Jo reggelt!
Tegnap este egyszeruen nem tudtam volna elaludni, de Alex is ugyanigy volt. Fogalmam sincs, hogy mi lehett az oka. Vegul annyit forgolodtunk hogy jol ossze is kaptunk valamin (persze kibekultunk, semmi komoly, csak a hormonok turboznak bennem), es vegul talan 1 korul aludtunk el, ha nem kesobb. Tegnap elmentem egy volt munkatarsamhoz, mert megkert, hogy korrepetaljam a kisfiat angolbol. 3. osztalyos a gyerek, az anyuka lengyel, es nem igazan tud angolul, es nem tud igy segiteni a fianak. Tolunk vagy 10 percre laknak gyalog, es az utca ahol setalnom kell, az egy nagy emelkedo, es az egesz egy jegtombbe lefagyott
Na mondom oke...es most...???!!! Mert hogy abszolut jarhatatlan volt. Igy hat kenytelen voltam az uttestem jarni az autok kozott. Mikor szembe jottek az autok, lehuzodtam felre, es mikor pirosat kaptam, akkor volt uccu, es nyargaltam fel a dombra. Mindez a legnagyobb forgalomban tortent, 5 utan... Pazar volt, de odaertem, segitettem a gyereknek, meg is hivott a szulinapi bulijaba jovohet pentekre
es meg penzt is kaptam a korrepetalasert.
csicsi: tegnap sajat magamon is olyan jot nevettem, mikor kiderult hogy megis foldi halandok koze tartozom
Azert nem semmi, hogy igy beneztem... A papa meg majd megtudja most karacsonykor, hogy hol keszult az unokaja. Jofej a pasi, nagyon fiatalos, nem hiszem hogy sokkolna a tortenet. Elkepzeltem viszont, hogy Pepi labdaja kipukkan alattad
nekem is van ilyen labdam, viszont le van eresztve es fel van rakva a gardrob tetejebe. Ugy erzem hogy tok mindegy mire ulok mar, igy is ugy is faj ott lent minden. Plusz Alex befenyitett hogy o meg egyszer nemmaszik letrara hogy levegyen nekem barmit is a gardrobbol, mivel az utobbi napokban szegeny mindig maszott valamiert, es mar megunta, es mondta legutobb hogy na most gondoljam meg mi kell onnan, vagy mit rakjon fel. Plusz ha meg megtudna hogy fel is kellene pumplani...hulyet kapna
rekuja: nem semmi a telefonalgatos sztorid. Az ilyenekben az a plusz kellemetlen, mikor hallod a vonal masik vegen, hogy a kegyed nem szivesen hallgatja a sztorit, es hogy mar unja az egeszet, csak talaljatok mar ki hogy mi tortenik. Altalaban igy szokott lenni, es nekem az ilyentol megy kis az agyam. Nem hiszem, hogy elobb jonne ki Szaffi, legalabbis a kovetkezo 2 hetben
En pedig csak remelem hogy mar csak 1 vervetel lesz amig ki nem bujik Molly, mivel venam csak akkor van max, ha rajzlok egyet, egyebkent meg nincsen, es csak ugy vakon megszurnak, altalaban kezfejben...legutobb onnan se jott semmi, mert a vernyomasom egy haldokloehoz hasonlitott
Jot nevettem, mikor olvastam hogy te mar lattad a pici lanyodat, mikor meg csak sejtekbol allt,es hogy az apjara hasonlitott
En is lattam a kislanyomat, de akkor mar 24 hetes volt, es 4D ultrahangon lattam, viszont a vonasait azt lattam hogy az apukajatol kapta. Nagyon kivancsi vagyok mar, hogy hogy nez majd ki. Kerdeztem Alexet reggel, hogy rakott-e a baba fejere hajat, mert remelem igen, nem nagyon szeretnek kopasz kislanyt
De nem hiszem hogy igy lesz mert en is nagy barna hajjal jottem vilagra, meg neki is volt valami szoke szoszmosz a fejen
nyufo: ertettem, hogy mire celoztal a csaladdal kapcsolatban. Tudom, hogy majd idovel megszokom ezt az egesz uj helyzetet, marmint hogy nekem is van csaladom, azt viszont tudom, hogy a tavolsagot keptelenseg megszokni. Noveremnek most volt a 10. evforduloja, hogy kikoltozott, es meg mai napig is bantja a nagy tavolsag, es nem szokta meg. Ugyebar neki is van csaladja, es a ferje neki sem magyar, hanem iraki. (nem robbantgatos, es nem gyakorolja a muszlim vallast
) Nekem csak az faj a legjobban, hogy en jottem el kesobb otthonrol, es anyu egyedul maradt, es az elso 1 evben elegge meg volt zuhanva szegeny lelkileg, pedig probalta magat tartani. Na mindegy is, ez is mar a multe, mostmar minden oke, csak meg varok, hogy mikor engedem el anyu szoknyajat...Lehet majd januar 23 korul
5 baba a masik forumon, az azert nem semmi. Itt akkor meg orulhetunk, hogy mindenki egyben van. De mar alig varom az elso babas hirt rolunk
Ki lesz az elso, es kik lesznek az utolsok. Aztan vegul mindenkinek csak meglesz a kis csemeteje. Ne aggodj, Regi a leheto legjobb kezekben lesz, es gyorsan el fog telni az a par nap a korhazban. Kivancsi vagyok, hogy hogy reagal majd a kistestverehez
Az uzemanyag sztorit en is hallottam, majd Alex teletomi ma a kocsit. A bank elott en is fraszt kaptam, mert 1. le volt fagyva az ut, ott topogtam, 2. messze parkoltunk, igy hat faztam is (mivel nem volt annyi eszem hogy kabatot vegyek fel), 3. mikor lattam hogy zarva... URISTEN!!! De mar meg se lepodtem, mert altalaban elofordulnak ilyen szerencsetlensegek velem. Tegnap viszont mar nem mereszkedtem ki a bankhoz, Alex elintezte munka kozben.
En is mar alig hiszem el, hogy mar csak par het. Es igy, hogy korul vagyok veve csaszisokkal, igy en meg jobban izgulok, hogy EEES velem mi lesz, mikor bujik ki a Babo. Gondolom majd mindenki rak fel kepeket, vagyis remelem. En szivesen csinalnek egy albumot is belole, mert szetember ota tamogattatok, es olyan jol esett mindenkinek a torodo, kedves szavai. Mindenkiert ugyanugy izgulok, mint magamert.