Rékus, mi is kb 5200 g körül vagyunk, igaz nekünk volt egy kis előnyünk
De érdekes, Andris is pár perc alatt bevágja a 120-130at, eleinte izgultam is, hogy talán nem eszik eleget, ezért is kezdtem el mérni, de kiderült, hogy csak nagyon gyorsan eszik. Na persze ennél azért tovább trat sokszor a szopi, mert sokszor még visszakívánkozik egy kis desszertre
, meg nekünk kb minden második büfizteténél jön a csuklás, olyankor meg én rakom vissza még egy kicsit, És alapesetben mi is 8kor fekszünk, és kétszer kel éjjel, csak most az utóbbi három napban kicsit több lett az éjszakai kelés (3-4
), de én ezt most a taknyosságra fogom (bár nem olyan durván taknyos). Hát remélem, hamarosan visszaáll a rend.
Fiúk miatt ne emészd megad, szerintem. Nem könnyű egyszerre 2 gyerekkel sem, hát még hárommal. Bár Juli jól elvan itthon, és ugye neki még verekedni sincs kivel
, a nap végéra azért eléggé kivagyok. Mi februártól fogjuk megpróbálni, hogy heti 2 délelőttöt menjen játszócsoportba, és én örülnék, ha szívesen menne, mert neki is jót tenne, meg nekem is lenne 2 könnyebb délelőttöm. Ma például délelőtt a barátainknál van, ahol van egy vele egyidős kisfiú, de persze az más, mert őket érti, mert magyarok, és nagyon szeret is ott lenni. Ma nincs itt egyébként először, mióta Andrsi megszületett, és hát furcsa nagyon.
Rotát majd holnap a dokitól megkérdezem.
Nóri nagyon kis cuki.
Lina, jó hogy tudtál jönni. Andris is sokat nyúlt az egy hónap alatt. Igaz én még csak az 56os rugikat szerktálom ki épp, dehát ő csak 50cmvel született. Majd én is megkérem a férjemet, hogy kicsinyítsen már nekem egy képet Andrisról, mert amik vannak, azok túl nagyok ide.
Na megyek mert Andris nyöszörög. Próbál aludni, csak nem megy.
Edit