Új privát üzeneted érkezett!

Suzy
Én is most látom az új fotókat! Cipike egyszerűen GYönyörűűűű! Milyen szép pofija van és ez a haj...! :lol: :lol: :lol: Nagyon drága!!!
Olyan szép babáink vannak!!!! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Apa Barnizik most egy kicsit, (szabin van szegényem, mert ma lesz az oltás, és besegít kicsit...) gyorsan írok pár sort!

Evita
Sajnálom nagyon, h eltűnök én is hosszabb-rövidebb időre, de olvasni mindig olvaslak titeket!
Drukk a dokihoz! Majd mesélj, h mekkora Emma baba.
(Olyan jó nosztalgiával gondolni a pocakos időre. Pedig én is gyakran mondogattam Barninak, h csak bújjon ki és úgy elporolom a pelusát... :D :D :D De azóta se váltottam be a fenyegetést! :) )
Megnézem mindjárt én is az új fotókat.
Alakulgat ez a fürdőszoba. Nagyon nem irigyellek most!
Kitartást!

Nomi
De szép neve lett a kiskirálylánynak! :D
Milyen gyönyörű kis kapucsínó baba! És milyen édes a mosolya!
Tyűűűű 10°C?!?!
Elmúlt a köldökváladékozás? Szép már neki?

Rólunk:
Barni egyre többet mosolyog ránk. Annyira édes, majd próbálom fotózni! :)
Ma lesz a szuriiiii.... Drukkoljatok majd!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Megértem én ám,hogy van kisebb-nagyobb gondotok, mint hogy ide írjatok! A gyönyörűségeitekkel foglalkozhattok! Már úgy várom én is! Csak hát hiányoztok! :oops: :oops:
Megy a drukk Barninak! minden rendben lesz! Várjuk a mosolygós képeket! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Eltelt a 3. adventi hétvége. Nem semmi, vészesen közeleg a karácsony :D

Nekem pedig letelt a bébiszitteres időszakom, tök jó volt :lol:

És hát, mit mondjak?! Tényleg jól el vagyunk veszve. De biztosan az ünnepek és a hideg miatt. Téli álom-időszak van nálunk is, mint az állatvilágban. A szervezet működése lelassult, zsírpárnákat növesztünk pocak formájában (már aki :lol: ) és bevackoljuk magunkat az otthonunk melegébe.

Nomi, nagyon édes a kis Királylány. És a bőre??? Annyira cuki így. Szerintem is sötétebb picit, mint eddig volt. Vagy csak nem látszódott eddig a képeken. De nagyon jól áll neki. Biztosan döglesztő csaj lesz belőle :wink:

És Evita. Azért gyorsan alakul az a felújítás. Tök jól álltok már. Olyan jó, hogy apósod ért ezekhez a dolgokhoz és persze el is vállalta. Nagyon sokat lehet így spórolni. De gondolom azért van kiadás így is. Már alig várom, hogy elkészüljetek, nagyon kíváncsi vagyok :lol:
A rugdosás pedig... Szerencsére az én kisfiamra "csak" hullámokban jön rá a belső szervek zúzása, de akkor belead apait anyait. Amúgy hozzá lehet ám szokni (vagyis remélem). Pont ma reggel mondtam Iminek, hogy vagy leszokott a fiatal úr a fél4es és fél5ös kelésről, vagy már nem ébreszt fel. Talán hozzászoktam :?: :!:
Amúgy szerintetek ha pl bal oldalon alváskor veszettül rugdos, mint pl Emma, akkor meg kell fordulni? Tehát szenved a baba? Vagy csak lusti elmozdulni? Mert én azért olykor harcolok a gyerkőccel, nem adom magam olyan nagyon könnyen :lol: De általában eléri a célját a kis kópé.

Menion, célba ért a cuccos? Tejcsispöttyös ügyben alakultok? Remélem nem a tej okozta azokat a kiütéseket.

Suzy :lol: Annyira tetszik nekem a kisfiad. Zabálnivaló. Sokat nézegetem, mert szerintem nekem is hasonló lesz (remélem) pl haj dolgában. Már a 4d-n is mondták, hogy jó nagy haja van az úrfinak :)

És végül. Már annyira idegel ez a hülye cuki dolog. Még mindig nem tudok semmit :evil: Betelefonáltam Szigetvárra, de telefonon nem mondanak semmit. Olyan idegesítő. És csak köv héten megyek a dokimhoz, csak akkor derül ki vmi. Remélem nincs gond. Be vagyok tojva rendesen :cry: :?

Manama, akkor holnap nem találkozunk tornán? Én mindenképpen elmegyek, mert estére olyan szinten fáj a hátam... A derekam és a hátam lapockám között, ez a mélyhátizom. Rettenetesen. Pedig direkt tornáztatom a hátam, súlyzózok is (2 db fél kilóssal nyomulok :P ). De az esték... Addigra mindig utolér ez a fájdalom.
Ja és Ford Fusionnal járom a várost. Kék T-nél tanulok. De ne nevess nagyon, ha látsz :lol:

Ja és Evita, drukkolok mára. Remélem zárva vannak a kapuk :wink:

KépKép

Kép
szandriii

Szandri
Örülök,hogy jól volt a babysitterkedés!
Hát igen a felújítás! Rendes nagyon az apósom! Anyagiakat illetőleg, pedig nekünk egy árva fillérünk sincs! 0 azaz 0 Ft-unk van! :lol: Úgyhogy apósom ajánlotta fel,hogy megcsinálja az unokájának és ő is állja, szóval egy tündér! A fürdőszobát, pedig anyum férje állja, ezt is ő ajánlotta. Azt is apósom akarta, de már nem fért bele a költségvetésbe és beszélt anyum férjével és ő felajánlotta! Szóval tündérek nagyon!!! Hát még én mennyire várom,hogy elkészüljünk! :lol: :lol: :lol:
Az a baj,hogy én is próbálom figyelmen kívül hagyni a rúgdosást, de már olyan erősen rúg,hogy a csillagokat látom, és jobbnak látom nem kínozni magam, így megfordulok! Szóval kislányom eléri a célját rendesen! Tudja mit kell tennie! :lol: :lol: :lol:
Cukor: Ne izgulj, ha gáz lenne hívnának! Ez így szokott lenni! Ha baj van hívnak, ha nincs, nem hívnak! Ne félj! Minden oké!!!
Nekem is valamelyik este úgy fájt a hátam, azt hittem leszakad! És ez csak rosszabb lesz! :cry: :cry:

evita10
Budapest IX. kerület

megint elveszett a bejegyzesem????????????????????????

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

el ha ...... :cry: :cry: :cry:

Szoval..koszi a dicsereteket! En is ugy latom,sotetedik a bore Mirikenek.

Vivi! nem latom,hogy nedves lenne a koldok,de azert torlom rendszeresen alkohollal.
Szegeny Barni :( :( megy a drukk!

Evita! En azt hiszem,Emma majd 15-16 evesen fog kikapni (az ejszakai nem-alvasok miatt). Es persze Miriam is :wink:
Rendes-ugyes aposod van! Es anyukad ferje is jo fej :wink:

Szandri! Ne idegeskedj (mondani konnyu),de bizti felhivnak,ha baj van. Senkinek nem erdeke hogy a rossz laboreredmenyeken uljon...

nomi77

Csajok! kb 2 hete olyan sargas folyas-szerusegem van,ma ujra piros(de nem kimondottan ver). Ez meg a gyermekagyi folyas lenne???????

nomi77

Lányok,

nem tudjatok véletlenül, h melyik lapot kell kitölteni a tgyáas igenyléséhez? Akárhogyan is nezem, de az oep honlapjan nem találok olyat, amelyik arra vonatkozik, amikor 28 nappal elotte akarod igenyelni. Megőrülök, h ez ennyire bonyolult... :( Kérlek, segítsetek, ha tudtok! Köszönöm szépen!!!

Kép
presario

Nomi
Nekem is volt ilyen! Meg ilyen barnás pöttyök is.
A dokim azt mondta, h az még a tisztulás...
Meg azt is, ha szerencsém van, akkor amíg szoptatok addig nem fogok menstruálni.

Evita
Nagyon ügyes az apósod! Szuper, h segít mindenki!

Szandri
Ügyes bébiszitter vagy! Már most gyakorolsz? :D Helyes-helyes!
Ne aggódj, szólnának, ha baj lenne a laborral!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Na megjöttem a dokitól! Minden rendben! Zárt a méhszájam! :lol: :lol: Emma szépen növekszik! Méreteket sosem mond! :roll: Kiderült,hogy Emma teljesen a bal oldalamon fekszik, ezért nem tetszik neki,ha azon az oldalon alszom, mert akkor nagyon nyomom őt! :lol: :lol::lol: :lol: Remélem majd azért kicsi arrébb vonul majd! Fejvégű fekvésű, bár már 4 hete is az volt. Dokim szerint, már nem valószínű,hogy megfordulna! Reméljük így is marad! :lol: :lol:
A fürdés szuper volt! Jó volt egy kulturált fürdőszobában, kádban fürdeni, vagyis zuhanyozni! :lol: :lol:

Hát igen tényleg aranyosak,hogy így segítenek! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita! örülök hogy minden rendben! Ez a felújítás, jó hogy halad lehet én nem bírnám idegekkel.
Belgyógyászat is kipipálva,,,a cukrom csak a vizeletben lett sok amúgy meg lötyi előtt 4,4 utánna meg 4,1...állítólag az szupi. Azt viszont nem értem hogy hogyan tud a vérnyomásom 110 maradni bármilyen helyzetben....
Cipike, olyan kis drága husis babuka...meg lehetne zabálni....anyukák még még képeket!!Nem tudok velük betelni :D

KépKép
yokka03

Sziasztok!

Csak gyorsba jövök, mert a netünk 2 percenként elmegy és huzigálom ki a routert.... :evil: :evil:
Hvégén meg nem voltam netközelben szóval elvonási tüneteim vannak.

Szandri! Tuti nem megyek hnap tornára, mert kettőre az okmányirodában van időpontom... :( De Te menj mindenképpen és csütörtökön én is fogok, mert az az uccsó alkalom idén (ha jól tudom). Köszi a névnapi köszöntést!

Többiek (szégyenlem, de nem tudok mindenkinek írni, mert necces, hogy nem megy el... :oops: ). örülök a jó vizsgálati eredményeknek, babók tök ügyik anyujukkal együtt és szépek a pocik (azt még meg tudtam nézni...).
Aztán majd jövök... :wink:

Szép estét!

KépKép
manama

Halihó Hölgyek, Urak!

Végre itt is esik a hó. Olyan jó kedvem lett hirtelen :lol: a fejfájásom ellenére. Nem szeretem ezt a frontos időszakot :?
Már régóta várom a havat, talán hozza magával a karácsonyi hangulatot is, végre.

Evita, tök jó, hogy minden rendben. Az meg különösen, hogy jól helyezkedik Emma. Nekem is azt mondták, hogy már nem valószínű, hogy megfordul, mert helye se lenne rá szegénykémnek, de láttak már ellenpéldát :roll:
Érdekes amúgy, hogy nem mondanak adatokat. Engem ez úgy bosszant. Magándokihoz járok, csengetek becsülettel minden egyes alkalommal, örülnék, ha csak annyit mondana fapapucs. De annyiban kimerül ez a dolog, hogy "fejvégű, 4 üregű szív, jó szívhanggal, zárt méhszáj". :? Oké ez is valami... De jó lenne néha többet tudni.

Yokka, örülök és irigykedem is picit a kiváló cukor miatt. Nekem is kéne ilyen klassz érték. De már csak 8 nap és talán nekem is kiderül végre. Pároddal megoldódott a dolog? Elszálltak a viharfelhők?

Hogy én milyen türelmetlen vagyok... Semmi sem jó :D Nem tudom mi lesz velem még ebben a pár hétben. Már nagyon várom, hogy eljöjjön a mi napunk :) Lassan lassan megint lesz egy babadömping, ez a február-március kb olyan izgi lesz, mint az elmúlt időszak :lol: Már várom az újabb babahullámot.

Manama, ezt el sem hiszem. Ez a torna?! Csütörtök az utolsó? Bár érthető, de azért mégis. Nem baj, ma elmegyek, remélem megtalálom. Amúgy tegnap én is okmányirodában voltam, de én csak beugrottam egy formanyomtatványért- tartózkodási hely ügyben.

KépKép

Kép
szandriii

Csajok!
Tegnap megvettük Emma szobájába a laminált padlót, és a wc-be a járólapot és a csempét! Ma vesszük meg a zuhanykabint és csütörtökön a fürdőszobába a csempét, járólapot! Olyan jó! Úgy örülök! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Yokka
Szuper,hogy jó lett a cukrod! :lol: :lol: És a belgyógyászaton is túl vagy! Az meg végképp jó,hogy ilyen jó a vérnyomásod!! :lol:

Manama
Szurkolunk, hogy jó legyen a net,hogy mihamarabb tudj hozzánk jönni! :oops: :lol: :lol:

Szandri
Engem valahogy nem zavar,hogy pontos értéket nem mond! Azt mindig mondja,hogy megfelelően nő, korának megfelel! Ez nekem bőven elég! Most a méhszájam jobban izgatott most! De olyan jó volt újra látni! Bár túl sok minden nem kivehető azon a kis uhun! :lol: :lol: Meg hát el sem fér a képernyőn teljesen! :lol: :lol:
Jaj én is úgy várom,hogy a karomba tarthassam! Már nagyon szeretnék babázni, de azért megbeszéltem vele,hogy márc. 1-je előtt nem jöhet, utána már igen!

evita10
Budapest IX. kerület

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én olyan sz*rul voltam/vagyok ma. Már második napja hányok :cry: :? Úgy félek, hogy megint visszajön a kezdeti rosszullétes időszak. Én rengeteget szenvedtem, kb 18-19. hétig folyamatosan rókáztam.
Ma meg... megint. Remélem ez csak átmeneti.
:cry:
Semmihez semmi kedvem, pedig olyan jól indult a napom. Hóesés, meg minden. Azt hiszem elmegyek sétálok egy rövidet.

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok Lányok!

Látom, nagy a karácsony elotti csend! :) Sebaj, ez mar csak igy szokott ilyenkor lenni. :) Én tanulok kitartoan, jövő heten hetfőn pénzügy vizsga lesz, gyurnom kell meg rá nagyon. :-/ Ajandekok mar beszerezve, hala az egnek. Ismerosoktol hallom, mi megy a plazakban, örülök, h ebből idén kimaradok. Holnap megyunk 4dre, meg CTGre, remélem, minden rendben lesz. Ha jol gondolom, en leszek a következő, aki szülni fog. Tervezek laptopot es mobilnetet vinni magammal a korhazba, h be tudjak majd jelentkezni, de majd smsben is megproballak titeket ertesiteni, hogy mi a helyzet. :) Remelem, minden rendben fog menni, ideges vagyok mar, es félek is, de ilyenkor gondolom, ez a normalis. És hat vegulis, ti is tuleltetek itt mar egy páran.

Szandri, ilyen nyomott napjaim nekem is voltak, en tok kivoltam tole. Volt olyan, h reggel felkeltem az agybol, elkusztam a nappaliba a kanapéra, es a ferjem ugyanott, ugyanabban a pozban talált meg este, mint amikor reggel elment. :) Vegigteveztem olyankor a napot, es alig volt. Egesz terhesseg alatt kb 5ször volt ilyen, de nagyon utaltam.

No megyek, tanulok tovabb! :(

Szép estét nektek!

Kép
presario

Sziasztok Lányok és Babók pocakon belül és kivül!

Újra Pestről!
Minden rendben van velünk, csak intézem a karácsonyi dolgokat ráadásul Apa ismét Németországban doogozik....de már csak ez a hét és végeeee!
Hát Lányok Én a könnyebbik végét fogtam meg a karácsonyi bevásárlásnak.....netről intézem.....!
Nincs tömeg...az ár szin te ugyanannyi...szóval, én nem mászkálok, mondjuk Dalmával elég nehéz is lenne mindent végijárni! Mindenki köhög, krehácsol...a fene sem viszi a tömegbe!
Nem irom le mit veszek, mert Apa rárá tekintget a fórumra...kivel mi van....igy majd Jézuska után megtudjátok! :wink:

Dalma:
Édeském! Sokat dumál.....és elkezdte felfedezni a kezecskéit....koordinálatlanul nyúl a dolgok felé.... :P
Csuklás: Minden 3-4 kajálás után jön 10-15 perc csuklás..kikészit...látom, hogy nem esik jól neki, kinlódik alatta...és persze ilyenkor a csuklás elején bukik vissza rendesen...ruhacsere.. stb! :? :shock: :( UTÁLOM A CSUKLÁST!

És ujjszopó lesz a csaj...cumi nem kell, de a kezét elkezdte csócsálni.... :? Persze még ügyetlenke....az egész kézfejét dugja a szájába...bár már láttam egyszer kétszer hogy próbálta az ujjait betolni....hát ez van!

Tejcsi: múlt héten egyszer sem kellett pótlást adnom...de ma kellett, nem értem én ezt...pedig ugyanannyit iszok, eszek....hááát!

Gmail: Mindenkit nézek rendszeresen, olyan szépek vagytok! A pocakok...a babák.....!!! Jajjj!
:P

Dalma:
5470 gramm
62 centi

Sziv: Szerencsére minden rendben van, a helyzet ugyan nem változott, a lyukacskák nem záródtak be, de azt mondták, hogy nem kell vele foglalkozni, se gyógyszer se más beavatkozás nem szükséges. Folyamatos 3 havi ellenőrzés.

Csipő:Pénteken megyünk a kötelező csipőszűrés második fordulójára.

Hát egyenlőre ennyi!
Mindenkit pusszantunk! Majd este jövök még!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok Csajszik!

Ha minden igaz, a sors (=szolgáltató :lol: ) megkegyelmezett rajtam és van net… Tegnap már tiszta idegek voltunk, mert 10 percenként kb 10 mp-re elment az adás, ugyanakkor a net is és olyankor újra kellett indítani a routert… mondanom sem kell, hogy hamar otthagytam a fenébe.

Na, akkor megyek sorban, mert jó sokat írtatok, amióta nem voltam.

Evita! Drukkolok a felújításhoz, jó nagy munka…! Klassz, hogy ennyi mindent beszereztetek, ügyesek vagytok. És az meg különösen jó lesz, ha már élőben is láthatjátok!
A pocak tényleg szép. Sztem szemből látszik igazán, hogy azért alakul annak rendje és módja szerint.
De jó, hogy minden rendben volt az UH-n! Sztem ahogy múlik az idő és Emma baba növekszik, már mindenhol ott lesz, nemcsak a bal oldaladon… Most jól megvígasztaltalak, mi? :lol: :lol:

Szandri! Na igen, a gyerekek aztán tudnak kérdezni! :)
És milyen volt a torna, jót tett a hátadnak? Lehet, hogy a front is teszi, hogy nem vagy túl fényesen. Nekem téli-álom kórom van, amit vízszintes helyzetbe kerülök, pár percen belül elalszom és nem számít, hogy mennyit aludtam éjszaka…

Yokka! Ezek szerint akkor minden ok a cukival, ugye? Príma!

Suzy! Örülök, hogy elmúlt a szájpenész és annak is, hogy a köldöksérvvel nincs tennivaló! Megértem, ha bánkódsz a tejcsi miatt,csak az a lényeg, hogy ne idegeskedj. Hihi! Az a morgás cuki lehet…

Menion! Tényleg, hogy fogadta Anna baba a tejcsit? Hát, csak gyarapodjatok szépen! Csatlakozom Nomihoz, az a kép szuper, ahol hason alszik, mintha bekómált volna. Vagy kiütötte magát a tejcsivel? ;) :D

Nomi! Nahát, de helyes ez a meglepi név! Tényleg igazi királykisasszony lett Mirike! 10 fokos tél? Nem rossz! Küldjünk havat? :lol: Jujj, nekem is az jutott eszembe, hogy biztos szívdöglesztő csaj lesz!

Vivi! Hogy ment a szuri? Majd fotózz ezerrel, hátha sikerül lekapni azt a mosolyt!!!

Presario! Hááát, ugyan nem értek hozzá, de ezt tudom ötletelni tgyás ügyben: http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL és itt a „nyomtatvány biztosítottak részére” cím alatt van olyan, hogy
Pótlap terhességi gyermekágyi segély megállapításához. Itt van a szülési szabadságra vonatkozó rész. De nem vagyok biztos benne…
Húúúúú, hamarosan itt a Te időd is! :) :) Aztaaaa.
Kitartást a tanuláshoz!

Hencsi! Veled mi van? Minden ok? És Veled, Gyevacska?
Írjatok ám és a többiek is, mert kíváncsi vagyok, csak kérdéseket írni nincs nagyon erőm… :oops:

Na, ami a pocakbunyót illeti… nálam is van, egyre erősebb. Leguggolni már csak óvatosan merek (pl sütőt begyújtani), mert gyorsan jön a tiltakozás! Na meg akkor is, ha háton alszom. De az is érdekes, hogy nem egyszer úgy ébredek fel, hogy teljesen kinyúlva háton alszom, dörömbölés meg sehol. Nem is értem… :roll:
Most már kívülről is látszik, ha nagyot rúg, hétvégén ezen vigyorogtam elég sokat.

Most megyek, mert annyira álmos vagyok… :oops:

KépKép
manama

Orsi!
Klasszul megoldod a karácsonyi ajikat, ez a leghumánusabb talán.
Örülök, hogy a kiscsajjal minden ok. A méretei...mmmm! Ügyi!

KépKép
manama

uhhh szombattól hétfőig senki???

evita
ééés ez csak a kezdet :lol: most még alhatsz de aztán....
lavoros fürcsi jó lehet! meddig lesz így?remélem hamarosan kész és gyönyörködhetsz a szép új fürdőben..hogy felértékelődik egy tusolás is ilyenkor mi?
nekünk sincs sok pénzünk és most ez a tej dolog is nagyon bánt mert hát hirtelen adódott ez a segítség és akkor nem fizettünk érte de azóta megkérdeztem a lányt mivel tartozunk és azt mondta amennyit gondolunk :roll: hát nem tudom mit gondoljak mert alig van pénzünk viszont tudom hogy sokba kerül TB-n kívül...azt mondta ő úgy tudja 4000/liter hát én néztem a neten és csak azt találtam erről hogy a gyüjtőben 1800/l áron veszik át a tejet....na de nem is akarok keveset adni nehogy megsértsem viszont nincs annyi pénzünk...szóval napok óta ezen rágódok!!!és eléggé kivagyok mert azt is tudom hogy a gyerek meg egyre többet fog enni és ez csak az első hónap
szuper hogy minden rendben és látod nem szabad "ellenkezni"a baba akaratával hisz ő tudja nagyon mi a jó neki..én azonnal kiegyenesedtem mikor rúgni kezdett hogy görnyedten ültem de megértelek én is úgy éltem meg hogy terrorizál a gyerek :lol:
nomi
akkor 3 keresztneve van a gyereknek? :shock: az hogy lehet?
köszi nekem is vannak kedvenc képeim...nálad pl az mikor kiterülve fekszik a macival..na de most pl az is aminél a cici majd kinyomja a szemét úgy bealudt :D egyem meg!
szandrii
jó ez a "nem adom magam könnyen"dolog jót nevettem...szerintem tuti rossz neki de majd rájössz hogy kint is hogy be tud rendszabályozni pikk-pakk....ma már szó szerint meredezett a hajam a kis terroristától :lol: nem tudom mi van de 3 napja nagyon eszik és nem merek adni annyit neki mert rosszul lesz...de ő meg nem értékeli az óvatosságomat :lol:
köszönöm a cd célba ért és aznap éjjel meg is néztem de sokat sírtam rajta mert megint tudatosult hogy mit tettek azzal hogy az első tejet kidobták és mit azzal hogy nem engedtek szoptatni...de késő ezen sírni már...lényeg hogy így is kap anyatejet a kisbabám és ez a fontos! csak én nem tudok ilyen cicis képeket csinálni mert nekünk ezek az élmények is így kimaradnak...fáj a szívem emiatt nagyon de remélem majd másképp bepótolom :cry:
a pöttyök 1-2nap alatt elmúltak úgyhogy ezek szerint tényleg vírus lehetett nem a tejcsi...azóta is eszi rendületlenül mert anynit kapunk hogy még fagyasztok is bőven :D
azért az eredményt megtudhatnád hisz addig is megy az idő és azalatt is diétézhatnál ha mondjuk kellene nem? igazán nem mindegy :roll:
mikor vizsgázol megint?
presario
nem tudom sajnos ezt a Laci melóhelyén töltötték le nekünk

Kép
menion
Budapest

evita
ó ez olyan jó mikor csempét válogat az ember...mert az olyan mint a butikban :lol: legalább is nekem olyan volt...imádtam!
na és hogy fogo imádni mikor lerakják!az baromi látványos haladás mindig az építkezésben
presario
nekem hiányzik a karácony elötti sok sok mászkálás izgulás vásárlás...hétfőn voltunk kint először és most is csak a kórházba mentünk szemészeti vizgálatra...taxi oda vissza mert nem volt ki elvigyen de mikor már jöhettünk haza annyira olyanom lett hogy:"még nem akarok haza menni még menni szeretnék" de hogy hova azt persze nem tudtam volna megmondani :?
pedig amúgy otthon ülő tipis vagyok csak hát ugye november 5 óta én vagy kórházban vagy itthon vagyok...sőt itthon is kizárólag 4 fal közt
azért a vizsgát nem irigylem :P
orsi
ééééén is utálom a csuklást!pfuj!bár mi fordítva csináljuk mert akkor jön ha feljön a kaja a szájába ...és arra nagyon vigyázok hogy ne történjen meg na de ez fél-egy órás programot jelent és még akkor is van hogy előfordul :twisted:
manama
én is szeretem azt a képet...kinyúlt mint a béka :D ez a lány mindent megemészt amit kap :D atom erős gyomra van

mi is rendeltünk vateráról pár dolgot az uncsihuginak "jönnek a tündér póóóniiiiiik" :lol: reszkess posta ma 2db jött meg összesen 6-ot vettünk meg egy hintalovat is úgyhogy lesz nagy boldogság!az egész családnak elosztjuk a "pónikokat" hogy ne kelljen vagyonokért venniük pláne olyat amiből mondjuk van már 3 ráadásul helybe is hozzák
mi magunknak semmit nem veszünk idén!annyira nincs és ami meg fontos az már elöbb érkezett :lol:

Kép
menion
Budapest

de mesélek még magunkról...
szóval hétfőn voltunk szem vizsgálaton na oda se kell többet menni azt mondák hogy annyira szépen erezett a kis szeme hogy biztos rendben van koraszülötteket még vissza szokták rendelni de nem kell mennünk
közben meg annyit eszünk hogy elértük a 3 kilóóóót :lol:
pufisodunk :P
napok óta küzdök a kisasszonnyal mer rájön az "éségbetegség" és addig enne amíg van...na már most akkor kipukkadna...ezért adok pl 60-at aztán 30-at majd még mindig tátog és nyüglődik és ez így megy tovább 1,5-2órán át mígnem megesz 120ml-t vagyis dupláját annak amit kéne :shock: na és addigra már el is jutottunk a következő evés idejéhez amikor is megint csak becuppant 60-at...
doki nénit kérdeztem azt mondta nem baj ameddig egy napon belűl ez kiegyenlítődik...
hát most elkezdem írogatni füzetbe hogy kiderüljön napi szintem mennyi az annyi :? de mit csinálok ha sok lesz?akkor se fogom éhkoppon tartani nyilván....
2 hét alatt felszedett 850grammot :shock:
nem mondom végül is nyugodtam hízhat hisz picin született de másokhoz képest baromi gyors a tempó
és 3/4 3 van mehetek kaját csinálni ismét :D
apa vígan horkol a másik szobában :P
ja és 2 napja farkas éhes vagyok én is :oops: de nem tudom mit kéne enni...a csoki mikiket mind felfaltam már :lol: még a Laciét is

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Oltás:
2szurit kapott a 2combijába. Az elsőnél csak hüppögött, de a másodiknál visított. (A doktornő azt mondta, h az nagyon csíp és azért sírnak a babák annyira tőle... :( :( )
Nekem kellett szegényt lefogni. Nagyon rossz volt! De utána pillanatok alatt megnyugodott.
Viszont:
A doktornő kérte, h ne adjak kúpot, nézzük meg h reagál a védőoltásokra, mert h ez a leglájtosabb...
A szuri volt délután 3körül, este fürcsinál (7óra) még semmi - viszont mellettem aludj éjjel - és hajnali 4kor azt vettem észre, h forró az egész gyerek!!!! :? :( Gyors lázmérés 38°volt szegénynek. Na akkor keltettem Apát, aki elfelezett egy kúpot és beadtuk neki. Szerencsére reggelre már semmi baja nem volt, mosolyogva ébredt.
Viszont ezután minden oltás után jön a kúp. Kicsit megijedtem mikor fogom a kis fejét és forró volt!

És nekünk is kell köldököt ragasztani, mint Gabiéknak! Elég nagy csíkot ragasztott a doktornő, és azt mondta, h próbáljuk 2hétig fenntartani... :? :? :? Sajnálom szegénynek a puhi, finom bőrét....
Gabi
Nektek, h mondták ezt a ragasztás? Mintha olyat említettél volna, h szellőznie is kell 1-1 napot...?

Menion
Annyira örülök, h ilyen stramp kis csajod van! Annyira jó, h semmisem árt meg neki és, h ilyen szépen nődigél!!!!!

Manama-Szandrii
Úgy tűnik ez a közös torna nem nagyon jön nektek össze!
Pocakmozgás: hát igen már a pocakba elérik, h úgy legyen ahogy nekik a legjobb! (És ez csak romlik, amint kinn vannak!)

Evita
Várom majd az új fotókat a "javuló" fürdőszobáról!
Mit mondtak, h mikorra lesz apósod teljesen kész vele?
A lavoros buliért nem irigyellek!
(Amikor a terhességi tesztem pozitív lett, akkor volt még félkész csak a fürdőszobánk és mindenütt vödrök, csempe stb... Nagyon durva volt! Még mindig emlékszem élénken, h a csempék között szaladtam a konyhába a Páromhoz, h ezt nézze meg... :D :) )

Orsi
Cumi: Képzeld Barni meg azt csinálja, h a cumi mellé(!) van, h beveszi 2ujját is, vagy kiköpi a cummert és beveszi a fél kézfejét. Nagyon vicces.

Anna
Már a célegyenes! Nagyon drukk és várjuk majd a híreket!
Ne félj a szüléstől! Csak addig fáj míg kinn nincs a baba, akkor megszűnik minden fájdalom! :) :D

Mennem kell, mert gyanús a csend, pedig már fél órával elmúlt a kajaidő.... :? :? :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

haláli...
leírtam a SOTE1-es topikba a véleményemet erre egy csaj priviket írogat nekem hogy nem ért velem egyet és hogy mennyire szuper a klinika :shock: :shock: :shock:
nooooormális?
remélem több levelet nem ír mert eddig még diplomatikus voltam de ha még buzerál elküldöm oda ahova való...

felőlem a nevére is veheti a klinikát attól mi még nagyon rosszul éreztük ott magunkat és ezt nem fogom tagadni sőt ahol tudom terjesztem hisz jó ha tudja más is hogy nem egy álom hely....
de nem kötelező osztani a véleményemet úgyhogy írja oda ha neki szép emlékei vannak nem? miért engem zaklat? :twisted:

Kép
menion
Budapest

wivi
köszi a dicsit
amit evitának írtál eszembe juttatta a terhességi naplómat és azt írtam a tesztről bele:

"Este mentem dolgozni és Laci fél 11-kor jött az ügyeletre.A világot összehazudtam neki csakhogy munka után bejöjjön.Azt írtam sms-ben neki,hogy valaki találkozni akar vele tudna munkát adni ezért jöjjön be hozzám!Nagyon nem akaródzott neki!A folyósón leültettem és csak átadtam a tesztcsíkot.Rámnézett és nem is szólt semmit.....nem is kellett...A portás ránknézett és azt mondta van egy üres szoba a folyósó végén.." :oops: :lol:

már nem is emlékeztem mindenre...pl a portás beszólására már nem :D de azt tudom hogy egész du.azon gondolkodtam mit írjak neki hogy bejöjjön hozzám...végülis nem is volt hazugság mert volt is valaki akinek bemutattam és munkát is adott neki :P

Kép
menion
Budapest

Na sziasztok!

Hú de nagy a hallgatás ma is.

Manama. Képzeld, nem mentem tornázni, mert tök rosszul vtam tegnap egész nap :oops: És nem akartam ugribugri közben hányni nyilvánosan. Ma már picit jobb, de a közérzetem továbbra is ááá.
Nem tudom mi lesz így velem, remélem hamarosan elmúlik. Amúgy én is nagyon álmos vagyok egész nap. És akármikor képes vagyok aludni, függetlenül attól, hogy mennyit aludtam az éjjel. Hát majd csak túl leszünk ezen.
De hnap mennék tornára, mert 11re megyek vezetni, így muszáj bemennem a városba...

Anna, most látom, te már ennyire a finishben vagy?! Nem semmi. Akkor kezdhetek izgulni veled. De ha lesz 10 perc szabadidőd tanulás közben, akkor nem jössz te is picasara? Olyan jó lenne látni Téged is, pocidat is, babaszobát, babakocsit vagy akármit látni. Főleg, hogy viszel be gépet és mobilnetet a kórházba, akkor a babáról is tudnál majd képeket feltölteni. Olyan jó lenne. :roll: :lol: Ha kell elküldöm a felhasználónevet és jelszót priviben 8)

Menion, örülök, hogy megérkezett a lemez, annak viszont kevésbé, hogy sírdogáltál :cry: . De maximálisan megértelek természetesen. Így elbaltázni azt a bizonyos időszakot... És akkor az a csaj még téged csesztet priviben... Felrobbannék a helyedben. :twisted:
A másik pedig ez a tej dolog. Én úgy felhúztam magam azon is. Most nem azért, de hogy kérhet pénzt érte az a csaj??? Persze ha leadja, akkor kap érte pénzt és én ezt megértem. De akkor basszus miért nem kezdte úgy már a védőnőnek anno, hogy "figyi, majd megszakadok annyi a tejem, reklámozd, ha kell valakinek, x ezerért kapja literjét". De miután már talál kuncsaftot, látja, hogy megbízható normális embereknek adja a felesleges tejét, bedob egy olyat, hogy adj amennyit gondolsz??? Ezt amúgy is utálom :twisted: Mondja meg mennyi az annyi, ne hozzon kellemetlen helyzetbe. Ez a reakció is azt bizonyítja, hogy nagyon jól tudja, hogy genyó dolog, amit csinál... Nincs elég bőr a képén, ezért téged hoz ilyen hülye helyzetbe.
Ha én a helyében lennék, szégyellném magam, hogy pénzt kérek azért, amiért segítek. Ennél nagyobb bunkóságot... Kihasználni a rászorultságot. :twisted: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ De felhúz basszus. Mert az nem oké, hogy túlessen azon a soksok vizsgálaton, ami a tejleadáshoz szükséges (végül is ezt is megértem, kinek van arra ideje?), de hogy utólag ezt csinálja... Kiábrándító és szomorú :cry:
De hát ha kell az a tejci ennek a kis betongyomrú leányzónak, eszem a kis csöpp szívecskéjét :)

Vivi, úgy megsajnáltam azt a kis fiúcskát... Ezek a hülye oltások :( És akkor ráadásul még kísérleteznetek is kellett a lázzal! Még szerencse, hogy gyorsan túltette magát az egész procedúrán Barni és vidám ébredt :)

Orsi, ellestem tőled a vásárlási technikád. Amúgy sem volt túl sok kedvem mászkerálni a tömött plázákban, üzletekben. És Dalmus :) Állati, hogy cseperedik ez a csajszi. Kár hogy videót nem láthatunk. Jó lenne hallani, ahogy kacarászik, beszélget és szopizza az öklét :D

Én most szaladok, házimunkázok kicsit, hogy úgy tűnjön a férjemnek, nem henyéltem egész nap. Aztán megyek be Pécsre, mert premier előtti vetítésre megyünk negyed9re. Üvegtigris 3. (Kövezzetek meg, de nekem nem tetszett az első 2 sem :oops: . Pedig bírom a beteg filmeket).
Szóval nem vagyok túlzottan feldobva, de legalább kimozdulok. Már nekem is elvonási tüneteim vannak. Ééés, asszem ma colát fogok inni 8) . Bűnözök kicsit.

KépKép

Kép
szandriii

szandrii
hát és képzeld most hogy ismét beléptem megint ott hogy pü érkezett....már megint az a hülye nő írt :twisted: ...idézem a egész levelét:"no comment".... :shock: na most szerinted az ilyen tényleg normális? nem tudom az ilyeneket hová tenni...azért ír még egy levelet hogy ő írjon utoljára? ennek teljesen elmentek otthonról SZÁNALMAS IDIÓTA
a "tej ügy"-re visszatérve hát igazad is van de azt is tudom hogy sok meló csinálni és költség is...de persze valóban mondhatta volna az elején hogy azért ez nem ingyen lesz...mert akkor mi is fel tudtunk volna készülni illetve úgy mérlegelünk...de szerintem akkor is belementem volna mert ez olyan dolog mintha egészséget vásárolnék a lányom számára...vicces is vagyok mert úgy rakosgatom a tejeket mintha aranyrögök lennének és a frigó a páncélszekrény :lol:
mondjuk gondolom nem az én gyerekemért feji a tejet hanem mert fél a mellgyulladástól illetve fáj neki hogy feszül és az csak jó hogy ha valaki örül annak ami számára felesleges....
szóval komoly dilemmát okoz a téma nekem és látom hogy Lacinak is mert ő meg nem fog szólni de tudom hogy ideges amiatt hogy mindent ki tudjon fizetni most hogy nekem alig van jövedelmem...
na de most ez van!és ennek is iszonyúan örülhetünk mert megbízható helyről és pláne olyantól kapjuk akinek alig nagyobb gyerekei vannak az enyémnél ami szintén nagyon fontos mert idővel is változik a tej...és még közel is van....
csak az a rémisztő hogy ennél csak nagyobb költségekbe fog kerülni a gyerek mert most még nincs az hogy "anya-apa vegyél nekem....."vagy hogy iskola szakkör és korrepetálás ja és főőőőleg nyelvtanfolyam! :roll:

Kép
menion
Budapest

ja és mesélek még valamit....mi a véleményetek?

adódott egy olyan lehetőség hogy a közeli rendelőben a kolleganő babát vár és pár hónap múlva elmegy betegácsiba és kéne helyette nővér....
tesóm mondogatja hogy meg kéne szerveznem a gyerekvigyázást és el kéne vállalnom...addigra 3 vagy 4 hónapos lenne az enyém és a rendelés pedig össz 4 óra távollét (már ha meg tudok egyezni a dokival hogy nem túlórázok és ilyenek) na meg addigra csak összehoznánk a kocsit is így max 3 perc alatt itthon vagyok...

hát nem tudom.....kéne a pénz de babáznék is! :roll: :roll: :roll:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok Lányok!

Mekkora pangás van... :(

Tegnap voltunk 4d-n, elvileg minden ok, 3016 g Adél már! :))) Amugy itt sincs semmi extra, tanulas van! :( Süttök vmilyen sütit karira? Miket?

Menion, ez a lehetőség elég jol hangzik! Egy 3-4 honapos gyerek meg tenyleg elég kicsi, de ha a pénzre meg szuksegetek van, akkor ettol jobb nem is adodhatna. Arrol nem is beszelve, h milyen allati nehez kismamakent melot találni itthon. Szoval, szerintem mérlegelj, h megéri e. Gondolom, atfut az agyadon olyan gondolat, h biztos rossz szemmel neznenek rad, amiert ilyen kisgyerek mellől elmész már dolgozni, de ezzel ne törődj, mert az is nagyon megkeserítheti az eletedet, hogyha anyagilag gondok vannak. Szerintem jo szervezés mellett egy 4 orás melo meg bevallalható. De ezt te/ti ugyis jobban fogjatok tudni. :)

Na, irany tanulni! :(

Puszi mindenkinek! :)))

Kép
presario

Sziasztok!

Most csak gyorsan írok, aztán majd este regélek én is :)
Menion!! Tényleg bosszantó ez a tejkérdés és személy szerint én is a hajamat tépem az "adj, amennyit gondolsz" dumától. Rengeteg buktatót rejt magában. De ki tudna ilyen lehetőségnek ellenállni, hogy a bébikéjét jól felturbózza? :roll:
A másik, ami eszembe jutott a melóval kapcsolatban. Tényleg nagggyon jó lehetőség, főleg a mai világban, amikor a kismamák nem fürödnek tejben-vajban. Viszont! Feltételezem, hogy jelenleg tgyás-t kapsz. Amikor a meló aktuális lenne, vagy még tgyás, vagy gyed lenne a juttatásod. Namármost ha nem tévedek, ezekkel az a bibi, hogy más kereső tevékenység nem folytatható, ellenkező esetben nem jár. Tehát vagy kapod a tgyást/gyedet, vagy melózol és azért a fizudat. Ilyenkor alanyi jogon még gyes járna, viszont ott (legalábbis jelenleg) a gyermek egyéves kora az alsó határ, ami alatt a gyes "elvesztése" nélkül nem lehet munkát vállalni.
Én így tudom, de örülnék, ha tévednék és tudnál melózni úgy, hogy még kapd a tgyást/gyedet is.
Ha ezeken az infókon már rég túlvagy, akkor bocsi, csak azért írtam le, mert nehogy olyan helyzetbe kerülj, hogy ne érje meg az áldozatot... :roll:

Majd még jövök, addig is nagy ölelést mindenkinek és vigyázzatok magatokra, bébikre!

KépKép
manama

Sziasztok!
mindig olvaslak benneteket, csak időm nincs reagálni. nálunk minden ok, szerencsére a picur is sokat mozog. Elkezdtem babarucikat nézegetni...vettem is párat, remélem nem szívom meg és megmarad a fütykös...igazi kis pasis dolgokat :D Méretben van ami 56 és 62, de 68-as is csúszik közé ha nagyon megtetszik. Olyan sok különbséget nem lehet mérni köztük. Van ami 56, de a másik fajtából a 62-es ugyanakkora...
Majd jövök, meglesem a képeket! Szép napot Mindenkinek!!

KépKép
yokka03

Sziasztok! Bocsi,megint eltuntunk..... Jol vagyunk,csak megjott anyukam,probaljuk bepotolni az elmult masfel evet.
Latom,elegge nagy a pangas,bizti mindenki keszulodik az Unnepre.
Vigyazzatok magatokra,babakra,pocakokra!
Jo ejszakat!

nomi77

nem aludtunk éjszaka...vagyis inkább én nem :(
a kisasszony este 10kor beszlopált 100ml-t aztán bealudt és az éjféli evést kihagyta majd fél 2kor evett 20at és utána 4kor ette meg a szokásos adagot amit 3-kor kellett volna
lehet hogy most jön el az éjszakát átalvós idő?
most is éppen ráver az esti adagjára megint dupláz apa épp etet mert nagy volt a tragédia hogy kevés a kaja...most kiváncsi vagyok mikor eszik legközelebb de most okosabb leszek és lefekszek aludni és nem kukkolok egész éjszaka hogy na most mi van

presario
csábító tényleg és tudom hogy nincs meló gyed gyes alatt csak hát akárkire nem hagynám a gyereket se! azt meg még nem tudom hogy oldanám meg...de nem erölködök a megoldáson mert annyira nem kívánom a melót csak hát tényleg a pénz jól jönne...

manama
igen tudom és épp ez ebben a még vonzóbb hogy meg tudnánk oldani"okosba"....csak a bébicsőszre nincs ötletem....mármint olyanra akiben megbíznék ismerném :lol:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Mindenhol ilyen csípős-havas hideg reggel van, mint itt? Hát itt van tél és nekem ma egy csomó helyre kell mennem… :roll:

Menion! Óóóóóó, hát igen! Ha okosan meg tudjátok oldani, az mindjárt más! Hát, ez a babafelügyelet dolog nehéz ügy… Pedig tényleg jó lenne, ha olyan embert találnál, akiben maradéktalanul megbízol. Hát, ha nem jön össze, akkor Anna baba boldogítja tovább anyut a nap 24 órájában ;)
Tényleg szuper hasikója van, hogy ennyi kaját bevesz! Úgy látszik, hogy Karácsonyra kitűzött valamilyen célt maga elé, amire most nagyon gyúr ;) :D Hát, az éjszaka átalvás elválik. Ahogy hallom, a kisasszony úgyis azonnal jelzi, ha éhes, úgyhogy nem kell attól tartanod, hogy a kajakimaradás miatt ne hízna!
Ja, megkommentelném én is a SOTE-t védő csaj esetét. Ez a ló túlsó oldala. Lehet ellentétes véleménye, de ne akarjon meggyőzni! Ha annyit csesztet, tiltsd le…
Tetszett a terhesnaplós sztorid!

Nomi! Hűű, akkor jó anyuzást! Gondolom, már égett a láztól, hogy lásson Titeket alapból is, de bébivel… nah! Hát, kellemes időtöltést! Mennyi ideig marad anyud?

Yokka! A babaruhákkal úgy vagyok én is, mint Te. 68-as is van a pakkban, de eljön annak is az ideje, meg nem romlik. Ja, és tényleg meglepődök néha, hogy az általam 62-esnek gondolt ruháról kiderül, hogy 68-as. És sztem nem a szememmel van a baj. De a próba úgyis megmutatja, hogy mikor jó!
Hát, ha egyszer már fütyit mondtak, az nem nagyon tűnik el ;) Jó, persze én is hallottam már olyat, hogy a köldökzsinór volt a ludas, de nem hiszem! Inkább a lányokat nem szokták biztosra mondani.

Presario! Mikor lesz a vizsgád? Én úgy emlékszem, hogy hétfő, de nem biztos… :roll: Mindenesetre kitartást hozzá és nagy kalappal, ha majd eljön az idő! Hm, sütés… mivel a Karácsony nagy részét nem itthon töltjük, így én nem csinálok nagy sütögetést, mert nem fogyna el. Diós bejgli tuti lesz és kakaósat is szeretnék csinálni (bár nem tudom, hogy milyen lesz…), mert a párom kakaóvá válna… A klasszikus mézes kiszúrós lesz, az mindig van és ennyi. Anyósom tuti csinál egy csomó édes sütit (lehet h azt fogom majd ellensúlyozni valami sóssal), anyuéknál is szokott akadni némi kalács és diós stangli…
Kicsi lányotok szépen növekszik!!! Milyen 37 hetesen a 4D? Tuti nagyon látványos (már ha úgy fordul…)! És hogy érzed, készen állsz a nagy megmérettetésre? Lehet egyáltalán? :P :P

Szandri! Még nem is kérdeztem, milyen volt az Üvegtigris 3? És bűnöztél? ;)

Vivi! Sajnálom, hogy Barnit megviselte a szuri! Kúpot elfelezni? Nem is tudtam, hogy olyat is lehet… :oops: Hű, ha tudnál olyat fotózni, amin a cumi+kéz akció látszik… :lol: Biztos nagyon édes! Még elég tudatlanka vagyok, mikor lesz a legközelebbi szuri?

És többiek, hol vagytok, hogy vagytok?

Én szerdán voltam UH-n, minden ok. Már poén számba megy, hogy még mindig nem tudom, fiú-e, vagy lány! Nagy kópé ez a gyerek! Jövő héten terheléses cukor, szerencsére még ünnepek előtt…

Szép napot!

KépKép
manama

Sziasztok :!:

Hoztam egy kicsit hosszú szülés történetet :roll: :lol: ha van időtök olvassátok el, puszilok mindenkit, kicsit hasfájósan, de jól vgyunk :!:

Remélem hamarosan tudok jönni :!:

Szülés történetem:

2010.11.18 este 8 óra: gondoltam elteszem magam holnapra, mert annyira kemény volt a hasam, nem éreztem jól magam, így lefeküdtem!
A drága férjem még tv-t nézett…éjfélkor kimentem pisilni és visszafeküdtem, de ahogy a fejem leraktam egy halk pukkanásnyi valamit hallottam (ezt így tudnám leírni szavakkal) és éreztem, hogy elöntött a meleg és elkezdett folyni a víz. Nekem ez olyan megnyugtató, jó érzés volt. Azonnal kipattantam az ágyból, mert nem volt alattam semmi csak a matrac, nem akartam, hogy bele folyjon, még előtte a napokban gondolkodtam is, hogy kellene valamit odatenni. Kimentem a fürdőbe és mondtam a drágámnak, hogy jöjjön, mert eljött a nagy találkozás ideje, menni kell e klinikára. Én olyan nyugodt és boldog voltam, hogy el nem tudom mondani, furcsa is volt nekem, mert előtte meg még írtam is, hogy mennyire félek, hogy mi lesz, de ez megváltozott abban a pillanatban, hogy eljött a nagy nap.
Vettük a nagy csomagot és autóba ültünk…gyorsan beértünk, mert ugye nem volt szinte senki az utakon így hajnali fél 1-kor.
Becsengettünk a szülőszobára, még ott az ajtóban egy nagy adag magzatvíz elfolyt, de úgy elöntött, hogy még a cipőmbe is belecsorgott.
Hívta a szülésznő az ügyeletes dokit (Dr. Pásztor Norbert), aki nem volt túl kedves és még vágta is az arcokat, mert ugye fel kellett kelteniük. Felvette az adataimat, kikérdezett.
Megvizsgált és mondta, hogy 1 cm-re vagyok nyitva, de csak úgy folyt közben is a víz…
A szülésznőm Kati bevitt egy szép szobába, ahol rám rakta a CTG-t és vártunk, közben jött a doki, aki csak rázta a fejét, de mondani nem mondott persze semmit, Katit kérdezgettük, hogy most mi van a babával???de Ő sem tudott mit mondani, mert neki sem válaszolt a doki.
Zoltán végig ott volt velem, jól el poénkodtak Katival, Én meg vártam a fájásokat..
Hajnali 3-kor aztán beindult minden már 7 cm-re nyitva voltam, tágultam szépen, ekkor még nem kellett oxytocin…közben vizsgálgattak, nézték a CTG-t, de a baba nem akarta lejjebb jönni, kaptam oxyt és jöttek a nagy-nagy fájások, de egy hangot ki nem adtam, csak a párnát szorítottam csukott szemmel.
Siko is megjött olyan negyed 5 körül, megvizsgált Ő is, de Cipike ugyan ott volt, mint előtte.
Zoltán mindig mondta, hogy most jön a fájás, egyre erősebb, hogy bírom még?hát bírtam egészen reggel negyed 8-ig, de ekkor már úgy reszketett a lábam a fáradtságtól, hogy nem volt erőm semmire sem.
Szomjas voltam, de nagyon, nem lehetett inni, csak vizes ruhát tenni a homlokomra és a kiszáradt számra.
A végén már 140-es fájások jöttek, nyomnom is kellett, de Cipike csak nem akarta lejjebb jönni…és ekkor már a méhszáj teljesen eltűnt, de haladni nem tudtunk előre sajnos!
Fél 8-kor azt mondta Siko nem kínoz tovább,-ebbe Én is gyorsan beleegyeztem- a baba nem fog lejönni a szülőcsatornán egyedül, így műtét lesz. Már úgy voltam vele nem bánom, mert elfáradtam, csináljon valamit.
Előkészítettek a műtétre, katéter, borotválás és közben jött egy csajszi, hogy gyorsan mondjunk két nevet! Mondtam neki csak egy neve lesz Ádám, erre Ő, de lány név is kell, Zoltán azonnal rávágta, hogy érdekes lenne, ha lány lenne…mondtunk egy kislány nevet, Janka, mert ez lett volna a másik választott nevünk!
Betoltak egy nagyon szép szobába, szét is néztem, hogy hol vagyok, de ott volt annyi ember és mindenki csak sietve csinálta a dolgát.
Egy nagyon kedves anesztes dokinő kérdezgetett, hogy hány kiló vagyok meg műtöttek-e már?meg egy csomó kérdés volt mindenre Én sem emlékszem, mert a fájások jöttek ezerrel.
Felültem egy nagyon pici kis ágyra, ahol domborítanom kellett, hogy beadja a gerincbe az érzéstelenítőt és elsőre sikerült is, de ebből semmit nem éreztem, igaz fájás közben adta be, azt sem tudtam, hogy mire figyeljek vagy mi van!

Elém tettek egy paravánt, de annyira boldog voltam, hogy nem altattak és fent voltam végig, mindent hallottam. Kicsit felment a vérnyomásom (160/100), adtak rá valami gyógyszert, de végig beszélt hozzám a kedves dokinő, hogy hogy vagyok érzek-e valamit, minden ok-e?
Annyira féltem, hogy fájni fog a vágás, mert el nem tudtam képzelni ezt az egészet, nem voltam még műtve soha.
Hál istennek semmit nem éreztem, gyorsan ment minden, és egyszer csak azt hallottam, hogy 1,2,3 és odatették Cipikét, aki olyan gyönyörű volt, hogy egyből elkezdtem sírni és kiáltottam, hogy atya ég mekkora haja van és Ő az enyémerre kristály tisztán emlékszem, hogy ezt mondtam!
Műtét után kitoltak, Zoltán ott állt és csak vigyorgott ezerrel!
Ő maradt lent, engem felvittek a második emeletre a post operatív osztályra, itt voltam 2 napig!
Nem éreztem fájdalmat még egy fél nap után sem, csak az volt a rossz érzés nekem, amikor kezdtem érezni újra a lábam!
Este 11-kor elkísért a nővér tusolni, ami nem volt egyszerű menet, de minden simán ment és annyira nem fájt a vágás, mint 2 nappal utána!

Mindent egybevetve nincs rossz élményem egyik szülés fajtáról sem, a lényeg, hogy, 2010.11.19-én a mi kis csoda Cipikénk 3590g-al és 48 cm-el megszületett!

Röviden, tömören ennyit írnék a szülési élményemről, de ha még eszembe jut valami akkor megírom, mert még sokat gondolok rá, előjönnek újabb és újabb képek!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kész vagy-e a gyerekvállalásra? A következő tesztsorral eldöntheted....
1) Keverj össze mézet vajjal, és kend a függönyre, fotelra, ajtókilincsre. Tenyerelj bele, maszatold széjjel. Takaríts.

2) Kérj kölcsön egy köbméter LEGO-t, vagy egy kiló jancsiszöget, és szórd szét a lakásban. Bekötött szemmel menj ki a konyhába és a fürdőszobába. Ha felkiáltanál, gondolj arra, hogy éjjel azzal fölébresztenéd a gyereket.

3) Menj el az állatkertbe, és az akvárium egyik polipját tedd bele egy nejlonzacskóba. Egyik csápja sem lóghat ki.

4) Az állatkertben kérj kölcsön két kecskét. Menj el velük vásárolni. Egy percre sem szabad szem elől tévesztened őket, és minden károkozásukat ki kell fizetned.

5) Egy vizeskancsót a konyhában egy zsinórral lógass le a plafonról. Lökd jól meg. A himbálózó kancsóba kiskanalanként lapátolj bele egy nagy tál reszelt almát.

6) Egy zsákot tölts meg négy kiló homokkal. Éjjel kétóránként keljél fel, és egy óráig hordozd körbe a karodban. Közben énekelj.

7) A hölgyek kötözzenek a derekukra egy nyolc kilós homokzsákot, és úgy járkáljanak. Kilenc hónap múlva kiönthetnek belőle két kiló homokot. Az urak a havi fizetésük felét adják a szegényeknek.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ezt egy "megintnemalvóséjszaka" után vicces volt olvasni

Kép
menion
Budapest

manama
szuper lehetőség hihetetlen hogy nem ugrok rá de hát nem csoda mert azért hiába csak 4 óra akkor is rossz lenne a kicsinyem mellől eljönni...éjszaka eszembe jutott valaki majd megkérdezem de nem feküdtem rá a témára igazán...úgy vagyok vele ha adja magát minden hozzá akkor legyen
cél.hogy óóóóriás legyen :lol: nem akar "pöttöm Panna"lenni
hízás:asszem jól állunk mert így hogy kimaradt az éjféli kaja most számoltam ki hogy épp megvolt a 480ml...a doki azt mondta kilónként 150 vagyis akkor 450ml/nap az adag...hát akkor simán kimaradhat egy evés :lol:
miss"no comment"megint írt...már nem olvasom...letiltani is lehet?írd már meg hogyan! köszi sajnálom szegényt hogy gyerek és iskola mellett nincs ennél fontosabb az életében (ide is kukkol...remélem végre túl jut a témán mert én már unom)

Kép
menion
Budapest

Sziasztok Lányok!!

Elnézést hogy ennyire eltűntünk!!De megy az évvégi hajrá és mivel márcsak két hetet dolgozok,szinte semmire nincs időm!!Azért mindig próbállak titieket olvasgatni legalább!!!

Rólunk:
egész jól vagyunk,igaz nagyon nagy már ahasam!Ja és az új időpontom február 23!!Voltunk kis uh-on ott már koponyafekvéses volt picur!2 hét múlva pedig megyünk a 32 hetire!remélem ott már mondanak méreteket is!A cukrom változatlanul nem volt jó hogy diétázok,no cukor,no édesség!!Pont Karácsonykor nagyon kellems lesz!:(A hüvelykenetem sem lett jó,arra kaptam egy gyógyszert,meg majd apici kap erre is szurit ha majd kibújik!!Úgyhogy zajlik az élet!
Már alakul a picur gyereksarka is!Ebben kérném a segítségeteket:hol találok falvédő sablonokat vagy mintákat,a dekorgumival készíettetek valamit már?Vagy mivel fogjátok dísziteni aszobát?Saját kezűleg akarok neki valamit összeállítani mindneképp!előre is köszi a segítséget!!

Remélem mindenki jól van!!!
Vigyázzatok magatokra meg a babákra is!!!

Puszillak titeket!!<3

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Sziasztok!

Olyan béna éjszakám volt, alig aludtam valamit, de aztán bepótoltam. Útnak indítottam a férjem, reggeli és utána visszabújtam az ágyba és gyorsan el is aludtam. 3/4 12ig sikerült húznom a lóbőrt.
Azóta túl vagyok az ebéden, most a kávémat kortyolgatom, Imi fiam szerintem csuklik és olvaslak benneteket.

Manama
A film nem volt olyan rossz, voltak benne nagy poénok, de mondom, nekem nem nagyon tetszett az első kettő sem.
Amúgy, köszönöm szépen a tornát, mármint, hogy felcsíptél és elkísértél. Kérlek ne haragudj, hogy utána olyan nagyon gyorsan leléptem, de Imi munkaidőben nem nagyon ér rá. Mostanában az is ritka, hogy egyáltalán együtt eszünk, így ilyenkor aztán nem lehet szüttyögni. Szóval ne haragudj kérlek. De remélem, hogy tudok szerezni normális beutalót és akkor lesz még alkalmunk :)

Suzy
A sztoridat olvasva engem is elöntött a béke és a várakozás öröme. Én eddig sem féltem a szüléstől, de most még inkább megnyugodtam. Valahogy én is így képzelem. És hogy még csak hangoskodni sem hangoskodtál... Tudom, hogy teljesen normális, ha üvölt az ember, de én nem szeretnék. Persze ezt nem lehet így előre eldönteni, de ha el lehetne, én ezt a verziót választanám :). Nagyon nagyon ügyesek voltatok, szuper volt olvasni is.

Most már annyira várom kicsi fiam születését, hogy el sem tudom mondani. Imi a férjem pont tegnap mondta, hogy ő direkt nem gondol erre, meg igyekszik elterelni a figyelmét, mert ő nem bírná kivárni :lol:

Menion
Ez a munka dolog tényleg klassz lehetőség. És egyet értek abban, hogy ha minden összevág, azt talán lehet jelnek venni és el lehet vállalni. Remélem sikerül döntenetek. És jól döntenetek.

Hencsi
2 hét? Akkor utána már többet jössz hozzánk? Remélem, mert a babás anyucik lassan legyűrik a pocakosokat. Kell az erősítés :lol:
Ééés légyszi tegyél fel képeket. Olyan kíváncsi vagyok. Én február 25re vagyok kiírva elvileg, de ez havonta változik, szóval kb egyszerre leszünk a célvonalnál. Így aztán minden érdekel.
Ha jól értettem nem lesz külön szobája a Babusnak? Csak sarok? Nálunk ez a helyzet. Pont tegnap rendeltük meg a bútorokat, szóval lassan megérkezik és végre kezdhetem kimosni a ruhácskákat. Sógornőmék szilveszterre jönnek haza Németországból, ők még hoznak egy rakat rucit, no meg a kiságyat. Izgi lesz az év eleje, kezdjük mi is a sarok berendezését 8) :lol:

Gabi
Láttam az új képeket, annyira cuki :lol: . Rád jobban hasonlít a fiúcska, nem?

Evita
Merre csavarogsz :idea: ?

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!

Megvagyok, élek, virulok, csak semmi időm! iskola, felújítás! Ma kerültem a mélypontra,hogy soha nem fogunk végezni! Kiborultam teljesen! Már wc-énk sincs, csak egy lyuk a földben! :lol: :lol:
Laci már elment anyukájához, én még tartom a frontot, de nem sokáig! Vasárnapig megírok egy beadandót itthon "nyugiban", (ott nem tudnék tanulni a két tesójától) és szerintem utána én is lécelek innen, mert már nem bírom! Pedig eddig nagyon jól bírtam! Semmi bajom nem volt, de most már... :roll: :roll: :roll:

Suzy
Nagyon jó volt olvasni a szüléstörténetedet! Bárcsak én is ott tartanék! :lol: :lol: :lol:

Szandri
tök jó,hogy találkoztál Manamával! Milyen volt a torna?

Hencsi
De jó,hogy itt vagy! Igen kérünk pocakos képeket! ÓÓ már Te is átlépted a 30 hetet!! Nem semmi! Kitartást a maradék két héthez! Aztán gyere gyakrabban! :lol: :lol:

Menion
Ügyesen eszik a kis lánykád! Szépen hízik!
Az a nő nem normális, aki írogat neked! Hihetetlen! Mindenkinek meg lehet a saját véleménye! Mi a fenéért nem hagy téged békén4 :shock: :shock: :shock: :evil: :evil:

Bocsi,hogy többieknek nem írtam, de nincs erőm hozzá! Most kicsit depis hangulatban vagyok, na meg muszáj gyorsan megírnom ezt a szar beadandót!!! Csak lennék már túl rajta!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Menion
örülök, hogy ennyire jó étvágya van Annának, igazán nagyon ügyes bébi :!: :wink: böfizés :?:
sajnálom a "zaklató" priviket :cry:

Evita
kitartás :!:
gyorsan el fog telni, mindjárt belépsz Te is a 30.hétbe és aztán... :wink:

Vivi
olyan fél öklös, kezes művelet nálunk is van. sokszor a kaja nem is elég :roll: :wink:

Manama
akkor lehet, hogy nektek is titokzatos bébitek van :?: :wink: a lényeg, hogy minden ok :!: :wink:

Szandri
örülök, hogy tetszett a történetem, kívánom, hogy Te is ilyen nagy nyugalomba indulj majd a nagy találkozás napján :!: :wink:
csuklás: 30.héttől kezdett csuklani Cipike, most is minden nap csinálja, de amíg bent volt nevettem rajta, de most annyira durva nekem ezt hallgatni, tudom, hogy nem fáj neki, de még is úgy érzem, hogy annyira szenved tőle :roll: :cry: rossz hallgatni és semmire nem múlik el neki :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tegnap voltunk agyi, hasi uh-on és reflux vizsgálaton, a gyerekorvos kérte a vizsgálatot, mert nála az újszülött gyermek így indít, nagyon alapos dokinak tűnik, szimpatikus orvos, remélem az is marad :!:
Minden eredmény negatív, nagyon ügyes volt Cipike, jól összekenték azt a gyönyörű haját az uh-nál használt zselével :lol: alig bírtam letörölgetni neki :!: :wink:
Mindenáron azt hajtogatja a doktornő, hogy egy kicsit tuti refluxos, de nem értem miért, nem szokott kaja után bukni, csak talán egyszer volt ilyen, igaz mondtuk neki, hogy mi történt :roll: akkorákat szokott böfögni, hogy sokszor magam is meglepődöm rajta :roll:
4100g és 54cm a tegnapi mérés szerint, adagja 90-120ml közötti, éjszaka egyszer kelünk :!:
tegnap éjszaka 2-4-ig fent volt, egyszerűen nem tudtam vele mit csinálni, sehogy nem volt jó neki :!: :roll:
Nagyon szeret a levegőn lenni, olyankor ha kimegyünk egyből elalszik, ha beviszem egyből fent van, minden nap levegőzünk egy 15 percet legalább :!:
A hangomra már akkorára nyitja a szemét, olyan kis édi, agyon szoktam puszilgatni, most még lehet tűri :lol: imádom :!:
Most is jó dolga van, apukája hasán alszik :D

Kaja után a kezemben szokott mindig lenni, büfizünk és utána altatom, de van, hogy nem is kell, mert beájul...nem tudom, Ti hogy csináljátok :?: büfi után megy az ágyába :?: mert ha elaludt Én csak akkor teszem a kiságyba :!: és mindig hason alszik :!:

vitaminok: minden nap megy neki a Vigantol (csont erősítő) ,a Cebion (c-vitamin) csepp3szor, egy hétig ment a Calcumusc, egy héten 1szer a Konakion (k-vitamin), fújtam az orrába tengeri sós orrspray-t :!:
A hasfájásra megy az Infacol napi 3szor, ezt kiskanállal adom be neki, mert ha az adagolóval adom mindig kifújja, pedig jó íze van
:!: :roll:
Minden nap szélcsővel kakilunk máshogy nem megy neki, azt mondta a védő néni nyugodtan lehet naponta 3szor szél csövezni, mert nem fog hozzá szokni, a glicerines kúphoz szokna hozzá :!:

További szép estét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

hencsi
cukor mentes karácsony :shock: el se tudom képzelni... szegényke
én dekornak hungarocellből vágtam ki virágokat befestettem és felragiztam a falra ott van a képek közt a gmailen...azt egész egy ezres volt...most Anna Flóra már nagyon bámulja :D van hogy tátott szájjal mereszti a szemét rá
szandrii
délig aludni úúúú de jó lenne :lol:
szuper rész az amikor a babaszobát no meg a rucikat készíted már :D olyan jó volt vasaláskor szaglászni a picike holmikat...elbíbelődtem vele.....most bezzeg már csak gyorsan gyorsan hogy kész legyen ....na de most meg a babát szaglászom és ooooolyan fincsi illata vaaaan :oops: :D
tényleg a babások ahogy mondtad "legyűrik" a pocakosokat akkor nem kellene másik topikba átköltöznünk?mert hát ugye ez a terhes fórum és mi már "kinőttük" :roll: mondjuk nem szeretném elhagyni azokat akik még várják a babót csak hát a topik neve így már nem stimmel
evita
jaj szegényke nincs wc se....erről az jut eszembe hogy kiskoromban bulgáriába mentünk és ott bementem egy klotyóra ahol ilyen volt..kiszaladtam és anyunak mondtam hogy ellopták a wc-t :lol: aztán kiderült hogy ott ilyen az illemhely hogy csak egy luk tátong és a lábaknak fel van festve hogy hova lépj...
nem tudom de már nem olvastam el az utolsó levelét remélem így már "elfárad"...
sok erőt a sulihoz!ilyen körülmények közt terhesen le a kalappal hogy ennyire bírod!
suzy
igen az evés nagyon megy a büfi továbbra se az igazi...néha sikerül egy egészségeset de ritka...most a hordozóban ültetem ha evés után kidől de ha nem eszik nagyon sokat akkor hason fekve a kiságyban van hogy egy óra múlva jön a büfi....amúgy is már nagyon megszerette a hasalást mert úgy már tud evickélni az ágyban...mindig addig tornázik míg keresztbefordul és akkor már béke van :lol: most is itt van mellettem a hordozóban mert úgy bezabált hogy a fürdést sztornóznom kellett...folyamatosan evett du.6-tól 9ig 60ml-t aztán gondoltam tuti nem tud enni erre fél 10kor követelőzött hát mérgemben 100ml tejcsit felhoztam hogy na már ne aprózzuk el és nem hazudok benyomta fél óra alatt :shock: így aztán már nem mertem megfürdetni hisz tuti kihányta volna...most lehet hogy hajnalig megint kómás lesz :roll: meglátjuk!
nekünk az UH-nál pont ott volt a kutacsánál egy branül és amiatt alig tudta megnézni a doki...azt mondják majdnem minden baba refluxos aztán "kinövik"
mi nem mehetünk levegőzni a védőnéni azt mondta csak nyissak rá ablakot még ne vigyem ki...ma ez meg volt!10 perc az ablakban eszkimónak öltözve :lol:
én is szeretgetem még evés után...nem vagyok híve annak hogy szigorkodjunk egy ilyen csepp babával...
hú mennyi mindent adsz neki...mi csak vigantolt kaptunk és most írta ki a konakiont a doki de azt mondta az havi 1x és az legyen a születési nap hogy ne tévesszem el...úgyhogy minden hó 6.-án... calcimusc minek kellett? cebiont meg majd megkérdezem hogy adjak-e ebben a takonykóros időben talán kéne...rá kell készülni a látogatókra mert lassan muszáj beengedni őket :?
szélcsövet sajnálom!1x nekünk se jött össze estig a kaki és tornáztattam kigyömöszöltem a kis hasiját akkor végül sikerült

Kép
menion
Budapest

hát egy hét és szülök... :lol: a lepkém beparkolt a vonalzó végére

Kép
menion
Budapest

Menion
Igyekszem bírni a gyűrődést, de nehéz! De nemsokára vége lesz, ez éltet! :lol: :lol: :lol: :lol:
Meg ne próbáljatok elmenni! Kit érdekel,hogy mi a topik neve! :lol: :lol: Nemsokára mi is babásak leszünk! :lol: :lol: :lol: Addig is kapjuk tőletek a sok hasznos infokat!
Én Ukrajnában láttam ilyen wc-t! Hát elég vicces! :lol: :lol:
A kis Drága Anna baba, mennyit tud enni! :lol: :lol: Hát be kell hoznia a lemaradását! :lol: :lol: Hát elég mókás,hogy 1 hét múlva szülnél, közben meg már mióta itt van Veled a kicsi lányod! :lol: :lol:
Amikor azt írtad,hogy a doki most írta fel nektek a konakiont, azt olvastam elősz9r,hogy mos írta fel a kokaint! :lol: :lol: :lol: :lol: Néztem nagyokat, hogy mit??? :roll: :roll: :roll: :P

Suzy
Tök jó,hogy ilyen alapos a dokid! Ennek örülök! Nincs is annál rosszabb,ha rossz a gyerekorvos! Bár én úgy tudom,hogy gyerekorvost lehet választani, csak védőnőt nem! :roll:
Cipike szépen nő! Tesóm kislánya is nehezen kakilt, nála is kellett párszor szélcsövezni, de nem minden nap! Szegyén Cipke! Az nem lehet túl jó! :cry: :cry: Milyen sok vitamint szed! :lol: :lol:

Ma tanulok ezerrel! Addig le nem fekszem, míg be nem fejezem, mert már túl akarok ezen lenni, holnap én már ezzel nem akarok foglalkozni! Milyen jó lesz, ha túl leszek rajta! :lol: :lol: :lol:
Szép napot, hétvégét mindenkinek!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Menion
mi félig ülő helyzetben büfizünk és most már kaja közben, ha megáll pihenni jön is a büfi, aminek Én nagyon örülök :!: olyan nehezen tudtam kivárni a büfit főleg hajnalban, mert ahogy írod volt, h nálunk is csak egy óra múlva jött :!: :roll:
ma már volt kaki, de megint segítséggel :!:
milyen volt az éjszaka, mikor evett legközelebb :?:
na Én is ezt hallottam több helyről, h minden babára rámondják már, h refluxos, ha meg az majd kinövi, úgy is elmúlik egyszer, de Cipike nem az tudom :!:
nem tudom a Calcium miért csak 1 hétig kellett :oops: :roll:
a Cebiont adni fogom folyamatosan, mi is esszük minden nap :!:
Még több minden lett volna, amit adnom kellene, de nem akarom annyi mindennel tömni, hiszem még nem is beteg szerencsére :roll: :!: a homeós bogyókat nyomná a dokinő, de most még hagyom...most is írt a füzetkébe egy homeós bogyót és elolvastam a neten, h mire kell és azt írta szénanáthára :shock: olvastam, h refluxnál megdagad az orrnyálkahártya és spray-t kell használni és innen jöhet a szénanáthás dolog :roll:
Én is szoktam tornáztatni :!:

Evita
sztem nem fáj neki a szélcsövezés, inkább Én úgy gondolom (magamból kiindulva :arrow: glicerines kúpoztam sokáig magam), h jól jön a segítség :!: :wink:
kitartás a sulihoz, felújításhoz :!: ügyi vagy nagyon :!: :wink:

Többiek hogy vagytok :?:

Szép hétvégét :!: itt szakad a hó és marhára fúj a szél :shock:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

evita
szerinted abba a wc-be hogy lehet nagywczni? elképzelésem sincs hogy lehet állva kirakni a brióst :shock: gugolva se tudom sehogy elképzelni...na úgylátszik nagyon urbanizált vagyok má :oops:
reméltem hogy ezt mondjátok hogy ne lépjen le aki babázik már :D kivert kutya érzésem lenne...pedig azt hittem szülés után egy sort se írok majd úgy el leszek havazva...na de olyan rendes és bíztató ez a társaság hogy örülök hogy van kivel megdumálni a dolgokat...sokkal jobb mint kérdezgetni az ismerősöket akik már rég nem is emlékeznek mi volt mikor babáztak :Da
vonit azért hagytam meg hogy lássam hol tartanék....hát jó volna na de ez is jó :!:
kokain receptre :P asszem Laci kiszaladna a világból ha még ennél is többet pofáznék meg pattognék :lol: mert természetesen a gyerek kokainját én nyomnám be :lol:
kitartás a tanuláshoz!
suzy
este 9kor benyomott 100at aztán az éjfélit kihagyta majd 3kor megint 100at és gondoltam így 6kor megint nem fog de Lacit jól átverte és neki megevett 90et :shock: majd a 9 órásit persze már nem tudta teljesíteni és hát úgyis anya etet neki nem kell pihenni :? így azóta szöszmögünk a kajával 10-20asával :roll: most majd délben megnézzük mit akar a kiscsaj...
éjszaka alhattam volna de nem bírtam sehogyse elaludni....jobbra-balra forogtam mint egy grillcsirke... :x :evil: lehet hogy már annyira fáradt vagyok hogy azért nem ment nem tudom...olyan mérges vagyok magamra...végre pihizhettem volna
ejj ezek az orvosok....én se vagyok gyógyszer ellenes na de azért módjával....a meg sem jelent panaszokat minek kezelni?
ágyúval lő verébre :lol:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok Lányok, Babók, Pocaklakók!

ÁÁÁ, Én sem akaroook átmenni másik topocba...ha majd meglesz mindenkinek a babája átnevezzük! Hm???!!!

Tegnap Apa Németországban ragadt a repülőtéren törölték a járatait az idő miatt...persze bőgtem egy nagyot, mert 2 hete szinte nem láttuk....!!!
Mindegy, beletörődtem, hogy csak ma jön, vagy vasárnap reggel....DEEEEEEEEE....hajnali fél négykor zörgettek....és megjött Apaaaaaaaaaaa! Persze jól beszartam ki zörög hajnalban az ajtónál...már azon gondolkoztam, hogy mivel csapom agyon a betörőt... :roll: :shock: :lol:

Reflux: Igen, sajna mindegyik babára rámondják, hogy az....de szerintem sem azok a babáink....Dalmánál érdekes a bukás....van egy rosszabb nap, aztán 3-4 napig semmi.....de amig nem veszit a súlyából, gyarapodik adig semmi probléma....amikor bukásosabb nap van, állandóan előke van a nyakában...ennyi! :? :)

Tegnap megjöttek a netes karácsonyi cuccaim! Juhhéjjj...de azért még van 1-2 dolog amit be kellene szereznem... :? :shock: ...
Sohasem voltam egy utolsópillanatrahagyos fajta...de most..Babó mellett nehézkes, segitség nélkül!

Esik a hóóóóóóóó.....hmhmhm, csak haza tudjunk menni Sopronba 23.-án!!!!Jajajjj! Nem birom ki, ha nem lehetek otthon Szenteste! :cry:

Tegnap főztem borsólevest, ma meg rántok ki sajtot, meg rizst csinálok. Ennyi a kaja, meg kellene vmi salit csinálnom...hmhmhm!
De ma vhogy olyan lustaság vagyok! :wink:

Holnap este megyünk koncertre/ EDDA 30 éves!/, előszőr hagyom Dalmát a Nagynénijére és az Anyósra :shock: . Kicsit cidris is vagyok tőle....mindent ide készitek, megcsinálok....tutira nem tudom majd elengedni magamat!!!
Félek..... 8) :oops:

Van már mindenkinek karácsonyfája?
Bennem tegnap tudatosult, hogy életem első karácsonya lesz a Kislányommal....Családként!!!!! :cry: Bőgtem is egy sort....hihihi! :wink:

Puszi Mindenkinek!Jó tanulást, főzést, lustulást....és egyéb fincsiségek!
Pápá!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

orsi
"utolsópillanatrahagyós"én se vagyok de mégis minden évben rohangáltam mint pók a falon utolsó pillanatban...meeeert mindennek tökéletesnek kell lenni a szentestére :roll: ez nekem a legfőbb ünnep....máskor ilyenkor már javában meg volt a karácsonyi menü és a hozzávalók a fa és a sok ajándék és a csomagolás...most meeeeg pffff
2-3doboz várja hogy becsomizzam és sehol semmi feeling
a koszorúimat is csak lehoztam a padlásról meg az ajtódíszt és az égősorokat de se díszítgetés se más rákészülés nem volt...
a teraszra kiraktam egy fénysort meg a gyertyákat is 3x meggyújtottam de amúgy semmi ép gondolatom hogy hogyan töltsük az első családi karácsonyunkat!
ki kéne találni a koreográfiát bár a manó még nem fogja úgy észre venni ha nem megy minden menetrend szerint de szeretnék saját hagyományokat kialakítani amit majd minden karácsonykor "úgy szoktunk"címmel csinálunk majd :lol:
fát hozott a tesóm pár napja...volt összesen 1000ft....na ez se jellemző rám :?
ott kezdődik hogy mindig normand fenyőm szokott lenni mert az nem hullik...ez meg egy kis csoffatag pici fa....na de mindegy nem ettéől lesz szép az ünnepünk....

Kép
menion
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?