Sziasztok!
Hát lányok… a hormonjaim az egekben lehetnek, mert teljesen el vagyok érzékenyülve amúgy is és most meg azokon, amiket írtatok.
Vivi! Na, úgy látszik, hogy Barni babának is ki kellett ezt próbálnia… Remélem, hogy azért visszaálltok mihamarább!
Yokka! Örülök a jó eredményeknek! Híztál? A képeidet nézve nehéz elképzelni rólad
(Nem félreérteni
de jó vékonyka vagy!) Amúgy is az a lényeg, hogy jól érezd magad! Hű, kedden megy a drukk az uh-hoz!!!
Suzy! Végre otthon!
De jó! Cipike csak növögessen rendesen!
Evita! Jó a vonalzód Emma baba képével!
Menion! Örülök nektek, főleg hogy Anna baba ügyesen gyarapszik! Légzésfigyelő tényleg jó dolog, inkább riasszon tévesen… Huhh, látod én pl nem is tudnám, hogy mit csináljak először, ha tényleg indokolt. Ugyan a jogsihoz kellett elsősegély tanfolyam, és ott ugye volt szó hasonló helyzetről, de nem biztos, hogy egy csöppnyi lényen neki mernék állni és abban sem vagyok biztos, hogy ez lenne a helyes eljárás. Újabb kérdés, ami felkerült a listámra… (amúgy azt veszem észre, hogy minél többet tudok meg, annál több lesz a kérdésem is!
)
Olvasom, hogy mennyi apróságot „kell” megtapasztalnod és arra reagálni, pl böfi… mire egy etetés után megvan és mehet a hasra fektetés, addigra lassan jön a következő is. Uhh, mamik, le a kalappal mindenki előtt!!! Tudom, hogy az ember lányának rengeteg nem is sejtett energiája van, de akkor is!
Drukkolok, hogy mihamarabb megerősödjön rendesen és akkor mehet a szopi is!!!!!
Hát ezek a pasik… nem is tudok mit mondani. Tényleg máshogy működnek! Enyém is. Nekem pl az egyik szívfájdalmam az, hogy most még rengeteg dolgot megcsinálok-elintézek-elhozok, de később és főleg a baba megszületése után… A páromat meg sokszor noszogatni kell, hát akkor nem lesz erre energiám. Nah, de nem ragozom. Azért remélem, hogy a párod észbe kap az ilyen beszólások helyett. Megérdemelnéd a kényeztetést, az tuti!
Nomi! Szuper, hogy jól vagytok, csak a net tényleg abbahagyhatná a vacakolást!
Orsi! Duuurva, milyen gyorsan múlik az idő! Dalmus már egy hónapos…Drukkolok, hogy Te is minél előbb felgyógyulj teljesen és a szopihoz is! Sztem ha tápit kap, de van mellette tejci, akkor az is sokat jelent!
Nálam kezd alaposan beindulni a babó (vagy csak én érzem most már egyre jobban?), de nem bánom! Persze apját megviccelte, mert akkor beszüntette a rugdalózást, amikor az ő keze volt a hasamon. De egyszer úgyis kicselezzük
Itt nem havazott, pedig ha már egyszer esett valami, az lehetett volna hó, mutatóba!
A héten megyek védőnőhöz is, kíváncsi vagyok, hogy lesz-e szívhang hallgatás. Nem tudom, hogy itt protokoll-e, eddig még nem került szóba. Bár valahol a 24. héttől kötelező, ott meg még nem tartunk…
Hát, vigyázzatok magatokra, babák pedig növögessenek!
Szép napot!!!!