Hu, olvasom itt a cukros sztorikat és egyre inkább beparáztam
. Én nem tudom velem mi lesz és hogy egyáltalán mikor lesz, de nagyon aggaszt a dolog, mert komolyan mondom, rengeteg édességet eszek. Akár gyümi, akár egyéb formában
Sztem nekem tuti nagyon durva lesz. Ez a diabétesz dolog megmarad a terhesség után is? Na már csak az hiányozna...
Be vagyok ... De rendesen.
Evita néztem a pici lányt. Nagyon kis helyes
Amúgy nekem van egy tippem hogyan csinálhatsz képet a dvdből, csak nem írtam, mert reméltem, hogy vkinek van normálisabb ötlete. Én így csinálnám. Megállítanám a dvdt ott, ahol jó fénykép kerekedne, majd kitenném teljes képernyőre, elhúznám a pofijáról az egeret (mert az is belelógna), majd PRT SCR feliratú billentyűt kell nyomni. Aztán nyitni egy Paint programot (az alapból megvan minden gépen), aztán szerkesztés
beillesztés. Innen már csak annyi, hogy Kijelölésre kattintasz és levágod a felesleges részeket a képről. Ugyanis ezt a PRT SCR billentyű gyakorlatilag lefényképezi azt az egész felületet, ami éppen a monitoron látható. Beleértve a tálcát és a lejátszó részleteit is.
Nem tudom érthető e és bocsi, ha túl részletes lett, de nem tudom mennyire értesz a dologhoz. Hát én csak ennyire. Remélem sikerül.
Ja, és amúgy nagyon cuki az ágynemű is.
Én unokatesómmal varratom meg, mert varrónő. Így csak szövetet kell választanom és megvarr mindent. Beleértve a baldachint is. Én amúgy nem akartam baldachint, de ő ragaszkodik hozzá. Sőt volt olyan kedves, hogy felajánlotta, hogy még a garnitúrához illő függönyt és sötétítőfüggönyt is varr
. Szóval nagyon fiús lesz a szobánk.
Aztán a cumi. Én nem tudom ki mit gondol erről, de egyelőre én azt gondolom, hogy nem szeretnék se cumit, se cumisüveget dugni a gyerek szájába. Persze ha nem tudok majd szoptatni, akkor alapból dől az egész... A szülés videónak van egy párja, a szoptatás. Ott is volt erről szó, illetve az egyik sógornőm ki is próbálta, hogy semmi cumi. Simán üvegpohárból itatta a bébit. Ő Szegeden szülte az utolsó gyerkőcöt, azt mondta, hogy ott alapból pohárból itatják a babákat. Állítólag ugyanolyan ügyesen iszik. Hát kíváncsi leszek erre a parentises Szoptatás dvdre (mostanában fog megérkezni, vaterán vettem)... Állítólag nem lehetetlen és a későbbiekre nézve jobb is. Persze könnyen beszélek most, majd kiderül mit hoz az élet...