Halihó.
Na végre tudtam olvasni kicsit amit írtatok, szerencsére, hogy most nem pörög annyira itt az élet, mert azt nem tudnám visszaolvasni.
Teljes téboly az életem, Botit el kellett vinni dokihoz végül is, mert nagyon magas láza volt és nem találtam azt már normálisnak a fogzáshoz. Azt mondta, hogy nagyon randa piros a torka és kaptunk Suprax-ot, aminek nem örültem annyira, mert utálom az antibiókat. Persze mondta a doki, hogy kicsit szeparáljam a picurkákat, na oké és hogyan is? A levegőt amúgy sem tudom szeparálni nem? Lekopogom semmit bajuk eddig. Éjszakáim rémesek, Boti sokat felsikít, ráadásul a foga miatt van egy akkor bazi aftája, hogy az csak na és emiatt nem eszik szinte semmit...elegem van.
Úgy volt Anyuék elviszik Botit hétvégére, de így nem viszik, hogy beteg, szóval ennyit a pici pihiről.
A törpék is felváltva dilisek, tegnap Szonja szabotálta az alvást, meg mindent...ordítás volt, ma ahogy eddig hallom Levi van soron.
Nem értem mi a franc van, elalszik, majd fél óra múlva felkel ordítani kicsit.
hihetetlen a pasi.
abbey,
szerintem is korai még a hozzátápi, szerintem ezt jelzik a picurkák is. Én megvárnám a 6 hónapot mindenképp már csak azért is, hogy ne szívassam magam.
Van éppen elég bajod nem, ne csinálj még!
Nekem is őrültek a gyerkők, bár persze nem annyira mint neked, de csak mert kisebbek még és többet alszanak.
claire,
nagyon örülök, hogy minden rendben van Jonival. Gondolom azért ez megkönnyebbülés neked, hogy azt hallod, hogy az orvosok elégedettek vele!!!
szivvi, abbey,
szerintem is most még nem kell erőltetni a neurót, mert annyira eltérően fejlődnek a gyerkők, persze van egy általános séma, hogy mit mikor kell, de ez nem szentírás. A Dévényes nagyon jó mozgásterápia, de még az sem kell szerintem.
Nálunk pl. Botinál mindig kérdezte a védőnő, hogy pörög-forog-e. Mindig csak a hátáról fordult a hasára, de vissza nem szeretett és nem is csinálta, de ennyi, semmi baja. Ezenkívül nem ült, vagyis előbb ácsorgott és utána csücsülgetett...szóval...de szerencsére én nem voltam felvilágosult ebből annyira, szóval nem paráztam rá és mentem ezrekért a Dévényes tornára.
abbey,
én széttettem a babákat már két hete lesz lassan. A fő irány az volt, hogy légzésfigyut tegyek alájuk. Egymás mellett van a két kiságy, látják egymást, de különösebben leszarják, hogy nem együtt vannak.
Olyan édi, Szonjus kapott rózsaszín kiságyat az IKEA-ból, nagyon cuki benne.
Ettől fogva mi is leköltöztünk tőlük a saját külön hálónkba, olyan jó. Nem kell settenkedni, meg csendben lenni...
Nem tudok neked csak kitartást kívánni, magamnak is azt szoktam...
Szilvi