Sziasztok!
Köszönöm a dicséreteket! Szűz Máriás
ez jó!
Vanda! van aki irigy, van aki hülyének néz, (és persze van aki tisztel vagy csodál, néha az is túlzás)de sebaj! Én sem szólok bele más életébe, a véleményem meg meglehet, és persze neki is, nem igaz? Én elég sok féle módon el tudom képzelni, hogy boldog valaki. Csak az örök sírástól durran el az agyam, de ezt már beszéltük itt.
Mezi! Ez ismerős, én is ilyen vagyok, de azért ne hajtsd túl a dolgot! Vigyázz magatokra!
KÜlönben is, soha nem lesz ilyen jó ürüged még magad előtt sem, hogy kicsit lazábbra vedd a figurát
!
Zsebi! Ez a baleset durva, még hosszú idő, míg teljesen feldolgozzátok! Ha vezet, akkor majd elmúlik a pánik, az meg, h egy kicsit óvatosabb, nem is árt. Remélem anyukád hamar meggyógyul! Az őegészsége és a te lelki nyugalmad miatt is.
Kassza: nálunk felemás a megoldás, mindketten a saját számlánkra kapjuk a fizut, meg én a gyest, a csp idejön postán, a párom mindig kivesz egy dott összeget hó elején, h legyen itthon, aztán van hogy kártyával fizetünk, hol egyikünk, hol másikunk, meg ő befizeti a csekkeket online, stb. Ált. én fezetem be a gyerekek dolgait, kaja, edzés, stb. Nem nagyon fillérezzük ki, de azért van mindenkinek sajátja. Nagyobb kiadásnál, pl bútor, nyaralás, stb megbeszéljük ki mivelé tud beszállni, hogy tudjuk összehozni!
Nálunk is ő keres most jobban, már egy jó ideje, és sztem a nők jobban bírják a másodhegedűs szerepet. Persze az fontos, h ne dörgöljék folyton az orruk alá, h mennyit hoznak haza. Illetve érdemes kiszámoltatni, h ha fogadok vkit takarítani, hozatom a kaját, tartok bébiszittert, stb, akkor az mi pénz. Így rögtön kiderül, h ki a családi kassza "harmadik" lába
, többnyire, még akkor is, ha a pasi nem hagy minden otthoni dolgot az asszonyra.
Na, anyagi eszmefuttatás befejezve. Asszem ebben is többféle megoldás létezhet, fő, h működjön.
Gusztustalan idő van, pedig le kell vinnem az autót a gumishoz
.
Szép napot!
Claire