Sziasztok Anyucik, Kismamik!
Nomi!
Örülök, hogy jól vagytok és ennyire kiegyensúlyozott vagy (legalábbis nekem úgy tűnik)!!! Aluszka majd kialakul, sztem elég ritka az a baba, aki egyszerre beáll. Szupi, hogy a köldökcsonk leesett!
Megnéztem ma is a képeket, nagyon édesek a babók, Mirike is és a többiek is!
Neked is 6 hét múlva kell kontrollra menned? Párod hány centire van a föld felett?
Hát, ha viszket a varrat, akkor gyógyul, nem?
Evita!
Huhh, az alvás téma kemény dolog… Ha ez vígasztal
nálam is akadnak problémák, pedig alapvetően szeretek oldalt aludni! Ami nekem meglepő, hogy amióta a pici a pociban van, állandóan melegem van éjszaka. Olyan ruhában alszom, mint nyáron…
és még így is melegem van… hmmm. Az ágyamat amúgy én is megnéztem már, hogy esetleg kezdi megadni magát (de nem)
Ja, tudod, mivel szoktam csalni? Félig oldalt fekszem és a takarót a hátam/oldalam alá gyűröm. Így kicsit olyan, mintha háton feküdnék, és a pocak sem tiltakozik.
Hihi, az jó lehetett, hogy Emma baba kapott egy kis fejsimit! Előtej nálam még nincs, de úgy tudom, hogy teljesen normális, ha már a te idődben megjelenik. Csak fejni nem szabad, de ezt úgyis tudod
Örülök, hogy jó a vércukrod. Hallod, rendes dokinál voltatok 4D-n. Holnapra megy a drukk!!!!!
Vivi! Édes lehetett a Barni, hogy dühében majdnem hátra fordult. Kis méregzsák volt, nem? Ügyi kisfiú, csak így tovább!
Menion! Naaaaa, csak így tovább! Anna babát semmi nem állítja meg! Amúgy annyira szép mézszőke hajacskája van, hogy nem győzöm csodálni!
Yokka! Olvasva téged felbuzdultam, megnéztem és tényleg, ha Presario ideje is elérkezik, akkor a világra jött babáknál is túllépjük a felet! Pocid hogy alakul? És a fogad?
Gabi! Szuper, hogy minden rendben volt a dokinál!
Majd csak lekapod azt a mosolyt!!!
Orsi! Megy a drukk szerdára, hogy jót mondjanak! Köszi a tejcsis tippeket!
Presario! Hmmm, a pihi is kell, jól teszed! Szombaton meg is emlegettelek, mert az idő miatt tiszta kóma voltam na és ha így kellett volna suliban ülni… uhhh! Ha van kedved, belinkelnéd nekem, hogy milyen szopisfotelt vettetek? Én egy jó ideje azon szenvedek (illetve a párom jobban, mert ő a kritikusabb
), hogy vegyünk egy jót, de eddig nem jártam sikerrel.
Szandri! Köszi neked is a tippeket! Azóta szerencsére nem volt görcs/szúrás, néha tompa fájdalom, de azt már ismerem… Ha nem lesz görcs, akkor megnyugodtam.
Na, megyek, mert ez az idő kiütött, fellőtték a pizsit…