Új privát üzeneted érkezett!

laar!
a tanácsom, hogy nincs tanácsom. nálunk ugyanez van, azzal a külömbséggel, hgoy ha boti nem eszik, akkor gyorsan adnak neki kindert, hogy legalább azt egye a gyerek, hogy nehogy éhen haljon. csak azt nem gondolják végig, hogy a gyerek okos és a brokkoli főzelék helyett naná,hogy kindert akar enni. én is totál kivagyok, 1 db csokimikulást engedtem venni, én nem veszek semmi édességet, max joghurtot vagy rudit, de nagyon ritkán adok neki. az új tézise anyáméknak, hogy a gyereknek kell a cukor az agyműkösééhez. :roll: én csak néha a ruháján látom,hogy ott van a csokinyom. nálunk is nagy vita ez. meg a rágó!!! a gyerek állandóan rágózni akar, csak mikor elmegy az íze kiköpi, minden tiszta rágó, ilyen baromságot, egy két éves gyereknek minek rágó?

ma megyek csajok átjárhatósági vizsgálatra. nem lesz kellemes, de legalább megnéznek, hogy minden ok-e?majd megírom az eredményt. utána du konditerem, mert járok ám tornázni, futópad és egy-két gép, amit lehet. kapok házassági évfordulónkra egy lépcsőzőt, kicsi, elfér bárhol és könnyebb csinálni. a leg magic-omat eladtam vaterán, az olyan nehéz volt, szerintem egy nagy sza.. tele is van vele a vatera és teszvesz, mindenki adja el.

tegnap nagyon felhúztam magam. sajnos ilyenkor nem tudok viselkedni, kicsit furán érzem magam, mert nagyon összevesztem az egyik anyukával. jött minden, ami a csövön kifér. van egy kifejezetten gonosz gyereke, aki rá van állva botira. eddig tűrtem, mert a hülye anyja csak pletykál és nem szól soha a gyerekre. egyébként mindenkitől mindent elvesz, lökdös. csak senki nem szólt nekik eddig. tegnap boti fejét szánt szándékkal beleverte a betonba, ha nincs rajta sapka szétveri a fejét. erre anyja nem így kell fogócskázni. mondtam neki,hogy miről beszél, milyen fogócska, a neveletlen gyereke direkt beleverte a fejét a betonba. 1 évvel időssebb botinál. és képzeljétek a köcsög gyerek vigyorgott, hogy dől a vér boti homlokából. undorító egy kisgyerek, számomra újdonság, mert én még ilyen kölökkel nem találkoztam, pedig volt részem minden féle gyerkőccel dolgozni, de ilyet, hogy egy 3 éves gyerek szó szerint gonosz legyen? mondtam én mindent, csak azért rossz érzés, mert az anyja ettől függetlenül csomó mindenben segített, bármire kértem. most meg elmondtam, hogy az egész játszótér utálja a kölkét, mert egy agresszív, kis hülye. de olyan dühös lettem. jó nagy duzzanat van boti szemöldökén, ha nincs rajta a sapka vihettem volna összevarratni. akkorát koppant a feje, féltem,hogy nincs -e agyrászkódása. barátnőm azt mondta,hogy jól tettem,hogy beolvastam neki, ő még meg is verte volna a gyereket. hát én is majdnem. szegény botikám úgy sírt. tényleg anyatigris vagyok :D

na megyek, majd du írok! jók legyetek!

kiru!
remélem már rendeződött a helyzet unokatesódéknál. vegyél a kezedbe egy akciós újságot, mondjuk egy metrót és biztos találsz benne nagyon jó ötleteket, hogy kinek mit vegyél. én így csinálatam, időtakarékosság. :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok csajszik!

Ha adtok kölcsön rucit és úgy kapjátok vissza a csomagot, h egy két darab hiányzik szóltok az illetőnek, h ez hiányzik?

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Laar: Igen, igen, természetesen szólnék, ha hiányoznának belőle ruhák!!! Még szép! Ismerősöm járt úgy, hogy egy csomót kellett könyörögnie, mire visszakapta a kölcsönadott ruhákat. Egy csomó hiányzott belőle, úgyhogy futottak még néhány kört, de nem is lett meg mindegyik. Én pl. olyan vagyok, hogy a kölcsön dolgokra még sokkal jobban vigyázok, mint a magaméra. És nem kell kérvényt benyújtani, hogy vissza adjam. Sajnos sokan nem így működnek. :twisted: Szóval, szerintem nyugodtan szóljál!
Édességgel kapcsolatban megértem, hogy mérges vagy! Nálunk szerencsére nincs ilyen, szüleim tök normálisak ilyen szempontból, abszolút elfogadják és tiszteletben tartják a nevelési elveimet. Sőt, anyum mindig megkérdezi, hogy mit adhat Lexinek vagy mikor mit csináljon vele, mert hogy én vagyok az anyja, pedig aztán ő is felnevelt 3 gyereket.
Alexa sem kap édességet, max. családi összejöveteleken némi házi sütit. Csokit még soha életében nem evett! Neki a nasi a gyümölcs, szerencsére imádja vagy a kölesgolyó. Ráér még össze enni mindenféle szemetet nagyobb korában. Üdítőt sem kapott még soha, csak tápit iszik és vizet.

Etna: Én is nagyon dühös lettem volna a helyedben, szegény Boti! :cry: Ki nem állhatom az agresszív és gonosz gyerekeket! :twisted: A játszóházban is volt egy ilyen kislány, először fiúnak néztem, totál fiús volt, de aztán kiderült, hogy kiscsaj. Ment neki mindenkinek, mindenkitől elvette, amivel éppen játszott, ha meg rászóltál, nem tetszett neki és üvöltött. Az anyja szabadkozott, hogy azért ilyen, mert van 3 nagyobb tesója, aki mindent ráhagy. Hát én meg ezt pont letojom, az én gyerekemet akkor se terrorizálja!!! Szóval én is beolvastam volna a helyedben az anyukának és nagyon nem szépeket mondtam volna, az tuti! :twisted: Mert elsősorban az anya a hibás. Mi a francért nem neveli meg a gyerekét????

Beszéltetek a karácsonyról, hát...úgy látszik csak én vagyok a fórumon ilyen lusta ezügyben, de én ilyen korán még nem is szoktam gondolkodni az ajándékokon, nem hogy megvenni őket. :D Kb. 1-2 héttel előtte intézem el, de olyan is volt, hogy csak pár nappal előtte. Simán letudom 1-2 óra alatt, valahogy ez nálam gyorsan megy. Persze előtte már gondolkodom rajta, hogy kinek mit kéne, de általában vásárlás közben jön meg az ihlet, meglátok valamit és beleszeretek, aztán megveszem. Nem bonyolítom túl! :D

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

ETnam, szepen zajlik az elet. Karacsony ugyben nagyon ugyes vagy. Nekem nm kell torni a fejem, az en angyalkam megmondta, hogy o ponit ker a Mikulastol, es karacsonyra johet a babahaz. Ugyhkgy problema megoldva:P
A verekedos gyerek tenyleg durva lehet, szerintem nem gaz hogy megmondtad, enis szoltam volna tutti, sot a gyerekre is raszoltam volna mar reg, ha az anyja nem teszi meg. Nallunk is van egy kislany, de az lany basszus a bolcsiben, es mindenkit ut vag. AMit persze visszakap, es jott az apuka egy nap boszen hogy ki utotte meg az o csemetejet, es ovoneni szepen elmogyorozta neki, hogy nem ugy megy hogy o mindenkit salapallhat es a tobbiek sosem adjak vissza. Aztan kuss volt. De szereintem ennek a lanykanak a szulei is idegbajosak, aki cetlivel jon szuloire, hogy ne engedjek a gyereket motorra ulni meg ilyenek annal valami nem stimmel....
Milyen volt a vizsgalat?
Borocskedre korulnezek krem ugyben. KUlonben az en borom is hasonlo. Bar most szules ota igazan normalis a szaradast kiveve. De azt megoldom egy sima nappali kremmel szaraz borre. sztem barmilyen megteszi en a garnieres dolgokat is tokre birom es az aruk is jo, vagy valami nivea. Miteszerek vannak az arcodon vagy rendes piros patik, menszi elott inkabb vagy mindegy nekik?

Laar, ruhakkal kapcsolatban nem tudok mit mondani, mert kolcson meg nem adtam csak orokbe. Viszont en kaptam kolcson es mindent visszaadtam, pedig nem igazan van mit kezdjen az illeto vele, dehat ha kolcson kapsz akkor illik visszaadni. Ha fontosak neked akkor szolj, ha nem annyira akkor hagyd a csudaba, azert voltam mar enis igy igaz hajegyenesitommel, hogy elkertek egy hetre es egy honap mulva szegyenkezve visszakertem. Gaz hogy vannak ilyen emberek dehat ami a tied az a tied es kesz.
Edesseg ugy necces. Anyamek is nehezen ertettek hogy miert nem lehet, meg hogy a 8-9honapos eszterem annak idejen miert ne egyen zsiros huslevest, de en kiszoktam nyitni a szam erejesen fellepek aztan eszre veszik magukat, ha maskepp nem megy. HA valami azt mondomd nem akkor nem legyen. Mert o a te gyereket, es te tudod a legjobban mi a jo neki. KItartast!

Megyek megnezem, nem e ebredt fel Mate. Szerintetek adhatok neki almat ugy, hogy osszeturmixolom, vagy egyenlore csak let?

Pusszantas! Aldott napot!

Kép
Kép
a.angyal88

az alexandra.hu oldalon nagy akcókkal lehet szuper könyveket venni :)

Kép
Kép
arte

sziasztok lányok!

jól el van tűnve mindenki! nekem annyi minden volt,hogy semmi időm nem volt ,amint észleltétek még maileket sem nagyon küldtem. elkezdődtek a nagy dolgok, már szinte minden vizsgálat kész,hogy nekikezdhessünk februárban. januári mensit még megvárjuk és februárban lesz a visszahelyezés. ku..ra lehúztak minket, a vizsgálatokért és az embriók fagyasztásáért 90ezert hagytunk ott, még 150 lesz a végéig, az egészre 130at raktunk félre. olyan vizsgálatokat is meg kellett csináltatni, amiknek nem látom az értelmét, átjárhatósági? minek, úgyis lombik lesz, ahhoz meg nem mindegy,hogy átjárható vagyok-e? hát nem, mert 45ezer egy ilyen vizsgálat, persze,hogy rögtön kérik. konzultációért 16ezer? azért,hogy két mondatot elmondott a doki? az nem fért volna bele a 45ezerbe?
két napig nem tértünk magunkhoz, ja és még 26-án menjek el az ő endokrinológusukhoz, mert a pajzsmirigy eredménynél 0.2 tized eltérés van, amire azt mondta a háziorvosom (szintén edokrinológus) és a kórházi endokrinológus, hogy nincs jelentősége, hát náluk rögtön lett. pont ez az eredmény befolyásolja a beágyazódást. 15ezer, hát ezen azt mondtam,hogy itt álljunk meg! az egészségpénztáramont pont van ennyi pénz, talán rááldozom, de több hülyeséget már ne találjanak ki! na ez volt ami sok időmet elvett többek között.

botit vittük állatkerbe is, hát had ne mondjam, hogy pont nem érdekelte nagyon, a fókák, a madarak, kroko az tetszett neki. de milyen szarul van megcsinálva, némelyik állatot nem is láttuk, mert be vannak üvegezve. ja a teve is jófej volt. mindegyik állat megtanult koldulni, szegények, egész nap eszik a zoocsemegét, amit a látogatóktól kunyiznak. hol van a régi szép idő, mikor csak sima állatkert volt, minden faxni nélkül. akkor még meg is lehetett találni az állatokat. viszont a fókashow nagyon jó volt, az európai szinten megy. persze magyar módra, mert voltak honfitársak, akik simán berakták a gyerekeket, hogy menjenek fókát simogatni a műsor közben, szegény idomár azt hitte rosszul lát. (persze fekete honfitársak voltak :roll: )

többiek?

luca!
tamásnál betegség után minden ok? simán ment bölcsibe?

suzy!
rég írtál, kismanó? pöcsös vagy punás? hányadik hétben vagy, stb?

angyal!
köszönöm a tippeket, mindet megfogadtam, de szerintem valamelyik szert nem bírom, mert még több pati lett rajtam :oops: elfelejtettem mondani, hogy az alapózóktól is bepatisodom, szerintem vannak olyan termékek, amit nem bírok, csak még nem jöttem rá az alapozón kívül mik azok. nivea krém tuti, issza az arcom.

nofi!
boldogság? vagy csak a meló?

petrám!
írj nekem hasznos tanácsokat, kornélkánál,hogy csináltad: asztalnál evést, egy idő után ugyanis fogja magát és feláll motorozni, szobatisztaságra nevelés, néha pisil bilibe, de az véletlen. most már játszik szerencsére, de nem sokáig. lehet már gyúrmázni vele ilyen idősen vagy megeszi? önálló öltözködés? a cipzárt már lehúzza, sapit leveszi, cipőt kikapcsolja, de még nadrágot nem tudja letolni, nem is akarja. vagy túl sokat várok el tőle? de más nem hallok, csak azt,hogy mindenki mondja a játszón is,hogy az ő gyereke már ennyi idősen szobatiszta volt ,egyedül evett, vetkőzött, stb hát nálunk ilyenek nincsenek. az evéshez nincs türelme, ezért inkább én etetem, mert úgy legalább eszik. valamit nem jól csinálok?

néha kiakadok, angyalom tényleg igazad van, nehéz a fiúkkal. :roll:

na megyek vasalni, mert norbi vitte le botit, mostanában buszoznak, nagyon imádja, mivel mindenhova kocsival járunk, neki újdonság :D

azért mondok jót is tökösöm folyékonyan beszél, szinte 1 hónap alatt, azért vannak szavak, amiket felcserél,de zabálni való. kopp nála pokk. és énekel :shock: jó hallása lesz. lassan viszem zenebölcsibe, mert eddig félt az idegenektől. de már barátkozik.

laar, daniella, timi? elvesztek a lányos mamák?

kiru? te is rég írtál!

mindenkitől várom,hogy ki, hogy tanítja az önállóságot, mert én csődöt mondtam.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Lányok!!

Ezer bocs és száz anyamedve, amiért nem írtam, de nem igazán volt mit írni. A napok szinte ugyanúgy teltek.
A múlt héten itt anyósomnál meszelték a gyerek szobát és az előszobát! A gyerekszoba szép halvány sárga lett (a Kornélkám imádja a sárgát), az előszoba pedig szép babarózsaszín, a Flórát meg sem lehet látni, ha rózsaszínben van, csak a szöszke fürtjeit lehet látni! :) 2 hete vasárnap kipakoltuk a szobákat, és akkortól a Kornélka is velünk aludt. És a múlt szombaton pakoltunk vissza, már a Flórát is külön tettük a Kornélkához. Flóra nagyon elvan vele. Ma éjjel viszont fél 3-tól majdnem 5-ig ébren volt. A Kornélka éjjel rosszat álmodott és kérte, hogy kapcsoljam be a mesét. Akkor vettem észre, hogy sasol aranyom, hát persze, hogy felélénkült! De azért elvolt a kiságyban a hangját nem lehetett hallani. Aztán 6-kor a Kornélka ébredt, bekapcsolta a minimaxot, és akkor megint felébredt aranyom. Most viszont csicsikál szépen! :) A szobájukról majd küldök képet, de egyenlőre a dekorálás még nincs kész. Néhány dolog már felkerült, egy zebra a Kornélka ágya fölé, egy Hello Kitty a Flórához, és egy Füles és néhány fluoreszkáló csillag. Nagyon tetszik nekik.
A legjobb az volt, hogy a Kornélka nem akart vissza menni a szobájába, erre mondtam neki, hogy oké, akkor az apa és én átmegyünk ők meg maradnak a nagyszobába... erre közölte, hogy akkor inkább ő és a Flóra mennek a kicsibe. De hogy mennyi játéka van a gyerekeimnek?! Nem kaptam szikrát, amikor pakoltam őket... Egy marha nagy zsák plüss, egy kincses ládányi mesekönyv. Egy rakat apró vacak... Mondtam is, hogy több apróságot nem kapnak... Nincs ember a földön, akinek van türelme minden este összeszedni őket.
Most viszont, hogy vissza lett pakolva, nem is látszik soknak. És, hogy mennyi hely van ebben a lakásban!! Hihetetlen, hogy az ember mennyi szart képes felhalmozni, néhány év alatt...
A mi szobánkban táncolni lehetne... :) Kicsit át is variáltam.

A Flóránkba belebújt a kisördög!! Elkezdte a nyávogást. Mindenért nyekereg. Puszit sem lehet neki adni. És átment kismajomba is... Mindenben utánozza a Kornélkát. Ha jön a gyerek papírért, ő is jön... és kéri: kére papí... annyit szoktam rajtuk rötyögni. A múltkor ovódába indulás előtt kérte a papírt az én rajzművészem, letérdelt és elkezdett rajzolni. Jött a Kicsi, megkapta a papírt, és ment letérdelt és rajzolni kezdett volna, ha az asztal teteje nem a fejebúbjánál lett volna... ha a Kornélka síkít ő is... eszméletlenek... :) Az oviban imád sertepertélni... persze a bratyó még mindig nyekereg néha napján, hogy haza akar jönni... De az ovónők azt mondják, hogy semmi baj nincs utána vele. És nagyon dicsérik, hogy milyen szépen, ügyesen rajzol. Ő rajzol a legszebben a csoportban. Ilyenkor dagad a májam rendesen, mert tudom, hogy ezt tőlem örökölte... :) Ez az egyetlen egy jó tulajdonsága amit tőlem örökölt. Sajnos mindenkitől a legrosszabbat örökölte, tőlem a hisztit, apától azt, hogy még azt sem veszi észre ami a szeme előtt van, anyósomtól az értetlenséget, anyámtól a rosszalkodást (anyám nagyon rossz volt lány létére, verte a fiúkat :twisted: ) Az őszi szünetben egész jó fiú volt, de azért napjában 2x sikerült felhúznia az agyam. Ha azt hiszi nem látja senki úgy rendezi a Flórát, hogy csak úgy csörög a Lujzi... Persze a sírás mindig elárulja... Még szerencséje, hogy nem mondja mint szokott vele csinálni. A Flórának egy hét leforgása alatt kijött a 9. és a 10. foga, ráadásul a két felső rágó fog. Semmi különöset nem vettünk észre rajta, csak azt hogy éjjelente egy hétig felébred fél 4-kor és semmi mást. Most viszont ebben a hülye időben jól megfázott. Tegnap én is, én marha egy pulcsiban vittem a gyereket oviba és most érzem, hogy fáj a torkom, folyik az orrom, és ráz a hideg... Remélem, szombatig helyre jövök mert menni szeretnénk bálba. Apának pénteken lesz a szülinapja. Kapott egy új pénztárcát, mert a régi eléggé lerongyolódott, így 5 és fél év után. (Még a nászutunkon vette 5000.- ért, azért jól kihasználta) Sütni fogok neki valamit de még nincs ötletem, hogy mit. Lehet, hogy túrótortát fog kapni, mert azt nagyon szereti.

Asszem ennyi elég belőlünk. Röviden ennyi történt ami a gyerekeket illeti. Volt még coci vágás is 3 hete. Levágtuk Dudát és Pocsoját. (Jól meghíztak :) az egyik 208 kg, a másik 155 kg volt.) Jövő héten megy apa megvenni a kerítéshez szükséges anyagot, és neki áll összehegeszteni, aztán ha minden jól megy, és sikerült a tavaszra összesporolni a garázst, akkor költözünk! :D:D Ezt a héten jelentette be. Majdnem padlót fogtam! Először nem is örültem nagyon, hiszen nincs sok bútorunk, de aztán most egyre inkább érzem, hogy már ideje...

Etnám! Nálunk az evés úgy volt, hogy a nagy asztalnál evett és beköthető volt, így ha akart sem tudott elmenni. Az evéssel már 2 éves kor körül ő is próbálkozott, csak mindig tömte magát, és majdnem megfulladt ezért inkább én etettem, de két és fél éves korára már szépen ment neki, a fulladásos dolgok mellett. A Flóra ügyesebb ezen a téren. Már most úgy eszik mint a Kornélka 3 évesen. Persze még leeszi magát, de a kanállal szépen a szájába teszi még a levest is. Milyen etető széketek van? Mert a Flóráé és a Kornélkáé is olyan amit szét lehet szedni székre és asztalkára, csak a Flóráéba nem lehet bekötni a gyereket. Persze ő is mindig feláll benne, de akkor odamegyek és leültetem. Ha éhes, akkor szépen megül, ha nem akkor fészkalódik. Ja és akkor ha a tesója itthon van, mert ugye, az még most sem bír megülni a seggén, amikor eszik...Próbáld a nagy asztalnál etetni, és ha egyedül eszik és feláll, lehet, hogy már jól lakott, próbáld többször leültetni enni. Lehet, hogy egyszerre nem tud sokat enni. A Flóra is alig eszik valamit, pl. vasárnap csak a levest. Abból is egy merőkanállal. Azzal pedig ne foglalkozz, hogy kinek a gyereke mit tud! Minden gyereknek megvan a saját tempója. Szerintem az öltözködéssel még ne siessetek, mert azt az oviban a középsőben kell csak elvárni a gyerektől. Addigra már úgyis menni fog neki. Elég hogy azokat meg tudja csinálni amiket felsoroltál. 2 éves gyerektől nem kell elvárni, hogy ovódásként viselkedjen. Szerintem így is ügyes! Örülök, hogy oldodik a gyerekek közelében. Az enyémeknek soha nem volt ilyen gondja, ők mindenkivel nagyon közvetlenek. Még az utcán sétáloknak is mesél mindig, pedig nem is ismeri őket... Nem győzőm csititani. Ez sem jó! Jobb lenne, ha legalább kicsit szégyelősebb lenne. A Flóra is ilyen lesz.

Most egyenlőre ennyi. Így is jól megtöltöttem az oldalt!

A többieket is puszilom! Jók legyetek! Ha lesz időm jelentkezem. De persze, ha bármi kérdésetek van írjatok nyugodtan, akár mailt is! :) Vagy skypeon! Sziasztok!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Etna! Nálunk az unokanővérem nem neveli a fiát, de ha valaki rászól a gyerekre, akkor "-ne te neveld a fiamat". Akkor ki fogja? 4 és fél éves, de olyan neveletlen, hogy az borzasztó. Tudom, hogy most vannak gondjai, amiket írtam, de ez nem ok arra, hogy pl. az Ákost fellökje, vagy a dédapjával úgy beszéljen, mint akit a seggéből rántott elő. Nyugodtan szólj rá a gyerekre! Nem tudom, hogy engedheti meg magának valaki, hogy ne nevelje a gyereket.
Drukkolok, hogy minden rendben menjen, ha már ennyi pénzt kiadtok a babára!

Laar! Szerintem szólj a ruha miatt! Én szóltam, és szegény csaj, nem győzött bocsánatot kérni, mert máshonnan is kapott ruhákat és abba keverte bele. Lehet, hogy nem is tudja, hogy hiányzik belőle!

Karácsonyra minden megvan :) Annyira örülök neki :) Már csak a szaloncukrokat próbálgatjuk, hogy megtudjuk, melyik lesz a legjobb karácsonyra :)

Megyek, nemsokára felébrednek a fiúk! Puszika mindenkinek!

kiru84

Sziasztok Lányok...

Hát tényleg szépen belassult a topikunk.

Etnám, Petrám, nálam minden a lehető legnagyobb rendben, vidámság, boldogság. :-) :-) Dolgozom is, bár most épp kicsit megbetegedtem, és itthonról ügyködöm.
Baba ügyben csupán annyi a pozitív történés, hogy mindenféle beavatkozás, orvosi hókuszpókusz nélkül beálltam 33 napra. Úgy látszik, a fogyás után a hormonháztartásom is rendbe jött.

Etna, hihetetlen, hogy mennyi pénzt képesek szemrebbenés nélkül elkérni a vizsgálatokért. Ez rablás, sztem. De ha nem csinálod úgy végig, ahogy ők akarják, még te vagy az, aki akadályozza a munkájukat. Pffff....

Suzykám, írj, hogy mi van a kis pocaklakóddal. Melyik tábort erősíti, a fiúkat v. a lányokat? Hogy viseled az áldott állapotot?

Többiek, merre vagytok? Kivel mi történt? Írjatok...

Puszilok mindenkit, jövök majd... Nofi

nofertiri

Sziasztok!

CSak gyors bekukk, mert rohanok suliba, es Matenak meg szopiznia kell.

ETnam, te elmondhatod majd, hogy fiam/lanyom te sokba kerultel nekunk:P De fo hogy egeszseges legyen. Nagyon drukkolok. KItartast es sok hitet draga, minden rendben lesz:) Tudom, hogy Petratol kerdezted, de azert gondoltam enis leirom a tapasztalataimat eves es bilizes teren. Eszter kb 1,5 eves kora ota onalloan eszik az eleje katasztrofa kaosz volt, de csak igy volt hajlando megulni az asztalnal, illetve a csodas trukk, hogy bekotottem a szekebe es odahuztam a mi asztalunkhol, levettem az etetoszek elokejet, vagy hogy nevezik azt, es igy tud a sajat szekeben de velunk egy asztalnal enni, ez nagyon fontos. A bilizest szinten ilyen korban kezdtuk. Rohadt nagy turelem kellett hozza. Minden oraban tettem bilire, de azert kozben volt rajta pelus, es lekotottem a figyelmet, magyaraztam neki, koncentralunk a pisikere, ha sikerult, nagy volt az orom, ois tapsolt, eggyutt vittuk ki a wc-re, volt olyan is hogy ajandek micimackos matricat kapott erte, mindnet bevetettem, es olyan 2eves korara mindne ok volt. Persze mikor Mate megszuletett volt egy kis zavar, de mostmar ujra a regi minden, ugyesen szol, vagy van, hogy megy egyedul. De ezt igazabol nyaron a legjobb megtanulni, mert akkor lehet pelus nelkul, egy-ketto kimosod a kisnacit, mert balesetek sokaig vannak, persze jo ha ismerkedik a dologgal. Es nagyon fontos hogy ne kovesd el azt a hibat amit en, hogy mikor mar tudja hogy az a bili akkor elrakod elole, legyen csak mindig a haz kozepen hogy lassa, es tudja, hogy az ott van mindig, en hulye elraktam es eszter sokszor beengette, mert gondolta csak akkor kell abba csinallni ha ott van, es eltartott nehany hetig, mig erre rajottem:) Remelem tudtam segiteni es nem untattalak. KEszulj fel erre, eszterben volt 1adag dac, hogy o nem pisil oda, de hamar elmult.

Huu mennyit zagyvalok, bocsi mennem kell!

Pusz mindenkinek!

Kép
Kép
a.angyal88

sziasztok!

Megint sietve irok kicsit. Mate itt pihen az olembe, olyan edesen nezelodik.

Etnam neked akartam meg irni, hogy orulok, hogy bevalltak a tippek, annak viszont nm hogy patisodsz? Ezek rendes patik, vagy inkabb csak olyan kipottyosodesek, mint a kiutes? Alapozoval kiserletezz. Hasznalld mindig ugyanazt, es rajosz melyik az, nekem is van 1puderem amitol voros lesz az arcom. Az ilcsys termekeket, ha van olyan ne hasznalld minden nap, azok lehet, hogy tul erosek, es erzekenyebb a borod:) Remelem elmulik a pottyosodes. Puszi a hercegnek!

Mate megint megunta, megyek mosogatunk.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok!

Latom mindenkinek dolga van:(
Etnam, hogy all az arcocskad?
Daniella, csak egy szo: gyonyoru, azt hiszem ennel jobban nem fejezi ki semmi, hogy milyen a kislanyod. Csodaszep azokon a kepeken, es mind azok vagytok!!! Szep kis csalad:) annyira hasonlitom Eszterkemre, hogy olyan kis vekony es csajos, es az a picike arca nekki is olyan edes.

Megyek lefexem enis, azert neha irjatok par sort. Puszika!

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok lányok!

Nofi! Mennyit fogytál, hogy ettől helyre állt a rendszered? Gratulálok hozzá :) Drukkolok, hogy most már így a baba is tudjon jönni :D

Angyalka! Mi is próbálkozunk a bilivel, de egyenlőre hamar megunja, úgyhogy csak játszunk vele, hogy szokja. Fogat is így mos, kb. 11 hós kora óta, és egyre ügyesebb :)

Nálunk minden rendben, ha minden igaz, hétfőn megyek be a főnök úrhoz, hogy májustól szeretnék visszamenni dolgozni. Meglátjuk, hogy hova vesz vissza, de drukkoljatok, hogy jó helyre!
Persze ha egyáltalán olvassátok a fórumot.

kiru84

Sziasztok!

Elég pangás van..mindenki készül a karácsonyra, vagy mindenkit lefoglalnak a gyerkőcök?!:)

Gyors írok pár sort rólunk, mert én is mindig rohanásban vagyok.
Kicsi egyre ügyesebb, okosabb, és elevenebb.Produkálja magát mint a nagyok, kacarászik nagyokat, igazi csajosan szégyelli el magát,ha idegen előtt kérünk tőle valamit, kicsit félrebiccenti a fejét és megemeli a kis vállát és mosolyog,nagyon édes.Ügyesen eszik már kanállal és iszik pohárból, már csak akkor használunk csőröst ha olyan helyre megyünk, ahol nem tud pohárból inni.Rengeteget rajzol, ügyesen felismeri a formákat beteszi őket a helyükre(fogantyús,fa, állatos formafelismerő)..imádja, de már próbálgatja a nagy puzlét is, tudja melyik hová való, csak még nem tudja összetenni őket.Tudja hová való a sapka zokni, megmutogatja minden testrészét stb., mindent felismer már képről és amit tud utánoz is.(uu-kutya, háp-háp-kacsa, halacskát lát-tátog stb.)
Pár napja megszerettük a fogmosást is, minden fő étkezés után mosunk, ha itthon vagyunk, van h külön kéri, és rohan a fürdőbe..Ha bekakált mondja, h kaka, volt hogy nem hittünk neki,nem éreztük, és mégis volt:)Próbálgatjuk mi is a bilit már, de hosszabb időt csak a baba és a mackó tölt rajta, egyenlőre még nem produkáltunk bele még véletlenül sem, biztos rossz az időzítés.

Karira megvettem neki a babakocsit, mama meg megvette neki ma a babát, így beszéltük meg, olyat amit ő kinézett a lánynak, vettem neki legót, de nem az eredetit, vmi utánzat, de kompatibilis a duplóval megnéztük, állatkertes, van benne zebra, elefánt stb.azt kapja majd a déditől, anyum nem árulta el mit vesz.Utesóm bnője varr neki vastag vízhatlan nadrágot, mikire kabátot varrt a lánynak.
Egyenlőre ennyi, anyagilag nem vunk eleresztve, és igazából nem is látom értelmét a sok játéknak.A nagyszülőknek összeírtam, képpel mellékelve milyen édességet vehetnek a gyereknek, krémtúró, tejszelet stb, nincs csokoládé egy deka sem, és közöltem anyummal, h amíg nem jegyzi meg mit adhat a gyereknek addig még fél órára sem hagyom nála, lehet h rosszul esett neki, de vasárnap megint megjelent egy kinder tejcsokival, mondtam neki, h ne vicceljen már.

Jah, elkezdtük egy hónapja a Cebion 2x multit inni ajánlani tom mindenkinek, azóta takony sincs, de nem akarom elkiabálni.

Na lépek, csajszik írogassatok kicsit, Suzy, többiek, mi van veletek?

puszi mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Kiru, ugyesek vagytok bilizesben a proballkozas es a sikerelmenyek hamar meghozzak a gyumolcsot:) Munka ugyben en nagyon fogok drukkolni!+++

Laar, latom a sarkadra altal edesseg teren ugyes vagy. Nem tudom miert hiszik azt a szuleink, hogy ezzel olyan jot tesznek a gyereknek. Igaz az enyemek ritkan hoznak csokit, inkabb gyumolcsot, mert enis megtiltottam. Nehez eset....talan rajtuk akarjak behozni ami nallunk elmerat, nem tudom.. Edes lehet Miracska ahogy szegyenlos:)

Nehany sor magunkrol, mig Mate elvan. Olyan jo latni minden nap, ahogy elvannak. Puszilkodnak, hihetetlenul szeretik egymast. Megiscsak nekem lett igazam, hogy nem lesz irigykedes, legalabbis meg nem, gondolom, majd esetleg ha nagyobbak es okosabbak lesznek, de en igyekszem nagyon egyforman szeretni oket, es ugy erzem, hogy nem is lehetne maskepp. Eszter nagyon okos es ertelmes. Hamar megtudtam beszelni vele, hogy ha elvesz Matetol egy jatekot, adjon helyette masikat. Rengeteg eneket, mondokat tud mar. Lesz karacsonyi musor az oviban, mar elore sirok ha ra gondolok, hogy ott fog allni es verselni meg enekelni fog, es en olyan buszke leszek:) Matekam is nagyon edes, tiszt amosoly. Nagyon jo etvagyu AZt hiszem lasan jonnek a fogak, vagy csak kinozzak, mert mindig inyvakarasban szenved szegenyem, olyan kis bujos, es mostmar egyedul is meg fordul, de vissza nem, az nem tetszik neki:)
En jovoheten kezdem a gyakorlatot, mar alig varom, mert ez a sok iras, mar a konyokomon jott ki.
Azt hiszem eleg is belolunk.

Aldott napot mindenkinek! Puszika!

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok lányok!
Gyors jelentés rólunk: sajnos a hétvégénk nem túl fényesen alakult, pedig annak indult. Pénteken kivettük apával az utolsó szabinkat, Tamás sem ment bölcsibe, gondoltuk elmegyünk egyet a győri fürdőbe. Jól is telt a nap, minden király volt. Este anyósékhoz mentünk, ott aludtunk, reggel Tamás már úgy kelt fel, hogy náthás, és köhög... este jöttünk haza, itt már láza volt, vasárnap szintén, elvittük ügyeletre. Tök normális doki volt, adott kúpot (mivel már az is elfogyott, amit fel szoktak írni tök rövid lejáratúak, meg amúgy is beadtam neki) meg írt fel antibiotikumot is, mert a torka ronda... hétfőn már sokkal jobban volt, de egész héten nem megy bölcsibe, mivel a gyógyszert szedi. Ma már szinte semmi baja, azon kívül, hogy néha köhög kicsit. Jah!! És leszoktunk a pelusról, mindig ügyesen szól, ha wc-zni kell... csak alváshoz teszünk pelust, de már reggel is úgy ébred, hogy alig van pisi a pelusban, szóval lassan, de biztosan haladunk a szobatisztaság felé - VÉGRE! :)
A másik rossz dolog: hétvégén meghalt apósom testvére. Csajok öt hét alatt vitte el a rák, nagyon durva. Öt hete került be, hogy nem tud enni, mindent kihány. 15 cm-s daganat volt a gyomra mellett. Kivették, mai napig nem jött meg a szövettan, szombaton meghalt... azt mondják az orvosok, hogy ilyennel még nem is találkoztak: az összes belső szervét ilyen gyorsan felélte a rák. Annyira durva, apósom teljesen ki van borulva :( Holnap megyünk a temetésre...
Nagyjából ennyi van velünk, voltak már jobb napjaink is..

Olvaslak ám benneteket minden nap, persze ha ír valaki :)

Kiru!
Hol is dolgoztál és mit? Ákosról várom a friss képeket! MÉg nem kaptam :( Nagyon ügyes a kis csávód, ha így verselget, büszke lehetsz rá!

Laar!
Mira is nagyon ügyi, hogy megtanult pohárból inni. Tök jó karácsonyi dolgokat kap. Mi is megvettük már TAmásnak, de egy kis csajnak sokkal könnyebb szerintem venni cuccot. Egy fiúnak az autón, kockán, katonán, meg ilyeneken kívül nem sok mindent tudok kitalálni sajna. Kapott edénykészletet, mert esküszöm egy csaj veszett el benne főzés terén. Imád főzöcskézni, állandóan kipakolja a műanyag edényeimet, egyikbe rizst tesz, másikba tésztát, aztán kever, burogat, "nem tudom ki eszi ezt meg?" - kérdéssel zárja a mutatványt. Helyes nagyon.

Daniella!
A képeken nagyon helyesek vagytok, tök jól sikerültek. A csaj igazi kis modell! Olyan helyes gömbölyű arcocskája lett, jól látom?

Na most megyek, mert anyunál vagyunk és lassan indulunk haza.
PUszi mindenkinek és tényleg írjatok pár sort, hogy tudjuk mindenki jól van! VASIról tud valaki valamit? Ennyire komolyan gondolta, hogy többet felénk se néZ???

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Csajok...

Lucám, sajnálom apósod testvérét, szörnyű ez a rák. Sajnos én már hallottam, hogy ilyen gyorsan elvisz valakit. Az egyetlen, ami talán vígaszt nyújthat, hogy talán nem szenvedett sokat. Isten nyugosztalja.

Etnám, örültem, hogy hallottalak, és hívlak majd, hogy egyeztessünk... :-) Már kattog az agyam, hogy milyen legyen a dekoráció. :-)

Kirukám, 18 kg-ot fogytam. :-) Ezt kb. fél év alatt, tehát nem lóg a bőröm sem, és istenien érzem magam. Sokkal több az energiám, bár eddig sem voltam belassulva, most pörgök, mint a láncos kutya. :-) Ami nekem bevált, az az almaecet, napi másfél liter folyadékkal elkortyolgatva, este 6 után nem eszem, max. paradicsomot és sajtot, szinte semmi kenyér, pékáru, édesség. De azért néha elcsábulok, és eszem egy kis csokit.

Laar, hogy te milyen szorgos vagy. Én még azt sem tudom, kinek, mit veszek karira, nemhogy már túl is legyek rajta. :-)

Csajok, most megyek, majd jövök, és mesélek... :-)

Vasival pár mondatot leveleztem, sok minden történik vele, remélem, jönni fog.

Puszika mindenkinek..

nofertiri

sziasztok lányok!

én is gyorsban bejelentkezem, nálunk is zajlanak a nem túl fényes események. most volt az 5. házassági évfordulónk, még az életben nem vesztünk ennyire össze, mint aznap, jól megünnepeltük mit ne mondjak. norbi kiakadt azon, hogy nincs annyi pénzünk,hogy elmenjük két napra, utána még annyi sem lett, hogy elmenjük vacsorzáni ketten, bedobta a hisztit. (sajnos az orvos jó 40 ezerrel többe került, mint gondoltuk) azt mondta,hogy ennyit senki nem szűkölködik, mint mi az 5 év alatt (szerintem hülye, nem tudja mi az igazán szűkölködés!!) jó nem tudunk elmenni étterembe, na és? van olyan ismerősöm, aki 2 éve nem talál magának munkahelyet és a szülinapjára kapott tescos ajándék utalványból (direkt azt adtuk neki, mert tudtunk, h annak örülne) karajt vett magának! na ő szűkölködik!

most meg 4 napja norbival éjszakázunk, ugyanis majdnem megfulladt egy allergiás roham miatt, amit a mai napig nem tudtak megállapítani,hogy mitől volt. 20ezerbe került eddig a gyógyszere és csak a nagyon durva tünetek enyhültek egy keveset. szeme, szája már nem dagadt, de véresre vakarta magát. nem tudunk éjszaka aludni, mert mindentől viszket. na ma meguntam, elvittem egy magán bőrgyógyászhoz, aki teljesen lecserélte az eddig kapott méregdrága gyógyszereket és felírt potom 7500ért újakat, amitől az első szemtől már jobban van. ételmérgezésre épülő súlyos ételallergia. szigorú diéta és semmilyen szteroid, amivel eddig tömték!

na nálunk ez a helyzet nagyvonalakban. tegnap kimenős voltam, találkoztam a barátnőimmel és persze botikám mintha megérezte volna, egész nap nem aludt, jó nyűgösen hagytam itthon, had szenvedjenek vele :D

daniella, majd írj mailt, részletesen a helyzetről. többiek, jövök holnap, ha még élek. botiék hazaértek és jön a harmadik műszak. boti nagyon édesen dumál. lucám, akkor van remény, boti most épp tiltakozik a bili ellen.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!
Meglepődve látom mennyire kihalt ez a topik. Ma arra ébredtem hogy bármeddig is tart de átfutom és megnézem mi történt veletek. Nagyon sokat gondoltam mindannyiotokra. Sokminden nem változott csak okosodtak és szépültek a gyerekek.
Lelkem gyógyulgat, de jól ismertek nem adtam fel. Vasi szülei most már tudják hogy évekig lombikoztunk de semmi reakciót nem észleltem rajtuk. Maradt minden a régiben. Reményeim szerint most karácsonyra fogják kapni a legszebb ajándékot. Erről majd bővebben karácsonykor, addig ne is kérdezzetek :wink:
Továbbra is nagyon imádjuk egymást Vasival. Elképzelni nem tudjátok mennyire összenőttünk. Ahogy telik az idő egyre jobban szeretjük egymást.
Suzi, annyira örültem amikor olvastam a csodát ami veletek történt. Borzasztóan szorítok nektek, de jó lenne ha kicsit vissza vennél. Ámbár neked nem is kicsit kellene visszavenni mert éjjel nappal dolgozol.
A mai délelőttöm nevetéssel és sírással telt míg olvastam soraitokat. Tudtam én eddig is hogy nagyon hiányoztok, de ma döbbentem rá hogy mennyire nagyon...... Sebaj, most már itt vagyok és jövök sűrűbben.
Etna, borzasztóan sajnálom amiken keresztül mész. Biztos hogy V dokinál akarod? Tudom hogy ő a legjobb, de ennyiért? Nekem is majdnem egy millába volt. Ezért nem mentem oda. Nincs rá pénzem. Arról meg nem is beszélve hogy semmi garancia a sikerre. Jaj, nagyon szorítok nektek. Boti annyira nagy fiú már, de ugyanolyan szép mint volt.
Csajok, annyira szépek a gyerekek, el tudjátok képzelni mit művelnék ha közéjük dobnátok? Petra nem rakott fel rég képeket, na azt hiányoltam. Ámbár facebook-on lógok minden nap, így látom ha rakott fel képeket.
Na, asszem most már elegetek is lett belőlem. Remélem sikerül kicsit felpörgetni a topikot.
Nofi!!!!! Hol vannak már a karácsonyi vonalzók????? Idén nagyon karácsonyi hangulatom van, pedig pénzem -200E plusz a hitelek, de nem érdekel. Ajándékokra sem lesz pénzünk. Remélem legalább egy karifát tudunk venni.
Mindenkit puszilok és írjatok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok...

Vasika, de nagyon örülök, hogy végre megint itt vagy köztünk... már nagyon komolyan hiányoztál. Remélem, az amiről még nem akarsz beszélni, csak boldog esemény lehet... Olyan jó olvasni, hogy Vasival ennyire szeretitek egymást, szükség van az ehhez hasonló örömteli érzésekre.
És hát, kívánságod számomra szent, itt van a karácsonyi vonalzó. :-)

Nekem is kezd bizseregni a belsőm, nagyon várom az idei karácsonyt. Bár elég komoly változások lesznek/vannak az életemben - egy korszak lezárul - az ünnep melegét és meghitt békéjét azért sikerül megteremtenem. :-)
Már tervezgetem, kinek, mit ajándékozok, miket fogok sütni-főzni - ismertek, elég hosszú a listám :-) - miket fogok csinálni ünnepek alatt.

Etnám, a héten beszéljük meg a programunkat, hogy ne fussunk ki az időből.

Suzykám, légy oly kedves, és írd meg, mi van Veletek, mert már rágom a kefét... és tessék sokat pihenni, nem csak megígérni. :-)

Laar, szívem, mikor jöttök fel pestre, és mikor futunk össze?

Petrám, kérlek, gyere, és tegyél fel ide is képeket, és mesélj te is.

Niki, drága, Améliáról is rég láttam fotókat... és te is régen írtál. Ennyire nem foglalhat le a tanulás és a vizsgák. Ti hogy tervezitek a karácsonyt? Mit kap a kicsi lány a Jézuskától?

Arte, kedves, nálatok mi újság? Munka, munka, munka? Vagy van egy kis szórakozás is?

Daniella, drága, nálatok remélem, minden rendben. Lexi tényleg nagyon szép kislány. Kerekedett, és ez nagyon jól áll neki. :-)

Angyalom, hogy készültök az első karácsonyára Máténak? Hogy fejlődik, miket csinál? Eszterke továbbra is segít neked?

Lucám, remélem Tamásod meggyógyult, és továbbra is sikeresen haladtok a teljes szobatisztaság felé.

Kirukám, nagyon édes Ákosod a képeken, amit láttam iwiw-en. Helyes kis manó. :-)

Bibócska, te is nagyon rég hallattál magadról... pedig érdekel, hogy mi van veled/tek.

Csajok, igazából mindenkinek írhatnám, hogy írjon, úgyhogy légyszi.... :-)

Most megyek, mert még ebédet kell főznöm, és annyi dolgom van, hogy azt sem tudom, hol áll a fejem. :-)

Jajj, csináltam - sztem szép - adventi koszorút (bár inkább tál, mint koszorú), és elkezdtem feldíszíteni a lakást. Majd vadászok fagyöngyöt is... :-)

Puszilok mindenkit, kicsiket és nagyokat egyaránt: Nofi

nofertiri

sziasztok lányok!

vasikám!
nekünk is marhára hiányoztál, hidd el nem volt nap, hogy ne jutottál volna eszembe, de nem akartalak zargatni. én sajnos nem vagyok az a törtető fajta, lehet,hogy kellett volna. egyenlőre maradok a verczkeynél,de óriásit csalódtam az egész bandában. de ezt majd priviben elmesélem. egyenlőre nagyon bizonytalan a mikor kérdése, szerintem még nem állunk készen rá anyagilag, sajnos.

ha visszaolvasnám magam biztos elhűlnék, hogy állandóan panaszkodom nektek, de sajnos mostanában van mit. nagyon köszönöm mindenkinek, aki ablak ügyben próbált segíteni. sikerült megint jól mellényúlni. aki kijött javítani, állítólag nagyon megbízható, eddig csak jót mondtak róla, elkért 18ezret és az ablakok ugyanolyan szarok, mint voltak. az ismerősömön keresztül üzent, hogy nagyon rossz munkát csinált a cég, akivel dolgoztattunk anno, ebből soha nem lesznek jó ablakok, csak ha vele kicseréltetem. tele van a nemlétező tököm. ne akarja már nekem senki bemesélni,hogy egy júliusban csináltatott ablakok használhatatlanok. minket mindenki palimadárnak néz, itt evett-ivott, két csavart behúzott és már ment is. én úgy utálom ilyenkor magunkat, hogy egy jóhiszemű barmok vagyunk!ma elvileg jön vissza, persze a szemembe nem mondta,hogy szarok az ablakok, de én ma egy fillért sem fogok neki adni, az biztos. magyarországon a sok diplomás mellett egyre kevesebb a jó szakember. mindenki csak a lét nyúlja le és gyorsan akart pénzt szerezni. még jó,hogy botikámat érdekli a szerelés nagyon, biztos kétkezi munkásnak adom, bár amilyen hülye becsületes az apja, anyja, nem fog semmit tudni kezdeni a szakmájával, valakitől kéne tanulnia egy kis sunyiságot. mi rossz időben születtünk meg, norbi is és én is.

nofikám!
igen, akartam mondani, hogy kicsit aggódom a határidő miatt. ezen a héten csüt-pénteken van itthon norbi, jövő héten hétfő, szerda, szombat, vasárnap. ha valamelyik nap jó lenne, nagyon örülnék. nem tudom,hogy világosban jobb, vagy sötétben? jó kétértelmű az írásom, még a végén rosszra gondolnak a többiek :D

suzy!
kérünk valami infót, lassan szülsz és mi még csak a 18. heti uh-nál tartunk. kb, bár lehet ,hogy csak én vagyok így lemaradva. tökös, punás vagy mi van már?

lucám!
nem hívtál csevegni, azóta nincs egy jó nyugis napod bent? pedig úgy vártam,hogy csacsogjunk!

petrám!
te is nyomod a facebook-ot itt is nyiss légyszi egy petra válaszol részt és folyamatosan írj, kornékás nevelési tanácsot, bár most botikám épp jó gyerek. csak nem játszik, bámulja a mesét egész nap. úgy kell lerángatni, most épp buszizunk, ez az új sláger.

holnap viszem két éves státuszra, fütyi dolgot nem ússzuk meg, előre aggódom, de hát hiába rángatom, anatómiailag ilyen :roll: na viszem le botit, pesze buszizni. utálom ezt a hideget! jövök gyakrabban.

daniella, már egy hete akarok válaszolni, remélem fogok tudni!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Jó estét Csajok!
Csak pár sor, mert sajna ilyenkor tudok ideülni hulla fáradtan...

Vasi!
Annyira örülök, hogy végre írtál! ezerszer kérdeztük már, hogy ki mit tud rólad, de Te csak nem jöttél... Végre újra itt, remélem most már tényleg sűrűbben! A hírt pedig nagyon várom, bár én biztos vagyok benne, hogy csupa jó dolog lesz! :)

Nofikám!
Nagyon sejtelmes volt az írásod: lezárul egy korszak... mesélsz erről bővebben? Persze csak ha publikus, ha nem, jöhet mailben is! ÉN kíváncsi vagyok nagyon!
Tamásom nagyon ügyes a pelus elhagyás terén, egyenlőre éjjel még van neki, de egyre könnyebb reggel a csomag, így lassan talán az is elmarad. Nem gondoltam volna soha, hogy ideáig eljutunk, annyira ellenkezett még egy hónapja is a bili-wc ellen... :D és lám, megtört a jég. Viszont szenvedünk egy kis szorulásban, mivel kakilni nem hajlandó se wc-be, se bilibe, csak a pelusba reggel, vagy este fürdés után... ma viszont csodák csodájára a wc-be kakilt este, olyan boldog volt, még a maminak is telefonálni kellett egyszerre. Azt hiszem ezután már ezzel sem lesz gond.

Etnám!
Nem tudtalak még hívni, de rajta vagyok az ügyön. Ha nem lesz főnökség, mindenképpen csörgök, csak az a baj, hogy kolléganők szabin vannak és így nehezebb nyugis időt kifogni. Tamásom meggyúgyult hála égnek és legnagyobb meglepetésemre hétfőn (egy hét kihagyás után) nevetve, csupa örömmel ment bölcsibe. Annyira boldog voltam, azt hittem majd megint sírás lesz. Nagyon okos fiam van, péntekenként még mindig anyunál alszik, most pénteken az volt, hogy jönni akartam haza és TAmás megjegyezte: Ő is jön haza velem... de mondom megbeszéltük, hogy maminál alszol, anyu és apu holnap reggel megy dolgozni (sajna minden második szombaton melózunk...) erre azt mondta TAmás: de anyu egyedül leszel otthon és ezért hazamegyek én is... majdnem megzabáltam, olyan édes volt. DE aztán ott maradt, mondtam neki, hogy mire hazamegyek, már apa is hazaér és nem leszek egyedül...
Sajnálom, hogy ilyen peches szériátok van megint, ez az ablak sztori nem semmi, na meg Boti allergiás rohama, hát ledöbbentem rendesen.. nem is tudom én mit tennék ilyen helyzetben. most már remélem csak jó jön!
Puszi Mindenkinek, lépek, mert hatkor kelés, vagy még előbb, mert iszonyat sok hó van, hazafelé is toltam a bicómat, 2 km-re van a melóhelyem.... megvan a mozgás. Próbálok jönni én is, csak tényleg semmire nincs időm.

Kép

Kép
luca81

na megint itt vagyok!

végre megtalálták az ablak hibáját, fél 11-ig itt voltak, de csak egyet csináltak meg nagyjából a botiét. képzeljétek ezek a kedves emberek akik csinálták nem raktak alá purhabot, végig szét kell majd szedni mindent és újra szerelni szinte az egészet, kipúrhabozni, szigetelni, mert már vannak helyek, ahol beázott. fasza! potom 50ezer így karácsony előtt, de inkább megcsináltatom, mint fázzunk. egyre jobban utálom ezt az egészet, ami ebben az orszában megy.

viszont ma olyan jó dolog történt, a körzeti nőgyógy házhoz hozta a leleteimet, mert erre járt. még egy fillért sem adtam neki és ilyen rendes. nem tom, hogy honnan tudta, hogy itt lakom? de legalább megvan a hiv és haepatitis leletem is, ezért sem kell fizetnem. remélem nem ismer régről :D

botikám olyan aranyosan beszél, egész nap :roll: :lol: néha már zsong a fejem, főleg, hogy ha nem reagálok akkor hangosan mondja. gondolja,hogy süket vagyok :D

nofikám!
sok erőt a változáshoz, szerintem már időszerű. mély levegő és hajrá! jobb lesz mindenkinek!

lucám!
azt mondják, hogy aki kivárja az érettségi fokot, annak nagyon könnyen megy a pelustól való leszokás. volt olyan, aki egy nap alatt leszokott. nekem elég fura, még álomszerű, remélem mi is eljutunk eddig.

na viszem botit két éves státuszra, jaj megint lesz fütyitéma, képzeljétek witch kislányának most kellett a nunusát szétvágatni, mert összenőtt. állítólag a popsitörlők is kiváltják. nem is hallottam ilyet. neki is érzéstelenítés nélkül, mint a fiúknak. fasza! szóval lányos mamák ti is húzzátok ám szét rendesen!

ha valakit érdekel, az egyik imserősöm most fogyott 17 kg-om ettől:
http://www.biotechusa.hu/Fogyokuras-Ter ... loss+shake
vacsora helyett itta, én most kihagyom, mivel ablak csináltatás van!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

sziasztok lanyok!
Bocsanat de otthon voltam 2 heteig aztan parom anyjanal "pihiztünk majd 2 hetet amitoa megint itt vagyunk elhagyom a gatyam apaval eggyütt!
de birom jol vagyunk gömbölyödök mint egy kis malac,apikam gombockanak hiv:)
kisfiu lesz a dragam juhuuuuu ezt szerettük volna!
voltam magyarba 4-dn es a heten voltam itt kint is orvosnal es szepen lehetett latni a kis kukkancsot:)! mar erzem hogy mozog neha mar apa is erzi olyan erösen sikerül neki,a könnyeim jönnek ki ilyenkor! olyan jo erzes ez hogy le sem tudodm irni szavakban! sokat bszelgetek a kis kincsemmel es ö sokszor valaszol nekem simikevel!
mar most imadom es varom hogy a kezembe tarthassam hisz ugy vartam ra:) de megerte:)
most intezzük a dolgokat a hazasodashoz,mert kell nekem egy par dolog magyarbol,csak hogy ne legyen egyszerü!!
nincs semmi bajom csak a derekeam faj de az nagyon de az a tapasztalatom hogy amikor sok a dolgom jövök meggyek csinalom...akkor estere kidölök! lassan megtanulom mar hogy most nem megy minden ugy mint regen! 56 kg vagyok most ! mindenkit puszilok,jah es kedden megyek kismama fotozasra mert ezt kapja a parom karacsonyra.....szep pocifotot!
igyekszem jönni dragaim....puszi a gyerekeknek es nektek is ,igyekszem vissza is olvasni mert sajnos nem olvatsalak benneteket!
itt egy foto meg november elejen mikor otthon voltam de majd csinaltatok apaval aktualisat is:)
puszi:)))
Kép pocim Kép es a kis szerelem
suzi2

Sziasztok!
Ahogy ígértem jövök sűrűn. Fáradt vagyok, mindjárt mennem kell anyukámhoz kórházba és délután dolgozni. Minden hétvégén be vagyok osztva túlórára. Már tele van a hócipőm mert nincs időm itthon sem csinálni semmit és pihenni sem. Jó híreket hozok majd karácsonyra. :wink:
Etna, nem is felejtenék el írni mert Botit ölelgettem álmomban. Nagyon vigyorgott és ölelt. Imádtam.
Sajnálom hogy ennyi minden történt veled. Természetesen várom priviben a sztorit. Most nem nagyon van időm de jövő hét közepétől itthon leszek és ráérek. Akkor majd a postafiókomat is megnézem és azt is el olvasgatom. Végre!!!!
Nofi, kíváncsivá tettél engem is. Azt hittem nem olvastam el rendesen az elmaradt hsz-okat, de aztán olvastam hogy Luca is kíváncsiskodik. No, kivele!!! Köszönöm szépen a vonalzót, nagyon klassz lett, tetszik. És annak is örülök hogy a hangulatod is megvan. Már azt hittem változott valami.
Luca, köszönöm kedves szavaidat. Ti is nagyon-nagyon hiányoztatok nekem és minden nap gondoltam rátok és a picurokra csak nem volt sem időm sem erőm írni. De az agyacskám folyamatosan pörgött és meg is lett az eredménye. Jól értettem, dolgozol? Hogy bírod? A kis kolléganőm nemrég jött vissza és mostanra teljesen kidőlt. Azt hiszi szegénykém hogy mindent meg tud csinálni mint amikor otthon volt. Ma készítek neki tervet és kiveszünk egy csomó tennivalót az ő listájáról mert kipurcant szegénykém.
Suzi, köszönjük a fotót. Annyira örülök hogy azt elképzelni sem tudod. Olvasom soraidat és tele a szemem örömkönnyekkel. Nem bírok olvasni annyira könnyezem. Nagyon kedves ajándékot találtál ki a párodnak. Elképzelem mennyire büszke lehet. Puszillak és vigyázz magadra nagyon.
Nofi és Etna!! Ejnye csajok, mire készültök? :lol: Világosban vagy sötétben? Te jó ég ..... :oops: Norbi itthon van vagy nincs itthon.... ? Nahát-nahát-nahát... mik vannak..... :lol: Na jó, puszika, holnap még benézek. Szeretlek benneteket.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Suzi Drágám csak hogy írtál végre! Már izgultunk értetek nagyon! Köszönjük a fotót, helyes pocid van! Hányadik héten jártok? 20 körül talán? Mesélj sokat, kérünk UH képet is! PUszi és vigyázz magatokra, tessék lassítani a tempón!!!

Vasi!
igen, dolgozom október eleje óta... nagyon nehéz volt, de belejöttem, (a bölcsire gondolok nehézség terén) Sírtam Tamással együtt, terméeszetesen mikor nem látta....Hála égnek két hét alatt beszokott, most már imádja, minden reggel örömmel megy. Ma azt mondták róla, hogy túlságosan is jó gyerek, mindenre biztatni kell, magától nem mert csinálni dolgokat... hát nem tudok vele mit kezdeni, Ő ilyen. A munka megy, nekem is baromi fárasztó, hiszen egyik héten 7-4ig vagyok, másik héten 8-5-ig... na hát az utóbbi a szarabb... hazaérünk kb. hatra TAmással (mire mamánál összeszedem), aztán kezdhetek főzni, rakodni. Nem egy leányálom, de ez van, örülök, hogy tudok dolgozni, van munkám... Úgy gondolom jól bírom, csak nehezen bírom néha Tamás hiányát. Nagyjából ennyi :) Puszi és gyere, mesélj, bár nem kíváncsiskodok, majd ha eljött az ideje leírod úgy is! Csak bírjuk kivárni ;)

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, ebben a fránya időben gyorsan megbetegszik az ember.Itt szerencsére egy deka hó nincs, és egész tűrhető az idő.

Képzeljétek vasárnap este a kicsi lányom jól ránk ijesztett, nem akart menni, ráállni a bal lábára..hiába hívtam nem jött, csak anya anya, és lábujjhegyen állt, felhívtam a dokit nem tott mondani semmit, lefürdettem, kicsit pátyolgattam és 10 perc múlva már rohangált, de azért elvittem dokihoz tegnap, de nem látott rajta semmit, azt mondta ilyen kis korban előfordul, azóta minden okés.

Etnám!
Hogyan lehet h az ablak nem lett purhabozva?!Én ilyet még nem is hallottam.

Anyum a herbalifenak issza vmi shake-jét, de ő is fogyott már, asszem két hét alatt 5kg-t és jár ellenőrzésre, centizik, méregetik...
Ő reggelire és vacsira issza azt.
A bnőd tornázott mellette?Evett rendesen reggel este, mennyi idő alatt fogyta a 17kg-t?

Daniella!
Remélem rendeződnek a dolgaitok.Kitartás.puszi

Nofim!
Örülök, h sikerült túlesned a nehezén.Majd keress, puszi

Suzym!
Gratulálok a kisfiúhoz, vigyázz magadra.Nagyon szép kis pocikád van.

puszi mindenkinek, most sziasztok

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Mi ez a nagy pangás csajok? Valami csak történik veletek.... nem?
Laar, sajnálom ami veletek történt. Gondolom mennyire megijedtél. A lényeg hogy semmi baj. Nagyon aranyosak Vilcsikével. Néztem a képeket. :)
Etna, jobban vagy már? Remélem igen.

Jövő héttől leszek itthon, remélem írtok majd mert annyira ráérek majd hogy sokat-sokat-sokat szeretnék rólatok és a picurokról megtudni.
Grácus, mi van veled mostanság? Nem nagyon látlak :( Fogtok bulizni? Mikor és hol? És miért :) Na jó, viccelek.
Luca, ne aggódj, a kiscsávó nagyon vagány lesz nemsokára. Belerázódik a nagy életbe. Nagyon hamar repülnek a napok nálatok ha ennyire le vagy foglalva. Nem túl jó a beosztásod.
Na, jól van, megvárom míg írtok valamit. Én nagyon fáradt vagyok, asszem lefekszem jó korán.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Csajok...

Köszi mindenkinek a bíztatást... :-) Édesek vagytok... :-)

Etnám, akkor várlak Titeket... :-)

Laar, szívem, az a lényeg, hogy nincs semmi baja a drágának.

Vasika, drága, jó Téged ismét olvasni... írj sokat, és már alig várom a híreket. :-)

Suzykám, gratulálok a kis fütyishez... :-) Pihenj, pihenj, pihenj...

Többiek, tessék jönni, és írni... ha mást nem is, csak puszit dobni nekünk... :-)

Most megyek, mert fáradt vagyok... csók mindenkinek: Nofi

nofertiri

Sziasztok Csajok!

Tudom ezer eve nem irtam!
szanom banom de ez mar csak igy jott ossze.

Suzy gratulalok a kis pocsoshoz :D
Mindenkinek kivanok kellemes unnepeket .
Mi jol vagyunk, kicsit bedepiztem igy karacsony tajan hianyzik a csaladom otthon levo resze, es 2 evig bizti nem megyek haza .
A kornyezetembe minden baratnom terhes ,ez jo de ugyanakkor en is ugy szerettem volna meg egy babat de a ferjem telejsen elzarkozik elole hogy tul sokba kerul 2 nem tudunk felnevelni .
Na mindenegy ez van .
talan majd kesobb csak meg gyozom.
tenyleg csajok van valakinek finom mezes suti receptje ami tuti jo?
Itt csianlunk minden evbe igy magyar csajok suti bulit , ami arrol szol hogy attol fuggoen mennyien leszunk ,mindenki annyi csomagot csinal, amibe 5 vagy 6 sutit kell tenni , tavaly 16 voltunk ugyohgy nagyon szep volt a kari asztal tele mindenfele sutivel , 16 felevel es en megis csak egyfelet sutottem. tok jo.
suti csere buli , tok vicces , ilyet is csak a magyarok tudnak kitalalni.
Alex szepen no tettem fel kepet mind az iwiwre mind a facebookra
sajnos tobbet beszel angolul mint magyarul, de igyekszem tanitani hogy anya csak magyarul ert es szokja ha akar valamit akkor hozzam csak magyarul beszeljen igy mindig hasznalnia kell a magyar nyelvet.
swidi05

ugyan itthon vagyok vele de igy is mindig van valami nyavaja amit ossze szedunk
mar a tokom ki van 2 honapja nincs olyan het hogy valaki a csaladbol ne nyomna az agyat .
Alexnak megitn borprblemai vannak, valami fertozest szedett ossze kapot antibotikum kurat, furdetot el is mult szepen errel tegan egy het utan most ujra van a futyijenel kezdodik apro piros foltok azan idovel sarga genyes potty lesz a kozepen es vakarja,
es szepen terjed lassan a felfele a labra kezre hasra hatra , minden nap uj turit hasznalok kifertotlenitem a kadat minden furdes elott, lecsereltem a furdo jatekait, minden nap uj pizsi ,erre most megint elojott, en mar nem tudom honnan jott elo ujra nem ertem
lassan mar olyan a lakas mint a muto , enni lehet meg e budibol is
egesz nap meg sem allok , az anyosom meg takARITS TOBBET , SZOVAL KI van a micsodam is.
van valakinek valami otlete honnan johet ez ujra elo mindig a futyinel kezdodik az orvos azt monta ez egy bakterialis ferotzes .
mar tok happy voltam hogy kob masfel hetig eltunt teljesen errel most ujra kezdodoik
bilibe kakalunk mostmar 5 honapja nem volt kaka a pelusba meg balesetbol sem , de a pisi meg nyugos ha leveszem rola a pelust es kerem hogy szoljon akkor szol hogy bili bili de mar spricol is minden fele a pisi , :oops:
kedvenc fim most nemo
kb 600 ezerszer lattuk eddig.
na megyek mert mar kiabal hogy anya
anya anya a nyami ( allandoan ezt mondja ha ehes.
millio puszi mindenkinek
swidi05

Etna megnezztem a linket ami a fogyassal kapcsolatban,
Itt kb 5 eve a HCG DIETA a nagy szam,,
Ugyhogy en is kiprobaltam , nem olcso ,de mukodik
10 kilo 21 nap alatt,
januarban megcsinalom megegyszer.
Ritka de meg az orvosom aki utalaj a fogyokuras dolgokat is csinalta a kremes valtozatat es 62 eves kb es o is leadott vele mar 12 kilot.
nem karositja a majat veset stb
es csak 21 nap utanna 1 het szunet minimum aztan ha akarod kezdhetet elorol.
en majd jaunarban szeretnem meg egyszer.
500 caloriat ehetsz egy nap, de nem vagy rosszul viszont semmi zsirt olajat nem ehetsz sot meg testapolt sem hasznalhatsz amibe zsir van csak valami mint tudom en milyet de nem egy okor ara
a lenyeg hogy
hcg egy terhes hormon ezt kell naponta 3 szor a nyelv ala cseppenteni
ami aktivalja a hipotalamust es elekzdi felgyorsitani az anyagcseret, es ugymond a a baby hajat eszi le rolad eloszor a derekrol kezdi es szepen mindenhonnan megy le.
Nem nehez meg gyerek mellett sem ugyhogy nekem
bevalt a cseppek 60 $ kerulnek kb 100$ bol minden megvan 6 hetre a kajas a minden ami kell a dietahoz
.szoval vegul is nem olyan drga ha az nezzed hogy 40$ 6 heti kajad,es nem kell kulonleges szarokat megvenni.
na mennem kell
ujra hallom azt az edes kis kiabalast anya anya anya , nincs is ennel szebb zene a szivemnek
swidi05

Sziasztok!
Rég nem jártam erre!! De sajnos még nem aktuális a baba téma nálunk. Volt egy-két veszekedésünk is. Nem túl rózsás a helyzet nálunk!!
Dolgozok szinte az összes túlórára bemegyek volt, hogy nem is volt hévégém mert mentem szombat de. meg vasárnap éj. is!! Dehát ez van valamiból megis kell élni!!
Zsuzsa: Nagyon örülök, h. jelenkeztél!! Tényleg rég találkoztunk akkor is csak köszönés vagy pár szót tudunk váltani!! Most szombaton megyünk bulizni Várpalotára!! Kolléganőm szülinapját ünnepeljük!! :lol: :lol:
Remélem mindenki jól van! Majd még jelenkezek!! Sok-sok puszi!

Kép
grácus

Sziasztok Lányok!

Látom a többi elveszett lélek is megjelenik :), lassan olyan lesz a topik, mint egy szellem kastély, néha néha visszajárnak az ott lakók szellemei ... (Kicsit morbid hasonlat, de asszem találó!)

Vasikám! Örülök, hogy hallok felőled! Én is nagyon kíváncsian várom a híreket! Remélem, hogy minden úgy alakul ahogyan szeretnéd! :) Képekkel nem igazán tudok szolgálni, mert nem nagyon vannak újak mostanában. A fényképezőgépünk bemondta az unalmast, és a telefonomat, ha meglátja akkor aztán nincs maradása, jön a telefonért. Lopva tudom néha lefényképezni. Majd igyekszem azért pótolni a hiányosságot!

Suzi!! Gratulálok a fiúcskához! Mi lesz a neve? Tudjátok már? (lehet, hogy írtad, csak az én eszem rövid... :D, akkor bocsi!) Vigyázz magatokra, és próbálj meg pihenni kicsit! Sajnálom, hogy tesódék elválnak, remélem, a kisfiúk még nem fogja fel a dolgokat. És nem sérül a lelke! Hogy van anyukád? Remélem, minden rendben van vele!

Swidikém! Végre! Végre! Nagyon örülök, hogy szántál egy kis időt a jelentkezésre! Sajnálom, hogy apátok elzárkózik a kistesótól. Talán még nem látja jónak, és úgy gondolja, hogy ez a kifogás a legjobb, hogy téged is meggyőzőn róla. A bőr betegség amit írtál nagyon érdekes. Nem hallottam még ilyenről. Főleg, hogy mindent megteszel, hogy higiénikus legyen minden... Hihetetlen, hogy még így is visszatér. Nem lehet, hogy allergiás valamire?? De hogy a fütyiénél kezdődik, ez nagyon elgondolkodtató. A fogyókúrás módszer amit írtál nagyon érdekes. Nekem is jól jönne most egy ilyen módszer. Már vissza akartam térni a diétához, amit terhesen csináltam, a terhességi cukorbetegség miatt, de valahogy nem tudom tartani. Vagy azért, mert egész délelőtt nem eszek és délután is csak 2x, vagy azért, mert reggel jól bereggelizek, és akkor 2-kor eszem a párommal, és este jól bevacsizom... Nem megy a napi 5x-i evés... Most hogy nincs "nagy tétje" nem tartom fontosnak, hogy tartsam...

Nofikám! Mi a helyzet? Rég beszéltünk (van már egy hete is...) Munkahely? Magánélet??

Daniella! Remélem, van fejlemény az ügyetekben, majd írd ám meg, hogy mi a helyzet veletek. A nem publikus része és a publikus is jöhet mailben, vagy msnen... (néha napján beszoktam jelentkezni :))

Laar! Remélem, hogy Míra nem csinál többet ilyet! (Tudom, hogy nem volt tudatos, de azért így is elég ijesztő) Meg lett minden Jézuska ajándék??

Lucám! Örülök, hogy Tamás ennyire szeret bölibe járni. Köszönöm szépen a verseket! Nagyon ügyesen mondja őket! Hogy megy a meló? Szeretnétek majd hamarosan a kistesóra összpontosítani?? Hogy tervezitek? Noémitek nődögél??

Etnám! Sajnálom, az ablak kálváriát! Nem tudom felfogni ésszel, hogy miért nem találtok soha normális szakembert? Pedig nincs a homlokotokra írva, hogy naivak vagyunk ide gyertek, minket átverhettek!! Küldök neked egy kicsit az én bizalmatlanságomból, hogy megtanulj gyanakodni. :D (remélem, nem fogalmaztam túl nyersen, és nem bántottalak meg vele... ha mégis, kérlek ne haragudj, nem akartalak megbántani.) Botival kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy állj a sarkadra, és neveld. Ne engedd, hogy bárki ellent mondjon neked, abban és ahogyan neveled, mert úgy jársz mint én. 5 éves a Kornélka és csinálhatok vele bármit, az Istenért sem tudom belőle kinevelni a dolgokat, amiket mások (apa, mama) mindig ráhagytak. Most már persze nekik sem tetszik, ahogyan viselkedik, de magyarán megmondva cseszhetik, mert nem fogad nekik szót. Sőt már néha nekem sem. Mindig igérem, hogy odacsapok, és amíg nem lendül a kezem addig bizony a fiatal ember nem mozdul. Sokszor elég ha elkezdek számolni, általában 3-ra már csinálja, de általában magashangnemben kell neki mondanom mindent. Most is szinte ordítva kellett mondanom, ahhoz, hogy értsen belőle. Nagyon nehéz vele. Néha komolyan azt hiszem, hogy értelmi fogyatékos, mert sokszor úgy kell vele beszélni. Jah, és mindent vagy 5x kell neki elmondanom. A Flóra szerencsére legtöbbször 2-ből ért. Néha neki is kell ismételni, de ezerszer szófogadóbb, mint a Kornélka.

Angyalom! Hogy vagytok?! Remélem, nem vagytok betegek! Hogy állsz a tanfolyammal? Bírod még??

Most kicsit rólunk. Sajnos betegek vagyunk. Múlt hétfőn éjjel a Kornélka hányt és lázas volt, azóta is köhög. Aztán kedden este a Flóra lett beteg. Ő még másnap is lázas volt. Nem győztem adni a nurofent és a kúpot. Hányás szerencsére mindkettőjüknél egyszer volt. A Kornélka azóta is itthon van. Nagyon nehéz gyerek.... Jövöhéten már vinni szeretném. A Flóra még mindig náthás, és csúnyán köhög is. És most apánk is nagyon oda van... Nekem is fáj a torkom és éjjel hőemelkedésem is volt, de szerencsére én azóta már csak a torok fájás és a köhögés maradt.

Asszem ennyi elég lesz nektek belőlem megint egy kis időre! Remélem, nem felejtettem ki senkit sem. Ha igen, akkor bocsi nem volt szándékos! Majd jelentkezem! sziasztok! Puszi kicsiknek nagyoknak, és simi a pocaklakóknak!!
wpetra
Pusztavám

Jaj csajok !
Mit csinaljak az en rossz csontommal ?
A kovetkezo a szitu
:
akarhova megyunk vasarolni mindig kiszurja a kocsikat (jatekok) \nem tudok olyan boltba menni ahol nincs valami hiszti.
De komolyan ha nem kapja meg ordit, en meg nem engedek belole , jol nezznek ki ha minden alakommal kocsit vennek neki.
de ugy hisztizik hogy neha mar inkabb odaadom neki csak nyugodjon meg .
de mostmar nem hajlando vissza adni idovel , en meg nem veszem meg. ugyohgy kezdodik az uvoltes siras rendesen konnyekkel, majd cifrazza es bele bele visit a sirasba kifesziti magat es csak ismetelgeti akar akar ( erre igazabol nem tudok ra jonni hogy ez most azt jelentene hogy akarom vagy hogy a kar =az auto magyarul ,de nem ez a lenyeg ugy uvolt hogy mar mindenki minket nezz majd utolso dofeskent kitacsol ugy behergeli magat.
hiaba probalom neki megmagyarazni hogy nem lehet mindig megvenni, vagy van a taskamban olyan amit reg latott eldugtam ilyen idokre de nem erdekli az ledobja es uvolt tovabb .
Mi a fenet csinaljak adjatok tanacsot mert en mar nem tudom mit kellene.
Jobbulast Wpetra az egesz csaladnak.
na megyek csucsuzi
segitsetek ha tudtok ,
puszi
swidi05

Etna!

Nyugi majd onalllo lesz mindenben, ne foglalkozz azzal mas mit mond , Alex nallam sokkal lassabb a tobbi gyerekhez kepest amit olvasok.
nem veszi le a sapakt nem cipzarpz sot oltoztetni is en oltzotetem nekem igy jo.
Kulonben is majd eljonn az ido mikor o akar mindent csinalni , enni nallunk mar onalloan eszik , villaval es kanallal is , de is ugy jott hogy , csak ugy volthajlando enni ha o csinalja kulonben nem evett.
szoval szard le ki mint mond az en ferjemnek az anya szerint mar 4 honaposa kint volt 6 foga, es masfel evesen tisztan beszelt mint egy felnott.
sot masfel evesen mar ejszaka sem kellet ra pelus es kek szeme volt 3 evesen is most total zold , es minden kiskori kepen ami szines 2 eves korain is sot 6 honaposan is tisztan latszik hogy zold .
de mindegy
hu mennem kell
swidi05

haliho mindenki!

suzykám!
kezdeném veled, szívből gratulálok nektek és nagyon nagyon jó egészséget kívánok a kispöcsös érkezéséig és természetesen utána is. csinálj mindent úgy, ahogy neked jó, csak azért gondolj a kicsire is, ha neki valami nem jó, akkor abbahagyni, de gondolom ez így is van. 56 kg? :D én annyival születtem! gyere gyakrabban és hallass magatokról. mikor lesz gyerekszoba készítés? képeket mindenképp kérünk, de pocisat is sokat. sajnálom tesódékat, gyönyörű a kispasijuk, biztos sok mindennek kellett összejönni, hogy így döntöttek. anyud jól van?

grácus!
remélem nem lesz nagy gond nálatok, sok kapcsolat megél válságokat, főleg, akik ennyi mindenen mennek keresztül, mint ti is. remélem a bulik azért majd elmaradnak és visszataláltok egymáshoz. hisz valamiért egymást választottátok, csak az ember egy idő után elfelejti, hogy mik voltak ezek.

nofikám!
tök jó volt nálatok, sada édes, hogy ő is próbált fotózni. szélvész botit nem könnyű! norbi tudja a híreket és elájult, nem értett semmit, de ez várható volt, mivel pasi :D jó lenne többet összefutni, már tudom hol laksz, ezt vedd fenyegetésnek :D

swidikém!
anyukám, mi már minden ló..al próbálkozunk diéta ügyben, nálad azért van változás, én ugyanolyan kövér vagyok, mint mindig. sajnos hiszti ügyben nem tudok tanácsot adni, ugyanaz van nálunk is. csak nálunk múltkor azért volt hiszti, mert nem vettem fel az 5 csomag mellett. frankón a közérttől hazáig ordított. aztán rókázott. utána megvertem :roll: még jobban ordított. én nem engedek neki a közértben, ezt megszokta és nem is próbálkozik. a nagyapjával mindig vetet kindertojást, mert tudja,hogy vele lehet, nálam nem próbálkozik ilyennel. tescoban vagy egyéb hiperben, a kezébe adok egy játékot az elején és a végén visszatesszük. nem ordít érte, mert ezt szokta meg, hogy vissza kell tennie. nem is jut szerintem még eszébe,hogy hisztizzen emiatt. biztos nálatok az apja megveszi neki, ezért csinálja, nem? én félek a hormonokhoz nyúlni, hány éve van ez kint ez a bhcg diéta? nehogy évek múlva jöjjön a húzós mellékhatás. hcg hormontól elindul a tej, leállhat a petefészek működése, stb hát mint terhesség alatt, utána fogja tudni a szervezet,hogy mi a szitu? nem keveredik meg? sok sikert hozzá, én most épp megint zabálok, de hát kari előtt kötelező.

petrám!
miket fogsz sütni-főzni karira? gyerekek mit kapnak? már az új házban vagytok? le vagyok maradva egy kicsit. jobbulást nektek, szerintem pár év és én is alig fogom várni az ovit. ha rákapok az ízére, hogy lesz szabadidőm boti mellett.

vasi!
a hangulatom hol jobb, hol rosszabb. most épp elfogadom a helyzetet. valahogy nem álltam még készen rá. talán norbi miatt is. marha nehéz,hogy nincs segítségem, petra megért, mert kornélka hasonló kaliberű, mint boti.

lucám!
mi lesz kari ajándék tamásomnak? noémi jól van? rég írtál róla.

daniella!
már készül az email, csak van egy ismerősöm, akinek a válaszára várok, hátha tudunk segíteni. most még körvonalakban tudnék csak írni, konkrétumok nélkül, de lehet, hogy hülye úton haladok, csak kell egy szakember véleménye is, hogy megerősítsen.

laar!
a barátnőm csak vacsira itta a turmixot és mellette elment heti 1x táncolni. mást nem változtatott és 3 hónap alatt ment le neki 17 kg. de nem volt étvágya annyira, mert eltömítette a turmix este, ezért reggel már nem is evett sokat. én is kipróbálnám, ha nem kapnék már hányingert a turmixoktól. meg ebben a fajtában nincs is olyan íz, amit én szeretnék. ő a vanilia eper változatot issza.

most pár szót rólunk, mi vagyunk az igazi magyar luzer család. az ablakosok megcsinálták az ablakokat, amit az előző banda szarul csinált meg, bepurhabozták, stb. azt hogy az előzőek miért nem azt nem tudom talán nem értettek hozzá és mivel tudták,hogy egy nyári cégről lesz szó, szartak is rá. de ez ma magyarország, kevés embertől hallok jókat a mesterekről. de mivel minden kínai, így meg is értem, mármint az alkatrészek,stb. a mostani ablakos srác witch ügyfele, nála könyvel, semmi panasz nem volt rá, korrekt manus, hát nálunk sikerült leszakítaniuk a fűtőtestet a gyerekszobában. biztos ráálltak. ki kellett hívni szerelőt, mert nem lehetett feljebb venni a gyerekszobában a fűtést. végre jók az ablakok, már amennyire lehetnek jók, aztán most meg a fűtés. hát a termosztátot odaszorították a lemezhez, ami ezáltal 80 fokot érzékelt, ezért nem gyulladt be, a fűtőtestet gyufaszállal rögzítették. elállt a faltól és jött vissza az égéstermék. az első szerelő nem is állt neki, azt mondta, ő nem vállalja a felelősséget más trágya melójáért. második megcsinálta. közben kiszakítottak két konektort a falból, mivel én voltam csak itthon botival ezért a szomszédot kellett megkérnem ,hogy segítsen, mivel boti mindig akarta szerelni. most már hívok egy ördögűzőt. ide már több munkás nem jön be, az tuti. csak több kárt okoznak. most elvileg minden jó, várom ,hogy mikor dől össze a ház.

más... most már biztos, hogy botikám egyke lesz, sem anyagilag, sem sehogy nem vállalunk be egy második gyerkőcöt sajnos. de tényleg így a jó, mert nem akarok senkire semmit ráerőltetni. norbinak kicsit más fogalma van a gyerek kérdésről, mint nekem. valami primitív barom adhat neki tanácsot, a lényeg,hogy egy nő azért van itthon, hogy gyereket neveljen, mosson, főzzön, takarítson. én mit akarok kipihenni, itthon vagyok dumával a fa..om kivan. meg azzal is,hogy ő hozza haza a pénzt, ő dolgozik és neki jár a pihenés. én meg itthon 24 órában kidolgozom a belem, de ez nem munka egy-két barom pasinak. az anyagi kérdést is úgy oldaná meg, hogy én menjek vissza dolgozni, na ja, csak éppen nálunk sajnos nem úgy megy, mint pl lucáéknál,hogy bármikor van bölcsi. évekkel előbb be kell iratni, nem csak úgy,hogy hasunkra ütünk és fussunk a bölcsibe. egyébként ha szilveszterkor mondjuk bevállalna egy kis + főzést , mert lenne hol, nyáron meg egy-két esküvőt, már beljebb lennénk, de ehhez ő lusta. jobb itthon feküdni a tv előtt. csoda, hogy dolgozni jár, lehet, hogy azt sem akarna. ezek a mai pasik egy része csodabogár. kegynek veszik, ha dolgoznak. na megint jól kipanaszkodtam magam, de volt mit. szép hétvégét csajok, megyünk szánkózni, szerintem én fogom húzni a norbit, nehogy elfáradjon, mert ő hozza a pénzt. :)

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Csajok...

Etnám, gyertek máskor is, mi is örültünk Nektek, jöhettek 4-5 évre. :-) Boti tündér volt, imádtuk. A kutyám azóta egy irányba megy... :-)

Petrám, beszélünk... éppen... :-)

Daniella, drága, annyira édes a kép, köszönöm szépen. :-) Puszikállak sokszor. :-)

Grácus, drága, remélem, megoldódnak nálatok a gondok, Etna pontosan írta le, hogy egymást választottátok, csak egy idő után...
Bízom benne, hogy megtaláljátok a régi emlékeket, és visszahozzák nektek a boldogságot és a békét.

Suzykám, köszi a fotókat, édes a pocid... :-)

Vasikám, már nagyon várom, hogy mesélj... szép kis lukacska kezd alakulni az oldalamon. :-)

Csajok, bocsi, hogy most befejezem, de fáradt vagyok... majd jövök, és pótolom az elmaradást.

Cupp mindenkinek pocin kívűl és belül is: Nofi

nofertiri

nofikám!
ne viccelj, köszi, hogy kiraktad. úgy nevettem, én is ezt a két képet is raktam bele a naptárosba. még szerkesztem, mert találtam nagyon jó kis képkereteket, csak nem tudom, hogy nagyban, hogy mutatna. majd csinálok egy próbát. mondtam,hogy a kutyát szedáld le, mert boti kinyírja. :D tündér volt sada, hogy szegénykém ő is próbált fényképezni, de botit nem könnyű futtában. van rólunk is egy kép, mind a ketten az eget nézzük, mit kerstünk arra? a fényt? :D

petrám!
sajnos már akkor vettem észre, hogy írtál, mikor kapcsoltam ki a gépet, bocsi. jó volt a szánkózás, jókat röhögtünk. én is akartam húzni norbit, mert hát ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ dolgozik ezt jól kihangsúlyoztam, de meg sem bírtam moccantani,ezrét kénytelen volt ő húzni engem, persze mára fáj a válla :roll: satnya, a kis súlyomat alig bírta.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Jaj de jóóóó, kissé felpörögtetek :)

Swidi, nem irigyellek. Látod milyen nehéz a nők élete? Csupa szomorúságot olvastam tőled. Ne keseredj el ennyire. A hisztire nekem elég volt az átlépem és nem veszek róla tudomást szisztéma. Igaz, a boltban nem csinálta, nem értünk el odáig. Időben orvosoltuk a problémát. Mások egy pohár vízzel érnek el eredményt. Valahogy otthon kellene kiprovokálnod a hisztit és akkor jöhet a víz. Ez nagyon jó módszer és nem árt a babáknak. A hiszti viszont árt és lásd hányásig csinálják, nem lehet nekik sem kellemes. A kiütésre nem tudok tanácsot adni. Egy jó bőrgyógyász viszont tudná mi ez. Allergia vizsgálat sem biztos hogy kellene. Nagyon szorítok nektek hogy rendeződjön minden probléma. Kistesó ügyben is megértelek mert egy nőt inkább anyai ösztöne vezérli és nem az anyagiak. Lásd én is felvettem egy csomó hitelt és semmi eredménye csak azért hogy páromnak babát szüljek és ismét anya lehessek. Írj még nekünk, gyere sűrűbben közénk és könnyebb lesz elviselni a problémákat. Puszillak.
Petrám, én nagyon bírom Kornélka rosszaságát. Nem láttál te eleven gyermeket még. Én igen és imádtam. Nem baj ha rosszak csak tudni kell őket kezelni. Tapasztalatból mondom hogy a kiabálással nem mégy semmire. Én is ordítottam és sokkal könnyebben hatott rájuk a nyugodt hangnem mint a kiabálás. Egy idő után teljesen immunisak rá, nem éri meg. Persze könnyű így mondani, hiszen te vagy velük minden nap. Én csak néha talizok ilyen gyerekekkel és persze hogy több türelmem van. Jobbulást kívánok nektek. Sajnálom hogy így megbetegedtetek. Nálunk Lindus mondta hogy megfázott. Persze hogy pont vasárnap és persze hogy nincs itthon semmim. Majd holnap veszünk nekik valamit. Puszillak titeket.
Grácus, örömmel olvasom mennyire jól érzed magad a Denso-ban. Jó hogy ilyen munkatársaid vannak. Azt viszont nagyon sajnálom hogy férjeddel nem annyira rózsás a helyzet. Nem lehet hogy féltékeny amiért mostanában elmaradozol otthonról? Persze ez nem magyarázat arra hogy valaki féltékeny legyen, de fordított helyzetben lehet hogy te is féltékeny lennél. Ámbár nem tudom miért szoktatok veszekedni. Próbáld megfejteni mi lehet az igazi indok a feszültségnek köztetek és könnyebb lesz kompromisszumot kötni. Majd egyszer erre jársz és nagyon ráérsz benézhetnél hozzám, kicsit eldumcsiznánk. :)
Etna, változatlanul pörgősen... :lol: Egyébként olyan jót nevettem amikor olvastam hogy fenyegeted Nofit. Szóval ezért költöztél el, mert tudtam hol laksz? :lol: A kistesó ügyhöz én csak annyit fűznék hozzá hogy borzasztóan sajnálom, és ha tehetném én lennék az első aki segítene. De, ha még nem álltok készen akkor várjatok még egy kicsit. Nem dől össze a világ ha vársz még. Annyira fiatal vagy még...... nem úgy mint én. Próbáld elképzelni hogy én vagyok a te helyzetedben és adj nekem tanácsot mert neked mindig jó tanácsaid vannak. Meglátod találsz jó megoldást. A szakember sztorijaid már rémtörténetek komolyan. Én még ilyen peches embert nem ismertem. Az az érzésem hogy te akármennyire keresnéd a legjobbat mindig úgy jársz mint én a pénztárnál. Akármennyire választom a leggyorsabbat vagy a legrövidebbet ott mindig valami történik és duplázódik az idő amit sorban kell állnunk. Félelmetes, de szerintem én vonzom be ezt a szitut.
:roll:
Nofi, köszönjük szépen a képeket. Annyira cuki ez a kis Botikánk. A lukacskád meg hadd nőjön, karácsonyig még majdnem két hét. A vonalzód sokat segít a visszaszámlálásban. Köszike.
Jujj, még azt akartam írni hogy ez a hcg diéta nagyon érdekesnek hangzik. Ha valaki még csinálta írjon róla és egyáltalán hol lehet ilyet venni és hogy férfiak is használhatják, nem lesz bajuk tőle? A párom kissé meghízott és engem nem zavar de nem én cipelem azt a súlyt hanem ő és látom is rajta hogy zavarja. Valamit ki kellene neki találnom mert a diéta nem megy neki.
Daniella, Laar, Timi, Luca, Suzi, Bibocska, Niki, mi van veletek? Miért nem írtok pár sort?
Gyertek, csatlakozzatok a szellemek járta fórumhoz. Petra, nekem tetszett a hasonlatod, de ugye tudod hogy te is közénk tartozol? Hiszen te is ritkán jössz. :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!
Sajnos nem most kezdődtek a gondok (csak eddig nem mondtam mert azt hittem, h. elhagya majd a hülyeségét de sajnos rájöttem, h. nem fogja és ez már csak rosszabb lesz szoronga jövők haza, h. na most mit talál már megint ki) már 3 éve tart a féltékenysége a volt munkahelyemen is kitalálta, h. a fönőkkel csalom és nem is eggyel. 3 hete is azzal ált elő, h. meg ne tudja, h. bent van valakim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :? Augusztus óta nem voltunk bulizni na jó szeptemberben aba napokon de akkor ő is ott volt. 3 havonta egy hétvége meg nekem is jár!! Hisz Én még nem is éltem ő meg kiszórakozta magát előttem!! Ez van!

Zsuzsa
Ok majd valamikor talizunk!!!

Remélem mindenki jól van! Puszi!!

Kép
grácus

Grácus, tiszta boszorkány vagyok. Honnan tudtam hogy féltékenység lehet a probléma gyökere? Én azért remélem hogy helyre jön az esze, rájön hogy ennek nincs értelme. Valaki kéne beszéljen vele. Valaki akit tisztel. Az én házasságom is így kezdett elromlani, aztán jött a többi hülyeség is. Én szorítok nektek mert gondolom szereted hiszen miért szerettél volna gyermeket szülni neki ha nem így lenne. Majd csörögj rám ha erre jársz és akkor megbeszéljük a randit. Puszillak és bulizz nyugodtan. Egy házasságot nem az tart össze ha állandóan ott vagyunk a párunk mellett. Én már csak tudom.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Csajok!

Hat Etnam jol ratok jar a rud!
Ismeros amit mondasz ,Nallunk is van ez hogy O dolgozik kemenyen en meg itthon meresztem a seggem.
Volt jo par vita errol nallunk, ha meg csinal valamit akkor midig faj utanna valamilye.
De most azert normalizalodtunk kb 3 hete .
segit nekem neha elmosogat, elteszi a tiszta ruhat marmint csak az ovet, es leviszi a szemetet.
Tyuha csak meg ne szakadjon bele.
De vegre nem az van hogyha itthon van akkor en meg sem allok o meg fekszik a tv elott a gyerek is engem nyuz a nagysagos ur utan is en pakoljak meg legyen kaja is meg elmosogtva is meg rend is meg tiszta ruha is meg a faszom se tudja meg mi es mikor leteszem a gyereket meg masszirozzam az o labat mert faj , ( az egesz napos fekvestol)
En is megkaptam pont tegnap hogy nem tudunk sporolni , es hogy mar a januari penzt koltjuk o meg vissza akarna tenni a tarttalekba egy kicsit.
ezt hallgattam 10 percig majd megkerdezte hogy en mit akarok karira,jo mi?
De en meg maegtanultam felvenni a plej pofat, es kozlotem hogy cipot es feketet es nem az ebay-an hanem a bottbol reebok easytone -t
persze 3 napig szivta a verem minek az nekem ott van a masik es azt se hordom .
de nem erdekelt egyik fulemen be a masikon ki,
o megveszi maganak a 170 $ hulye kormanyat a playstation 3 hoz
mert az uj hulye jateka az ugy 50 $ minden decemberbe mikor o spoloni akar na a cigirol nem is beszelve hogy 8 $ egy doboz.
de ne egy kis csokit ne vegyek meg magamnak mert sporolunk.
en meg kiakadtam hogy miert csak rajtam , ez igy nem fer,es lemagyaraztam neki hogy a kajan kivul semmire nem koltottem a mult 5 hetben.
meg hogy ekkora baromsagot ki ne talaljon hogy o decemberben akar sporolni, az agyam eldobom.
de vette az adast nalla is valami okos baratja biztos osztotta az eszt .
most rajott hogy azert nem ugy van az ahogy masok mondjak
mert hat mondani konnyu,csak csinalni nehez.
swidi05

Jaj, Swidi drágám! Ennyire megbolondultak a pasik? Vagy mindig ilyenek voltak csak vakon szeretjük őket? A francba már kezdek félni. Nagyon sajnálom hogy ilyen nehéz, na ilyenkor legyen egy nő kívánatos és romantikus?????? :?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikane , hogy mennyire igazad van!
most hogy lefogytam egy kicsit 12 kilotmeg allandoan azt hallgatom ne edd azt , mennyit ettel nem kell neked olyat enni mert visszahizod ! Minden kajalasnal tegnap mondtam neki ha meg egy szolt szol biz isten 2 hetig menni fog a hasa , mivel en csinalom a reggeli szendvicset es a vacsit is itthon eszi :D
teszek neki bele egy kis fossato port :D
ez azert bevalik hihi fel tole , mert egyszer mar megfenyegettem ezzel es masnap tenyleg ment a hasa de eskuszom nem az en kezem volt benne.
Egyepkent imadom az en dragamat csak neha elszalad vele a lo , es azt hiszi en is egy munkasa vagyok a muhelybol,
de az ember helyre teszi es akkor egy ideig tudja hol tart.
ferfiak azt hiszik ok a faszagyerekek , de mit ernenek nelkulunk?
akkor meg sirnanak.
Na nem mintha mi nem :lol:
csak neha azt hiszik ok szartak a spanyol viaszt.
megertem en ot is hogy jutni akar egyrol a kettore , meg minden sok problemaja van a melohelyen is ,de azert ne rajtam tolcse ki.
Na most kipanaszkodtam magam.
bocsi csajok
.
van valakinek jo mezes receptje?
pusszancs
swidi05

Sziasztok Lányok!
J
öttem én is egy kicsit a szellemjárta fórumra. :D Azért remélem, nem lesz az, megpróbálok most már én is sűrűbben jönni. Az elmúlt időszakunk ugye nem volt egyszerű és még nem látom a végét, de erről itt nem akarok írni, hanem továbbra is csak mail-ben!

Más: Ma vagyok 8+1. :) A rosszullétek továbbra sem kímélnek, 13. napja tartanak és úgy vélem, egy darabig még el is kell viselnem. :? Az a legrosszabb, hogy nem csak reggel vagy este van hányingerem, hanem egész nap folyamatosan. :twisted: Emellett szédülök is, úgyhogy igazán szuper. Ha Alexa alszik ebéd után, igyekszem én is pihenni egyet. Holnap megyek a terhesgondozóba, végre lesz kiskönyvem is. Poci már kicsit látszik, hiába, 2. gyereknél tényleg hamarabb nő.

Petra: Igyekszem majd néha msn-re is benézni, én sem vagyok fent túl gyakran. Gyerkőcöknek jobbulást, remélem, jobban vannak már!

Vasikám: Örülök, hogy újra itt vagy közöttünk, nagyon hiányoztál nekünk! Szerintem mindenki nevében mondhatom ezt.

Grácus: Remélem, sikerül túljutnotok a férjeddel ezen a féltékenységi mizérián és újra harmónikus lesz a kapcsolatotok! Baba projecttel most hogy vagytok?

Etna: Neked már írtam ma mailt, abban végülis leírtam mindent, amit akartam, még annyit, hogy nagyon jók ezek a mikulásos képek Botiról, tündéri rajta!!!!

Suzikám: Gratulálok a kisfiúhoz! Nagyon helyes pocid van! Balázs is imádnivaló! Anyud hogy van?

Angyalom: Hogy vagytok? Eszter és Máté miket csinálnak? Eszter várja már a karácsonyt?

Nofikám: Remélem boldog vagy és minden oké veled!!!! :D Igazán megérdemelted! Részleteket majd kérdezek mailben. Karácsonyra milyen finomságokat készítesz?

Swidi: Látom, nálatok sem egyszerű a helyzet. Hát...a pasik már csak ilyenek, tisztelet a kivételnek. Azt hiszik, hogy míg ők melóznak, mi itthon csak lógatjuk a lábunkat. Na persze. :roll: Alex hisztijével kapcsolatban az jutott eszembe, hogy ha nem veszel róla tudomást és arrébb mész, akkor nem hagyja abba? Minden rossz szokásra azt mondják, hogy a gyerek hamarabb ráun, ha nincs közönsége. Remélem a bőrgyógyász tud valami okosat mondani a fütyi problémára!

Luca: Hogy vagytok? Tamás? Nem betegeskedik sokat a bölcsi miatt?

Többieket is puszilom, azokat is, akiknek nem írtam külön, gyertek meséljetek, én is igyekszem majd sűrűbben jönni!

Puszi!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert teljesen meg vagyunk lőve.

nov. 18án volt egy térdkalács ficamom így elég béna vagyok még, mindenkire rá vagyok utalva.
Igaz dolgozom, most az új pozíciómban, ami szerencsére irodai munka és nincs gond h "béna" vagyok. Erőteljesen dolgozunk és persze ebben a hónapban sem jött össze a baba.

Pusz

Kép
Kép
arte

Swidi:

Itt van egy mézeskalács recept, én ezt szoktam csinálni.

Mézeskalács

Tészta:

25 dkg méz, 5 dkg vaj, 3 egész tojás, 20 dkg porcukor, 1 evőkanál fahéj, 1 kiskanál örölt szegfűszeg/Kotányinak már van/, 60 dkg sima liszt, 2 dkg szalalkáli (én ezt rengetegnek tartottam, szval kevesebbet raktam bele)

Díszítőmáz: 1 tojásfehérje, 20 dkg ÁTSZITÁLT/!!!/porcukor
A mézet meglangyosítjuk a vajjal, egy nagyobb tálban a 3 tojást, porcukrot, fűszereket, szalalkálit összekeverjük robotgéppel, ebbe belecsorgatjuk a langyos mézes-vajas keveréket, majd hozzáadagoljuk a lisztet, amit már fakanállal dolgozunk össze/hihetetlen, de igaz/, ezt letakarjuk folpackkal, és egy éjszakát szobahőmérsékleten pihentetjük.
Másnap kinyújtjuk, de nagyon vékonyra /kb. 2mm-re, mert a szalalkálitól jól megdagad a sütőben/, kiszaggatjuk, és pár perc alatt megsütjük, ha már rózsaszínű, akkor kész is. Vigyázzatok, gyorsan sül, én kb 160 fokon sütöttem
Mázhoz a cukrot, és a tojásfehérjét csak össze kell keverni/nem habot verni/, pár percre fagyóba vele, hogy könnyebben lehessen dolgozni vele.
Ne lepődjetek meg a szalalkáli miatt sütés közben csípös, kellemetlen szagot éreztek, ami sütés, legkésőbb díszítés után elillan.

Kép

Kép
daniellla

Swidi, a lényeg hogy még tudsz nevetni rajta. Ez jó. Nem baj ha mérgelődsz, hisz nem is lehet nyugodtan kezelni. Tombold ki magad nekünk mi tuti megértjük. Én már elváltam úgyhogy sok mindenen keresztül mentem és én is szerettem a férjem. Szeressétek őket ha nem is érdemlik.
Daniella, annyira örülök neked. Ez most komoly? De jóóóóóóó!!!! :lol: :lol: :lol: Gratulálok!!! Sajnálom a vukot, de hát most mit lehet tenni? Azért egyél sokat mert javarészt kihányod és ne hogy gond legyen belőle. Puszi a pocakodra és Alexának.
Arte!! Mibe sántikálsz, csajszi? Olvastam, eláztattátok Etna lakását? Miféle dolog ez? Pusszancs a bokácskádra és vigyázz meg ne tudja a férjed hogy félreléptél. Sajnálom hogy nem jött még össze a baba. Nem értem miért ilyen kegyetlen az élet. Nem hiszem hogy megérdemeljük. :?
Luca, ma ráértem és megnéztem az email-jeimet is, és most láttam Tamást ahogyan mondja a verseket. Annyira de annyira édes, széjjel puszilgattam volna. Nagyon ügyes. Most mindent értettem. Nagyon szépen beszél. :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?