Na sziasztok!
Hú de nagy a hallgatás ma is.
Manama. Képzeld, nem mentem tornázni, mert tök rosszul vtam tegnap egész nap
És nem akartam ugribugri közben hányni nyilvánosan. Ma már picit jobb, de a közérzetem továbbra is ááá.
Nem tudom mi lesz így velem, remélem hamarosan elmúlik. Amúgy én is nagyon álmos vagyok egész nap. És akármikor képes vagyok aludni, függetlenül attól, hogy mennyit aludtam az éjjel. Hát majd csak túl leszünk ezen.
De hnap mennék tornára, mert 11re megyek vezetni, így muszáj bemennem a városba...
Anna, most látom, te már ennyire a finishben vagy?! Nem semmi. Akkor kezdhetek izgulni veled. De ha lesz 10 perc szabadidőd tanulás közben, akkor nem jössz te is picasara? Olyan jó lenne látni Téged is, pocidat is, babaszobát, babakocsit vagy akármit látni. Főleg, hogy viszel be gépet és mobilnetet a kórházba, akkor a babáról is tudnál majd képeket feltölteni. Olyan jó lenne.
Ha kell elküldöm a felhasználónevet és jelszót priviben
Menion, örülök, hogy megérkezett a lemez, annak viszont kevésbé, hogy sírdogáltál
. De maximálisan megértelek természetesen. Így elbaltázni azt a bizonyos időszakot... És akkor az a csaj még téged csesztet priviben... Felrobbannék a helyedben.
A másik pedig ez a tej dolog. Én úgy felhúztam magam azon is. Most nem azért, de hogy kérhet pénzt érte az a csaj??? Persze ha leadja, akkor kap érte pénzt és én ezt megértem. De akkor basszus miért nem kezdte úgy már a védőnőnek anno, hogy "figyi, majd megszakadok annyi a tejem, reklámozd, ha kell valakinek, x ezerért kapja literjét". De miután már talál kuncsaftot, látja, hogy megbízható normális embereknek adja a felesleges tejét, bedob egy olyat, hogy adj amennyit gondolsz??? Ezt amúgy is utálom
Mondja meg mennyi az annyi, ne hozzon kellemetlen helyzetbe. Ez a reakció is azt bizonyítja, hogy nagyon jól tudja, hogy genyó dolog, amit csinál... Nincs elég bőr a képén, ezért téged hoz ilyen hülye helyzetbe.
Ha én a helyében lennék, szégyellném magam, hogy pénzt kérek azért, amiért segítek. Ennél nagyobb bunkóságot... Kihasználni a rászorultságot.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ De felhúz basszus. Mert az nem oké, hogy túlessen azon a soksok vizsgálaton, ami a tejleadáshoz szükséges (végül is ezt is megértem, kinek van arra ideje?), de hogy utólag ezt csinálja... Kiábrándító és szomorú
De hát ha kell az a tejci ennek a kis betongyomrú leányzónak, eszem a kis csöpp szívecskéjét
Vivi, úgy megsajnáltam azt a kis fiúcskát... Ezek a hülye oltások
És akkor ráadásul még kísérleteznetek is kellett a lázzal! Még szerencse, hogy gyorsan túltette magát az egész procedúrán Barni és vidám ébredt
Orsi, ellestem tőled a vásárlási technikád. Amúgy sem volt túl sok kedvem mászkerálni a tömött plázákban, üzletekben. És Dalmus
Állati, hogy cseperedik ez a csajszi. Kár hogy videót nem láthatunk. Jó lenne hallani, ahogy kacarászik, beszélget és szopizza az öklét
Én most szaladok, házimunkázok kicsit, hogy úgy tűnjön a férjemnek, nem henyéltem egész nap. Aztán megyek be Pécsre, mert premier előtti vetítésre megyünk negyed9re. Üvegtigris 3. (Kövezzetek meg, de nekem nem tetszett az első 2 sem
. Pedig bírom a beteg filmeket).
Szóval nem vagyok túlzottan feldobva, de legalább kimozdulok. Már nekem is elvonási tüneteim vannak. Ééés, asszem ma colát fogok inni
. Bűnözök kicsit.