Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vagyok, csak nagyon nyügik a kölykök. Vera is extra nehéz eset most, unja magát, de akkor sem viszem oviba már idén. Johi és a srácok taknyosak, de remélem nem durvul el.
Éjjel hasonlóan rémes volt, csoda hogy élünk, meg hogy férj tud dolgozni. Ő ma megint megy húzatni rossz fogat.

Babusok: simán lehetett calici. Nekem is úgy volt, hogy baromira fájt a gyomrom, és aztán hánytam jó párat, aztán elcsitult. Gyors lefolyású, de rémes. Egyébként többiek jól? Úgy tudom, most járvány is van a legtöbb oviban, így szinte mindenhol.

Valaki kérdezte, hogy nem e a front miatt a rossz éjszakák. Hát kibújt egy-egy fogacska, lehet az volt az ok. De most meg betegek. Szóval midig van valami. VAgy fog, vagy takonykór, vagy front, vagy hasfájás...
Szegény Bálint zacsija alatt körbe tök kivörösödtt, fájt is neki. Már szebb, javulgat, de sírt szegény tegnap ahogy anyu tisztába tette.

Gyes mellett részmunkaidővel én is egyet értek!!!

Kata
labkat
 
 


Kata: na megvagytok, jol van :wink:
hát ez az h nem voltunk sehol, nem beteg senki, mindenki kezet mos ha jön...
jobbulást Nektek :wink:
Móni: gratula fogacskákhoz, akkor lehet kicsi pihi lesz most :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: de jó, hogy már jól van Lalu! Tényleg lehet calici, van akit nem visel meg annyira, nem jön az összes tünet. Én pl. sosem kapok el hányós-hasmenős vírust, vagy egyszerűen nem vesz róla tudomást a szervezetem, párom meg buszsofőrt játszik a wc-n és orvost kell hozzá hívni, amikor a hírekben meghallja, hogy valahol vírus van. :lol:
Lányaim érzékenyek a csapadékra, de mindíg előtte nyügik, ha meg ideér átmennek mormotába. Szerintem a tegnapi 2x-i alvás zavarta meg őket.

Móni: de irigyellek, hogy téged tanítgattak varrni! Nálunk senki sem varr, gyerekként csak én mutattam némi érdeklődést, de segítség híján elsikkadt a dolog.
Fogakhoz gratulálok!

Törpi: hát ez az, eddíg kényeztettek a csajok. Ha nem tél van, tuti megágyazok náluk a földön. K. meg majdnem szívbajt kapott-nem tudta, hogy én már ott vagyok a síró Hangánál és baromira megijedt, amikor hozzámért. (nálunk korom sötét van és nem kapcsolok villanyt)

Kata: kitartást nektek és ott is gratula a fogakhoz!

Mi délután megyünk mikulás bulira. Kíváncsi vagyok mit szólnak majd, lesz ajándék a gyerekeknek, kalács meg kakaó, mikibácsi. Tegnap óta mikulásdalokat énekelek, hogy szokják. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Timi: épp mint felénk a mikulás party :) CSak itt vasárnap lesz. Én még nem viszem a srácokat, csak jövőre. Úgyse fognák fel, hogy mi van!!!

Kata
labkat
 
 


Kata: ez igaz, de enyémek élvezik, ha nagy a nyüzsgés és így más gyerekekkel is lehetnek. Ha van ének meg egyéb műsor, az külön jó, mert már nagyon sok minden érdekli őket és figyelnek.

Na, a mai alvás is 1 órásra sikeredett. Nem tudom így mi lesz estig. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


hát akkor mégis lehet... :? alig ebédelt és mondta h fáj a poci :(
(a kölesgolyo bezzeg csuszott délelött :lol: )
no sebaj csak nagyobb baj ne legyen :wink: kedve jo volt
na 5 percet aludtak :shock: :shock: :evil: :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok: még ami calicire utaló jel, hogy a széklete olyan sápadt sárgás zöldes szürkés színű lesz napokig, ha tényleg az volt. Vera volt hogy be is kakilt akkor, mert nem tudta tartani. Johanna még pelusos volt! De remélem nem az. Lehet más hasmenéses balhé is. Ha calici, 3-4 napig tart. És az már jó jel, hogy nem hány!

Kata
labkat
 
 


Babusok, szegény Lalu! De annyira jó olvasni, hogy már ilyen okosan megmondják, mi a gond. Remélem hamar túljut rajta és nem fertőződik a család.

Timi, én is elvittem tavaly őket, pedig még csak 7 hónaposak voltak akkor. Igaza van Katának, nem fogtak az egészből semmit, de ők is imádták a nyüzsgést, a többi gyerek ricsaját, nagyokat kacagtak és totál békésen üldögéltek mindenki kezében. Pedig tavaly ilyenkor volt a H1N1 láz, nem kell mondanom pont Nektek, akik megélték szüléskor, de én elvittem őket. Idén tuti jobb lesz már. Még csak bácsinak hívják a Mikulást, azaz most sem vagyok biztos benne, hogy érteni fogják a dolgokat. Nálunk hétfőn lesz, vasárnap meg a családi az uncsitesókkal. No azt hogy kezelik a kis fejükben, hogy két nap egymás után, azt már végképp nem tudom :lol: :lol:

Zsófi, gratulálok a fogacskákhoz! Beindult a kicsi lány. De kihirdetlek az abszolút győztesnek a "legkésőbb fogatnövesztő" kategóriában :wink:

Kata, nem hiszem el, hogy nem bírod kipihenni magad egy éjszaka végre :x Annyira sajnállak! Én már tuti begolyóztam volna és kihoztak volna nappal a béketűrésemből. Gondolom Neked egy kívánságod van Karácsonyra; nyugalom!

Móni, én is hasonló cipőben járok, mint Te. Nagyim varrónő volt, anyum is profin nyomja, rengeteget varrt nekünk a tesómmal gyerekkorunkban, és középsulisként én is elügyködtem, de ma már nem tudom, mire lennék képes. Nagyon böki a csőröm, hogy nem találok szép kandallóra való zoknit, lehet, hogy mégis ráveszem magamat és alkotok valamit.

No mi helyzet? A nagy nem alvások napja van ma? Tényleg ennyire megzizzenti a babákat a hó meg a telihold?
Enyimek most alszanak, gyors ki is ástam magunkat a barikádok mögül, így elindulok apáért, ne kelljen buszoznia haza.
Ja, és lányokkal tegnap elautóztam egy barátnőmhöz. A parkolótól a házig kb 250m az út, és az én hőseim hóban, hóesésben eltipegtek mellettem. Mondogaták, hogy hó, meg cipő, azaz havas lett a cipőjük, de jöttek rendületlenül. Nem kis örömére a lakótelepnek, dagadt is a mellem. Szóval most már lehet velük rövid távon babakocsi nélkül is menni. És míg egyiket ki ill. bepakoltam a gyerekülésbe, addig a másik szófogadóan ott állt mellettem és várt a sorára. Néha elhiszem, hogy nem hiába koptatom a szám egész nap nekik

:wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Csak egy gyors helyzetjelentés:

Ma voltunk kórházban hólyagfeltöltéses vizsgálaton - altatták, bódították, így nem volt neki annyira kellemetlen-, de a lényeg hogy NINCS refluxa :D :D

Nagyon boldog vagyok, annyira féltem tőle!!!

Holnap este egyedül vagyok, akkor majd megpróbálok visszaolvasni...

Remélem mindenki jól van!!!!

t-pk
 
 


Törpi: ügyiCSajszikáid :wink:
T-pk: jaj de jo :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jajj TKATA de jó hírek (tapsoló vigyorgó szmájli) :D

Törpi: hát karácsonyra azt kértem az égiektől, hogy ne legyenek a srácok betegek, asztmásak, vagy krupposak vagy bármi más krónikus. Ma egyébként extrán fos vagyok.
A csajok meg tényleg hősök, büszke lehetsz rájuk.

Na Bálint bűzlik, tisztába teszem :?

Kata
labkat
 
 


Zsófi: ti hálaadást ünnepeltek, vagy ez valami egyházi dolog?

Kata
labkat
 
 


Na, megvolt a buli. Lányok hihetetlenül élvezték a tornacsarnoknyi embert. Hanga szó szerint szaladgált össze-vissza mindenfelé, annyira élvezte, Alexa is, bár ő kézen fogva-főleg velem. Jó fogyókúra. :D Kaptak mikuláscsomagot-nem is értem miért a krampusztól! :lol: Ettünk kalácsot, volt hozzá kakaó is, de azt nem ittunk, bár állítólag laktózmentes. Jó kis buli volt. Én is élveztem. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: de fura hogy írod, hogy Alexa már szaldgál. Srácok még el se indultak :?

Kata
labkat
 
 


Na sziasztok. Eltűnt barika...

Azt szerettem volna írni, hogy jól vagyunk, élünk, mint hal a vízben, most itt anyukáméknál, mert Apa külföldön. De sajna Letti benyalt valamit ( a hétvégén gyereknyüzsi-buli volt, amúgy jól sikerült, életükben először ettek csokitortát ).Tegnapelőtt éjszaka félálomban hánykolódott-sírdogált, aztán reggelre belázasodott. Doki szerint talán a torka, de akármi lehet. :twisted: A betegséggel együtt belebújt a kisördög is: verekszik, nem lehet bepelenkázni (elmászik és ordít, hogy NEMNEMNEMNEMNEM!!), egyfolytában sír (látszólag ok nélkül), csak anya a jó (vagy ő sem), ja és minden tiltott dolog.... Ma már nem volt láza, de a többi tünet ugyanúgy megvan. :x Ráadásul már jár, eddig magabiztosan és ügyesen, de egy-két napja rohangál fel-alá, dől-borul, csetlik-botlik, és túl vakmerő, ezért tiszta seb a feje, mert szegény babát ág is húzza ugye. :cry: Ajsika is belázasodott mára (mert hát miért is ne), de egy édes-drága kisangyalka, észre se vettem, hogy lázas, csak úgy biztos ami biztos megmértem az ő lázát is. Csendben üldögél és játszik, meg szopizza az ujját meg bújik-bújik a kis drága.

Sajnálom, hogy így indítottam, de most evvan (az időjárásról most nem beszélek. :evil:) . :?

Timi, ti közben nagyok lettetek, BOLDOG SZÜLINAPOT!! (Majd igyekszem visszaolvasni: volt nagy buli?)

Tkata, de jó, hogy nincs reflux! :D

Betegeskedőket sajnálom, jaj szegény kis pöttöm emberkék.
Most ennyi voltam, majd próbálok vissza is olvasni, de közben meg munkám is akadt, a zsé meg kell ugye.

Pussz

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana: jobbulást :wink: aztán nem ér igy eltünni :wink:
Timi: szupi, h jol sikerült Mikibuli :lol:
Zsófi: drukk h ne legyen ho :wink:
nemalvokáim már 8kor durmoltak :lol: :lol: kiváncsi vagyok reggel meddig birják :lol:
ezen filozunk, lehet nyitásra odamegyünk és megnézzük a felhozatalt, most van hova tenni :lol:
http://www.ikea.com/ms/hu_HU/TrafficAd_ ... 11_OK.html

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Hú,délután sikerült elolvasni mindent,de írni nem maradt időm,most meg már hulla vagyok újra kezdeni :oops:

Csinálják a teraszt apáék,illetve már csak az előszobát,(terasz már fedél alatt)amit a terasz egy részén alakítunk ki,ajtócsere is volt,a meglévő ment kijjebb,és egy másik lett beljebb,így ma a mamánál voltunk lenn,igaz mama nem volt otthon,de jól elvoltak,utazóágyban aludtak,egész jól sikeredett :D Igaz fél órát még vihogtak,mikor letettem őket,aztán fél óra alvás után Bazsi felriadt,és úgy sírt,még remegett is,de hamar visszaaludt,és végül megvolt a 2.5 óra szunya.

Na,akkor csak gyorsan,

Rana,örülök,hogy bejelentkeztél,már én is hiányoltalak,persze sajnálom,hogy betegek a lányok :(

Törpi,de ügyik vagytok!Ehiszem,hogy büszke vagy magadra. :D Én Noémit tanítottam arra,hogy kapaszkodjon a nadrágomba amíg Bazsit ki-be rakom,mert úgy nem kellett forgolódnom utána,éreztem,hogy ott áll.

Timi,buli :D

Babus,Lalunak pussz!
És köszi a linket,nagyon jól hangzik a favásár :D De vajon nem kellene inkább plafonról lelógathatót venni? :roll: :lol: Vagy őrt kell állni a fa mellett egész nap?El sem tudom képzelni,hogy két ilyen "csakazértis" gyerek mellett meddig fog állni a fa :shock:

T-kata,örülök,hogy nincs reflux.De tulajdonképp milyen tünetek vannak?
Cupp a kis kómásnak! :wink:

Jaj,asszem abbahagyom,mert ragad a szemem...jó éjt!
Vendég
 


Lányok,panaszkodtam nektek,hgy Noémi már nem csak az éjszakai evés miatt kel(ami után rögtön vissza is alszik),hanem hajnalban,4-5 között elkezd sírni,és nem akar se lefeküdni,se inni,csak kapaszkodik belém,hogy vegyem ki...és sokszor egy óráig is elszórakozom,mert ha mégis sikerül elhasaltatnom,nem tehetem ki a lábam,mert 5 másodpercenként felnéz,hogy ott vagyok-e még,és ha kijöttem,akkor feláll és újra sír.

No,apa megoldást talált :D Fogta a nagy macit,és betette az ágyába,és képzeljétek bejött a dolog.Hozzábújik a macijához,még kétszer felnéz a macira,de én ki tudok jönni,és az ajtót is be tudom csukni(pedig mindig kattan,és arra eddig újra sírt),de a macival nem :D Már második napja működik,apa egy zseni :lol:
Vendég
 


Nyulasz: jaj de jo, akkor csak kellett vki h odabujhasson :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


na most mi keltünk oránként hol egyik hol másik, vedeltek egész éjjel :? azért remélem visszatér étvágy, vacsira Lalu olyan cuki volt, közölte, h beül a székbe és "virsli vacsi" :lol: :lol: így gyorsan megföztem, ették is rendesen :lol:
Mindenkinek szép, betegeknek jobbulos hétvégét :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Rana: jobbulást a csajoknak!

TKata: de jó, hogy nincs gond Jázminnal! :)

Nyulasz: éljen a maci, apa egy zseni! :lol:

Én nagyon aludtam az éjjel, de mintha mentem volna cumit dugni. :? Nem vagyok benne teljesen biztos, baromi álmos voltam-vagyok.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi: hát ügyes a maci trükk :)

Srácok még mindig csak taknyosak és nem fulladnak be. Minden napnak örülök :) Éjszaka viszont csak én kellek nekik, így férj jobbára leesésgátlóként tölti be a szerepét!

Szép napot mindenkinek!

Kata
labkat
 
 


Jó reggelt!

Babus,neked ilyenkor virsliből mennyit esznek meg a lányok?

Ja,étvágy nálunk is visszatérhetne,megint alig esznek,konkréten 8-10 kanál ebédet.De érdekes,mert Noéminek ezután nem kell semmi,se puding,se tejpép,se mandarin,tehát konkrétan jóllakott :shock:
Poci rendben azóta?

Kata,reméljük nem is kell már ventolin! :wink:



mi tegnap elmentünk velük a camponába,miki bácsihoz sorba kellett álni,de miután a beöltözött rénszarvastól Noémi sírógörcsöt kapott,így kihagytuk.Talán jövőre.Pedig jó nagy hévvel indult felé,aztán a rénszaravas mondta,hogy csináljunk képet,felemeltem Noémit,de ahogy nyúlt érte kész volt a kiscsaj.
Ígí maradt a séta,meg kajáltunk egyet,kb a campona felétől elengedtük a kezüket,ilyenkor sikongatva,röhögve szaladnak,Noémi kergeti Bazsit,persze néha elvágódnak,mert bírnak már futni,de még nem annyira sokat,de ott még ez is vicces nekik.
Vendég
 


Ja,kinek milyen szánkója van?Már akinek van :lol:
Vendég
 


Zsófi,éljen a kikapcsolódás :D És látod,szép idő is volt :wink:

Babus,voltatok az Ikeában?
Vendég
 


Törpi, bocs hogy lemondtam a talit, de gyerekek azóta visszaestek sztem ( köszönve a 2 napi ovinak) és nekem semmi hangom nem volt :) szóval nem lettem volna valami nagy társaság :lol: vagy átmentem volna jeltolmácsba :)

képek készültek a Mikulással valakinél? mi tegnap is voltunk, meg ma is megyünk, de félnek tőle ... :roll: :roll:

zsuzska80
Szombathely
 
 


Hali!
Csak bekukk, az ikrek borzalmasan nem akarnak aludni, most is egy bő órát kínlódtam velük, pedig hulla fáradtak voltak. Szédelegnek, tiszta gyűröttek, és juszt sem. Elromlottak nagyon.

Zsuzska!
Ilyen idősen Balu is félt a Mikulástól, jövőre már megbékélnek vele. Ne erőltesd.


Képek:

Diadal (Dani megszerezte a távirányítót):

[törölt kép]

Csokizabálók:

[törölt kép]


[törölt kép]


[törölt kép]

Hóemberek kakasó csigával:

[törölt kép]

Mikulással:

[törölt kép]
vovanda
 
 


Én is gyorsan bekukk.

Nyulasz: jó lehetett a Camponában!

Zsófi: klassz, hogy tudtatok lazulni!

Vanda: tündériek! Azt a csokizabáló bandát! :lol:

Kicsit kész vagyok, tegnapi napom is rohangálós volt, 3-ig egyedül a csajokkal, aztán anyósék jöttek sintérkedni, mi meg elrohantunk vásárolni, csajoknak C&A-ban tök jó együttest sikerült venni-anyóséktól karácsonyi ajándék, nekem melltartók, mert visszarendeződtek eredeti állapotukba és ami volt az kerületben nagy, kosárban kicsi lett, és a hűtőt, kamrát is feltöltöttük. Ma úszás, utána anyuék, ott a csajoknak hozott a mikulás "mobiltelót", ami telitalálatnak bizonyult, Alexa nyomkodja és táncol a zenére és már azt is kezdi megtanulni, hogy a füléhez kell tenni.
Na, megy az üvöltés ezerrel-A. kicsit túlpörgött, hiába raktam le aludni. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


haho Csajok,
hát nem tudom most mi van, Lalu belázasodott :(
Kata vagy aki tudja: a calici lehet lázzal??? hányás koppkopp nincs, kaksi néha határeset de nem minden alkalom bocsánat :oops: enni ettek ma rendesen... :?
így holnap nem megyünk sulimba Mikizni :(:(:(:(
Timi: na akkor pörgös a hétvége :lol: :lol:
Vanda: ééédesek, csokis legjobb :lol: :lol:
Zsuzska: anyos hozott ma mikijelmezt, elkezdte felvenni, de Csajok megijedtek :lol: :lol: gyogypuszik :wink:
Nyulasz: megnéztük ikeás fákat...hááát elég kopik voltak és Apa nagyobbat szeretne, ha csak magunknak kellene simán megvenném, de idén vmi szebbet szeretne Apa (legyen mit felboritani-lepakolni :lol: )
virsliböl nagyjábol 4et esznek 2en orsibol, füstliböl nem szokott elég lenni a 4, volt h már porul jártam és még vinnyogtak h ennének :lol:
szánko ilyen lett Apa döntött :lol:
http://www.decathlon.co.hu/HU/alpenbamb ... -12799542/
Zsófi: na akkor lehet menni máskor is :wink: szupi h jol sikerült gyerköcaltatás is meg Ti is jol éreztétek magatokat :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Melcsi!
Talán lehet láz, de nem bizti. Jobbulást nektek!!!

És el vagyok olvadva. A szembe szomszédunk egy fiatal pár, gyerekük még nincs. És ma alighanem mikuláskodhattak valamelyik rokonnál, mert az előbb kopogtak be talpig Miki-jelmezben, és hoztak szaloncukrot a gyerekeimnak. Teljesen meghatódtam. :lol:
vovanda
 
 


Babus: nem hangzik jól, lehet láz is. Jobbulást! :( Jó a szánkó!

Nyulasz: virsli-1 db-nál tartunk, 2 hete ez még fél db volt, ma meg simán lecsúszott. Felkarikázva adom a kezükbe és ők rakják a szájukba-ill. Alexa, Hanga már kényelmesebb-őt etetni kell.

Fenyőfa: nekünk mű van-szép is, nagy is és nem kellett érte kivágni egyet sem, bár nekem az igazival igazi a karácsony, mert az illatát semmi nem pótolja. Talán, majd, ha nagyobbak lesznek a lányok lesz, de kizárólag olyan, amit utána ki tudunk ültetni. Azt viszont nem tudom hová rakjuk idén a fát!
:shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Vanda: köszi :wink: remélem hamar kilábalunk és Tami nem kapja el (annyira :? )
jaj de jo fejek :lol: gyerekek megijedtek??? :lol: vagy lehet felismerték a szomszédot? :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi!
A karácsonyfa nekünk is mű, 4 éve vettük. Nekünk tavaly 3 napig állt, utána leszedtem, idén meglátjuk, meg tudjuk -e védeni.

Babus!
Tuti nem ismerték fel, én is csak a feleségéről tudtam, hogy ő az. :D
vovanda
 
 


Vanda: jó fejek a szomszédok! Hát én is tartok tőle, hogy pár nap lesz az egész, de még meglátjuk, lehet, hogy a térelválasztóra rakjuk, ott nem érik el, max. hülyén néz ki. Majdnem úgy, mint Nyulasz írta-felűről lógatva. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


ugy néz ki felettünklako szomszédtol nyaltuk be a lájtosabb verziot (egész család beteg volt, de a lényeg a kislány ugye :? ) gondolom a lépcsökorlát volt a bacivivö :evil: :evil: hányás, hasmenés, láz :(

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Lalu nagyon lázas, éjjel is adtam nurofent akkor nem mértem de csak ugy tüzelt, reggel a digitálissal 38.9 volt :? az kb. 3-4 tizeddel több :( tápit nem kért, de már megivott 3dl vizet
ennyire még nem is voltunk lázasok
sztetek elég a nurofen vagy adjak kupot is (germicid van itthon)? borogatást nem hagyja kádba egyedül esélytelen, Tami bojkottálná...
mit csináljak még??? mikor kell doki? ha egész nap ilyen magas a láza? vagy???

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,jajj szegényém,ez nem hangzik jól :(
Germicid 10 kiló felett nem elég hatásos,legalábbis dokibácink és az ügyelet szerint,esetleg próbáld meg a mexalen kúpot te is,meg legyen otthon, többféle hatóanyagú,és akkor ha nagyon magas tudod kombinálva is adni,mert egyfajtából csak 6 óránként lehet.

Szánkó klassz :wink:

Az szuper,hogy iszik!

Én ha láz van mindig hívtam dokit :roll:

Jobbulást!!!!

Vanda,csokievős :lol: Tök jó a közös kép is,tényleg mintha 2 ikerpár lenne :lol:
Nálunk távirányító már nem tabu,persze így már nem is olyan érdekes :lol: 1-2 perc,és már nem foglalkoznak vele.
Szomszéd :D

Majd jövök,már ébredeznek,gyorsan iszom még egy kávét.
Vendég
 


Babus: én adnék kúpot. Más hatóanyag és hosszabb a hatása is. Ha így sem megy le a láza én mindenképpen hívnám a dokit. Ált 3 nap láz után szokták azt mondani, hogy orvost kell hívni, de ki bírja ki addíg??? Jobbulást nektek hamar-hamar!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: de jó neked! Enyémek mostanában 7-legkésőbb 7.30-kor kegyetlenül kikiabálnak az ágyból. Azt hittem az 1 alvással legalább megmarad a 8-fél 9, de ehelyett reggel is korán kelnek és délben is keveset alszanak. :evil: Nem értem én ezt. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


most mértem lement, már játszanak ezerrel :lol:
lehet azért is magasabb a láz mert nem ivott éjjel annyit? 1x kelt csak 1,5 dl ivott
hivom dokit aztán meglátjuk mit mond, Apának musz volt bemenni dolgozni, egyedül nem mennék le dokihoz :?
hmmm akkor nem is jo a germicid? :(

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: hááát lehet többet birnak és amugy is sokkal érdekesebb minden ébren :lol: :lol: elöbbutobb bizti ráállnak a több napközbeni alvásra :wink:
éjjel volt kelés?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: hurrá láztalanság! Maradjon is így!
Éjjel 1x kellett cumit adnom. Még nem tartottam szájvizitet, de szerintem Alexának jön a foga, legalábbis nagyon remélem, hogy ezért taknyos megint! Vehetem elő a porszívót. :twisted: Remélem nem tegnap az usziban fázott meg, hidegebb volt a víz, mint szokott, meg a levegő is.

Kicsit fel vagyok háborodva egyébként, mert az uszoda nemrég épült, gyönyörű, az emeleten konditerem is van és nem járnak az emberek. A híresztelések szerint be is fog zárni, mert nem tudják fenntartani. Szomorú lennék, mert szeretünk oda járni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


már melegszik :(
beszéltem dokival ha holnap reggel is lázas akkor megnézi addig nurofen meg leeht germicid is ha nagyon lázas
Timi: Alexának jobbulást :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,jajj,ez nem hangzik jól :cry: Most akkor jó a germicid? :roll: mondjuk én a mexalenre esküszöm,amióta sógornőm ajánlotta.
Egyedül én sem mennék velük dokihoz :roll: gyógypuszik!

Timi,takonykór :(
Akkor tessék kondizni is lejárni,nehogy bezárjanak! :wink:
Ja,alvás tényleg érdekes...voltak jó evő,jól alvó gyerekeid...
Vendég
 


Babus!
Két különböző hatóanyagú lázcsillapítót akár egyszerre is adhatsz neki (ha nagyon magas és nagyon nem megy le), egyiket kúpban, másikat szájon át. Meg próbáld meg a hűtőfürdőt.
vovanda
 
 


Nyulasz: bővíteném a volt-ot önállóan szépen eljátszó gyerekekkel is! :( Konkrétan ez a délelőtt olyan volt, mintha átment volna rajtam 3 gyorsvonat meg egy IC. Az idegeim rongyokban. Mindkettő tutult egész délelőtt, Hanga fosik, átöltözős jelleggel, Alexát folyamatosan szívni kéne és kizárólag az ölemben bír létezni. Amíg krumplit próbáltam főzi a gatyám szárát rángatta mindkettő üvöltve. Apjuk aludt volna, mert éjszakás volt, 12-kor felkelt mert már füldugóval sem bírta tovább az üvöltést. Nem mellesleg ez volt az a pont, amikor azt éreztem, hogy most vagy ütni fogok vagy kirohanok a kert végébe üvölteni. Most alszanak, de nem tudom meddíg az elmúlt napokat alapul véve nem addíg ami jó lenne.

Usziba nem tudok lejárni, mert nagy bánatomra nem itt van, hanem Iváncsán. Nem értem egyébként miért építettek oda egy ilyen uszodát, a helyiek egyáltalán nem járnak, nekünk meg drága a benzin, hogy annyit autózzunk, elég a heti 1 a gyerekekkel. Ha bezárnak, akkor a camponához fogunk járni, de az oktatók sem örülnének neki, mert ott hatalmas a tömeg.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kicsit tovább panaszkodom: fél óra alvás után szirénapróbát tartottak a faluban (minden hétfőn 1-kor ezt játszák), eredménye két üvöltő gyerek, de sikerült megnyugtatni és visszaaltatni őket. Gyűlölök ebben a putri faluban lakni. Itt élni sem lehet, nemhogy gyereket nevelni! Lehet még hálás is vagyok, hogy nem tudjuk fizetni a házat és költözni kell jövőre!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi!
Lánykámnak taknya-nyála egybe, éjjel óránként kelt (tehát én is), a nappali alvástis letudta egy óra alatt. Ehhez képest csak "kicsit" nyűgös. :D
Ütni-üvölteni: néha érzek így én is. Főleg, amikor hulla fáradtan szundi sztrájkot hirdetnek.
vovanda
 
 


Sziasztok, vissza annyira nem tudok emlékezni az elmúlt napokra, de olvastam serényen tegnap este. Reagálni csak most, kicsit kipihentebben.

Vanda, hihetetlen csapatod van! Gratulálok Hozzájuk! Így messziről nézve Benneteket, roppant szórakoztatónak tűnik a gyereknevelés. Csak már bele is látok :? :wink: Csokievős gyerek ismerős :?
Dédi egyszer a kezükbe adta, és boldogan konstatálta, hogy ki tudják bontani. Míra precízen vetkőztette a Mikut, rakta le egy helyre gondosan a csomagolást. Emma nem pazarolta erre az időt, miután már látta a feje bubját és rájött, hogy ott valami kaja lakozik, már tömte is magába. Azóta is ordítás van "bácsi" után, így nálunk dugdosni kell, akaratomon kívül, és nevelési elveimmel ellentétesen rákaptak a csokira. Na nem tiltani akartam, de megvárni, míg lesz annyi eszük, hogy egyezkedhessek velük, mikor és mennyit. Ezt már bebuktam :x

Timi, örülök, hogy jól sikerült az ünnepség! Mi ma megyünk, de már előre félek. Uszit sajnálom, nem kevésbé elromlott gyerekeidet. Én már erre nem is mondok semmit, az én idegeim állapotát nem tudom, utol fogod-e érni valaha. Nem esznek, nem alszanak, és folyamatosan rajtam lógnak. És nem utolsó sorban előtört az oly kedves féltékenység. Az én drága, egymást szerető lányaim veszekednek, verekednek, nagyon durván követelik maguknak anyát és azokat a játékokat, amiből egy van. Már könyvet sem hajlandóak együtt olvasni. Én olyan, de olyan szomorú vagyok :cry:
Szírénapróba? Mi van????????

Babusok, csatlakozom, nekünk sem hatott a Germicid már Emmánál. Nekünk a doki írt fel egy másikat, aminek dupla a hatóanyaga, az levitte a lázat. Szegény beteg Csajszika! Jobbulást neki! Mellesleg én ilyenkor próbálom levinni a lázat kúppal, szuszpenzióval (ilyen magas esetén már kúpot biztos bevetek), aztán ha nem múlik egy napig, ráadásul van egyéb tünet is, akkor repülök az orvoshoz. Persze egészséges gyereket nem vinném én sem. De ha nincs más választás :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Vanda, sajnálom, jobbulást Rékának is!
Ütni, ordítani? Én karira boxzsákot kértem apától, hogy a feszkót levezessem :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?