hajjajjjj, szegeny lanyok, jo sok galiba van mindenfele!!
Abbey, az elozo problemaval mi a helyzet? Az javult valamit? Olyan jol elkezdted kezelni... Ugyanis en boven el tudom kepzelni, hogy ennek a botranynak a hattereben is olyen eredetu frusztracio van...
Claire - amugy nem Terad gondoltam, mikor irtam, ne bantsuk Abbey parjat; nagyon tetszettek mindig a diplomatikus es taktikus tanacsaid!
Sajnalom Jonit. De ne aggodj; azert ezeket kinovik, csak most nem latszik a feny az alagut vegen.... Mi Bencevel ekcemaval voltunk igy; a doki folyamatosan szteroidokat meg meg durvabb dolgokat adott (volna...); a babus boren tenyernyi nyilt sebek folyamatosan... Aztan egyszer csak, szinte egyik naprol a masikra... KINOTTE! Azota semmi gond.
Most Bence is antibigyot szed, nem is keveset; neki is a fulen kezdodott; de eloszor itt nem antibigyot irtak, hanem "Parkemed"=et, ami szinten gyulladascsokkento, de nem antibio.
Szilvi - mar nem aktualis, csak lehet meg az: nekem a kizarolagos szoptatasi idoszak vegen siman es rendszeresen volt, hogy 7-8 napig nem kakiltak. Emlekszem, epp 2001 szept 11-en voltunk Washingtonban a feleves lanyommal, es mikor mar 8. napja nem kakilt, teljes 2segbeesesemben rohantam volna dokihoz, de elszegyelltem magam, hogy a fel varos a pentagonban pusztult soktucat emberrel van elfoglalva, meg a terrorveszellyel, minden, en meg a babam kakijan aggodom... Aztan megjott; es utana is minden babam ezt rendszeresen adta elo. A gyerekorvosom szerint egyszeruen akkorra mar olyan tokeletesen megtanulja a szervezetuk felhasznalni a tejcsit, hogy nem igen van mit kikakilniuk, tehat igazabol szinte "jo jel". A lazmeros/fulpalcas megoldasrol engem is lebeszeltek, hogy hosszu tavon art, ha rovid tavon azt hiszi is az ember, hogy segit (de mar nem emlekszem, miert...).
Amugy en is a szoptatas alatt voltam "kivanos"; es most a terhesseg alatt szinte alig (mas volt az elso 4-5 honap). De nem is csoda, ha 2 db nagyon novo babat szoptatsz; persze, hogy kivanja a szervezeted a wattot... nekem a vanilias karika volt; majdnem ugyanaz, mint a pilota... ';-))) Ugyhogy szerintem ne aggojd rajta!!
Vanda, kosz, hogy irtad a 110 cm-t. Megmertem, nekem most 115 korul van a hasmeretem (csak 100 cm-es a meroszalag, de nagy a luk... ;-(). Mi lesz meg ezutan...? Pedig csak olyan 14 kg korul van rajtam egyelore... De hatalmas a hasam...
Jukka, akkor pont ugyanakkorra vagyunk kiirva (jan. 1 hete); de azt nem ertem, hogy nekem a kismama szuleteskalkulatora azt irja, hogy 36 hetes terhes vagyok.... Te hogy szamolod a 34-et?
Zitus: talan a nagykabat gondod is megoldodott mar. Ez nekem is gond volt, plane, mert nekem max. dc 17ig kell kihuznom, arra plane nem fogok uj kabatot venni. Szerencsere anyutol kaptam egy akkorat, amin meg epp ossze tudom gombolni a kabatot (bizony a hoban most jol jott, hiaba vannak belso kalyhak...; gyonyorut setaltunk). Kerdezgesd ismeroseid, akik talan nagyobb darabok (anyu nem, csak volt neki egy bo), sokmindenki meg orul is, hogy lelkiismeretfurdallas nelkul csinalhat helyet egy uj kabatnak a megunt vagy elfekvo regi helyett
)
Kereszetelo: ahogy irtam, nalunk is pont a keresztszulo hianya a nagy problema. Mar a 4.-nek is olyant talaltunk, aki nem valami nagyon veszi komolyan a dolgot (pedig a fiatalkori legjobb baratnom, de most neki is vagy 2 gyerkoce); egy 5. es 6.-nak plane hogy legyen!!! Sajnos barataink kevesen maradtak ilyen sokgyerekes/dolgozos eletforma mellett... ;-(
Abbey, jol ertem, reformatus vagy? Mert Nagykovacsiban egy nagyon szuper papot tudnek ajanlani; de o katolikus. Amugy most kaptam baba-mama-klubrol is megint infot ott; akartam is priviben megirni, de nem jutok oda; szerintem az nagyon segitene Neked; nagyon helyesek es osszetartoak ott a lanyok! Kitartast Neked amugy, es amilyen erovel eddig is hozzaalltal, biztos, h. most is ugy fogod megoldani!
Itt gyonyoru ho van; remelem, Nektek is; csak amiatt aggodom, hogy hajnalban fog a ferjem Pestre hazavezetni, remelem, rendesen vannak takaritva az utak...