Jo reggelt!!!
Meg mindig nagyon esik a ho. De en ugy orulok neki, nem gondoltam hogy ennyire meghozza a kedvemet ahhoz, hogy egyaltalan kimozduljak!!! Es megis, lassatok csodat, teganp kimentunk a foutcara, ahol most karacsonyi vasar van. Igaz csak fel orat tudtunk ott lenni, mert beazott a csizmank, es nem volt tul kellemes abban setalgatni. De legkozelebb felkeszultebben megyunk, es akkor megiszunk egy forralt bort is (kizarolag alkohol mentest
). Itt a fovarosban nincs is olyan nagy ho (15 centi kb), viszont a kornyezo varosokban olyan nagy ho van, ott tenyleg katasztrofa van az utakon. Szegeny emberek nem tudjak hogy kell vezetni hoban
A sulikat is bezartak tegnaptol kezdve... Es rajottem hogy miert nincs eltakaritva az uttesten a ho...mert ha a hokotro az ut szelere tolna a havat, ahol autok parkolnak, akkor ok suha a budos eletben tobbe ki nem tudnanak kerulni onnan
Tegnap a H&M-ben vettem egy mikulas rugit sogornom kisfianak. Nagyon aranyos, mar alig varom hogy lassam benne, csak el kell postaznom. Tegnap nem tudtam menni a szulesznohoz, mert felhivott, hogy ellepte a ho es toroljuk mar az idopontomat...majd ma felhiv hogy mikor menjek. Remek...
tyuntyi: nahat, nem gondoltam hogy igy megindit a kandallos sztori, es nem csak teged, hanem a tobbieket is
Mi is karacsonyi babat szerettunk volna, de nem volt kivansag musor, mert igy is honapokig probalkoztunk mire osszehoztuk... De az a lenyeg, hogy mostmar uton van. Nekem a csipom szokott fajni ejszakankent, gondolom nem birja a sulyt, ami rajta van, vagy azt hogy mindig az oldalamon fekszem. Igy hat en azert szoktam nyusziteni neha reggelente, hogy mar megint elaludtam. De mar annyi minden mas faj hogy fel se fogom
nyufo: meg mindig nem erkezett meg a ho express csomagom hozzatok?
Pedig tenyleg kuldtem egy keveset, hogy legalabb Regi tudjon hoembert epiteni
csicsi: Jo ujra latni, hianyoltunk!!!
Nagyon szep lett a babaszoba. Mutattam is a ferjemnek, hog milyen jo lenne ha Mollynak is lenne sajat szobacskaja, szoval tudnank neki ilyen szepet csinalni. De majd jovore elkoltozunk, ahol mar lesz sajat szobaja, es remelem hasonlo szepet fogunk neki alkotni. Latszik, hogy sok munka van benne
Tetszik, hogy foprobat is tartottal. Meg az utolso babatusfurdo is ki van biggyesztve a proba miatt
Amit irtal az anyasagrol, azt pedig en is mondtam a paromnak, leforditottam neki. En is tisztaban voltam ezzel, de olyan jo volt mastol hallani (olvasni). Es olyan igaz... Szerencsere "csak" nagyneni lettem, egyelore egyben vagyok
Az en Babomnak is meg kell varnia a babakocsijat, meg meg olyan sok apro dolog hianyzik amit meg kell venni. Anyuval fogadtunk, hogy mikor fog kijonni a baba. En mondtam neki hogy vagy 1-2 hettel hamarabb, o pedig mondta hogy 2 nappal tovabb fogom hordani. Na hat kivancsi vagyok. Szegenykem jo sokaig kellett varnod a vervetellel. Mondjuk en meg odaig se jutottam el, meg lehetoseget se adott a szuleszno hogy menjek
Ezeket nem zavarja ha nem tudnak bemenni dolgozni a ho miatt... Nyaron is bajuk van, ha meleg van, mert akkor meg rakvorosre fonek a napon, telen meg 10-15 centis hoban idopontokat torolnek... Csucs.
sajti: Bizony jo is volt az a reggel, meg miota esik a ho, olyan jo karacsonyi hangulatunk van. Itt nagyon szeretik ezt az unnepet, igy nagyon sok karacsonyi zene megy a tv-ben, radioban, es sok a diszites mindenhol. Plusz a parom nagy karacsony imado, es mindig o szokott magaval rantani ebbe az oruletbe. Tegnap vettunk adventi kalendart (tudod a csokival), es azok is ki vannak rakva az ablakba. Tehat a nappalink egy igazi telapo bunkerre hasonlit lassan
A mi pici babank is nagyon szereti ha az apukaja simizi a pocakomat. Valahogy eszreveszi a kulonbseget, ha o fogja meg, mert akkor abban a pillanatban elkezd mocorogni, en nekem meg szinte nyaggatnom kell neha, hogy naa nekem is dugjon egy kis csontot
Mondjuk nekem dugdos egesz nap eleg sok csontot. A draga a kis hely ellenere olyan batran ficankol bent, hogy a bal oldalamon egy ideget nagyon sokszor megrug es akkor igencsak osszerandulok en is. A medence csontomat pedig szinten renduletlenul imadja, mindig oda dugja valamilyet. Szoval az en pocakom is szokott hullamozni eleg rendesen.