haliho mindenki!
suzykám!
kezdeném veled, szívből gratulálok nektek és nagyon nagyon jó egészséget kívánok a kispöcsös érkezéséig és természetesen utána is. csinálj mindent úgy, ahogy neked jó, csak azért gondolj a kicsire is, ha neki valami nem jó, akkor abbahagyni, de gondolom ez így is van. 56 kg?
én annyival születtem! gyere gyakrabban és hallass magatokról. mikor lesz gyerekszoba készítés? képeket mindenképp kérünk, de pocisat is sokat. sajnálom tesódékat, gyönyörű a kispasijuk, biztos sok mindennek kellett összejönni, hogy így döntöttek. anyud jól van?
grácus!
remélem nem lesz nagy gond nálatok, sok kapcsolat megél válságokat, főleg, akik ennyi mindenen mennek keresztül, mint ti is. remélem a bulik azért majd elmaradnak és visszataláltok egymáshoz. hisz valamiért egymást választottátok, csak az ember egy idő után elfelejti, hogy mik voltak ezek.
nofikám!
tök jó volt nálatok, sada édes, hogy ő is próbált fotózni. szélvész botit nem könnyű! norbi tudja a híreket és elájult, nem értett semmit, de ez várható volt, mivel pasi
jó lenne többet összefutni, már tudom hol laksz, ezt vedd fenyegetésnek
swidikém!
anyukám, mi már minden ló..al próbálkozunk diéta ügyben, nálad azért van változás, én ugyanolyan kövér vagyok, mint mindig. sajnos hiszti ügyben nem tudok tanácsot adni, ugyanaz van nálunk is. csak nálunk múltkor azért volt hiszti, mert nem vettem fel az 5 csomag mellett. frankón a közérttől hazáig ordított. aztán rókázott. utána megvertem
még jobban ordított. én nem engedek neki a közértben, ezt megszokta és nem is próbálkozik. a nagyapjával mindig vetet kindertojást, mert tudja,hogy vele lehet, nálam nem próbálkozik ilyennel. tescoban vagy egyéb hiperben, a kezébe adok egy játékot az elején és a végén visszatesszük. nem ordít érte, mert ezt szokta meg, hogy vissza kell tennie. nem is jut szerintem még eszébe,hogy hisztizzen emiatt. biztos nálatok az apja megveszi neki, ezért csinálja, nem? én félek a hormonokhoz nyúlni, hány éve van ez kint ez a bhcg diéta? nehogy évek múlva jöjjön a húzós mellékhatás. hcg hormontól elindul a tej, leállhat a petefészek működése, stb hát mint terhesség alatt, utána fogja tudni a szervezet,hogy mi a szitu? nem keveredik meg? sok sikert hozzá, én most épp megint zabálok, de hát kari előtt kötelező.
petrám!
miket fogsz sütni-főzni karira? gyerekek mit kapnak? már az új házban vagytok? le vagyok maradva egy kicsit. jobbulást nektek, szerintem pár év és én is alig fogom várni az ovit. ha rákapok az ízére, hogy lesz szabadidőm boti mellett.
vasi!
a hangulatom hol jobb, hol rosszabb. most épp elfogadom a helyzetet. valahogy nem álltam még készen rá. talán norbi miatt is. marha nehéz,hogy nincs segítségem, petra megért, mert kornélka hasonló kaliberű, mint boti.
lucám!
mi lesz kari ajándék tamásomnak? noémi jól van? rég írtál róla.
daniella!
már készül az email, csak van egy ismerősöm, akinek a válaszára várok, hátha tudunk segíteni. most még körvonalakban tudnék csak írni, konkrétumok nélkül, de lehet, hogy hülye úton haladok, csak kell egy szakember véleménye is, hogy megerősítsen.
laar!
a barátnőm csak vacsira itta a turmixot és mellette elment heti 1x táncolni. mást nem változtatott és 3 hónap alatt ment le neki 17 kg. de nem volt étvágya annyira, mert eltömítette a turmix este, ezért reggel már nem is evett sokat. én is kipróbálnám, ha nem kapnék már hányingert a turmixoktól. meg ebben a fajtában nincs is olyan íz, amit én szeretnék. ő a vanilia eper változatot issza.
most pár szót rólunk, mi vagyunk az igazi magyar luzer család. az ablakosok megcsinálták az ablakokat, amit az előző banda szarul csinált meg, bepurhabozták, stb. azt hogy az előzőek miért nem azt nem tudom talán nem értettek hozzá és mivel tudták,hogy egy nyári cégről lesz szó, szartak is rá. de ez ma magyarország, kevés embertől hallok jókat a mesterekről. de mivel minden kínai, így meg is értem, mármint az alkatrészek,stb. a mostani ablakos srác witch ügyfele, nála könyvel, semmi panasz nem volt rá, korrekt manus, hát nálunk sikerült leszakítaniuk a fűtőtestet a gyerekszobában. biztos ráálltak. ki kellett hívni szerelőt, mert nem lehetett feljebb venni a gyerekszobában a fűtést. végre jók az ablakok, már amennyire lehetnek jók, aztán most meg a fűtés. hát a termosztátot odaszorították a lemezhez, ami ezáltal 80 fokot érzékelt, ezért nem gyulladt be, a fűtőtestet gyufaszállal rögzítették. elállt a faltól és jött vissza az égéstermék. az első szerelő nem is állt neki, azt mondta, ő nem vállalja a felelősséget más trágya melójáért. második megcsinálta. közben kiszakítottak két konektort a falból, mivel én voltam csak itthon botival ezért a szomszédot kellett megkérnem ,hogy segítsen, mivel boti mindig akarta szerelni. most már hívok egy ördögűzőt. ide már több munkás nem jön be, az tuti. csak több kárt okoznak. most elvileg minden jó, várom ,hogy mikor dől össze a ház.
más... most már biztos, hogy botikám egyke lesz, sem anyagilag, sem sehogy nem vállalunk be egy második gyerkőcöt sajnos. de tényleg így a jó, mert nem akarok senkire semmit ráerőltetni. norbinak kicsit más fogalma van a gyerek kérdésről, mint nekem. valami primitív barom adhat neki tanácsot, a lényeg,hogy egy nő azért van itthon, hogy gyereket neveljen, mosson, főzzön, takarítson. én mit akarok kipihenni, itthon vagyok dumával a fa..om kivan. meg azzal is,hogy ő hozza haza a pénzt, ő dolgozik és neki jár a pihenés. én meg itthon 24 órában kidolgozom a belem, de ez nem munka egy-két barom pasinak. az anyagi kérdést is úgy oldaná meg, hogy én menjek vissza dolgozni, na ja, csak éppen nálunk sajnos nem úgy megy, mint pl lucáéknál,hogy bármikor van bölcsi. évekkel előbb be kell iratni, nem csak úgy,hogy hasunkra ütünk és fussunk a bölcsibe. egyébként ha szilveszterkor mondjuk bevállalna egy kis + főzést , mert lenne hol, nyáron meg egy-két esküvőt, már beljebb lennénk, de ehhez ő lusta. jobb itthon feküdni a tv előtt. csoda, hogy dolgozni jár, lehet, hogy azt sem akarna. ezek a mai pasik egy része csodabogár. kegynek veszik, ha dolgoznak. na megint jól kipanaszkodtam magam, de volt mit. szép hétvégét csajok, megyünk szánkózni, szerintem én fogom húzni a norbit, nehogy elfáradjon, mert ő hozza a pénzt.