Új privát üzeneted érkezett!

Kicsi Kincset és Reginát Isten éltesse sokáig!!!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katica_75 2010.11.18 20:08-kor.

Kép
katica_75

KINCSŐT ÉS REGINÁT AZ ISTEN ÉLTESSE

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Honey, ott volt genetikai vizsgálat a szúrás előtt egy külön helyiségben egy genetikus dokinál, de annak nem volt semmi értelme :(
Megkérdezte a genetikus, milyen gyakori betegségek voltak a családban, valamint tájékoztatott, hogy nem minden rendellenességet tudnak kiszűrni és alá kellett írni egy papírt.

A 12. hétben volt a tarkóredő UH és rá 2 hétre a chorion szúrás és utána 2 hét múlva az AFP.
Nekem nem csináltak semmi kombi tesztet csak az AFP volt, de az köztudott, hogy értelmetlen vizsgálat azt hiszem a környező országokban már nem is használják.

Nem értem amit írtál, 10. nem jó repülni, de 13-án lehet :roll:

Anno készültem én is Németországba 2 hétre és a doki megtiltotta, hogy autóval menjek, de repülővel és vonattal mehettem volna, ő inkább az autózást tiltotta. ( de azért kikocsikáztam 8))

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi!

10én londonba mentünk volna,13-án megyek újra dokihoz,mert most szombaton max petezsákot lát majd szerintem

Kincsőnek és Reginának nagyon boldog szülinapot!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Köszönjük!!! :) Már kerek 8 perce megszületett! ;) (hihetetlen, hogy ennek már két éve)

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Először is
NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK MINDEN LÁNYKÁNAK ÉS FIÚKÁNAK!!!

Másodszor:
HATALMAS GRATULA MINDEGYIK KISMAMÁNAK ÉS PICURKÁJÁNAK!!!

Harmadszor:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Mindenkitől bocsánat az eltűnésem miatt! Nem áltatom magam azzal, hogy teljes "munkaidőben" visszacsatlakozok, mert csak csalódást okoznék újra :roll: .
Naponta többször is le tudok ülni ugyan a gép elé, de írni már nem mindig sikerül (most sem biztos, hogy sokáig engedi a legkisebb :wink: ). Talán ha a babanet átállna az eldöntendő kérdésekre, esetleg a teszt/kérdőív jellegű kommentálásokra, könnyebb dolgom lenne, mert egy kézzel simán tudnám nyomkodni az egeret.....

A másik dolog, ami miatt nem jövök túl sokat, túl gyakran, a hülye napirendünk, ami az ovi miatt alakult ki. Anna ugyanis nem alhat az oviban, mert túl sok a gyerek, én meg túl birka vagyok, hogy csapkodjam emiatt az asztalt :roll: ! De majd a jövő héten!!! Szülői értekezlet lesz kedden!!! :twisted:
Szóval nem vagyunk kibékülve az ovival! Folyton betegek a gyerekek, a héten még tetű-fenyegetettség is volt......szegény csajokat minden reggel fújkálom egy ilyen büdös távoltartó spray-vel! Remélem nem ér utol bennünket ez is!!!!

Annának egyébként bejön az ovi, de mi a férjemmel nagyon szenvedünk :lol: !
Esküszöm, hogy a nagy és okos lányunkból 1 hónap alatt sikerült egy szófogadatlan, ételek között válogatós, ruhájára nem vigyázó, figyelmetlen, butácska kislányt "csinálni". Ma például egy olyan rajzot hozott haza, hogy majdnem elsírtam magam. Eddig simán rajzolt embert, egy csomó felismerhető állatot, virágokat....... ma meg rajzolt egy kört benne két pöttyel. Mikor kérdeztem, hogy mi ez, maga sem tudta megmondani, majd mikor látta rajtam a döbbenetet, azt monda, hogy orr nélküli banya :roll: !
Az óvónénik sajnos eléggé nemtörődöm stílusban nyomják.

Egyetlen előnye az ovinak azonban az, hogy sok idő jut Katusra, amitől jól beindult az amúgy sem lassú fejlődése. Pont ma voltunk védőnéninél, aki nagyon megdicsérte!
Persze Panna a hétvégi találkán lekörözte a mondókáival :lol: :lol: :lol: ! Olyan cukik voltak! Kár, hogy ilyen messze lakunk az ilyen jófej gyerekektől, meg a szüleiktől.......komolyan sokkal "hasznosabb" egy ilyen összejövés mint egy hét ovi!!!!!

Ja, és én meg elkezdtem kicsit "dolgozni". Heti 1x, később lehet 2x is egy kisfiúval kezdtem foglalkozni, aki le van maradva sok mindenben a vele egykorúaktól. Kicsit jó kimozdulni itthonról, és olyat csinálni, amit korábban a munkahelyemen is. Szeretem az ilyen "kihívásokat"!

Mutatok néhány friss képet, hogy el ne felejtsetek bennünket :wink:
Kép
Kép

Pusssz :)

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Alig van időm pár napja, ezért:
http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/F ... ?#h9980977
Nem gondoltam, hogy ekkora meló ez. :shock:
Ha valakit érdekel valami, szóljon! :wink:

Évi,
mibaj Lilla méreteivel? Berci súlyra nincs ennyi, 88centi és nagyon megdicsérték, meglestem dokinéni gépét, mikor írta be az adatokat, teljesen átlagos méret, 50%os.

Dalma,
ha felvették volna biztosra Bercit szeptembertől, akkor lehet igen, hogy beadtam volna és dolgozni mentem volna. Most tolódik egy évvel. Jelenleg papíron van csak munkahelyem, állást kell keresnem.

Anya,
szólj, ha már tudod a keddet, nekünk még mindig oké lenne. Gépet viszek. :wink:
Kicsi Kincsednek mégegyszer boldog szülinapot!

Reginát is az Isten éltesse!

Csuriiiiii!
Dejó, hogy írtál és még képet is hoztál! :D
Muszáj már nekünk is összehozni azt a talit!!
Ovit sajnálom, tessék a szülőin megmondani a magadét! :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Csuri:nagyon édesek a képek,milyen gyönyörű haja van Katusnak.És az a puszi hát nagyon édes......... :lol: :lol: :lol:
Sajnálom az ovit én is ettöl félek :cry: :cry: :cry:

000kata

Évi
sztem se aggódj Lilla méretein.A védőnő mérése különben sem pontos. Ha Te méred akkor is úgy látod h. megállt?

Ilba
látom nem aprózod el! :lol: Szép méretei vannak Bercinek is!

Csuri
jaj de édesek ezek a lányok! Kicsikéd is hatalmas már!!!! A haja meg..
Ovi nem semmi! És milyen bosszantó lehet ez a butulás'. De hosszútávon azért biztos nem marad úgy'.

Dalma
nagyon helyes a sok kislány, gyerekek együtt! Pannának is kéne egy iylen játékbaba" ! :) Ügyes vagy a munka miatt, ezt az audi mellett is folytatod majd? Apát sajna vissza sem értesítették. :(
Köszi a bíztatást tesó ügyben.Léna meg annyira nem egykének való ráadásul,hogy tényleg nem is tudjuk hogyan legyen..(Amúgy +22 kgval szültem, +7el jöttem haza a korházból amiből csináltam +12őt a szoptatás miatt.Azt abbahagyva magától lement 7! és most még 5kg.)

Ilba, Évi
Köszi :wink: magam sem érzem annyinak amúgy.

Anya
hozz képeket a szülinapról!
És melyik fotós volt amúgy a jobb, ideje lenne nekünk is felkeresni egyet.Melyiket ajánlanád?

Klarissza
Ti még tejmentes diétán vagytok Mátyással? Miket adsz neki? Nekem is diétáztatni kellene L.-t de elég egíhangú így az étkezése.Fogyott is nem keveset azóta. :roll:

Kép
katica_75

Kép Kép

Kép
katica_75

Most csak gyorsan.

katica

Léna egyre jobban hasonlít Rád!! :) Nagyon kis ügyi!! :)

csuri
Végre!! Nagyon édesek a csajok!! Már 5 hós Julcsika? :shock:

Kép

Bocsánat, majd még jövök!!!!!

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Kincsőnek, és reginának nagyon boldog szülinapot!

Kata, ne foglalkozz senkivel, te tudod hogy mi jó nektek.

Csuri, gyönyörűek a lányok. :lol: :lol: :lol: Sajnálom hogy gondok vannak az ovival.
Én is lassan utána járok ennek a témának, mert jó lenne ha jövőre Zsombi mehetne.

Minden gyerkőc gyönyörű, és hihetetlen hogy már 2 évesek.

Rólunk. A héten voltam genetikai uh-on, és kiderült ismét fiacskám lesz aki már most tökéletes :lol: :lol: :lol: Hihetetlen jó élmény volt ez az uh is akár csak anno Zsombival.
Kicsit sok most a suli, zh-k, feladat beadások, konzultációk, de azért igyekszem gyakrabban jönni.

Kri

Kép
Kép
kri29

Katica,
nagyon cukin vigyorog Léna és tényleg egyre jobban hasonlít rád!

Audi mellett (persze ha felvesznek) mellett nem folytatom. Ne aggódj még, hogy nem értesítettek vissza, lehet később fogják. Az ismerősöm szeptemberben adta be a pályázatát és novemberben hívták be!

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

KINCSŐ, REGINA! BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Katica! Milyen nagylányos már Léna, és milyen ügyes!Olyan különleges, finom kis arca van :)

Csuri! Milyen gyönyörű hajasbaba Julcsi! Édes Katus nagyon!
Jajj, sajnálom Annát...nem lehetne valami komolyabb oviba átvinni?Ez tényleg elég bosszantó.Én is szívesen húznám az oviba menést is, ameddig csak lehetne.

Kri :) Gratulálok az újabb fiúcskához! Nevetek van már?
Többi kismami? Lassan lehetne egy topicot nyitni, a 2008. novemberi babák új kismamái címmel, vagy valami hasonlót

Anya :) Csodaszép a Kicsi Kincs is :wink:

Dalma :) szóval akkor igazából munkába állsz te is? Vagy majd csak jövőre?

Nálunk elég nagy változás van Marcival, képzeljétek, egyszerűen kint a szabadban nem akar menni...Vagy babakocsi, vagy cipelés.Olyan, mintha félne valamitől, ahogy felöltöztetem kimenetelre, már mondja, hogy "föl-föl" és fel kell vennem.
bent semmi gond nincs, csak a felesleges energiáit bent akarja levezetni a 42 négyzetméteren a lakásban.
Szopi nélkül egész jól bírja, bár eléggé sértődékeny lett mostanában és nagyon hisztis.
Tényleg, fogakkal ki hogy áll?
Nekünk most jön még csak a 17. és 18.őrlők.
Lehet kell Bromocriptint szednem apasztónak.Még eléggé van tejem. tegnapelőtt volt is egy kis csomó a bimbóm mellett, de kimassziroztam.

És egy pár kép, anyuéknál voltunk múlt héten:

Kép
Kép
És megint fürtösödünk egy kicsit.
Kép :)

Kép
meli0805

Johanna és Natasa boldog születésnapot!

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

hahó

Jajj nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!! de aranyosak vagytok! egész megkönnyeztem ahogy olvastam:)

kincső hát regus is épp ekkora! 12 kg és 90cm:)
de ahogy olvasom akkor regus az idősebb mert ő de. 10:10kor született:)
buli jól sikerült? nekünk igen. babaházat és egy élethű kisfiú babát kapott amit már pelenkáz etet itat fürdet stb. mint majd a kistesót:)

csuri szia! nem igaz már dolgozol is??? h birod? ugyes vagy! de szépek a lányok!
nekem most fiam lesz.

kri éljen a kiskrapek! hát akkor neked könnyü dolgod lesz:) én is uolyan neműt szerettem volna, de örülök igy is! csak igy kicsit más lesz. jól vagy? méhszájad? én nemtom de remélem még ok. szedem a mg-ot.

honey hú hát nagyon félt akkor a doki:) nekem elég sokmindent meg szokott engedni de igaza van egyébként! nekem még nincs időpontom majd a héten akarok kérni. de 12. előtt szeretnék menni ugyh nem hiszem h találkozunk.
jol vagy amugy?

klarissza remélem matyi jol van. és te is. ?

hozok szülinapos képet

dédikével
Kép

a torta (nem én csináltam!:)
Kép

az ünnepelt
Kép

a baba
Kép

andy

Kép
andy30

Johanna, Natasa (bár nem jön anyukátok) :( de nagyon boldog születésnapot Nektek!!!!!

andy
Igen, akkor Regikéd az idősebb, de nem sokkal. ;) Mikor csinálsz vonalzót? Igaz Én a régi vonalzódat se látom. :( Nagyon édes a képeken! :) Dédivel cuki! :) Nevek vannak már????

katica

Igazából csak a nyári fotózás volt igazi fotós. A második sorozatot azt modellügynökség csinálta. :) Megírom priviben ha érdekel. Az elsővel voltak problémák, de alapjában véve rendes a csaj. (na meg nem túl drága az is szempont. :) )

kri
Gratula a fiúcskához! :) Lányt szeretettek volna?? Nevek??

meli
fürtöskéd nagyon helyes pasi! :) ;) Kivel van, kis unokatesó???

Kép
Kép
anya1118

Én is rakok szülinapos képeket! Kincsem 2-szer is olyan ügyesen elfújta a gyertyát, hogy csak na!! :)

Kép

Látod Apa így kell.. Mondom, hogy így kell. :) Nézd csak meg!!
Kép

Jól van sikerült! :)
Kép

Kép
Kép
anya1118

Katica,
ha fényképészhez készültök, akkor azért érdemes a portfóliót is végignézni a minőség miatt. Én semmiképp nem azért mennék valakihez, mert olcsó, hanem mert olyan képeket csinál, amilyeneket én szeretnék. Ez persze csak az én véleményem. :wink:
Egyébként az ajánlatom áll - persze mindenki számára - ha spontán élethelyzetes, esetleg portré képeket szeretnétek, NEM műtermi körülmények között és még nem meglévő tudás miatt :lol: kevés utómunkával, akkor szívesen bárhol, bármikor. :wink:
Olyan édes Léna, a haján még mindig ámulok. :D Annyira előttem van, mikor a játszóházban még kúszómásztak és kis kopcsák volt. :D

Kri,
gratulálok öcsihez! És üdv a klubban. :lol: Meglátod milyen szuper lesz! :D

Andy,
nagyon édes Regid. Kis menyasszony azzal a virággal. :) Dédikétek milyen jól néz ki, milyen fiatalos!

Anya,
Kincsed kész nő. Az a karkötő! :lol:
Fantasyland???

Lányok! Ötlet kéne. Berci egy ideje visít. Persze ez nem adja vissza azt, ahogy csinálja, komolyan belefájdul az ember feje/füle! Naggggggyon durva. Visít, ha valami nem úgy van, ahogyan azt ő elgondolta. Persze az elején elkövettem azt a hibát, hogy engedtem neki, mindig mondtam Beninek, hogy add már neki oda, csak ne visítson és mára már teljesen tisztában van vele, hogy mindent el tud érni. Próbálok nem tudomást venni róla, de fizikai fájdalmaink vannak, ha hosszútávon ezt kell hallgatnunk. :lol:
Ki hogyan szoktatná le erről?

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Natasának és Johannának boldog szülinapot!!! :)

Anya :) Milyen kis csini Kincső!
Nagyon édes!
Ez a Hello Kitty-s torta nagyon szuper! :)
Marci a képen egy falubeli kislánnyal van :wink: Lehet, hogy haza fog nősülni? :lol:

Ilba :? Nálunk ugyanez a helyzet(visítás, akarat, nemezés)megspékelve azzal, hogy ha kimegyek vele, akkor rátör valami fura félelem és azonnal felkéredzkedik.Már valahol asszen írtam ezt a problémámat.
Nem akarlak megijeszteni, de ez a cici elhagyásával fokozódott ilyenre :roll: Iszonyú anyaragacs lett. Én bölcsibe sem tudnám szerintem beadni, ha akarnám sem. :roll:
Remélem, hamar kiheveri, elnövi.

Kép
meli0805

Andy, milyen édes Regi! Azon a virágos képen olyan, mint egy kis koszorúslány :)

Kép
meli0805

hahó

köszi lányok.
dédi is azt mondta rá h kis menyasszony:)

kincső nagyon klassz a konyha és a torta is (mennyi volt ha nem indiszkrét?) és ismeri, szereti a kittyt azért lett ilyen?
regus nem tudja elfujni a gyertyát!

visitás: hát nem tudom. de azt látom h a fiuk nagyon hangosak ált.ban. regus ha akar sem tud olyan hangosan kiabálni h az fájjon. ezért előre félek én is már:)

egyébként szopi után nálunk is változott kicsit a jelleme de nem sokáig, szépen visszaédesgettem esti összebujásokkal meg nappal többszöt ölelkezünk és ez hatással van rá!

andy

Kép
andy30

Andy,
hejj de gyorsan öregszik Regid! :lol: :lol: :lol:

Meli,
nálunk még van szopi, én nem tudom ehhez kötni és konkrétan magamhoz sem, mindenki kap belőle, aki nem ért vele egyet. :lol: :twisted:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba
Az nem karkötő! :) A tortán volt! :) + a két "gyűrű" is.

Ilyen volt eredetileg (amíg szét nem szedte :) ):

Kép

Fantasy : bocsi, de közben ma zeneoviba mentünk. Holnap meg ringatóra. De össze hozzuk!!!!! :lol:
fényképész! Azért persze nem mindegy a minőség, de szerintem a mi képeink se voltak rosszak és Katicának se mindegy, hogy százezerbe vagy harmincezerbe kerülnek a fotók, itt nem pár ezer különbségről van szó. :(
sikítás, nem tudom, de Kincső is sikít, ha kell ha nem. Mondjuk Ő kb. 1 éves kora óta sikít, tegnap is a boltban egyszer csak elkezdett minden előzmény nélkül, lehet tetszik nekik ez a dolog. :)

meli

Hazanősül. :D

andy

Ismeri persze hello kittyt olyan édes azt mondja rá, hogy hello betty. :) Nagyon szereti. Az ára 5.000 volt mindennel együtt (tűzijáték, gyertya, díszek, torta :) )!!

Kép
Kép
anya1118

andy
Végre látom a vonalzókat!! :) Már 20. hét!? De jó! :)

Kép
Kép
anya1118

Nagyon édesek a képek,hogy megnőnek,2 év még ilyenkor csak pár naposak -hetesek voltak.
Jó hogy itt vagyunk egymásnak :lol: :lol: :lol:

Anya:nagyon szupi a torta :lol: :lol:

000kata

Anya,
nagyon szuper tortája volt Kincsőnek. Igazi csajos. :D
Fényképész: na azt nem gondoltam, hogy ekkora árkülönbségek is vannak. :shock: Azt hiszem sürgősen be kell fejeznem a sulit és ráállnom a fotózásra, ha ennyiket kérnek el. :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, aha, nyomasd, főleg míg ovisok a gyerekek!!! Nálunk az oviban idén már harmadszor volt fotós, nagyon szuper képekkel, eddig 450 ft volt egy kép, és a balga szülő persze nem egyet kért, mert kérek mosolygósat, komolyat, ülőset, állósat, csoportképet, barátosat, ha ezt beszorzod mondjuk 20 gyerekkel, az cirka 50000 ft egy csopiból. És abból is van kb 4. 1 délelőtt megvan a havi betevőd. :) Na, lehet elmegyek én is fényképésznek. :)

Anya, Kincső tényleg nőci nagyon! Rögtön tudta, hogy azt karkötőnek is lehet használni! Nagyon klassz a torta!

Kri grat a köv kisfiúhoz!

Andy, itt akkor csak nekünk lesz vegyes páros gyerkőc? :) Ja, bocs, meg Évi. Meg Vera. Meg Ancsa. Akkor visszaszívom.

Meli, nagyon helyes fiad van! Jól mutatna mellette még egy aranyhajú! :)

Panna nagyon megszerette a bölcsit. Tegnap nem sírt, mikor besétált, sőt eszik is benn. Ma reggel nem a kedvenc Zsuzsi nénije volt, hanem az Ili néni, odaadtam neki, és nem értem sírt, hanem azt sírta: Zsuzsi gyejee! Olyan édi volt. Nagyon hozzánőtt a Zsuzsihoz, szereti nagyon és ennek úgy örülök, mert van kihez ragaszkodnia ott is, nem csak úgy van.

Kép
Kép
dalminha

hahó

dalmi az a jó ha kötödik a gondozónőhöz! a dec.topicban nem soknak van vegyespáros.

anya hát akkor ez nagyon jó ár ilyen szép tortáért! 12szeletes? csak mert itt 6000körül van egy 12szeletes minimum ami ilyen dizájnosabb torta. eldobtam az agyam. a mi katicánk volt 5000 és csak gyertya volt rajta. a tiétek is marcipán kivül ugye? hol rendelted?
igen már félidős vagyok:)

sikitás: enyimgyerek nem csinálja (még) szerencsére..:)

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Jaj de jó, hogy eszetekbe jutottunk, komolyan nagyon jól esett!!
Valóban nagyon eltüntem, úgy is tudjátok mi az oka. Időnként azért benézek, nagyjából képben vagyok.

Utólag is nagyon sok boldog szülinapot minden gyerkőcnek!!
Nagyon szupik a képek és mindenki nagyott nőtt, sokat változott.

Én is teszek szülinapos (és kacsás) képet, aztán ha még nem ébred fel reagálok is.

Móni

Kép
ission

Kép Kép Kép

Móni

Kép
ission

Ne csodálkozzatok a dömperen, Johannának van egy csomó autója és imádja őket, bár babája is van, de az autókkal sokkal többet játszik. Másnál is van ilyen lányos anyukák?

Meli
Szerintem el fog múlni ez a kinti visítás....vegyél fel, Johannának akkor volt ilyen, mikor betegségből gyógyult ki, utána mindig úgy megváltozik.

Klarissza
Hol fogsz szülni? Sajnos a jó kis kórházunk bezárt
:(

Minden várandós kismamának gratulálok a babához!!!!!

Na mennem is kell ébred Johanna. Igyekszek jönni, most nem tudok többet írni.

Móni

Kép
ission

Móni, de szép ez a kislány! Láatom a kacsának is a nyakán van a legjobb fogás. Panna is a nyakánál fogva veszi fel a cicákat. :)
Panna amikor meglátta Johannát azt mondta, : Dója baba. Mármint Dóra a felfedező, ha valaki nem ismerné a mesét.
Kép

Kép
Kép
dalminha

Móni :) Johanna nagyon szép kislány, olyan igazi "Johannás", más név nem is illik rá :) Anyukámra emlékeztet kicsi kori képekről(lehet, mert ő is Johanna :wink: )
Az elmaradhatatlan kacsás kép.... :lol:szegény kacsa, hihihi :lol: csúcs

Dalma :) Dóra a felfedező :lol: ez jó volt, tényleg Johanna olyan, mint egy mesebeli kislány :)

Csajok, nálatok mikor kelnek-fekszenek a gyerekek?Már kiborulok, hogy este fél11-nél előbb nem alszik el(lehet a hirtelen cicihiány miatt :roll: )reggel 8-ig alszik, és az a baj, hogy délután fél2-körül alszik el, és 2,5 órán át nyomja a szunyát, már ki sem tudunk sokszor olyankor menni, csak délelőtt, akkor meg ezer a dolog :? Délután ne hagyjam aludni 2,5 órát?Vagy hogy csináljam, hogy előbb elaludjon este és reggel korábban keljen? :roll:

Kép
meli0805

IZÁNAK BOLDOG 2. SZÜLINAPOT!

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

KRISZTIÁN BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Izának és Krisztiánnak Boldog Születésnapot!!!

000kata

Izának & Krisztiánnak nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk!
Kép

Kép
katica_75

Izának és Krisztiánnak!! :)
Kép

Katának és Csuri Katájának pedig :)
Kép

Kép
Kép
anya1118

Nagyon édesek és szépek a kis Ünneplősök az előző oldalon! :)

Anya
Kincső nagyon csajos! a tortája szintúgy!
Igen kérlek írd le priviben milyen volt ez a fotós, volt valami probléma is?És tényleg baromira el van szállva némelyik...

Ilba
köszi :) aranyos vagy! És élnék is a lehetőséggel, csak nem tudom hol lehetne most összehozni? Szabadhoz már hideg van, játszóház vagy az a meseház, talán jó lenne??- de Léna szinte folyamatosan beteg, így nem tudok lebeszélni előre semmit mostanában.Bkv-ra meg így nem is merek szállni már vele. De ha van valami más ötleted, nagyon örülnék! :) Biztos a törpék is jól ellennének. :wink: Ha nem most tavasszal összehozzuk,ok? Már ha beleférünk akkor majd még egy felkapott fotós naptáradba ! :)
Sikítás? És ha nem vennétek tudomást róla? Szuperdada mindíg ezt ajánlja az ilyen fura" viselkedésekre. Hátatfordítani mintha mi sem történne, aztán 1-2 nap és megunják,rájönnek h. senki nem figyel ettől rájuk. Én a hisztinél mondom is neki h. "sírhatsz nyugodtan akkor sem ..... "erre Ő is mondja a babáinak ! :)

Dalma
de kis ügyes Panna a bölcsivel! Ma már visszakapta Zsuzsiját?
Hát nem tudom hívják e még, aug.-ban küldte el.Nyúzom h. feküdjön ráa németre, de ... van középfokúja, de azt mondja már semmit nem tud.

Melcsi
nagyon édes Fürtöskéd van.Nálunk is vannak ilyen fura dolgok, de szerencsére ahogy jönnek hamar el is múlnak.Le tudod már tenni kint? Nem volt sötét esetleg? Nálunk most az is mumus, pedig direkt nem is szoktam emlegetni sem, ezt a szót.

Móni
Johanna csúcs! Szép is és az állatokkal is jól bánik. :)

Nálunk csőtörés volt a kád alatt :twisted: így deportálva voltunk hugomékhoz pár napra.

Kép
katica_75

Tényleg Kata,Katus, Szakmáriné Kati
Sok BOLDOG NÉVNAPOT!!

Vera
Iza videója megint nagyon jól sikerült!! A videőkat szólj ha ki tudtad javítani.
Miért csak 9 perc van fent a műsorotokból a neten??

Kép
katica_75

Köszönöm a névnapi köszöntéseket aranyosak vagytok :lol:

000kata

Melcsi : sötétben kevin is fél az árnyékától.

000kata

Vera:olyan jó lett a videó és megható... :lol:

000kata

KRISZTIÁN ÉS IZA!!!
BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK NEKTEK!

KATÁKNAK, KATICÁKNAK, KATUSOKNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK SZERETETTEL!

Vera, Csajok, elküldenétek Vera videóját, szereplésüket?Kereste a viasat honlapján de nem találtam.

Katica :) Hát, nem csak sötétben nem tudom letenni, délelőtt sem.Illetve ha van egy cél, hogy pl. megnézzük a kacsákat, vagy elmegyünk a boltba, akkor szivesen megy ki. Ha vaamivel elterelődik kint a figyelme(meg pl. a cicák) akkor semmi baj, de amint megunja, veteti magát fel :roll:

Csőtörés!Jesszus! :(

Szuperdada nagyon türelmes sztem, én már párszor nem tudtam megállni, hogy fenékre vagy kézre ne menjen egy csatt :oops:
Meg hát, azok a gyerekek a műsorban, amit leművelnek sokszor, viszket a tenyerem tőlük:?

Kép
meli0805

Meli:köszi szépen a köszöntést.
Akkor nem fél csak lusti,kevin is ilyen cipelteti magát mindig :lol: Én inkább babakocsival megyek vele pont ezért.

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?