Orsi!
Köszi az elismerést!
Kicsitt OFF, de nézzétek el nekem!
Az én "karierem" úgy kezdődött, hogy részt vettem egy amatőr művészek kiállításon. Ott sok megrendelésem lett. A bolt, ahova eladom a képeket...mindig odajártam szalvétákat, festékeket venni. A tulaj megtudta, hogy volt kiállításom és hírek szerint nagyon szép képeket készítek. Így a bolt tulaja ajánlotta fel, hogy venne tőlem képeket. Én meg igen mondtam. Most például az egyik óvodába viszek képeket. Így a szülők és az óvónénik is csemegézhetnek a képekből. Tavaly egy idős néni vitt az oviba 300!!!képet, amiből 170db fogyott el 2 nap alatt!!!!! Anyukám ebben az óvodában dolgozik! Ma megkeresett a vezető óvónő, aki felajánlotta, hogy elviszi autóval a képeket és majd ő árulja. Nekem nincs más dolgom, csak készíteni a képeket, mert minimum 100-at kellene bevinnem. Ez képtelenség, de azért szeretnék minél többet csinálni.
Nyugodtan kérdezd meg a boltot. Egyáltalán nem olyan izé!
Na meg ha van kedved, akkor az ovikat is megkérdezheted! Max azt mondják, hogy nem. De egy próbát mindenképp megér. Csak vigyél magaddal pár képet, hogy tudják, miről is van szó! Karácsony előtt vagyunk. Ilyenkor mindent megvesznek az emberek!
Sok szerencsét!!! És sok önbizalmat!
Van egy csajszi, akivel cseréltem szalvit és szerintem a legtöbbünk ismeri. Fél év alatt 200 képet adott el!!
Ha neki sikerült, akkor nekünk miért ne?
Na jó, befejezem az OFF-ot! Megyek gipszet önteni!
Ezt a részt nagyom imádom! De tényleg!
Puszi nektek!
Anyko