Sziasztok!
Dolgoznom kéne, de már úúúgy hiányoztok
!
Momo,
Mesi is, és a két "öreg" boszi is csudaszép!!! Zsebi mennyit változott, igazi nagylány már ö is!
Sofka,
hú, tényleg, nincs már sok hátra! Drukkolok, hogy a karácsonyt már otthon tölthessétek!
Zsombiknak én is boldog névnapot kívánok!
Balesetes babáknak jobbulást
, anyukáknak no lelkifurdit
!, elöfordul!
Velünk is történt ma egy eset, a szomszéd kisfiú, aki már nyáron is úgy megölelte egyszer Ankát, hogy a játszótéri kútnak esett, és belilult a homloka, ma megint sikeresen ledöntötte a lábáról a csajszit (ez ugye szó szerint értendö), de most úgy, hogy Anka elharapta az ajkait. Nagyon vérzett, és nagyon sírt szegénykém, én meg tiszta pánik. Aztán láttam, hogy foga nem tört, nyelve nem sérült, az ajkak repedtek csak meg, úgyhogy megnyugodtam. Persze tartotta, hogy "puszit rá". Én is majdnem elsírtam magam.
Tök gáz, de tényleg nem tudom, mit csináljak, mert a kisfiú nagyon szereti Ankát, és állandóan nyomul rá, de sokkal erösebb, és Anka nem áll meg a lábán a súly alatt, és elöre lehet tudni, hogy el fognak esni. Én már hülyének érzem magam, hogy amint látom, hogy Zsoltika közelít felé, rohanok szétválasztani öket. De ez van, azt hiszem, ezután még inkább így fogok tenni, nehogy egyszer nagyobb baj történjen. Az is gáz, hogy Anka már rémülten tiltakozik, mikor Zsoltika közelít felé...
, pedig szereti ö is, amikor hazaértünk, még legörbülö szájjal mondta, hogy "Zsóti ajanos, szejetem".
Bárányhimlö-oltást én beadattam, ugyanazokat hallottam, mint Sofka és Zulu.
Klár,
nagyon ügyi vagy, és a lány nagyon csini a szerkóban! A hiszti nálunk is megy ezerrel, a hajmosást gyülöli Anka, hiába mondom, hogy csukja be a szemét, akkor nem megy bele a víz. Az segít valamelyest, hogy mikor behabozom, csinálok neki kakastaréjt, ilyet:
És kukorékolunk hozzá, és megmutatjuk a tükörben neki, és azt imádja, úgyhogy arra mindig abbahagyja a sírást.
Tüni,
lehet, hogy hülyeség, de ha megmutatnátok neki közelröl, hogy nézd, ez ilyen, szokott ilyet csinálni stb., lehet, hogy megtetszene neki, és már nem félne töle???
Kaska,
sok eröt... nem irigyellek...
Tündér,
nekem tetszik a répatorta a leírás alapján, csak azt nem értem, minek bele a répareszelék
... egyébként Anka is nyügi volt délelött, aztán délután akkorát aludt, hogy ihajj, és délután mint aki becsiccsentett, körbe-körbe rohangált a lakásban, és minket is erre biztatott
("Köjbe-kajikába sétálunk, anyuci, apuci, gyeje, sétálunk, sétálunk...")
Ari,
drukk a mielöbbi költözéshez...
Zulu,
múltkori képeidre nem volt idöm írni, de itt érzékenyültünk Apájával a monitor elött, és már alig várjuk a kistesót.
Csucsuka,
Mikibuli esetleg nekünk is bejátszik, egy térkép-szerüséget kérnénk szépen majd...
Egyébként mi is jól vagyunk, pocak növöget, Anka is, rengeteget dumál, és hihetetlen gyorsan fejlödik, már egész kerek mondatokat mond, ragoz, elmesél dolgokat, meg énekel. Olyan énekeket is, amiket csak néhányszor énekeltem neki. Profilomban van új kép
.
Pussz
Franyó