Rókakoma,
de jó, hogy minden ok!!! És hogy Te milyen fiatal vagy:-)
Anabique,
gratulálok!!! Érzel amúgy a terhességből valamit? Én alig birom kivárni azt a 2,5 hetet, mikor újra mehetek. Remélem minden ok, mert tünetem az nem nagyon van. Max. annyi, hogy nem kívánom a délelőtti tejeskávémat. Ma ki is hagytam.
Húúú, én nem szúratnám hasba magam. Mondtam is a férjemnek, hogy 35 felett nem szülök
Na de én ilyen vagyok, félek a tűtől, a fogam is inkább injekció nélkül idegeltetem ki.
Na ma végre kiderült, hogy dec. 17-től vettek vissza dolgozni. Ha minden igaz, február 23-május 18-ig kell ténylegesen dolgoznom is.
Anabique,
Levi amúgy nagyon nyitott személyiség, mindenkivel barátkozik, csak én legyek ott. Lili a fordítottja, ő elvan bárhol, de az oviban is pl. egyedül játszik inkább, meg itthon is. Mikor jöttek augusztusban az óvónénik családot látogatni, akkor is egyszerűen hátat fordított nekik, még szerencse, hogy Levi mentette a helyzetet, mert ő odament hozzájuk, ismerkedett.
A családi napközibe először nem akart Levi bejönni, lógott rajtam..., aztán kb. 5 perc múlva elmerészkedett pár méterre játszani, 1 óra múlva meg már megsiratta az egyik 3 éves kislányt, úgy elszedte tőle a játékot. Most majd hetente bemegyünk játszani, ismerkedni, és februártól beíratom rendesen, hogy mire 23-án megyek dolgozni már flottul menjen minden.
Brunhild,
igen, nekem fájt a hasam, de aztán el is múlt. Pedig a férjem úgy felhúzott tegnap, hogy majdnem hazaköltöztem anyuhoz. Az a tipikus pasi, aki elront valamit, és abban a pillanatban keres egy bűnbakot, aki természetesen én vagyok. Mikor pl. rányitotta Levi kezére a bejárati ajtót, lecseszett, hogy miért nem szóltam. Na én ott sem voltam, a lakás tök más részében épp öltöztem, ő egyedül hagyta a gyereket, kiment, gyerek utána, és mikor visszajött ugye szegény gyerek ott állt négykézláb az ajtóban. Na mindegy, tegnap Lili kreatív fiókját borította ki, és mi voltunk a hibásak, hogy miért ott vannak a gyöngyök? Hát könyörgöm, mert ott a helyük, mindig is ott voltak. Na mindegy, nincs hibátlan ember.