Új privát üzeneted érkezett!

Helló lányok!

Suzy üzent!
Sajnos ma se mehettek haza,Cipike még napozik a kék fény alatt :cry: És a férje utazik reggel Pestre :cry: De anyukája és anyósa is megy majd segíteni neki,így azért mégse lesznek egyedül.
Nagyon hiányzunk neki és mindenkit puszil.
Tejcsi van,csak lusta a fiúcska szopizni :lol:

Suzy várunk nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evita!
Nekem a héten jön ez az ágynemű garnitúra,csak nekünk baldahin nem kellett!Azt írta a csaj prórálja minél előbb elkészíteni,mert én egy kicsit más méretű fejvédőt kértem.Nagyon aranyos és rugalmas az eladó.

Jaj megyek,mert Roli éhes!

Kép
cukigabi
Budapest

Hát csak a cumi kellett neki :D :roll: ki érti ezt????

Szóval ma voltunk a koponya és agy uh-on.Sajnos a jobb veséjébe van egy 9 mm-es ciszta,de megnyugtattak,hogy ez semmi gázt nem okoz,csak sűrűbben kell mennünk uh-ra,legközelebb 3 hónap múlva.
Amúgy minden más oké.

Na mégis éhes.....................

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Nah, akkor Ti is túlvagytok rajta!
Szupi!
Hmmm, ciszta...szerintem sem lehet komoly, figyeltesd ennyi!

Dalmát decembet elején viszem sziv uhra ismét, de akkor már Sopronba a szivszanatóriumba! Remélem ott jóhireket kapunk majd!!!! :) :oops:

Suzy!
Sebajjjj, még 1-2 nap és otthon lesztek!
Várjuk a beszámolót, a fotókat és Tééégggeed!
Puszikák! :oops: :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Na megjött apa és átvette! :D

Aztán az uh után elmentünk a brendonba és megvettük a sport babkocsit,mert anyukám ide adta rá a pénzt és hát inkább most megvettük,mint hogy elfogyjon másra.
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 2&pageno=2
Nagyon tettszik nekünk!

Anna!
Nekünk is hasonló fotelünk van,nagyon szerettem benne ülni amikor még terhes voltam.Tök jó a deréknak.

Szandri!
GRACO a babakocsink,nekünk nincs mózes csak a babkocsira lehet rakni a hordozót. A tiéd biztos jó lesz. :wink:

Yokka!
Hát én most inkább egy bergont vettem volna http://www.bergon.hu/tkepek.php?p_id=48 ... =191,mivel az jó télre,tavaszra meg a sportkocsi már jó.

Cumink már rég óta van,MAM újszülöttnek való,Viviék is ilyet vettek.Nagyon jó,ajánlom. http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 2&pageno=2

Pelenkából a pampers jött be.

Sétálni csak akkor nem megyünk,ha aznap voltunk valahol vele vagy esik az eső,de akkor meg kirakom az erkélyre aludni délután.

Cumisüvegből nekünk tommee tippee és mam van (ebből az anti-colic) http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 2&pageno=3
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 2&pageno=4

Fúúúúú azt se tudom már miket olvastam........................

Orsi!
Nagyon szorítok holnapra!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Presario! Nnna, ez az! Ismerősömnél próbáltam ilyen fotelt, nekem bejött. Most már csak egy IKEÁ-t kellene építeni nagy hirtelenjében Pécsett :lol: De megszerzem én azt a fotelt!

Evita! Mmmm, azért az is jó, hogy láthattad és van felvételed. Majd jöhetnek a fotók (bár én sem tudok segíteni, hogy hogyan szedd le)! Édes a Micimacis cucc, sztem is csapj le.

Szandri! Sztem az idő is teszi, hogy ilyen aluszékony vagy. Én is nehezebben kelek. Holnap drukk az UH-hoz. Kíváncsi vagyok, hogy a dokid mit mond a cukorterhelésről. Mmm, a havazást én is szeretem, csak azt nem, amikor megáll miatta az élet, pedig nem lenne indokolt.

Orsi! A drukkból sosem elég, úgyhogy tőlem is megy egy nagy adag holnapra!

Suzynak megy a drukk, hogy Cipike minél előbb helyre jöjjön a napocska alatt és mehettek haza… szupi lesz!

Gabi! Jó, hogy túlvagytok a vizsgálaton. A ciszta meg tuti nem lesz gond!!!!! Jól belelendültél megint az infókba, én meg csemegézek, hogy miből mit ;)

Hát, szép estét mindenkinek!!

KépKép
manama

Sziasztok!
Feltettem 2 képet! Majdnem ugyanaz a kettő! Hát nem túl jó a minőség, de ez van, ezek a legjobbak! Legalább látszik,hogy milyen gyönyörű!! :oops: :oops: :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok Lányok!

Jól eltűntem mostanság, de eléggé behavazódtam suli és munka ügyileg. Szombaton vizsgáztam, hétfőn meg beadandót kellett leadnom, amire kb. 3 napom volt, hogy megírjam.

Sajnos a terheléses cukorvizsgálatom nekem sem lett jó, úgyhogy holnap megyek a diabétesz gondozóba. Azt mondta a védőnő, hogy valószínű diétáznom kell, mert annyira nem lett rossz, hogy inzulinozni kelljen magam. Na de majd holnap kiderül.

Suzy!
Nagy-nagy gratula a fiúcskához. Jó egészséget és sok tejcsit!

Most sajnos nincs több időm, de majd mindenkinek írok egy kicsit.
Dec. 6-án megyünk mi is 4D-re, úgyhogy a Mikulás fogja kideríteni, hogy fiúnk v. lányunk lesz. :lol:

Legyetek jók, és vigyázzatok magatokra és a babókra!
Ha tudok, holnap jövök és megírom mi volt a diabétesz gondozóba!

Kép
gyevacska

Sziasztok Csajok!

Egy kis helyzetjelentés rólam:
Ugye múlthéten magas lett a cukrom 120 percnél,így tegnap voltam diabetológián.Ahol reggel ujjszúrival megnézték a cukrot és rohadt magas lett azt mondta a dokinő,8as!!Pedig reggelire egy kiflit meg egy natur joghurtot ettem!Szigorú diéta az előírás,jövő héten újra vérévétel,majd kontroll a diabetológián.Azt mondta a dokinő hogy jó lenne ha tudnám mérni étkezések után a cukrom,dehát nekem most nincs arra pénzem hogy vegyek egy vércukormérőt!
Pénteken meg urológia a fehérvérsejtszámom meg a baktérium szám miatt!
Kezdek kicsit besokkalni,hoyg nem csinálok mást mint dolgozok,meg dokihoz járok állandóan.Örülök hogy hazaérek és hulla fáradtan és ledőlhetek.mindenkinek ígérem pedig hogy talizunk,aztán mindig az van hogy tologatom csak,de már nagyon szégyellem magam!
De jövő héten ultrahang is lesz legalább aneamia miatt,de akkor legalább láthatom a picúromat,ennyi jó azért van mégis! :D :wink:

Mindjárt olvasgatok vissza!!! :wink:

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Evita
Sajnálom hogy nemigazán mutatta magát a kisasszony! :D :wink: De legalább minden rendben van,és most már tuti biztos a kiscsajod lesz! :D
Nagyon aranyos az ágyneműs cucc!!!:)Mi még azt nem választottunk,most volt nálunk baba expo,vásárolgattunk olyan édes rugikat,meg kádat,meg újszülött pelust.Megérte elmenni!

Szandriii
Jó alvókád van az biztos! :D :wink: De pihenj is csak amennyit csak tudsz!!Nekem mostanában nemigazán sikerül,alig bírok már átfordulni a másik oldalamra!

Orsi
Tőlem is megy a drukk+++++++ nagyon!!!

Gyevacska
Neked mennyi lett a cukrod?Kváncsi vagyok neked mit mondanak!!Majd írj!

hencsi25

Orsit bent fogták,délelőtt műtét,este saját felelősségre haza jön! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Hu, olvasom itt a cukros sztorikat és egyre inkább beparáztam :cry: . Én nem tudom velem mi lesz és hogy egyáltalán mikor lesz, de nagyon aggaszt a dolog, mert komolyan mondom, rengeteg édességet eszek. Akár gyümi, akár egyéb formában :roll: :?
Sztem nekem tuti nagyon durva lesz. Ez a diabétesz dolog megmarad a terhesség után is? Na már csak az hiányozna...
Be vagyok ... De rendesen.

Evita néztem a pici lányt. Nagyon kis helyes :)
Amúgy nekem van egy tippem hogyan csinálhatsz képet a dvdből, csak nem írtam, mert reméltem, hogy vkinek van normálisabb ötlete. Én így csinálnám. Megállítanám a dvdt ott, ahol jó fénykép kerekedne, majd kitenném teljes képernyőre, elhúznám a pofijáról az egeret (mert az is belelógna), majd PRT SCR feliratú billentyűt kell nyomni. Aztán nyitni egy Paint programot (az alapból megvan minden gépen), aztán szerkesztés :arrow: beillesztés. Innen már csak annyi, hogy Kijelölésre kattintasz és levágod a felesleges részeket a képről. Ugyanis ezt a PRT SCR billentyű gyakorlatilag lefényképezi azt az egész felületet, ami éppen a monitoron látható. Beleértve a tálcát és a lejátszó részleteit is.
Nem tudom érthető e és bocsi, ha túl részletes lett, de nem tudom mennyire értesz a dologhoz. Hát én csak ennyire. Remélem sikerül.

Ja, és amúgy nagyon cuki az ágynemű is.

Én unokatesómmal varratom meg, mert varrónő. Így csak szövetet kell választanom és megvarr mindent. Beleértve a baldachint is. Én amúgy nem akartam baldachint, de ő ragaszkodik hozzá. Sőt volt olyan kedves, hogy felajánlotta, hogy még a garnitúrához illő függönyt és sötétítőfüggönyt is varr :). Szóval nagyon fiús lesz a szobánk.

Aztán a cumi. Én nem tudom ki mit gondol erről, de egyelőre én azt gondolom, hogy nem szeretnék se cumit, se cumisüveget dugni a gyerek szájába. Persze ha nem tudok majd szoptatni, akkor alapból dől az egész... A szülés videónak van egy párja, a szoptatás. Ott is volt erről szó, illetve az egyik sógornőm ki is próbálta, hogy semmi cumi. Simán üvegpohárból itatta a bébit. Ő Szegeden szülte az utolsó gyerkőcöt, azt mondta, hogy ott alapból pohárból itatják a babákat. Állítólag ugyanolyan ügyesen iszik. Hát kíváncsi leszek erre a parentises Szoptatás dvdre (mostanában fog megérkezni, vaterán vettem)... Állítólag nem lehetetlen és a későbbiekre nézve jobb is. Persze könnyen beszélek most, majd kiderül mit hoz az élet...

KépKép

Kép
szandriii

Gyevacska, Hencsi. Már jó, hogy jöttetek. Meddig fogtok dolgozni?
Vasárnap Pécsen is lesz bababörze, mi is kimegyünk :)
Éééés ha van újabb fotótok, tessék feltenni, mert pocakos képetek még nincs is :roll:

KépKép

Kép
szandriii

Evita! Nekem azok a képek is tetszenek, amiket feltettél. Olyan édesen bújik. Bár igaz, hogy a teljes pofiját látni lett volna az igazi élmény! Majd élőben gyönyörködsz! ;)

Gyevacska! Kitartást (ha van még a suliban ilyen hajtás)!!!!!!! Sajnálom a cukros dolgot. Kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak a diabétesz tanácsadóban. Nekem ismerősöm volt hasonló helyzetben, de neki nem kellett végig diétázni, csak talán másfél hónapot és utána volt egy pár napos kórházas-bennfekvéses kivizsgáláson. Ott jók lettek az eredmények, és ezzel visszaállt minden a normális kerékvágásba.
Amúgy jó kis receptek vannak ám a diétához is. Jópárat én is kipróbáltam! :)

Hencsi! Neked is ezt tudom mondani, hajrá, tarts ki!
Megértem, hogy nem akarsz venni vércukormérőt. A védőnő nem tud segíteni, valahonnan kölcsönözni? Vagy esetleg diabetológián/patikában nem tudnak ajánlani valami megoldást?
Hát, UH-hoz drukkolok! :)

Orsi! Megy a drukkkkk++++++ remélem, hogy nem lesz (volt? :roll: ) vészes a műtét és otthon lábadozhatsz szépen!
Gabi, köszi a híreket!

KépKép
manama

Jujj Orsi. Kitartást. Remélem minden okés lesz :)

KépKép

Kép
szandriii

Csajok!!!

Suzynak is szorítsunk ezerrel,mert Cipike kijött a fény alól,de csak akkor engedik őket ma haza,ha délutánra nő a súlya!

Kép
cukigabi
Budapest

Azta, milyen mozgalmas nap :)
Hát akkor hajrá Cipike :)

És Gabi, köszi az infókat.

KépKép

Kép
szandriii

Megjöttünk a védőnénitől és 4800g 56cm Roli :lol: :lol: :lol:

Havonta durván 1 kilót hízik,de azt mondta,hogy 5-6 hónapos korban ez meg fog állni és lecsökken a havi hízás kb fél kilóra :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!

Nálunk káosz van a köbön! Megy nagyban Emma szobájának a felújítása! Most kerül helyére épp az ablak, és az új ajtó tok is a helyén van! Olyan por van a lakásban, hogy ilyet még nem láttam! Akartam főzni, de esélytelen volt a konyha pulton olyan porréteg van,hogy csak na. :shock: :shock: :shock: Nagyon durva!

Gyevacska
Sajnálom,hogy nem lett jó a cukrod. Milyen jó lesz majd a 4d! Szurkolok neked,hogy Babókád ne legyen szégyellős, és mutassa az arcát a lába közét is! :wink:

Hencsi
Sajnálom ezt a sok megpróbáltatást! Kitartás! Babókádért megéri, nem igaz?

Szandri
Nyugodj meg nem jelent semmit,hogy mennyi édességet eszel, mert én is rengeteget eszek! LAci mondta is,hogy csodálkozna,ha jó lenne a cukrom :lol: :lol:, erre 3,7 lett a vércukrom, ami tökéletes. :lol:
Tök jó,hogy ilyen szép egységes lesz majd a Imici szobája! :lol:
Szerintem is nagyon cuki Emma! Egyszerűen GYÖNYÖRŰŰŰ! :oops: :oops: Az orra tiszta apukájáé! :D

Manama
Köszi a dicsit!

Suzy
Mennek a drukkok! Hajár Cipike!!!!

Gabi
Látjuk nem éhezteted Rolit! Helyes! Ügyes vagy Roli nagyon! :lol:

Orsi írt:
Túl van a műtéten. Kicsit vérezget még, és fájdogál a hasa. Már fel is kelhetett. Ha minden jól megy, este haza is mehet! Köszöni a drukkokat!

evita10
Budapest IX. kerület

Na cijasztok!

Megérkeztem a dokibácsimtól. Hááát, nem vagyok túlzottan elégedett. Olyan gyorsan lezavar mindig...
De megnézte a kicsi fiam és jó a szívhangja, koponyafekvésű még mindig (vajon ez így is marad? vagy még forgolódhat?). No meg zárva van minden :wink: :P
Ééés végre kaptam beutalót, illetve engedélyt a tornára is, úgyhogy zöld út 8)
Legközelebb mikuláskor találkozunk, akkor lesz a cuki is. Megint felhoztam neki, hogy talán túl későn lesz az, de aztán nem akartam kötekedni vele. Hát... majd meglátjuk.

Gabi, gratula Rolihoz :D . Szépen gyarapodik, kis vasgyúró, nagyon bejön nekem a fiatal úr :P

Evita, én ilyen nagy felújításokkor azt szoktam csinálni, hogy kb nem csinálok semmit. Nem takarítok fel, mert másnap ugyanolyan lesz minden... Csak a javát, de azt is csak ímmel-ámmal.

Megnyugtató volt olvasni a cukis sztoridat. Emlékeztem rá, de nem tom... azért para vok. Remélem lesz olyan szerencsém, mint neked. Viszont képzeljétek nálunk tejjel és zsemlével csinálják, nem cukros vízzel. Bár én utálom a tejet, szal... :lol: eben guba.

Te tényleg felismered Emmán apukája vonásait? Mi abszolút nem. Mármint a miénken. Imi viccelődött is, hogy majd jobban meg kell néznie a postást :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Ja és Evita. Egy év múlva ilyenkor ünneplitek kislányod első névnapját :D

KépKép

Kép
szandriii

Szandri
Hát még nem döntöttük el,hogy novemberben vagy áprilisban tartjuk a névnapját! Márciusban születik és áprilisban névnap; vagy nov. névnap és december karácsony :arrow: mindkét hónapban közel van egy ünnephez! Azért ma felköszöntöttem :lol: , és ennek örömére meg is rendeltem neki az ágynemű garnitúrát! :lol: :lol:
Csak az orrát látom,hogy hasonlít Lacira, anyósom is hívott és ő is ugyanazt mondta! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Suzyék még bent maradtak :roll: Cipike vele van,3 óránként eszik,sajnos nem ciciből :(

Kép
cukigabi
Budapest

Evita!
Már én is nagyon várom az ágyneműt.Nekünk a télapó hozza majd!

Szandri!
Még fordulhat!Nekem még a 33.héten is azt mondták,hogy megfordulhat,bár nekem faros volt.Imici maradjon most már így!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Suzynak mennek a drukkok, hogy a kis Cipike visszaszedje a súlyát és mielőbb mehessenek haza!!!! Aztán a szopi is majdcsak beindul!

Orsi! Vigyázz magadra és mielőbbi jobbulást!

Evita! Kitartást a felújításhoz! Nem tiszta munka, de majd a végeredmény kárpótol!

Szandri! Mmm, ismerős helyzet a gyors dokilátogatársról. Viszont én azt mondom, hogy ez azt jelenti (optimális esetben), hogy minden okés odabent és veled is ;) Van beutalód? Csak neeeem? :lol: :lol: Lehet, hogy véletlenül összefutunk valamikor valahol? :wink:
Hát, a cukorterhelésről azt gondolom, hogy csak alsó határ van, felette kimutatható akár a 26., akár a 31. hétben is. Ne aggódj miatta!!!

Gabi! Én is gratulálok a méretekhez! Ügyes ez a Roli fiú!!!

Menionnak is mennek a drukkok és Nominak is hajrá ;)

Vigyázzatok magatokra! Pussszanat!

KépKép
manama

A forgásról jut eszembe... mennyire gyakori a forgolódás? Babája válogatja? Nálam a "félidős" UH-n faros volt a babócám. Tudom, hogy változhat, csak kíváncsi vagyok, hogy mi a tapasztalat. És úgyis a végén lényeges, hogy beforduljon...

KépKép
manama

Sziasztok!

Suzy, Orsi
Megy a drukk ezerrel!!!!!

Szandriiii
Dec. 15-ig dolgozom ha minden igaz, már várom nagyon, hogy itthon lehessek. Hol lesz a bababörze Pécsen, mert már említettem a páromnak, úgyhogy lehet mi is beugrunk, megnézzük.

Manama
Hát a suli most még elég hajtós, most is és jövő hétvégén is lesz vizsgám, dehát ez van. Talán kevesebb marad a vizsgaidőszakra.

Hencsi
Ma voltam a diabétesz gondozóban én is. Nekem reggeli (egy májkrémes, teljes kiőrlésű zsemle + egy pohár tea) után 5,1 volt a mért cukrom, ami sztem jó. 180g-os diétára vagyok fogva, ami annyit jelent, hogy ennyi lehet a napi szénhidrát mennyiség. Meg van határozva, hogy kb. mikor kell enni és mennyi szénhidrátot, úgyhogy lehet számolgatni. Egyébként nekem nem tűnik olyan vészesnek, mert eddig sem ettünk nagyon máshogy, csak egy-két dologra kell odafigyelni. 1 hét múlva kontroll és ha akkor is ilyen lesz a vércukor akkor kb. 1 hónap múlva újra kontroll. Ja és ez most már így lesz a végéig, amíg meg nem szülök, na és sokkal több vizsgálatra kell menni. Több Uh, 32. héttől NST és flowmetria.

Kép
gyevacska

Hencsiiiiiiiii!

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Orsi-Suzy!
Jelentkezzetek majd,ha otthon vagytok és van időtök!

Menion!
Te is jelentkezz,hogy mi a helyzet a csajszikával!!!!!!

Mindenkinek szép napot!!!!
Én ma takarítok (legalábbis megpróbálom) :roll: Roli még alszik,4 óta :roll: lehet a mai napot már ébren tölti :?

Kép
cukigabi
Budapest

Jujj, de szemfüles itt valaki!!!! :wink: :P

Hencsi! Isten éltessen!
Gabi! Jó takarítást mára. Szép idő van, békés-napos, ez csak jó hatással lesz Rolikára is! :)

KépKép
manama

Jó reggelt!

Gyevacska és Manama (ha érdekel) a bababörze vasárnap (28án) 9-15 óráig lesz a Laubner Dezső városi sportcsarnokban.
www.baba-expo.hu

És esetleg abban tudtok nekem segíteni, hogy hol tudnék venni Pécsen fürdőkádkilépőt? Azt a gumiszerű, lyukacsos vmit. Amit nagy tekercsekben tartanak és méterben árulják. Nem tudom tudjátok e mire gondolok :roll:
No mindegy.
Meg gyertyát is kell vennem. 3 lila 1 rózsaszín :lol: Adventre.

KépKép

Kép
szandriii

Gabiiiiiiiii! Láttam a nevetős képet Roliról. Annyira édes :lol: . Örülök, hogy sikerült elkapni :). Jó munkát neked. Én mosok, kihasználom a napsütést.

KépKép

Kép
szandriii

Ja és Hencsi, Isten éltessen, boldog születésnapot kívánok én is :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Szandri
Azt még elfelejtettem,hogy rám abban hasonlít,hogy én is ugyanígy alszom, a kezem mindig így van az arcom előtt! Szóval rám is hasonlít! :lol: :lol: De mást tényleg nem látok, de hát ez természetes, még ha megszületik se biztos,hogy látni fogom!
Tegnap azért 2 órán át takarítottam este! Nem bírtam ki! :oops:
Én értettem mit akarsz a fürdőszobába, de nem ismerem Pécset, szóval nem tudom,hol lehet ilyet venni, de szerintem Auchanban, Tescoban is van! Az van a közeletekben?

Gyevacska
Kitartást a diétához! Én tuti nem bírnám, bár ha Emmáról van biztos kibírja az ember, csak elég szörnyen hangzik! :wink: Ügyes vagy! Menni fog neked! De,ha csak 5,1 volt a vércukrod akkor miért kell? Az teljesen normális, nem? :roll:

Gabi
Sok sikert a takarításhoz! Majd Roli segít neked! :wink: :lol: Végre meglett az a mosolygós kép is! :lol: :lol: Nagyon cuki!

Csajok
Én nem értem,hogy miért kell híznia Cipikének! Miért nem engedik haza! 3590-nel született, olyan sokat nem fogyhatott. Már két kg fölött (2200-2500g)elengedik a babákat haza. Akkor őt miért kell bent tartani? Ti értitek? :roll: :roll: :roll:

Hencsi
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Szandri! Köszi a tippet, mi ott leszünk. :P Amúgy tegnap néztem én is (talán pont te írtad korábban, hogy mentek és felkeltette az érdeklődésemet) és szinte ugyanakkor írt a párom e-mailt, hogy képzeljem, ez meg ez lesz... :) :) Pedig nem az a típus, akinek fél szeme a plakátokon lenne!
Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a börze, mert még nem voltam így rutinosnak sem mondanám magam. Azt hiszem, egy darabig csak őgyelegni fogok... :oops: :lol: :lol:
Én is értem a kádkilépőt és Tescoban tuti lehet kapni. Még háztartási- és vegyiáru boltban is láttam. Valamiért úgy gondolom, hogy a Kikában is van (legalábbis lehetne...). Hirtelen több nem jutott eszembe, de ha jön még ötlet, megírom.
Ó, a hagymoányos gyertyaszínek...klassz! Szeretem az adventi készülődést...

Evita! Megmondom őszintén, nekem sejtelmem sincs, hogy miért kell híznia Cipikénkek, hiszen normál súllyal szülelett, a fogyás természetes, a fény alól kikerült :roll: Nem hiszem azt sem, hogy a szopizást akarják ott beállítani. Biztos van rá valami magyarázat, ha máshonann nem, akkor Suzytól majd megtudjuk!

Megnéztem én is a Roli-fotókat. Hát nagyon cuki...!

Gyevacska! Én is azt mondanám, hogy az 5.1 érték normális... de lehet, hogy elővigyázatosságból rendeltek el diétát. Hát, ha nem okoz nagy törést az eddigi étkezésekhez képest, akkor tuti biztos, hogy menni fog!!!

KépKép
manama

Na, vasalás közben jönnek a gondolatok... Szandri, azt nem is kérdeztem, hogy hétközben akarod-e beszerezni és könnyen megközelíthető helyet keresel-e (mert ha igen, akkor a háztartási bolt infó önmagában kevés, konkrét hely jobb lenne, nem? :lol: )

Na, megyek mert sok leszek...

KépKép
manama

Sziasztok Kismamik!

Tegnap este saját felelősségemre hazajöttem, minden ok....
A műtét nem volt durva egyáltlán, kicsit fájdogáltamutána, de az elment, vérezni is alig-alig...most itthon vagyunk Anyukámmal és Dalmussal, úgy hiányzott!!!!
Tegnap még nem szoptathattam meg, de ma reggel már ismét az enyém volt!!!!
Este nagyon nehezen aludt el....hiányzott neki a cici! :(

Most 2 nap nyugi, pihi.....aztán vissza a régi kerékvágásba!

Viszon nagyon durván fáj a fejem..... :shock: :?

Suzy!
Szoritok Én is értetek! :P
Bár hozzáteszem Én sem értem hogy miért nem engedik haza őket! Hát elég nagy súllyal született....és annyit nem veszithetett! :?
Na remélem vmikor kapunk új hireket Róluk! :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Ááá vasalás? Nekem már megint tornyosulnak a hülye ingek, de nem tudom rávenni magam. És ráadásul megint mosok :twisted: :twisted: :twisted:

Hát igen :). Kocsi és jogsi nélküli vagyok :roll: De sztem hétvégére hagyom ezt a vásárlást és akkor marad a tesco, kika. Ezek úgyis egy rakáson vannak.
Van amúgy ilyen kütyüm, csak most már kezd veszélyessé válni számomra a zuhanyzó és arra gondoltam, hogy teszek a tálcába ilyen bigyuszt és akkor már egységesítem a vizesblokkot. Kitaláltam, hogy teszek a mosógép tetejére is, csap elé, zuhi tálcába és a wc elé is.
Nekünk nincs kádunk, csak zuhanyzónk és olyan vicces, már alig férek be a kabinba :lol: :lol: Aztán ott is félek, mert amikor a lábikó mosására kerül a sor... amúgy is nehezen tudok lehajolni az ojjektumban :P aztán még csúszik is. Már sokszor elképzeltem, hogy felborulok kabinostól. Na jó, ez csak elméletben vicces. De úgy viszont nagyon :lol: .

Azért köszi, hogy gondolkodtatok.

Evita, te aztán nem kíméled magad. 2 órás takarítás??? Én örülök, ha egy nap alatt kimosok, rendet teszek és ma még portalanítás, porszívózás is étlapon van :? ...

Én nem értem amúgy. Olyan rendmániás, megszállott típus voltam ezidáig. Most meg :?: Nagyon elkényelmesedtem :oops:

KépKép

Kép
szandriii

Kéééééééééééész!Pikk-pakk összedobtam és Roli a felét átaludta,most hintázik :lol: :lol: :lol:

Suzy azt írta tegnap,hogy elővigyázatosságból maradtak bent,Cipikének megállt a súlya. :roll: :roll: :roll:

Köszi lányok!Tegnap fél órát álltam felette,hogy meglegyen a kép!De sikerült végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szandri!
Még van OBI,BAUMAX,PRAKTIKER-be is,de nem tudom nálatok vannak e ezek az üzletek.

Kép
cukigabi
Budapest

Orsi!
Örülök,hogy jól vagy!!!!!!!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Orsi
Tök jó,hogy otthon vagy, és hogy jól vagytok! Szuper! Pihengess!

Gabi
TE aztán gyors vagy,mint a villám! Mindent megcsináltál!? :shock: Szupi!! :lol: :lol: De akkor Suzyék ma hazamennek? Cipike valójában meg akarta várni apukáját! Egyszerre akart vele hazaérni! :lol: :lol:

Szandri
Nekünk kádunk van, de nemsokára zuhanykabinunk lesz! :lol:
Amúgy nekem a rémálmom,hogy elesek így pocakosan! Úgy félek ettől! :oops: :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Orsi, de jó. Örülök, hogy rendben vagytok és újra együtt :). El sem tudom képzelni milyen lehet külön lenni a babától, de biztos rossz.

A fejfájásra nem vehetsz be vmit? Terhesség alatt a panadol extrát lehetett enni. Azt szoptatás alatt tilos?

Én amúgy tudok ajánlani neked illetve mindenkinek egy szert. Én nem hiszek az ilyen természetgyógyászati dolgokban, meg a csak bio egészséges cuccokban, de ez a készítmény...
Véletlenül került hozzám. Én amúgy migrénes, fejfájós, frontmegérzős, rettentően fejfájós vagyok. Asszem nem hazudok, ha azt mondom, h kb 100 féle gyógyszert, gyógymódot próbáltam ki. De ez a krém... Ez vmi csoda.
Azóta a férjem, nagymamám, apósom használja, ki mire. Tényleg fantasztikus. Én azt szoktam csinálni, hogy bekenegetem a halántékom, tarkóm, attól függ hol fáj és komolyan mondom pár perc múlva vége a fejfájásomnak. A működési elve sztem a mentolban van. De a kínai balzsam, ben gay és egyéb mentolos készítmények sajna nem értek el semmilyen hatást nálam. SZóval a mentol mellett biztosan van vmi.
És bio, egészségre nem ártalmas, csak természetes anyagot tartalmaz. Nem szívesen reklámozok, de ez tényleg varázslatos.
Ha esetleg rendelsz és nem válik be én átveszem tőled. Ha csak ezen múlik.
Itt a weboldal címe, asszem be kell regisztrálni, de komolyan érdemes rászánni azt a fél percet. Én vállalom érte a felelősséget.
Brilliáns balzsam fájó testrészekre. Tényleg mindenre jó.
http://www.padmahaz.hu/hu/webaruhaz.php ... termek=661

KépKép

Kép
szandriii

Köszi-köszi Csajok!

Fejfájás: sajnos tegnap nagyon minimálisat tudtam inni
:( ......hozzászoktam, hogy amióta szoptatok a napi 2,5- 3 liter megvan,....majd ma behozom! :)
A fájdalomcsillapitók....hm, kipróbáltam már mindent....homeot is..stb....balzsam, olaj, zselé.....de Nálam csak Quarelin :!: válik be, amit ugye most nem vehetek be!
Igy marad a tűrés! :?

Cipike!!!!
Hizzzál...hizzzál.....légyszives! Anya had vigyen már hazaaaaaaaaaa végre!!!! :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok lányok!!

Nagyon aranyosak vagytok hogy gondoltatok rám!!! :D :wink: Ismeretlenek vagyunk így egymásnak mégis felköszöntöttetek!Nagyon jó érzés! :D Jó mondjuk már tényleg olyan mintha ismernénk is egymást,nem?

Orsi
örülök hogy otthon vagy már,és hogy minden rendben!! :wink: Hát a fejfájás az tényleg nem egy egyszerű dolog!Én is nagyon fejfájós vagyok!!Kitartás!!!

Szandriii
Hát alányok már leírták az én ötleteimet is!Nekünk kádunk van,de kész rémálom kimászni belőle.Legalábbis nekem!A párom szokott mosolyogni is rajta hogy mit szenvedek! :D
Valahol csak találsz olyan szőnyeget!!!

hencsi25

Suzy írta,hogy még mindíg nem mehetnek haza,mert valószínű Cipikének baci van a pisijébe és annak 24 óra alatt van meg az eredménye.Étvágya van,de a súlya nem nő :(

Kép
cukigabi
Budapest

ÓÓÓ Szegény Cipike!!! :cry: :cry:

Suzy
Mennek a drukkok!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

evita10
Budapest IX. kerület

Hejjj Cipike, Cipike. Pedig nagyon drukkolunk.

Vki Erikáról tud vmit?

KépKép

Kép
szandriii

Feltettem egy új pocakfotót G-re! Látszatra nem tűnik úgy,hogy sokat nőtt volna 2 hét alatt, de érzetre nekem nagyon soknak tűnik, feszül ilyesmi! Szóval nem értem! :roll: :roll:

Erikáról én nem tudok semmit! Nem írt!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Orsi! Tök jó, hogy otthon vagy. Gyógyulgass! Hmm, a fejfájás meg csak elmúlik…majd a sok folyadék helyrehozza!

Szandri! Ha nem haragszol…jót mosolyogtam a zuhanykabinos sztorin. Amúgy kezdek én is bálnásan mozogni a kádban :D Na, még nem a pocak akadályoz, csak az egyensúlyom, hja...

Cipikének és persze Suzynak megy a drukk, hogy a bacik gyorsan távozzanak (ha vannak), aztán irány-surány haza!

Evita! Megnéztem azt a pocakot… sztem lehet látni a növekedést ;) Emmácska kezdi betölteni a teret :D A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat!

Na, én ma beindultam :oops: Vasaltam, mostam, voltam tornázni és főztem egy csomó mindent. Ja és találtam egy jó kis kiflireceptet, ami éjszaka kelesztős és ha jó lesz, akkor reggel tálalhatok friss kiflit…mmm. Na azon meg nem lepődnék meg, ha holnap meg ellazáznám a napot, pedig a háztartás nem indokolná… :twisted: majd összeszedem magam!

KépKép
manama

itthon vagyunk hétfő óta de rengeteg dolog volt itthon tennivaló ezért nem bírtam visszaolvasni titeket de mostmár nagyon szeretném tudni mi történt ezen a topikon!!!

látatlanban annak aki túl van a szülésen nagyon sok sok egészséget és boldogságot kívánok addig is!

tegnap este itthon mértünk 2230gr-ot szóval szépen haladunk...eszik jól már kicsit megszokta az új helyet már nem olyan hideg a kicsi keze emiatt sokat izgultam meg ne fázzon...aztán meg itthon többet nyöszörgött tegnap is azt hittem baja van de lehet hogy csak kezdi hallatni a hangját
ezek még új dolgok és kiveszik belólem az energiát hisz nem alszok minden szösszenetre fent vagyok és nappal meg még nem találtam meg a ritmust és még nem tudom jól beosztani az időmet...most van 4db 44-es rugink azt is most kaptuk és ma 3-at elhasználtunk mert bénáztam hol lepisilte hol lebukta...
mosnom kell kézzel hisz egy db-ot nem tehetek be a gépbe...ezekkel elmegy a nap rendesen hogy hol fejek hol etetek hol meg melegítem a kaját vagy sterilezek...cumisüveg is kell mert az is csak 2 van...
postán kapunk majd 44-es és 50-es rugikat és bodíkat egy alapítványtól ingyen kölcsön a kórházból kaptam elérhetőséget és már kedden írtak vissza hogy küldenék a holmit....csak nem bírtam netezni és csak ma válaszoltam...
de lassan belejövök és akkor jövök hozzátok..nagyon sajnálom hogy nem tudok rólatok hiányzik nekem a társaságotok mert olyan jó volt hogy ennyire bíztattatok és tanácsokat kaptam!KÖSZÖNÖM NEKTEK! puszi majd jövök amint tudok

Kép
menion
Budapest

Kedves Kismamik!

A hideg idojaras bekoszontevel biztosan sokan szandekoztok babakocsi labzsakot, takarot vasarolni. Szeretettel ajanlom figyelmetekbe webaruhazamat, ahol kulonlegesen egyedi, praktikus, es extra minosegu valasztekkal allunk rendelkezesetekre.

www.babymarket.webs.com

Kerlek, nezzetek be, es amennyiben kerdesetek van, batran forduljatok hozzam akar priviben itt, akar az oldalon megadott e-mail cimen.

Tovabbi kellemes babazast, babavarast! :)

Niki

littlebabymarket
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?