Sziasztok!
No, én is átaludtam a délutánt, amíg főtt a marha erőlevesem...
Babypocak kreatív gipszkiöntő szettet itt találtok, ha érdekel:
http://www.opitec.hu/index.php?tm=473254
...és itt van a rénszarvasos függöny is, csak erős idegzetűeknek!!! (Apukáknak semmiképpen ne mutassátok meg, elég, hogy a férjem kitért a hitéből...
http://www.opitec.hu/index.php?tm=597206
Dr. Csicsi
: nem, nem csinálom a fogyókúrás akupunktúrát, most egyenlőre semmilyen természetgyógyász szakmába vágó dologgal nem foglalkozom, ui. amióta babát várok, valahogy máshogy működik az agyam, mintha le lennék tompulva. Sok dolgot elfelejtek, szórakozott vagyok, stb. Ezért úgy döntöttem, ezeket most hanyagolom, és majd a Babóca születése után foglalkozom a dolgokkal újra. Próbáltam, de most még azokat a könyveket sem értem, amikből régen tanultam... Érdekes.. Amúgy fogyókúrával később sem fogok foglalkozni, jobban érdekel a leszoktatás, és az ifjúság segítés... Valószínűleg lehet vele fogyni, én még nem próbáltam, eddig más módszereim voltak...
Tyuntyi: az én Babóm is a fenekét szokta kinyomni, pont akkor, amikor simogatom...
Olyan cuki, hogy ennyire igényli a simogatást! Ma már jobban vagyok, tudtam válogatni a kicsi ruhákat is, a párom behozta a polcot, amin majd lesznek, úgyhogy most már mosás-vasalás, még akkor is, ha nincsenek itt a szekrények... Mert még nincsenek itt! Mára-holnapra ígérték (amúgy október végére-november elejére...), de csak szerdán jön! Reméljük, akkor már tényleg jön, mert lassan már hamarabb lesz baba, mint szekrény...
Bettike: szerintem ne aggódj, akármelyikünknek lehet még császár. A lényeg az, hogy Te is és a Babó is egészséges legyen, és a doki úgyis a biztonságosabb utat fogja választani! Jövő héten kedden én is megtudom, hogy mekkora a Babóca, mert a hasam igencsak nagy, tehát ha nagy a téraránytalanság, akkor nálam sem lesz engedélyezve a természetes szülés..
Snowball: annyira szeretném már a gyerkőcöt szánkón húzni, de ez úgyis csak jövő télen lesz! itt változatlanul eső esik, a híradóban meg látom, hogy az ország többi részén mekkora hó van.. Itt pedig belvíz... Természetes gyógymódok: nem is foglalkoztam velük egészen addig, amíg beteg lettem (még a 20-as éveim elején), túlterheltség miatt (2 állásom volt, egymástól kb. 120 km távolságra...), a dokik kísérleteztek velem egy hónapig, aztán meguntam, és úgy döntöttem, rendbehozom magam... Sikerült, onnantól csak max. táppénzes papírért jártam a dokihoz, amúgy magamat gyógyítgattam... Innen jött minden..
Kat: Légszomjam nekem is van egy ideje, és utálom, mert mindig kiszárad a torkom (az orromon már nem nagyon tudok levegőt venni..). Ezek szerint tényleg nagyon erős tüdőd van!
Nyufó: Huh, de jó, hogy nincs semmi gáz!
Azért az jó, hogy csak vásárolgattál, stb. A Babó még várhat pár hetet! Nos, most is azt mondom, inkább legyen császár, minthogy probléma legyen Veled, vagy a Babával... Amúgy én sem értem, mitől hízok (csak a növekvő Baba lehet), mert a hasamon kívül nem látszik sehol máshol, naponta kb. 2-3x eszem kis adagokat (nagyokat nem tudok..), amúgy pedig gyümölcs, és néha egy kis csoki (de hát ennyi kell..) Tehát nem aggódom, majd megmondja a doki jövő héten kedden, hogy szerinte normális vagyok-e....
Snowball: nem most kellene rókázni, hanem az első harmadban!!
Mindenesetre ne nagyon barátkozz vele, ui. az olyan rókák, akik bemennek a lakott területre, már általában veszettek....