Snowball: hát én azt szeretném, ha még Karácsony előtt kijönnének, mert akkor mind a 3-an kijöhetnénk Karácsonyra, amit persze úgy kell kalkulálni, hogy 5-6 nap nekem míg bent vagyok, meg a varratszedés a 8-10. napon, hogy nehogy belenyúljak az ünnepekbe.. Nincs végleges időpont, sajnos, csak annyi, hogy a 37-38. héten legkésőbb.. A 37. hetet egyébként december 19-én töltöm be, az nekem már késő volna.. Jobb szeretném előbb..
Csicsi: másképp nem állhatok a kórházi dologhoz, engem is rémségesen bosszant, kórházi dolgozó vagyok, utálok bent feküdni! Ráadásul ott mást nem is tudok csinálni, olvasni, horgolni, feküdni, aludni, meg enni.. Ennyi..
Úgyhogy bízom benne, hogy hamar lezajlanak az események..
Tyuntyi: Budafok tényleg nincs messze és arrafelé szoktunk bemenni, ha éppen nem Csepel fele.. SOTE I-esen leszek rabságban
Titike: nekem több gyerek nem kell. Ez a kettő is lombik programos, nekem még egyszer nem hiányzik ez a 7-9 hónapnyi túlizgulás. Lehet rosszul fest hogy ezt mondom, de én itt behúzom a féket. Lehet 3 év múlva másképp gondolom, de most ez a helyzet. 2x vágják szét a hasam függőlegesen, 3x-ra nem akarnám.. Így is a regenerálódás után lehet elmegyek haspalsztikáztatni, mert ikrekkel úgy nyúlt a bürkém mint a gumi, meg a hegvonal is vastagabb lesz, de meglátjuk hogy hogyan jön össze. Ha tb-sre nem akkor nem megyek, mert nincs 3-600 ezrem egy hasplasztikára..
:cry:
:D
A nagy átlag szerint a baba súlya a
33. héten - 2,0kg (41cm)
34. héten - 2,2kg (42cm)
35. héten - 2,4kg (43,5cm)
36. héten - 2,6kg (44cm)
37. héten - 3,0kg (46,5cm)
De ez a nagy átlag. Ha nagy gond lenne a súlyával, mondta volna a doki is, ne félj.
A lényeg, amikor kibújik, hogy akkor mekkora a súlya
Az UH egyébként is csalhat súlykérdésben.. (néha nem is keveset..!)
És akkor elköszönök, lehet holnap már nem lesz kedvem feljönni internetre. Holnap még amit lehet elsimítok itthon, megöntözöm a virágokat, kifőzöm a cumikat, a babacucc már bekészítve, meg a hazahozós is, átnézem még egyszer a sajátomat, és felkészülök a hétfő reggeli bevonulásra, lelkileg. De még előtte holnap apával elmegyünk az utolsó 2 személyes ebédünkre/vacsinkra, mert a kórházból én már csak 3-asban jövök haza, vagyis 4-esben, mert apa, a két kölyök meg én
Mindenkinek minden jót kívánok, maradjatok sokáig egyben, kitartást az utolsó hetekre!
Nyufó majd hozza a híreket rólam, mert sajnos úgy alakult, hogy nem lesz bent gépem..
De egy 1000 oldalas regényem igen
Pusszantás mindenkinek!