amikor kicsi voltam, és mivel egyidősek vagyunk, így neked is meg kellett kapnod.

Móni

Kép
móni23
 
 


Judyt,
Köszönöm szépen. A páromnak tényleg hatalmas szempillái vannak, szoktam is neki mondani, hogy bármelyik lány megirigyelné őketKép

Kép
móni23
 
 


Móni

ne haragudj fogalmam sincs, hogy mi az a RPR. Nagy általánosságban azt lehet mondani, hogy a negatív lelet jó.
mokuci28
 
 


Judit
Problémamentes babavárás alatt szabad a "rosszalkodás"Kép Persze óvatosabban és mértékkel.
Nálunk már sajnos nem az igazi, mert apuci nagyon félti a pocimat, meg Kristófot is. Na de majd tavasszal bepótoljukKép
Kristóf köszöni szépen, jól vanKép Ma elég lustácska, bár hidegfrontkor mindig ilyen, már kezdem megszokni. Este és hajnalban hancúrozott a drága, de egyébként nagyon nyugis ma. Este azt élvezte nagyon, hogy kenegettem a pocimat(ilyen csíkosodás elleni krémmel), jó sokáig maszírozgattam a pocimba, a kis drága pedig mindig odasimult a kezemhez. Bizonyára élvezteKépMajd este meg mondom apunak, hogy játszanak kopogtatósat, azt is nagyon szeretiKép

Annácska
Ehhez a rubeola ellenanyaghoz sajna én se konyítokKép

Jura
Nagyon szépek vagytokKép

Móni
Hát nekem is fura lesz idén nélkülözni a korizást, szánkózást, meg ilyeneket. Sőt, egy kicsit félek is, mi lesz ha télen a csúszós, jeges járdán véletlenül elcsúszok. Nagyon vigyáznom kell majd. Na meg az is érdekes lesz, hogyha véletlenül a szülés napján szakadó hóesés lesz, meg hótorlaszok, akkor hogy érünk fel időben Pestre a kórházba?! Én mondjuk szeretnék havas téli napon szülni(én is olyankor születtemKép), de azért a felutazást megvárhatja a hó, és amint beértünk a kórházba, már kezdhet is nagy pelyhekben hullaniKép

Mokuci
1 év alatt sokat változhat a vércukorértéked. De majd most biztos nézet egyet a dokid.

Babus

Kép
babus2005
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?