Zsófi
Nagyon köszi
Nagyon érdekel
Judit
Elküldtem újra
Remélem mostmár hamarosan megkapod
A Magne B6-ot a tünetektől függően kell szedni, ha csak megelőzésre, akkor elég napi 2*1 vagy 2*2, ha a doki mondja és konkrét panaszod van, akkor napi 3*2-ig lehet emelni.
Én csak megelőzésre szedem, 2*1-et, hogy ne keményedjen a pocim
Csak arra figyelj, hogyha szedel vasat, akkor min. 3 óra elteljen a Magne B6-t és a vas között
Nekem ez elég nagy tortúra, hajnali fél 6-kor, mikor apu megy el dolgozni, akkor beveszem a Magne B6-ot, mikor felébredek 9-10 körül, akkor a vasat(merthát ezt 1 órával reggeli előtt kell), aztán dél körül az Elevitet és délután 4-5 körül ismét a Magne B6-ot. Lassan már belegabalyodok
Nyugi, én is ilyen bolond
vagyok
Nekem se létezik semmi más, mint a kisbabám, meghogy milyen legyen a szobácskája, mit vegyünk neki, esténként úgy alszom el rendszeresen, hogy arra gondolok, milyen lesz majd, amikor megszületik, milyen gyönyörű lesz, ott fekszünk majd az ágyikón és én csak puszilgatom őt...
és ezen mindig elalszom és olyan jókat álmodom
Apucinak is folyton csak Kristófról beszélek, néha már lelkiismeretfurdalásom is van ez miatt, hogy nem rossz ez neki, hogy nekem állandóan csak a Kristóf így, meg a Kristóf úgy, meg hogy most hogy rúgott, stb. De nem tudok ellene tenni
Úgyhogy ezen ne is rágódj, mi már csak ilyen hibbantak maradunk
Babus