Olyan híg az agyam, és lányok nem tudom meddig hagynak, de próbálkozom. Most már vagy negyed órája dumálnak és rajzolnak, nem hiszem, hogy sok időt engednek.
Zsófi, nekünk a fa építőkockák nem nagyon jöttek be, de a nagy méretű legó és a megablocks építők igen. Babusok a Duplót mondta, az is nagyon jó, karira mi azt veszünk asszem.
Házisárkány én is vagyok, de nekem csak 5 évig sikerült apának bizonyítanom
Az egy szerencsém, hogy birka türelemmel bír, és nagyon szereti, hogy nem rejtem véka alá a véleményem, így sosem kell találgatnia, mi a bajom.
Nyuszi, nem is írtam, de le a kalappal apa előtt a macis ötlet miatt.
Mi a rajzolásnál voltunk úgy, hogy Emma a kezembe adta a zsírkrétát, hogy rajzoljak neki, Míra kivette a kezemből és visszaadta Emmának. Sajnos az a nagy béketűrés nálunk már nincs meg Emma részéről, ezért is vannak a nagy veszekedések. Remélem nálatok Bazsi türelme tovább tart. Noncsi kis csalafinta
De úgy imádom azt a kis ártatlan pofiját!
Fa miatt irigy, ez a hercehurca nekünk még hátra van. Tegnap küldtem sógor Ikeába, de fát nem gondoltam, hogy hozatni kéne vele
Mindenesetre cserepeset veszünk, nem túl nagyot, és asztalra tesszük, hogy lehetőleg ne érjék fel. Bár már tolják a fellépőjüket mindenhova, nem hinném, hogy ez akadály lenne. De kikötni mindenképp ki kell szerintem. Díszek műanyagok lesznek, szaloncukor meg sosem volt a mi fánkon.
Vanda, "önismereti tanfolyam" Hát én nem tudtam volna ilyen jól kifejezni magamat, de nagyon találó. És néha nem érzem magamat jó embernek, sokat kell javulnom. Asszem idén el is kerül a Jézuska
Az elmúlt héten úgy kiakasztottak, hogy már csak ordítani tudtam. Rettenetesen kikészültem. Tegnap apa mondta, h későn jön meg, és én már a gondolattól is meghaltam. És tessék, erre ma kisangyalok. Mikor már épp letagadnám őket, megmutatják, miolyen kis drágák ők, ha akarják.
Timi, így a mi Mikulás ünnepségünk tegnap igencsak nem sikerült, mert tiszta hisztik voltak, az ajándékosztás után le is tipliztünk. Szemét anyu úgy döntött, nem érdemelnek sütit, és kedvem sem volt szenvedni velük meg a visításukkal tovább
Most azóta elvannak békésen, hogy irogatok. És nem keveset!
Elmesélem büszkeségemet is, aztán dugulok; Emma kezdi összerakni a szavakat, így már tőmondatokban beszél. Két szó már elmegy együtt. Pl. tessék Dédi, szia Anett, gyere anya, Dédi elesett (és mutogatja a földet), Míra (mia) alszik... Hihetetlen gyorsan fejlődnek dumaügyileg. És nyúlnak, mint akiket húznak. Már meg kéne mérnem őket hosszra is. Súlyuk 11,5 és 10kg. Persze nem Míra javára.
Dugulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!