Új privát üzeneted érkezett!

Helló lányok régiek és újak:)

Jó néha be be kukkantani ide is:) Nyufó a sapi leírása kell!!!! tünemény a lányod!
na menek védőbe:)

KépKép
Kép
krisztin76

Sziasztok!

Sajti:
Remélem, azóta már minden rendben nálatok. Alapból vannak az embernek rosszabb napjai, s most, a terhesség még rá is tesz egy lapáttal. Már lassan a végéhez közeledünk, nem egyszerű a hasunkat cipelni, a változással szembenézni, felkészülni rá, stb… Így érthető, ha kicsit feszültebbek vagyunk. Ami a pasikat illeti, a férjemből tudok kiindulni, nehéz ez nekik is. Nem tudnak, vagyis az enyém nem, azonosulni még ezzel a helyzettel. Hiába tudja, hogy gyerekünk lesz, mivel nem ő hordja ki, nem ő éli meg a változásokat kezdetektől fogva, nehéz beleélnie magát ebbe a helyzetbe. Mindig kérdezi, hogy mit érzek mikor mocorog a babánk, de megfogalmazni sem könnyű. Így néha én is úgy érzem, hogy nem eléggé foglalkoztatja ez a téma, de utána rájövök, hogy ez nem így van, csak ő másképp éli meg ezt az egészet. Hidd el, a férjed is szerintem hasonlóképpen érez, csak legfeljebb ő sem mutatja ki. Ráadásul ti most lakásfelújításban is voltatok, még ez is rátehetett egy lapáttal a feszültségre. Kitartás, nincs már sok hátra, s bízz a férjedben. (remélem nem tűntem okoskodónak)

Nyufó:
Basszus, ez a torta nem semmi!!! Le a kalappal előtted. Őrülten tetszik, de a képen is látszik, hogy Regi is el volt ájulva tőle. Nem csodálom.

Smowball:
Gratulálok a nagynéniséghez. Tavaly én is ugyanolyan boldog voltam, mikor megszületett unokahúgom, mint a saját szülei.
Itt is esett a hó, szombatra virradóra és tegnap este is. Engem is megindított érzelmileg a havazás. Ugyanis van egy kép, ami mindig beugrik a terhességem elejétől fogva. Ülök a szobában az ikeás fotelban, kezemben a babánkkal, kint sűrűn esik a hó, bent meleg, csak a karácsonyi fények égnek, s nagyon boldog vagyok! Annyira bennem él ez a kép, s már nagyon várom, hogy átéljem. Mikor megláttam a havat, rögtön arra gondoltam, hogy már csak nagyon kevés idő van hátra, s átélhetem személyesen is ezt az egészet.
Amit pedig írtál, a kandallóról, a kislányodról nagyon megható volt, majdnem sírtam. Érzelmileg túlcsordult vagyok!!!

Kat:
A kajálással kapcsolatban, legalább jó, hogy visszajött. Így megkönnyebbültél. Én vmikor a 28-29. hét környékén hánytam. Ettem, lefeküdtem, szerintem itt rontottam el, majd egyszer csak éreztem, hogy jönne vissza minden. De nekem ez még szédülés és ájulás érzéssel is járt. Mondanom sem kell, majdnem összecsináltam magam ijedtemben, mivel egyedül voltam itthon. Remélem nálad sem fog ez állandósulni. Örülök, hogy jobban vagy. Nekem most lett meg a jogsim októberben, így én a hóesésben tuti nem fogok még vezetni. Majd jövőre!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi

Rólunk röviden. Jól vagyunk, bár Csani az elmúlt két napban már nem olyan turbó sebességgel üti a hasam, mint eddig. Először meg is ijedtem, de nincs semmi baj. Gondolom kezd szűk lenni neki a hely. A magzatmozgásokat figyelem ezerrel, de még így is bőven vannak. A bal sarkam, vmint a jobb lapockám alatt fáj a hátam. De iszonyú módon. Tegnap este volt a csúcspont, azt hittem már sírva fakadok. A férjem kenegette izomlazítóval, így most már jobb a helyzet. Szerintem meghúzódott vmi izom vagy becsípődhetett, de rohadtul fájt. A sarkam pedig gondolom azért, mert egyre nehezebb cipelni a súlyomat. Ezen felül minden oké, ma egy kicsit lusta vagyok, de ennyi. A Vörösmarty téren voltam tegnap barátnőmmel, de semmi extrát nem láttam. Viszont hideg volt nagyon! A kórházi cuccom még mindig nincs összepakolva, a gyerkőc hazajövős cucca viszont igen. Nem tudom rávenni magam, hogy összepakoljak, csak tolom magam előtt a feladatot napról-napra. Vhogy nem akarom elhinni, hogy hamarabb megérkezhet Csanád. Biztos vagyok a dolgomban, meg a kicsi fiú a kezdetektől fogva hallgat rám, így, mivel megbeszéltem vele, hogy ne bújjon még ki, maradni is fog a kiírt időpontig. Fő az optimizmus!!! :P

tyuntyi

Kat örülök hogy tetszenek megint a dolgok. A tortát úgy csináltam hogy előtte való nap kb. másfél óra alatt megrajzoltam a cicát. Először lemértem a sütőmet hogy mekkora piskótalapot tudok sütni, egy papírra meghúztam a keretet, aztán jött a rajzolás. Persze először hol a feje hol a teste lett kicsi, nem találtam az arányokat, utána meg hogy helyes cica legyen, elradíroztam egy fél radírt. Sütöttem két kakaós piskótát, savanykás lekvárral összeragasztottam, a papírcicát kivágtam körbe, ráraktam a piskóta tetejére, körbevágtam késsel. Vettem marcipántömböt, kinyújtottam, a cica füle-pofija-mellkasa-farakára kiszabtam, olvasztottam tortabevonót gőz felett, hagytam is ott hogy folyékony maradjon, befedtem az egész cicát a marcipános részek kivételével. Utána amit vettem két tubusos díszítőt rózsaszínt és barnát, azzal kipingáltam, ennyi. Az egész saját ötlet alapján megálmodva a részleteket, ahhoz képest nagyon helyes lett és még finom is volt, meg is ettük az egészet. Amit írsz én is így vagyok vele, kell egy kicsi idő magamra is hogy jól működjek :lol: Ha nem kapcsolnék ki semmivel akkor biztos idővel bedepiznék, pedig nagyon szeretem a csirkém, de nem vagyok egy olyan ősanya típus, aki képes az egész életét a gyerekeire áldozni, kicsit önző vagyok, kell egy kis saját tér :oops: Sajnálom a rókát, reméljük nem jön többször! Irigy a hóra, itt nem esett még :evil:

Krisztin örülök hogy tetszik a sapi! A sapi minta nélkül készült, kivéve a virág, de elmondom szívesen. Már írtam, de lehet nem olvastad a zárt fórumon hogy gyere a Horgolás topikba!!!! Tök jó a csapat ami alakul.

Snowball én nem hallottam erről a tágulás segítőről, nem tudok segíteni benne. De jó hogy megmaradt a hó! Itt még mindig semmi :cry: Reggel esett, de minimális és nem is maradt meg. Hangulatos lehetett a tegnap reggeletek!

Tyuntyi örülök hogy tetszik a torta én se mertem remélni hogy ilyen jól sikerül, főleg hogy az egész a saját ötlet, rajz, minden. Szerintem nagyon jól megfogalmaztad, hogy a pasik hogy élik meg a terhességet, nem volt egyáltalán okoskodó, inkább igaz! Elképzeltem a jelenetet amit leírtál a babáról, hóról, karácsonyi fényekről, wooow, hát igen, meg is hatódtam! Ilyenkor már kevesebbet mozognak hogy kevesebb a hely, emiatt ne aggódj!

Csicsi merre vagy????

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok.

Végre ma visszakaptam a gépet,tök furi de egész megszoktam,hogy nincs így legalább haladtam egy csomó mindennel,teszek fel róla képet,de azért hiányoztatok!Kész lett szombaton végre a festés,Petra megint oviba,én megúsztam a bacikat igaz most nagyon fáj a derekam.De lehet tegnap nem kellett volna huzogatnom a bútorokat :oops: Kép Kép Kép Kép Kép

elküldöm mielött elszáll aztán írok

KépKép

KépKép
csicsi84

Na ilyen lett a szoba,még nem raktam fel a sötétítő függönyt mertz nem vettem csíptetőt a karikákra de már az lesz a legkevesebb.Persze kimosva semmi,úgyhogy szedek le mindent,ez csak a főpróba volt :) De olyan jó érzés volt ücsörögni ott tegnap este,most tudatosul bennünk talán,hogy nem sokára tényleg lesz benne egy babóka.

Jól levagyok maradva,bocsi ha valakit kihagyok vagy nem reagálok,majd lassan vissza folydogálok.Ma voltam vérvételen,reggelo fél 8-ra mentem és 11 kor vették le a vért.No Komment!

Kiscsillag
Kitartást,egyedül már biztos nem jössz ki a cél érdekében én is kibírnám azért.

Kat
Szép nagy babaés nem is látszik a hasadon érdekes.Néha én is túl eszem magam,bár egyre kissebb a gyomrom és egyre finnyásabb vagyok.Jó,hogy már díszítesz,én is kiraktam pár dolgot ezzel a hóval megjött a karácsonyi hangulatom is.

Nyufó
itt vagyok :)
Nagyon szép szülinapot rittyentettél Reginek,utólag is Boldog szülinapot neki,látszik,hogy nagyon örült!
Óóó,horgolós toppik? :) Neked lassan csinálni kéne egy saját web oldalt,a férjed nem informatikus véletlenül? :)

Snowball
Elektromos kandalló:Irirgy.
Amúgy gratula a kisbabához!Amikor most feljöttem a toppikba az első amit megláttam,hogy aszem Bettike gratulált neked,azt hittem hirtelen hogy megszültél :)
Biztos megvárja a kislányod,hogy mindene meglegyen,hiszen ő is nőből van :) Binike is megvárta míg kész na lakosztálya és még megvárja a babakocsiját is remélem.Jó,hogy téged is elkapott a kari hangulat a kedvenc ünnepem!!!

Bettike
Jó,hogy jöttél nem is csoda hogy te vagy kész mindennel előszőr,de látom még azért Te is szerzel be ezt azt :) Nagyon szép a játszószőnyeg!Szépen gömbölyödsz,gyere kicsit sűrűbben,hogy lássuk minden oké veletek is.

Sajti
Én is kiaakadok néha(minden másnap).Ennél a szoba csinálásnál is nem egyszer összekaptunk ez az első amit a babának csinált,vagyis fel kellett raknia a bordürt és végig húzta a száját,utánna meg lefeküdt aludni.Mondtam,hogy köszi.Viszont rámszólt,hogy ne huzigáljam a bútorokat mert meghallja a szomszéd :D Megint,köszi!

Tyuntyi
Látom te sem nagyon vezetsz,nekem ki sem adták még a jogsit,mert nem kaptam vissza az alkalmasságit annélkül meg közölték,hogy nem lehet,iskola meg nála egy van csak ami marad is,csináltassak újjat.Szuper a végén azt is elfelejtem amit megtanultam.
Szerintem egy nő onnantól anya ahogy megfogan a benne a baba,de egy férfi csak onnantól érzi magát apának amikor megszületik a gyereke.

Krisztin
Jöhetnél kicsit sűrűbben is, és írhatnál bővebben is mi van veletek?. :)

Titike
Neked jó,hogy ennyi segítséged van,most nem is láttam akkorának a pocid mint a múltkor vagy csak régen voltam itt :)

KépKép

KépKép
csicsi84

Sziasztok!

Snowball: Gratulálok az újdonsült kis rokonhoz!!! :) Szerintem most már fel kell készülnünk arra, hogy nemsokára mi is sorra kerülünk.. Most néztem a következő időszak időjárását, nos, itt elég változatos lesz... Így is pénteken már azt gondoltam, megszülök, olyan hidegfront jött erre...
Dianatal: én sem hallottam még róla, de jövő héten megyek a dokimhoz, és meg fogom kérdezni, ui. egy kicsit utánaolvastam a külföldi és magyar lapokon is, és elég jó lehet!
Nagyon megható volt, amit a kandallóról, a díszítésről és az ajándékról írtál!! Már én is szeretnék kicsit lazítani, díszíteni.. Remélhetőleg a szekrényeket már hétvégén hozzák, így be fogjuk tudni pakolni a "kupacokat"...

Nyufó: Nagyon jól néz ki a torta és a sapi is!!! Szédületes, miket csinálsz! :shock: Látom, Regi is elámult rajta! De ennék most abból a tortából..... :wink:

Kat: Csomai Zitánál voltatok elsősegély tanfolyamon? Mi nála voltunk, és szerintem egy tündér! Jó, hogy mondod, elő is veszem a könyvet, és olvasgatom egy kicsit...

Tyuntyi: egyáltalán nem volt okoskodó, én is hasonlóképpen érzek. Ezért is teszem rá a kezét néha a hasamra, ha mocorog a fiunk, hogy érezze ő is, milyen az, mikor a keze alá kuporodik, és kinyomja magát! :) Érdekes, hogy a kis vacak mindig pont a tenyerünk közepébe rúg, vagy oda kuporodik....
Most én is túlcsordultam érzelmileg, pont az előbb sírtam egy filmen, amiben egy fehér csivava köszönte meg a németjuhász barátjának a segítséget... Mi lesz, ha majd meg lesz a baba??? Hetekig fogok sírni?? ;) A hóeséses "kép" már nekem is eszembe jutott.. Múlt héten már be is forgattam a fotelt az ablak felé... :wink:
Ne aggódj, a mi Babócánk sem olyan nagyon aktív, de ha belelendül, akkor hullámzik az egész hasam! :) Ma például határozottan punnyadt volt, de nem is csodálom, ilyen vacak időben... Kórházi cucc: kb. 3/4-ig van kész, a Babáé meg még semennyire.. Jövő héten be akarok menni a kórházba, hogy megkérdezzem, mit kell vinni. Szerintem fogadok szülésznőt is, ui. velem nem lesz bent senki. Bár maximálisan bízom a dokimban, valszeg ő már csak az esemény végére fog bejönni...

KépKép
sajti

Csicsi: Na végre!!! :) Örülök, hogy újra itt vagy! Ez aztán a csajos szoba! ;) Azért az érdekes, hogy olyan későn vették le a vért! Én mindig kihangsúlyozom, hogy kismama vagyok, és nem akarok sokáig várni a bacis emberek között! Itt eddig ezt még figyelembe vették.. Hihetetlen, hogy ilyen sokáig várakoztattak! :?
Bútor huzigálás?? Úristen! Azért kíméld magad kicsit!
Ez nagyon igaz, fel is olvastam a férjemnek:

"Szerintem egy nő onnantól anya ahogy megfogan a benne a baba,de egy férfi csak onnantól érzi magát apának amikor megszületik a gyereke."

Egyetértett.... Most már én is értem... :wink:

Lányok, holnap védőnő, meglátjuk, mennyit híztam.. Lehet, hogy most léböjtöt fog javasolni...............

Vezetés: Lányok, ezt most már nem kell erőltetni, én elég gyakorlott vezető vagyok, de ma szembesültem azzal, hogy már szinte be sem férek a volán mögé, és hiába döntöm ide-oda az ülést, úgy már nem biztonságos, ui. nem látok ki rendesen mindenfelé! Tehát szerintem a gyakorlást hagyjátok tavaszra.......

KépKép
sajti

Jó reggelt!

Sajti

Én holnap megyek védőnőhöz,szerintem ne izgulj ez már csak a baba meg max.víz.Legalábbis engem mindenki ezzel nyugtat :)
Hát azért remélem nem túloztam el a szobát,vagy igen? :oops:
Abszolút megértem ezeket az érzelmi túlcsordulásokat,én megsem birok nézni olyat amiben történt valami egy gyerekkel.Néha csak fekszek és csak úgy sírni tudnék,hol örömömben hol meg nem :)
Akkor nem sokára túl lesztek a ház mizérián ti is akkor azért biztos több időd lesz a kórházi cuccokra.Még én sem raktam össze,de valahogy nem is érzem,hogy még kéne.

KépKép

KépKép
csicsi84

Jo reggelt!!!

Meg mindig nagyon esik a ho. De en ugy orulok neki, nem gondoltam hogy ennyire meghozza a kedvemet ahhoz, hogy egyaltalan kimozduljak!!! Es megis, lassatok csodat, teganp kimentunk a foutcara, ahol most karacsonyi vasar van. Igaz csak fel orat tudtunk ott lenni, mert beazott a csizmank, es nem volt tul kellemes abban setalgatni. De legkozelebb felkeszultebben megyunk, es akkor megiszunk egy forralt bort is (kizarolag alkohol mentest :) ). Itt a fovarosban nincs is olyan nagy ho (15 centi kb), viszont a kornyezo varosokban olyan nagy ho van, ott tenyleg katasztrofa van az utakon. Szegeny emberek nem tudjak hogy kell vezetni hoban :( A sulikat is bezartak tegnaptol kezdve... Es rajottem hogy miert nincs eltakaritva az uttesten a ho...mert ha a hokotro az ut szelere tolna a havat, ahol autok parkolnak, akkor ok suha a budos eletben tobbe ki nem tudnanak kerulni onnan :D Tegnap a H&M-ben vettem egy mikulas rugit sogornom kisfianak. Nagyon aranyos, mar alig varom hogy lassam benne, csak el kell postaznom. Tegnap nem tudtam menni a szulesznohoz, mert felhivott, hogy ellepte a ho es toroljuk mar az idopontomat...majd ma felhiv hogy mikor menjek. Remek...

tyuntyi: nahat, nem gondoltam hogy igy megindit a kandallos sztori, es nem csak teged, hanem a tobbieket is :) Mi is karacsonyi babat szerettunk volna, de nem volt kivansag musor, mert igy is honapokig probalkoztunk mire osszehoztuk... De az a lenyeg, hogy mostmar uton van. Nekem a csipom szokott fajni ejszakankent, gondolom nem birja a sulyt, ami rajta van, vagy azt hogy mindig az oldalamon fekszem. Igy hat en azert szoktam nyusziteni neha reggelente, hogy mar megint elaludtam. De mar annyi minden mas faj hogy fel se fogom :D

nyufo: meg mindig nem erkezett meg a ho express csomagom hozzatok? :D Pedig tenyleg kuldtem egy keveset, hogy legalabb Regi tudjon hoembert epiteni :)

csicsi: Jo ujra latni, hianyoltunk!!! :) Nagyon szep lett a babaszoba. Mutattam is a ferjemnek, hog milyen jo lenne ha Mollynak is lenne sajat szobacskaja, szoval tudnank neki ilyen szepet csinalni. De majd jovore elkoltozunk, ahol mar lesz sajat szobaja, es remelem hasonlo szepet fogunk neki alkotni. Latszik, hogy sok munka van benne :) Tetszik, hogy foprobat is tartottal. Meg az utolso babatusfurdo is ki van biggyesztve a proba miatt
:lol: Amit irtal az anyasagrol, azt pedig en is mondtam a paromnak, leforditottam neki. En is tisztaban voltam ezzel, de olyan jo volt mastol hallani (olvasni). Es olyan igaz... Szerencsere "csak" nagyneni lettem, egyelore egyben vagyok :D Az en Babomnak is meg kell varnia a babakocsijat, meg meg olyan sok apro dolog hianyzik amit meg kell venni. Anyuval fogadtunk, hogy mikor fog kijonni a baba. En mondtam neki hogy vagy 1-2 hettel hamarabb, o pedig mondta hogy 2 nappal tovabb fogom hordani. Na hat kivancsi vagyok. Szegenykem jo sokaig kellett varnod a vervetellel. Mondjuk en meg odaig se jutottam el, meg lehetoseget se adott a szuleszno hogy menjek :D :D Ezeket nem zavarja ha nem tudnak bemenni dolgozni a ho miatt... Nyaron is bajuk van, ha meleg van, mert akkor meg rakvorosre fonek a napon, telen meg 10-15 centis hoban idopontokat torolnek... Csucs.

sajti: Bizony jo is volt az a reggel, meg miota esik a ho, olyan jo karacsonyi hangulatunk van. Itt nagyon szeretik ezt az unnepet, igy nagyon sok karacsonyi zene megy a tv-ben, radioban, es sok a diszites mindenhol. Plusz a parom nagy karacsony imado, es mindig o szokott magaval rantani ebbe az oruletbe. Tegnap vettunk adventi kalendart (tudod a csokival), es azok is ki vannak rakva az ablakba. Tehat a nappalink egy igazi telapo bunkerre hasonlit lassan :D A mi pici babank is nagyon szereti ha az apukaja simizi a pocakomat. Valahogy eszreveszi a kulonbseget, ha o fogja meg, mert akkor abban a pillanatban elkezd mocorogni, en nekem meg szinte nyaggatnom kell neha, hogy naa nekem is dugjon egy kis csontot :D Mondjuk nekem dugdos egesz nap eleg sok csontot. A draga a kis hely ellenere olyan batran ficankol bent, hogy a bal oldalamon egy ideget nagyon sokszor megrug es akkor igencsak osszerandulok en is. A medence csontomat pedig szinten renduletlenul imadja, mindig oda dugja valamilyet. Szoval az en pocakom is szokott hullamozni eleg rendesen.

Kép

Kép
snowball

Hahóóóó Hóóóóó :lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép

Csicsi szuper hogy megint van géped! Nagyon szépen megcsináltátok a babaszobát, gratulálok! Hasonló a szopiszékem, nagyon bevált altatásra is, most is minden este abban altatom el Regit a karomban. Fél 8-tól 11-ig várattak kismamaként? Nem semmi :twisted: Deee, informatikus :lol: Akkor te is gyere mesélj mi volt a védőnőnél és nem túloztad el egyáltalán a szobát, nekem tetszik nagyon!!!

Sajti hát ha lenne fényposta, küldtem volna egy szeletet szívesen, nagyon fini volt. Hát már én is alig férek a kormány mögé, még valahogy beülök, de kiszállni :roll: Mi volt a védőnőnél?

Snowball itt nincs akkora hó, de van végre, úgy örültem neki!!! Na reméljük nem sokáig tologatja a midwife az időpontot. Sajna a hóember építés még várat magára mert nem tapadós, hanem dara szerű inkább. Kéne valahol szánkót venni, nem is tudom itt egyáltalán árulnak-e :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufo: na jol van akkor, megnyugodtam hogy ott is esett. Tegnap lattam hogy huzgaljak a gyerekeket a jardan, szoval gondolom lehet kapni. Nezzetek meg nagyobb asdaban vagy tescoban, tutira van. Igaz nem a hagyomanyos szanko, hanem az a muanyag csuszka szeru, de megis, jobb mint a semmi. Igaz, tegnap a lidl-ben vagy 5 fiatal srac vett egy-egy muanyag talcat, gondolom nem a nagyinak vettek :lol: Irigy vagyok am, hogy kutyusotok is van!!! Uuugy szeretneeek!!!!!

Kép

Kép
snowball

Sziasztok!

Csicsi: szerintem nagyon szép lett a szoba, igazi csajos kuckó! :D Valószínűleg ha kislányt várnék, én is hasonlóan rendezném be, így viszont lovas lett, inkább majd a kiegészítők terén fogunk "fiúsítani".

Snowball: kicsit irigyellek a hó miatt! :wink: Nem tudom, ide mikor fog érni, ui. annyira az ország keleti felén élünk, hogy ha pl. Budapesten esik a hó, hozzánk vagy semmilyen csapadék, vagy csak eső jön.. Viszont amíg Pesten éltem, én is tapasztaltam, hogy 10 cm hó miatt sokszor megállt az élet... ÚÚÚgy szeretnék egy lovas szánt!!! :lol: Olyan igazi nagy, hidegvérű lovakkal! Emlékszem, gyerekkoromban a Mikulás hozzánk vagy lovas szánon, vagy hintón jött! Ez akkora élmény volt!! :lol: Olyan jó, hogy a párod szereti a karácsonyt! Az enyém sajnos nem rajong érte... Pedig most fogom feldíszíteni az ablakokat, és szóltam neki, hogy töltsön le nekem néhány karácsonyi zeneszámot a netről... Mi nem ajándékozunk egymásnak, ezért szeretném legalább a megfelelő hangulatot megteremteni.

Nyufó: látom, Hozzátok is megérkezett a hó! Nagyon jót mosolyogtam a képeken, nagyon aranyos Regi és a kutyus is! :D

Védőnő: képzeljétek, a hasam 3 cm-t nőtt, én pedig 2 kg-ot híztam... Szerinte az arcom is nagyobb (szerintem pedig ugyanolyan nagy, mint régen... 8) Viccet félretéve, még mindig javasolta a gyümölcsnapot (1-2-t hetente!), és a csalánlevél teát, valamint a málnalevelet. Kérdem én: málnalevelet nem csak a 36. héttől lehet inni? A csalán még csak-csak rendben van (kis mennyiségben), de a málnalevél?? Ennyi volt. Hallgattunk szívhangot + mindenki el volt képedve a hasam méretétől...

KépKép
sajti

Sziasztok!

Mi egyelőre befejeztük a gyerek projekteket. Legalább is 5 éven belül nem tervezünk újat, így megszabadulnék a ruháktól.
Minden 250 forint, szerintem baráti ár! :)

Ami alatt nincs név, az meg van. Nézzétek meg, hátha. Ha valami érdekel kérlek priviben jelezz, vagy a kép alatti hozzászólásban, köszönöm!:)

http://picasaweb.google.com/bogicsi/Lan ... directlink

Kép

KépKépKép
bogyra

Nálunk készült tegnap este egy hóember,szerintem annyira csúnya hogy már szép :D Jót nevettem rajta,ketten csinálták,hogy a kötél minek a nyakába ne kérdezzétek,eskü nem vagyunk hóember ellenesek :)

Kép

Itt még fel sem tünt hogy van orra is csak másfél méterre :)

Kép

Pedig nem verjük a gyereket :)

KépKép

KépKép
csicsi84

Csak beugrottam. most kicsi pihi a fodrász után, aztán 4 re megyek valahova, utána este jövök.
Itt sajnos elolvadt a hó, pedig oly szépne esett.Én és a párom hóembereket gyűjtünk, így most eljött a mi időnt ismét:)

KépKép
KépKép
kat78

sajti: na hat az en ferjemet nem kell nyaggatni a karacsonyi zene miatt, mivel nagyon muzikalis alkat, o maga tolti le oket, sot most megtanult vagy 4et jatszani gitaron is. Valamelyik nap pedig o rakta fel a fenyeket az ablakra. Talan ez az egyetlen olyan unnep, amiert igy rajong. Kicsit gyerekke valik egy-ket honapra :lol: Anyum Debrecenben lakik, es o is mondta hogy ott meg nincs ho, viszont kutya hideg van :(
itt egy oldschool kari zene csak most csak neked: (viccesen neznek ki benne az enekesek, pl Bono, George Michael, vagy Sting :D http://www.youtube.com/watch?v=w5cX_ncZLls
ezen az oldalon pedig megtalalsz egy csomo jo szamot, szoval csak a listat nyujtsd oda apanak :wink:
http://www.listology.com/list/my-top-20 ... chart-hits

nyufo: meg egy hely eszembe jutott, a toys r us. Ha van a kozeletekbe, erdemes oda elnezni a szankoert :)

Kép

Kép
snowball

Snowball

Jaj a jó kis karácsonyi vásárok,nagyon szeretem!!!Itt is van voltunk is már kint pénteken ittam is egy forralt borocskát és bevallom nem alkohol menteset :)
Kedvenc ünnepem totál megértem a párod,nálunk pont,hogy apa nincs annyira oda,mondjuk a fát,kajákat meg a hangulatot szereti de neki az ajándékozás mindig egy nyűg meg utáűlja a hideget.Remélem fehér karácsonyunk lesz.
Jó,hogy megjött a kedved a kimozduláshoz,érdekes de belőlem is ez hozta ki a mehetnéket jobban.
Egy kis hó miatt ennyi galiba :? Itt is esett 3 centi és az utakon megállt az élet.Nekem a Petra tegnap dec. 26.-át mondott,pont akkor születne a menstruáció szerint....Hát meglátjuk.Szerintem is elöbb megszülsz az az érzésem.

Nyufó
Esetleg horgolhatnál szánkót :) Simán kinézem hogy csinálsz egyett.Fele ilyen talpra esett lennék.
Azért az jó,hogy nálatok is van hó Reginek biztos nagy élmény.Látszik mennyire élvezi.
Az a durva hogy itt csak terhesektől vesznek vért,külön terhesgondozó rendelőben van.Volt,hogy 50 percen keresztűl se ki se be.Nem tom mit csináltak,aztán sorra hívták vissza a cukros vérvételeseket,megint szünet aztán nagy nehezen elkezdék. :evil:
Ja és mikor beültem a kocsiba észrevettem hogy a kiskönyvembe bele tették valaki taj kártyáját,vissza mentem,kopogtam de semmi,erre nagy nehezen kijöttek és odaadtam.Hát nem én voltam az egyetlen aki elégetlenkedett :)
Remélem nekünk is beválik a szék,marha kényelmes már most ringatózunk benne :)

Sajti
Ha 3 cm-t nőt a pocid akkor biztos nagyot is nőtt a babód,ne hallgass a védőnőre,hogy lehet ilyen hülyeséget mondani,hogy nagyobb lett az arcod,annak nagy az arca aki ilyeneket mond :) Két kiló nem sok.
Málna levél tea?Azt nem a szülés elindulása miatt isszák a végén?Barátnőmnek asszem a 39.héten attól indult be.
Én is szeretnék egy szánt és úgy hogy az x faktorból a Vastag Csaba húzza :D :lol: :lol:
Az én ajándékom a Bibi lesz szerintem,már 8 hónapja be van csomagolva :)

Ma nagyon elememben vagyok,sírás lesz a vége..... :? :)

KépKép

KépKép
csicsi84

kat: en hogomb manias vagyok, es bele is szerettem egybe a minap, remelem a jezuska kerek szemekkel figyelte hogy mit szeretnek :D

csicsi: lehet nekem is le kellene mennem a kertbe es gyurni egy hoembert, de lehet ezek a skotok azt se tudjak hogy mi az, es bele se merek gondolni hogy mit hinnenek rola :lol: De legalabb otletet adtal, hogy mivel szorakoztathatom magam. De mivel en hajolgatni nem nagyon tudok, igy hat...a huseges apuka fogja csinalni ha akarja :D De az a hoember nekem is gyanus, miert pont ugralo kotel??? :D De amugy tunderi :wink:

Kép

Kép
snowball

uramisten jobb lenne ha kikapcsolnam a gepet, mert hallgatom a sok karacsonyi zenet, esik a ho, es mar tessek rajtam is van a sirhatnek :D

csicsi, el sem hiszem hogy igy szalad az ido. Holnap mar december!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mar nekem is minden pillanat a babarol szol, nem bannam ha kicsit elobb jonne, mar ugy szeretnem latni. De na, ne legyek onzo :P Majd meglatjuk mikor jon, remelem igazad van es hamarabb jon picivel :wink:

Uj idopont a szuleszno, csutortokon kell mennem. Hagytak egy hangpostat (nem tudom hogy csinaltak, mert be van kapcsolva a telefonom es itt van mellettem, nem hiszem hogy nem hallottam volna..), es hogy menjek csutortok 11re. De 11.30kor kiserem az egyik baratnomet ultrahangra, mert a parja dolgozik, es ez lesz az elso alkalom hogy lathatja a pici babajat, es megkert hogy menjek el vele. Meg egy nagy erzelmi hullam lesz, ugy hiszem hogy siras lesz annak is a vege :lol: De remelem nem egek be azzal, hogy csak en sirok. Na a lenyeg hogy felhivtam a szulesznomet es kertem uj idopontot aznapra, es sikerult elcserelnem 12.40re :)

Kép

Kép
snowball

snowball

Amúgy tényleg nagy mulatság ez a hóember készítés,rakjatok kockás sálat meg sapkát rá,meg egy harmónikát hátha leesik nekik :D Én nem hogy hajolni egyenlőre járni sem tudok úgy fáj még a derekam.Petra biztos úgy gondolta ha jobb idő lesz,hátha támad kedve egyett ugrókötelezni :D Bár ahogy süt most a nap,estére valószínüleg csak egy kötél egy lábos meg egy fél paprika marad belőle.Lehet vacsira csinálok is egy kis kötözött paprikát :)
Ugye-ugye hogy rohan az idő,én mondtam,innentől már csak napok kérdése,lassan jönnek az első babás képek,Nyufónak ha minden igaz ugye 22 nap múlva és utánna pikk pakk mi jövünk!
Én is szeretem a hógömböket vagyonokat eltudnék ilyen csetreszekre költeni.
Jaj de mennék én is ultrahangra,az olyan jó mikor elöszőr látod hogy tényleg lakik bent valaki akkor még nem is érzed....Majd írd meg mit láttatok,jó hogy megoldódott az időpontod is.
Amúgy minek mész?

KépKép

KépKép
csicsi84

csicsi

nagyon szép lett a szoba,öröm ránézni a képeken :)

KépKép
bettike83

a málnalevél teát 36.héttől kell inni és állitólag segit a szülésnél,könnyebben szülünk.én akarom inni,az esély megadom neki,hátha segitene.

KépKép
bettike83

csicsi: igazsag szerint fogalmam sincs, hogy minek kell mennem. Gondolom azert, mert mostmar igencsak kozeleg a nap. Itt van elootem a kismama fuzetem, es pont most nezem, hogy idaig csak 3x (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) voltam a szulesznonel (ugye ti vedonohoz mentek, minket pedig a szuleszno nez meg). Junius 30, aug 18 es november 1. A datumok kozott pedig volt 2 ultrahang. Na most mondd meg :lol: Legutobb azert kellett mennem, hogy anti-D injekciot adjanak, meg hogy vert vegyenek (amirol mellesleg nem is tudtam, es ha tudom akkor ertelem szeruen sokkal tobb folyadekot iszom a nyomi venaim miatt). Szoval...majd csutortokon ugyis jelentkezem, hogy mi volt. na meg hogy mit lattam az ultrahangon :) Hat epp harmonikank az nincs, amit a hoembernek adhatnek de ha keszitunk akkor majcs csinalok rola kepet. Tegnap akartam kepet kesziteni a kari vasarrol, de a kocsiban maradt a fenykepezo elotte valo ejszaka, es a hidegben felmondta az aksija a szolgalatot, es nem tudtam egyetlen kepet sem csinalni :( De meg majd megyunk, aposomek jonnek 24-en, akkor mindenkepp ki fogunk menni. Egyebkent nekem nem csak a derekam van, hanem ott lent a labam kozott a csont...nem kellemes, nekem is meg kell gondolnom hogy mikent mozdulok :? Nem semmi hogy nyufo napjait szamolod :lol: Kis-csillagrol meg ne is beszeljunk, o mar raboskodik tegnap ota.

Kép

Kép
snowball

"Egyebkent nekem nem csak a derekam van"...ez megint ertelmesre sikeredett, azt akartam irni hogy nem csak a derekam FAJ :lol:

Kép

Kép
snowball

Én számolom Nyufóét te meg Kiscsillagét :D Jó páros!
Én már annak is örülök ha másnak születik babája :)
Azért az megnyugtat,hogy nem csak derekad van azért így egyszerübb az élet :)
Hát a védőnős dolgot én felcserélném veled,bár holnap kapóra jön a derekam miatt,hátha mond valami okosat vagy ilyesztőt.Én is negatívos vagyok apa meg pozitívos de csak ellanagyag vérvételt csinálnak,szurit nem kapok csak ha meg lesz a baba.Kiváncsi vagyok melyikünk vére csörgedezik benne,Petra természetesen negatívos lett :) Meglássuk.

Bettike
Köszönöm a dicséretet,kicsit azért bepánikoltunk hogy mostmár nehogy fiú legyen :)
A málnalevél teát én is így tudom,szerintem még korai.

KépKép

KépKép
csicsi84

Kép

Végre elkészült, már a falon van. Persze a kedves papa közölte, hogy ez az övé, és nem Bálinté. Remélmem jövőre azért máshogy gondolja majd magát:)

Mostmár csak úgy varrogatok, nincs időhöz kötve, és keresztszemezek 3 kis pingvint, amit majd képkeretbe akarok tenni, és megy a gyerekszoba falra, de ezekkel már nem kell sietnem.

Holnapra úgyse mondanak jó időt ide: eső, hó, ónoseső, így maradok itthon, és végre becsomagolom a karácsonyi ajádnékokat, és ajándékkártyákat gyártok, mert nem merek ilyenkor útnak indulni, pedig a gyerekorvoshoz szerettem volna felmenni megmutatni magam, és beszélni vele pár mondatot.
Megnézte sebész(a nagybátyám) a ronda köldököm, ami az elősző műtétből maradt, és nem sok jóval kecsegtetett: császár után tavasszal vár rám egy kis rendehozatal: vagy plasztikai, vagy sebészeti: egyik érzéstelenítéses, a másik alatatásos. Nem voltam tőle boldog.
Párom szerint nem vol ilyen csúnya a nyáron, de én tudom, hogy szép se volt. mindegy majd úgy is eldől mi marad belőle tavaszra

KépKép
KépKép
kat78

Csak egy kérdés eszembe jutott aki tud válaszoljon már mert kiváncsi vagyok.
A császárt miért a 38.héten csinálják,2 héttel elöbb?

KépKép

KépKép
csicsi84

kat: pont gondoltam rad ma a keresztszemes adventi naptaraddal, mivel en is kiraktam ma a mienket...csak ez ugye csokikbol van, es a boltbol szedtem. Nagyon szep lett, miket dugdostal bele? :)

csicsi: fogalmam sincs, biztos megvan ra a jo ok, amiert kiszedik oket. Az ikrek eleve hamarabb jonnek, mint 40 het.

Ma is elmentunk setalni a varosba, utana meg csinaltunk hoembert a hatso udvarban, teszek fel kepeket :lol:

Ezek vagyunk mi..szo se rola, a parom mellenye van rajtam, mert mar csak az jon ram :D
Kép

Ez Frosty, a hoember, itt sapkaval:

Kép

itt pedig sapka nelkul:

Kép

Tenyleg jo moka volt, amig a ferjem csinalta a gombocokat, addig en felszaladtam par kellekert.

Kép

Kép
snowball

Sziasztok.de jo nektek itt nincs hó csak hideg. a kedvem borzalmas rosz.a költözéssel tele a hócipőm.a fuvaros vissza mondta a dolgot kereshetünk másikat :( folyamatosan hányingerem van talán az idegesség miatt pedig tudom nem kéne de nem tudok nyugodt lenni ilyen helyzetbe :( azért nem is nagyon irtam eddig.de olyan jo volt a képeket látni milyen szép a táj meg a hóemberek nálatok csajok :) majd jövök ha kicsit nyugottabb lesz a helyzet
titike84

Nem minden esetben szedik ki őket 38 héten. De az indok az, hogy ha megindul begyorsulhatnak úgy az események mire beérsz, hogy vagy kapkodni kell, vagy már nem lehet császározni, és ez nagyobb baj lehet. Persze nálam is nézegetik, hogy mekkor a baba, mert nem veszik ki éretlenül. De például a barátnőmnél megindult a szülés, és programozott császár volt, mert műtötték a szemét, és kicsit hagyták vajúdni a hormonok miatt, és csak uténa műtötték.
A második, harmadik császárnál meg a belső méhet összevarró seb miatt siettetik, mert ahogy nő a méh, úgy vékonyodik el a seb, és nem akarják, hogy szétszakadjon

KépKép
KépKép
kat78

Jó reggelt Mindenkinek!

Jelentem, az ország keleti felébe is megérkezett a hó! :D Igaz, hogy csak nagyon apró, szúrós kis szemekben, de akkor is itt van, és jobb, mint az ónos eső... Ebből sajnos nem tudunk olyan tuti kis hóembereket építeni, mint Ti, de valamikor majdcsak összejön! :)

Snowball: köszönöm a listát, és a youtube-os klipet! Megnéztem, tényleg érdekes, hogyan néztek ki régebben a sztárok! Szerintem így is csak párat ismertem fel közülük! :) A bejegyzéseden felbuzdulva beszélgettem Apával arról, hogy miért is nem rajong a karácsonyért. Nos, jobb lett volna hagyni a fenébe, ui. még kicsit meg is könnyeztem. Semmi extra, csak rájöttem, hogy lehet, hogy ő soha nem fogja egy kicsit sem szeretni a karácsonyt, ui. semmilyen ünnepet nem szeret, média által felturbózott hülyeségnek tartja őket.. Mondtam neki, hogy nem feltétlenül kell arról szólnia a karinak, hogy vagyonokat költünk mindenre, lehet kreatív és békés is.. Akkor sem tetszik neki... Így letettem arról is, hogy megvegyem azt a rénszarvasos ajtófüggönyt, amit már kb. 2 hónapja kinéztem. Persze, ezen is vitatkoztunk, mondta, hogy akkor ő veszi meg, mert tudja, hogy szeretném.. Csak tudod, én úgy nem szeretném, ha őt meg nem érdekeli, hogy kicsit feldobjuk a lakást.. Nagyon jók lettek a képek!!! Tényleg jó hangulata lehet így a városnak, hogy már ekkora hó esett! Tök csini vagy abban a mellényben! ;) ..és ilyen hóembert sem láttam még, nagyon egyedi! :)

Csicsi: Anno, amikor az István-János kórházba jártam, rengeteg kismama várt a vérvételre, és összesen 1 (!!!) ember vette a vért! Ha odamentél tök korán, akkor is minimum 3 óra volt, mire megszabadultál! És ráadásul ülőhely sem volt elég... Málnalevél tea: igen,utánanéztem, és valóban akkor kezdik el inni, amikor már a szülés kilátásba kerül...... itt ráadásul annyira képben vannak, hogy amikor Apát elküldtem tegnap a gyógyszertárba málnalevél teáért, mályva teát (!!!!!) adtak neki!!!! Köszönöm, azt most inkább nem innám meg........ Vastag Csaba??? Van ám ízlésed! :lol: Nem akarsz már mindjárt kettőt belőle??? 8) Anno, én is pislogtam, mikor a Popdarálóban énekelt, de utána már jobban tetszett a kopasz fickó.. (alapvetően csak miattuk néztem azt a műsort..)

Bettike: köszi az infót, még én is várok kicsit a málnalevéllel.. Még nem ittam ilyet, tehát nem tudom, hogy hat... Remélem, nem indítja meg egyből a szülést... :wink:

Kat: nagyon jól sikerült az adventi naptárad!! :) Ami a köldöködet illeti, szerintem inkább legyen egy kis műtét, minthogy a köv. babaváráskor problémák lépjenek fel miatta...

Titike: szerintem kérdezzétek meg ezt a céget, hátha vállalják: http://www.frankokoltoztet.hu/ . Engem ők költöztettek, nagyon baráti áron. Persze nem tudom, hogy mennyi a kiszállási díjuk, lehet, hogy olcsóbban ússzátok meg vmilyen helyivel, de az biztos, hogy nekem ők a favorit!

KépKép
sajti

HaliHO! :)

titike; probalj meg nyugodni, nem tesz jot az idegeskedes. Ulj le egy kicsit, igyal egy jo kis borsmenta teat, ugyis majd lesz valahogy. Meg egyel egy kis csokit, a boldogsag hormonok miatt :wink:

sajti: hidd el nagyon sokan nem szeretik a karacsonyt, foleg szerintem otthon, mert tenyleg nagyon sokan a penz kiadast latjak benne. De ne hagyd magad, hogy a ferjed hangulata magaval rantson, ha neked jobb a hangulatod az ajtofuggonytol, akkor vedd meg. Nem attol lesz meg a karacsonyi hangulatod, hogy ha a parod is ragaszkodik a renszarvasokhoz. Ot szerintem az jobban feldobja, hogy ha boldognak lat, mint akarmilyen unnep. Mi sem az ajandekoktol vagyunk felbuzdulva, nem vagyunk mar tobbe gyerekek...hanem tenyleg a hangulattol vagyunk felspanolva. Csak most egy bolond szazat csinal alapon a parom meg en is oruletbe vagyunk. Ha nalatok csak te vagy renszarvas es hoember vagy mikulas orult, akkor nyugodtan lepd meg magad :) Hat...en abban a mellenyben nem nagyon ereztem magam csininek. Van nekem kabatom, ami meg jo ram, csak muszaj voltam jobban feloltozni, hogy ne fazzak seta kozben, igy dontottem a mellenynel... :?

Reggel olyan jot kacagtam :lol: Kialltam az ablakba, hogy nezzem mikent indul utnak a ferjem. Ejszaka megint nagy ho esett, szoval volt mit takaritani a kocsirol. Eloszoris ugy indult szegeny, hogy a csomagtarto fele igyekezve seggre ult. En annyit lattam az egeszbol, hogy eltunik az auto mogott :D Utana feltapaszkodott, es kivette a csomagtartobol a rozsaszin kaparot :lol: Ugye a boltok meg lettek rohamozva a kaparok miatt, es mire mi elertunk a boltba, addigra mar nem volt mas csak a rozsaszin, de megis muszaj volt venni. Szoval igy az egesz jol mutatott, de utana sajnaltam mert szerencsetlen alig tudott kiallni, az egyik munkas tolta meg a kocsit :(

Kép

Kép
snowball

nálunk is esett ma reggelre.

jó hideg is van.

KépKép
bettike83

köszi lányok arik vagytok.megérdeklödőm azt a költöztetőt olcsobban ugy sem úszom meg de már nem érdekel csak legyünk túl rajta.betti nem reagáltam multkor neked is szép pocikád van :) szépen kerekedik mindenki de a szoba ia szép lett csicsi :) kis hercegnő birodalom :) jaj mi most ez a költözés miatt ugye sehogysem állunk meg a csomagom sincs összerakva se semmi
titike84

Sziasztok lányok!

Itt Pesten szakad a hó reggel óta. Imádom! Legszívesebben mennék a világba, bár ez egy kicsit most lehetetlennek tűnik. Mindenesetre a zöldségesig elmentem, tök jó volt. Velünk minden oké, a hátam még mindig kegyetlenül fáj egy ponton a lapockám alatt, de ez van. Csanád újra elemében, tegnap óta döngeti a hasam ezerrel. Szerintem csak erőt gyűjtött mikor arról panaszkodtam, hogy lelassult a mozgása.
Miközben írok, a tűzoltók elindultak. Már számítottam rá, hogy ebben a hóesésben lesz vmi. Itt lakunk a 22. kerületi tűzoltóság mellett, s ilyen időben van alkalmam hallgatni őket.

Csicsi:
Nagyon szép a babaszoba. Igazi csajos álom. Tényleg már csak Bibi hiányzik a kiságyból. A lovakkal húzott szánon, amit Vastag Csaba húz, őrült jót nevettem. Az én szánomat Takács Nikolasz húzhatná, miközben énekli a Purple Rain című számot. Ami a vezetést illeti, azt hiszem egy ideig hanyagolni fogom én is, bár így attól félek, hogy azt is el fogom felejteni, amit eddig tudok. Védőnőnél mi volt? Nemrég volt nálatok, nem? Én jövő héten hétfőn megyek, kértem, hogy a gyerekorvossal írassa fel a recepteket, amiket majd ki kell váltani Csanádnak. Szeretném, ha azok is meglennének.

Snowball:
Látom, nálatok is esett hó rendesen. Rózsaszín kaparó? Vicces lehetett a férjed kezében. Erről a szüléskönnyítő vmiről a baba patika magazinban olvastam épp vmelyik nap. Abban hirdették. Pont azt írták róla, amit te is elmondtál, hogy megkönnyíti a szülést, mert vmi síkosító is van benne, ami segíti a babát kicsúszni.

Kat:
Holnap fotózás, ugye? Majd képeket ne felejts el hozni.

Sajti:
Nem is híztál sokat, a védőnő nem tudom, hogy miről beszél. Azt olvastam, hogy az utolsó egy hónapban a kismamák már nem nagyon híznak, jobban mondva hízásuk lelassul, attól függetlenül, hogy a baba még csak most nő. Állítólag hízás azért lehet, mert sok szénhidrátot viszünk be. Az utolsó két hétben pedig ez teljesen meg is állhat, innen lehet tudni, hogy hamarosan érkezik a baba. Jelentem, ezt olvastam, nem én találtam ki. Egyébként nálam működik, alig híztam egy-másfél kilót az elmúlt hónapban. Most már nem is igazán kéne.

Titike:
Tudom,könnyű azt mondani, hogy nyugodj meg, de mégis meg kellene próbálni nem idegeskedni. A hányinger nem jó dolog, már csak emiatt is lassítani kéne. Hidd el minden rendben lesz, kitartást.

Nyufó:
Itthon a híradóban folyamatosan Angliát mutogatják, hogy mekkora hóesés van. Remélem azért még kiláttok a hó alól.

tyuntyi

Lyányok!

Csak gyorsan bejelentkezem, mert megláttam valamit:

Philips AVENT Mellszívó Elektromos ISIS BPA free H
Ára: 29 990 Ft
Felhasználható kedvezmény: 4 000 Ft értékű Anyák lapja kupon
Kedvezményes ár: 25 990 Ft

Ez azt jelenti, hogy az Anyák lapja kuponnal most olcsóbb az elektromos mellszívó a Brendonban, ha valakit érdekel. Van még pár jó kuponos dolog, nézzetek fel a Brendon honlapjára, ott lehet látni, milyen akciós kuponok vannak az Anyák lapjában és a Baba magazinban!

KépKép
sajti

Sziasztok!

Védőnő:
1k és 10 dkg-ot híztam és azt mondta hogy sok :? Bár azt is mondta nem látszik csak a hasam nagyobb az átlagosnál és hogy inkább kiálló fiús nem elterülős.Hát nem tudom mi lenne ha fiú lenne,lehet szobát cserélne velünk :) Amúgy a derekamra kikeresett homeos bogyót,valami kalium nem tom mit,háthja segít de ma jobban vagyok már.Fel akartam én is iratni a cuccokat a dokival még beszéltem is vele de elfelejtettem.
Itt is nagy hóesés van reggel óta,nagyon szép!

Snowball
Jól néztek ki együtt a férjeddel :wink: Akartam dobni én is egy fotót aztán rájöttem,hogy csak tavaly nyári van :)
A hóember is nagyon tuti lett,látszik hogy a sérót fodrász csinálta :)
Ne hari de olyan jót nevettem azon amit írtál,szegény jól nézhetet ki a rózsaszín kaparóval :) Ha jól látom cigizik ő is,nálunk Zsolti is,azt mondja sok a stressz de mire megszületik a baba leszokik,igaz én is dohányoztam 4 évig de ahogy jött a baba egyből leszoktam,nem is hiányzik de jó lenne ha szülés után nem cigizne elöttem,hogy nehogy visszaszokjak.

Titike
Ne stresszelj,azt szoktam mondani,hogy megrázom magam és minden rendben van.Nekem segít :) Nemsokára ott lehetsz ahol szeretnél,karácsonyra már családdal ünnepeltek és utánna jön a kistesó is,csodaszép az élet.

Sajti
Akkor nálunk tegnap ugyan az zajlódott le.Bementünk a Bricostórba tegnap este a függönyhöz megvenni a csipeszt és ugye televan mindenféle karácsopnyi csetresszel.Megláttam egy világító télapót amit az ablakra raknak olyan mintha mászna fel a tetőre és beleszerettem.Már akkor láttam rajta hogy kivolt,elkezdtem keresni a dobozok között de nem volt,megkérdeztem az eladót nincs e raktáron akkor már Zsolti ott puffogott hogy menjünk már.Sajnos nem volt,mondtam neki,hogy most örülhetsz erre azt mondta,hogy nem tehet róla de ez őt nem érdekli.Aztán mondtam hogy ki nem sz*rja le engem érdekel,juszt is meg fogom venni,engem igenis feldob akkor is ha őt nem.Olyan szépen ki vannak világítva itt a házak,ez is ki lesz.Engem meg a foci meccs nem érdekel mégis kénytelen vagyok hallgatni ha nézi.
Hát igen,máshol és más időben én is Csabi egy boldog pár lennénk :)
Mi is néztük anno a popdarálót,nekem fel sem tünt,Zsolti mondta hogy nicsak nézd már ez ugyan az.......

Tyuntyi
Jó hogy Csanád elemében,mondtam is a védőnőnek,hogy most Bibi
csendeskedik,dehát mondta hogy helyhiány stb.Olyan fura hogy már csak akkor látom ha megszületik azért kiváncsi lennék mi van vele.Te mész még UH.-ra?
Nem volt multkor semmi,másfél órát beszélgettünk a szoptatásról és elment,de normális volt.
Engem csak az idegesít a Nikolasban hogy nem láttam még sapka nélkül,ha szembe jönne velem,tuti valahogy levenném,nem birom a titkokat :)

Bettike
Te mikor mész,voltál Uh.-on?Olyan rég nem írtál bővebben hogy mi van veletek?Neked sima szülésed lesz ugye?

KépKép

KépKép
csicsi84

Sajti,én is láttam már kérdeztem is de csak pénteken jelenik meg itt az Anyák Lapja.Nekem hozhatna egy ilyet a mikulás :)

KépKép

KépKép
csicsi84

Sziasztok!

Megállás nélkül esik a hó, már hihetetlen nagy, szerintem van legalább 30 cm!!!!! Úúúúgy örülök!!!!

Titike szeptember végén amikor az itteni csapat átvonult a tanyára, akkor a többségi döntés azt hozta hogy nem veszünk fel új tagot. Azóta se változott az álláspont, he haragudj. Én személy szerint írok ide is, mert aranyosak vagytok, ráadásul a szívemhez nőtt a babanet, főleg hogy a kislányommal végig zugolvastam. Sajnálom a költöztetős galibát, remélem találtatok már másikat!

Snowball képzeld mindenhol ki van fogyva a szánkó :evil: :evil: Nagyon szertjük az állatokat, az elején amikor kijöttünk nehéz is volt, három hónapig bírtam aztán költöztünk olyan albérletbe ahova mehet kutyu is és be is szereztük. Na akkor majd együtt babázhattok a barátnőddel. Ő mikorra van kiírva? Nagyon jók a képek, a hóember meg nagyon vagány lett :lol: Jót vigyorogtam apa indulásán, szegény, de tényleg mulattságos lehetett.

Sajti én is úgy tudom hogy a málnalevél a 36. héttől lehet, pont a másik fórumon beszélték ki a csajok. Örülök hogy odaért a hó, reméljük ott is fog akkor esni elég. Lehet hogy majd megjön a kedve apának a karácsonyhoz ha már ott lesz a gyerkőc és neki fog készülni minden.

Csicsi ez a nem verjük a gyereket nagyon jóóó szöveg! A hóember pedig elég absztrakt, ezért érdekes :lol: Na az szép, hallod akkor pocakosokkal csinálják ezt meg hogy ennyit váratnak??? Azt hittem bekeveredtél valami SZTK rendelésre aztán nem engedtek előre! A málnalevél tea nem a szülést indítja be, hanem lazítja ott lent a dolgokat, azaz állítólag könnyebb tőle a tágulás. Szóval csaszisoknak felesleges. Ez is nagyon jóóóó, 8 hónapja becsomagolt ajándék :lol: Jó a szöveged, tetszik! Te jobban tudod hány napom van hátra. De még bármi lehet, pénteken megyek még egy UH-ra, ott mondják ki végleg hogy császár vagy nem, ha császár, akkor 9-én megyek be megbeszélni a részleteket és kapom meg az időponot, ami a 38. hétre esik, 18-án leszek 38+0, 22-ig szeretném elhúzni, ha hagyják. Én úgy tudom hogy csak a programozott császárt csinálják a 38. héten, amikor a császár azért van, mert ha megindul a szülés rendes úton az veszélyes a babára-mamára. Ilyen pl. a méhszájon fekvő lepény, mert tágulásnál azonnal egy erős vérzés lép fel és akár el is vérezhet az anyuka. Gondolom hogy biztosra menjenek hogy ne induljon be előtte. De lehet hogy most hülyeséget írtam... Ne hagyd magad, 1 kg sok???? :twisted: Dohányzik a párod??? Húúúha, nem egyszerű. Az én párom szolidarít velem, együtt raktuk le, de nekem már most úgy hiányzik, félek rá fogok gyújtani.... Te rég dohányzol? Amíg szoptatás van addig úgyse gyújtunk rá, de utána.... ajajaj.....

Kat nagyon jó lett az adventi naptár, ügyes vagy!ű

Tyuntyi lassan tényleg nem látunk ki, hatalmas a hó, hihetetlen a mennyiség, már kacérkodok vele hogy kimegyek egy cm-el és megmérem, de folyamatosan szakad, szóval jön még rá, megvárom amíg eláll :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

csicsi: ne aggodj, en is kacagtam rajta, hogy milyen edes azzal a rozsaszin kaparoval, raadasul ilyen kis bundas, fel kell huzni az egesz kezere :D Ha mindenki azt mondja hogy az atlagosnal nagyobb pocakod van, akkor szerintem, de ez csak egy megerzes, hogy tenyleg meg iden megszulsz, az utolso menzeszed alapjan. Az pedig mar eleg kozel van :P De az tenyleg furi lenne ha kisfiu lenne. Azert nem egyszer voltatok 4D-n, ekkorat nem tevedhetnek :lol: Egyebkent a ferjem leszokoban van, eleg rosszul viseli, pedig mar megprobalta egyszer, de tegnap itt volt az unokatesoja, es megis ragyujtott egy cigire, mert a srac mellette cigizett. Na mondtam neki, hogy szegyen gyalazat, meg is lett orokitve hogy hogyan csalsz :lol: Pedig tenyleg hetek ota ez volt neki az elso szal. En is cigiztem, de ahogy elkezdtunk probalkozni, letettem. Egyebkent sem voltam nagy dohanyos.

Kepzeljetek, annyira rugdos a Picikem, hogy mar faj. A bal oldalamon nem tudom milye lehet ott, valoszinu a laba, ha ma ilyen eros. Most is szegeny csuklik es kozben meg kapalozik is. Szo szerint faj. Ez normalis??? :cry: Nem tudom mi lesz meg ha 7 hetig bent marad.

Kép

Kép
snowball

Sziasztok!

Itt is nagyon esett eddig, és én is gyalog mentem a dolgomra, bár sajna a gyerekorvoshoz akartam menni, de ezt megint elnapoltam. Csak ba akarnék mutatkozni, mert telefonon beszéltünk, és mondta, hogy megtisztelő, hogy őt választottam, és jön ha hazajöttünk, de én személyesen nem találkoztam vele, gondoltam csak meglátogatom, de ma ez elmaradt.
Most meg valami víz esik, ésén 8.00.ra koncertre megyk, igaz csak az utca végére, de nagyon el szeretnék mennni, de ha ez a cucc lefagy a járdára, akkor nehezen fog menni.

Az adventi zsákokba idén nincs semmi, mert csak acsokit tudnék beletenni, de a párom most nem akar édességet enni, így most csak dísz, mjad jövőre.

Erről a zseléről én is hallottam, a barátnő meg is vettem, de sajna nem használta, mert ehhez el kell kezdened tágulni, és nála elment a magzatvíz, és egy cm-t sem tágult, és fájásai sem voltak, így ez kimaradt, de az ő szülésznője nagyon javasolta, hogy sokat segít a tágulásba.

Ma rizskochot sütöttem, mert nagyon ettem volna valami édességet. Tudom megyek a receptoédalra és írom areceptet:) Kép

KépKép
KépKép
kat78

Ja a fotózás. Igen nagyon készülök, már összepakoltam a ruhákat, és bízom benne, hogy holnap lehet majd közlekedni a városban, mert gyalog messze van a műterem, vezetni meg már nem akarom, lehet, hogy marad a taxi. De nagyon beindultam rá.

KépKép
KépKép
kat78

nyufo: az a baj, hogy nem csak szankobol fogytak ki, hanem minden masbol, ami a telhez szukseges. Pl most egyszeruen nem talalunk teli gumit, es kenytelenek voltunk rendelni internetrol. No meg persze nem hiaba lett rozsaszin kaparonk :lol: En is nagyon szeretnek kutyat, de nem sokkal miutan ide koltoztunk, teherbe estem, igy inkabb elnapoltam ezt a dolgot. A baratnom junius 15re van kiirva, neki meg van boven ideje. Szoval rogton az ultrahangja utan roboghatok a midwifehoz. Remelem minden rendben van, es a Babo nem fordult helytelen iranyba.

kat: en nagyon szeretem a rizskochot, anyukam mindig csinalt nekem, mikor megkertem ra. Mar eleve azt a tojasos tejberizs alapot szeretem csak ugy magaba megenni :lol: Holnap rakerdezek a zselere. De kepzeld, a sogornomnek ugy is alkalmaztak, hogy ug ment be a korhazba eleve, hogy otthon elfolyt a magzatvize, es alapbol ezzel indult az egesz folyamat. Tehat meg utana is bekentek neki...Remelem itt is alkalmazzak. Igazsag szerint meglepodnek, ha igy lenne. Plusz majd kapom postan a malnalevel teat, es majd azt is iszom. Molly pedig majd csak ugy kicsusszan :lol: Milyen koncertre mesz? Majd holnap irj, hogy milyen volt a fotozas :wink:

Kép

Kép
snowball

Nyufó

4 évig cigiztem hát nem koca dohányosként,sajnos aki úgy szokott le hogy terhes lett,minden barátnőm vissza is szokott szoptatás után,nem mondom,hogy soha az életbe nem fogok rágyújtani,de jó lenne megállni.Sajnos Zsolti meg akkor szokott rá mikoir terhes lettem,néztek is sokan,hogy most minek,ez van.Itthon nem cigizik,meghát nincs is itthon,de akkor is jobb lenne ha letenné a baba miatt is.
Lehet hogy csak 17 nap?Én már úgy várom hogy megszülj,de komolyan :)
Jó,hogy nálatok is ennyi hó van,amúgy nem szokott esni?

Kat

Koncert?Milyen?Úgy elmennék valahova de egyedül nincs kedvem semmihez.Szép lett a naptárad meg a rizskófod is,ilyen formában még nem is láttam.Remélem majd mutatsz nekünk képeket,biztos jókat csinálnak.Sajnos én nem érzem magam fotogénnek :?

Snowball

Kicsusszan?Ez jó :) Én is,gondolkodom a málna levelen van homeos bogyóm és most jöttök ezzel a zselével :lol: Bába koktélnak a receptjét nem tudjátok? :) Még lehet azt is kipróbálom :)

Nem is tudom ki írta ma a mályva teát,jót nevettem :)

KépKép

KépKép
csicsi84

Snowball,azt mondta a védőnőm ma hogy lehet hogy a baba miatt fáj a derekam meg jobb oldalon a bordámnál a nyomást is miatta érzem,ő nem gondolt vesekőre vagy gyomor problémákra,úgyhogy én eltudom kébzelni,hogy simán tudnak úgy feküdni,hogy az nem épp kellemes.Emiatt ne aggódj!

Egy órája hívott apa,hogy 5 perc és itthon van és sehol senki:(
Azért ez így nagyon nem jó :(

KépKép

KépKép
csicsi84

Fotózás: én sem vagyok fotogén, és nehezen tudom ezeket a beállításokat kezelni. Az esküvőnkön az unokahugom volt a fotós, és azt gondoltam könnyebben elengedem magam. Lettek jó képek, meg készül 150, és abból az ember válogat 20 jót:)
De most bízom nagyon abba, hogy a fotóslány nem az első ilyet csinálja

Rizskoch: Anyukám is rendes tepsibe sütötte, de nekem nagy tepsim van, és csak kettőnknek csináltam vacsira, így kellett keresnem egy sütőformát, amibe pont belefér, így lett ilyen virág alakú

Koncert: 12szaxofonos játszott jazz-t, Ehhez hozzá tartozik, hogy kb 14éve szaxofonozom, de a doki a kezdetetől eltiltoltt tőle, mert nagyon préselős, és a hasamon tartom a hangszert, és pont ott volt Bálint feje, ahol a leghangosabb, így bánatomra eltette a csövet, és most nagyon megörültem neki, hogy az utca végén van ez a koncert. Nagyon élveztem, és Bálint csende hallgatta, pedig 12cső egyszerre szólt, így volt hangerő.

KépKép
KépKép
kat78

csicsi: Remelem Zsolti hazert idoben, es nem aggodtad agyonra magad. Bába koktel? Eletemben nem hallottam rola. Elkepzelheto hogy a malnalevel tea meg a zsele kevereke :lol: Csak viccelek. Hat pedig Molly ma pont ugy fekszik egesz nap hogy a bal oldalamat rugdossa - jelent pillanatban is. Remelem arrebb viszi a kis labat.

kat: szaxi? Nem semmi hangszer, jo kis tudo kell hozza. Noi szaxofonost nem is ismertem, eddig :) En sem erzem magam vonzonak egy fotozashoz, pedig most nem azon mulik hogy milyen noiesek vagyunk. Tegnap lattam az egyik uzletben pocak kionto gipsz format, igy meg lehetne orokiteni a pocakomat. Lehet a fotozas helyett majd ezt valasztom. De nem tudom hova tudnam rakni ezutan. Hulyen nezne ki a nappaliban egy sarokba beallitva vagy a polcra felrakva :lol:

Kép

Kép
snowball

Jó reggelt!

Kat
Rólad szerintem lehet jó képeket csinálni,talán már úton is vagy majd kérünk beszámolót.Az Anyák lapja elején is mindig olyan jó képek vannak és nem is feltétlenül 45 kilós terhesekről csinálják!
12 év szaxofon....akkor jó tüdőd lehet én a Petra szülinapján már a lufit se bírtam felfújni :D Megcsinálom,holnap vacsira a rizskófot,nézek hozzá valami formát,hátha van a cba-ba.

Snowball
Sikerült 1/4 11-re haza érnie,állítólag egyik alkalmazottja hívta fel hogy beszélni akar vele,persze egész nap együtt vannak,szóval nem értem az egészet :wink: Mindegy,már beszélgetni se volt kedvem inkább lefeküdtem.
Szóval akkor,málnalevél,homeo,zselé,bába koktél amúgy asszem az valami olaj?És akkor még a séta meg a szex szóba se került :) Szerintem az utolsó héten minden napra megvan a program :)
Gipsz forma a pocakra azt hogy csinálod meg?
Rádöntik és addig fekszel amíg megszárad rajtad?

KépKép

KépKép
csicsi84

Megérkeztem a fotózásról. Írtó jól éreztem magam, sokat segített, hogy ismerős volt a fotós. Pár rucis kép késült, és sok atlétás, és fél mesztelen, persze diszkrét, ahol látszik a gömbölyödő pocakom. Állati jó volt. Majd küldi a képeket, és rakok fel.

A szaxophon miatt tényleg profi lufifújónak számítok, minden farsangkor én fútam fel az összes lufit az óvodában:)
Persze most biztos gyengült, mert április ótna nem fújta a csövet.

Megpróbálok ma eljutni a gyerekorvoshoz, mert most épp nem esik semmi, és illene vele személyesen is találkozni.

KépKép
KépKép
kat78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?