Új privát üzeneted érkezett!

Hát mit mondjak?? Paat egyszerűen nem találok szavakat!!! Hát ezek fantasztikusan jók lettek - mintha egy lakber. katalógust lapoznék-!!!!!
Az ötletektől a kivitelezésig valami csodás dolgot produkáltál!!!

Anykó és Hajnii! Ti sem vagytok elfelejtve, nagyon szépek lettek megint az alkotások!!

Hétvégén én is alkotgattam, íme:
antikolt rózsás
egyszerű rózsás
nyomtatott angyalkák
Az antikolt rózsásnál szerettem volna, ha úgy sikerül a keret mint Hajniinak, de nekem nem jön össze!!!!
anizs007

Sziasztok!

Igen én is próbálkoztam a Hajni féle kerettel,de nekem se jött össze. Hajni,esetleg ha ráérsz nem tennéd fel képekben a folyamatot? Mert ahogy leírod nem jön össze,ezt látni kéne.Kép

Ánizs! Szerintem így pont tökéletes a rózsás kereted! Nagyon szép lett!
orsi21

Ja és légyszi mondja el valaki mi az a krétázás!Kép
orsi21

Orsi
Melyik keretre gondolsz??
hajnii

Kép Az arany repesztettreKép
orsi21

Hajnii! Én is csatlakozom Orsihoz! Nem jön össze az arany-repesztés-barna keret!!!! Annyira tetszik, és olyan jól mutatna néhány szalihoz, de nem tudom kivitelezni!!! Titkokat kérünk!!!
anizs007

Köszi mindenkinek a dícséréseket, hájjal kenegettekKép Most én is elégedett voltam, de pár napra elpakoltam. Így végre tisztességesen ki lehetett takarítaniKép
Meg szegény virágok is fáztak/nak kinn...Kép
Hajrá lányok a Hajni-féle szép keretre!Kép
Ánizs! Milyen fösték az első linken?Kép Tecces!
paat

Paat! Az egy bronzszínű kence, ha minden igaz,. Deca, de pontosan megnézem otthon, ha van száma, megírom neked!!!
anizs007

Kicsit OFF, de akit érdekel az üvegfestés, az oldalamra feltettem egy rakás mécsest a tavalyi bizniszből. Szezonja közeledtével öltletnek hátha jóKép
paat

Sziasztok Lányok!

Rövid leszek és eltűnök, mert valami frappáns bacit sikerült nekem is beszerezni és most halálomon vagyok :-(

Az alkotásokat viszont megnéztem és
Jubi,
Anykó
Hajnii,
Ánizs
Paat (a mécseseket is megnéztem), mindannyian csodaszépeket alkottatok:-)))
Most nem nagyon tudok több igazánn illő jelzőt találni, mert a fejem akkora, mint a felmosóvödör, de valóban tátott szájjal bámultam a kezeitek alól kikerült csodákat :-))))
Bocsi, ha off voltam:-(
Mindenkinek szép napot és további csodákat:-))))
minimaxi

Sziasztok!

Csináltam megint egy képet. Szám szerint az 5.:

Kép

A rózsás végülis ilyen lett:

Kép

Bébiételes üvegből próbálok fűszeres üvegeket faragni:

Kép Kép Kép

még nincsenek készen...
Ha van egyéb ötletetek a fűszeres-bébiételes-üvegekre (kiv. üvegfestés... ahhoz béna lennék), akkor örömmel fagadom Kép

Ha lesz még vmim, akkor megmutizom...

Zsu
bzsuzska

Sziasztok!
Minden nagyon gyönyörű!!! Paat mécseseihez (gipsz, üveg) külön gratulálok!!!!!

Megérkeztek a köcsögök!!!

Minimaxi, Paat, Koda!
NAGYON KÖSZÖNÖM A KÖZREMŰKÖDÉST!!!

Manóka, Zsu!
Most már lehet jönni! Kép (Manóka, ha te nem tudsz kocsival értejönni, akkor elviszi neked a párom, mert elég nagy pakk.)

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok,

Jubi,
holnapután 3 körül érte tudnék menni, ha neked is jó, de már elfelejtettem a házszámot. És előre is köszönöm, már kiváncsi vok nagyonKép
Ha esetleg valamilyen csoda folytán holnap, akkor még délelőtt szólok, ha neked is jó, és leszel itt.

manóka

manóka
manóka

Manóka!

Ha szépen megkérlek, elhoznád a lötyimet is!KépKépKép
Te egy kicsit közelebb laksz, mint Jubi.
De csak , ha nem gond.

Jó éjt!
Era

Era
Kép
era75

Manóka!
Írok mélt!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Off!
Jubi! elérhető valahol on-line, amit összevadásztál papírmasé-űgyben, vagy a fejedbe kéne bekukkantanom?Kép
paat

Paat!
Sajnos a fejemben nem sok mindent találnál ezzel kapcs., csak annyit tudok, amit a pap.mas topikban írtak le nekem. A videokazettát, amit Stuci küldött, a posta benyelte Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Paat! Én csináltam papírmasé tálat,de nem lett valami jóKép
orsi21

Sziasztok!

Mostanában ritkábban jövök és visszaolvasni sincs valami sok időm. Készülök a karácsonyra. Kép Most az oviba csináltam 30 gipszképet és faalapra is jó sokat. Szerencsére már csak a csomagolás van hátra és indulhat a vásár! Kép Azt hittem fellélegezhetek és végre magamnak is alkothatok pár dolgot, de ma voltam bent a boltban és a képeim nagyon fogyatkoznak! 1 nap átlagosn 4 képemet vesznek meg. Ez jó, csak kicsit sok már nekem. Kép Nagyon belelovaltam magam és van is energiám hozzá..de erre a hajtásra nem számítottam. Kép

Készült pár cuccos, amit jöttem mutogatni. A mécsesek végre az enyémek! Kép Kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33993&index=65
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33993&index=64
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=111

Most csak ennyi! Kép
Puszi nekek!
Anyko

Kép

KépKép
anyko

Anyko!

Azért az olyan jó, hogy ilyen jól beindult az üzletKép
Szépek a mécsesekKép

Era

Era
Kép
era75

Anyko! Gratulálok a képeid sikeres eladásáért,és a mécsesek is nagyon szépek.Megkérdezhetem,hogy abba a boltba ahová viszed a képeket,téged ismertek elötte,vagy csak odamentél megkérdezni,hogy hozhatsz-e képet eladni? Azért érdekelne,mert én is kinéztem egy kis boltot,ahol elszeretném adni a képeimet,de még nem mertem megkérdezni...Kép ez olyan izé...Kép
(Biztos nem lennék jó üzletemberKép)

Orsi
orsi21

Orsi!
Köszi az elismerést! Kép
Kicsitt OFF, de nézzétek el nekem! Kép
Az én "karierem" úgy kezdődött, hogy részt vettem egy amatőr művészek kiállításon. Ott sok megrendelésem lett. A bolt, ahova eladom a képeket...mindig odajártam szalvétákat, festékeket venni. A tulaj megtudta, hogy volt kiállításom és hírek szerint nagyon szép képeket készítek. Így a bolt tulaja ajánlotta fel, hogy venne tőlem képeket. Én meg igen mondtam. Most például az egyik óvodába viszek képeket. Így a szülők és az óvónénik is csemegézhetnek a képekből. Tavaly egy idős néni vitt az oviba 300!!!képet, amiből 170db fogyott el 2 nap alatt!!!!! Anyukám ebben az óvodában dolgozik! Ma megkeresett a vezető óvónő, aki felajánlotta, hogy elviszi autóval a képeket és majd ő árulja. Nekem nincs más dolgom, csak készíteni a képeket, mert minimum 100-at kellene bevinnem. Ez képtelenség, de azért szeretnék minél többet csinálni.
Nyugodtan kérdezd meg a boltot. Egyáltalán nem olyan izé! Kép Na meg ha van kedved, akkor az ovikat is megkérdezheted! Max azt mondják, hogy nem. De egy próbát mindenképp megér. Csak vigyél magaddal pár képet, hogy tudják, miről is van szó! Karácsony előtt vagyunk. Ilyenkor mindent megvesznek az emberek! Kép
Sok szerencsét!!! És sok önbizalmat! Kép Van egy csajszi, akivel cseréltem szalvit és szerintem a legtöbbünk ismeri. Fél év alatt 200 képet adott el!!Kép Ha neki sikerült, akkor nekünk miért ne?
Na jó, befejezem az OFF-ot! Megyek gipszet önteni! Kép Ezt a részt nagyom imádom! De tényleg! Kép

Puszi nektek!
Anyko

Kép

KépKép
anyko

Zsuzsi!

Téged majdnem kihagytalak! Nagyon szépeket csináltál! Nekem az első képed tetszik a legjobban. A rózsás is jó lett! Kép Az üvegeket pedig megmutatod kész állapotban is?

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Anyko!

Köszönöm szépen!Kép
orsi21

Anyko!
Köszönöm az elismerést Kép Igazán jól esett. Amint lesz időm megcsinálni és elkészül, megmutizom...
Zsu
bzsuzska

Na megint itt vagyok és mutizok is! Kép Míg gipszet öntögettem, a maradék alapanyagomat feldolgoztam! Kép
Lett két giccses képecske és egy aranyos mikuláso, aminek van ey hóemberes párja, csak a gipsz még szárad!
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=116
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=117
http://gportal.hu/picview.php?prt=11759&gid=33992&index=115

megyek is, mert későre jár!
Jó éjt!

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Most csak beköszönök.
Ismét elkezdtem alkotni a nagy kórházas-beteges tortúra után és persze jövök olvasgatni és nem utolsó sorban nézegetni a csodákat, amiket ezalatt míveltetek!KépKépKép

Hajnii!
Orsi és Ánizs után én is szeretnék ilyen keretet!Kép

Sztigris
sztigris

Anyko!
Nem semmi ez a lendület gyerkőc mellettKép Lassan főmunkaidőben gyárthatszKép
Kedvet kaptam gipszet önteni, meg végre megjött a 3szög mécsesformaKép
Off, bocsi
Koda! Feltettem neked az oldalamra a keresztes házikó mintáját, meg néhány népit egy könyvből. Ha tecc, elküldömKép
paat

Paat!

Bocsi, hogy a Kodának szánt dolgokba belelestem, de azt a házikót elküldenéd nekem is? Léccike!!!
Köszi
minimaxi

Sztigris!

Örülök, hogy véget ért a kórházasdi:-) és tudsz alkotni :-)

Zsuzska, és Anykó!
nagyon szépeket csináltatok:-), bocsi, hogy csak ennyit írok a szépségekről, de még mindíg nem nagyon látok ki a fejemből :-(
Bocsi, hogy még mindíg off vagyok :-(
minimaxi

Anyko!
Nagyon teccccenek a mécsesek! Milyen formába öntötted, hogy pereme is lett? A képek közül a télapós a kedvencem Kép

Én ma ezzel végeztem:
kopott rózsás köcsög

Jubi Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!

Ez már megint annyira szép, hogy nem is találok rá igazán méltó szavakat :-))))
Minimaxi
minimaxi

SziasztokKép

Kissé inaktívan, de vagyok. Előjött a herpeszvírus rajtam. A szám olyan, mint egy bantu négeré. Alul felül megszámlálhatatlan hólyag. Evés-ivás nuku. A nyirokcsomóm mint egy pinponglabda....

PaatKép
Igen, kérném a népi mintákat!Kép Az utolsó kettőt különösen. Nagyon köszönöm!

Tényleg szépeket alkottatok! Jubi a rózsásod fantörpikus!Kép

Anykó télapója pedig levett a lábamrólKép

SztigrisKép
Írok neked, csak egy kicsit összekaparom magam....

Később még jövök, de most pihi..Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Minimaxi!
Semmi gond, nézegetsd csakKép Viszont én úgy gondoltam, hogy meg kéne próbálni kinyomtatnotok a feltett képről, mert nekem nincs itthon nyomtatóm, nem látom, hogy jó-e a minőség.
Ha nem megy megpróbálhatom fénymásolni, de egy fecniről nem garantálok semmitKép
Az elküldést Kodától kérdeztem a könyvre, akinek már küldöm is! Kép
Bocsi mindenkitől, befejeztük
paat

Jubi!
Ez valami hűűűűűűűű, meg haaaaaaaaaaaaa.
Hatásotokra kezdek romantikusba hajlaniKép
paat

Jubi! valami fantasztikusat alkottál megint! Kép Szóhoz sem jutok! Leírod lépésről lépésre, hogy hogyan készíted el? Persze csak nagyvonalakban! Kép Köszi!
A mécses, aminek pereme is van, mőwenpick joghurt dobozába lett kiöntve. Teljesen tele, viszont így utána a joghurtos dobozt le kellett vágnom a gipszről.. A többi mécsesem is ebbe a pitlikébe van öntve, csak ilyenkor a gipszet a pohár feléig öntöm fel. Hűű, ezt most nagyon megmagyaráztam.
Megyek,mert Geri lefeküdt. Vár a takarítás....utána meg a gipszöntés. Kép Remélem, hogy így 40 képet sikerülne bevinni az oviba. És az is jó lenne, ha a fele el is kelne! Kép Bízom benne! Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!

Jubi! Gyönyörű a köcsögöd!

Anyko! Nekem is a télapós tetszik a legjobban!

-----------------------------
Lányok! Ti lelakkozzátok a kép hátulját is? És az akasztót hogyan oldjátok meg,hogy szép és tartós legyen,de nem bolti akasztós? (madzagra és drótra gondolok) Ha valaki esetleg tudna képet mutatni,megköszönném.Kép

Puszi
Orsi
orsi21

Szia Orsi!

Én gémkapocsból hajtogatom az akasztót, és öntéskor beleteszem a gipszbe.
A két végét ki kell hajtani (én a hosszabbikat u alakban mégegyszer vissza is szoktam hajlítani) és ez elég erős és elég stabil is szokott lenni:-)
Remélem elég érthetően írtam le:-)
A képek hátoldalát meg hajlakkal szoktam kicsit lefújni, hogy ne poroljon annyira :-(
minimaxi

Sziasztok!

Orsi!
Mivel amikor van időm az archívot olvasgatom és az ötletek gyűjtögetem össze egy helyre, emlékeztem erreKép
Kata utólagos engedelmévelKép

Kép

Ja, a kép hátoldalát a frissen szerzett Plextolommal fogom lekezelni...Kép...de korábban azt is lealapoztam és lelakkoztam.

Na, rohanok alkotni, vagyis takarítani...Kép... de este akkor is bezárkózom a konyhába és szalvizok!Kép Már 1,5 hete várnak rám a parlagon heverő képeim sokasága...Kép

Sztigris
sztigris

Orsi!
Én is gépmkapcsot használok, így hajtogatom meg, hogy stabilan megálljon a gipszben:
Kép
A kép hátulját én régebben lefestettem diszperzittel, hogy ne poroljon, de ha eltalálom a víz-gipsz arányt, akkor nincs rá szükség.

Köszönöm a dicsérő szavakat a köcsögömmel kapcsolatban! Kép

..most mennem kell...még jövök

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Köszönöm a dícséreteket, amik atélapós képemet illeti! Megszületett a hóemberes páraj is csak fotóznom kellene!

Akasztóügyben. Én gemkapcsot hajlítok meg S alakban. Ha kel. lefotózom. Nagyon gazdaságos és nekem bevált! Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Minimaxi,Sztigris,JubiKép

Nagyon szépen köszönöm az ötleteiteket!Kép Használni fogom őket!Kép

Orsi
orsi21

Anyko,neked is kösziKép
orsi21

...na itt vagyok újra...

Anyko!
A rózsás köcsög készítésének leírása: lealapoztam sötét bordó festékkel, ezt összeszivacsoztam fehér festékkel. Száradás után ment rá a szalvéta, majd (mivel nem tetszett) még átkrétáztam fehérrel, és mivel még mindig nem tecccett, ezért barnával is krétáztam rajta egy kicsit. Így már teccccik.Kép

Azóta született még egy olivás köcsög is.

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Vagyis a köcsög akkor ilyen szép, amikor a rajta lévő festék, kréta, és szalvi súlya eléri a köcsög súlyát :-))))) Remélem érted, hogy az elragadtatás mondat velem ilyeneket :-)))
És ezt az olivásat hányszor festetted és krétáztad át mire Neked is tetszett :-))))?
Mert nekem természetesen ez is nagyon teccik:-))))
minimaxi

SZiasztok!

Képzeljétek el,hogy a barátnőm anyukájának készítettem egy muffin könyvet.Annyira tetszett neki,hogy ma felhívott,hogy akönyves boltjába szeretné árulni a könyveimet és menjek be hozzá jó gyorsan,jó sok könyvvel!Ezt azért írtam le mert pár napja panaszkodtam,hogy én nem tudom magam menedzselni és nem csinálok eladásra dekuplit és tessék!Most megyek és kötötök egy pár könyvet gyorsan!
Ja és nagyon tetszik nekem is a Mikulásos kép!És az olivás köcsög is ...stb.Kép

Jucus
20170114224602

kötötök=kötök
20170114224602

Látod Jucus!
Ha egyszer egy bolt beindul, az isten sem ment meg attól, hogy sikeres könyvkötővé válj :-))))
Gratulálok! Nagy forgalmat sok sikert és jó kötögetést Neked :-)))))))
minimaxi

Jubi!

Ez a köcsög is nagyon szép! Tényleg mit csinálsz ennyi köcsöggel?Kép
orsi21

Jucus!

Gratulálok! Látod mondtam én....Kép
orsi21

Vettem ragasztópisztolytKép majd megmutizom mit alkottam vele ha kész.Kép
orsi21

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X