Új privát üzeneted érkezett!

lina: rota 1 db 17-18ezer.

szex: hónapokig nálunk nem lehetett. 6. heti kontroll óta lehet és megy is. De én császáros voltam. Bár az első alkalom olyan volt mintha még szűz lennék :D

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok

Etus! Nálunk a rota elleni oltás kötelezö kb.3 éve és nem kell külön fizetni érte. Van még amit beszoktam adatni extra a gyerekeknek a meningitis és a pneumokokken elleni, ezekre viszont elég sokat fizetek. Na de ezek még Nóránál nem aktuálisak.

Csajok, olyan lelkiismeret furdalásom van, mert mától a fiuk 3-ig lesznek az oviban, nem tudom , hogy jól csináltam-e, de olyan nehéz egész nap a 3 gyerekkel. Nincs nekem semmi segitségem, anyukám volt itt egy pár hétig, de legközelebb már csak egy fél év mulva találkozunk vele :( . Gondoltam az oviban mégis jobb dolguk van, mert itthon nem nagyon tudok velük foglalkozni, igy egész nap csak civakodnak és verekednek egymással. Na, majd kiderül, hogy birják, birjuk ezt az uj helyzetet.

Szopi téma. Mi kb. 8-9szer szopizunk 24 óra alatt, de engem ez sem zavar. Egy szopi kb. 5 perc és 13-160 ml. Most 1 hónaposak vagyunk és 5200 gr. (3450-röl) De nem izgulok, hogy ilyen nagyon hizik Nóra, mert a fiuk is ilyen iramban hiztak és mivel anyatejes ezért nem lehet tulhizlalni. A doktornönk mindig azt hajtogatja, hogy anyatejes babánál semmi sem gond pl. ha hig a kaki, vagy ha napokig nincs kaki, stb. Hát remélem igaza van.
Nóra nagyon jó alvó, nappal is elég sokat elszik még, éjszaka pedig este 8-tól reggel 7-ig kétszer szopizik. Nagyon elégedett vagyok vele.

Szépek a babák, lányok. Majd teszek fel én is a kis husimról :)
Nálunk most éppen szakad a hó és eléggé hideg van.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1291194299.1857.jpg[/img] [/img]

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Rékus, mi is kb 5200 g körül vagyunk, igaz nekünk volt egy kis előnyünk :) De érdekes, Andris is pár perc alatt bevágja a 120-130at, eleinte izgultam is, hogy talán nem eszik eleget, ezért is kezdtem el mérni, de kiderült, hogy csak nagyon gyorsan eszik. Na persze ennél azért tovább trat sokszor a szopi, mert sokszor még visszakívánkozik egy kis desszertre :), meg nekünk kb minden második büfizteténél jön a csuklás, olyankor meg én rakom vissza még egy kicsit, És alapesetben mi is 8kor fekszünk, és kétszer kel éjjel, csak most az utóbbi három napban kicsit több lett az éjszakai kelés (3-4 :(), de én ezt most a taknyosságra fogom (bár nem olyan durván taknyos). Hát remélem, hamarosan visszaáll a rend.

Fiúk miatt ne emészd megad, szerintem. Nem könnyű egyszerre 2 gyerekkel sem, hát még hárommal. Bár Juli jól elvan itthon, és ugye neki még verekedni sincs kivel :), a nap végéra azért eléggé kivagyok. Mi februártól fogjuk megpróbálni, hogy heti 2 délelőttöt menjen játszócsoportba, és én örülnék, ha szívesen menne, mert neki is jót tenne, meg nekem is lenne 2 könnyebb délelőttöm. Ma például délelőtt a barátainknál van, ahol van egy vele egyidős kisfiú, de persze az más, mert őket érti, mert magyarok, és nagyon szeret is ott lenni. Ma nincs itt egyébként először, mióta Andrsi megszületett, és hát furcsa nagyon.

Rotát majd holnap a dokitól megkérdezem.
Nóri nagyon kis cuki.

Lina, jó hogy tudtál jönni. Andris is sokat nyúlt az egy hónap alatt. Igaz én még csak az 56os rugikat szerktálom ki épp, dehát ő csak 50cmvel született. Majd én is megkérem a férjemet, hogy kicsinyítsen már nekem egy képet Andrisról, mert amik vannak, azok túl nagyok ide.

Na megyek mert Andris nyöszörög. Próbál aludni, csak nem megy.
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok!

Hát,Lili 100-110-nél nem eszik többet,hiába is teszem vissza cicire.6-7 szer eszik kb.Majd 14-én kiderül,hogy jó-e így.De nem aggódom,nő,kakil,pisil,és tej meg van,csak ennyi elég neki.Gondolom eszik,ha kell még.

Amúgy minden ok,alvás nappal nálunk is kevesebb.

Lina:én egy kötést használok egyelőre a nanduval,az bevált,a füzetből néztem.Most is abban van rajtam.

Szex:hát,nehézkes,tényleg mintha szűz lennék... :oops: Majdcsak lesz jobb. :)

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Na csak megkaptuk a kötelezőt meg a prevenart.

Kriszta
Kép
cherryke

Este 8kor evett, aztán éjfélkor és reggel 5kor. Lehet tényleg leszokik az éjszakai 3 óránkénti evésről. Így sokkal kipihentebb és jobb kedvű baba. A hajnali evés után alszik még picit és úgy ébred, hogy mosolyog, vigyorog nekem :) Ölbe veszem, elbabusgatom és megint elalszik. Akkor már a következő etetésig.

Kriszta
Kép
cherryke

Sissy,
bölcsősen kötöd meg? Amelyiket már írtad? Mert akkor megnéztem, de valószínű mert Bettina elég nagy furcsán feküdt benne. Én most a keresztezett pozíciós (1 variáció) kötés kötöm. Így voltunk kint és jót aludt benne.

Cherryke,
Hunor édes. Rotát mikor kapja majd meg?

Réka,
Nóra baba édes, szép pufi. Jó értelemben mondom. :lol: :lol: Enyémek is ilyenek, mármint Brigi már nem, de picin ő is ilyen volt.
A fiúkkal nem lehet könnyű neked. Egyel sem egyszerű, nemhogy kettővel.

Sajnos a szoptatás hátrányosan fog hatni a nemi életre, olyan mintha klimaxolnánk. Genetikailag így vagyunk beállítva. :cry: :cry:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Andinet, Dinuci
Isten éltesse a Vivieneket!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kri: januárba rota és dtp, februárba prevenar és dtp, márciusba rota. Dr néni 2 nél több oltást nem ad be. Hiába csak szájon át van a rota... azt mondta, jobb így. Túl sok minden zajlik le a szervezetébe még így is. A prevenar 2-4-15 hósan adják. Rota 6 hóig kell beadni, 2 adag közt el kell telni 4 hétnek.

Meg se nyikkant... nem volt ideje rá :D

Párom azt mondta, hogy majd mumpsz ellen is oltassuk a gyereket, mert Ő még nem volt mumpszos, és felnőtt férfiakra veszélys. Mondtam neki, akkor majd beoltatja magát vele, a gyerek kap elég szurit.

Kriszta
Kép
cherryke

Cherryke,
Igazad van! Én is inkább bevállalnám az összes szurit a babó helyett ha lehetne. :?

Sissy,
Ne aggódj, szerintem Niki sem eszik többet napi szinten összességében mégis az 1kg körül lesz hízásban az 1 hónaposhoz képest és 400-600 gramm körül már jó!

Rékus,
Az 5 perc szopiért nagyon irigykedek ám! Nálunk még a jobbik ciciből is 10 perc körül van a rekord, de kevesebbet eszik és ritka, hogy 10 perc alatt végez inkább a fél-3/4 órás kajálások dívnak.

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok!

Kri: köszi szépen a lánykám nevében :wink: :D

Ádámról: tegnap voltunk a 6 hetesen, már 58 centi és 4430 gramm, a csípőszűrés is negatív lett szerencsére. Amúgy nagyon jó baba, éjjel egyszer ébred fel, most pont a kedvenc pink szinű nyuszijához gagyog :D

A Rotát én ma váltottam ki 17 936 forintot fizettem érte. De megéri mert 5 éves korig védeni fog.

Aranyosak a babák, szépen fejlődik mindenkinél.

Kép
Kép
Kép
andinet74

Dinuci,
leírod a pogi receptet? Nekem is kellene egy jó.

Edit,
már akartam írni, hogy én is azt a pizzatésztát csinálom. A Stáhl könyvéből vettem.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Kri:a 3-ast próbáltam,abban fura volt picit,a csípőn csavart fekvőhordozás,mostmár a 6-ost használom,a zsebes keresztezett fekvőhordozás.Az bevált.Te melyiket kötöd?

Ceyla:köszi a nyugtatást.Egyébként tegnap hívtam a Védő nénit,hogy inni kell-e a Babának,és megbeszéltük,hogy kínáljam meg a másik ciciből is,hátha csak nincs türelme a végét szívni.És éjjel egyszer keltünk,megette a 110-et háromnegyed kettőkor (70+50-et kettőből),és ezután 7-kor evett,és egy ciciből megint 110-et.Úgyhogy ma jók vagyunk eddig.

Itt nagyon nagy hó esett,nem is tudom,hogy viszem ki a babakocsit...Majd lapátolok előtte... :)

Szilvi

sissy01

Én ma nem mentem ki a babával. Nem megy a hóba akocsi. Beöltöztettem és kiszellőztettem. Jó 1 órát nyitva volt az ablak.
Este megint 8kor aztán éjjel fél 1kor és reggel fél 6kor evett. Aztán már csak 11kor. Biztos az oltás miatt ilyen aluszékony. Anyámnak tüdőgyulladása van, úgyhogy az idén már nem találkozunk vele. A szilveszternek is lőttek. Ráadásul meg fogok bolondulni, hogy nincs senki aki segítsen. Nem tudom az időt beosztani, mert összevissza van ébren. Amikor azt hiszem, hogy aludni fog, felébred, félbe kell hagynom mindent. Amikor meg lefeküdnék én is, tuti nem alszik...

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Cherryke, hát ez az időbeosztás tényleg marha nehéz. Én is küzdök vele. A napirendünk egyetlen biztos pontja egyelőre a fekvés, 7-8 között.

Hát egyébként én most kezdek eléggé lemerülni. Az utóbbi 4 napban Andris minimum 3szor kelz éjjel. Szerintem azért mert hajnalra teljesen bedugul az orra, Nappal szívom, de olyankor nem olyan vészes, éjjel viszont tilos a porszívót használni (és ez komoly), szóval meg vagyok lőve. Nappal is elég nyugtalanka, és most megint folyton enni akar, ha ébren van. És most én is két cicit adok mindig, de így meg nappal 150-180akat eszik, ami meg szerintem túl sok.

úgy irigykedek most az egyszeri kelésekre. Sissy, Cherry de jó nektek. Bár csak már ott tartanánk... De most a kettővel is kiegyeznék.

Egyébként megvolt tgenap az egy hónapos vizsgálat. Minden ok, csípőszűrés is volt. DE képzeljétek még mindig nem kapott egy oltást sem. Még a BCG-t is csak 2 hét múlva kapja, pedig nálunk azt már a kórházban megkapják. Hát ahány ház, annyi szokás. És a kukit pedig itt tilos huzogatni, azt mondták, hogy majd, akkor, ha már ő maga meg tudja csinálni. Na jó, akkor most ne huzogatjuk, aztán majd vicces lesz, amikor egy évesen hazamegyünk (mert ez a terv), és otthon meg majd jól le leszünk cseszve, hogy miért nem huzogattuk...

Vicces volt, mert egy bolgár dokinéni vizsgálta, aki már rég Svájcban él, és ő is azt mondta, hogy mindenhol másra esküsznek,aztán a gyerekek mégis mindenhol felnőnek szépen egészségesen...
Na megyek, mert megint nyügi van, pedig ma még nem sokat aludt. Nem olvasom át bocsi, biztos tele lesz elgépeléssel.
EDit

Kép
Kép
etus79

Etus: kukit itt sem huzogatjuk. dokinéni azt mondta, ha itt az ideje, megmutatja és akkor kell csinálni. De állítólag már nem szabad ilyen piciknek, mert baj lehet.

Kriszta
Kép
cherryke

sziasztok
gyors leszek most!
kukit azért nem szabad még húzogatni,mert akkor pont így tapadna le,még most kicsi majd később kell!csak a hegyénél kell a lepedéket kimosni.

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Arik vagytok, köszi :) Tudom, hogy most még nem szabad. Csak itt az a módi, hogy majd csak akkor, ha a gyerek már majd tudja magának, szóval olyan 5 éves kor körül.

Na megyek lefekszem, félek, ma sem lesz túl jó éjszakánk. De azért hátha...
Etus

Kép
Kép
etus79

Sziasztok jó reggelt!
etus:találtam egy jó leírást erről olvasd el én is okosabb lettem.
http://picibaba.hu/picibabaval/babaapol ... k-vagy-ne/

Mi is voltunk Uh-n és találtak a bal veséjében egy tágulatot,de teljesen megnyugtattak minket,h ez el fog múlni és ,hogy sok kisbabának van ilyen csak van akinek már akkor észre veszik amikor a pociban van még.mindenesetre 3hó múlva újra megnézik!

Képzeljétek kissé fölszaporodott a tejcsi és tudtam fagyasztani le belőle!Már 6dl plusz volt a hűtőbe :) legtöbbször 150-et fejek le de sokszor 200-at,ma reggel meg 250-et fejtem!nem is csodálom,mert manókám végig aludta az éjszakát és arra ébredtem,h nagyon fáj a cicim és tiszta tej a hálórucim elől :roll:

A rota szuriról volna véleményem,de mivel sokan beadatjátok ezért megtartom magamnak!Nem akarom,h bárki is megharagudjon rám!!Annyi,h én nem adatom be!Máténak volt rota vírusa,de direkt kis dobozos üdítőt vettünk neki amit előszeretettel ivott úgy ,h nem lett baj!!az evést meg utána mikor meggyógyult bepótolta! :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Iceberg,
Szerintem nyugodtan írd le. Mindenkinek lehet véleménye, attól nem kell megbántódni senkinek. Egyébként itatós cucc, nem szuri. Még egy szurit már én sem adatnék be neki. :roll: Elég lesz az a 2 kötelező. Én már előre stresszelek rajta.

Szilvi
KépKép
ceyla

Ice!Nekünk is van véleményünk a rotáról,és érdekelne esetleg engem,mert néha bizonytalan vagyok,hogy jól gondoljuk-e,hogy nem adjuk be neki a vírust "feleslegesen".

Szilvi

sissy01

Sziasztok!

Rég nem jöttem, most is csak azért, mert párom behozta a gépet. Az a helyzet hogy nem a hátam krepált be, hanem kétoldali tüdőgyulladással kórházban vagyok hétfő óta. Azóta nem láttam a kisbabámat, anyós, és anyukám felváltva gondozza a párommal. Természetesen a szopi ugrott, viszont jól bírja a tápszert.
Ráadásul először tüdőembóliával hozott be a párom, meg se mozdulhattam, mert azt mondták életveszélyes!!! :shock:
Két nap, és több vizsgálat után mondták "csak" tüdőgyulladás, folyadékkal a tüdőmben!!!! :(
Persze ez tényleg jobb mint az első verzió!!!!!

Lillus őrülten hiányzik, majd bele pusztulok hogy nem is láthatom... :cry: :cry: :cry:

Hát nálam sajnos dióhéjban ez van! :evil:

Kép
mók

köszi lányok!!!! :)
Egyszerűen annyi,h szerintem felesleges!!!Csak a pénzről szól!
Ráadásul ki tudja mit tartalmaz azt sohasem írják csak,h mire jó és eddig meg eddig véd!Utána is el kaphatják többször is!A barátnőm gyermekei többször is átestek már rajta!!!
Ez a véleményem a bárány himlős szuriról is!Csak ijesztgetik az anyukákat,mert tudják,h mennyire aggódnak és ez által gombolnak le róluk több milliókat ami jó bevétel nekik!A pontos összetételt meg nem közlik!!Egy jó ismim kisfia(10)éves pont egy összetétel miatt lett örök életére beteg(kötelező szuri volt)!De azóta már nem tartalmazza azt a dolgot a gyógyszer!!Szóval én úgy vagyok ezekkel,ami kötelező azt sem jó szívvel de beadatom és ennyi!Erre a 2 hónaposra is mit írnak mi várható a szuri után ,szóval szörnyű!!!Semmi baja a gyerekemnek a szuritól meg lázas lesz,nyűgös stb....
Ne haragudjatok,h ilyen őszintén leírtam ,senkit sem szeretnék befolyásolni ezekkel,remélem nem is tettem!!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

mók:jézusom!!!!!!
kívánom,h minél hamarább meggyógyulj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Amúgy mindegyik tartalmazza kis mértékben magát a vírust!A bárány himlős is,csak megismerkedik vele a szervezet és utána könnyebben kevesebb pöttyel és állítólag szövődmény nélkül zajlik le!
Na én voltam bárány himlős,Máté is!átvészeltük!!!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Mók,
gyógyulj meg minél előbb! Sajnálom, hogy nem láthatod Lillát. Tudod, hogy még mennyit kell bent maradnod?

Iceberg,
szerintem sincs semmi gond azzal, ha leírod a véleményedet. Én pl az influenza elleni védőoltást tartom feleslegesnek.

Sissy,
nekem a könyvben 6-ig van számozva, és én az utána következőt kötöm a keresztezett pozíció 1. variáció. Nagyon egyszerű és Bettina jókat alszik benne kint a levegőn. Szerintetek ha a kabátomat - vagyis a férjem kabátja - alá kötöm fel a kicsit, akkor mennyire kell melegen felöltöztetni? Mert én ráadom az téli overálját is. Volt egy csajszi a védőben, aki alig adott plussz cuccot a babára, felhúzta a kabátot mindkettőjükre és már mentek is. Ezt én kicsit kevésnek érzem.

Megyek mert ébred a pici.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Mók, ez szörnyű! Borzasztóan sajnállak titeket! De tényleg jó, hogy nem embólia. Gondolom azért gyanakodtak arra, mert olvastam, hogy szülés után gyakrabban fordul elő. Hát kívánom, hogy minnél gyorsabban gyógyulj meg!!!!!!! Mondtak már valamit? Meddig kell maradnod? A tápszer miatt meg ne bánkódj, a lényeg, hogy Lilla egészségesen kapja vissza az anyukáját!

Hát ez az, nem is panaszkodok többet, elhatároztam. Mert addig szerncsés az ember, amíg mindenki egészséges. A nemalvós éjszakák meg úgyis elmúlnak. Egyébként pont azzal akartam eldicsekedni, hogy 4 szörnyű éjszaka után végre csak 2x kelt Andris, és én már ettől is olyan kipihentnek érzem magam. És már az orra sem szörcsög annyira.

Rotát szerintem én sem adatom be, főleg hogy itt nem is nagyon kampányolnak mellette. DE látod Ice, ahogy Rékus írta, náluk meg kötelező. Szóval így igazodjon ki az ember.

Andrsi 4 órája evett utoljára, és két és fél órája alszik... Nem is tudom, mikor volt ilyen utoljára nappal.
EDit

Kép
Kép
etus79

Mók: gyógyulj meg hamar.

Ice: a baj a rotával az, hogy ezeknek a piciknek naygon veszélyes, 5 éves korig véd, utána már nem is annyira gáz. A másik. Ha a babától te is elkapod és a párod is, mindannyian kórház, gyógyszerek, többe kerül mint az oltás maga.
Mint írtam, itt az egyik kislány, jelenleg 4 éves, pár hósan elkapta és majdnem meghalt. 2 évesen újra elkapta. Mindkét esetben a szülők is elkapták. Nekik sokba került, hogy nem oltatták.
A bárányhimlő és influenza ellenit feleslegesnek tartom. Ha valaki vitamint szed, és kerül a babába is, rendesen étkezik, influenza nem kapja el. Mi azért adjuk továbbra is a c vitamin cseppeket a babunak, mert ugye tej nincs, így másképp nem tudom bejuttatni a szervezetébe.
A bárányhimlőn mindenkinek keresztül kell esnie. Tipikus gyerekbetegség.

Mi a pnumococcust és a rotát adatjuk plusszba. Mást szerintem nem.

Kriszta
Kép
cherryke

Kri. Nem kevés, ha ráhúzza a kabátot. A tested, tudod milyen nagyon melegíti őt? És a kabát meg védi a széltől is.

Kriszta
Kép
cherryke

Csak a higany tartalmú oltásoktól lehet beteg... méghozzá autizmust okoz. Igazoltan.

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Hát,mi tejcsizünk,de a rotát pl a védőnőnk és a doki néni sem említette egyáltalán.Úgyhogy szerintem mi sem erőltetjük az oltást.

Mók:gyógyulj meg hamar!!Hogy derült ki és lett végül kórház?Mikor jöhetsz ki?Lilláról meg gondoskodnak addig,az a fő,hogy gyorsan lábra állj és egészséges legyél!

Kri:most nincs itt velem a kiskönyv,majd reggel megnézem.De mi a pontos neve annak,amit kötsz?Én szerintem csak egy kabátot adnék rá pluszban,hiszen a tested és a kabát is melegít.De azért kabit adnék rá!

Szilvi

sissy01

Azt elfelejtettem írni nektek, hogy Hunorka a hét eleje óta erősen vigyorog minden felébredéskor, ha odamegyek hozzá. Péntek óta meg már nem csak akkor vigyorog, hanem amikor játszunk, fürdéskor is és az esti tornánál is. A telefonomon van kép, majd párommal feltetetem a gépre.

Ja. Az egyik szeme már zöld, a másik még szürlés kék, de alakul az is :D felemás színű szemű :D

Kriszta
Kép
cherryke

Cherryke: : )

Nekünk a világos kék indult el közép felöl...

Szilvi

sissy01

Mók,
Ez rettenetes! Te szegény! Gondolom, hogy milyen nehéz Lilla nélkül és biztos neki is hiányzol.
Kívánom, hogy minél előbb rendbe gyere és ismét együtt lehessetek.
Egyébként tudod, hogy létezik olyan, hogy relaktáció, ha mindketten akarjátok, még esélyes lehet a szopi.
Nagyon drukkolok neked a mielőbbi gyógyuláshoz.

Iceberg,
Igazad van, lehet csak a pénzről szól, mint a legtöbb védőoltás. Mindenki azt adatja be amitől jobban fél, vagy volt rá precedens a környezetében. A barátnőm anyósa ott dolgozik, ahol az oltóanyagot gyártják, Ő is beadatta a fiának, tőle tudom, hogy az oltóanyaggal nincsen gond és nem érkezett rá semmilyen panasz.
Egyébként én is utálom, hogy szegénykékbe egyből 2 szurit is bele kell tolni itt alig 2 hónaposan. :(
Én egyébként semmilyen himlős nem voltam...

Cherryke,
Aranyos lehet Hunorka.
Niki is néha mosolyog fürdés közben is már, ez azért nagy szám, mert a fürdést azt nem kedvelte, de mostanában úgy néz ki egyre jobban megkedveli.

Szilvi
KépKép
ceyla

sziasztok

ceyla:akkor neked nagyon kell vigyázni,lehet rosszul tudom,de felnőtt korban a bárány himlő veszélyes.
jó hír,hogy van ismid onnan legalább ő őszintén elmondja neked és így továbbíthatod nekünk is!

kri:látod,ott támogatja az állam itt meg bezsebeli :? .....

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Kép

Mindenkinek vitt ajándékot a Mikulás? :wink:
Vendég

Kép
Kép
Kép

Szóval, fiam minden ébredéskor ezzel fogad. Meg amikor játszunk is, és apájának is így vigyorog :D

Kriszta
Kép
cherryke

Ezeket meg pénteken csináltam. Ezt a sapkát vettük neki, amikor még pocakban volt, kisebbet nem kaptunk, még mindig nagy rá :D
Kép
Kép
Kép

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Cherryke:Hunorka édes nagyon!!!!!Döglesztő a mosolya...

Mikulás: Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsánat a sok képért,de nem tudtam eldönteni,melyiket mutassam meg...

Többiek képek??

Mók:hogy vagy,ha tudsz,írjál!! :)

Szilvi

sissy01

Még azt akartam kérdezni tőletek, hogy hány fok van a szobába, ahol a baba van és mit adtok rá? Csak mert nekünk azt mondták, 21 fok legyen. De akkor fázik, rugdalódzónál többet meg nem adhatsz rá, mert balhézik. Nem bírja elviselni a kardigánt. Sőt, ha megyünk sétálni, közelharc folyik az öltöztetés miatt. És nyűglődik az overállban míg el nem alszik. Úgyhogy nálunk inkább 23 mint 22 fok van.

Sissy: nagyon jó képek :) faházban laktok: :shock:
Nekem gyerekkori álmom... Csak megvalósíthatatlan.

Kriszta
Kép
cherryke

Cherryke:igen,faház.Mi rönköt szerettünk volna annak idején,csak,ami már minőségileg olyan volt,na az tényleg megfizethetetlen.De mindennek az ára azóta is felment,mióta mi elkezdtük az építkezést.Ezt Erdélyből hozattuk. :)

Szilvi

sissy01

Sissy,
nagyon jók a képek.

Cherryke,
Hunor is nagyon aranyos. Bettina még nem vigyorog ennyire. :cry: Nálunk 21 fok van a lakásban, gázzal fűtünk, szóval nagyon drága. Bettinát én betakarom általában egy vékonyabb pléddel, de kb 2 perc alatt megszabadul tőle.

Nagyon eltűnt mindenki, Katák, Tündék, Tavasziszél, Gira, Lina, Lynn, Dinuci. Bocsi akiket kihagytam. Van aki már több hete nem írt. :cry: :cry: :cry:

Mók,
írjál ám amit tudsz. Gyógyulj meg gyorsan.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Cherryke,
nekünk úgy néz ki mégis barnul a szeme. Először világosodott, de most már látok benne barna foltokat. Szóval nem örökli anya zöld szemét. Az apja elnyom. :cry: :cry: :cry: Brigié is barna lett.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Végre itthon, és magamhoz ölelhettem Lillust!!!!!! :D
Majd jövök amint tudok. Én a rotánál oltás párti vagyok.... :oops:

Kép
mók

Jaj de jó! Majd gyere ha ahogy tudsz. :lol:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sissy: rönkház az valóban nagyon elérhetetlen... Kiskunlacházán volt egy eladó rönkház, majdnem megvettem :D De aztán kicsi lett volna, mert konyha-étkező-nappali-fürdő-háló volt benne. Se pince se garázs se tároló. Telek ugyan jó méretű volt, de még kellett volna mindazt építeni ami nem volt...

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Na most tudok egy kicsit jönni, még csak az elmúlt 2 napot tudtam visszaolvasni, de erre reagálok!

Rota: Én szeretném beadatni, függ sajnos anyagiaktól is, de dokibácsi azt mondta jó 4-5 hónaposan is.Mivel én voltam a kisfiammal kórházban 1 évesen ezt nem szeretném még egyszer átélni.A bárányhimlőt nem adattam be de minden komplikáció nélkül tavaly azt is átvészeltük.

Mók:Örülök hogy már otthon vagy jobbulást kívánok és vigyázz magadra mert a kicsinek rád van szüksége!

Sex: Én még csaík most szerdán megyek vissza a dokihoz, remélem minden rendben lesz. Párom már elég türelmetlen, de modtam neki nem biztos hogy rögtön menni fog azért kiváncsi leszek!!

Csajok van vkinek ötlete mit tehetek? Alina ugyanis fürdés után 7-8 között már nem akar visszaaludni és sajnos felvan hajnal kettőig is, utána alszik reggel 7-8-ig de a fiam miatt nekem 7-kor kelni kell,Így eléggé kivagyok.Nappal meg csak eszik és alszik akkor nagyom jó baba, de nem tudom hogy tudnám elérni hogy ne keverje össze a nappalt az éjszakával.

Tünde
btunde

Btunde,
Próbáld meg áttenni a fürdetést reggelre, hátha attól ébred fel, vagy hátha javul a dolog utána.

Sissy,
Nagyon jó Mikulás járt nálatok. Tök jó a jelmeze, olyan bénákat is lehet kapni. :x

Mók,
Nagyon örülök, hogy végre otthon vagy! Lesz mit bepótolnod puszilgatás terén! :D

Iceberg,
Valóban vigyáznom kell a himlő miatt, mondta a védőnő is, hogy ne menjünk olyan közösségbe ahol a kisgyerek óvodájában, vagy közösségében volt bárányhimlő, mert hosszú a lappangási idő.

Cherryke,
Hunorka Nagyon édes! A férjem is pont most csinált Nikiről mosolygós képeket, mindjárt teszek fel.

Szilvi
KépKép
ceyla

Anya, de vicces vagy!

Kép
Kép
Kép

Szilvi
KépKép
ceyla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: