Új privát üzeneted érkezett!

Vivi!
Azok a bodyk olyan édesek! :lol: :lol: :lol:
Hát kellett küzdeni pár napig amíg ezt a rendszert megszokta,meg kellett ügyeskedni az etetéssel,mert néha csaltam a mennyiséggel (én ugye látom pontosan),persze nem éheztettem a gyereket.
Remélem most már neki is megfelel így.Jó lenne!!!!! :lol: :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Evita!
Olyan gyorsan megy az idő...meglátod előbb itt lesz az a karbanfogás mint gondolnád!!!!:-))))
Annyira-annyira jó érzés...az a finom babaillat...a forró böfik...a pukikák....az édes mosolya...a gügyögések....jaj..! Imádom!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :wink:

Szandrii!
Igen, nekem is ezt nyomják...kereslet-kinálat......de amikor látod, hogy kinlódik a gyerek a ciciden és nyüsszög, hogy nem jön....
Persze ilyenkor megpróbálom fejővel, hogy megnézzem nem csak lusti-e..és azzal sem jön, max néhány csepp......hát nem tudom...!
Már annyira figyelek a pontos étkezésre, ivásra....
Remélem Én is, hogy rendeződni fog.....és az a szerencse, hogy nem apadt el teljesen...most stagnál a helyzet...több nem lett, de kevesebb sem.....majd meglátjuk! :? :)
Csak ++++++++++++! :lol:

Gabi!
Én rettegek a szuritól.....jaj :cry: :( , aztán ez lehet megint olyan para, mint a csipőszűrés előtt.....de......
És utána meg figyelni, hogy nem lázasodik-e be....KÚP....vááá! :roll: :shock: :? 8)
Remélem megússzuk szimplán nyűgösséggel szuri után! Győzöm majd babusgatni!!!!!! :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Orsi!
Én is félek,hogy mi lesz szuri után :cry: Múltkor meg tárgyaltuk a védőnővel,hogy mit kell nézni-figyelni és hogy mikor kell a kúpot benyomni,stb,de akkor is félek.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Jah.....nekem azt mondta a doki, hogy egy fél kúpot adjak a szuri után, ha van hőemelkedése ha nincs.....megelőzésképpen.... :?
Kiváncsi leszek Rá.....nem nagyon szeretném "megerőszakolni" a kúppal a kis fenekecskéjét....!!!!Jajjjjjjjjjjjjj :shock: :?

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Orsi!
Hát én se adnám be előre........... :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Ne is mondjátok! Dec 13.-án jön a gyerekorvos oltani! :( :( :( :( :cry: :( Én is nagyon félek tőle!
Viszont nekem is azt mondták, h ha közvetlenül az oltás után beadsz neki egy fél kúpot, akkor jót teszel, mert fel se megy a láza... :? :? :?
Teljesen tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatba!
Nagyon nem szívesen csinálnám, de ha meg belázasodik pedig megelőzhettem volna, h szenvedjen, akkor nagyon ki leszek bukva.... :? :? :? :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Hát nekem azt mondta a védőnő,hogy mérjem sűrűn a hőt popsiba és,ha eléri a 37,5-öt akkor nyomjam be. :roll:
Lehet,hogy mégis jobb lenne a megelőzés,hogy ne szenvedjen?Jaj nem tudom!!!!Vivi írása elbizonytalanított!

Kép
cukigabi
Budapest

Ne haragudj Gabi!!!!!! Nem akartalak elbizonytalanítani! Csak a kétségeimet akartam veletek megosztani! :? :? :? :? :? :? :roll:

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Jajjjjjjj!
Apa valószínű, h nem ér haza fürdetésre. Teljesen tökre egyedül fogom Barnit megfürdetni! Drukkoljatok, h ügyesek legyünk így ketten is!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
Hát persze,hogy ügyik lesztek!!!Csak nyugi és ne kapkodj!
Nem haragszom,jó,hogy leírtad,rákérdezek én is majd.

Kép
cukigabi
Budapest

Hát Lányok!

Olvasgatlak benneteket, szuri, büfi, fürdés, kiszáradt bőr, nulla alvás, aztán öröm az alvásnak, van tej, nincs tej...

Olyan ijesztő:!:

De el nem tudom mondani, hogy mennyire várom már azt az időszakot, amikor majd én jövök az ilyen gondokkal, Ti pedig már tapasztalt anyucikként, csak legyintetek majd a kis gondjaimra, bajaimra, kétségeimre :lol: :P . Én nem tudok várni addig... :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Én beadnám a kúpot, sőt ha egyszer ott járok majd, be is fogom adni! Szerintem jobb megelőzni! :lol:

Vivi
Még nem fürdetted egyedül? Biztos menni fog! Ügyi vagy! Megy a drukk! +++
Lassan halad a felújítás! Remélem karácsonyra kész leszünk! De nem biztos!Apósom szerint igen, de hát... :roll: Majd meglátjuk! Fürdő is karácsony előtt lesz! Már bent van az új ablak, új ajtó! Külső falon szigetelés! Hihetetlen,hogy mennyit számít egy jó ablk és szigetelés! Most nem fűtünk a szobába, míg tart a felújítás, de sokkal melegebb van,hogy ezek fent vannak, így majd kevesebb fokozaton kell fűtenünk. :lol: Holnap vésik a falakat az új áramvezetékeknek! Olyan por lesz... :?

Orsi
Elhiszem,hogy jó érzés! Úgy szeretem a babaillatot! Olyan jó!! :lol: :lol: :lol: De jó a vonalzód! :lol: :lol:

Gabi
Tök jó,hogy ilyen jól alszik Roli! :lol: :lol: Szupi, hogy Apácska is ilyen segítő!!! Akkor várom a fotót! Köszi a voni dicsit! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Gyors bejelentkezés!
Szurinál tényleg nem teszel rosszat ha megelőzöd, de remélem nem lesz gond vele...szegény picurkák, de jó hogy én nem is emlékszem rá milyen volt nekem.
Sikerült letennem a voksom a karácsonyfa díszek mellett, üveg és kézzel festett maradt. Még arany színű sima gömböket szeretnék de azt én fogom festeni zöld üvegfestékkel. Apácskával együtt választottunk :) Dobtam fel egy pocakfotót....háát remélem azért nagyobbnak tűnik. Holnap uh!!Úgy izgulok...tudom hogy minden ok lesz de olyan kiváncsi vagyok mi lesz...de az tuti hogy vagy fiú vagy lány :D
Suzy! Várunk a beszámolóval amint lesz egy kis időd!

KépKép
yokka03

Orsi!
Szép az új vonalzód! :wink: Áttértél te is lilypie-re

Yokka!
........"de az tuti hogy vagy fiú vagy lány" :arrow: ez jó :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
De jó ez a karácsonyi vonalzó! :lol: :lol:

Yokka
Tényleg minden rendben lesz! Megy a drukk,hogy mutassa magát! ++++++ Megnéztem a pocak fotód! Hova fér el a Babó ebbe a pocakba??? :roll: Minél később nő annál jobb, mert kevesebb terhet kell viselned! :lol: Persze ennek ellenére én is majd megőrültem,hogy minél jobban és hamarabb látszódjon a pocakom, hogy mindenki lássa! :lol: :lol:
Az egyszer biztos,hogy vagy fiú vagy lenne! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Erika
Láttam az újabb Ádámka képeket! Nagyon cuki! A gondolkodós a legédesebb! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

manama
igen ahogy mondod jelenleg egyik evést éri a másik mert kb 20 perc mire megeszi és utána a büfi és utána elmosogatni és sterilezni és akkor jön csak a mellszívó amivel van hogy egy órát keccsölök...és ha kicsi idő van akkor gyors tusolás meg mosás mert nincs még csak 4 rugi és azok állandó forgásban vannak és persze ki is vasalom...de ma megérkezett a ruhacsomag és már száradnak és akkor majd nem kell rögtön mosni elég ha összejön pár db :lol:
pasik meg ilyenek készülj fel hogy szájbarágósan mindent mondanod kell és akkor is csak fele teljesül...én már oda jutottam hogy tollbamondtam neki mit kérek de így is mindig valamit itthon hagyott...de az 50db-os pelenkát bevitte a szülőszobára hogy hülyének nézett mindenki nem csoda:roll: de a többi apa se volt más volt aki termó pizsit kapott otthonról...volt akinek napokig nem volt cipője :lol:
wivi
és ez csak rosszabb lesz szüléskor bármin tudtam bőgni...igaz szekíroztak is rendesen de tudom hogy máskor jobban bírtam volna a szemétségeket...elég kemény csaj vagyok de most kifordultam magamból totál...
evita
igen tudom és ha nem vagyok padlón akkor bírom is a csatározásokat és szépen "nevelgetem"csak most nincs erő még erre is...pedig muszáj mert ha nem beszélem meg vele akkor elfajul minden...
orsi
hát bár nekem lenne ennyi...akkor kb a 3/4adagot szopiztatással megoldod a napi kajából az nagyon szuper dolog ám!én jó esetben a 8-ból 2x de mikor nem jól alakulnak a dolgok akkor még az se jött össze...meg hát emeli a tétet a kiscsaj már éjszaka nyöszörgött és plussz etetést iktattam be ezek szerint nem volt elég amit kapott...
szandrii
igen én is ezt hallgatom "kereslet-kínálat" de mégse megy mert itt nyűvöm a cickómat azt nuku tej...ha már a kezem bedagadt a sok paszírozástól akkor gondolhatod...ma mesélte vki hogy neki 3 teljes órát volt a baba cicin és éhes maradt...szóval szépen hangzik de sok feltételnek kell stimmelnie ahoz hogy menjen a dologsajnos
gabi
olaj?receptes vagy simán veszed?én nem merem kenni semmivel de a kis keze hámlik és azt mondták ez természetes és majd elmúlik :shock: akkor most lehet hogy a fürdető csinálja?
úúúúú 10-fél 6ig jaj egy álom!tuti lenne több tejem is ha alhatnék
wivi
mi is egyedül fürdünk apa nem ér haza de tegnap meg nem maradt ébren :P épp horkolt mikor cipeltem a kádat a vízzel a szobába...ezek a pasik nem bírják a kiképzést :lol:
oltás
eddig ezen nem paráztam de most... :P
amikor a BCG-t beadták utolsó nap akkor volt para nehogy baja legyen és akkor maradunk a kórházban...én hamar nyúlok gyógyszerhez ez szakmai ártalom így tuti kúpozok majd nem várom meg a lázat...látjátok hova jutottam mikor meg akartam spórolni azt a fránya AB-ot...talán ha időbe beszedtem volna akkor még mindig pocakos lennék :roll:

Kép
menion
Budapest

Menion
megértem,hogy most nincs erőd csatározni és nevelni! Van neked elegendő dolgod és problémád, nem hogy még ezzel foglalkozni!
De jó,hogy megjöttek a rugik! Legalább nem kell olyan gyakran mosnod!! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Menion!
Dalmának is hámlott a bőre a kezén és a lábfején.....de nekem ráfogták a túlhordás miatti felázásra!
Sima parafin olajat ne használj, mert eltömiti a pólusait a babának és igy nem tud szellőzni a kis bőre, nekem a gyógyszertárban kapható sima mandulaolaj vált be, természetes, illatmentes szóval szupi! A babamasszázs is ezzel megy, nincs iritáció, pöttyikék...semmi!
De sztem kérdezd meg a Védőnőt.....!
Szegénykém, tejmizéria van nálad is.....
Jaj, Apa Apa......azaz Apák :? ....az enyém 3 hete nincs itthon esténként, csak 1 héten egyszer...meló és iskola....nem mondok semmit! :roll:

Gabi!
Látom egy rugóra jár az aggyunk....Karácsony...Karácsony...juhhéjjj...!

Vivi!
Ügyi vagy, menni fog......csak gáz mindenre odafigyelni....mindent a saját kezed alá késziteni...hajajjj! Én már egyedül nyomom jó ideje!
:wink:

Suzy!!!!!
Jaj, annyit gondolok Rátok, de nem akarlak az üzieimmel zavarni most! Tudom milyenek az első napok......Remélem jössz hamar azzal a beszámolóval, várom nagyooon!!!
Pusziii!

Szandiii!
Jó olvasni a nyavajgásokat mi....háááát, néha úgy érzem magamat mint egy béna hüle liba! :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Huhh, hol hozzáteszek egy betűt hol elveszek...jesszus....pedig tudok irni esküszöm!!! :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Böbe baba! Persze, hogy emlékszünk Rád ;) ;) És Te hogy vagy? Hú, már Te is benne vagy a 30-as heteidben! Mikor lesz a következő vizsgálatod?

Evita! De édes a párod, hogy ennyire figyel a lelkedre! Csak így tovább neki is!
Ma megleptük a bébit, most Apát is kézenrugta :D :D De látnotok kellett, hogy milyen képet vágott… :) Még szoknia kell! :) Amúgy biztos, hogy fog segíteni, csak néha tényleg noszogatni kell! Egyszer hallottam egy riportot arról, hogy mennyire máshogy „látnak” a pasik (rendetlenség), megemlegetem párszor :D
Jó, hogy így halad a felújítás. Én azon bosszankodtam hétvégén, hogy új nyílászárók ide-oda, hűvös a lakás. 23 fok a maximum, amit fullon üzemelő radiátorokkal megy. Szélső lakás és földszint… Az aggaszt, hogy a bébiknek 24-26 fok az ideális. Hogy fogok olyat produkálni? :roll: Ráadásul áprilisi lesz, ki tudja, hogy hogyan fűtenek akkor. Mindenesetre van hősugárzó…

Szandri! Igen, megyek holnap. Van lehetőség átöltözni és polifoam-ot is adnak. Egy kistörölközőt, ásványvizet hozhatsz, ha gondolod. Amúgy nem fitness, annál kényelmesebbnek mondanám, de megmozgat olyan izmokat is, amit egy sima fitnessel nem (szerintem).

Gabi! Hűű, de jó lehet az új ágyneműhuzat. Annyira ennivalóak ezek a dolgok!!! Jó az új karácsonyos vonalzód. És a Tiéd is, Orsi! ;) Dalmát pusszantom a két hónapja mellé!
Gabi, ez nagyon jó, hogy tartotok baba-apa napokat! Ismerősöktől is hallottam, hogy hasznos, én is tervezem bevezetni :) /tervek… na, majd meglátjuk!/

Vivi! Hogy ment a fürdetés? Biztos jól, hisz már összeszokott páros vagytok!

Yokka! Azért alakul a poci, de hogy nem fogsz elhízni, az egyszer biztos!!! Csak azt tudom megint mondani, hogy ha jól érzed magad, akkor minden ok. Hű, nagyon kreatív vagy! Festett üveggömbök… tuti szépek lesznek!

Menion! Csak drukkolni tudok, hogy mindenre legyen energiád és a szopi is rendben legyen!!!!

Két gyors kérdés: mennyire vásároltatok előre bébiruhákból? A méretekre gondolok! Egyéves korig? Többet-kevesebbet?
A másik… ha nem túl indiszkrét kérdés: vetettetek le/fogtok levetetni köldökzsinórvért?

Na, megyek, mára elég a neten lógásból :D
Szép estét!

KépKép
manama

Sziasztok kedves Topik Társaim :!:

Csak egy gyors bejelentkezés erejéig tudok jönni, apácska lefoglalta Ádi babát :!: :wink:

Húúúú, Csajok nem könnyűek ezek az első napok idehaza sem, de a lényeg, h itthon vagyunk és Cipike jól van és mi pedig nagyon, de nagyon boldogok :!: :wink:

Egyáltalán nincs tejem, tápszerezünk, van puki, kaka, próbálunk egy rendszert kialakítani, de nagyon nehéz még most :!: bízom benne, h sikerül minél hamarabb és nem lesz semmi gond, majd ha lesz egy kicsit bővebben időm megírom a szülési történetem, lesz mit olvasnotok, sok volt ez a 10 nap odabent, de tanultam, tapasztaltam egy s mást :!: :roll:
nekem még nagyon friss minden, ma mutatott a férjem olyan képeket, amire nem is emlékszem, h láttam volna :!:

A sebem tökéletesen begyógyult, annyira szép lett a varrat, semmi nem is látszódik, csak a nagy lötye hasam fáj, mert olyan rossz, h lóg :!:

Köszönöm, h gondoltatok Ránk, a kedves szavakat, nagyon, de nagyon hiányoztatok, most nincs időm visszaolvasni, de próbálom majd :!: :roll:

Szép estét és millió puszi Mindenkinek :!: :wink:

Képet teszek a gmailre :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
De jó,hogy jöttél!
Sajnálom a tejcsit :cry: A többibe meg majd belejöttök!
Gyere majd,ha időd engedi :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Orsi
Neked is szupi a karácsonyos vonalzód! :lol: :lol:
Meg hoztátok a kedvem, és lehet,hogy én is csinálok egyet! :lol: :lol:

Manama
Sajnálom,hogy nincs olyan jó idő nálatok! Babóka biztos nem fog megfagyni! :lol: :lol:
Nálunk a rendetlenséggel nincs gond, mert Laci nagyon szereti,ha rend van,úgyhogy ő nem hagy rendetlenséget maga után! Szerintem én rendetlenebb vagyok! :oops: :oops: :oops: Jó tornát holnapra! :lol: Azért Te sem panaszkodhatsz, Te sem fogsz elhízni! :lol: :lol: :lol: Ruhák! a helyzet,hogy én még semmit sem vásároltam! :oops: mivel tesómnak 2 éves kislánya van, így mi rengeteg rucit kaptam tőle! Újszülött ruhát szerintem egyáltalán nem fogok venni, mert abból rengeteg van max 1-2őt, hogy azért mégis! Igazából,ha vége a felújításnak, és kipakolom a zsákból a sok gyerekruhát, akkor megtudom nézni, hogy milyen méretből, mennyi ruci van, miket kell vásárolnom! De a barátnőm is most szült egy kislányt 4 hónap lesz a lányaink között, úgyhogy tőle is fogok kapni, majd. Ha nem lenne semmink, szerintem 1 éves korig nem vásárolnék be, hanem 56os méreteket vennék, és 62eseket, esetleg 68ast (de azt már nem hiszem) ráér közben is vásárolni!
köldökzsinór: Mi nem fogunk levetetni, mert nincs pénzünk rá! Ha lenne, akkor is elgondolkoznék rajta nagyon, mert úgy tudom,hogy Magyarországon még nem tudják úgy felhasználni, szóval nem biztos,hogy megéri! Utána kérdezgetnék több gyerekorvostól, olvasgatnék, hogy mit ajánlanak! De hát ez a veszély most nem fenyeget, mert semmi pénzünk!
:lol: :lol: :lol:

Suzy
Jaj de jó,hogy kicsit jöttél! Ennek is nagyon örülünk! össze kell még szoknotok Cipikével! Olyan jó,hogy otthon vagytok!Sajnálom,hogy nincs tejci, de tápszeren is fel lehet nőni! Én is azon nőttem fel, pedig anyunak rengeteg teje volt!
Örülök,hogy a sebed begyógyult! Cipike GYÖNYÖRŰŰŰŰ!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi
Nagyon várom a fotót!!! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Suzy!
Nagyon-nagyon édes Cipike!

Kép
cukigabi
Budapest

Jajj, ez a Cipke! De szééépppppppp!
Helyes pasiiiii! :lol:
Mekkora a haja.....Édeskeee!
Gartula Suzy!

Evita!
Tegyél....Karácsonyozódjuk beeeeeeeeeeee!

:wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Szep jo reggelt!
A kepeket meg mindig nem tudtam megnezni :( :oops: Vagyis mar folyamatban van :!: :!: :!:
Suzy! Vegre otthon.... Sajnalom a tejcsis dolgot :( :( :(

Erika! Sokat gondoltam Ratok.Jo hogy jelentkeztel. Hihetetlen,hogy a babaink mar 3 hetesek.... Isten eltessen Adamka!!!!

Tejcsi ugyben nalunk is bajok vannak..es emelett tanacstalan is vagyok. Tegnap voltunk a heti meretkezesen,a nover mindenbe belekotott. Szamomra a legfobb gond,hogy Mirikem 1 het alatt csak 186 grammot hizott. Mondta is a nover hogy keves,de nem veszes. ( a koldoke nem zarodott be,a szemcskeje csipas,a bore szaraz,bekuldott a dokihoz). A doki megnyugtatott,minden rendben van,a szemecskejet es a nyelvet ne kezeljem tobbet,a borere patikai kenocsot adott. A koldok szerinte begyogyult teljesen.A szopizassak kapcsolatban meg.....legyen turelmem. Nalam az a helyzet,lenne tejem,de a kisasszony nem hajlando szopizni. Reggel is 1 ora 40 percet volt cicin,az elso 30-40 perc az ok,akkor meg szopizik,de utana alszik.Ebresztem,birizgalom,de max 2-3 percig van ebren a cicin. Viszont ha leteszem,rogton felebred es sir,hiszen nem lakott jol. A doki szerint ahanyszor felsir,annyiszor probaljam szoptatni (azt hiszem egesz nap ezen szorakoznank). S akkor jon a tapszer...(a lefejt tej sem kell neki)
En tobbet kinlodnek a cicivel,de akkor nem gyarapodna a sulya....
Mar mindenre gondoltam:nem eleg a tej,nem jo a tej. De ha leveszem cicirol meg rendesen jon.

Szandri! Ha abban a filmben az en esetemre van valami otlet,ird meg legyszi :wink:

A hetvegen nalunk is allt a bal (csak azert hogy en se maradjak ki a sorbol),es sajna elegge elfajult :( :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Csajszik! Gyonyoruek a babak....mind egy szalig. Olyan jo nezegetni a fotokat..... Azt hiszem a mi gyerekeink vilagszepe versenyt nyernenek :oops: :oops: az alvo Cipike,a szoszi Anna ahogy hason fekszik,Adamka a nagy szemeivel,Roli baba miosolygos pofija,Barni ahogy sirdogal,Dalma a hintaban,meg ahogy Apaval incselkedik,Dorika pedig kesz holgy,ahogy a ruhacskaban pozol :lol: :wink: :lol: :wink:

A pocakok is szepen alakulnak :wink:
Emmacska meg nagyon cuki,ahogy takarja az arcocskajat

nomi77

na,most mar csak a vonalzot kene rendezzem.....

nomi77

na vegre sikerult.....jo lett volna megtanulni olvasni (vagy szoveget ertelmezni?????)

nomi77

Sziasztok!

Suzy! Sajnálom a tejcsi dolgot! Biztos gyorsan belerázódtok, otthon jobb a környezet a teljes egymásra figyeléshez! Szüléstörténetedet nagyon várjuk, de majd csak ha időd (illetve Cipike :) ) engedi! Pihizzetek sokat! Ennivaló Ádámka..

Evita! Gyorsba leírom én is, hogy hogyan állok a kérdéseimhez, mert azért van némi koncepcióm… Bár van egypár babás ismerősöm, de úgy néz ki, hogy kapok pár dolgot, de rucikat nem (nagyon). Én ennek is örülök, minden apróság jó! Szóval a ruhákból eddig max 68-as méretet kerestem, csak azon gondolkodtam el, hogy pici babával az „oldalamon” hogyan fogom megoldani a ruhabeszerző körutat… Bár a 68-as méretet nem két hét alatt növi ki… :lol: :lol:
Ami a köldökzsinórvért illeti… nem lapul a zsebemben kb 200 ezer (nekem sem), de ha annyira meg lennék győződve arról, hogy ez mindenképpen kell, összehoznám. Viszont az a helyzet, hogy nem vagyok…A párom jobban rálát a témára, ő apavetően nemleges választ adott a kérdésre de utána akar járni. Maximálisan megbízok benne is, de azért a Ti véleményetekre is kíváncsi voltam… :oops:

Nomi! Miri baba is kis helyeske, a vonalzós kép abszolút befutó! Sajnálom a tejcsis dolgot, tényleg ötletem sincs, hogy miért nem akar szopizni a kisasszony… Talán a tapasztalt mamiknak van tippjük! :roll: Tényleg lehet, hogy idő kell neki!

Szép napot!

KépKép
manama

Sziasztok!

Manama

Nem jó a vonalzóm , most leszek szerdán 29 hetes:)
minden rendben van velünk holnap megyünk ultrahangra , csütörtökön meg a doki levesz vmilyen kenetet a hüvelyemből , még egyenlőre nem tudom mihez kell ez...majd kiderül:)a babaszoba megvan már csak ki kell festeni és felmatricázni:)
itt is mindenki jól van?
sajnos itt a kemény tél...:(

Kép
böbe baba

Szép Jó reggelt!

Gabi
Csináltam én is karácsonyos vonalzót! :lol: Remélem nem baj,hogy ugyanolyan,mint a Tied! :oops: :oops:

Nomi
Sajnálom a tejcsis gondot! Sajnos van ilyen is, hogy tejcsi van, csak a baba nem akarja enni! Lásd elő példa én vagyok! :lol: Anyunak annyi teje volt,hogy csak na, de én nem voltam hajlandó szopizni. Anyu lefejte hátha csak lusta vagyok, és úgy sem! Csak tápszert voltam hajlandó enni,hogy miért az nagy kérdés! :roll: :roll: :roll:
A szomszédunk ette anyu tejcijét, mert két nap van köztünk, és ott az anyukának nem volt tejcije! Azért ne add fel, hátha rákap Mirike! Csodaszép!!! Jó a vonalzód is nagyon!

Manama
Szerintem is érdemes utána járni a dolognak, de egyelőre szerintem nem éri meg levetetni, majd talán évek múlva leszünk olyan fejlettek ez ügyben,hogy megérje!

Böbe
Milyen idő van nálatok? Hó? Itt Pesten most nagyon hideg van! Legalábbis én most reggel nagyon fáztam! :? :? Hó már nem sok van, mert nagy része elolvadt! Most persze nem olvad ebben a hidegben! Pocakodról képet teszel fel??? Milyen színű lesz a szoba? Milyen figurákat tervezel? Bordűr lesz? Ha igen, milyen? :lol: :lol: :lol:

Vivi
Hogy sikerült a fürdés???

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Csak gyors beköszönés, mert olvasgattam az oltástól való félelmeket!
Mi túl vagyunk az összes kötelező oltáson és egyik után se volt lázas, és nyűgös se.
Én nem adtam be neki előre kúpot, nekem a gyerekorvosom kifejezetten kérte, hogy csak akkor adjak kúpot ha lázas, szerinte semmi értelme annak, hogy előre benyomunk egy kúpot a semmiért. Én rá hallgattam és szerencsére semmi szükség nem volt rá.
Persze ez nem jelenti azt, hogy más baba nem fog belázasodni, én csak a tapasztalatomat írtam le nektek.

Visszaolvasok és jövök még!

puszi

andicsiga

Andi
Jaj de jó,hogy itt vagy!!! :lol: :lol: :lol: Már hiányoztál!!! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Bocsánat, hogy eltűntem, de pár napig nem volt netünk, aztán meg valahogy mindig akadt valami tennivaló és este jöttem rá, hogy megint nem kapcsoltam be a gépet.
Na de most már itt vagyok!:)

Velünk minden rendben, Dóri szépen fejlődik, már 6700gramm és 64 cm, pillanatok alatt a hátáról a hasára fordul, úgyh már nem tudom egyedül hagyni, csak a földön. Sőt néha már a hátára is fordul, de ez még ritka!Teszek majd új képeket a gmailre.

Evita!
Köszi, már ti is hiányoztatok!Emmácska nagyon édes, kis szégyenlős, igazi csajszi:)

Suzy!
Sajnálom a tejcsit dolgot, de ez legyen a legnagyobb gond. A többibe belejöttök, ahogy telik az idő. Cipike egyszerűen csodaszép.

A többi anyukának is üzenem, hogy gyönyörűek a babák, sokat szoktam csodálni őket. Olyan jó látni, ahogy fejlődnek:)

Még egyszer az oltásról: Én is nagyon féltem tőle, főleg azért mert sajnáltam Dórikát amikor beadták neki, de aztán belegondoltam, hogy inkább most egy kis sírás, mint később egy komolyabb betegség. A lényeg, hogy szerencsére a félelmem alaptalan volt, ezt csak ti megnyugtatásotokra írom. Olyan ez (ahogy Orsi is írta) mint a csipőszűréstől való félelem.

Kismamik,
a pocakok is szépen alakulnak.Nagyon csinosak vagytok!

puszi mindenkinek, ha tudok jövök!!!! :D :D

ja és lehet én is teszek ilyen karácsonyos vonit, ha nem bánjátok

andicsiga

HELLÓ!

Evita!
Fel tettem egy képet az új szerzeményről.
Ááááááááá nem baj,hogy lenyúltad a vonimat!Szerintem is tök jó! :wink:

Orsi!
Te vonid is jó,amúgy annyira nem szeretem a karácsonyt,de a díszítgetést igen. :oops: :wink:

Később jövök

Kép
cukigabi
Budapest

Nah...meg vagyunk...szép kis egészséges baba, minden teljesen rendben.....éééésss pici fiúcska...mindene meg van ami a férfiassághoz kell!! :D

KépKép
yokka03

Gabi
Csodaszép az új ágynemű! De várom már én is! Olyan cukin alszik benne Roli! :lol: :lol:

Andi
Nem semmi milyen nagy csaj már! És milyen ügyes...! Hogy forog a kis Drága!!! :lol: :lol: :lol:
Hát igen, igaz kis csajszi! :lol: :lol: :lol: Legalább valamit megmutatott azért magából! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Yokka
Gratula az egészséges fiúcskához!!! :lol: :lol: :lol:
Hogy fogják hívni???

evita10
Budapest IX. kerület

Hááát szerintem mint az apukáját: Flóra is meg Viktor is :D

KépKép
yokka03

Férjed mit szólt,hogy fia lesz? Boldog? Vagy már nagyon lányos apuka volt? Te neked mindegy volt? Érezted,hogy fiú lesz?

evita10
Budapest IX. kerület

Na sziasztok!

Végre én is befutottam.

Manama: nem tudtam menni tornára, mert képzeld tegnap bejelentette a fővállalkozó, hogy a mai napon jön megnézni a lakást, de hogy mikor, azt nem tudta megmondani. Így itthon kellett várakoznom. Látogatásának oka pedig, hogy olyan durván vizesedik a falunk a hálóban, hogy csak na. Csöpög a fejünkre a víz. Szupi. Na mindegy.
De a csütörtökön megyek. És ha még áll, hogy esetleg felcsípsz vhol, megköszönném :). Mondjuk az Édesanyák útján. A legelején, ha minden igaz, van egy patika. Ott jó nekem, ha neked is.

Amúgy a vásárlással nekem is szerencsém van, mint Evitának. Nagy a család, dől a ruhácska. Bár annyira nagyon sok nincs, mert a kisfiúk állítólag teljesen leamortizálják a ruháikat, ezért nem nagyon tudták megtartani őket... De azért vmennyi van.

Tapasztalt anyucik. Mit gondoltok, hány db 56os és hány db 62es ruhát érdemes beszerezni? Mondjuk az alapöltözetből (body, rugdalózó). És ha már itt járunk. A minap pakolgattam a már meglévő darabokat és felmerült bennem, hogy még azt sem tudom milyen sorrendben kell feladni ezekra az apróságokra a dolgokat. Az világos, hogy a pelus a legelső :lol: 8) Jó vagyok, mi? Jól kikövetkeztettem. De azután? Mondjuk ha hosszú ujjú a body. Harisnya? Vagy csak kis zokni? Vagy semmi ilyesmi nem kell, ha a ruginak van zokni része is? Hát lehet, hogy kinevettek, de igen... Van még mit tanulnom :lol: :wink:

Őssejt téma :idea: . Nekem nagyon ajánlja az orvosom. Felmerült bennem, hogy vajon ő kap e részesedést, ha szerez kuncsaftot, vagy tényleg őszinte meggyőződése, hogy ez hasznos dolog :?: :!: Mi nagyon komolyan elgondolkodtunk a dolgon. 20 évig tárolnák külföldön, ha szükség lenne az őssejtekre, akkor a szállítást ők állják (tehát benne van az árban). 20 év után megkérdezik immáron a gyereket, hogy akarja e tovább tárolni, akkor nyilván újra fizetni kell. Ami biztos, hogy a rákos megbetegedéseket nem lehet gyógyítani vele. Valahogy úgy magyarázta az orvosom, hogy ami alapból "hibás" a babán, azt nem lehet javítani. Amit viszont lehet már Mo-n is. Kb 80 féle problémára megoldás már most is. Bőrnövesztés, szívizomújranövesztés (nem tom mi ennek a szép magyar megfelelője). Az biztos, hogy jelenleg még nem áll olyan szinten az orvostudomány, hogy mindenre tökéletesen tudja használni. Ami viszont tuti, ha ne adja az Isten, de történik vmi a gyerekkel és azt mondják, hogy csak Japánban tudják meggyógyítani (ha nincs őssejtje), akkor is kétségbeesetten kezdenék gyűjteni, a föld alól is pénzt keríteni, hogy el tudjam vinni Japánba. Sokan azért sem vetetnek le (még ha meg is tehetik), mert azt mondják, hogy minek, hiszen a csontvelőből ( :?: ) úgyis lehet termelni, tenyészteni. Csakhogy ez sem igaz, mert ha vki odajut, h ilyen termelésre szorul, addigra már a szervezete nem képes erre, olyan nagyon mert beteg.
A másik, ami bennünk felmerül, h oké, most ha meg is tehetjük és teszem fel, le is vetetjük a köldökzsinórvért, de mi lesz a többi gyereknél? Mert azt sajna nem láthatjuk előre, hogy mi lesz a következőnél, hogyan áll az ember anyagilag. Azt pedig, hogy az egyiknek van, a másiknak nincs... Bár tudom, testvérek között nagy esély van a megfelelésnek, de hát akkor is...
Van min gondolkodni, az tuti.

KépKép

Kép
szandriii

És a folyt.

Nagy lelkesen megnéztem a képeket én is. Éééés világbajnok babák ezek a fórumos babák :lol:

Suzy.
Ádi baba tündéri :D . Mekkora haj és mekkora szemek. Ennivaló. A tej miatt pedig ne szomorkodj! Majd a következő babánál :lol: . Azért drukkolok, hátha :wink:

Gabi.
Rolcsit is meglestem az új ágyneműjében :). Nagyon édes, még a végén én is rendelek és lesz egyengarnitúránk :lol:

Evita.
Ezek szerint Emma megkapja Lillus ruhácskáit :). Klassz. Kevesebb kiadás :)

Nomi.
megnézem neked megint a dvdt és ha lesz vmi okosság, ami még nem hangzott el, akkor írom. Jajj és Mirike... Áááá ez a csaj... Kis angyalka a dús ajkaival :D. Meseszép. És végre a vonalzót is látjuk :lol:

Böbe baba.
azért a te pocid is szépen alakul ám. Jó, hogy tettél fel képet. Ha elkészül, akkor a szobát is szívesen meglesnénk :wink: . Amúgy? Az egyéb dolgok beszerzésével hogy álltok? Babakocsi, ruhák és a minden... ?

Andi.
Nagyon klassz rólatok ez a közös fotó :). És milyen kis ügyeske ez a lány. Bár példát is kell mutatnia a többi babának. Ő a legidősebb itt igaz?

És Yokka.
Fiúúúúúúúú. Nagyon klassz :lol: . Gratulálok. Mit szólsz hozzá? És apa? Nevek? Jajj mesélj :!: Fiú. De jó :lol:

Lassan frissíteni kell a táblázatot is, mert volt/van változás majdnem naponta :)

KépKép

Kép
szandriii

Yokka. Van közös ismerősünk, most lestem meg iwiwen :wink:

KépKép

Kép
szandriii

Kétszer álmodtam kisfiúval és az elmúlt két három hétben már biztos voltam benne, de a 12 hetes uh-n is ezt éreztem. Sőt egy cigányasszony is megjósolta nekem a hétvégén :) de udvariasan megköszöntem és meg is jegyeztem hogy tudom. Apácska is fiút szült álmában...és szerintem az egész család fiúcskára vágyott inkább. Együtt voltunk bent uh-n is és megnéztük 4D-ben is megint...vagyis Apácska most először látta. Az öröm kb 10 percig tartott, most meg jöttek a munkahelyi gondok-kavarások. Védőnénihez elsétáltam egyedül mire hazaértem akkor is puffogott és hozzámvágta hogy én erre nem szólok semmit...most meg inkább kiment a Tiszára horgászni. Rossz egyedül nagyon...pedig annyira örültem...szerettem volna akár egy cukrászdával megünnepelni

KépKép
yokka03

Sziasztok!

Szandri! Gondoltam, hogy valami közbejött, hiszen nagyon rámozdultál a témára, nem hittem, hogy meggondoltad magad ;) A felcsípés jó és a patika is megfelelő. Csak csütörtökön inkább ne gyere, mert nem lesz torna (dec. 1-3 minden elmarad), de ne szegje kedvedet, majd jövő héten jöhetsz, akkor lesz mindkét napon!

Andi! Annyira édes a pici lányod ezen a vonalzón... tiszta jó fotókat raktok fel! Jól megnőtt és tényleg ügyes!

Yokka! Gratulálok a kisfiúhoz! Én egy jó darabig kisfiút éreztem, aztán meg voltam bizonyosodva arról, hogy kislány lesz, viszont mióta ilyen banzájt rendez a pocakban, kezdek visszaállni a kisfiú-témára (nem mintha lenne összefüggés...) Sajnálom, hogy a melós dolgok közbeszóltak. Ha közelebb laknál, akkor mondanám, hogy ugorj át (vagy én), aztán bevágnánk együtt egy sütit. Én már régóta áhitozom egy habos-csodás krémesre!

Gabi! Klassz az ágynemű, nem csodálom, hogy elcsábultál. De a még klasszabb alatta van ;) :lol:

KépKép
manama

Manama! Ari vagy, köszönöm. Nálatok még nem mutatta meg magát? Tök jó hogy már másodszor ingyen 4D-zek....most már élvezhető Uh-ra mikor mész???

KépKép
yokka03

Manama, köszi, akkor köv héten találkozunk tornán. És ha még akkor is vágysz arra a krémes sütire... :wink:

Yokka, lehet, h nem láttad, mert éppen egyszerre írtunk :oops: . (van közös ismerősünk iwiwen)

KépKép

Kép
szandriii

Halihó!

Mindenhol olyan cudar idő van, mint itt? Éjjel havazott valamicskét, most esik és a szél is erősen fúj. Természetesen nekem ma kell nyakamba venni a várost :( Nem igazán kívánom, de túl kell esni rajta!

Szandri! A süti dolgot nem felejtem ;)

Tényleg szép napot mindenkinek!

KépKép
manama

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?