Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Még pelusozás közben is fontos rajzolnivalóm van

Már nem félünk a hótól:
Kép
Kép

Szánkón kapaszkodni? Minek?
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jaj, de édesek a kis hómanók! :D

Vanda: jobbulást nektek is! Az a helyzet, hogy akkor vesztem el én is a türelmem, amikor kialvatlan vagyok, márpedig vagy 1 hete aludtam jól utóljára.

Törpi: szirénapróba: veszélyes környéken lakunk abból a szempontból, hogy a szomszédunkban van a MOL százhalombattai finomítója. Légvonalban nincs több 7 km-nél. Mondjuk nem értem miért kell itt riadópróbát tartani, mert ha ott történik valami, akkor nekünk itt már olyan mindegy, túl nem éljük.

Nos, lányaim fél 1-től alszanak azzal a 10 perces megszakítással. Miért is panaszkodom??? :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


39.7 volt mai rekord :( Apa hazajött lementünk dokihoz, elsö kör persze pisi nézés...aztán meglátjuk valami virus lehet...hoztam minden szirupot meg kupot, alvás nuku mert Tami se alszik de Lalu már hotfáradt, itt van anyos és kicsit felpörögtek...délelött csak feküdt :(
ja nurofen meg fürdö levitte koppkopp aszem nyomok neki egy kupot, mert tuti megint lázas :?
Nyulasz: olyat hoztam amit irtál

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

 
 

Jobbulást a kis betegeknek!

Kép
tigriske1978
 
 


Babus: juj! Gyógypuszik!

Zsófi: akkor kitartás, már látszik a fény az alagútban! :wink:

Tigriske: ez jó rövid volt. Hogy vagytok?

Lányaim 3 órát aludtak végül :shock: Most viszon ott folytatják, ahol abbahagyták.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi!
Nagyon szórakoztató gyereket nevelni, na meg kész önismereti tanfolyam, hogy a párkapcsolat terhelhetőségének teszteléséről már ne is beszéljek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csoki: nyugi, később lehet velük egyezkedni. Nálunk a Mikulásos időszakot leszámítva nincs itthon csoki, ilyenkor tonnaszám, de már a kicsik is értik, hogy ennyi, vagy hogy ha ettek rendeset, csak akkor.

Babus!
Gyógyuljon meg ez a leányzó nagyon hamar!!!!

Timi!
Én is kialvatlanul vagyok türelmetlen, mondhatnám ez normális reakció. Na meg amin a barátnőmmel mindig röhögünk, hogy amikor annyira nincs segítség, amennyire nekünk nincs, akkor szakad a cérna, akármekkora jó szándék van az emberben....
vovanda
 
 


Vanda: a másik fele meg, amikor lenne segítség, de amilyen önfejű bolond vagyok én mindent egyedül akarok megoldani. Úgy kell nekem! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi!
NEEE!! Ha van önként és dalolva ajánlkozó, azt nem szabad elküldeni, mert később nem fog jönni. Használd ki. Én nem tudom, mit adnék azért, ha valaki elvinné pár napra a gyerekeimet....
vovanda
 
 


Jó reggelt!

Babus,remélem semmi komoly Laluval!

Törpi,azta mekkora hó :shock: Nem is tudom,kicsit irigy vagyok :lol: Persze szépen ellapátolták a lányok,nem is tudom miért panaszkodtál :lol: Szépek a csajok,és milyen ügyin ülnek a szánkón :D

Timi,sziréna :shock: :evil: Akkor hétfőn csak 1 után rakd le a lányokat aludni,hátha kibírják ébren.
Azt hiszem érden is van egy jó uszi :roll:

Zsófi,éljen a karácsonyi szabadság :D

Lányok,nálunk a 700 forintos zenélő távirányító akora sikert aratott,Bazsi le se tette egész este(fürdés után jött a mikink,mert apa dolgozott),és ha Noémi eldobta,akkor odament,felvette,és vitte Noémi után,és adta a kezébe.Én meg akartam nézni,Bazsi nem akarta,Noémiét néztem,de kivette Bazsi a kezemből,és visszaadta Noéminek :shock: Persze Noémi ha megszerzi a Bazsiét,akkor szalad vele amerre lát,úgy kell odakísérnem a Bazsihoz,hogy adja vissza neki.

na lépek kávézni...
Vendég
 


Jó reggelt!

Jelentem kialudtam magam! 1x kellett éjjel kelni-apának :D

Nyulasz: nem semmi milyen kis udvarias-aranyos Bazsi! Már most féltékeny vagyok a csajokra! :wink: Noncsi meg menekül a szerzeménnyel-igaza is van! :lol:
Nem bírják ki 1-ig, már enni is alig esznek délben csakhogy aludhassanak végre.

Vanda: az a baj, hogy olyan segítség lenne, hogy utána akkor is itt lenne, ha nem kéne, úgyhogy inkább igyekszem távol tartani amennyire lehet és inkább meggebedek.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: kialvatlan házisárkány :lol: Hát igen, alvásigényem nekem is 8 óra, csak én a mai napig ez alatt átváltozom házisárkánnyá. Tudták az én gyerekeim, hogy itt hamar át kell aludni az éjszakát, különben jaj nekik! :lol: Tudom ám, hogy marha nagy mákom van velük, elnéző is vagyok a nappali nemalvásokért meg diliért, csak a nagyon durva helyzeteken akadok ki.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus: hogy van Lalu? Tami nem kapta el még?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Vanda,Babus, kis betegek hogy vannak?ű


Ja,Babus,jut eszembe,ma felmentem az ikeához,háááát,amik jobb oldalon ki voltak bontva,tényleg elég gyér volt a felhozatal,de bal oldalon a becsomagoltakat kezdték megbontatni,és szebbnél-szebbeket nyitottak ki,csak álltunk,és vártuk,ha ezt valaki nem kéri,mi visszük,de kérték,aztán a másiknál is,végül mi is bontattunk egyet,és annyira szép,már egy idős házaspár is várta,hátha nekünk nem kell :lol: Szóva meg van a fánk,még sose volt ilyen olcsó :lol: Mégegyszer ezer köszi,hogy szóltál :wink:

Zsófi,én is bajban vagyok az ajándékokkal,tőlem is mindenki kérdezgeti,én meg csak annyit mondok,hogy idén egyformát vegyenek :lol:

Timi,Bazsi most nagyon kis rendes a tesóval,pedig az mindent elszed tőle :roll:
Vendég
 


Olyan híg az agyam, és lányok nem tudom meddig hagynak, de próbálkozom. Most már vagy negyed órája dumálnak és rajzolnak, nem hiszem, hogy sok időt engednek.

Zsófi, nekünk a fa építőkockák nem nagyon jöttek be, de a nagy méretű legó és a megablocks építők igen. Babusok a Duplót mondta, az is nagyon jó, karira mi azt veszünk asszem.
Házisárkány én is vagyok, de nekem csak 5 évig sikerült apának bizonyítanom :wink: Az egy szerencsém, hogy birka türelemmel bír, és nagyon szereti, hogy nem rejtem véka alá a véleményem, így sosem kell találgatnia, mi a bajom.

Nyuszi, nem is írtam, de le a kalappal apa előtt a macis ötlet miatt.
Mi a rajzolásnál voltunk úgy, hogy Emma a kezembe adta a zsírkrétát, hogy rajzoljak neki, Míra kivette a kezemből és visszaadta Emmának. Sajnos az a nagy béketűrés nálunk már nincs meg Emma részéről, ezért is vannak a nagy veszekedések. Remélem nálatok Bazsi türelme tovább tart. Noncsi kis csalafinta :wink: De úgy imádom azt a kis ártatlan pofiját!
Fa miatt irigy, ez a hercehurca nekünk még hátra van. Tegnap küldtem sógor Ikeába, de fát nem gondoltam, hogy hozatni kéne vele :lol: Mindenesetre cserepeset veszünk, nem túl nagyot, és asztalra tesszük, hogy lehetőleg ne érjék fel. Bár már tolják a fellépőjüket mindenhova, nem hinném, hogy ez akadály lenne. De kikötni mindenképp ki kell szerintem. Díszek műanyagok lesznek, szaloncukor meg sosem volt a mi fánkon.

Vanda, "önismereti tanfolyam" Hát én nem tudtam volna ilyen jól kifejezni magamat, de nagyon találó. És néha nem érzem magamat jó embernek, sokat kell javulnom. Asszem idén el is kerül a Jézuska :( Az elmúlt héten úgy kiakasztottak, hogy már csak ordítani tudtam. Rettenetesen kikészültem. Tegnap apa mondta, h későn jön meg, és én már a gondolattól is meghaltam. És tessék, erre ma kisangyalok. Mikor már épp letagadnám őket, megmutatják, miolyen kis drágák ők, ha akarják.

Timi, így a mi Mikulás ünnepségünk tegnap igencsak nem sikerült, mert tiszta hisztik voltak, az ajándékosztás után le is tipliztünk. Szemét anyu úgy döntött, nem érdemelnek sütit, és kedvem sem volt szenvedni velük meg a visításukkal tovább :?

Most azóta elvannak békésen, hogy irogatok. És nem keveset!
Elmesélem büszkeségemet is, aztán dugulok; Emma kezdi összerakni a szavakat, így már tőmondatokban beszél. Két szó már elmegy együtt. Pl. tessék Dédi, szia Anett, gyere anya, Dédi elesett (és mutogatja a földet), Míra (mia) alszik... Hihetetlen gyorsan fejlődnek dumaügyileg. És nyúlnak, mint akiket húznak. Már meg kéne mérnem őket hosszra is. Súlyuk 11,5 és 10kg. Persze nem Míra javára.
Dugulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi,kiakadással én is szoktam így lenni,apa mondja,holnap soká jön,és én meg elkezdek már előre stresszelni,persze sosincs gond végül.
Ügyesek a dumával,nálunk Noémi mondja "gyeje abi" ez a gyre Bazsi :lol: Meg kész koreográfiát mutat be,felállt a kanapéra az unokatesó,és kérdeztem Noémit,hogy m lesz olyenkor,mondja dádádá és uti a saját fenekét,majd mondom,hogy leesel(ezt Bazsi szokta megmutatni ha kérdezzük,hogy mi történt ha sírás van),és utána mit csinál a Noémi,és a két kezébe temeti az arcát,és sírást imitál :lol:

Nekünk nincs olyan magas asztal ahova rakni tudnánk a fát,így bízom benne,hogy a díszeket nem abdának nézik...szaloncukrot én sem rakok,a fene se kötözgeti,ha úgyis leesszük róla :lol:

Timi,mai alvás milyenre sikeredett?

Babus,Lalu hogy van?

Lkata?

Vanda,ti?

Tigriske,remélem javultok már :wink:

Rana,meggyógyultatok?

Ugye más nem beteg?
Vendég
 


Zsófi: anyóséktól ruhát kapnak-már megvan, anyuméktól rody lovat, ill. olyasmit, de nem pont név szerint azt. Tőlünk még nem tudom. Nagyon nincs ötletem, 600. vackot meg nem akarok, így is túl sok minden van szerintem.

Nyulasz: Noncsi nagyon ügyes! Minek beszélni, ha el is tudja mutogatni!
Alvás 2 óra- ezzel elégedett is vagyok, azzal kevésbé, hogy non-stop orrokat szívok (már Hanga is), tiszta nyűgösek, most átjött anyós, de így sem jó semmi sem. Hanga nem eszik és szerintem már lázas is, nemsokára megyünk fürödni, aztán remélem éjjel kialusszák akármi is a bajuk. Nekem meg megint bedurrant a torkom. :twisted:

Törpi: tieid is ügyesek! Mit nem adnék, ha érteném mit akarnak, de napok óta analfabétának érzem magam. Nem tudom mit akarnak, mit tegyek, velem mindegyik bőg, másokkal meg tök szépen eljátszanak. Kezdem azt érezni, hogy szaranyavagyok. :cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi!
Marha nyűgösen vagyunk, köszönöm kérdésed. Pasim már altatja őket, Réka ugyanis 20 perc alatt letudta a délutáni alvást...

Törpi!
Idézni tudok neked: "Nem vagy te rossz ember. Csodálatos ember vagy. A kedvenc tanítványom. De azért időről időre jól játszod a hülye picsát." (Kill Bill 2.) és bocsánat, de ez magas labda volt. :lol: :lol:
Egyébként: teljesen normális, hogy készen vagy, én is kibuktam ma. Mertogy folyton egymásra voltak cuppanva, hiába vittem őket külön szobába, és egész álló nap egymást tépték. A végén már bőgtem kínomban, meg a fáradtságtól.
vovanda
 
 


Nyuszi, de édes lehet Noncsi! Már a leírás alapján meg tudnám zabálni! Jaj, milyen messze van tavasz, hogy lássam őket megint. És akkor is az én két ördögfajzatomra kell majd figyelnem állandóan, hogy ne csináljanak semmi galibát :?
Nekem sincs olyan magas asztalom, hanem szereztem egy régi varrógép asztalt, azt a szép Singer kovácsoltvas lábút. Helyrehozatom apóssal, vágatok rá lapot, és jól fog mutatni a nappaliban.

Timi, nem szar anya vagy, csak egyszerűen mi már unalmasak vagyunk a gyerekeinknek. Nálunk is dédi, nagyi, tesóm a sláger, én már csak épphogy elmegyek szórakoztató személyzetnek. Aztán, most, hogy dédi gyakran van itt (heti egyszer, kétszer) már kezdik őt is unni néha. Szóval ezek a csemeték már csak ilyen hálátlanok. Én ezért szeretem cipelni őket, új élményeket kapnak így, és többnyire kevésbé nyügik. Na ez, ami nem jött be tegnap :? De sokszor fenn áll az a probléma is, hogy az adott hely nem az ő romboló természetük ellen van megvédve, így én még jobban lefáradok az állandó sasolás miatt.
Alváshoz gratula!
Lányoknak jobbulást, remélem kialusszák holnapra, jobban lesznek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Vanda, a nap végére jó esett ez a kis röhögés, köszi!!!!!! :lol: Én már csapkodok kínomban. Szép példa vagyok a gyerekeimnek :?
Jó pihit Neked ma estére, és holnapra egy jobb napot!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


sziasztok
Betegeknek jobbulást, gyógyulást mielőbb

Képek isteni jók, gyönyörűek a gyerkőcök, törpi én is irigy a hóra, én még látni sem láttam

Hű mekkora panaszáradat,
nekem is voltak mostanában kiakadós napjaim, és kialvatlanok,
de tegnap javult és sikerült 9 órát aludnom 2 részletben,
na de most sem szaporítom a szót, apa éjszakás egyedül kelek, inkább próbálok aludni
csak gondoltam bejelentkezem

Móni
KépKép
reunion
 
 


Törpi!
Igazán nincs mit. :D

Ami az éjszakát illeti: 4 óra alvás, két részletben, nem ragozom. A kislányom nem és nem alszik. Az apja 4kor bement csövezni a padlóra, nekem addigra tele lett a bakancsom, 5kor meg csörgött az ébresztő, mert a dög fáradt gyerekeimet hamarabb kellett fürdetni-altatni, így elmaradt az esti főzés. Ráadásul ma fotózás az oviban, megbeszéltem, hogy hadd legyen kép a 3 gyerekemről... :?
vovanda
 
 


Vanda: uhh. Én már nem élnék!

Zsófi: ügyes vagy! Nekem már egyik sem eszi meg a tápot egyedül. Nem hajlandók fogni, vagy ha mégis, akkor max. a felét eszik. És nem tudom hogyan lehetne őket rávenni az önállósodásra.

Estére Hanga belázasodott-38,6 és pöttyös a feneke, úgyhogy ez fog lesz. Hozott mindent, amit ilyenkor szokott. Én meg jól megfáztam, szerintem magamra kötöm az orrszívót, legalább látják, hogy nem kell tőle félni. :lol:

Babus: mi a helyzet? Hogy vagytok?

Minden betegnek jobbulást!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Köszi kérdést javulgatunk, de még nem tökéletes. Nekem határidős melóim vannak és folyamatosan fáradt vagyok. Lili reggel 3-4 között kel fel már 3 hete és nem hajlandó csak játszani, majd bekakil, eszik és 2 óra múlva le lehet fektetni aludni (na ekkor kel fel Zita). Ma éjjel 1/2 3-kor fújta az ébresztőt. Nem tudom mi lehet ez. Tuti nincs fájdalma, mert ha berakom a karámba, szépen eljátszik.
Egyébként ügyesek a csajaim: Lili és Kata mászik, Zita még csak kommandósban nyomja, mert kötött a hasában egy izom, de járunk Dévényre. Állnak mindhárman és lépegetnek a kanapé körül, illetve tolják egymást a bébitaxival. Mondják, hogy anya és apa, mama és papa, baba, pápá, vaú, hinta. Zita tudja a legtöbb szót. Tudnak tapsolni, pápázni, indiánost mutatni. Persze csak nekünk otthon, ha valaki jön, teljesen lefagynak, de végülis nem vásári majmok. :-)
Sajna időm egyáltalán nincs, az olvasással egyfolytában el vagyok maradva és ha tudnék is reagálni, már valaki megírta amit írtam volna. Így bocsi-bocsi, de csak önző módon magunkról most is. :oops:

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok!

Élünk mi is, csak el vagyok havazva!

Voltunk Tb-on, nagy csalódás volt! Annyit mondtak, ha lesz többször megint befulladás, menjünk vissza, meg jövőre csináltassunk allergia vizsgálatot.

Mondjuk az jó jel, hogy most megint taknyosak a srácok, de nem fulladtak be :)

Na majd próbálok bővebben is és vissza olvasni is később. Most határidős melóm van, egy falvédő! Cupp

Kata
labkat
 
 


Tigriske: azta, milyen ügyesek a lányok! Gratulálok beszédhez, mászáshoz, sétákhoz! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus most írt, hogy kórházban vannak. Innen is gyógypuszik nekik! :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Lányok,én is csak beugrottam,de látom már Timi írta Babusékat.Majd olvasok valamikor,most el vagyok havazva.

Babus,jobbulást!

És persze minden betegnek jobbulást!
Vendég
 


Átfutottam ezt a témát. Babusékat nagyon sajnálom? valaki nem dobna meg priviben egy teló számmal? Írnék nekik sms-t. Egyébként hol vannak, és végül mindkét lány beteg lett vagy csak Lalu? Mi egyáltalán a bajuk??? Izgulok értük!

A képek szuperek, minden apró nagyon édes :)

Kata
labkat
 
 


Sziasztok!

Na én nyitom anapot. Nincs hír babusékról???

Mi voltunk Verussal fogászaton. Már jó egy éve hogy halasztgatom, de hogy férj is csináltatja a fogait, Verát is könnyebb volt elrángatni. Hát nagyon ügyes volt. Sok fekete folt van a fogán, de nem mind lyuk, bár három foga így is lyukas. Most egyet betömtek, és alig nyekkent meg a kiscsaj. Olyan büszke vagyok rá :D :D :D 8)
Mondta is, hogy innentől nem kell neki szörpi, csak vizet iszik. Pedig emlékeztek hogy próbáltam leszoktatni őket. De hát talán most. Jó hogy ilyen ügyes első gyerekünk van, mert majd róla vesz példát a másik három :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára labkat 2010.12.09 14:12-kor.

Kata
labkat
 
 


Kata: nagyon ügyes lányod van!

Babusékról nincs még hír, de nagyon drukkolok, hogy jobban legyenek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


haho csajok köszi gyogypuszikat bocsánat nem válaszoltam meg telefonálni se tudok nagyon lalut bent tartottak hugyuti fertözes kapott infuziot meg ab vénásan láza mé szokott lenni de ezersyER JOBB PUSZI

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Hellómindenki!
Csak bekukk, Balu+Réka+én betegen...
vovanda
 
 


Timi! Köszi

Babuséknak, Vandáéknak gyógypuszik!

Kép
tigriske1978
 
 


Babus: jobbulást!!!


Vanda nektek is!!!

Kata
labkat
 
 


Jobbulást mindenkinek gyógyuljatok gyorsan!!!!!!

Móni
KépKép
reunion
 
 


Babus, sajnálom. :cry: Jobbulást!! Vanda, nektek is.

mi már jobban vagyunk, szerencsére én voltam a legcarabbul. (remélem, indokolt a múlt idő). Holnap jön Apa, aztán talán hétvégén vagy hétfőn utazunk haza ( ha az időjárás is úgy akarja). Jaj de utálom ezt a pakolászást-utazgatást. :?

Nyulasz, én is írni akartam, hogy tök jó a macis ötlet. AZóta is működik?

Csajok (Tkata)! Babahámot (pórázt) használtátok már??? Milyen???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Babus, Vanda: jobbulást!

Mi is dögrováson, porszívó délután megadta magát-nem bírta a sok orrszívást. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babusok, gyógypuszik Lalunak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vanda, Nektek is jobbulást! Már csak Dani tartja magát? Remélem hamar kilábaltok, bár így körbefertőzve ismét nem lesz egyszerű.

Kata, nagyon ügyes Vera! Joggal vagy büszke rá.

Timi, múltkor már a mi porszívónk is feladta, de még meg lehetett javítani. Újat nem veszek, míg meg nem tanulnak orrot fújni :?

Nyuszi, sms átment?

Tigris, nagyon ügyesek a lányok! Nem is tudom enyémek mikor kezdtek így mozgolódni, de dumálni tuti később. Ahhoz képest már hihetetlen nagy szövegládák. Már előre sajnállak Benneteket, nem fogtok gyakran szóhoz jutni hamarosan :wink: Azta, ha belegondolok, mekkora ramazuri lesz ott! Sokszor még az én kettő csipogóm is eladja a házat, na de három :roll: :roll: :lol: Gyere csak, számolj be magatokról, nem bánja szerintem senki, ha nem szólsz hozzá, örülünk, hogy még tudod tartani a tempót és hallunk Rólatok; 3 gyerek, meló, férj, háztartás... ezt még több ember sem bírná, nem hogy Te egy személyben.

Ma végre találkoztunk Zsuzskáékkal. Hogy milyen édesen megvoltak ezek négyen! Teljesen el voltam ragadtatva. Persze, mire jöttünk el, arra lendültek igazán bele. Hihetetlen kedvesen kezelte Zsuzska két nagy gyerkőce az én két törpémet. Ha olvasol Zsuzska minket, ezúton is köszi a délutánt még egyszer!!!!! Nagyon jól éreztük magunkat! Képek is készültek, ha van időd, dobj fel párat.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: Hanga már fújja az orrát, de még nagyon kezdetleges a dolog, de édes volt, mert megmutattam és utána mindjárt fújta is, ahogy odaraktam a zsepit. :lol:

Beszéd: Hanga megállás nélkül mondja, ha belelendül, de egy értelmes szófoszlányt sem bírok benne felfedezni és kérésre meg is ismételi, de képtelen vagyok megfejteni. Tisztára külföldön érzem magam mellettük, ők meg szemmel láthatóan értik egymást, engem is, csak én vagyok hülye. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ajaj,ennyien betegen?

Mindenkinek gyógypuszik,tessék gyorsan meggyógyulni!

Bocsi,már nincs erőm írni,két napja Bazsinak hajtok sínadrágot.

Jó éjt!
Vendég
 


Reggeli ébredésünk normálisan, valamivel 7 után volt. Éjszaka sem volt megterhelő, bár kétszer keltünk cumivisszaadásra. Ettől függetlenül bealudtam a kanapén fél9-kor :oops: Mikor kinyitottam a szemem, két fehérarcú bennszülöttel találtam magamat szemben. A bizonyíték még kézben volt, de persze már rajta volt a tető is :lol: Tél lévén kenem a bőrüket, arcukat, mert száraz. Ezt ők roppantul élvezik, és ha kell, ha nem krémezni akarnak. Hát nem voltam elég éber (szó szerint), meg lett a jutalmam. Még kanapét is moshattam. A letekert wc-papírról már nem is mesélek :lol: :lol:

Timi, ez nem lehet egyszerű :lol: Előbb-utóbb megfejted ám. Nekünk is ugrásszerű volt a fejlődés. Most már tényleg egész jól értem, mit akarnak. Belejöttök Ti is. Addig is érezd magad külföldön, mint aki nyaral :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Beszéltem Babussal, Lalu sokkal jobban van, de még nem tudni, mikor mehetnek haza.
vovanda
 
 


Kedves Kismamak!

Szeretnem ujra ajanlani webaruhazamban talalhato baba-termekeimet, a hideg tel bekoszontevel elsosorban az egyedi kulseju es kivitelezesu babakocsi-zsakot.

Kép

A leghidegebb idoben is melegen tartja a gyermeket a babakocsiban, vedi a szeltol. Extra hosszu, akar 4 eves korig hasznalhato, koszos cipo eseteben az alja nyitva hagyhato.

Most pihe-puha baranygyapju-utanzat belsovel is keszul, az extra hideg idokre.

Kép

ez a zsak a kovetkezo anyag-kombinacioval is kerheto:

Kép Kép

Ezen kivul megprobalunk egyedi kereseket is kielegiteni, ha mas mintat, vagy nevet szeretnel a zsakra varratni, batran irj privit!

Mas jellegu termekeket is talalsz boltomban:
www.babymarket.webs.com

Nagyon Boldog Karacsonyt kivanok mindenkinek!
Niki

littlebabymarket
Budapest
 
 


Törpi: :lol: :lol: :lol: Bocsi, jót röhögtem, ahogy elképzeltelek ébredezni a két fehér arcú bennszülöttel! Ügyesek! :lol:

Vanda megelőzött a hírrel, miszerint Lalu jobban van.

Vanda: ti hogy vagytok?

Mi alakulunk, porszívó kipihente magát éjjel, ma már ismét bevetésre indult, de már kíméletesebb módon használjuk-talán nem kell annyit szívni. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi!
A kölkök már rendetlenkednek, én vagyok a legszarabbul.
vovanda
 
 


Vanda: akkor hasonló a felállás! Jobbulást!

Déli alvás= 3/4 óra. Hogy ebből mi lesz??? Sejtésem szerint uzsi után is alvás, este 10-kor meg még csak én fogok aludni. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, csak dugd el jól a popsikrémet, mielőtt behunynál!!! :lol: :lol: Rapid alvást sajnálom, nem tudom, mi lelte a lányaidat. Majd csak belerázódnak ebbe az átállásósdiba. Aztán az is lehet, hogy rájöttek, nekik nincs is szükségük annyi alvásra, jobb, izgibb ébren.

Vanda, megint kezdődik a tavalyi őrület Nálatok? Jaj neeeeee!

Babusok, örülök nagyon a jó híreknek!!!! Mihamarabb otthon legyetek! Tami hogy bírja? Hogy viselkedik ilyenkor egy ikertesó?

Fokozódik ma az izgalom nálunk. Épp Emmát tettem le aludni, mikor hallom, hogy dörren a fenti terasz korlátja. Kinézek, sehol a műanyag asztal, csak a 4 szék egymásba rakva. Azt nem bírta levinni a szél. Később lejöttem, felmérni a veszteséget. Emberáldozat nem volt, de az asztal 5 év szolgálat után nyugdíjba vonult :? Még jó, hogy idén nyár végén vettünk apával új kerti bútort, így talán ez nem fog hiányozni annyira.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: naná, hogy izgibb ébren az élet, meg aki sokat alszik keveset él! :wink: Na, majd emlékeztetlek én erre alkalom adtán! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: enyémek 12.15-12.30 körül mennek aludni és kb. 13 táján Alexa fel szokott sírni, de újabban sikerül visszaaltatnom és így ált. 2 órát alszanak. Ma Hanga rohangált a kiságyban fel-alá és nagyokat röhögött közben, így képtelenség őket visszaaltatni. Már kezdenek kidőlni, de 6-nál előbb akkor sem megyünk fürödni (7-kor szoktunk). Éjjel mondjuk én nem megyek, csak ritkán, de engem az is megvisel.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


haho CSajok!
elöször is köszünjük a gyogypuszikat meg smseket meg hivásokat, nagyon Drágák vagytok!!!
Lalu koppkopp jobban már huncizik ezerrel, tegnap reggel ota csak most délután kapott lázcsillapitot, diagnozis hugyuti fertözés és megy az AB 3x vénásan, nagyon ügyesen türi a "kinzást" Tamival néha megy a hiányolás, de nem merem behozatni annyi itt a beteg
nagyon hiányoztok már alig várom h vissazolvashassak
Lalut kicserélték, nem tudsom h a sok ujdonság meg minden "kinzás" de nagyon hisztis lett, dobálja a játékokat, rá se ismerek.. mondjátok, h jobb lesz ha hazamegyünk.
millio puszi Mindsnkeinek
betegeknek jobbulást!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?