Lányok, ezek a képek!
Móni, de szép pocakos anyuka voltál!
Kata, tényleg hatalmas volt a fiúkkal a hasad!
Mekkorán is születtek? És hány hétre?
Timi, annyira szorult a szívem Hangát látva. És annyira jó volt utána látni azt az életerős, gyönyörű kislányt! És ez a havas őrület, nagyon szépek az anorákjaitok. Hogy élvezték
Nyuszi, Balázs, mint valami hódító, szívtipró.... szavakat sem találok
Pici mázas babókák, mennyire kis aprók voltak ők is
Zsófi, ezek a szülinapi képek! Nagyon jól sikerültek, és látom a buli is. Csinos volt Katád, Benyus meg igazi kis pasi. Gratula hozzájuk ismét! És hol a Te hosszú hajad? Mikor váltál meg tőle? És miért?
Móni, Emma nálunk is úgy lett beteg, hogy sehol, semerre,senki.... Számomra is érthetetlenek ezek a dolgok
Jobbulást Nektek!
Timi, nekünk is időbe telt, mire megtanulták, hogy ebéd után 2 órát illik aludni. Most már belejöttek. Kesztyűhöz gratulálok! Magamra ismerek.
Babusok, merre vagytok? Hogy vagytok?
Nyuszi, telefon
Hát nálunk is hatalmas a hó, bár már olvad. Valahogy most nem tudtam díjazni az óriás teraszunkat
A tujáink félbe hajolva kókadoztak a hó súlya alatt. Volt melóm, 1/4 12 volt, mire bejutottam a melegre ismét a hóeltakarításból. Rana, most igazán cserélhetnénk már lakást!
Sajna én Törpjeim nem élvezték a havat, kimondottan kiakadtak. Emma közölte, hogy "juj", majd mikor testközelből is találkozott vele, inkább a szobor pozíciót vette fel és sírt. Majd talán jövőre
Lakásállapotunk ismét változott, már csak a lépcső van lekerítve, fürdő, vendégszoba szabad rablásra kárhoztatva. Persze, csak ha beengedem őket. De sokáig már semmi nem lesz tabu, mert elérik a kilincset és nyitogatják az ajtókat
Kandalló-téma még mindig megbeszélés alatt, főként, mióta barátnőm megmutatta a 40 éve elégetett tenyerét, miközben "Forró" felkiáltással is élt. Nem segített a tenyerén. Lányok is tudják, hogy a sütő, gyertya, radiátor forró, de ugye az nem éget. A kandalló nem ilyen kíméletes, attól tartok.
Most ennyi jutott eszembe, de mennem kell, mert magukra rántják a dvd állványt, amit újra felfedeztek abban a szobában, amit eddig ráccsal zártunk el előlük