Új privát üzeneted érkezett!

msrleo, teljesen igazad van, ha adottak lennének a körülmények sem biztos, hogy itthon szülnék, de jó volna végre szabályozni és megteremteni a lehetőséget rá...biztos évekbe vagy évtizedekbe telik, mire tényleg jól működne a rendszer, de egyszer el kell kezdeni...

Úgy látom, a lányok előnyben vannak a kívánságlistán...talán azért, mert olyan kevés van a belőlük...Nekünk a baráti körben a gyerekek 90%-a fiú (kb 15 gyerekről van szó összesen)...
20140901114303
 
 


Linácska: én nem hiszem...most még hagyd , de következőnél már kihagyhatod szerintem.

Nálam a kicsi januárban tölti a 3 évet, és megígérték, hogy felveszik az oviba (mert a nagyis ugyanoda járt, és a középső is oda jár, ugyanabba a csoportba..). De nagyon anyás, úgyhogy most, hogy változott a helyzet és nem megyek vissza dolgozni, úgy gondoltam, nem kínozom magunkat, itthon hagyom szeptemberig...az a fél év sokat számit. A középső is 3,5 évesen kezdte az ovit és könnyen ment. Férjem nem támogatja az ötletet, mert hogy rám férne a pihenés, amig a kicsi oviban van (délelőtt)..ez így igaz, bármit megadnék ennyi év után pár óra nyugalomért :D De azt is tudom, hogy csak sírás és baj lenne belőle, arról nem is beszélve, hogy folyton beteg lenne (most is állandóan az, mert vagy a suliban, vagy az oviban összeszed valamit, a többiek nem voltak ennyire betegesek) Szóval én megkímélném magamat ettől a stressztől, ha már nem muszáj....Jól emlékszem nagyfiamra, ő 2 évesen ment bölcsődébe, utána oviba, és majdnem 5 éves koráig utált járni, minden reggel ordítva kellett betuszkolni az ajtón :( Igaz, utána jól elvolt, de a reggeli cirkusz nem volt valami kellemes..na ezt most kihagynám..középsőnél nem volt ilyen.
20140901114303
 
 


Brunhild,
Lili nálunk 21 hónaposan ment oviba. Itt nincs bölcsi (ha minden igaz, szeptembertől lesz), és egy magánoviba adtam be. Első naptól kezdve ott maradt, ott aludt, minden. Kérdeztem, hogy hogy legyen, mondta az óvónéni, hogy hagyjam itt, és majd telefonál, hogy ha úgy látja, hogy jöjjek érte. Délután fél négykor gondoltam, hogy most már azért érte megyek :lol: A terv ugye az volt, hogy Lili végig oda jár, és Levi is megy vele, de hát máshogy alakultak a dolgok, nagyon leromlott a minőség, már gyerekeket vertek, alig kaptak kaját, és mikor szóvá tettük egyszerűen közölte a csaj, hogy ne hozzuk többet a gyereket, inkább visszaadja a pénzt. Így járt 7 kisgyerek. Na mondjuk ezeknek a gyerekeknek soha olyan jó dolguk nem volt, mint ezután, együtt maradtak, egyik anyuka megengedte, hogy náluk legyenek napközben, velük együtt kidobta az óvónéni a kedvenc fiatal óvónénit is, úgyhogy ő vigyázott rájuk... most is együtt vannak az új oviban.
Levi más, félek ettől a családi napközitől, hogy hogy marad ott, mert még a családtagoknál is üvölt. Jó, pár percig, aztán semmi baja, de kíváncsi leszek. Lili ovijába már szó nélkül bemegy, nyújtja a kezét az óvónéniknek, hogy vigyék be, remélem itt is megszokja majd arra a néhány hónapra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

 
 

Sziasztok!

Rókakoma, minden okés veletek? Ugye csak a suli miatt nincs időd írni? Ha tudsz, azért jelentkezz!

Brunhild, te jól vagy? Pihensz szokat, ugye?

Na, befejezem az aggódó anyucit. Már nem emlékszem, ki írta, hogy megy az Istenhegyi Klinikára. Ezzel kapcsolatosan lenne kérdésem: a kombinált teszt kiválthatja az amniót? Igen, tudom, hogy az előző elvileg 100% pontosságú, az utóbbi csak 95% körül van, viszont az előzőnél nincs vetélési kockázat, igaz? Nagyon gondolkodom rajta, mert fogalmam sincs, hogy lehet két kisgyerek mellett megoldani, hogy 1 hétig pihenjen (feküdjön) az ember...

Linacska, apa és én (természetesen) mást szeretnénk. Ő fiút, nekem viszont bejöttek a csajok, szóval nem tudom, melyiket akarod beírni. :)

Nálunk a kicsi volt olyan, mint amilyennek Levit képzelem a leírásod alapján. Nem nagyon szerette az idegen helyzeteket és embereket, és gyakorlatilag apán, anyán és a nővérén na meg az otthonunkon kívül minden más idegennek számított nála. ;) Másfél évesen kezdte a családi napközit, és könnyebben ment, mint gondoltuk. Tulajdonképpen azt kell hogy mondjam, hogy jót tett neki, kinyílt tőle, kevésbé lett félénk, és barátokat szerzett. Szerintem ne félj Levivel, ő is meg fogja szokni hamarabb, mint gondolnád!

Honey :lol: Ti mikor akarjátok elmondani a gyerekeknek?

Én nem tervezek otthonszülést. Lillát 10 nappal hordtam túl, és még akkor sem voltak fájásaim, szóval szerintem szülésindítás és rásegítés nélkül én örökre terhes maradnék. :roll:

Ma 3-ra megyek nőgyógyászhoz. Kérhetek drukkokat?

anabique
Budapest
 
 


drukkdrukk :)

rokakoma2vel mi lehet?
hopihe79
Budapest
 
 


mit írjak, ha lányt szeretnék és sztem fiú lesz? :)
hopihe79
Budapest
 
 


Anabique!

Persze, hogy kérhetsz drukkokat! Mennek is! :D
Tuti renben lessz minden!
Én voltam aki írtam, hogy megyek az Istenhegyire!
Fogalmam sincs, hogy kiváltja-e az aminot de remélem mert én nem szeretnék még ezek után plusszban aminot is csináltatni!
Elküldött a doki az Istenhegyire! Hát nagyon remélem, hogy ez elég neki! Hát az biztos, hogy a kombinált tesztnél nincs kockázat a vetélésre! Hiszen az csak egy vérvétel!
Na igen arról meg ne is beszéljünk, hogy nekem is 4 gyerek mellett feküdni lehetetlenség lenne!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca
 
 


Hello!

Ma már én is pecsételgetek! De kit érdekel, hányinger még mindig megvan hőm az egekben ilyeneken már nem bosszantom magam. Egyébként most kellene megjönnie :wink:

Ana drukk!

Rokakoma???
klarissza36
Kecskemét
 
 


Linácska, nekem is ilyen volt a nagy, mint Levi, és úgy tünik, a kicsi is ilyen..még az apjával is alig marad el...Az ovónéniket ő is ismeri már, de nem hiszem, hogy ott maradna nélkülem.

Te írtad tegnap, ugye, hogy fájdogál a hasad? Nekem is fájdogált tegnap egész nap, megpróbáltam sokat pihenni. Ma már jobban érzem magam, és úgy tünik, a barnázás is elmúlt, remélem így is marad!

Anabique, jobban köszi! Szerintem azt ird be a táblázatba, amit Te szeretnél :wink:
Mi még nem mondtuk el, egyelőre nem is tervezem, de lehet hogy gyanút fognak, főleg a nagy fiam... Mondta ma reggel, hogy este süssek palacsintát :shock: Mondtam, hogy én már nem! Nem tudok... Ő: Hogyhogy nem tudsz, máskor is sütöttél... Mondom igen, tudok most is, csak sokat állni nem tudok.. (és merek, de ezt már csak gondoltam...) És naná, hogy drukkolunk!!!! És várjuk az élménybeszámolót! :P

Honey :lol: Azt írd be, amit szeretnél.... Mi is így vagyunk, kislányt szeretnénk, de valoszínű, hogy megint fiú lesz :)
20140901114303
 
 


anabique dukolok neked!

rokamama2:?

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye
 
 


Sziasztok!
Kepzeljetek, DOBOG A SZIVE!!!!!!! 5+6 hetesen!
Nem tudtam irni, mert este ejfelre ertünk haza, ma peddig vegig zenekaron voltam!
Minden rendben!!!! Az orvos is nagyon örült! Mind a ketten lattuk a kis szivecsket! Azt mondta, hogy minden rendben, nem lat beverzest, cisztat, semmit ... ugyhogy valoszinüleg megserült a mehszaj! Olyan nagyon boldogok vagyunk!!!!!
Nagyon köszönöm nektek a drukkolast, a megnyugtatast!!!!
rokakoma2
Budapest XIII. kerület
 
 
 


Sziasztok!

rokakoma, de jó! :) Megnyugodtál? :)

Nálunk nincs vágy a nemet illetően, tök mindegy, hagyjuk üresen azt a rubrikát :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Rokakoma2!

Nagyszerű! :D
20140901114303
 
 


Rokakoma, végre! :) És ezek szuperjó hírek!
Lányok, köszi!!!!!! :)

anabique
Budapest
 
 


Rókakoma!

Végra! nagyon örülök ,h minden rendben!

Anabique!

Drukk mára!
Talán karácsonykor elmondjuk nekik,de szeintem sejtenek vmit :wink:
Én is fogok menni az istenhegyire chorion biopsziára.nem csináltatok semmilyen tesztet.engem az nem nyugtat meg.amúgy is hipohonder vagyok.tudok negatív dologról sajnos ezekkel kapcsolatban.

Brunhild!

Én kisfiút szeretnék,és most úgy érzem az is lesz :wink:

Ildóca!
Nem váltja ki az amniót,sajnos.de ha gondolkozol rajta,akkor inkább a chorion,mert azt hamarabb végzik.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32
 
 


Nekem még két hét a következtő ultrahangig (sőt, két és fél), és most úgy érzem, addig megőrülök.. :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Honey, milyen negatív dolgokra gondolsz? És miért hiszel jobban a chorionban? A chorion mennyivel ad pontosabb eredményt, mint az amnio? Mindkettőnek ugyanaz a kockázata, nem?

anabique
Budapest
 
 


Anabique, en is drukkolok!!!

Nekünk teljesen mindegy, hogy mi lesz ... elsö gyerek :)
Es mi sem szeretnenk tudni elöre a nemet (elvileg) ... aztan majd kiderül, hogy kibirjuk e :)
Egyebkent 22 eves vagyok es a korhazat nem tudom, meg gondolom ugysem nagyon ismeritek az ittenieket!

Meg utana kell kerdeznem, de en ugy tudom, hogy Ausztriaban nincs is benne az orvos. Csak szülesznöt lehet valasztani, ha valami baj van, akkor pedig az ügyeletes megy be ... eleg fura :S

Mindenkinek jo adventi keszülödest! Nem tudom milyen nalatok az idö, de ha olyan, mint itt, akkor jo gyönyörködest a gyönyörü havas tajban is! :)
rokakoma2
Budapest XIII. kerület
 
 
 


anabique mennek a drukkok!
én mától táppénzen vagyok. Nem mindha gondom lenne, csak nekem ez így jobb.
Olyan jó, hogy rendeződtek a dolgok mindenkivel!

Kép
Kép
Kép
gydavid
 
 


szerintetek az lehet baj, hogy mindig 36,6 és m7,2 között volt a hõmérsékletem, most meg furán éreztem magam, megmértem, és csak 35,7. az nagyon kevés. ugye? :(
hopihe79
Budapest
 
 


Anabique!

mind a kettő ugyanolyan pontos erdményt ad.csak én úgy gondolom,hogy ha ne adj isten valami olyan gond van,ami miatt én nem tartanám meg,akkor inkább egy 12-13 hetes magzatot,mint egy 18 -20 hetest vetetnék el.

negatív: mikor most voltam a dokimnál,előtte 2 héttel született egy súlyos genetikai rendellenességgel baba(Pattau-szindrómás),nála is csináltak kombinált tesztet,stb.,negatív volt minden eredménye.jó,én aláírom,hogy szerencsétlen pont beleesett abba a 2 %-ba.és hogy nagyon kicsi az esély rá hogy ez gyakran előforduljon.és ezzel nem leírni akarom ezeknek a teszteknek a pontosságát,mert biztos jók,és adnak egy támpontot.
Ne is foglalkozzatok velem,én ilyen vagyok,b.sz..ri,és csak a magam megnyugtatására csináltatom meg.meg az is hogy ha már így alakult,és van 3 egészséges gyerekem,nehogy véletlen ez betegen szülessen.mert az azért szerintem igencsak megsínylené a család.és én őket is nézem..nekem ez a véleményem.
na jól van ,nem papolok tovább :lol: .

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32
 
 


honey! Ezzel tulajdonképpen azt akarod mondani,hogy amnioval ez a betegség /Pattau-szindróma/ is kiszűrhető lett volna.
Valamiért úgy rémli, hogy közülünk írta valaki, hogy chorion-t már nem csinálnak, vagy tévedek?
Ezek szerint te nem csináltatsz kombináltat, csak amniot?

Kép
Kép
Kép
gydavid
 
 


hopihe,
igazából a reggeli hőmérséklet a mérvadó, mikor még ki sem keltél az ágyból.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Gydavid!

Én mondtam,h choriont nem csinálnak,csak a Bajcsyban,vagy magánban,a géndiagnosztikai központokban.vidéken nem tudom.én az istenhegyiben csináltatom meg a Hajdú doktornővel a 12ik héten.Azt mondták már másnap meg tudják mondani az eredményt.

Amnióval ki lehetett volna szűrni ezt a betegséget (13as szindróma más néven)
Nem csináltatok se kombináltat,se integráltat csak a choriont.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32
 
 


Na sziasztok,

Köszönöm a drukkokat! Szerencsére minden rendben van :))), manóka szíve szépen kalapál, ülőmagassága 21 mm, ez megfelel korának. Ha lesz időm, majd teszek fel uh képet.

Rákérdeztem az amnióra, hát kb azt mondta a dokim, mint Honey. Az amnió és a chorion ugyanazt szűri, csak az egyiket korábban csinálják meg, így korábban lehet dönteni adott esetben. Mindkettő 100% pontosságú, és "mellékhatásként" a baba nemét is meghatározzák. A kombinált teszt szerinte max 90%-osan megbízható, így azt kell mindenkinek eldöntenie, hogy a 100%-os bizonyosságért cserébe vállalja-e az 1%-os vetélési kockázatot. Ha apa hazaért, átbeszéljük a dolgot.

Honey, köszi, hogy leírtad az esetet. Elég rémisztő, hogy kombinált teszt mellett sem tudták kiszűrni. :((( Nem tudod, a Bajcsyban is fizetni kell a vizsgálatért? Most nem találom sehol, de az Istenhegyiben mennyit kérnek ezért? És amit még nem tudok, a chorion után kevesebbet kell pihenni, mint az amnio után?

anabique
Budapest
 
 


Gratulálok a jó hírekhez :) de jó Neked! :)

linácska: köszi, közben vettem egy tesztet, ne parázzam túl magam, mostanában nekem se nagyon vannak tüneteim, de a teszt rögtön pozitív lett, szóval megnyugodtam kicsit.
az amnio és a chorion szûrés egyaránt 1 %-os kockázatú? kinek ajánlják elsõsorban?
Õssejt bankban gondolkodik valaki?

pihe
hopihe79
Budapest
 
 


Tudom, hogy még mindig nem sok látszik, de hát ez "ő" (ott baloldalt). Balra van a buksija, jobbra, a másik gombóc, az meg a teste. És egyedül van, szóval nem ikerterhesség. :)

Kép

Hopihe,
Én úgy tudom, hogy mindkettő 1%-os kockázatú, és elsősorban a 35 év feletti anyukáknak javasolják, bár biztos van más rizikófaktor is, aminél megfontolandó. És mi igen, gondolkodunk őssejttárolásban is.

anabique
Budapest
 
 


Anabique, örülünk veletek! és várjuk a fotót :D

Én nem értek ezekhez a tesztekhez, csak attól tartok kicsit, hogy az én dokim is ezt ajánlotta, amikor mondta, hogy ezt a vizsgálatot most a Bajcsyban csinálják és ingyenes..de mintha valami szúrásról is beszélt volna..csak hadart, és nem értettem..szóval én nem vagyok hajlandó hasba-szúrkálásba belemenni, 3 gyerek mellett nem tudok napokig feküdni és kímélni magam, úgyhogy ha ezt ajánlotta, én kihagyom..és bízom benne, hogy most negyedszer is minden okés lesz..De lehet, hogy csak ultrahangról beszélt, amit eddig a Schöpfiben csináltak, na az jöhet. Annyit mondottt még, hogy 3 hónaposan kell elvégezni :roll: Van egy telefonszámom, ahol időpontot kell kérni, majd először megkérdezem, hogy miről is van szó...biztos hűlyének fognak nézni, hogy nem tudom, mire akarok időpontot kérni :oops:

Hopihe, biztos minden rendben van! De ennek megállapításához egy teszt nem jó, mivel mondjuk egy vetélés után még pár hétig tart, amig a hcg teljesen leépül a a szervezetben... De azért biztos jó érzés volt megbizonyosodni róla, hogy pozitív lett a teszt :lol:
20140901114303
 
 


Anabique, gyorsabb voltál, mint én :D

Nagyon formás, úgy látom, megint kislány lesz :lol:
20140901114303
 
 


Brunhild,
:D :D :D

Nekem még annyit mondott a dokim, hogy két problémamentes terhesség sem garancia semmire. :(

anabique
Budapest
 
 


anabique: alányoknál is levetettétek? hol érdemes? nézelõdtem kicsit a neten, a krio.hu-n vannak most akciók is. és ha délelõtt kötöm meg a szerzõdést -1% :)

igen, tlnyleg jó érzés volt, fõleg, hogy mikor az elején teszteltem, szinte csak a lelki szemeim látták a 2. csíkot, most meg erõsebb lett, mint a kontrollcsík :) még több, mint egy hét az elsõ UH-ig, valamivel le kell foglalnom magam :) most épp vacsit fõzök.

pihe
hopihe79
Budapest
 
 


olyan izgi lenne, ha kiderülne valakinél, hogy 2en vannak :)
hopihe79
Budapest
 
 


Rókakoma,
de jó, hogy minden ok!!! És hogy Te milyen fiatal vagy:-)


Anabique,
gratulálok!!! Érzel amúgy a terhességből valamit? Én alig birom kivárni azt a 2,5 hetet, mikor újra mehetek. Remélem minden ok, mert tünetem az nem nagyon van. Max. annyi, hogy nem kívánom a délelőtti tejeskávémat. Ma ki is hagytam.

Húúú, én nem szúratnám hasba magam. Mondtam is a férjemnek, hogy 35 felett nem szülök :lol: Na de én ilyen vagyok, félek a tűtől, a fogam is inkább injekció nélkül idegeltetem ki.

Na ma végre kiderült, hogy dec. 17-től vettek vissza dolgozni. Ha minden igaz, február 23-május 18-ig kell ténylegesen dolgoznom is.

Anabique,
Levi amúgy nagyon nyitott személyiség, mindenkivel barátkozik, csak én legyek ott. Lili a fordítottja, ő elvan bárhol, de az oviban is pl. egyedül játszik inkább, meg itthon is. Mikor jöttek augusztusban az óvónénik családot látogatni, akkor is egyszerűen hátat fordított nekik, még szerencse, hogy Levi mentette a helyzetet, mert ő odament hozzájuk, ismerkedett.

A családi napközibe először nem akart Levi bejönni, lógott rajtam..., aztán kb. 5 perc múlva elmerészkedett pár méterre játszani, 1 óra múlva meg már megsiratta az egyik 3 éves kislányt, úgy elszedte tőle a játékot. Most majd hetente bemegyünk játszani, ismerkedni, és februártól beíratom rendesen, hogy mire 23-án megyek dolgozni már flottul menjen minden.

Brunhild,
igen, nekem fájt a hasam, de aztán el is múlt. Pedig a férjem úgy felhúzott tegnap, hogy majdnem hazaköltöztem anyuhoz. Az a tipikus pasi, aki elront valamit, és abban a pillanatban keres egy bűnbakot, aki természetesen én vagyok. Mikor pl. rányitotta Levi kezére a bejárati ajtót, lecseszett, hogy miért nem szóltam. Na én ott sem voltam, a lakás tök más részében épp öltöztem, ő egyedül hagyta a gyereket, kiment, gyerek utána, és mikor visszajött ugye szegény gyerek ott állt négykézláb az ajtóban. Na mindegy, tegnap Lili kreatív fiókját borította ki, és mi voltunk a hibásak, hogy miért ott vannak a gyöngyök? Hát könyörgöm, mert ott a helyük, mindig is ott voltak. Na mindegy, nincs hibátlan ember.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


rokamama2 gratulálok.Örülök hogy minden rendben van.Remélem megnyugodtál.

Anabique:gratulálok.

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye
 
 


Köldökzsinórvért mi Levinél levetettük, annyi pénz volt már az egészségpénztári számlán, hogy nem tudtuk mire költeni (a férjem cége pakolja rá), úgyhogy gondoltuk erre érdemes. Bár a 2. vérvételen még technikai okokból nem voltam, nem tudták volna hova elszámolni TB alapon, de most hogy újra babát várok, most már el tudják, úgyhogy meg is csináltatom.
Mi a Krio-nál vetettük le, minden hónapban vannak akciók, nekünk 50.000Ft kedvezményt adtak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Hú Anabique, azt hiszem mindegyikünk mesélhetne ...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.01.28 22:06-kor.
20140901114303
 
 


Honey! mesélj még a chorion-ról!!!! neked már volt? mennyire fáj? mennyi ideig kell feküdni vele? hogy lehet oda eljutni ahol te csináltatod? mennyibe kerül, ha fizetős?
LÉGYSZI!!??

Kép
Kép
Kép
gydavid
 
 


Rókakoma gratulálok! Ezennel az aggódás ünnepélyesen megtiltva. :D

Anabique! Megesküdtem volna, hogy ikrek. Amúgy mi az ott a jobb oldalon, nem mondták? Húgyhólyag?Egyébként gyönyörű a baba, nagyon szépen látszik.

Mi a két fiúnak a krionál vetettünk le vért. Most nem fogunk. Azóta hallottam egy előadását a gyermektranszplantációs fő-fő gurunak. Neki több gyereke van, egyiknek sem vetetett le. Úgy fogalmazott, hogy kb. annyi értelme van, mint telket venni a Holdon. Vagyis még abszolút gyerekcipőben jár ez az egész őssejt dolog.

Én szerdán megyek UH-ra.

Ma a TESCO-ban téptem egy kis zacskót a kenyereknél és elbujdostam az egyik sarokba, mert tényleg azt hittem, hogy kidobom a taccsot. Végül sikerült hazahoznom. Szörnyű.
jjucuss
Eger
 
 


Hopihe,
Levetettük, igen. Egyszer a Krionál, egyszer meg a Zelionnál, mert a második alkalommal meg lettünk győzve, hogy a Krio módszere nem is jó. :/ Hogy őszinte legyek, én is azt hiszem, hogy részben marketingfogás az egész, és hajlamos vagyok jjucuss véleményét osztani, miszerint az értelme tényleg kb annyi, mint telket venni a Holdon. Ráadásul irdatlan pénz... Viszont mi azért gondolkodunk rajta mégis, mert hát sosem lehet tudni, és ha olyan helyzetben lennénk, hogy valamiért kéne, akkor meg soha nem szabadulnánk a lelkiismeretfurdalástól, hogy anno nem gondoltunk erre. Az is rossz, hogy kettőnél levetettük, most épp a harmadiknál ne tegyük?

Linacska,
Érzek... :shock: Egész nap hányingerem van, csak az étkezés idejére múlik el. Előtte és utána pocsék. Ráadásul puffad a hasam, és néha úgy mozog, mintha egy 6 hós baba rugdosna belülről. Borzasztó. Az elmúlt 2 hónapban még fogynom is sikerült, na nem sokat, csak 1-2 kilót, de éppen ezért volt megnyugtató látni, hogy Pöttömke viszont akkora, amekkorának lennie kell.

Én sem szívesen szúratom magam hasba, de elmúltam 35... Találtam egy ilyet:
http://gendiagnosztika.hu/gendiagnoszti ... -bovebben/
Az anyai életkor szerinti Down-kór kockázatát írja le.

Jézusom, injekció nélküli gyökérkezelés?!?!?!?! Te, ahhoz is tűt használnak!!!!!! :shock:

Jjucuss,
Azt nem tudom, mi az ott jobb oldalt, de engem is aggasztott, ezért kérdeztem rá, tuti egyedül van-e. :lol: Elsőre, max másodikra még jó poén, ha ikrek, de most már elég lesz egy is. :)

Őszinte részvétem a hányingered miatt. Vagy jól értem, hányás is lett belőle? :(

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat!!!!! :)

Hát ja, pasik... :shock:

anabique
Budapest
 
 


Hello!

Rókakoma gratula!

Mivel ma én is pecsételtem és egy darab alvadt vér is kijött felhívtam a dokim aki azonnal berendelt. Az uh-n viszont szerencsére?nem találtak semmi kórósat babó 11 mm. Szikhólyag 4,5mm. Viszont akkor a méhszájammal lehet gond :(

Én is 36 felett vagyok, de semmi extra vizsgálatra nem gondoltam :oops:
klarissza36
Kecskemét
 
 


jjucuss: jujj, ez kellemetlen lehetett :(

klarissza: hát gondolom megijedtél a vértől... jó, hogy minden rendben van :!:

Jó éjszakát mindenkinek!
20140901114303
 
 


Gydavid!

Ugyanakkora a kockázat,mint az amniónál.1-2 napot kell pihenni utána.nem egész napos fekvés,csak emelni nem nagyon szabad,forró fürdőt nem.
méhlepényből vesznek mintát,először lidokainnal leérzéstelenítik a hehyét,aztán szúrnak.nekem nem volt,de azt mesélik,h nem fájdalmas,csak kellemetlen.pár perc az egész.én is utálom a tűket,meg a szurit is,de bármit kibírok,csak h egészséges legyen.
Az istenhegyiben 60ezerért csinálják,gondolom a bajcsyban még nem kell fizetni,de ott nem rendel a hajdú doktornő,én meg csak vele csináltatom.ő a legprofibb.

Anabique!

Gratula az uh-hoz,kis édes.nagyon várom már hogy én is lássam az enyémet,de majd csak jövő hét végén láthatom.

Tegnap bementünk kajálni urammal egy helyre itt gyöngyösön,ott dolgozik a szomszéd csajszi.rám nézett és csak annyit mondott: Csak nem?! Hát de.ennyire látszik,mint egy 5 hónapos.már kismama farmert hordok.mi lesz így a végén????

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32
 
 


Drukkolok ám mindenkinek!
Én még mindig nem mentem el orvoshoz :wink:

Linácska
Valami olyasmiről van papírom :wink:

Kombinált teszt
Vérben nézi különböző anyagok szintjét. Azok alapján STATISZTIKAI módszerek alapján megbecslik, hogy egy-egy bizonyos betegség milyen arányban fordulhat elő.
Vérvétel eredményét nagyon sok tényező befolyásolja...

Chorionboholy-biopszia: korábban végezhető el, nagyobb a vetélés kockázata, viszont nem minden kórkép ismerhető fel (nyitott gerinc)

Vizsgálatok előtt viszont egyet érdemes végiggondolni. Mit teszel, ha pozitív az eredmény?

Őssejt
Mi biztosan nem!!!!



http://www.vitalitas.hu/konyvek/genetika/gen2.htm

Kép
mrsleo
Debrecen
 
 


mrsleo,
és hogy birod, hogy még nem mentél el orvoshoz? Vagy msrleo mondjuk radiológus, és már rég csinált magának egy UH-t? :lol:

Klarissza,
de jó, hogy nálad is minden ok. Ilyenkor melyik kórházba mész, ha hirtelen kell?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Szép jó reggelt, és tünetmentes napot mindenkinek! :)
valószínûleg lesz egy szörnyû tárgyalásom, szóval próbálom gyûjteni a pozitív energiákat, és közben megõrízni higgadságom. :) nem lesz egyszerû

mrsleon és rajtam kívül már mindenki volt legalább egyszer orvosnál?

mrsleo: Te mikor mész?

pihe
hopihe79
Budapest
 
 


a kombinált teszt se mutatja ki a nyitott gerincet,arra is csak max az afp erdmény alapján lehet gyanakodni,meg uh.de hát ezek úgyis benne vannak a terhességi szűrés protokollban.
Azt mindenkinek elmondják,h csak akkor csináltassa meg az amniót,v choriont,ha pozitív eredmény után nem tartja meg a babát.

Mrsleo!

elárulod? mármint h milyen doki vagy? :lol:

Hópihe!

Te meg ügyvéd vagy?vagy a Te tárgyalásod lesz?ne idegeskedj!

Brunhild!

Mi a helyzet?megszűnt a görcsölés?

Klarissza!
És nálad van még valami?

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32
 
 


Sziasztok!

Én jól vagyok, már ami hasamat illeti, nem görcsölök, nem vérzek, remélem minden okés! Egy baj van, a kicsi fiam elkezdett csúnyán köhögni a tegnap és az éjjel belázasodott, jóformán semmit sem aludtam, olyan vagyok mint egy mosogatórongy..reggel elvittük orvoshoz, szerencsére a tüdeje tiszta (attól féltem, tüdőgyulladás), úgyhogy marad a szirup...csak azt nem tudom, hogy bírom ki mai napot :cry: ...
20140901114303
 
 


Brunhild

Jobbulást kicsi fiadnak!küldünk gyógypuszit!

Más:
Ti beoltatjátok magatokat influenza ellen?

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32
 
 


brunhild: Kitartás! és gyors gyógyulást persze!

honey32: elvileg a veszélyeztetett csoportba tartozunk influenzailag. nem? bár én nem szoktak beoltatni, lehet elgondolkozom rajta, és kikérem nõgyógyászom véleményét. :)
nem ügyvéd, mérnök.

pihe
hopihe79
Budapest
 
 


Sziasztok.

hopihe79 még én sem voltam orvosnál.Úgy tervezem hogy dec. 9.-én megyek.

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?