Új privát üzeneted érkezett!

HELLÓ MINDENKI!!!!!

Menion!
De jó,hogy jelentkeztél! :lol: Szuper,hogy otthon vagytok!
Szép lassan bele rázódtok majd és megszokjátok egymást.Te meg megszokod,hogy most már ő is ott van és plusz feladataid vannak. :lol:
Háááát a ruha..................igen én is bajban voltam,mert ugye mi 48,5 cm voltunk és hát nem erre készültünk,de én a turiban sima fehér rugit találtam,szerencsére azok nem voltak olyan kelendőek és volt mindíg pár darab.Olyan 50-es nagyságúak,ha elküldöd a címedet szívesen fel adom postán. :wink:
További kellemes baba-mama napokat nektek!!!!
Gyere,ha időd engedi!

Megnéztem az új képeket a kis Annáról,hát tündéri szöszke baba!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Menion, annyira de annyira kis édes ez a szöszi pindó lány :D Könnyekig hatódtam megint :oops:

Manama, tegnap én is jól kicsináltam a lakást és psze vele együtt magamat is. Estére annyira elfáradtam... Ennyire még nem fájt a hátam, derekam, farcsontom. Pedig napközben nem éreztem olyan vészesnek a dolgot.

Evita, azért látszik a poci növekedése. Bár valóban nem volt most olyan meglepő számomra a változás, mint az előző esetében. De azért látszik az :lol:

Pont most hívott barátnőm, hogy mennyire durván nagy már a hasam... (neki most 2 hónapos a 2. kisfia). Amúgy mindenki ezzel riogat, hogy brutál. Iwiwre is írják, hogy nekik 37 hetesen volt ekkora :). Hát, Imrus beindult úgy tűnik. De nem baj.

KépKép

Kép
szandriii

Menion
De jó,hogy otthon vagytok! :lol: :lol: Majd belejössz hamar mindenbe! :wink: Azért fárasztó az is,hogy fejned kell neki a tejet, sokkal több időt vesz el, mintha szopizna! Ügyesen növöget Anna baba. Hihetetlen milyen szőke hosszú haja van! Én még ilyet nem láttam, csak fekete sűrű hajú babákat, de szőkét... :roll: :lol: :lol: :lol: Nagyon cuki!!! :lol: :lol: :lol:

Manama
Hogy sikerült a kifli? Te is aztán dolgoztál sokat!! :lol: :lol: Ügyi vagy! Azért nem kell megerőltetni magad! Pihenj is!

Szandri
Tényleg nem látványos! Hát most ennyit nőtt! Pedig mostanában sokat fájt, meg feszült! Érdekes! A Te pocid viszont jó nagyot nőtt! Nagyon szép! Szerintem az kicsi,hogy valakinek 37 hetesen ekkora! De hát mindenkinek más ütemben nő! Valakinek tényleg nagyon pici hasa van, és már úgy megy szülni! Alkati kérdés! Imrusnak kell a hely!

Vivi, Orsi
Hogy vagytok????

Gabi
Valami hír Cipikéékről? És Ti hogy vagytok?

Írtam most Erikának sms-t hátha válaszol, mert már idegesít,hogy nem tudunk semmit róluk! :cry:

Nálunk megy a felújítás nagyban minden poros, már kezdek belenyugodni! Megéri, mert tudom,hogy szép lesz majd a végeredmény! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés...mindketten jól vagyunk.
Sajnos nem birok jönni ,Ádámka nappal nem sokat alszik hasfájos és észre vettem h a széklete elég kemény...főztem kamilla teat és meg itta,remélem ez segít rajta.
Tejcsim sajnos nincs sok 40 ml-ert fejtem ki tegnap este és azóta még nem gyült össze nagyon puhák a kebleim.

Köszönöm mindenjinek a gratulációt!

Milyest lesz időm és Ádámka is alszik vissza olvasok és reagálok és természetesen képeket is rakok fel és be számolok mindenről ami velünk történt.
Ádámka 3 óránként eszik van étvágya szerencsére.A 2 etetés közt kap 40 ml teaát,remélem nem baj h adok.
Gabi!Te szoktál adni teát a picinek?

Még annyit h a jövőhéten kedden Ádámka 3 hetes lesz...hogy repül az idő. :lol:

Suzy!szorítok h minden rendben legyen veletek!!!!+++++++++++

Evita!Köszönöm hogy írtál a lányoknak.

Orsi!megy a drukk!+++++++++++

Most mennem kell.

Szép napot mindenkinek!!!

Puszi

Kép
erika12

Erika
Örülök,hogy jelentkeztél! Sajnálom,hogy Ádámka pocakfájós! Remélem hamar elmúlik! Remélem tejcsid is több lesz!
Várunk nagyon, de megértjük,hogy nincs időd! Várjuk a fotókat is!!

evita10
Budapest IX. kerület

Erika, örülök, h jól vagytok :)
Én amúgy azt gondoltam, hogy szülés után majd szépen el-eltünedeznek az újdonsült anyucik, de le a kalappal mindenki előtt! Fantasztikusak vagytok, hogy a rengeteg újdonság, feladat, küzdelem mellé még a fórumozók is beférnek...
Szóval egy őszinte csodálótok már biztosan van :lol:

Remélem majd én is ilyen ügyi leszek. Vagy vmi hasonló :oops:

Péntek lett megint. Én meg duzzogós hangulatban. Ma éjjelre egyedül maradok :cry: Az én férjem a szokásos évi céges bulira megy Villányba, ahová kismama már nem való :( . Büntiben vagyok. És duzzogok :( :roll:

KépKép

Kép
szandriii

Szandri
Hát sajnálom,hogy egyedül leszel! Az nem túl jó! :cry:
Te is biztos ügyi leszel nagyon, és jössz minden nap írogatni!!!
Nézz meg valami jó kis filmet! Vígjátékot vagy valami ilyesmit!

evita10
Budapest IX. kerület

Suzyval tartom a kapcsolatot!Sajnos úgy néz ki még maradnak pár napot :cry: nagyon ki van már,a csecsemősök tök bunkók,fáj a hasa és sokat sír (én is sokat sírtam).
Utoljára azt írta a doki szerint fertőzés,de most nem tudom h ezt Cipikére írta e :roll: na most írta hogy igen Cipikének van fertőzése.
A súlya ma emelkedett,de ez lehet kaki függő is.

Erika!
Nekem is azért kellett kamillateát adni,mert alig tudott kakilni,de fontos,hogy cukrot is tegyél bele!(védőnő mondta)Napi 30-40ml kell belőle legalább.
Hasfájásra adsz neki valami szert?
Tejserkentőt alkalmazol?Tea,...stb?

Kép
cukigabi
Budapest

Jaj de sajnálom szegény Suzyékat! :cry: :cry:
Remélem azért minél hamarabb hazamehetnek! Miért kell a csecsemősöknek bunkónak lenniük?????? :shock: :shock: :shock: :? :? Nem értem! Ilyenkor olyan kiszolgáltatott helyzetben van az anyuka és a baba is, és még egy lapáttal rátenni....Hihetetlen!! :twisted: :twisted: :? :shock:

evita10
Budapest IX. kerület

Gabi!A teával kapcsolatban nem merek bele tenni cukrot,mert Ádámka mikor megszületett gond volt a vércukorszintjével.
Én rosszul csináltam ezek szerint ,mert Én egyszerre adtam 40 ml teaát Ádámkának és már 2x adtam ma igaz nem itta meg másodjára mindet még később gondoltam adok egy keveset ,mert kaki még nem volt idáig van glicerines kupom itthon gyerekeknek a patikából ha nem lesz semmi akkor teszek fel 1 keveset belőle.
A gyerekorvos ajánlot egy fajta valamit hasfájásra naponta 3x kell adjak belőle 2.5 ml-t.
Tejserkentőt nem alkalmazok...gyógyszertárba gondolom kapok.
Reggelente gyümölcsteát iszom piritós kenyér mellé szoktam,.

Sajnálom Suzyékat nagyon,remélem mihamarabb haza érnek és minden rendben lesz.

Szandri!köszönjük a dicsit. Szerintem te is ügyi leszel. :wink:

Ádámka itt van a karomba nem rég aludt el ,...gyors rakok fel képeket a gmail-ra.

Szép estét mindenkinek :!:

Kép
erika12

Erika!
Ezeket az én védőnénim mondta,lehet nálatok mást mondanak majd!Mindenhol más a szokás :roll: Kérdezz rá mindenre ami érdekel és fontos.Én már azon is gondolkodtam,hogy összeírom a kérdéseimet,mert mindíg lemarad valami.:oops:
Tejserkentő teát igyál,biztos van nálatok is a patikába.
Tápszerezik akkor Ádi?Milyet eszik?

Kép
cukigabi
Budapest

Erika!
Nagyon cukorfalat a kisfiad! :lol: :wink: :D

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Erika! De jóóóó, hogy jöttél! :D Nagyon tündéri a pici fiad, tiszta kisimult, nyugodt! Tanuljátok még egymást, ez rendben vagy így! Majd jössz, ha tudsz, ez bizti! :wink: Drukkolok, hogy beinduljon a tejci!

Menion! Nem semmi vagy! Le a kalappal. Anna baba szépen növöget, nem lesz baj! Pihenj, amennyit csak lehet, az mindkettőtöknek jó lesz!

Szandri! Hát nem csodálom, hogy elfáradtál... sok tennivaló, meg azért a poci sem enged annyit mozogni. Lehet, hogy a frontot is érzed. Pihizz!
A ma estét meg szánd magadra! Aztán pl csinálhattok olyan estét, amikor a férjed csak rád figyel, kényeztet! (Amúgy meg büntiben... :roll: aztán miért? Maradjunk inkább a kíméletnél :wink: )

Evita! Hát a kifli... nem lett rossz, de még messze van a pékségi friss-ropogós kiflitől (a sütőm sem az igazi és a liszt sem...) de azért jót reggeliztünk!

Jaj, Suzy... én sem értem, minek kell a bunkózás? Mintha te tehetnél a problémákról! Egy percig se hidd! Vegyél be egy lesz*rom-tablettát! Cipikének drukkolok, bizti nem kell sok idő és otthon lehettek!

Itt esik...lehet, hogy hó lesz belőle?
Szép estét!!!

KépKép
manama

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés:
Megvagyunk jól vagyunk csak Barni felcserélte a nappalokat az éjszakákkal és kicsit zombi vagyok. (De nem adnám Mr. Nyikk-Nyikk-et semmiféle jól alvó gyerekért sem! :wink: )

Olvastalak Titeket végig, csak írni nem nagyon tudtam.

Orsi
Nagyok izgultam értetek, de örülök, h már otthon regenerálódsz és h Dalma jól viselte.

Suzy
Nagyon-nagyon sajnálom! Nagyon drukkolok Nektek, h minél előbb otthon legyetek! A szopi miatt ne aggódj! Amint otthon lesztek Cipike megérzi és menni fog az!

Erika
Sajnálom a tejci dolgot! Próbád ki a Laktoherb teát. (Dm-ben is lehet kapni. Nekem 3nap után abba kellett hagyni, mert majdnem szétdurrant a cicim úgy megindította a tejem.)

Szandri
Ugye te kérdezted a cumi? Én is cumi ellenes voltam, de muszáj volt Barninak cumit adni, mert csak cicin lógva tudott elaludni, és kezdett fájni a mellbimbóm mivel nagyon felázott mindig, és féltem, h a szopi sem fog majd menni. Még mindig van lelkiismeret furdalásom miatta, de sajnos kell.
Sajnálom, h ma egyedül maradsz! Valami szép romantikus film mára?

Evita
Nagyon cuki kislány! Örülök, h sikerült a 4D végül!

Gabi
Nagyon édes mosoly! El kell tőle olvadni!

Menion
Milyen szép szőke csajszi! Én sem láttam még ekkora hajú szőke babát! Grat!!!!!

Manama
De ügyi vagy a kiflivel! A takarítás ráér, csak annyit csinálj, amit bírsz.

Jó éjt mindenkinek és nyugodt éjszakát! :? :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Jó reggelt!!!!

Suzy hírek!
Baci teszt negatív,Cipike hízott is :lol: Ha minden oké akkor holnap reggel mehetnek haza!

Ja igen,CUMI!
Nekünk is csak az elalváshoz kell.Sajnos nekünk is muszáj volt és inkább cumi,mint az ujját szopja. :wink: Természetesen örültem volna,ha nem kell alkalmazni. :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Szép reggelt Mindenkinek!
Gyors helyzetjelentés rólunk. Pénteken voltunk védőnéninél meg uh, a mérlegük szerint 7kg plussznál járok amit én nagyon sokallok. Érdekes mert a 26-27-es nacik csak pocaktájt kicsik...vagy csal vagy ennyire nem látszik rajtam.Méhszáj teljesen zárva szerencsére, a vérnyomást találtam alacsonynak kávé után (109/79) de a babóval minden ok. AFP 37, MOM 1,2...cukor 4,7 :) Kedden megyünk genetikai uh-ra, remélem a neme is kiderül...aztán elég hamar, de dec.9-én meg cukorterhelésre.
Apácska folyamatosan itthon van, csúsztatja a túlóráit :)

Orsi! Jó hogy nem kellett bent maradnod. Remélem most már rendben lesz minden. Kontolra mikor kell menned?

Suzy-Cipike! Gyorsan haza, meg kellene gyújtani együtt az első gyertyát is ám....olyan jó...idén már hozzátok is beköszön a Télapó!!!

Gabi! Szépen növeszik! Meglesem gyorsan a képeket is!

KépKép
yokka03

Suzyék ma mehetnek haza!!!!
Kellemes baba-mama napokat nektek,végre otthon!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Szép jó reggelt mindenkinek!

Képzeljétek pont tegnap olvastam arről,hogy most már el kezdenek csuklani a babák, és az olyan érzés,hogy rázkódik a hasad! Mondtam is Lacinak, hogy én még ilyet nem éreztem,úgyhogy Emma tuti nem csuklott még! Erre ma hajnalba arra ébredtem,hogy csuklik!:lol: :lol: :lol: Ha tegnap nem olvasom el,hogy az milyen nem tudtam volna,hogy mi történik! :lol: :lol: Nagyon fura érzés volt! Úgy rázkodott a hasam, mintha földrengés lett volna! Csak azt sajnálom,hogy sötét volt még, és nem láttam a hasam, kíváncsi lettem volna,hogy mennyire látszódik! :lol: Szandri, Hencsi ti már éreztétek csuklani a Babátokat?

Suzy
De szupi,hogy hazamehettek!! :lol: :lol: :lol: Végre, végre,végre!!! :lol: :lol: Advent első napját már otthon ünnepelhetitek együtt! Szuper!!! :lol: Várunk nagyon, amint tudsz jönni, Cipike engedi! :lol: És várunk még több Cipike fotókat!!!

Yokka
Szuper,hogy minden eredményed renben! Mennek a drukkok,hogy mutassa magát a Babó!! ++++++++++++
Tök jó,hogy Apácska is otthon van, és együtt lehettek! :lol:

Vivi
Sajnálom,hogy Mr. Nyikk-Nyikk nem alszik éjszaka, megértem,hogy fáradt vagy nagyon! :cry: Barni baba! Kéretik éjszaka anyát aludni hagyni!!!!

Erika
Nagyon cukorfalat a kis Ádámka! :lol: :lol:

Cumi
Én biztos fogok cumit venni! Én nem vagyok annyira ellene! Szerintem inkább cumizzon, mint az ujját szopja, mert arról sokkal nehezebb leszoktatni, mint a cumiról

Gabi
Én is ezt a cumit, meg cumisüveget néztem ki magunknak, csak persze rózsaszínben és lilában! Nekem tetszenek nagyon ezek a MAM-os termékek! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

na akkor vissza a 95.oldalra :lol: ugyanis az olvasást ott hagytam abba :lol:

jaj de édesek voltatok ahogy izgultatok!nagyon KÖSZÖNÖM potyog a könnyem ahogy olvasom...és még a decemberiektől is írtak ide hátha ti tudtok valamit...nagyon megható!
orsi is ahogy idegeskedett meg és amiket kívánt nekünk...evita jót nevettem mikor csak beírta hogy izgul erre mondtátok hogy jaj már azt hittétek infót hoz :lol:

orsi
a légzésfigyelő nekem első éjszaka beriasztott...nem kamuból mert a gyerek "periodikusan" veszi a levegőt ahogy a doki mondta...épp nem aludtam persze az első éjszaka hisz annyira izgatott voltam...egy másodperc alatt odaugrottam és megmozgattam a kicsit...azóta jobban figyelem és bizony vannak hosszabb légzésszünetei amit a gép figyel is...de nem olyan hosszúak hogy riasztani kelljen...mindenkinek ajánlom hogy legyen otthon valamilyen légzésfigyelő! mindegy milyen márka mert mind ua.-on elven működik...persze azt is kell tudni mit csináljunk ha a riaszt a gép :? a dörzsölés nem sokat ér ha tényleg baj van

Kép
menion
Budapest

Menion
Lesz mit olvasnod! :lol: :lol: :lol:
Hát már nem mertem írni, mert mindig azt hitték híreket hozok! :lol: :lol: :lol:
Megtanították,hogy mit kell csinálni,ha beriaszt a légzésfigyelő?
Nekünk is lesz mindenképp! Anyum persze közölte,hogy tök fölösleges, én meg megmondtam neki,hogy engem megnyugtat,hogy ott van! Én döntöm el úgy is,hogy mit veszek meg a gyerekemnek!

evita10
Budapest IX. kerület

fürdető: a kórházban gabi szappanmentes fürdetőt használtak és én csak imádkoztam hogy ne jöjjön ki rajta allergia mert a ruhákat is mindenféle mosószerrel mosták pl.dóziát is láttam de amúgy kértek mindenkitől hogy hozzon egy öblítőt és egy kis adag mosóport..így aztán gondolom mindig más és más vegyszerrel mostak ránk...szerencsére ezt is jól bírta az én kincsem
itthon ezért már gabi fürdetőt használok de mosásra maradt amivel az összes ruhát mostam a gabi öblítő
nem használok semmi más vegyszert a gyógyszertári popsikrémet betadint a köldökre és a hintóport amit a dr írt fel...

orsi
nekem is a cicus féltékeny azt hiszem és persze sokáig nem voltam itthon és ezért hiányoztam neki...nem akartam beengedni a szobába de esélytelen volt annyira nyomul és már attól is boldog ha csak ott fekhet és nem is nyúlok hozzá....egész nap mozdulatlanul kuporog csak nehogy kizavarjam és ha simitom akkor annyira örül...kinek lenne szíve kizavarni egy ilyen ragaszkodó állatot...
gabi
mi is sokat csuklunk és olyan nagyon utálom mert annyira rossz lehet neki egész teste megugrik....ha itatom se múlik el neki...de főleg akkor csuklik ha nem büfizik rendesen és hason fekve teszem le és jön a szájába vissza a kaja...akkor tuti a csuklás és eltart fél órát is szegénynek...mostmár nem teszem le kaja után és így ez sincs
erika
utólagosan kívánok sok egészséget és örömöt a babához :D szép nagy babó igazi férfias súly :D
nomi
nektek is szintén nagyon sok egészséget és boldogságot!!!
sajnálom hogy kimaradtam a drukkolásokból :( én is szívesen viszonoztam volna nektek!
nyuszika
üdv köztünk te már mindenről profi leszel a szülésre hisz mi már finisben járunk vagy túl vagyunk rajta...de írj mert ez egy nagyon rendes társaság és sokat segítünk egymásnak
suzy
köszi az elismerést tényleg nagyon rossz volt és most visszaolvasni is rémes de én már ezt a múltnak könyvelem el és mindenkinek kívánom hogy ilyen ne történjen vele

Kép
menion
Budapest

evita
olvasok szorgalmasan te meg jól tettedd hogy anyudra nem hallgatsz
nem voltam ujraélesztő tanfolyamon de én tanultam még középsuliban...

Kép
menion
Budapest

Csajok! Bocsi,hogy nem jelentkeztem. Jol vagyunk,Mirike hagyna anyucit netezni,de az a franya net...megint elment. Ugyhogy most irto gyors vagyok,sajna nincs idom utanaolvasni,se kepeket nezni,pedig kivancsi vagyok az uj babakra. Remelem mind jol vagytok....
Puszko Nektek

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Menion
Persze, de hülye vagyok,hisz te ápoló nő vagy! Elfelejtettem teljesen. :lol: :lol: :lol: Anyósom is ápolónő, úgyhogy mondtam neki, hogy majd szülés előtt mutassa meg,hogy mit kell csinálnom, ha esetleg szükség lenne rá! Persze nem lesz!
Nem a gyógyszertári fürdetőkenőcsöt használod? Szopizás mennyire megy? Éjszakák milyenek?

evita10
Budapest IX. kerület

Gabi
Láttam az új cumis képet! Tök jó ez a cumi! Nagyon tetszik! :lol: :lol: :lol: Roli is olyan édes azon a képen!!! :wink:

Orsi
Hol vagytok????? :roll:

Nomi
Hát sajnálom,hogy rossz a net! Hiányzol! Ajánlom annak a fránya internetnek,hogy javuljon meg, mert ha nem odamegyek, és balhét csapok!! :lol: :lol: :lol: :lol: :P

evita10
Budapest IX. kerület

köszönöm a névnapi köszöntéseket is!
persze ez elmaradt a baba mellett nem volt ünneplés...igéretet ugyan kaptam rá hogy majd bepótoljuk de szerintem nem lesz belőle semmi ahogy a Lacit elnézem... :(
presario
fú ezt a szex dolgot nagyon jól leírtad!nekem se összeegyeztethető a kettő de ez az én agyam...mindenesetre most már a testemen nem osztozok így ez is multidő...nekünk épp ezért nem volt meg a heti 2 mint neked :oops: de Lacin se láttam hogy annyira oda lenne így szexuálisan alúltápláltak vagyunk :lol: de remélem nem sokáig...
yokka
hát a férjed megjegyzései nagyon sértőek...én ennek a tizedéért is cirkuszolok...nekem ilyet nem mondana a Laci pedig énrám aztán lehetne cifrákat! minap azért sértődtem meg mert azt mondta a netről is intézhettem volna a papírokat...hát kiakasztó mert hát ez a minimum amit egy újdonsült apa a gyerekéért megtesz..és akkor ezt is nekem kellett volna? :shock: a műtét a 3 hét megpróbáltatásai és a sok hadakozás a dokikkal na meg a kinlódás a minimális tejért és persze a babával is én vagyok szinte egész nap s ezek mellett előad egy ilyet...nem felejtem egy ideig még hallgathatja na de mi ez a te párod beszólásához képest? mond meg neki hogy neki szülsz gyereket és emiatt változik meg az alakod vagyis az a minimum ha ezért hálás és a tenyerén hordoz!...juj de mérges lettem ...nyavajás alak! :evil: bocs!
óóóóóóóóóóóóó most olvasom hogy a párom is hozzászólt a témához :oops: nem semmi a kis topik kakukktojás :P
gabi
mi se voltunk kényeztetve az alvás sőt az evés után se ahogy láttam a büfit se várták ki mert nem volt idő rá sok baba volt az én kicsim meg nem tud büfizni mint az anyja se :oops: sajnos ez nekem is rossz mert jobb volna mint a puffadás! na de most én próbálom elrontani és ebben a védőnő is megtámogatott hogy csak babusgassam hisz neki pláne kell!a ringatás kell a limbikus rendszere fejlődéséhez hisz pociban még ringatózna javában. az meg hogy a böfi nem megy hát én most kivárom!ha nem tudom mert van olyan is hogy egy óra elteltével böffent akkor hason fekvés van de az is csak egy fél óra múlva...
valóban katonás rendet tanultunk!úgy kellett enni aludni pancsizni mint egy óraműnek...kő keményen 3 óra és evés ha akartuk ha nem!van is eredménye mert a gyerek pontos és várja a kaját mikor kell!be is vágja sec perc alatt...most én ebben is rontok rajta mert a szopizási próbák miatt csúszik az egész
vérzés téma
azt hittem ameddig szoptatás van addig nincs mensi...vagy ez nem így van?persze lehet hogy mire meg kell jönnie nekem már rég nem lesz tejem ki tudja...a tesómnak úgy emlékszem nem jött meg addig de az első vérzése sokkal nagyobb volt mint amit megszokott...és utána is még pár hónapig...de neki szülés elött elég volt egész napra egy arctisztító korongvattát betenni betét gyanánt :lol: úgyhogy a bővebb vérzés nála akkor is csak egy átlagos volt szülés után is..nekem meg most szünt meg a maszatolásom...már kezdtem gondolkodni hogy megkérdem meddig szokott tartani ez de mot vége 3 hét után :shock:

Kép
menion
Budapest

Menion
Úgy élvezem,hogy ilyen sokat írsz végre! Nagyon aranyos volt a férjed, hogy beírt a sex témában, főleg így férfi szemszögből is láttuk a dolgot! Ne haragudj rá nagyon,hogy mondta ezt az internetes dolgot! Nem lehet,hogy csak megemlítette,hogy erre is lett volna lehetőség,hogy internetről intézzétek? Persze nem tudom, nem én voltam ott! :oops: Olyan nehezen tudom elképzelni róla,hogy szemrehányásként mondta! olyan szépeket írogatott rólatok míg nem voltál! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem csodálom,hogy egy ilyen pici babának, mint Anna szüksége van a babusgatásra! Nem csak neki mindenkinek, hát még aki ennyire hamar születik, és kevesebb ideig érezheti anyuci meleg testét!

evita10
Budapest IX. kerület

evita
hát mivel a kórházban már a gabival fürdették így már nem a gyógyszertárit használom...ha már kipróbáltatták valünk és nem lett allargiás akkor már nem variálok...próbálok nem válltoztatni a dolgokon hogy ne legyen baj de hát így is vannak új dolgok hisz nem ua.a mosószer a lakás flórája stb.
de azért pl a pelust is azt használjuk amit ott és kenőcsöt is
szopi: hát nem sokszor próbáltuk a héten összesen 4-5x...nem merem mert tudod nagyon elfárad bele és akkor nem eszi meg az akkori adagját...ha erősebb lenne és nekem meg literszám lenne tejem akkor már csak anyatejen élne de sajnos nem így van...
most reggel próbálom inkább mert nekem is akkor több és próbálom megvárni hogy éhes legyen csak ugye nehéz mert akkor meg a "menetrendet"nem tudom tartani...nehéz na!
mellszívóval meg kinlódok épp egy órája is lejött 20ml összesen egy óra alatt...
az éjszaka is viszonylag jó nem nagyon hangos alapból a kisasszony csak én ugrok rögtön minden neszre...nem is szokott sírni se csak kicsiket nyöszörög pl ha éhes is...csak a fürdetés után utálja a fázást és akkor engedi ki a hangját de ha gyorsan becsomagoljuk akkor azt is rövidre zárja...alapból szerintem nagyon csöndes más babákhoz képest ahogy láttam...volt bent olyan akitől szószerint falat kapartam kínomban annyit és úgy ordított éjszakákon át...

Kép
menion
Budapest

hát nem szemrehányás volt de a lényege mégis csak az lett volna hogy ezt is elintézhettem volna magam is....
azért ugrok már ezekre mert mikor bent is voltam akkor is oda-oda mondogatott dolgokat amik miatt sokat sírtam...pl azt hogy elege van abból hogy minden nap kiatlálok valamit hogy hozzon be :shock: hát ez akkor nagyon szarul esett mert hát ott vagyok bent és hirtelen kerültem be semmim nem volt ami kellett és naponta derültek ki dolgok hogy még mi kell...na de nem oriási dolgokat kértem csak pl hálóing-mellszívó-türcsi stb ami vagy nem volt vagy cserélni kellett...na de mindegy nem akarom szidni de a lényeg hogy nem egy szent és nem éreztem és most se érzem hogy támaszom lenne és hogy számíthatok rá!
szép szavak voltak ide írva de naponta vannak csörtéink mert nagyon lusti...megcsinál mindent de nagyon meg kell harcolnom érte és én most eléggé ki vagyok fáradva....
bevallom egyre nehezebben bírom...
ott a kórházban a sok harcok mellett nekem nem volt olyan érzésem hogy támogatna :( sokszor inkább nem is kértem amire szükségem lett volna mert ilyeneket mondott...
ma elment vásárolni mert azt nagyon szeret...pénteken már ment volna de mondtam ne siessen hagy írjam össze mi kell és akkor nem kell 6x mennie...mikor meglátta a listát megint beszólt hogy "tényleg ennyi minden kell?"
furák a pasik az biztos!
olvastam én is amiket írt és sírtam azon is de a mindennapokban ebből egy szikrát se látok!csak morog morog ha meg kell mozdulnia...
nem akartam kidumálni de rákérdeztél :oops: ...én se vagyok kismiska de asszem nekem nem csak a hormonok az okai hanem tényleg szükségem van a segítségre és a kényeztetésre legalább most

Kép
menion
Budapest

Sziasztok Lányok!

Minden ok.....!
Huhh, ha nem leszek ennyire fáradt....irok bővebben is!

Dalmus 5 kiló, sokat gügyög, izeg-mozog, nagyon szépen fejlődik, sokat énekelek neki, verseket, mondókákat szavalok, és a gügyögéséből vélve fel is ismeri őket! Nagyon Édes!........
29.-én 2 hónapos lesz a Kislánykánk! Jaj megy az idő....rohan!
1.-én szuri!
Sajnos a szivzöreje :( még mindig hallatszik, ezért december 6.ai héten elviszem Sopronba a szivszanatórium gyermek kardiológiai részlegére, remélem ott is csak megnyugtatnak majd, hogy elmúlik ez a dolog! Mindegy a végsőkig megyek vele!!!! :cry: :oops:

Én már jól vagyok, de sajna nagyon bekavart az éppen elapadni szándékozó tejemnek ez a szerdai műtét dolog.......teázok, malátaitókázok/ Evita, talán Te kérdezted, hol veszem?! Csepel, Tesco/, homeozok, fejek...erőltetem nagyon, de sajna már 2 szer kell naponta pótlást adnom neki! :cry: :cry: :cry: :?Nem örülök!
Szerencsére elsőre bevállt ez a tápszer Humana....
Igy legalább ezzel nem kellett kinlódnunk, hogy próbálgassuk melyiket fogadja el!

1 hónap múlva kell kontrollra mennem, remélem most már minden rendben lesz....bár most újra vérezgetek...de tényleg nem sokat, csipp csöpp.....

Hát egyenlőre ennyi, talán holnap Dalma engedi, hogy hosszabban is irjak Nektek!
Nagyon vigyázzatok Magatokra és a Pocakon belüli és kivüli Manókákra!

Menion!
Azt hiszem effajta történetei az Apákról mindegyikünknek vannak...sajnos...vagy nem sajnos...nem is tudom, valóban más bolygóról származunk!

Tudnám részletezni Én is....de túl hosszú lenne! :roll:

Jóccakát Nektek! Pusziiii!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

orsi
még mindig jó ez a Karamalz ital???nekem nagyon kéne ha jó akkor holnap vetetek azonnal! a teákról letiltottak a kórházban hogy az hasfájást csinál a babáknak :shock: azóta nem merem de tejem meg nem sok van kéne valami segítség....
aztán remélem minden rendben a vérömleny ügyben!jobbulást neked és remélem tejci is lesz utána is
suzy
jaj de örülök!sok sok egészséget boldogságot kívánok nektek!
istenem én mindenről lemaradtam :cry:
és micsoda vasgyúró :D az én babómhoz képest minden baba husi és stramm...igaz egy szavam se lehet hisz bár vézna combija van az enyémnek de olyan rohamban igyekszik a husipárnákat felszedni hogy én is látom egyik napról a másikra...az arca is hörcsögösödik már!de azért ipikéhez még időbe telik a felzárkózás :P
yokka
úgy látom a szopizás mindenkinek nehéz :? azt mondta vki nekem hogy több féle cumit adjak és váltogassam ne legyen egy favorit mert ő úgy járt és amikor az tönkrement akkor nagy gond volt nem evett a gyerek...hát ma már vettünk aventost is az nem olyan mint a nuk cumi(kórházban NUK volt iszonyat nagy lukkal :? )...keményebb jóval de azért azt is lebírkózta :D csak a cicim a kihívás úgy tűnik...de annál se a vákuumal van a gond szerintem :? az én készülékemben van a hiba
szandrii
látod teljesült a vágyad behavazott 7végére...nekem nincs semmi adventi feelingem...fel kéne menni a padlásról lehozni a díszeket és venni kéne gyertyát a koszorúhoz de ezt Laci nem tudná megoldani...ez nem megy távirányítással úgyhogy marad a halasztás...jaj ha a szopis filmet megnézted kérlek szépen tedd fel a gmailre vagy mond el mi volt benne mert itt a neten kérdeztem már dde nem volt meg senkinek nekem meg már terhességkor is nagyon jó lett volna de most meg aztán pláne!!!
gabi
cyszta az ártalmatlan...nekünk is sűrű controll lesz neurológia úgyben...3 havonta márciusra már kértem is időpontot...korababáknál 2 éves korig kötelező a fejlődésneurológiai vizsgálat...na meg a szemészet az inkubátor miatt :( szegénynek 4 napig folyt a sárga trutyi a szeméből a vizsgálat után és jól megkínozták mert napokig piros is volt

Kép
menion
Budapest

huh nem mentettem és rákattintottam az elküld gombra :roll:
ha ez mind kárba ment volna tuti nem írom újra
már csak egy oldal és végig olvastam...
de a kicsi manó már nyügösködik éjfélkor eszünk addig ki kell tartania :(

Kép
menion
Budapest

akkor mostmár otthon vannak cipikével vagy nem?nagyon drukkolok nekik
és a tejciknek is drukkolok mert látom sokunknak gond van vele!
MEGTILTOM MINDEN CICINEK HOGY ELAPADJON!!!!

na és itt az idő kaptam figyelmeztetést :lol: puszi mindenkinek!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Hát lányok… a hormonjaim az egekben lehetnek, mert teljesen el vagyok érzékenyülve amúgy is és most meg azokon, amiket írtatok.

Vivi! Na, úgy látszik, hogy Barni babának is ki kellett ezt próbálnia… Remélem, hogy azért visszaálltok mihamarább! :)

Yokka! Örülök a jó eredményeknek! Híztál? A képeidet nézve nehéz elképzelni rólad ;) (Nem félreérteni :D de jó vékonyka vagy!) Amúgy is az a lényeg, hogy jól érezd magad! Hű, kedden megy a drukk az uh-hoz!!!

Suzy! Végre otthon! :D :D De jó! Cipike csak növögessen rendesen!

Evita! Jó a vonalzód Emma baba képével!

Menion! Örülök nektek, főleg hogy Anna baba ügyesen gyarapszik! Légzésfigyelő tényleg jó dolog, inkább riasszon tévesen… Huhh, látod én pl nem is tudnám, hogy mit csináljak először, ha tényleg indokolt. Ugyan a jogsihoz kellett elsősegély tanfolyam, és ott ugye volt szó hasonló helyzetről, de nem biztos, hogy egy csöppnyi lényen neki mernék állni és abban sem vagyok biztos, hogy ez lenne a helyes eljárás. Újabb kérdés, ami felkerült a listámra… (amúgy azt veszem észre, hogy minél többet tudok meg, annál több lesz a kérdésem is! :D )
Olvasom, hogy mennyi apróságot „kell” megtapasztalnod és arra reagálni, pl böfi… mire egy etetés után megvan és mehet a hasra fektetés, addigra lassan jön a következő is. Uhh, mamik, le a kalappal mindenki előtt!!! Tudom, hogy az ember lányának rengeteg nem is sejtett energiája van, de akkor is!
Drukkolok, hogy mihamarabb megerősödjön rendesen és akkor mehet a szopi is!!!!!
Hát ezek a pasik… nem is tudok mit mondani. Tényleg máshogy működnek! Enyém is. Nekem pl az egyik szívfájdalmam az, hogy most még rengeteg dolgot megcsinálok-elintézek-elhozok, de később és főleg a baba megszületése után… A páromat meg sokszor noszogatni kell, hát akkor nem lesz erre energiám. Nah, de nem ragozom. Azért remélem, hogy a párod észbe kap az ilyen beszólások helyett. Megérdemelnéd a kényeztetést, az tuti!

Nomi! Szuper, hogy jól vagytok, csak a net tényleg abbahagyhatná a vacakolást!

Orsi! Duuurva, milyen gyorsan múlik az idő! Dalmus már egy hónapos…Drukkolok, hogy Te is minél előbb felgyógyulj teljesen és a szopihoz is! Sztem ha tápit kap, de van mellette tejci, akkor az is sokat jelent!

Nálam kezd alaposan beindulni a babó (vagy csak én érzem most már egyre jobban?), de nem bánom! Persze apját megviccelte, mert akkor beszüntette a rugdalózást, amikor az ő keze volt a hasamon. De egyszer úgyis kicselezzük :D :D
Itt nem havazott, pedig ha már egyszer esett valami, az lehetett volna hó, mutatóba!
A héten megyek védőnőhöz is, kíváncsi vagyok, hogy lesz-e szívhang hallgatás. Nem tudom, hogy itt protokoll-e, eddig még nem került szóba. Bár valahol a 24. héttől kötelező, ott meg még nem tartunk… :)

Hát, vigyázzatok magatokra, babák pedig növögessenek!
Szép napot!!!!

KépKép
manama

Hu, jó sokáig tartott megint, hogy visszaolvassak.

MENION! Ha megírod priviben a címed, lemásolom a dvdt és feladom postán még ma, mert a 4,3 GB-ot biztos, hogy nem tudom feltenni gmailre sajna. Már a múltkorival is napokig szenvedtem, pedig az 1 giga sem volt... Amúgy nagyon klassz a film. Sokat lehet tanulni belőle. Remélem hasznos lesz neked is :)

Evita. Csuklás dolgában... Hát nem tom, hogy azt éreztem-e. Az biztos, hogy csuklik, mert a 4D alkalmával is éppen csuklott a gyerkőc :D . Amúgy nekem a mozgások nagy része is olyan, mintha földrengés lenne. Akkorákat mozdul, hogy tényleg rázkódik az egész pocak :lol:

Manama, mindjárt előszedem a beutalómat a tornára és ideidézem :P . Felülvizsgálnád, ha megkérlek? És azt is elmondanád, hogy te mit és hogyan tettél az első alkalom előtt? Mert a héten már én is szeretnék menni :)
Amúgy voltál hétvégén bababörzén? Mi kimentünk, de nem volt nagy eresztés. Vettünk takarót, meg pelenkát (megint). Most Liberót, mert Pamperst már vettünk. Mindent kipróbálunk. Ja meg orrszívót. Mást azt hiszem nem :)

Orsi. Tudok ajánlani egy könyvet a mondókákhoz. Éppen most találkoztam vele és nagyon aranyos :D . Varró Dániel: Akinek a lába 6os. Van benne apukáknak való is. Mármint amit az apukák mondhatnak a babusoknak pl. fürdés közben :lol:

Vicces, hogy éppen most került szóba a nők és a férfiak különbözősége, mert nálunk is éppen most volt egy szupi kis vihar. Pont ezen a szép adventi hétvégén. Na és erről jutott eszembe, hogy karácsonyra plusz egy ajándékként a fa alá kerül majd A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek című könyv. Hátha...
:)

KépKép

Kép
szandriii

Manama, a beutalóm szövege: "Fent nevezett (glom én) kismama tornán részt vehet." Hát nem erőltette meg magát a dokim :?

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!

Jó hír: úgy tűnik Barni visszanyerte valamelyes az alvókáját, így anyának van nappala és éjjele! :D :D :D :D
Valószínű rosszul csináltam, de éjjelente szopi után nem teszem vissza a kiságyba, hanem magam mellé teszem és így van, h 5 órát(!!!!) is alszik egy huzamba.

Menion
De jó, h jöttél és írtál!
Remélem a szopi gond hamarosan megoldódik! Hízzon, nőjön csak nagyra az a a gyönyörű szőke baba!

Suzy
Várunk majd beszámolóval, hírekkel, képekkel, ha lesz pici időd Cipike mellett!

Orsi
Örülök, h jól vagytok! A tejcsi dolgot sajnálom:
Próbálj ki, h 1-2 napig nem csinálsz semmit, csak pihengetsz, és összebújtok Dalmával a nagy ágyban. Attól is temelődik a tejcsi, ha érzed a babád bőrét és melegét melletted. Még a régiek is azt mondták, h a sok munkától, idegeskedéstől elmehet a tej. (Tudom, h nem egyszerű, és, h neked sincs senki segítséged, de egy próbát megérne....)

Manama
Azt olvastam, h amikor odateszi valaki a kezét a pocidra azért hagyja abba a baba a mocorgást mert odasimul a kézhez. :D

Szandri
Sajnálom a veszekedős adventet!
Valami lehetett a levegőbe, mert mi is összekaptunk. (Szokásos anyósom téma... :( ) Annyira utálok veszekedni. :( :? :(

Párkapcsolati téma:
Nálunk a fő baj velem van. :( Egyszerűen mindennen megbántódom. Biztos az alvás hiány és a hormonok tehetnek róla, de elég óvatosnak kell lennie a Páromnak, h ne kezdjek esténként sírni, egy keményebb beszóláson. :( :(

Majd folyt. köv.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szandri! Nekem sem volt sokkal több a beutalón, csak annyi: fent nevezettnél a terhestornán való részvételnek ellenjavallata nincs. Ha jól emléxem... A menetrend: A Klinikán van a torna, a bal oldali szárnyban, a földszinten (ahol az andrológia és a tinédzserambulancia is van az emeleten). Csak annyi, hogy odajössz a beutalóval, odaadod a gyógytornásznak ő meg leadminisztrál. Mindig mondja, hogy hogyan kell végrehajtani a gyakorlatot, úgyhogy nincs sült hal effektus :D
De mondjuk összefuthatunk a torna előtt (felcsíplek valahol) és akkor nem kell keresgélned ;)

Börzén voltunk. Én ugyan még nem voltam, de én is azt gondolom, hogy annyira nem volt nagy eresztés. Mi inkább ruhákat vettünk, mert abból is van még mit venni, de pl újszülött ruha nem volt túl sok... AZért ezt is látni kellett egyszer!

A Varró-féle könyv nagyon édes, én is ajánani tudom!!!

Úgy látszik, hogy front volt hétvégén (a pasinkál :D )...

Szép napot mindenkinek!

KépKép
manama

Vivi!
Nem is hallottam ezt a hashoz-odasimulós dolgot, de nagyon édes... :P :P
Azt meg ne bánd, hogy érzékenyebb vagy, sztem ez így normális. Csak ne idegeskedj sokat, ha van vita, aztán majd úgyis alakulnak a dolgok!

KépKép
manama

Sziasztok csajok!

Rég voltam már de remélem mindenki emlékszik még rám és mindenki jól van!? 8) 8) :oops: :oops:
Olyan kérdésem lenne , hogy a Maja szobájába szeretnénk venni ilyen kis dekormatricákat tudjátok mindenféle kis figurával?szerintetek merre keresgéljek?ikea?vagy van valakinek más tippje?

Kép
böbe baba

Menion
Hát sajnálom,hogy a párod így beszólogat, és nem érzed,hogy a támaszod lenne! Nem gond,hogy leírtad, az is jó, ha kiírja az ember magából! Remélem hamar észbe kap,és megváltozik!
Hát igen, más faj a férfiak! :lol: Tényleg más bolygóról jöttek! :lol: Olyan fura,hogy emberek ők is, mint mi, és mégis annyira másképp jár az agyuk, másképp éreznek, és nyilvánítják ki érzelmeiket, és nem veszik észre, ha megbántják a másikat! Fura! De asszem el is kell fogadnuk ezt, persze nem mindent, változniuk kell nekik is! :lol:

Vivi
Örülök,hogy kezd rendbe jönni az éjszaka- nappal kérdés! Eljutott Barnushoz a kérésem! :lol: :lol: Én is nagyon érzékeny vagyok mostanában, bár én sajnos amúgy is az vagyok nagyon, de most a terhesség rátesz, de szerencsém van, mert nem is nagyon emlékszem,hogy Laci megbántott volna amióta terhes vagyok! Régen könnyen megsértődtem rá vagy megbántódtam 1-1 megjegyzésén, de most mintha direkt jobban odafigyelne erre, nagyon figyelmes lett. Sőt meg is véd! Mivel érzékeny vagyok, volt,hogy megbántott tesóm, vagy anyum férje és sírva mondtam el neki,hogy mi volt, erre ő telefonon felhívta őket,hogy ejnye-bejnye, meg hogy lerendezze a dolgot, annyira édes! Persze azért sejtem,hogy nem marad ez mindig így, és lesznek majd súrlódások, ha más nem, ha meg lesz Emma és intézkednie kell, azt ő sem szeret! :lol: :lol: :lol: Majd meglátjuk, egyelőre örülök most ennek a helyzetnek! :lol: :lol:

Szandri
Nekem teljesen más érzés, mert amikor rúg, akkor érzem,hogy egy rúgás, hirtelen egy kis ütés belülről, viszont a csuklásnál nekem le-föl rázkódott a pocakom! Anyum, meg tesóm is kérdezte,hogy honnan tudom,hogy csuklik! Hát innen! Más érzés!

Manama
Örülök,hogy egyre jobban beindul a Babód! Reméljük majd a párod érezni fogja akkor, ha már meglesz a Baba,hogy szükséged van rá, és noszogatás nélkül is fog majd segíteni! Bár sajnos a férfiak olyanok, hogy elvárják,hogy megkérjük őket! Sokszor mérgelődünk mi nők,hogy nem segítenek, pedig ha megkérjük, akkor megcsinálják szerintem, csak nekünk nem tetszik,hogy meg kell kérni őket, miért nem maguktól csinálják, hát mert ők ilyenek! Én is mennyit mérgelődtem emiatt, meg néha most is, de már rájöttem,hogy fölösleges!

Na jól van nem okoskodom többet! Nyugodtan lőjetek le! :oops: :oops: :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Orsi
De jó,hogy jöttél! Remélem visszaáll a tejcsi! Igen én kérdeztem a Karamalz-ot! Köszike!
Dalmusnak boldog 2 hónaposságot! :lol: :lol: :lol: Nem semmi,hogy szalad az idő...! :lol: :lol: :lol:
A szívével minden rendben lesz, nem kell aggódni emiatt!! Várunk majd nagyon,ha Dalmus engedi! :lol: :lol: :lol:

Manama
Köszi a vonalzódicsit! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Manama, köszi :lol: Te holnap is mész? Milyen lehetőségek vannak átöltözni? Rendes fitness? Jujj, úgy izgulok.

Böbe Baba. Én is éppen a dekoráción gondolkodom :). Én nem dekorgumit, matricát választottam, hanem a habszivacsos verziót. De még fordulhat a kocka. A habszivacsos dologokat itt Pécsen fogom beszerezni, mert a vasárnapi bababörzén találtam egy csajt, aki nagyon szépen és olcsón dolgozik.
De már nézelődtem vaterán, teszveszen. Mentettem is ki pár oldalt, úgyhogy egyből tudtam hová nyúljak, amikor láttam a kérdésed. Én ezeket ajánlanám. Sokkal olcsóbb, mint boltban. De majd látod :)

http://teszvesz.hu/item1258216551_barmi ... orcio.html

Én a nevét is kirakom majd

http://teszvesz.hu/item1252769585_baban ... mibol.html

http://teszvesz.hu/item1251974035_betuk ... y_did.html

KépKép

Kép
szandriii

SZIASZTOK!!!!

Evita!
Nekem megjött az ágynemű garnitúra :lol: olyan szép és cuki,már mosom is ki,este már abban alszik Roli.

Jövök még később lányok!Látom írtatok bőven :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Szandri!

Köszönöm szépen meglesem ezeket:)

Kép
böbe baba

Halihó!

Kicsilányom ma 2 hónapos!!!!! Igeeen!
Tegnap meggyújtottuk együtt az első adventi gyertyánkat! Istenem, de jó.....!!! :oops:
Boldogságossságos vagyok!

Könyvötlet, tutiiiiiiiiiiiiii!!!!Gyorsan meg is néztem Libriben van! :wink: :lol:

Gabi!
Na akkor tovább szépül Roli kiságya....Nekünk is venni kell még egy ágyneműt....majd körbenézek, ez Édes amit Ti rendeltetek! :)

Tejcsi: Hát valóban nehezen tudom megoldani ezt az egésznap összebújos dolgot, de megpróbálkozom Vele.... :)
Igazából van tejem, de nem termelődik olyan gyorsan...szóval, hogy is irjam le....olyan mintha egyik etetéstől a másikig nem termelődne annyi amennyi elég lenne neki...úgy fest, hogy egy etetésnek ki kell marandia...hogy a következő cicis legyen.....és ez a dálutánra vonatkozik, érdekes módon délelőtt nincs gond...csak délután!Végülis ez igy még elviselhető....de nem szeretném, ha elapadna teljesen!
Sokat iszok...rohangálok a wcre miatta.....hát most ez van! :roll:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Gabi
Majd kérek fotót róla! Úgy,hogy Roli benne alszik! :lol:
Mi szombaton megyünk érte! :lol: :lol:

Orsi
Örülök,hogy ilyen boldog vagy! Megértem teljesen! Már olyan türelmetlen vagyok, és úgy várom,hogy karomban foghassam Emmát! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Orsi,

isten éltesse Dalmust :lol:

a szoptatás dvd-n azt mondták, hogy olyan nincs, hogy nincs elég tej vagy nem jó a tej. Állítólag ez az egész a kereslet-kínálat elven alapul, azaz annyi tej termelődik, amennyi annak a babának kell. És a minősége is mindig éppen olyan, amilyenre szüksége van.
Ne vedd ezt okoskodásnak, mit sem tudok én még ezekről a dolgokról. Csak próbállak biztatni én is, mert az idegeskedés, a fokozott izgalmi állapot sem kedvez ennek a dolognak. Szóval nyugalom, a tej képes újraindulni is. :lol: Remélem rendeződik nálatok a helyzet.

KépKép

Kép
szandriii

Itt vagyok-nagyfiú bealudt :lol:

Menion!
Nekünk most úgy ahogy beállt az itthoni rendünk,ez a 3 óránként kelés,etetés-büfi-babusgatás-fejés kicsit kimerítő volt és maradt 1 óra alvásra. :?
Nekem már megjött,mert ugye tejem már nincs,miután már nem fejtem onnantól 1 hónapra jött meg (8.héten)
Nekünk a Gabi fürdetőtől nagyon kiszáradt Roli bőre,rendesen hámlott is :shock: egy hét kellett,h a gyógyszertári rendbe hozza.Meg mi babolajat használunk :?
Hát sajnálom,hogy a párod nem támogat annyira,mint kéne és szeretnéd.Szerencsére nekem nem volt ilyen gondom.
Fúúúú úgy látom mi tényleg szerencsések vagyunk,mert Roli bár a szemvizsgálatot végig üvöltötte,de utána csak pár órát piros volt a szemhéja és ennyi.

Orsi!
Rohan az idő........ne is mondd :lol:
Mi pénteken megyünk szurira :? Örülök,hogy bevált a tápszer,nekünk is szerencsénk volt.
Dalmusnak szív ügyben megy a drukk!
Neked meg,hogy rendeződjön a tejcsi!

Manama!
Nekem soha nem hallgatott szívhangot a védőnéni :roll: :? :twisted:

Szandri!
Én már csak nagyon a végén jöttem rá,hogy amit érzek az a csuklás

Vivi!
Jó,hogy Barni vissza állt és tudsz aludni,ez kész megváltás.

Böbe!
Én bababoltban vettem Micimackós figurát falra,de a tesz-veszen tényleg jók vannak.

Evita!
Olyan édes az új vonid!
Hát az új ágy berendezéses képet ki nem hagynám :wink:

Lányok!
Sajnálom a viharokat a párokkal :cry: Nálunk lehet csak azért nincs,mert este ér haza :roll: :lol: :? de amúgy ha itthon van ő látja el Rolit,meg is sértődne,ha nem tehetné.Meg szoktunk baba-apa órákat tartani,akkor én elmegyek vásárolni-nézelődni. :oops: :oops: :lol:

Ééééééééés nem akarom elkiabálni,de Roli most már napok óta 10-től fél 6-ig alszik éjjel és utána 6-tól 10-ig vissza alszik még. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán napközben 4-5 óránként evés,1-1,5 óra nézelődés-hinta-pihiszék evés után,majd 1-2 óra alvás megint.
Így nekem is van időm mindenre :lol: (majdnem)

Na remélem nem hagytam ki semmit....... :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Irigy-irigy-irigy!:oops: :oops: :oops:
Ügyesek vagytok nagyon Rolival! :D
Ésss: nagyon tetszik a cumis fotó! :) :) Nekünk olyan bodink van, h "Kicsi vagyok, de én vagyok a főnök!" (62es, remélem nemsokára jó lesz rá! :) )

Orsi
Nem lehet, h délelőtt nagyon kimeríted magad? Főzés, takarítás, vasalás...stb? És amiatt lassul le a tejcsi termelés? (Lehet, h baromságokat írok, de én azt vettem észre, h amikor hétvégén itthon van a Párom és mindenben besegít, és nyugodtabb pihentebb vagyok, akkor szinte pattanásig feszülnek a ciciim...) :?

Isten éltesse Dalmust!

Szandri
én is megnéztem a linkeket! Nagyon tetszik!
:) :D Úgysem volt időm teljesen befejezni Barni szoba dekorációt, lehet, h jól mutatna valami ilyesmi!
Köszi!

Evita
Hogy áll a felújítás? Bírod még?
Akkor most még a fürdőnek is nekivágtok Karácsonyig vagy majd annak utána?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?