Új privát üzeneted érkezett!

kat e gyomros dolog nekem is igy van.alig tudok pár falatot enni pedig érzem hogy éhes vagyok.ugye hogy egyre nehezebb a baba is a pocakba jobban fáradunk.én is lusta voltam ma megint és csak megföztem azt kész.
titike84

Sziasztok lányok!

Ha lehet ilyet mondani, akkor megnyugodtam, hogy nemcsak nekem vannak rossz napjaim. Már minden oké, újra a régi vagyok, s remélem a fennmaradó időben megkímélnek a rossz napok. Voltunk orvosnál tegnap. Szerintem ez is közrejátszott, hogy sz..r kedvem volt. Doki előtt mindig ideges leszek, pedig minden rendben volt eddig is. Most sincs másképp. Csanád szépen fejlődik, 1860 gramm a becsült súlya, s a terhességi korának is tökéletesen megfelel. A doki elmondta, hogy igazán gyarapodni még csak most fog, ne ijedjek meg, nem lesz kicsi,vézna babám. Mondtam is neki, hogy örülök is, hogy nem lesz négy kilós, erre azt mondta, hogy az uh gépek igen nagy hibaszázalékkal mérnek, így simán az is belefér, s vigyorgott, mint a vadalma.
Megbeszéltük a császárt is, így végül, ha minden oké, s már miért ne lenne az, december 26-án fog megtörténni a dolog. A szitu a következő. Először a 27-ét beszéltük meg, de mivel 26-án ügyeletes, így ebben az időpontban maradtunk. Neki és nekünk is jobb így, mert 27-én reggel leteszi a kórházban a lantot, megy a magánrendelésre, s utána szabira. Majd csak január 1-én lesz újra. A szabija miatt is beszéltük meg ezt az időpontot, mert nekem szilárd meggyőződésem a terhességem legelejétől fogva, hogy Csani a két ünnep között születik meg, s mivel ő akkor nincs, én másnál nincs az az Isten, hogy szüljek, így az ő javaslatára, s az én megnyugtatásomra, megcsinálja a műtétet ekkor. Ha minden oké, akkor 30-án vagy 31.én már mehetünk is haza, így a szilvesztert már hármasban töltjük.
Ebből kifolyólag egy kicsit módosult a karácsonyi program is. Mivel az utolsó karácsonyunk kettesben a férjemmel, így 24-én vagy 25-én biztos én fogok főzni, mivel szeretnék kettesben lenni az Urammal. A másik napot meghagyom anyósomnak. A terv az volt, hogy mind a két nap rábízom a dolgot, de inkább nem. A szüleim vidéken vannak, ők nem jönnek csak 27-én tesómékkal babalátogatóba, 28-án mennek haza. Anyum pedig jön vissza, mikor engem kiengednek, s itt lesz velünk egy hétig. Tudom, hogy elég megszervezettnek tűnik a dolog, s így elveszti a varázsát az izgalom sokak számára, de mindenki elhiheti nekem, hogy ugyanúgy várakozással telik az idő, s fog a továbbiakban is telni.
A dokit kérdeztem a homeós bogyókról, még nem kell szednem őket, de felírta, hogy miket vegyek. Ezek persze a császáros szülésre vonatkoznak.
Na jó hosszú lettem, s még nem is írtam senkinek.

Titike:
A második gyerek kérdésről még nehéz nyilatkozni, először legyen meg az első. Elméletben tervbe van véve a második is, de az még sok minden függvénye nálunk. Egy év múlva szívesen nyilatkozom újra.

Nyufó:
Meglepett, hogy a zárt fórumon megérkezett az első baba. Remélem azért a baba és anyuka is jól van. Most már tényleg elkezdem összerakni a kórházi motyót. A szülésfelkészítő talán hat alkalom a Jánosba, ezért írtam, hogy szerintem már elkéstem róla, de sebaj. A császármetszés minden lépését ismerem már, a dokival most is beszéltünk róla, de még egyszer úgyis el fog mondani mindent.

Sajti:
Jót nevettem mikor olvastam, hogy a férjed lekapcsolta a lámpát a konyhában, s ezzel el volt intézve az asztal lepakolása. A ház kérdést most már értem. Ha jól olvasom, akkor szépen haladtok, most már nincs sok hátra. Kitartást a következő időszakra, mindjárt megvagytok.

Kat:
Engem érdekel a kínai bolt címe. Igaz vettem már szoptatós melltartót, de szívesen elnéznék én is a boltba. Én szombaton vettem éppen két db-ot abban a bababoltban, ahol az ágyat is megvettük. 2000 ft. Volt darabja, szerintem az sem volt túl sok. Nekem tetszenek is, szépek, pamut, s van rajta csipke is. Azért legyünk nők még szoptatás alatt is!!!
Az energia fogyás nálam már régóta megvan. Délelőtt még elvagyok, de délután! Általában ebéd után én már csak pihenek, mert egyrészt bekeményedik kaja után a pocim, meg elfogy az energiám is. Az elmúlt napokban ezért este szoktam még a férjemmel lemenni a kutyáját megsétáltatni, így lefekvés előtt is mozgok egy keveset, meg jól is esik a friss levegő. A tescos hálóinget te vetted ugye? Tegnap felpróbáltam amit vettem, majdnem kicsi. Azt hiszem ezt elb..tam. Az L-eset kellett volna megvennem, mint neked. Így jövő héten megyek hálóinget venni. Egyet kinéztem a C§A-ban, azt meg is veszem. Bízom abban, hogy csak eltűnik a hasam szülés után vmennyire, s akkor jók lesznek a pántos hálóingek is.

Csicsi:
Jobbulást a kislányodnak, no meg neked is. Ha lesz lehetőséged, gyere mindenképpen.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi

Sziasztok!

Új horgolás: Kép
Kép

Snowball kilátszol még a hóból???? 6 gyerek, na én is kb. ezt mondtam volna apának :lol: Beírom mindjárt a recepttárba a töltött paprikát. Ami változás, hogy itt ugye csak a kaliforniai paprika van, a sárgából szoktam. Nincs zellerlevél, így az a zellerszár amit lehet kapni ASDA-ban, azt rakok bele 3 db-ot úgy egyben, mert majd ezt kiveszed belőle. És Asda-ban lehet kapni üveges paradicsomsűrítményt, 7 dl talán?? Van fűszeres és sima, én a simával szoktam, nagyon jó hozzá.

Titike klassz hogy jobban vagy. Mi kettőt terveztünk, úgyhogy megállunk, de ki tudja még a következő 8 évben mit gondol az ember, 40 alatt még jöhet ha máshogy gondoljuk, de most egyenlőre biztos nem. Ugyanígy vagyok vele, álom gyerek a mostani, én is félek tőle hogy a második az ellenkezője lesz, meg hogy fogok majd bírni a kettővel :lol:

Sajti akkor hamarosan kész lesztek a felújítással igaz? A fákat így is úgy is kivágják, általában ezek direkt úgy vannak telepítve, sűrűn halomba karácsonyra, nem is élnének meg nagyobb magasságot mert elnyomnák egymást és a kivágott fák amiket nem vesznek meg utána szegények úgyis ott száradnak meg, mert persze mindig többet vágnak ki mint amennyi a kereslet. Szóval mentsetek meg egyet, díszitsétek fel, így legalább szép a vége :lol: Örülök hogy tetszenek a díszek. Rendben van a kis pindúr baba és anyuka is, akkor majd időnként jelentek :lol: Jöhet a pulyka recept!

Kat jól vannak szerencsére, majd időnként jelentek! Mozgás, légszomj, lehajolás, dettó, evvan.... Hamarosan vége :lol:

Csicsi reméljük hamar megcsinálják a netet és tudsz jönni! Megy a drukk hogy ne legyen kötőhártya gyulladás!

Tyuntyi tök jó a csaszi időpont, akkor a karácsony és szilveszter is otthon :D Mondjuk tényleg nincs szükség a szülésfelkészítőre, ha császár lesz az igaz! Jól vannak szerencsére, baba is mama is.

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!

Mostmar nekem is jobb a hangulatom...valamivel. De megtalaltam a legjobb gyogymodot : egy nagy doboz csoki. Lehet az volt a baj, hogy 1 napi adag kimaradt... :)

nyufo: ne faradj a paprika recepttel, megoldottam tegnap, es isteni toltott paprikat csinaltam. Pedig nem is szeretem :lol: A zellert azt kihagytam, mert egyreszt nem talaltam a tescoban kapasbol (es az van a legkozelebb..1 perc gyalog :D ), de ugy voltam vele hogy megenni ugysem kellene a zellert,igy hat annyira nem nagy baj ha epp nem fo a levebe a zeller iz. A lenyeg a lenyeg, hogy nagyon fini lett eletem elso tolott paprikaja. Lehet toled sugarzott az energia ami mozgatta a fantaziat :lol: Egyebkent feltem hogy ez a szerencsetlen rizs nem fog megfoni, amit ugye a husiba kell rakni, igy hat azt egy icipicit elofoztem, es tenyleg igy se szet nem fott, se kemeny nem maradt. Pont most fejeztem be az ebedet, mara is maradt egy kicsit, azt most ettem meg. Nagyon tetszik Regi horgolt sapija!!!!!!! Nagyon tunderi :) Nektek mufenyotok lesz karacsonykor??? Mert kepzeld, felfedeztem hogy nalunk a sarkon aruljak az elo fenyot, igy vegre meglesz az elso karacsonyom 3 ev utan, mikor jo fenyo illat lesz a lakasban :)

tyuntyi: orulok, hogy le van rendezve a csaszarral kapcsolatban. Es tenyleg, orulhetsz hogy idealis idopontot kaptal :) Gondolom mar alig varod. Nem hiszem, hogy az elore megszervezett dolgok miatt elvesziti a szuletesnek a varazsat. Addig is minden pillanatod errol fog szolni, mint ahogy nekunk is. Csak hogy nekunk egy nagy kerdojel az egesz, ennyi a kulonbseg. De csak a datum miatt, minden mas ugyanaz. Es jo kis sulya van Csaninak, fura belegondolni, hogy mibol lett a cserebogar :) En is sokszor erzem, foleg az utobbi idoben, hogy mollynak a kis sulya gyarapszik, mivel nemcsak a merlegen latom, hanem ahogy forgolodom az agyban, erzem hogy mar "nem ugy jon utanam a pocakom", mint ezelott :lol:

csicsi: szegenykem... kotohartya neked, Pepinek a takonykor, es meg net sincs... Ha esetleg megis tudod kovetni az esemenyeket, akkor probald meg a szemedet kamillazni! jobbulast minden esetre, es siess vissza ;)

kat: en is hamarabb faradok, es foleg a konyhaban vesze eszre, hogy mar nem tudok ugy alldogalni, mint ezelott. De mar tenyleg nem sok van hatra ;)

Egyebkent rolunk meg annyi, hogy Molly jol van, mostmar kevesebbet ficankol, es annal tobbet csuklik. Ha mozgolodik, akkor is szegenynek mar egyre kevesebb a hely, es neha neha belemaszik a medence csontomba. Nem tudom miert, de szereti oda dugni vagy a kis kezet vagy a labat. Nem tudom mi a jo ott :) Gyomoreges az borzasztoan van, mostmar nagyon kell ugyelnem hogy mit hogy eszem vagy iszom. Na meg a kemenyedes is utolert, estenkent nagyon szokott kemenyedni. Nem faj, meg semmi, csak kellemetlen. Tehat panikolni meg nem kezdtem :)

Kép

Kép
snowball

Snowball már felraktam a receptet :lol: Jól csináltad, a rizst elő kell főzni félig, mert különben kemény marad, jól csináltad! Így hogy most itt töltjük a karácsonyt élő fa lesz. Különben egy mű fenyőt szoktam itt feldíszíteni dec elején, aztán dec közepén utazunk haza két hétre. Így itt még csak egyszer volt igazi fenyő, amikor Regi született és nem tudtunk hazamenni. Tök jó hogy nektek is igazi lesz. Örülök hogy tetszik a sapi :lol: Ti nem havazódtatok el?

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufo: minden esetre koszi a receptet ;) Jaj egyelore nincs ho, de nem mondod hogy ott havazik?! Mert akkor ez nems osk jot jelent, elkepzelheto hogy mindjart ideer. Nem lepodnek meg kulonben ha esne, mert nagyon hideg van :shock: Latom Reginek nemsoka szulinapja lesz. Keszultok valami ebeddel, vagy valamivel?

Kép

Kép
snowball

....neztem gyorsan egy idojaras jelentest, es a kovetkezo 7 napra minden napon irnak havat... :shock: Vegkepp szobafogsagban leszek :lol:

Kép

Kép
snowball

nem tudom ki írta, de én nem vettem hálóinget, mert anyukámtól kaptam.
A szoptatós melltartót szerintem bármelyik kínai boltban vehető, de én a Fény utcai piac alatti kínaiba vettem, ami az Auguszt Cukrászdával szemben van.
Ma voltam dokinál, és Bálint eléggé jól van: BPD-je 84, és saccra 2498g. Így kis szumós lesz:)

A páromtól ma névnapomra egy pocakfotózást kaptam, aminek nagyon örültem

KépKép
KépKép
kat78

Kat boldog névnapot!!! És hol vannak a képek??? Tessék feltölteni! Szép méretek, 2,5 kg, akkor már az én kiscsajom is biztos van akkora.

Snowball holnap lesz Regi két éves, de szombaton tartjuk a szülinapját, próbálok kreálni valami cicatortát, hozok majd képet! Itt csak szálingózott, de a párom azt hallotta délelőtt hogy északon és Skóciában akkora hó esett ami 17 éve nem volt. Azért gondoltam hogy esetleg te is elhavazódtál.

KépKép

KépKép
nyufó8

kat: BOLDOG NEVNAPOT!!!

huha, nagyon szep meretei vannak Balintnak, es nagyon szep ajandekot kaptal a ferjedtol. Kivancsi lennek ra, szoval ha nem tul szemelyes, akkor tehetnel fel parat :) Tetszett, ahogy megfogalmaztad hogy merre talalhato az a bizonyos kinai "a Fény utcai piac alatti kínaiba vettem, ami az Auguszt Cukrászdával szemben van. " El sem tudom kepzelni, hogy mit kerestel egy cukraszda kornyeken :P Azert megis..megmutatnam, hogy ezeket a sorokat minek a tarsasagaban irom :
Kép[/b]

Kép

Kép
snowball

nyufo: tavaly volt borzaszto nagy ho, szo szerint keresztbe alltak az autok a parkolokban, es ott ragadtak hetekre, mert azt a keves hokotrot ami van a varosnak, persze csak az utak eltakaritasara hasznaltak, es a parkolok pedig ugy voltak ahogy az isten megadta... Remelem ez iden nem lesz ennyire veszes, viszont jo lenne ha feher karacsonyunk lenne :) Na meg homentes uttest, mikor a Baba erkezik :lol:

Kép

Kép
snowball

Es Reginek BOLDOG CICATORTAS SZULINAPOT!!!! :)

Kép

Kép
snowball

Snowball itt is nagy hó volt, amikor mentünk még nem, mire visszajöttünk rá majd három hétre, a házról másfél méteres jégcsapok lógtak, nem tudtunk beállni a ház elé akkor a hó volt. Hallottuk hogy a sok nyárigumissal mennyi baleset volt. Köszi a köszöntést! Én is becsokiztam már este :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Kedves Kismamik!

A hideg idojaras bekoszontevel biztosan sokan szandekoztok babakocsi labzsakot, takarot vasarolni. Szeretettel ajanlom figyelmetekbe webaruhazamat, ahol kulonlegesen egyedi, praktikus, es extra minosegu valasztekkal allunk rendelkezesetekre.

www.babymarket.webs.com

Kerlek, nezzetek be, es amennyiben kerdesetek van, batran forduljatok hozzam akar priviben itt, akar az oldalon megadott e-mail cimen.

Tovabbi kellemes babazast, babavarast!

Niki

littlebabymarket
Budapest

Köszönöm a névnapi jókívánságokat. A fotózás nem most volt, csütörtökön lesz, és a vicc benne, hogy a párom keresett fotóst hozzá a neten, és pont egy régi ismerősömet találta meg, ami akkor derült ki számára, mikor felhívta és mondta neki a nevemet. De ez szerintem még jobb. Majd rakok fel képeket.
A cukrászdák pontos helyeit már terhességem előtt is igen jól tudtam, rettenetes édesszájú vagyok, igaz amióta terhes vagyok inkább sósat eszem, ami fura, mert nem szeretem a sót.
Bálint méreteinek én is nagyon örülök,kicsit megnyugtat, hogy van aki ennyivel születik időre, és miután nekem csaszi les, így nincs mind aggódnom.
Reginek boldog, mosolygós szülinapot!

KépKép
KépKép
kat78

nyufo: a ho meg ma reggelre sem erkezett meg, szerencsere... Viszont jo hideg van. Es meg teligumikat is be kell szerezni... legalabb par napot varjon az a ho :)

kat: en mindent eszek most mindennel, nem ugy mint a legelejen, mikor a nap 24 orajaban rosszul voltam...mindez nem csak a 12. hetig...borzaszto volt... Tehat most barmi johet :) Mar varom a kepeket. En majdnem akkora sullyal szulettem, mint most Balint, par dekaval tobbel szulettem, es meg anyu tul is hordott 2 nappal... Mikor kibujtam, akkor meg rancos volt a borom :lol: Szoval gyonyoruszep kisbabad lesz nem is solyan soka :)

Kép

Kép
snowball

sziasztok tegnapi uh erdményeink bpd:85 Fl:69 más nem írtak a papirra még a súlyt se ugy kb :( ráadásul depis vagyok mert leszólta a pocakom egy "kedves barátnö" én meg ugy a szivemre vettem :,(
titike84

Sziasztok!

Ma még írok mindenkinek egy kicsit, de egy mondatra most azonnal reagálnom kell:

Titike, miért szólta le a a pocakodat a "kedves barátnő"???? Milyen barátnő az ilyen? Irigykedik????? Te csak légy büszke a pocakodra, ne hallgass ilyen savanyú nőkre!! :wink:
Amúgy az enyémre is megkérdezi mindenki, hogy: "mindenórás kismama vagy?" Mire én: "Igen, minden órában megkérdezi ugyanezt valaki, amúgy pedig januárra vagyok kiírva..." Erre hüledezés, csodálkozás, stb., én pedig kihúzom magam (ráadásul szándékosan passzos pólókban járok...), hogy jobban lássák, mekkora a pocóm! :D Tehát tessék büszkén "viselni" a pocit, nem mindenkinek adatik meg, hogy utódot hozzon a világra! Arról pedig elfeledkeznek, hogy mindenkit anya szült, nem pedig gólya repdes ide-oda a csomagokkal!!

KépKép
sajti

Feldobtam a karácsonyi pulykám receptjét is a főzős topicba!

KépKép
sajti

Sajti köszi a biztatást :) én büszke vagyok a pocimra mert szerelmünk ujabb gyümölcse van benne :) de akkor is bánt.azt mondta nem is látszik a terhesség mert olyan a hasam mintha meghiztam volna és húrkás is a hasa.nem tudom biztos irigységből gonoszkodik.de szerintem nem hurkás a pocim Kép Kép Kép
titike84

elírtam.mármint azt mondta hurkás a hasam :( szerintem egy hurkás has nem ilyen ezeket a képeket hétvégén csináltam szerintem nagynak nagy de kerek nem hurkás
titike84

hu ezek a hormonok ilyenkor ennyire érzelgős lesz az ember.nem várandósan fel se venném az ilyet és vissza szolnék hogy sírva rohant volna el de most én borultam ki egy olyan ember szaván aki biztos irigységből beszél
titike84

titike: ne is foglalkozz az ilyenekkel. Nekem a minap nagymamam latott webkameran keresztul, es szo szerint mondta azt hogy jo szarul nezek ki. Raadasul ez pont akkor volt, mikor gyomorrontasom volt vagy 3 napig, es 3 napi f*sas utan hogy nez ki az ember...most oszinten???!!! Meg tudom, hogy feher a borom (ugye szoliba se megyek a baba miatt) es "sok" a pattanasom. A sok azt a kettot jelentette, ami epp akkor rajtam volt. De en csak meghuztam a vallamat, es inkabb elkoszontem a kis csaladomtol aznapra, akik ilyen szep szavakkal kedveskedtek.
No meg irtad, hogy teltebb alkatu vagy alapbol. A teltebb nokon nem ugy latszik meg a terhesseg, az teny. De megse tevesztheto ossze semmifele hurkaval!!!!!!!!!! Ne vegye el a kedved semmitol, mivel abban a par honapban lehet reszed, mikor egy no a lehetobb leggyonyorubb!!! Hiszen 2 sziv dobog benned...

Kép

Kép
snowball

Ja es meg valami...nalunk meg ultrahangot se csinalnak olyan rendszeresen, mint otthon Magyarorszagon. Itt csak a 12. es a 20 het korul. Aztan kifujt. Egyszer voltam 24 hetesen 4D ultrahangon (otthon persze...), es azota fogalmam sincs, hogy hogyan fejlodik a kisbabam. Szoval orulj, hogy kaptal ennyi eredmenyt is :) Na meg ugye hogy lathattad a picit. En azota is csak a 4D-s ultrahang kepeket nezegetem, ahogy meg olyan kis mano arca volt, mert akkor meg csak 800 gramm korul volt. Persze nem aggodom, tudom hogy jo helye van es a leheto legjobbat adom neki :) Olyan nekem, mint egy kis kindertojas, majd kiderul hogy ki lakott bennem 9 honapig :)

Kép

Kép
snowball

jaj snowball hogy mondhatott ilyet a nagyi.de jo hogy te ilyen könnyen vetted én nagyon mimóza lettem ez a 31hét alatt és napról napra érzékenyebb vagyok.de hát majd elmulik.hogy hogy csak olyan kevés az uh ott?azért ott is nézni kéne többször a picit.itt a kötelezökön kívül is lehet menni .Cinivel 3-4hetente mentünk uh-ra.most nem járunk sürün muvel bunkok a dokik mert lett szolva a főorvosnak a bakijuk miatt azotan nem szivesen
titike84

Nehogy azt hidd, hogy nem vettem a szivemre. De a mami mar kicsit szenilis, szoval rafogtam erre. Persze utana elpanaszkodtam magam edesanyamnak, hogy mami mit mondott :D En is nagyon erzekeny vagyok, es sajnos alapvetoen is hamar eltorik a mecses, hogy ha valaki megrengeti a magabiztossagomat. "Majd kinovom" :wink: Te pedig legyel csak mimoza egy picit, egy percig se zavarjon, ugy sem tudsz ellene mit tenni.

Kép

Kép
snowball

egyebkent mikor megkerdeztem, hogy miert csak ennyi vizsgalat van (nekem az volt a legfurabb, hogy nogyogyasz egyszer sem latott), es a haziorvos azt a valaszt adta, hogy nagyon sokan panaszkodtak korabban, hogy sok a felesleges vizsgalat, vag ha jobban tetszik, akkor szinte mar a szemelyisegi jogaikat sertettek a noknek ezekkel a "bekukkantasokkal", igy hat leszukitettek a vizsgalatok koret a minimalisra. Pont nyufoval beszeltuk egyszer (mivel o is itt van a kornyeken), hogy otthon viszont tul sok a vizsgalat, szoval valahol a ketto kozott kellene egy egyezseg, hogy megis legyen vizsgalat, de megse olyan sok mint otthon.

Kép

Kép
snowball

valóban itt meg nagyon sok vizsgálat van.de kettö közti megoldás jo volna.bar én sok vizsgálatból kimaradtam mivel 19héten lett papirom a terhességről.aztán szaladgáltattak ide oda pótolni őket de mindet nem lehetet.borzalmas az egészségügy .és milyen kint élni amugy?mi is akartunk még anno kiköltözni de nem mertünk belevágni mostmeg 2 babával végkép nem
titike84

Egész nap itt vendégeskedtek a barátnőm és a két kislánya, nagyon kellemes nap volt, de kifáradtam

kérdésem: van valakinek keserű szájíze mostanába? Tegnap óta érzem, elöszőr majdnem kidobtam a sütőtökö, mert azt hittem az keserű, de a többiek szóltak, hogy tök fincsi, és utána vettem észre, hogy mindennek keserű íze van.

Nekem nem tűnik soknak a vizsgálatok, engem nagyon is megnyugtatnak. Az első 12hétben 2hetente mentünk, utána csak havonta, most a 30tól megint kéthetente. És nagyon jó látni őt, így tényleg nem irigylem Snowwball-t, és Nyufó-t. Nekem is élnek kint barátnőim, és ők is panaszkodtak, hogy sok esetben egyedül maradnak a kérdéseikkel

KépKép
KépKép
kat78

Sziasztok!

Tyuntyi: szerintem mindegy, mennyire tervezitek meg a mostani karácsonyt + babázást, a lényeg az, hogy Te biztonságban érezd magad! :)

Nyufó: Ez a sapi is zseniális! :) És a kislányod is nagyon jó modell! :wink: Tudod, ezeket a dolgokat elég jó kis összegért el tudnád adni a meskán... A felújításunk alapvetően már készen van, most már csak a szekrények hiányoznak.. De a lényeg a lényeg, hogy már nem lesz több porolás! Az asztalos is csak addig lesz itt, ameddig behozza a szekrényeket!
Nagyon boldog szülinapot kívánok Reginek! :D

Snowball: az a csokis doboz nem semmi!! :shock: Én csak egy tábla feketeribizlis Tibi csokit nyomtam le, de egy olyan dobozt bevállalnék! :lol: Az én Babóm is motoszkál a medence csontomnál, és minimum napi 2x csuklik, de inkább 3x, az egyik általában hajnalban.. Szerintetek normális az ilyen sok csuklás?

Kat: boldog névnapot kívánok, így utólag is! :) Tesóm kisfia is ilyen méretekkel született, és most már el sem hiszem, hogy volt valaha ilyen picike! Tehát szerintem valóban nincs miért aggódnod!
Nálam nincs jelen a keserű szájíz, csak néha egy kis gyomorsav a torkomon...

Titike: hááát, el tudom képzelni, milyen hurkákat látott eddigi életében a barátnőd, ha a Te hasadra azt mondta, hogy hurkás! :wink: Szerintem szép, kerek hasad van! Én vidéki gyerek vagyok, és a hurkáról fogalmaim vannak...

Snowball, Titike: szerintem ezeket a megjegyzéseket fel sem szabad venni! Múltkor voltam nagymamámnál (már majdnem 1 éve nem voltam, nem véletlenül...), amikor is elkezdte dicsérni a többi, rokonságban lévő (már megszült) kismamát (azt nem kérdezte, hogy velünk mi van...), és elkezdett horror-sztorikat mesélni az ő szüléseiről, és azokról, amiket hallott! Tisztára olyan volt, mint egy híradó, csak a rosszakat mesélte, a jókat nem! Mondtam is neki, hogy ha nem vált át normálisabb történetekre, akkor eljövök! El is jöttem....

KépKép
sajti

Sajti nem azért mert az én pocakom de én se hurkásnak látom hanem kereknek de tényleg nem ért akkor a hurkákhoz a "kedves barátnőm" :D hu horror sztorit nem is szabad hallgatni a szülésről mert csak beparázik az ember meg amugy sem vagyunk egyformák minden szülés más és más.én első szülésem olyan volt amilyen és minden rosszat vagy fájdalmat elfelejtettet a lányom mikor oda adták a kezembe :) és bármikor állok elébe ismét mert MEGÉRI :)
titike84

keserű szájíz nekem sincs de mikor sokat éget a gyomrom akkor volt de sszerencsére elmúlt az gyomorégés is.de az alvás az katasztrofa.sehogy se kényelmes már de az ülésbe is belefájdul a derekam.ti hogy vagytok ezekkel?
titike84

Snowball: hát én azt szeretném, ha még Karácsony előtt kijönnének, mert akkor mind a 3-an kijöhetnénk Karácsonyra, amit persze úgy kell kalkulálni, hogy 5-6 nap nekem míg bent vagyok, meg a varratszedés a 8-10. napon, hogy nehogy belenyúljak az ünnepekbe.. Nincs végleges időpont, sajnos, csak annyi, hogy a 37-38. héten legkésőbb.. A 37. hetet egyébként december 19-én töltöm be, az nekem már késő volna.. Jobb szeretném előbb.. :roll:

Csicsi: másképp nem állhatok a kórházi dologhoz, engem is rémségesen bosszant, kórházi dolgozó vagyok, utálok bent feküdni! Ráadásul ott mást nem is tudok csinálni, olvasni, horgolni, feküdni, aludni, meg enni.. Ennyi.. :( Úgyhogy bízom benne, hogy hamar lezajlanak az események..

Tyuntyi: Budafok tényleg nincs messze és arrafelé szoktunk bemenni, ha éppen nem Csepel fele.. SOTE I-esen leszek rabságban :D

Titike: nekem több gyerek nem kell. Ez a kettő is lombik programos, nekem még egyszer nem hiányzik ez a 7-9 hónapnyi túlizgulás. Lehet rosszul fest hogy ezt mondom, de én itt behúzom a féket. Lehet 3 év múlva másképp gondolom, de most ez a helyzet. 2x vágják szét a hasam függőlegesen, 3x-ra nem akarnám.. Így is a regenerálódás után lehet elmegyek haspalsztikáztatni, mert ikrekkel úgy nyúlt a bürkém mint a gumi, meg a hegvonal is vastagabb lesz, de meglátjuk hogy hogyan jön össze. Ha tb-sre nem akkor nem megyek, mert nincs 3-600 ezrem egy hasplasztikára.. :(:cry: :):D

A nagy átlag szerint a baba súlya a
33. héten - 2,0kg (41cm)
34. héten - 2,2kg (42cm)
35. héten - 2,4kg (43,5cm)
36. héten - 2,6kg (44cm)
37. héten - 3,0kg (46,5cm)

De ez a nagy átlag. Ha nagy gond lenne a súlyával, mondta volna a doki is, ne félj. 8) :wink:
A lényeg, amikor kibújik, hogy akkor mekkora a súlya :wink: Az UH egyébként is csalhat súlykérdésben.. (néha nem is keveset..!)

És akkor elköszönök, lehet holnap már nem lesz kedvem feljönni internetre. Holnap még amit lehet elsimítok itthon, megöntözöm a virágokat, kifőzöm a cumikat, a babacucc már bekészítve, meg a hazahozós is, átnézem még egyszer a sajátomat, és felkészülök a hétfő reggeli bevonulásra, lelkileg. De még előtte holnap apával elmegyünk az utolsó 2 személyes ebédünkre/vacsinkra, mert a kórházból én már csak 3-asban jövök haza, vagyis 4-esben, mert apa, a két kölyök meg én :lol:

Mindenkinek minden jót kívánok, maradjatok sokáig egyben, kitartást az utolsó hetekre! :wink:

Nyufó majd hozza a híreket rólam, mert sajnos úgy alakult, hogy nem lesz bent gépem.. :shock: De egy 1000 oldalas regényem igen :lol:

Pusszantás mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó Reggelt!

Kat:
Én voltam, aki írt a hálóingekről, de akkor nem te vetted, hanem Sajti. Ezer bocs, már nem tudok fejben tartani dolgokat. Fémes szájízem nincs, csak az utóbbi egy hétben megjelent a gyomorsav. Tegnap rájöttem, hogy ez azért van, mert nem iszom a salvus vizet, mivel elfogyott. Ma veszek az biztos.
Utólag is boldog névnapot neked! A fotózásról majd hozz képeket.

Titike:
Tudom, hogy szarul esik, mikor bántják az embert, de ne törődj vele. Ne emészd magad miatta, gondolj arra, hogy te vagy az, aki babát vár, s te fogod rövidesen a gyermekedet a kezedben tartani, nem a kedves ismerős. Ami az éjszakai alvást illeti, én nagyon jókat alszom, csak délután nem szabad lefeküdnöm, mert akkor hajnalban felébredek, elkezdek gondolkodni, s nem tudok visszaaludni. Így délután inkább fent vagyok, estére el is álmosodok, s jót alszom. A derekam nekem napközben fájdogál, de ez sem mindennapos. Attól függ, hogy mit csináltam aznap. Kitartás!

Sajti:
Tök jó, hogy végre elkészültök. Gondolom már nagyon vártátok ezt az időt! A szekrény is meglesz időben. Nagyid nem semmi! Én a rendes, rémtörténet nélküli szüléseket sem hallgattam soha végig, mert csak felizgattam magam rajta. Nemhogy a rémtörténeteket!

Snowball:
A csokis doboz nem semmi, jól néz ki. Tegnap én is megettem egy bounty szeletet, este pedig lenyomtam egy 500 grammos erdei gyümölcsös jogobella joghurtot. Mit ne mondjak simán lement, gond nélkül. Azért én sajnálnám, ha csak ennyi vizsgálat lenne a terhesség alatt, mint kint, de ez van, ezt kell szeretni. Gondolom nincs belőle probléma kint, már mint ugyanúgy egészséges gyerekek születnek, mint itthon.

Nyufó:
Boldog szülinapot Reginek és jó ünneplést mára. A tortáról te is hozz képeket majd. A sapi nagyon szuper lett, a kislányod pedig tünemény benne.

Mi jól vagyunk, tegnap voltam bent a munkahelyemen, bevittem a táppénzes papíromat. Jó volt bemenni. Azt mondták, hogy jól nézek ki, az elmúlt egy hónapban nem is híztam, csak a pocim nőtt, s megdicsértek. Mit ne mondjak jólesett. Imádom őket egyébként is. A munka viszont abszolút nem hiányzik. Egy percig sem gondolok rá. Ma még vasalgatok babaruhát, összeeszkábálom a babakocsit, mert még dobozban van, s egyáltalán meg kellene nézni, hogy megvan-e minden alkatrésze, holnap pedig barátnőmmel kimegyünk a Vörösmarty térre a karácsonyi vásárra. Remélem nem lesz tömeg. A férjem egész hétvégén dolgozik, ezt nem szeretem, de ez van.

Jó hétvégét mindenkinek!

tyuntyi

Kiscsillag:
Vigyázz magadra és a bébikre. a híreket pedig várjuk nagyon. Kitartást neked, kívánom, hogy minden úgy alakuljon ahogy te azt elképzelted. :lol:

tyuntyi

Jo reggelt!

CSak egy gyors bekukkantas, aztan rohanok, mennem kell a parommal a szalonba mert jon egy magyar lany akinek forditanom kell...
Szoval roviden: Leesett az elso ho. Tegnap este 11kor jottunk haza, szakado hoesesben. Nagyon szep :)

kis-csillag: kellemes es varakozasokkal teli raboskodast kivanok :) Varjuk a fejlemenyeket, mar izgatott vagyok!!!!! :)

na szaladok, kesobb jelentkezem!!!

Kép

Kép
snowball

Kis-Csillag: nagyon drukkolunk Nektek, minden rendben lesz! :) Várjuk a fejleményeket, és a képeket a Babócákról! :D

KépKép
sajti

Sziasztok Lányok!

Kicsit ma befelé fordultam, és félreestem... Nektek nem fordult még meg a fejetekben, hogy a férfiaknak fogalmuk sincs arról, hogy min megyünk keresztül, mi megy bennünk végbe? Tudom, tudom, soha nem is fogják megtudni, és én várok el sokat, és valószínűleg én kommunikálok rosszul, de nem esik jól, hogy a férjem elment 4 napra a fővárosba, 2 nap alatt elintézett mindent, aztán úgy gondolta, hogy még beugrik egy tanfolyamra (nem mondom, milyenre, ui. most találta ki, és nálam a biztosíték már kiment, mivel ráadásul egy olyan nőci tartja, akit én is bírok ugyan, de szemmel láthatóan már ráhajtott volna a férjemre, ha én nem lennék..), aztán majd jön valamikor... írtam neki smst, hogy nem indul a kocsim, nem tudok elmenni kajáért (ok, van itthon kaja, meg abból főzök, ami van itthon, csak mondjuk vettem volna friss kenyeret, meg gyümölcsöt..) Itt délben minden bezár, tehát ha venni akarok valamit, akkor következő bolt 15 km-re van. Tehát írtam neki, erre visszakérdezett, hogy van-e aki segítsen, vagy hazajöjjön-e?? Ez kicsit sz@rul esett, úgyhogy mondtam neki, hogy ne fáradjon, majd eszek valamit (ha meg megindul valami, akkor legfeljebb hívok mentőt (ide nem 10 perc alatt ér...). Tehát ennyiben maradtunk, szerintem visszaült a tanfolyamra. Meg van győződve arról, hogy most még NEM jöhet a Baba! Viszont én nem szeretnék már egyedül lenni (ezt mondtam is neki), Anyumék nem tudnak segíteni, ui. beleestek abba a vírusos vacakba, úgyhogy mondtam, hogy ne jöjjenek inkább.. Nem értem, ha nem nyögök, és nem sírok, és nem fújtatok, akkor nem hiszi el senki, hogy a babavárásnak ez a szakasza már nem olyan egyszerű dolog?
Tegnap elmentem postára, és érdekes volt, ugyanis észrevettem, hogy a Babóca feje már eléggé nyom lent... Zsibbadok és feszülök is itt-ott..

Tyuntyi: igen, én vettem a hálóingeket! :) Már ki is vasaltam őket, nagyon jók! Anyum szerint nem elég hosszúak, és nincsenek elöl hímzett virágok (!!!) ezért lehet, hogy nem is ilyeneket "szokás" vinni a kórházba! Tehát, ha nem nézek ki 60 évesnek benne, akkor nem jó... Kicsit irigyellek a Vörösmarty-téri vásár miatt, imádom!! Szerintem ez lesz kb. a 3. alkalom, hogy kihagyom, egyébként mindig ott voltam! Múltkor vettem egy Arthur textil táskát (igaz, ez a Váci utcában van, és nem a vásárban), amit gobelinből készítenek az üzlet feletti üzemben (igen, a Váci utcában!!). Nem volt olcsó, de nagyon megtetszett! ;)

KépKép
sajti

csillag drukkolok hogy ugy alakuljon minden ahogy szeretnéd :) bensoká mentek haza ez járjon a fejedbe :) sajti : Biztos hogy ilyenkor extra érzékenyek vagyunk de mivel a "terhes" része rajtunk van elvárható lenne kicsitt extrább oda figyelés :) én se szeret egyedül lenni bár hála itt a lányom de ugye ő nem tud mit kezdeni ha megindul a teso :D de hála férjem siet haza és odafigyel , nem panaszkodhatom mert nem tudok rá rosszat mondani.és milyen sürün lesz a ytanfolyama?
titike84

Ma leugrottunk reggel Köveskálra disznótvágni, csak jöttünk mentünk, én többet nem vállaltam, és nem is zabáltam sokta, de 7.00.kor induétunk, és én persze 5.00.kor felébredtem, és fél7kor aludtam volna vissza, így a kocsiba aludta hazafelé, és nagyon tompa vagyok. Ott már teljesen elolvadt a hó.
Apukák segítsége, figyelmessége: háromszor bevásásrolt eddig, talán 2xhozott inni, és ma lehúzta a csizmám, ennyit erről:)

Kiscsillag: Kitartás az ott-tartózkodáshoz, és minden olynat, amit elképzeltél az elmúlt időben ezekről a napokról. Te is sokat küzdöttél a kurkókért, és a finish-ben vagy. Sokat gondolunk majd rád, és várjuk a híreket

KépKép
KépKép
kat78

Sziasztok!

Hat, vegulis egesz napra bent maradtam az uzletben, nem volt kedvem itthon egyedul ucsorogni. Igaz ott bent meg mindenki dolgozott, szinte egy perc szabadidejuk sem volt, de legalabb en kitalaltam, hogy milyen frizurat vagatok hetfon :lol: De mar vagytam haza, jol esik felvenni olyan ulo poziciot, ami kenyelmes.

sajti: nahat, hogy te is milyen kis mimoza lettel :) Valahol olvastam, hogy a nok ilyenkor elveszitik az onbizalmukat (mert ugyebar nem valami kecses format olt a testunk ilyenkor), es hajlamosak vagyunk a szokasosnal feltekenyebbek lenni, meg mindenfele teoriat kitalalni, hogy a ferjunk miert nem figyel ugy rank. Az en parom is ugy van vele, hogy meg hova sietni...ugyse most jon a baba. Ne adj isten, tenyleg ne jojjon, de mivan ha megis??? Igaz o probal engem mindenhova vinni, ahova van lehetosege, igy napokra el sem szokott tunni. Igazsag szerint most voltunk nem olyan regen kulon 1 honapot, mikor eloszor o ment haza 2 hetre Lettorszagba, utana pedig en mentem haza ismet 2 hetre. Kozotte pedig talan 10 nap volt, amit egyutt toltottunk. Azota pedig nem szivesen mozdul ki itthonrol nelkulem. Tehat ez a par nap nem hiszem, hogy barmit is valtoztatna a helyzeten. En azt mondom, hogy hagyd meg neki ezt a par napot, duzzogas nelkul, szerintem o is ertekeli, hogy ha ugy maradhat tavol, hogy nincs durci. Azert vagyunk mi, hogy itt kisirhasd magad :D Egy pasi meg abszolut nem tudhatja, hogy min megyunk keresztul. Aterezni nem, maximum megerteni tudja. Persze nekem is rosszul esik, ha nyaggatnom kell valamiert, de szerencsere megerti. Latod, a ferjed is megkerdezte, hogy menjen-e haza. Ha azt mondtad volna hogy igen, gyere, akkor szerintem neked lett volna rossz a lelki ismereted utana. Arra pedig ne is gondolj, hogy a hirtelen jott tanfolyam a no miatt lehet. Nem hiaba varjatok a kozos gyereketeket :wink:

titike: hat.. kb te lehetsz a 100893. ember, aki megkerdezi, hogy na es milyen itt elni. Hazudnek, ha azt mondanam, hogy konnyu. De van aki be tud illeszkedni az uj kozegbe, es van aki nem. En szerencsere 2 ev utan azt mondom, hogy jol tettem, hogy anno ide jottem, es hogy volt kitartasom maradni. Hianyzik a csaladom, termeszetesen, es az otthoni izek. De mar nincs az a penz, amiert itt hagynam ezt az orszagot. Mar csak azert sem, mert a parom az lett szarmazasu, es nem varom el tole, hogy ott Magyarorszagon eljen, foleg hogy nem egy alom hely a jelen pillanatban.

Kép

Kép
snowball

Sziasztok!

Köszönöm a vigasztalásokat! :) Igen, kicsit mimózább vagyok, mint régen, valószínűleg azért, mert már a finisben járok, és mivel még nincs gyerkőcöm, nem tudom, mire számítsak... Mindig is a saját magam ura voltam, jártam sportolni, utazni, túrázni, stb., és ez most teljesen kimaradt, a férjemet pedig engedtem mindenhová, sőt, én mondtam, hogy menjen! Eddig el voltam egyedül, de most már ekkora pocakkal nehezebben megy minden. Pl. a Drágám felrakta a krumplit a kamrában a legmagasabb polcra, nekem pedig több percembe telt, mire levarázsoltam onnan 2 szemet... Tehát ilyen apróságokon akadok ki, holott nem várhatom el tőle, hogy mindenre gondoljon, végül is ő eléri őket..

Titike: tanfolyamot most sem tervezett, csak szóltak neki, hogy lesz ilyen, ő pedig elment rá, mert már nem volt más dolga Pesten... Rosszat mondani én sem tudok a férjemre, csak most más szemszögből látjuk a dolgokat..

Snowball: nem vagyok én sem féltékeny típus, az egészben csak az zavart kicsit, hogy két napja is ugyanezzel a hölggyel volt majdnem egész nap, és most is... ezzel a 4 nappal sem lett volna problémám, hiszen oda megy, ahová szeretne, és mindig elmondja, hol van, csak tudod, az első 6 hónapot gyakorlatilag egyedül csináltam végig, és most már szükségem lenne egy kis szusszanásra...
Igen, végül is köztünk csak 200 km volt, de belegondolva, hogy a férjed lett származású, Te pedig magyar.. :wink: Mindenesetre nagyon szép országban laktok! :) Magyarországon most valóban nem rózsás a helyzet, de majd csak alakul! (Pont tegnap néztem a tévében egy műsort, ahol esküvői ruhákat próbálgattak a menyasszonyok Amerikában, és ott egy olcsó ruha is 5000 dollárba került!! Hétköznapi emberekről volt szó, de én el sem tudom képzelni, hogy ennyibe kerüljön egy ruha! Az enyém sem volt olcsó, mivel varrattam, de ennek az összegnek a töredékébe került.. )

No, most jó sok mindent írogattam össze, látszik, hogy nincs kedvem semmihez... :?

KépKép
sajti

Hm akkor én nem is panaszkodok bár nincs mire max a wc ülöke lehajtás :D de viccet félretéve akkor engem tényleg himestojásként kezel a férjem. :) multkor egy csomag wc papírt is ki vett a kezemböl ne én "cipeljem". első babusnál is vigyázott rám és figyelmes volt bár akkor tudtam mibe belekötni de most nem.most joval figyelmesebb segit amibe tud még a boltot is elintézi egyedül mikor látja nem vagyok toppon.pedig nem papucs férj még mielött erre gondoltok :)
titike84

Jo reggelt (szep havasat :wink: )

Gyors jelentes: ejszaka nagyneni lettem! Megszult a parom novere, 3 hettel korabban. Kisfiu, 2.80 kg. Kisebb panik jott ram, ismet...hogy mi van ha hamarabb erkezik a mienk??? :-O Es meg annyi mindent kell vennem!!!!!!!

Kép

Kép
snowball

snowball

Gratulálok :)

Mostmár azért kell igyekezni a dolgokkal mert hamar elrepül ez a pár hét.

nekünk minden megvan,ruhácskák kimosva,szoba tiszta,ágynemű is megvan.még majd a kórházi csomit kell összeállitani.

KépKép
bettike83

tittike

ne tőrődj az ilyen beszolásokkal,igazuk van a lányoknak,ez a pocak egy kis lurkót rejt és csak örömöt jelenthet,kis csoda :)
szova ne törödj vele,néha hülyék az emberek sajnos.

engem mindig azzal piszkálnak,"huha mekkora hasad van,biztos jó nagy gyerek lesz"ezzel kitudtak idegelni eleinte,de már nem foglalkozom velük.az a lényeg h egészségesen megszülessen a picikém :) ja meg h mekkora pocid van,nekem még nincs ekkora pedig már idősebb terhes vagyok stb stb.sajnos vannak ilyenek,el kell engedni a fülünk mellett a beszolásokat.

33 hetes poci:

Kép

Kép
Kép

KépKép
bettike83

Sziasztok!
Elnézést a betolakodásért, a 2010. májusi babásoktól vagyok!
Van valami ami lehet érdekelhet benneteket!
Eladó 4 db Hideg Gát-Borogatás öntapadó szalaggal! Rendeltem magamnak, gondoltam szülés után nagyon jó lesz, mert a barátnőmnek nagyon bevált! De én nem tudtam használni, mert császármetszéssel szültem, ezért eladósorba került!
Néhány szó róla:

HŰTŐ GÁTBOROGATÁS

A hűtő gát-borogatást úgy tervezték meg, hogy azonnali hideget biztosítson és segítse csökkenteni a gátfájdalmat és a gát környékének duzzanatát. A gát-borogatás úgy néz ki mint egy nagy méretű egészségügyi betét. A borogatás nedvszívó tulajdonsággal is rendelkezik: 200ml folyadékot képes magába szívni.
A gát-borogatáson továbbá egy öntapadó csík is található, mely a betétet a kívánt helyen tartja a fehérneműben. Minél hosszabb a betét annál biztonságosabb és nagyobb felületű nedvszívást biztosít.
A hideg gát-borogatás a gyermekszülés után pár órával már használható. Használata sokkal kényelmesebb, mint egy hideg fürdőé vagy jéggel töltött zacskóé.
A hűtőborogatás 4,4C° -ra hűti le magát, melyet kb. 40 percig képes tartani.
Egy darab hűtőborogatás csak egyszeri alkalommal használható. Használat után el kell dobni, nem szabad lefagyasztani.
Mérete: 10.79 cm x 35.56 cm

Ára: 600.-Ft/darab + postaköltség (Az eredeti ár 800,-Ft)

Amennyiben kérdés van, kérlek írj, mindenre válaszolok!

További boldog babavárást kívánok Nektek! :)
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok lányok!

Köszönöm a köszöntéseket! Megvolt a szülinap, 4 órát csináltam a tortát, utána még másfél órát a az ebédet, a végén úgy fájt a hasam, azt hittem megszülök, de minden jól sikerült, a torta pedig el is fogyott ma délutánra. Kapott egy kis konyhát, azóta két napja folyamatosan főz, szóval az is bejött.
Kép
Kép
Kép
Csináltam egy új sapit is:
Kép
Kép

Snowball itt is hideg van nagyon. Szerencsére a téligumit már pár hete átszereltük. De jóóó, itt nem esett a hó :cry: Megmaradt? Milyen frizurát vágatsz? Gratulálok a sógornődnek!

Titike akkor az nem barátnő aki leszólt! Mit szólt be? Ne is foglalkozz vele :twisted: Tuti csak irígy. Neki van már gyerek? A pocakod meg igenis babapoci, szép kerek!

Sajti pont most hallottam először a meskáról :lol: Köszi a dícséretet, azért még csak az elején járok, lehet ha nagyon belejövök, akkor egy kis keresetkiegészítésnek megpróbálom :lol: A pasiknak nem sok fogalmuk van arról hogy min megyünk keresztül és arról se hogy ilyenkor a hormonok miatt érzékenyebbek is vagyunk és több törődést igényelnénk. Nekem az átlagon felül figyelmes a párom de sok helyről hallom amit írsz.

Tyuntyi köszi, örülök hogy tetszik a sapi!

Bettike szuper hogy kész vagy mindennel és szép a poci!

KépKép

KépKép
nyufó8

Nyufó: ez a torta döbbenetesen jól néz ki. sajét fejedből, vagy volt valami minta?
A sapit csak "megszokott" módon jegyzem meg. Állati jó dolgokat csinálsz. Majd kérünk képet a karácsonyfáról is. Annyira jó, hogy megtalálod ezekre az időt Regi mellett, én úgy gondolom ez nagyon kell.

Tegnap túl ettem maga, és beinduét a refluxom, így sikerült estére elérnem, hogy összejött a 2.hányásom terhesség alatt. Lehet, hogy én nem az első trimeszetben hozom ezt, hanem most:)

Igaz utána tök jól éreztem magam, és ez akkor nagyon fontos volt.

Ma babaelsősegély tanfolyamon voltunk a párommal, és nagyon jó volt.
Óriási hó esett le, így kicsit korlátozza a vezetésemet. Igaz vezetek közel15éve, de pocakkal már csúszós úton lehet, hogy nem leszek bátor. Ez kicsit korlátozza a napjaimat:(
Igaz gyalog is óvatos vagyok, de így lesz időm befejezni a kézi munkáimat:)
Ma már el kezdtem díszíteni a lakást, és ez annyira jó érzés.
Mindenkinek békés első adventi gyertyagyújtást.

KépKép
KépKép
kat78

Sziasztok!

Ma ugy feldobta a hangulatomat a havazas. Olyan szep nagy pelyhekben hullott, es csend volt a kornyeken (pedig belvarosban lakunk). Az a par darab auto is kacsazott az uton, aki az utcankba keveredett :D En pedig a legnagyobb havazasban mentem le a boltba, ugy elveztem. A Picikemnek is vettem egy-ket aprosagot, hogy megis erezzem hogy haladok a keszuletekkel. Utana hazajottem, es egy remek fejbol pattant recepttel fini ebedet foztem (tejszines-gombas-snidlinges pulykamell)

Koszonom a gratulaciokat. Nagyon szep a baba, csak egyelore nem hajlando cicizni. nem tudom hogy ti hallottatok e mar a Dianatal nevezeto szulest konnyito zselerol? Mert a leanyzo ezt hasznalta, ami ugye a tagulast segitette, es mondta hogy konnyu szulese volt (elso baba), es majd kuld nekem egy adagot, mivel maradt neki. Holnap megyek a szulesznohoz, es megkerdezem, hogy tudjak-e majd azt nekem alkalmazni a korhazban, ha viszem magammal.

nyufo: csudijo tortat sutottel, szerintem megerte azt a "kis" acsorgast. Meg hat ugye a Regi reakcioja is potolhatatlan lehetett. Tunderi a konyha, a noverem fiainak is van :lol: na igen, nagy a ho, rendesen megmaradt. Ejszaka mikor mentem a mosdoba, mar lattam hogy nagy ho esett, gondoltam hogy meg fog maradni. Szerintem majd hozzatok is eler lassan, hozzank is eszakrol erkezik.

kat: en is kuszkodom a savval, mar nagyon oda kell figyelnem, hogy akar egy pohar viz utan se fekudjek le azonnal, hanem ugye varnom kell. na meg hogy lefekves elott legalabb egy oraval fogyasszam el a vacsit. Tegnap tul koran ettem meg a vacsoramat, es ejszaka felkeltem, hogy ehes vagyok. Borzaszto volt, de megis vissza altattam magam. Muszaj volt :cry: Elhiszem, hogy batortalan vagy vezetesnel. Nekem nincs jogsim, igy hat a ferjemet riogatom, hogy lassabban :D Pedig szegeny nem megy gyorsan soha, de ma szoltam neki hogy lassitson mert felek hogy megcsuszunk.

Tegnap este raktunk fel karacsonyi vilagitast az ablakra, plusz van egy elekromos kandallonk, ami fole mikulas zoknikat tuztunk. Reggel a ferjem korabban kelt fel, es bekapcsolta a vilagitast a nappaliban, es rakott a zokniba meglepetest. Eleg baba baratra sikeredett, mert rakott bele 1 csokit, banant meg mandarint :lol: A ho is jo volt, a diszites is, a meglepi is, es a reggeli sms is hogy sogornom megszult :) Ja, ma pedig csinaltam adventi koszorut. Egyebkent az aggodasom a szulessel kapcsolatban elszallt, mikor meglattam a babat webkameran keresztul. Mostmar csak boldogan varom, hogy en mikor tarthatom az olemben a kislanyomat :) Es "megbeszeltem" vele, hogy addig maradjon csak bent a jo melegben, amig nincs meg neki minden egyes apro dolga, hogy ne legyen kapkodas. Remelem hallgat ram.

Kép

Kép
snowball

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?