Új privát üzeneted érkezett!

Tündi Kép
Szorítok neked Kép
Küldök a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiákat!

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Zsófi Kép
A Rókus kórháznak jó a híre, jó kezekben vagy Kép

Judyt Kép
Majd akkor leszek igazán irígy kutya, mikor a szülési beszálolóitokat írjátok Kép

Judit Kép
Hát nem vagy semmi Kép Milyen sulikat csinálsz?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska, Judyt

Köszi az érdeklődéseteket egy fokkal már jobban vagyok,a lázam legalább már lement, csak szárazon köhögök mág mindig, nem akar felszakadni. Kanalas köptetőt szedek, de szerintem ez nekem nudli. Nem tudtok valami jó köptető receptet?

A legjobban az zavar, hogy ez a hónap is kilőve a babaprojectben. A lapar is csúszik majd a tüdőgyuszi miatt. A múlt hónapban azt hittem sikerült a baba, a hőm folyamatosan fent volt 37-37,1, és igen érzékeny volt mindkét petefészkem. Aztán 26. nap reggelén elkezdett görcsölni a hasam, és hányingerem lett, majd a 27 napon hőm le, barnázás pedig beindult. Mondtam is a páromnak, hogy én egy igazi genetikai selejt vagyok.Azt hiszem a laparig leteszek a babaprojectről, természetes úton szerintem nem fog nekünk menni.
Látszik, hogy ráérek jó sokat írtam
mokuci28

Tacsiful!
Nekem PCO mellett jott ossze a baba, neked is sikerul. Nagyon jo a hod! Drukkolok!

Tundi!
En is drukkolok neked!!!!!!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Annacska!
harmadikos vagyok a kozgaz fosulin (idegenforgalmi szakon) es a merlegkepest szeptemberben kezdtem

Mokuci!
Fel a fejjel, nem vagy genetikai selejt. Ne keseredj el! minden rendben lesz!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

MókuciKép
Nem szabad ilyeneket mondanod magadról!
Ne add fel, amií egy ici-pici remény van!
Mikor lesz a lapar?
Utána már többet tudtok!
A párodat vizsgálták már?

JuditKép
én vendéglátó-szállodás kozgáz fősulit végeztem(aztán egyetemet)
Micsoda véletlen, rokon szakma, de én nem dolgozom benne!
Stella

Kép
stella9

Mókuci!
Ne keseredj el.Nem szabd ilyenre gondolni.
Tessék gyorsan meggyógyulni, és utánna jöhet a babaprojekt.Kép
Nagyon szorítok nektek.Fel a fejjel.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Judit Kép

Koszi, hogy gondoltal ram MagneB6 ugyben, de az osszetetel alapjan be tudom itt is szerezni. Bar szerencsere az utobbi 4-5 napban nem nagyon volt ra szukseg!

Zsofi Kép

Nagyon vigyazz magatokra!

Mea Kép

Sajnalom, hogy megjott Kép, de most koncentralj mar a kovetkezo honapra!

Babus Kép

Nagyon kis gondoskodo ferjecsked van. Kép Orulok, hogy vegul megkaptad a konyvet!

Gyöngyi

bgy

Mókuci Kép
Ne beszélj már ilyeneket! Tessék pozitívan hozzáállni a dolgokhoz Kép
Nem vagy genetikai selejt! Neked is lesz babád nem sokára Kép Fel a fejjel, minden rendben lesz Kép

Annácska

annácska

Sziasztok!

Sajnos én sem tudok jó hírekkel jönni. Kép
Péntek délután megjött... Ennyire letörve még életemben nem voltam, és nemcsak lelkikeg viselt meg, fizikailag is nagyon fájdalmas volt. Pedig péntek reggel még 36,8 volt a hőm, és mégis!!!

Mea!

Nagyon-nagyon sajnálom, hogy te is így jártál! Talán a következő hónap lesz a miénk?

Judyt!

Drukkolok a délutánhoz!!! Kijavítanál a táblázatban 4. napra? Köszi!

Tündi!

Megy a drukk ezerrel!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Lányok

Köszi a biztatást, de hát ez az igazgaság.

Stella

A páromnál minden ok, mondhatni tökéletes. Csak én vagyok a bibis. A hormoneredményeim jók, csak a PCT-m lett szar. A dokim mondta, hogy ismételjük meg. A kedves hölgy, aki a PCT vizsgálatokat csinálja, és akivel a vizsgálat előtt egy héttel telefonon egyeztettem, a 14. napon -a kiírt vizsgálat előtt- szépen hazament, és még a mobilját sem vette fel. Olyan ideges voltam, hogy az csak na. A lapar mostmár mehetett volna, de a tüdőgyuszi közbeszólt.
Pedig minél hamarabb szerettem volna túlleni rajta.
mokuci28

Evi!
Nem is tudom mit mondjak, talan, amit Te is, hogy a kovetkezo honap lesz a Ti honapotok!!

Gyongyi!
Orulok, hogy jol vagy!

Stella!
Melyik sulit vegezted, en a szolnokira jarok

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit Kép
Nem könnyű szakot választottál. Én is mérlegképes könyvelőnek tanulok Kép

Mókuci Kép
Nem szép a dokitól, hogy így cserbehagyott.

Évi Kép
Nagyon sajnálom, hogy megjött Kép
De tudod, új hónap, új remények Kép

Annácska

annácska

Évi!
Nagyon sajnálom.Kép
Tudom, hogy nagyon nehéz.Már ti is régóta próbálkoztok.Át tudom érezni a helyzetedet, nekem is nagyon rossz volt hónapról hónapra átélni azt, hogy nem sikerült.Kép
De fel a fejjel látod nekünk is sikerült.Kép
Próbáld meg úgy felfogni, ahogy Babus mondaná, hogy lehet, hogy ez volt az utólsó mensid.Kép
Nagyon drukkolok nektek ebben a hónapban is.Kép
Majd fogjátok egymás kezét újra Meával és Kóborral, remélem ez majd segít neketek.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Judyt!

Nagyon drága vagy, hogy így vigasztalsz! Lassan már sikerül kimásznom a gödörből. Nem lehet depisen belevágni az új hónapba!!! Hát ki akarna magának egy szomorkodó anyukát, nem?

Mea! Kóbor!

Benne vagytok, hogy szorítsuk egymás kezét, nekünk is hátha így sikerül???

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kóbor!Évi!Kép

Én is sajnálom, ami velünk történt.
Én most úgy döntöttem picit lazábbra veszem a dolgokat mert már kezdetem beleőrülni ebbe!

Főleg, hogy engem a doki is biztatott úgy hogy rendesen tünetetket éreztem, és teljesen átéreztem hogy én tényleg babót várok.

És a hőm nekem azóta is 36.8 és mégis olyan erősen megvan hogy az csak na.

Ez van, de tartsunk össze mi hárman és legyen a következő hónap a miénk.

De szerintem lazábbra kell vennem (ünk).

Én most megyek szoliba, fodrászhoz teljesen újjá szeretnék születni!!!

Muszáj mert ez így nem volt jó eddig.

Ezért fogok ritkábban ide is felnézni majd.

Úgy hogy Évi!Kóbor! Fel a fejjel!!!Kép

Puszillak Titeket és a többieket is!!!Kép

Tündi!Zsuzsci!Kép

+++++++++++++++++++++++++tesztet kívánok!!!!

Mea
mea

Évike!!!Kép

Igen erősen szorítjuk egymás kezét a köv. hónapban!!!!Kép

És még ezt küldöm nektek!

Kép

Mea
mea

Mea, Évi
SajnálomKép Pedig nagyon mentek ám a drukkok. De majd ez a hónap a tiétek leszKép

Tündi
Ne keseredj el! A múlt hónapban is volt nálad egy olyan nap, amikor lement a hőd picit, aztán pedig a következő nap újra visszaemelkedett, nem?

Babus+Kristóf

Kép
babus2005

Mea!
Te tudod, hogy most mi a jó neked.Kép
Pl. nekem sokkal rosszabb lett volna, ha nem tudom
veletek megosztani az aggodalmaimat, félelmeimet.
Ne keseredj el "még csak" ez lesz a 6 próbálkozós hónapotok.Gondold el én mit élhettem át 13 hónapon keresztül.Én nagyon szeretném ha jönnél, mert biztosan hiányozni fogsz, és kiváncsi lennék, hogy mi van veletek.Kép
Gondold át.Úgy sem fogod kibírni, mert már megszerettél minket.Kép
Na jó befejezem, úgyis a Te döntöd el.Kép
Az nagyon jó ötlet, hogy elmész újjászületni.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Judyt

Te szedtél elevitet?
mokuci28

Judit:
ezt nem hiszem el!!! Én is oda jártam!!!
2001-ben végeztem!
Stella

Kép
stella9

Mokuci!
Igen szedtem.Kép
Pontosabban szept. közepe óta szedem naponta.Kép
Ajánlom neked is, igaz néha megfogta a hasamat.

Judyt
KépKép
judyt

Judyt

Vény nélkül lehet venni a gyógyszertárban, vagy dokival kell felíratni.
mokuci28

MókuciKép
az Elevit vény nélkül kapható!
Én múlt héten vettem, 100 db-os 4300 Ft körül mozog.
Stella

Kép
stella9

Mókuci!
Vény nélkül lehet venni.
Van 30 szemes (kb. 1800 Ft) és 100 (kb 4700 FT)szemes kiszerelésben.

Judyt
KépKép
judyt

SziaztokKép
Mókuci: Az elevitet recept nélkül adják, igaz kicsit borsos az ára azt hiszem 1600 ft körül van.
Babus: Meg tudtam már nézni a emailt?
Neked is csináltak genetikai Uh -got?
Vagy azt nem mindenkinél van, az is csak 2D?
Judyt: Ma vagyok 16 hetes!!Igaz az a egy nap ide vagy odaKép Hogy érzed magad? Émelygés?JA még valami mult héten keresett a védő nő meg akart látogatni én azt hittem hogy csak akkor tesz ilyen szórúpróba látogatást ha már meg van a pici!??
Babus nálad is járt már a védőnő?

Kép

Kép
edinka

Lányok!

Annyitt panaszkodtam nektek, hogy a legszebb dolgot nem irtam le!
A babucim már 20mm-es!!
Zsófi
zsófi76

Lányok

Úgy látom ti nagy hívei vagytok az elevitnek. Nekem is szedni kellene hátha....
Két kollégamőm is el kezdte szedni az elevitet, és láss csodát mindketten rövid időn belül áldott állapotba kerültek. Jó nekik.A munkahelyemen egyre többen várnak babát, én meg lassan mér szégyelem magam.
mokuci28

Babus!
irtam emailt, megnezned? Koszi!

Mea!
Meg mindig nem irtad a dokidat, ha nem szeretned, akkor csak szolj, es nem nyaggatlak. Csak kivancsi vagyok, nekem a korhaz neve is eleg. Koszi

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

A továbbiak folytatását tekintve, azért drukkoljak, hogy fent maradjon a hőm vagy azért, hogy lemenjen? És akkor ez azt jelenti, hogy mégiscsak érik ott bent petesejt?Kép

Ezvicc
tényleg te is PCO-s voltál?? Más gondod is volt, vagy "csak" a PCO? Rendesen menziztél? Nekem a doki szerint baj van a hormonjaimmal isKép A tesztoszteronból több van, mint a progiból. Erre adott most bogyót.

Annácska
Átmentem egy másik dokihoz és ő mondta, hogy az előző doki feleslegesen írt fel petesejt serkentő clostyt, mivel a sok tesztoszteron miatt ez teljesen hatástalan. Hiába indulna be a clostytól a petetermelődés, a tesztoszteron megállítja a érési folyamatát. Ha sok a tesztoszteron (férfi) hormon a progeszteronnal (női) szemben, akkor az gátolja a peteérést. Amit ugyebár szerencsére csak mi nők tudunk (mármint petét termelniKép)
Szóval az előző dokinak ez nem tűnt fel. Kaptam gyógyszert és most már remélem a megfelelőt ami segíteni is fog végre.

És most együtt...Kép
Annácska, Ezvicc
Én márciusban fejeztem be egy két éves rettenetesen húzós mérlegképes tanfolyamot. Az egyik barátnőm a közgázra jár és el volt ájulva attól, hogy tőlünk miket követeltek. Sok kitartást kívánok a tanuláshoz és még több sikert a vizsgákhoz!Kép

Mókuci
Az Elevit-et gyógyszertárban lehet venni vény nélkül. Érdemes a nagyobb csomagolást megvenni. Igaz egyszerre egy kicsit húzós az ára, de ha utána számolsz akkor gazdaságosabbKép Ha jól emlékszem a 100db-os 4000 Ft körül mozog. Amúgy nálam is okozott székletrekedést, ezért most már csak minden második nap szedem.

Mea
Engem is vegyetek be a kézfogós csapatba! Lécccccccccccccccciiiiiiiiii!Kép

Kép
Kép
tacsifül

MókuciKép
az biztos, hogy az Elevittel csak lendítenél a helyzeten. És nagyon sokat számít a pozitív hozzáállás is!!!!
Ne szégyeld magad! Nem tehetsz róla! Sajnos nem megy mindenkinek egyforma gyorsan.
Tegnap anyósoméknék bejelentették, hogy annak a párnak, akiknek egy héttel elöttünk volt az esküvőjük, megszületett a kisfiúk.
Azt hittem lefordulok a székről. Ők persze nem tudják, hogy nekünk gondjaink vannak a babagyártással és, hogy az ő kisfiúk a hunyó, csak néznek ránk várakozó tekintettel.
NEm is szóltam hozzájuk egész délután semmit!
Majd még én fogok magyarázkodni, nem!
Nem értem miért ilyen tapintatlanok az emberek!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Mea, Évi ,Kóbor
Nagyon sajnálom, hogy ez a hét sikertelen eredményt hozzott nektek.Mea: szerintem tök jó ötlet az "újjászületés", biztos, hogy segít egy kicsit felrázódni.Már most szorítsátok egymás kezét és biztosan jövő hónapra megrohannak benneteket a zebrák. Judyt pedig majd nem győzi osztogatni őket!

Judyt
De jó neked, hogy ma már mész a dokihoz! Én majd csak csütörtökön.

Zsófi
Látod, mondtam én neked, hogy babucid milyen kis stramm apróság. Szerencsére nagyon jól állja a természet rohamait és ez így is marad majd 9 hónapig. Pihenjetek sokat!

Babus
Én is egész hétvégén a könyvet bújtam. Átjött a barátnőm, úgyhogy beazonosítottuk a 16 hetes ikreit, Kristófot, na és persze az én 6 hetes babókámat is. Hihetetlen és felfoghatatlan számomra, hogy "miből lesz a cserebogár"?!Na és persze, hogy mindez bennem zajlik. Egy dolgon viszont nagyon elgondolkodtam: amikor néztem a méhen belüli fotókat, fogtam fel most először, hogy k9 hónapnyi vak sötétség után mekkora sokk lehet egy újszölöttnek a hirtelen fény! Legalábbis engem elborzasztott.

Mókuci
Örülök, hogy már kezd javulni az egészséged. És igen, az Elevit szerintem is nagyon jó.

Tündi
Kitartás!!!! A remény sohase fogyhat el!Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Képzeljétek, szombat este a _Tatabánya-i kórház ügyeletén kötöttem ki. Feldagadt a fél fejem ,az ínyem, nem tudtam kinyitni a szám, fájt a torkom, a vállam. A doki azt mondta, huzatot kaptam. Azt mondta maradjak melegben, meg szájöblögetőt adott+ menjek el fogorvoshoz, mert az is lehet, hogy fog okozza. Vasárnapra jobb lett, ma reggel pedig azt mondta a fogdoki, hogy a bölcsességfogam cirkuszolt! Rátett valami gyógyszeres kencét (most nem lehet enni, pedig nagyon éhes vagyok), azt mondta szerinte elmúlik a még meglévő kicsi fájdalom+ szájzár, de ha nem ki kell szedni szájsebészeten!!! Azt mondta kaphatok injekciót mert az csak helyileg hat és árt a babónak! Szerintetek?????? Majd megkérdezem a nőgyogyimat is. Ja. és még azt is mondta, hogy azért volt ennyire intenzív a fájdalom, mert terhesség idején az ínyben is nagyobb a vérbőség.
Jura

Bocsi, hogy ilyen hosszú lett!
jura

Tacsiful!
Tenyleg PCO van, es hormonzavarom is volt mellette. mensim volt, vegul 36 naponta. Kaptam clostit, amit nem vizsgalt a doki, csak minden honapban elvette a penzt, vervetelre kuldott, de uh sosem nezett meg. Augusztusban mar nem szedtem be. A csuda tudja, hogy segitett-e a closti.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Helyesbítek: szóval nem árt a babónak az injekció
Jura
jura

Bocs már szégyellem. Lassan már helyesen sem tudok írni.
mokuci28

Stella

Ne foglalkozz anyósodékkal, az én anyósom is sokszor tett megjegyzést, aztán a férjem egyszer helyrerakta, és azóta csend van.
Stella te is szeded az elevitet?
mokuci28

Ezvicc!Kép

Paulin a neve a dokimnak de már 13 éves korom óta hozzá járok (műtétek stb)

Tacsifül!Kép

Persze Neked is fogjuk erősen a kezedet!Kép

Aki csatlakozni akar hozzánk az nyugodtan szóljonKép

Mea
mea

JudyT!Kép

De aranyos vagy, hogy nem engedsz el szívesenKép

Látod ennyire tudok elszakadniKép

Mea
mea

MókuciKép
Felváltva szedem az Elevitet és a folsavat. Egyik nap ezt, másik nap azt!
Egyenlőre csak így tudod készülni a lombikra, meg persze igyekszek lelkileg is stabil maradni!
Még jó, hogy Ti itt vagytok és segítetek, ha kell!
Stella

Kép
stella9

Jura
Szerintem is az a legjobb, ha a dokidnál rákérdezel erre a szurira! Ő bizonyára pontosan tudja majd, hogy árt-e vagy sem a babánakKép
Addig is jobbulást!!!Kép

Zsófi
Gratula a 20mm-es babócádhoz!!!

Judit(Ezvicc)
Elolvastam az emailt és már válaszoltam isKép

Edina
Nem tudom, mikor fogom tudni megnézniKép Egyáltalán nem működik az a program. Apucinak azt tanácsolták, hogy tegye fel újra a gépre a Windows-t, mert valószínűleg miközben a múltkor feltelepítette, akkor valami fájl hibás lett benne. De nem tudom erre mikor fog sor kerülniKép A múltkoriért is hetekig nyúztamKép

Nálam is járt már egyszer a védőnő. Én is meglepődtem, de gondolom csak terepszemlét tartott, hogy mégis milyen helyre fog jönni a baba.

Mindenkinek csinálnak genetikai UH-ot. Azt az UH-ot nevezik így, amit az AFP eredmény birtokában csinálnak a 18.-19.hét körül. Ekkorra már minden szerve kifejlődött a babának és végig tudják nézni a végtagjait, gerincét, szívének üregeit, húgyhólyagját, gyomrát, rekeszizmát, szóval mindenét. Ha pedig valami gáz volt az AFP-vel és ezt esetleg az UH is igazolja, akkor továbbküldik az illetőt valamilyen genetikai tanácsadóba.

Tényleg, már rég kérdezni akartam.Te ma kezdted a 16.hetet vagy már betöltötted a 16.hetet és a 17.hetet kezdted? Mert a táblázatban szereplő 16+1 nap szerint te már tegnap betöltötted a 16.hetet?! És akkor ezek szerint már most menned kéne az AFP-re, hiszen azt betöltött 16 hetesen veszik le.
Nem inkább ma kezdted a 16.hetet? És akkor 15(betöltött hét)+ 1napos vagy?
Mert ezt hivatalosan így számolják: valahány betöltött hét+ még valahány nap a következő hétbőlKép

Babus

Kép
babus2005

Zsófi

Olvastam, hogy mit kértél az egyik kórházas topikban az egyik lánytólKép Megtennéd, hogy nekem is továbbküldödKép Én is hozzá járok és érdekelne más anyukák véleménye róla.
De abba a topikba kellemetlen élményeim miatt nem szívesen jelentkezem beKép
Remélem kissé titokzatos levelem azért egyértelmű volt számodraKép
Előre is nagyon kösziKép

Babus

Kép
babus2005

Babus!
Köszi a gratulát!
A doki is azt mondta hogy ahoz képest hogy miken megy át szép nagy babuci!

Lányok!
Képzeljétek lebuktam!!
Tegnap ugye irtam hogy nem akarok szólni a páromnak mert nem akarom hogy izguljon!!
Most telefonált hogy mi van velünk mert bele nézet a topicba!!!!
Zsófi
zsófi76

Babus!
meg nem kaptam meg a valaszod Kép
Szerinted, hogy kell szedni a magneB6?
Olyan bolond vagyok, allandoan csak a gyerekre tudok gondolni, nezegetem a neten a kisagyakat, babakocsikat. Normalis ez? Lassan ettol lesz hanyingerem

Stella!
Kicsit fura az anyospajtid Kép
Nem semmi a sok hasonlosag. utalom ezt a fosulit, banom, hogy ide jelentkeztem. Te?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Babus!

Igen !!
Rájöttem hogy mit kértél és ahogy válaszolnak rögtön küldöm neked is!
Zsófi
zsófi76

Zsófi
Nagyon kösziKép Nagyon érdekelKép

Judit
Elküldtem újraKép Remélem mostmár hamarosan megkapodKép
A Magne B6-ot a tünetektől függően kell szedni, ha csak megelőzésre, akkor elég napi 2*1 vagy 2*2, ha a doki mondja és konkrét panaszod van, akkor napi 3*2-ig lehet emelni.
Én csak megelőzésre szedem, 2*1-et, hogy ne keményedjen a pocimKép
Csak arra figyelj, hogyha szedel vasat, akkor min. 3 óra elteljen a Magne B6-t és a vas közöttKép Nekem ez elég nagy tortúra, hajnali fél 6-kor, mikor apu megy el dolgozni, akkor beveszem a Magne B6-ot, mikor felébredek 9-10 körül, akkor a vasat(merthát ezt 1 órával reggeli előtt kell), aztán dél körül az Elevitet és délután 4-5 körül ismét a Magne B6-ot. Lassan már belegabalyodokKép

Nyugi, én is ilyen bolondKép vagyokKép Nekem se létezik semmi más, mint a kisbabám, meghogy milyen legyen a szobácskája, mit vegyünk neki, esténként úgy alszom el rendszeresen, hogy arra gondolok, milyen lesz majd, amikor megszületik, milyen gyönyörű lesz, ott fekszünk majd az ágyikón és én csak puszilgatom őt...Képés ezen mindig elalszom és olyan jókat álmodomKép
Apucinak is folyton csak Kristófról beszélek, néha már lelkiismeretfurdalásom is van ez miatt, hogy nem rossz ez neki, hogy nekem állandóan csak a Kristóf így, meg a Kristóf úgy, meg hogy most hogy rúgott, stb. De nem tudok ellene tenniKép
Úgyhogy ezen ne is rágódj, mi már csak ilyen hibbantak maradunkKép

Babus

Kép
babus2005

Babus:Amikor az utolsó Uh voltam az Október14 volt akkor azt mondták hogy 12+3 napos voltam:!!!
Akkor nem ma kezdem a 16 hetet???
Most jól megzavartál!!!

Kép

Kép
edinka

Babus: Legutóbb okt 14 én voltam Uh!!
Akkor azt mondták hogy 12+3 napos voltam!!!
Akkor nem ma kezdem 16 hetet??

Kép

Kép
edinka

Edina
Én az október 14.-i dátumból úgy számolom(akkor voltál betöltött 12 hetes+még 3 napos), hogy te ma akkor 15+7 vagy. Te nem így számoltad?
Mivel okt.14. csütörtökön volt az éppen aktuális hét 3.napja, így keddenként kezdesz új hetet. Tehát holnap leszel 16+1. Vagyis ezek szerint holnapra már betöltöd a 16.hetet és megkezded a 17.-et. De akkor miért csak jövő héten veszik le az AFP-t?!

Babus

Kép
babus2005

JuditKép
utólag már sokkal szebbnek tünnek a dolgok. Nekem nem volt bajom a sulival, vagy már elfelejtettem és tényleg csak a jó dolgok maradtak meg. Biztos egy csomó dolog megváltozott azóta!
Azt biztosan tudom, hogy idegbajt kaptam ha vonatot láttam. Rengeteget kellett utaznom, mire odaértem!

BabusKép
hétvégén gondoltam rátok!
Voltunk a Pécs Plázában és annyira szép gyerekágyakat, meg pelenkázó komódokat láttam, hogy csak na!
A férjemnek úgy kellett elrángatnia onnan. Csak álltam a kirakat elött és azt mondogattam, hogy "Én is akarok!!!!!!!!!!!!!"

Iszonyú lassan telnek most a napok!!!!!!!!!!

Stella

Kép
stella9

Babus: Én úgy tudom hogy ez a AFT a terhesség 16-18 hetében kell elvégezniKép

Kép

Kép
edinka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?