Babus
Hogy gondolod, hogy utálni tudnálak????? Pláne hogy én kértem az őszinteséget, de ha nem kérem, akkor is ez a normális
Egyébként az a baj, hogy én is azt érzem, amit te
De pontosan nem tudnám megmagyarázni hoyg miért. Hát ez napokon belül ki fog derülni, az biztos.
Látod, csak érdemes volt elmenned arra a bulira
Meg hogy hagytad magad rávenni a táncokra
Olya drágák vagytok!
Kapaszkodunk még Zsuzscival együtt minden zebrás lábacskájába
Ja, azt le sem írtam nektek, hogy azt álmodtam, megyünk szülni, és egy kisfiunk született. Nagyon könnyen és gyorsan, és nagyon szép volt, fekete haja volt
Aztán pár óra múlva mentünk haza és közben be kellett vásárolni baba-dolgokból mert még semmit sem vettünk meg
Érdekes volt
Jura
Én is szeretnék meglepni mindenkit egyik reggel
Hát ilyen 28-30 napra meg szokott jönni a menzim.
Stella
Oké, dobom majd hozzád
De jó is lenne, ha ilyen egyszerűen meg lehetne oldani
Ildi
Szerintem is van esélyed még bőven, korai volt még a teszt. Pár nap nálad is eldönthet sokmindent
Nagyon szorítok neked!!!!!!!
Judit
Jogi képviselővel nem lehetne megvívni a csatát? Úgy értem csak annyit kéne mondani a munkáltatónak hogy te a továbbiakban nem beszélsz velük, és irányítod az illetékeshez. Tudom ez nem iylen egyszerű, de nem kellene többet idegeskedned emiatt. És az lenne most a legfontosabb! A mobilod meg ne kapcsold ki szerintem, mert a párod ha nem tud felhívni biztos aggódni fog. Nagyon kedves emberke lehet
Amúgy majdnem én is egyedül vagyok itt a párommal, az én családom Kaposváron él. A férjem testvéréék is sokat dolgoznak, ritkán is találkozunk. Anyósék is itt vannak, meg számíthatnék is rájuk, de fene tudja, ilyenkor az ember talán jobban a saját családjához húzódik, nem? Szóval nekem sem lesz sokkal könnyeb mint neked, de nem baj, ezt vártuk, várjuk, és más is megoldotta, mi is meg fogjuk! Igaz?
Tündi