Sziasztok!
Először is
NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK MINDEN LÁNYKÁNAK ÉS FIÚKÁNAK!!!
Másodszor:
HATALMAS GRATULA MINDEGYIK KISMAMÁNAK ÉS PICURKÁJÁNAK!!!
Harmadszor:
Mindenkitől bocsánat az eltűnésem miatt! Nem áltatom magam azzal, hogy teljes "munkaidőben" visszacsatlakozok, mert csak csalódást okoznék újra
.
Naponta többször is le tudok ülni ugyan a gép elé, de írni már nem mindig sikerül (most sem biztos, hogy sokáig engedi a legkisebb
). Talán ha a babanet átállna az eldöntendő kérdésekre, esetleg a teszt/kérdőív jellegű kommentálásokra, könnyebb dolgom lenne, mert egy kézzel simán tudnám nyomkodni az egeret.....
A másik dolog, ami miatt nem jövök túl sokat, túl gyakran, a hülye napirendünk, ami az ovi miatt alakult ki. Anna ugyanis nem alhat az oviban, mert túl sok a gyerek, én meg túl birka vagyok, hogy csapkodjam emiatt az asztalt
! De majd a jövő héten!!! Szülői értekezlet lesz kedden!!!
Szóval nem vagyunk kibékülve az ovival! Folyton betegek a gyerekek, a héten még tetű-fenyegetettség is volt......szegény csajokat minden reggel fújkálom egy ilyen büdös távoltartó spray-vel! Remélem nem ér utol bennünket ez is!!!!
Annának egyébként bejön az ovi, de mi a férjemmel nagyon szenvedünk
!
Esküszöm, hogy a nagy és okos lányunkból 1 hónap alatt sikerült egy szófogadatlan, ételek között válogatós, ruhájára nem vigyázó, figyelmetlen, butácska kislányt "csinálni". Ma például egy olyan rajzot hozott haza, hogy majdnem elsírtam magam. Eddig simán rajzolt embert, egy csomó felismerhető állatot, virágokat....... ma meg rajzolt egy kört benne két pöttyel. Mikor kérdeztem, hogy mi ez, maga sem tudta megmondani, majd mikor látta rajtam a döbbenetet, azt monda, hogy orr nélküli banya
!
Az óvónénik sajnos eléggé nemtörődöm stílusban nyomják.
Egyetlen előnye az ovinak azonban az, hogy sok idő jut Katusra, amitől jól beindult az amúgy sem lassú fejlődése. Pont ma voltunk védőnéninél, aki nagyon megdicsérte!
Persze Panna a hétvégi találkán lekörözte a mondókáival
! Olyan cukik voltak! Kár, hogy ilyen messze lakunk az ilyen jófej gyerekektől, meg a szüleiktől.......komolyan sokkal "hasznosabb" egy ilyen összejövés mint egy hét ovi!!!!!
Ja, és én meg elkezdtem kicsit "dolgozni". Heti 1x, később lehet 2x is egy kisfiúval kezdtem foglalkozni, aki le van maradva sok mindenben a vele egykorúaktól. Kicsit jó kimozdulni itthonról, és olyat csinálni, amit korábban a munkahelyemen is. Szeretem az ilyen "kihívásokat"!
Mutatok néhány friss képet, hogy el ne felejtsetek bennünket
Pusssz