Új privát üzeneted érkezett!

Suzy
Hatalmas gratula Cipikéhez! :) :D :D Mielőbbi felépülést és sok-sok tejcsit! :) :D

Köszi csajok a híreket!

Minden utazónak jó utat! :D

Evita
Nekem hátsófali volt a méhlepény, Barni mégis frankón megbújt a kezei, lábai és a kölcsökzsinór mögé.
Drukkolok nagyon, h jól sikerüljenek a képek! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

......nahhháááááttttttttt!!!

Suzy!
Nagy nagy GRATULA! Ügesek voltatok!
Hihi...mégis péntek!!!!

Ádám baba, üdvözöllek!!!!

Rólunk:
Ma voltam a kontrollon.....sajna, van egy alvadt vérrög a méhemben, ami nem nagyon akar távozni onnan, ma kaptam oxitocin injekciót és méhösszehúzó cseppeket...hátha kimoccan onnan, jövő hét szerdán ismét egy kontroll, viszont, ha nem változik a helyzet akkor egy újabb műtét vár rám, még szerdán. :(
Küret :? .....reggel megcsinálják és este hazajöhetek, ha nincs semmi gond.
Úgyhogy most fejem a tejcit és fagyasztom, hogy Dalmának legyen kajcija.... :cry: :?
Ráadásul....jövő szerdán Dalmának esedékes a szuri is...szóval,ismét szervezés....
Anya és Apa fel Pestre szerdán hajnalban.....ha nem kell műteni velünk lesznek egy napot, ha igen akkor Anya fent marad!
:roll: :?
Nem örülök neki, nagyon nem!!!!!!!!!!

Ma viszem Dalmust csipőszűrésre....18.15-re!
Apa nem tud jönni.....átmegyünk gyalog...kicsit mondjuk félek itt a sötétbe...gyerekkel, na de mindegy majd forgalmasabb utakon megyek-jövök!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

sziasztok lányok!
még mindig nem tudtam visszaolvasni..talán már ennyit nem is lehet ismerve titeket :D
mindenkinek sok egészséget kívánok és ha azóta valaki túl van a szülésen annak sok tejcsit és sok egészséget a babának mamának!!!!
mi már nagyon jól vagyunk hétfő este óta a madarász koraszülött osztályán ahol a SOTe-hoz képest arany életünk van!kedd délben véééégre oda adták nekem a kincsemet és azóta babázhatok...foghatom puszilhatom etethetem és mindent én csinálhatok :D most az a legfontosabb hogy elérjük a 2100-2200 grammot mert akkor innen is mehetünk...azt mondta a doki ha minden jól megy hétfőn szemészet után elengednek de a leletek függvénye és persze hogy addig is így egyen ilyen szépen és probléma mentesen!
természetesen szoptatni nem tudok...de a tejet ami van fejem és reméynkedek abban hogyha otthon leszek nyugodt körülmények közt akkor lesz több is...a babó még jó ha benyeli a kiszabott 50ml-t és attól is totál kimerül úgyhogy nem tudná a cicimből kivarázsolni a tejet...meg eddig ugye cumiból dőlt bele a lé...
de otthon már nem kell majd ennyire kényszerítenem hogy megegye az adagját úgyhogy majd megpróbálom a szoptatást...mert itt 2x próbáltam de nem sikerült és a próbálkozásban is elfárad aztán meg ha nem eszi meg a kaját akkor szondát dugnak az orrába s azon letolják úgyhogy ezt nem kockáztatom inkább egye csak meg cumiból és akkor elmehetünk hamarosan
tegnap mért a gép 2 kilót ma már este tuti több lesz és innen csak felfelé visz az út :D a kora babák sokkal többet fogynak szülés után mint a rendes időre születettek úgyhogy nekünk ez is nagyobb kihívás volt hogy vissza együk magunkat a születési súlyra
ma kimentem az immunológus dokimhoz mert azóta se kaptam megbízható választ a kérdésben...pl.az itteni doki azt mondta szedjem a szteroidot és szoptassak is nyugodtan...egy másik doki meg akivel én dolgoztam az meg óva inett...szóval össze vissza beszél mindenki...jól kikészítettek ezek ott a klinikán emiatt az egész miatt sokat sírtam és még látjátok máig nem kaptam egy tisztességes választ a dologban....végül is én döntöttem kénytelen kelletlen és ma derült ki hogy a legjobb döntést hoztam meg
nem szedem a gyógyszert és az ellenanyagok a babát nem bántják így ameddig van tejem és én is jól bírom addig szoptatok vagyis fejek majd és aztán ha már annyira felerősödnek a tüneteim akkor majd elkezdjük a gyógyszerelésemet megint

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Suzy! Őszintén gratulálok, nagyon ügyes voltál! Ádámka! Isten hozott! Hát, mit is mondhatnék... boldog babaperceket, tejcsit és nagy mosolyokat!

Menion! Örülök, hogy jobban vagytok!!! Csak így tovább a növögetésben és minden rendben lesz ;) Szuper azt olvasni, hogy a legjobb döntést hoztad meg! Gondolok rátok és drukkolok nektek!!!!

Orsi! :( Azért drukkolok, hogy az a vérrög elmozduljon és ne kelljen műteni! Próbálj meg kitartani, végülis még van pár nap, addig sok minden történhet!

Evita! Tényleg édes a vonalzód! ;)

Szép estét mindenkinek!

KépKép
manama

Óóóó és szép hétvégét mindenkinek!
Aki lesz net közelben és aki nem, annak is! ;) :)

KépKép
manama

nem tudom a többiek hogy csinálják de nekem itt a kórházban is baromi gyorsan megy el egy nap és nem tudok semmit olvasni meg netezni...
vagy etetés vagy fejés és közte meg telefonálás fürdés és vége a napnak :shock:
tegnap is éjfélkor mentem tusolni és hát az éjszaka is rövid meg hát hajnali 5 kor már csinálni kell a tápit vagy a tejet és pelenkázni és etetni büfizni meg miegymás....
el se tudom képzelni mit fogok csinálni otthon!
ma végre elintéztem a mérleget és a légzésfigyelőt mert ezek még nem voltak megvéve...most ütöttem le vaterán és holnap megy érte a Laci...hétfő reggel a mérlegért megy a védőnő szerint elég lesz 2 hónapig úgyhogy azt bérlem tőle...
a zárómat még el kéne hozni a sotéról de azt se tudom mikor...
és gondolom a védőnő majd jön meg a gyerek orvvos is...szerencse hogy a tesóm azt lebeszélte míg a sotén voltam és már csak telefonálni kell ha hazamegyünk...
hát a sensitív mosószerről és az öblítőről annyit hogy itt dóziával mosott ruhába vannak és mindenféle fürdetőt láttam már... én meg ugye otthon mindent külön mosva dédelgetve készítettem a gyereknek...hát ez van!remélem nem jön ki allergia rajta...a szülés után volt kiütése de 2-3nap alatt elmúlt...azt mondták az minden korababánál van...hát biztos nem ua. a kórházi termó takaró mint az anyaméhben....
na meg aztán kemény 3x volt pelenkázva mint kiderült és csak azon csodálkozom hogy bírja a kis bőre mindezt...most hogy én csinálom természetesen cserélem minden etetésnél a pelust és tegnap képzeljétek a nyakamtól a köldökömig lefosott a gyerekem :oops:...hát hiába rutintalan bénáskodó vagyok!addig vacakoltam míg kilőtt a popsija...
amúgy olyan édes baba egy hangja sincsen...mikor éhes akkor is csak mocorog kalimpál és kicsiket nyög de sírni csak akkor hallottam mikor vizsgálták és vért vettek tőle...na azt nem kívánom senkinek!az borzalmas!
ma volt neurológus jól megtornáztatta pont evés után persze kiokádta a fele kaját...de rtg és UH is rendben volt...egyszóval egy tökéletes mini manó :D mindene remekül működik csak kissebb mint más babák
majd teszek képet amiket mostanság csináltam azokon sokkal szebb már nem lóg ki innen-onnan drót és nem az inkubátorban aszalódik...igaz minden rugi óriás...az 50-es bady lobog rajta...de kit érdekel majd bele nő

puszi mindenkinek és kitartás lányok!vigyázzatok magatokra!

Kép
menion
Budapest

Szép reggelt!

Menion! Hű, körülötted aztán pörög az élet! Biztos hamar belejössz és mire hazakerültök, addigra olajozottan fognak menni a dolgok. AZ nagyon tetszett, hogy vateráztál a légzésfigyelőnél! Ezt nevezem... :lol: :wink:
Kíváncsi vagyok a képekre! A gmailest megcsodáltam (ott mindenkinek csodálni való képei vannak :wink: ), azokon is nagyon édes Anna baba!

Lányok, én kérdeznék valamit... beszéltünk már kisebb-nagyobb hasfájásokról és úgy látszik, hogy most én is belekerültem a szórásba. Éjjel nagyon rosszul aludtam, mert még oldalt fekve is fájt a hasam. Szúrt is időnként, de főleg tompán, mensiszerzűen fájt. Háton meg... még arra is felébredtem, amikor átforduláskor a hátamon átgördültem, annyira feszült. Így felülve/felkelve jobb, csak fáradt vagyok. Szóval az lenne e kérdésem, hogy tapasztaltatok ilyet? Nekem is húzódott már a hasam, de nem ilyen volt... Azt gyanítom, hogy valahogyan megfáztam. Házikúra tipp?

Szép napot, kellemes hétvégét!

KépKép
manama

Sziasztok!

Menion!
Örülök Nektek nagyon!!!!
Gyorsan gyarapodjon a Csajszika és hipp hopp már mehettek is haza!!! Szoritunk Nektek!

Manama!
Félidőben vagy, a bébi egyre nagyobb...tovább tágulnak a dolgok. Én kb félidőig rendre megéreztem a "régi" mensesem időpotját, enyhe görcsökkel.....
A háton fekvés egyre keservesebb lesz....nyomja a belső szerveidet....sajna, én a végéig kinlódtam ezzel, minden éjjel amikor egyok oldalról a másikra feküdtem...tuti teljes ébredés volt....mert alig kaptam levegőt közben..stb.

Ha nem húzódik el a görcsölés, szerintem tágulás és az ezzel járó tünetek.
:idea: Ha viszont megmarad, akkor a dokinak jelezd, mert lehet méhszáj kinyilás stb......de ne ijedj meg, valószinű az előbbi!!!

Dalma elaludt!
Tegnap voltunk csipő vizsgálaton, minden rendben volt! És valóban nem volt vészes....azért az Én Picikém nem örült a taperolásnak!!!

Itt a hétvége, végre együtt a család...pusszantok Mindenkit!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Suzy! Nagy nagy gratula Nektek! Ügyesek voltatok! Sok boldogságot és sok tejcit kívánok Nektek! Várunk vissza élményekkel és persze Ádámka fotókkal!

KépKép
yokka03

Sziasztok Lányok!

Ki hogy van? Mi jól vagyunk! Ki mit főzött? Én borsó levest és túró gombócot csináltam! Ezt rendelt Laci! :lol:
Apósom tök ügyes! Olyan gyors,mint a villám! Már feltörte a követ, alatta a betont, meg ilyesmit! ki is hordta a kontínerbe, egy csomó homokot is, és tegnap délutánra már az első réteg betont letette. Mindezt egyedül! És szerintem nem olyan kicsi a szoba sem 13 m2. Nagyon ügyi,nem? :lol: :lol: :lol:

Orsi
Remélem nem lesz műtét! Szurkolok,hogy megúszd! :lol:
Örülök,hogy a csípőszűrés nem volt vészes! Érthető,hogy Dalma nem örült,hogy fogdossák, nyomkodják össze-vissza,de a lényeg,hogy túl vagytok ezen is! :lol: :lol:

Vivi
Hát igen! El takarhatja magát a szentem, de minden nap megbeszélem Emmával,hogy szépen mutassa a pofiját, mert nagyon szeretnénk látni, és azért még egyszer a lába közét is mutassa meg,hogy én is láthassam, mert 2D-ben én nem láttam semmi, bár az a lényeg,hogy a doki lássa! :lol: :lol: :lol:
Barnus hogy van?

Menion
Ügyes lányod van! Szépen fejlődik! Remélem hamar eléritek a kiszemelt súlyt, és mehettek haza! Otthon már sokkal jobb lesz minden! Nyugiba lesztek! Szupi lesz! Remélem sikerül, majd szoptatni Anna babát! Szegény még olyan picike, nem lehetsz egyszerű neki szopizni! Várjuk az új fotókat is! Ügyes vagy,hogy bentről is mindent elintéztél. Tök jó,hogy Te bent lehetsz vele! Milyen rossz volt,hogy Gabi csak a nap egy bizonyos szakában mehetett látogatni! Azért így ez könnyebbség!

Manama
Orsi mindent elmondott a hasfájásra! Szerintem is nő a méhed! Hol jobban fáj,hol kevésbé! Nekem is vannak időszakok, amikor ez előjön! Pár napig nem múlik szólj a dokidnak! Szedd a magne b6-ot!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok lányok

Zsu pillanatnyilag el van foglalva, így én írok egy pár sört, na sort.
Mindketten jól vannak, ma már szoptatni is sikerült, hétfőn jöhetnek haza ha csak Cipike nem sárgul be addigra. (Cipikeapuka)[/img]
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jaaaaj egyem meg de édes!Tiszta anyukája Cipike! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi a képet újdonsült apuka!

Kép
cukigabi
Budapest

Jaj, de cukorfalat! Gyönyörű!!!! Milyen sok haja van... :!:
Köszönjük a képeket, és az infokat! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Jajjj, de éééédes Ádámka! Cipikeapuka, köszi! Suzynak hajrá továbbra! ;) :lol:

Orsi, Evita! Köszi szépen a hasznos infókat! Alapvetően én is úgy gondolom, hogy a növekedés okozza, csak azért lettem paramami, nehogy szépen sutyiban kinyíljon a méhszájam. :oops: De úgy döntöttem, hogy figyelek és ráérek bepörögni! :lol:

Evita, tiszta ügyi az apósod! 13 m2 pont jó, szépen be lehet rendzeni egy jó kis Emma-kuckónak!

Orsi, hát, a lényeg, hogy túlestetek a szűrésen és minden ok! Anya karjaiban tuti helyreállt a lelki béke, nem? :P

Erika, Nomi, nektek is megy a drukk, hogy minden jól alakuljon (bár bizti így is van!!!!!)

KépKép
manama

Cipike Anyuka és Apuka! :D
Nagyon édes hajas babátok van!
Várjuk a fiatal úrról a további képeket is! :)
Suzynak pedig mielőbbi felépülést!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Suzy es Csipikeapuka! Hatalmas gratulacio a gyonyoru kisfiatokhoz! Adamka! Isten hozott a nagyvilagban!

Erika! Remelem jol vagytok,hamarosan jelentkezel. Meg egyszer gratulalok Adamkahoz!

Menion! Nagyon ugyesek vagytok,szepen novoget a pici lany.... Csak igy tovabb!

Nyuszika! Udv kozottunk!

Lanyok! Koszi a dicsiket.

Szandri! A trombozis.....hat a visszerek eleg koran megjelentek a labamon,meg a terhesseg elott,de azota csak fokozodott. A combomon szinte ujjnyi vastag er futott vegig. Szerencsere nem fajt. Vagyis csak addig amig meg dolgoztam,es napi 10-11 orat alltam labon. Azota tunetmentes volt. De mivel szules utan eleg hosszu ideig agyhoz kotottek,tudtam hogy baj lesz. Ahogy felkeltem,lattam is,hogy kb 1 cm-s atmeroju piros pup van az egyik er menten. A nover mondta,setalgassak. Masnap mar kb 10 cm hosszu volt a piros,forro folt az er menten,ekkor mar kaptam az antibiotikumot,es a szurit. A doki mondta,hogy nem veszelyes,mivel kulso trombozis,csak kell szedjem tovabb a gyogyot,meg az injekciot.

Manama! Koldokcsonk tegnapelott leesett,az ejszakak meg...is-is. Eleg nehezen alszik el a draga :roll: :roll: A szopizas meg nem megy meg igazan jol..... Alszik a cicin,igaz most hogy tobb a tejcsi,aktivabb :wink: De potolom tapszerrel,szerencsere egyre kevesebbet kell.

Sajna a kepeket meg nem tudtam megnezni :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Remélem Ti jól aludtatok! Én nem fogom kibírnom a maradék időt fekvés ügyileg! Ez borzasztó! Úgy fáj az oldalam a forgóm, sehogy se jó! Nem tudom mit csináljak! Már kb. ülve próbáltam aludni! Éjszaka csomószor ébredek,hogy a hátamon fekszek, de már félek,hogy nagyon nem fér el bennem Emma úgy, meg hogy az én szerveimet is nyomja, és az is rossz!
Suzy minden tiszteletem a tied a több heti fekvés miatt! Nem tudom,hogy bírtad ki! Én tuti nem bírnám ki! :shock:
Viszont képzeljétek, amikor így háton feküdtem és felébredtem, a köldököm mellett éreztem,hogy ott nagyon kemény. Megnyomkodtam,hogy mi ez, hát ott volt Emma buksija! Nagyon cuki volt!:lol: :lol: Ki tudtam tapogatni teljesen, a feje végén már tök puha volt a hasam, és be tudtam nyomni, a feje körvonalát meg ki tudtam tapogatni! Nem nagyon tetszett neki, hogy tapizom a fejét, egyből el kezdett mocorogni! De én nagyon élveztem! :lol: :lol: :lol:

Nektek mikor kezdődött az előtej jönni! Én már néha érzem,hogy picit nedves a fölsőm, amikor nincs rajtam melltartó, aztán tegnap megnyomkodtam a cicim, és akkor 1-2 csepp jött! Ez normális, nem?

Orsi
Akartam kérdezni tőled,hogy Te csepelen hol veszel Karamalz-ot, mert a barátnőm, aki most szült, szintén csepeli, és hogy meg tudjam neki mondani,hogy ott hol kapható! Köszike!

Mindenkinek szép vasárnapot! Remélem hétfőn már jelentkeztek! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Nomi
De jó,hogy itt vagy! Várunk minden infot Mirikéről! Tök jó,hogy már egyre kevesebb tápszer kell! Hajár, hajrá! Csak így tovább!!! Az újdonsült apukának hogy tetszik az apaság? Te jól vagy?

evita10
Budapest IX. kerület

nem jelenik meg az uj vonim :cry: :cry: :cry:

Evita! Koszi,jol vagyok......a varratok viszketnek,meg erzekenyek,egy ideig nem fogom meg hasznalni a popsimat uleshez,de hat ez van.
Eric meg.... :D :D :D atalaussza az ejszakakat,aztan reggel 5kor megkerdi a lanyat,mert nem hagyja anyucijat aludni :roll: :roll: Maskulonben irto buszke ra :wink:

Anyucik! Miutan leesett a koldokcsont milyen volt alatta? Nalunk picit verzik :( :( Holnap megyek megint korhazba,megmutatom majd a novernek,remelem minden ok vele.

nomi77

Nomi
Nagyon szép Mirike!!!! Néztem a gmail képeket! Gyönyörű bőre van! :D :D :D
Örülök, h otthon vagytok és alakul a szopi!

Köldökcsonk
Az nem gond ha még seb van alatta. Addig kell alkohollal és hintőporral "kezelni" amíg olyan nem lesz mint a tiéd. Azután érheti víz is.
(Barninak is volt seb még egy hétig kb. ha jól emlékszem)

Gátseb:
Ne aggódj, az első 2hét a nagyon rossz, aztán már könnyebb lesz!
Nekem sokat segített, h reggel-este zuhiztam és minden WC után is lemostam. Segítette a gyógyulást.
Nagyon sokat vágtak?

Evita
Mégiscsak lázad a kisasszony a háton alvás ellen. :)
Már írni akartam: ügyes apósod van nagyon! Így nagyon gyorsan készen lesztek!

Előtej:
Nekem is szivárgott félidőtől. (És a kórházba már 1nap lett tejem. :D )

Barnus:
változik a helyzet az időjárással. Mikor front van, akkor nehéz, amikor nem akkor imádni való kisAngyal. :D :) Amúgy egyre nagyobb fiúcska. Folyton nézelődik amikor fenn van.
Sőt: múltkor hasra fordítottam mert fájt a poci gondoltam hátha segít rajta. Erre a dűhében majdnem visszafordult(!!!!). A felsőteste már oldalt volt teljesen. (Nagyon utál hason...) De jól meglepődtem. :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

nem tudtam olvasni ma se...bocsánat pedig annyira akarok már tudni rólatok de hát most is éjszaka van és 2 hete nem aludtam egy értelmes mennyiséget...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára menion 2010.11.21 23:19-kor.

Kép
menion
Budapest

2140gr lett a kommandós manó :lol:

Kép
menion
Budapest

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!

Eljött a mi napunk! Már úgy várom a délutánt! Mindenki szurkoljon, hogy szépen mutassa a pofiját, és a lába közét is!
Úgy izgulok! Azt hiszem ma nem leszek használható a munkahelyem! :lol: :lol: :lol:

Menion
Nagyon ügyes a kislányod! Akkor mikor mehettek haza?

Vivi
Hát igen, lázad nagyon a háton alvás ellen, pedig nekem még jó lenne! :cry: :cry: Azért nem mindig lázad ellen, akkor kihasználom az alkalmat! :lol: :lol:
Már nagyon ügyes Barnus! Lassan akkor meg fog fordulni! :lol: :lol: Hát nehéz neki az időváltozás, megértem teljesen!

Nomi
Az azért jó,hogy Eric át tudja aludni az éjszakát, és őt nem zavarja! Remélem Lacit sem fogja zavarni!

evita10
Budapest IX. kerület

Csajok!

Felhívtam a dokimat, és azt mondta kiváló a vércukrom! 3 valamennyi lett! :lol: :lol: Ezt most jól megkapta Laci :lol: :lol: , mert azt mondta,hogy csodálkozna, hogyha jó lenne, mert túl sok édességet eszek! Ha-ha-ha, mégis jó a cukrom! :lol: :lol: A felső határ valami 7 körül van, nem? Úgy örülök! Hétvégén már lelkiekben készültem,hogy ez az utolsó hétvégém,hogy édességet ehetek, de nem! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita! Megy a drukk++++++Utánna jelentkezni ám! Örülök a cukrodnak , tényleg szupi! Csak aztán túlzásokba ne ess az ünnepléssel!
Menion! milyen kis picur és olyan kis szöszke a képeken! Nemsokára biztos hazajöhettek!
Suzy! remélem ma akkor már hármasban töltitek az estét! Micsoda kis hajas baba lett Ádámka.
Orsi! Sajnálom hogy bent még nem ok minden...remélem küretre nem kerül sor és magától megoldódik. Írj mindenképpen hogy alakulnak a dolgok...Tejci tárolásról tapasztalatakot, tanácsokat elfogadok. Meddig tárolható, miben...melegítés?
Lassan én is gondolkozhatok babadolgok megvételén. Tapasztalattal rendelkező anyukák...babakocsi, autósülés, kiságy, pelenkázó, kis kád...tapasztalatok-vélemények? Elég sok fajta van. Kelengye lista mennyire vált be? Volt olyan amit szülés után még hiányoltatok vagy nagyon fölösnek tartottatok?
Többiek merre jártok? Remélem mindenki jól van bár elég rossz az idő. Lassan már csak olvasgatlak benneteket és tárolom az anyukáktól érkező tippeket, tapasztalatokat...Lassan alig maradunk pocakosok.

KépKép
yokka03

Helló lányok!

Na megint ég a pofám,hogy nem írtam jó ideje érdemlegesen :oops:

Ma voltam a dokimnál kontrollon (múlt héten mentünk volna,de ugye megjött :twisted: ) és minden oké velem.Kérdezte akarok e fogi gátlót szedni? :shock: Hát mondom 2 év alatt nem estem teherbe természetes úton,inkább kihagynám ezt a fajta pénz költést,meg ha valami csoda folytán mégis terhes lennék,akkor természetesen örülni fogunk neki és megyek hozzá terhesgondozásra. :lol: :lol: :lol: (Ennek egyébként ici-pici esélye van,hacsak apa srácai nem gyúrtak a lombik óta :D )
Meg még van 2 fagyis embriónk akikért még vissza megyünk,de ha az a beülti nem sikerül akkor nem lesz több babánk.Erre azt mondta,hogy hát akkor majd szeretjük egymást,meg Rolit! :lol: Olyan jó fej,úgy bírom.

Roli is jól van,holnap megyünk hasi-és koponya uh-ra.Szerdán védőnőhöz,december 3-án meg szurira.

Amúgy éjjel 1×kel,olyan 4 és 5 között.Ennek nagyon örülök,jól megszokta már ezt a rendszert.
Rengeteget mosolyog,főleg rám,de még mindíg nem sikerült ilyen képet csinálnom. :?

Suzy!
Remélem ma haza mehettek és majd jössz mesélni is nekünk :lol: :wink:

Evita!
Kívánom,hogy legalább olyan jó képeitek és videótok legyen,mint nekünk :wink: Nem bántam meg,hogy nem akciós (10e) helyen voltunk.Megérte a 13ezret.Hova is mentek?
Nekem is hetekkel előtte volt már előtej.DE NE NYOMKODD!!!!!!
Fekvés..............hát az nagyon gáz volt nekem is,én azt hittem az ágyunk rossz,annyira fájt mindkét oldalam.
Én párom is simán alszik éjszaka (jó neki).
Örülök,hogy jó a cukrod.Nyomathatod az édességeket! :wink:

Nomi!
Kicsit nekünk is vérzett a köldök,de csak nagyon picit,nekünk azt mondta a doki,hogy semmi gond.Kérdezz azért rá!!!
Gyönyörű a kislányod! :lol:

Vivi!
Roli is egyre többet nézelődik már,és Barni milyen ügyes,hogy forog is (majdnem) :D Mi fekvőtámaszozunk (legalábbis olyan,mintha azt csinálná) és közben mosolyog ezerrel.

Menion!
Szépen gyarapodik a lányka,mikor mehettek haza?

Yokka!
Én sok kelengye listát néztem és ésszerűen össze válogattam a dolgokat.Nekünk is van valamelyik oldalon egy,az nagyon jól össze van írva,de nem emlékszem hanyadik oldal.CSAJOK VALAKI AKI ELMENTETTE FELDOBHATNÁ! :wink:
Nekünk nagyon bejött ez a formázott kád,amibe csak beleülteted a babát és most már Roli is szereti.
A babakocsit megbántam,hogy travel systemet vettünk,nagyon nehéz közlekedni vele.És ráadásul a hordozó is nehéz.
Kombinált kiságyunk van,később átalakítható sima ágynak,legalább ennyit spórolhat az ember,ha van helye.(29e volt+kókuszmatrac 6500,-)
Kérdezz bátran,ha valami érdekel,szívesen segítünk,ha tudunk.Én nagyon elkapkodtam pl a babakocsit,bánom,hogy nem kérdezősködtem.Bár mindenkinek más jön be.............

Kép
cukigabi
Budapest

Orsi!
Nagyon szorítok,hogy szerdára minden okés legyen oda bent :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Értettem, nem nyomkodom! Csak amiatt nyomkodtam meg, mert én úgy éreztem,hogy nedvedzik, de nem láttam semmit, és a felsőm sem volt nedves, és már azt hittem,hogy képzelődöm, ezért nyomkodtam meg, és akkor láttam,hogy jön belőle! Szóval nem vagyok hülye, jól éreztem! :lol: :lol:
4D: Mi 10000 Ft-os helyre megyünk, mert sajnos minden Ft számít, de így is remélem,hogy jók lesznek a képek! Mester u.-ba megyünk! Izgulok már nagyon! Iszok egy kis light-os tejeskávét (utálom) és egy tábla csokit! Nem akarom,hogy aludjon, úgyhogy leküldök neki egy kis energia bombát! Szegénykém! :oops: :lol: :lol: :lol:
Alvás: Akkor nem én vagyok az egyetlen, ennek kicsit örülök, mert már azt hittem, mert csomó mindenkivel beszéltem, és mindenki olyan jól alszik, és nem zavarja az oldalt fekvés!

Yokka
Én kimentettem innen is, meg más helyről is, és bemásoltam egy world-be! Otthon van a gépemen! Majd e-mailben elküldöm a közös gmail-re!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok Csajok!
Gyors leszek....

Köszönöm, hogy gondoltok Rám! Majd szerda reggel kiderül, üzenek mindenképpen valamelyik Hirhozókisasszonykának!!!!

Tejci:
Háááát....van is nincs is.....ma irattam fel tápszert..mert elkezdtem lefejni szerdára Dalmának, de igencsak megerőszakolom a cicibimbókat..már vérezgetnek, igy hagyom, mert szopiztatni sem tudom akkor Dalmust!
De végre megtanultunk üvegből inni...hurrááá!
Vettem másikat, mert az AVENTot nem tudta megszokni a drűga, lehet majd később MAM cumisüveget vettem, mellbimbóhoz hasonlitó véggel..ez bevált!Legalábbis eddig!

Tejcsit lefejtem, sterilizáltam előtte mindent....elviekben 24 órát tárolhatod hűtőben is, de fontos, hogy ne nyitogassűátok rá az ajtót sűrűn, ez nehéz...hiszen sokminden kell a hűtőből...
Vettem ugye ilyen tejtároló edénkéket csavaros a tetejük.....szt is lefetőtlenitettem....a lefejt anyatej bele és irány a fagyasztóba egy teljesen kiüritett polcra!
Felmelegitése, vagy csap alatt ráfolyatva melevizet...vagy cumisüveg melegitőben, smemiképpen ne magától engedjen fel a szobahőmésrékleten, igy is meg kell majd kóstolni, mert benne lehet a pakilban, hogy megsavanyodik.....
Továbbit, majd szerda után, amikor Anyukám meséli majd el hogy milyen volt, hogy fogadta a gyerek!
Hát remélem nem kell bent maradnom.....nem hiányzik.....:-(

Egyenlőre ennyi, ha tudok jövök még! Puszi!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok Lanyok!

Hogy telik a mai nap? Ezt az időt... :(

Én ma nagyon punnyadtam keltem, uh ugy döntöttem, ma nem tanulok, hanem kenyeztetem magamat. El is mentem a DMbe, vettem fürdősót, meg arcpakolasokat, meg egy kisüveges citromos Gössert estére, uh most majd szépen fürdőzök, meg rendbe teszem magamat. Meg csinaltam vacsira rakottkrumplit. :)

Mi is 10 ezret szoktunk fizetni 4dre a Margit kórházban.

Én kinyomtattam egy ilyen babakelengye listat, es odaadtam attekintesre ket baratnomnek, nekik mar van babajuk. Ok kiegészitettek, meg hozzafűztek pár dolgot, es mi ez alapjan szerezzuk be a cuccokat. A dolgok nagy reszet az IKEAban vettuk (halozsak, matrac, kisagy, szoptatosfotel), parat az Auchanba (pl cumisuveg - Avent), és meg a babaszafariban fogunk (pl babakocsi - bar a hugom most felajanlotta, h szivesen megveszik nekunk ajandekba, ami azert marha jo lenne, hiszen 80 000be kerul - Espiro Vector 3 in 1)

Én mar minden nap egyre jobban rettegek a szulestol, de hat majdcsak tulelem vhogy... :)

Kép
presario

Sziasztok!

Meg egyszer koszi Csajok a dicsiket :D
Es koszi az infot a koldokccsonkrol. Mindenesetre nyugodt volt az ejszakam,mivel mar este olvastam Vivi bejegyzeset. Nekem is azt mondta a doki,nover hogy semmi baj vele.

Voltunk a korhazban,minden heten kell menni merni Nyuszikat,mar 3540 gramm. Persze kibontom a pelust,telis teli kakival :twisted: :twisted: :twisted: . A kicsi ruhaja is,en hulye meg vittem nadragot,bluzocskat,de zoknit nem,ugyhogy nem tudtam atoltoztetni.
Aztan beneztunk a doktornenihez is (3 orat vartunk),mert kicsi szeme becsipasodott. Kaptunk ra szemcseppet. Szoval minden ok :wink:

Orsi! Szoritok,hogy minden rendben legyen.....

Menion! Ugyes egy leanykad van. Nemsokara mentek haza :wink:

Anna! Hatha te is olyan szerencses leszel mint en,es szules utan csak a szepre emlekszel majd.

Vivi! oszinten nem tudom,hogy mennyit vagtak,rakerdeztem a doktornonel,azt mondta piucit vagtak,picit repedtem. Majdnem 1 orat varrtak....Hat....megneztem magam tukorben,eleg sok volt a cerna.Nagyon rossz csak 2-3 napig volt,de akkor sem a vagas,varras helye,inkabb a csontok,belsosegek fajtak. Most csak viszketek. Mindenesetre sokkal rosszabbra szamitottam.

Jo ejszakat!

nomi77

Na sziasztok!

Visszatértem én is a hétvégéről.
Szóval:

Menion: örülök, hogy megvagytok!!!

Suzy: annyira cuki ez a babuska :lol: . Nem semmi mekkora haja van :D

Manama: ilyen görcsölésféle nekem is volt. De nekem konkrétan görcsölés volt. A dokim nagyon mérges volt, hogy nem mentem azonnal kórházba. De mint kiderült, nem is volt baj. Ugyanis egyáltalán nem volt semmi baj, csak egy hatalmasat nőtt a hasam egyik napról a másikra. De a méhszáj kinyílása miatt veszélyes is lehet a dolog, szal ha úgy érzed, hogy görcsölsz, sztem menjetek be az ügyeletre. Tök rendesek és te is megnyugszol, hogy nincs semmi baj, csak éppen nő a pocak.

Evita: az alvás dolog nekem már hetek óta pokol. Komolyan sírmi tudnék néha. Majd meghülyülök annyira fáj a csípőm, a vállam, sőt a bordáim is :cry:

Gabi: pontosan milyen babakocsit vettetek? Mármint márka? Mert mi is ilyesmit vettünk (raktam fel róla képet) és picit megijedtem. De az miénk a legnehezebb elemmel (mózeskosár) 10,5 kg. A váz üresen 4 kg.

Orsi: drukkolok én is :)

Presairo:a Vectornak melyik típusát veszitek? Mi is voltunk a babaszafariban, ott ki is néztük az Espiro Enzot (az sajna 130 ezer lett volna, de végül nem az ára miatt nem vettük meg). Szóval a Vector 4 airt vagy a Vector 4 lite-t? Én az airt ajánlom, mert annak szebb a kereke sztem és felfújhatók. Amúgy a Vectorokkal mi is szemeztünk, de nekem kicsit instabilnak tűnt élőben, no meg elég nagy mínusz volt, hogy rettentően pici a tárolója. Ja és ajánlom ezt a weboldalt. Beszéltem a tulajjal, 3000 forintért házhoz viszik és sokkal olcsóbb. Azt mondta, hogy ő importálja Lengyelországból. De valóban úgy tűnt, hogy igazat mond, mert simán felsorolta, hogy melyik budapesti üzletekben találkozhattam az Enzoval.

http://www.pelikanbaba.hu/termek.php?t_id=10090

Nézzétek meg sztem ezt az oldalt :)

Amúgy velünk minden okés, leszámítva a hát és egyéb fájdalmakat. De Imici cuki, sokat mocorog és jó nagyot nőtt szerintem. Tettem fel új pocak képeket és ott szembesültem vele én is. Jól meglepődtem, hogy a legutóbbi kép óta ennyit változott az ábrázatom :D

Evita, remélem még ma teszel fel képeket Emmáról :lol: Nagyon kíváncsi vagyok és már nagyon várom.

KépKép

Kép
szandriii

Ja és Erikaaa :?: :!: Tud vki vmit róla?

KépKép

Kép
szandriii

Szandri,

a hatfajas borzaszto, remelem, elmulik majd szülés utan, es akkor majd a vallamban, karomban levo izomlaznak fogok örülni! :D Nekem mar masfel honapja faj a hatam, szinte minden nap, delelott meg nem, de ilyenkor este mar a gep elott is kín ülni. Ferjem mindig azt mondja, h ameg a facebook elott tudok kockulni, addig biztos nincsen nagy gond! :P De nagyon rendes, minden este megmasszíroz! :)))

Mi konkretan ezt neztuk ki:

http://babaszafari.hu/spd/unas_934146/E ... _babakocsi

Én ugy vagyok vele, h 10 pontos babakocsit nem fogunk venni. Amelyiknek a csomitartoja nagy, az nehezebb, amelyik nehezebb, az nagyobb, es nem fer be a kocsiba...valahol muszaj kompromisszumot kötni, ez van! :)

Orsi, en is nagyon drukk, h minden rendben legyen!

Kép
presario

Nekem hala az alvas sima ügy meg - le is kopogtam gyorsan - , max pisilni kelek fel, remélem, ez meg ki is tart egy darabig... :)

Kép
presario

Szandri, erre gondoltatok:

http://babaszafari.hu/spd/unas_875670/E ... bakocsi_21

Most "csak" 110 ezer!

Kép
presario

Más: ki mit tervez venni karácsonyra a férjének? :)

Kép
presario

Anna!
Köszi! :)

Kari: még nincs ötlet......

Kellene egy jó fényképezőgép.....de az meg naggyon drága! :?
Szóval nem tudom!

Én is várom az ötleteket!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Nálunk mokásan jön ki a helyzet, mert a ferjemnek meg szulinapja is van januar 12én... Én ugy tervezem, h karira Nike focicuccost kap, a trikoba anevét is belenyomtattatom, a szulinapjara meg elektromos borotvát...de meg elvalik. Pont jutott eszembe, h szegeny Adelka is jol fog majd jarni: ugyebar januar 9re van kiirva. egyuk fel, aznap születik meg, elotte ket hettel meg karacsony. Ha jol tudom, Adel nevnap is csak ketszer van egy evben dec 24en es jan 29en, így szegényke szinte egy honap alatt megkapja majd az egesz eves ajandekait... :roll:

Kép
presario

Sziasztok Lányok!

Hát képet sajnos nem tudtam hozni nektek, mivel az én drága kislányom nem mutatta az arcát! :cry: :cry: :cry: Teljesen belefúrta az arcát a méhlepénybe! Először csak a hátát mutatta, aztán megfordult egy kicsit, de nem lehetett látni az arcából semmit, úgyhogy 4d-én nem is néztük meg! Tök szépen lehetett látni minden testrészét! Aludt, mint a bunda, keresztbe tette a lábát, ahogy én szoktam! :lol: :lol: A doki megkérdezte gondolom tudják,hogy mi van a lába között, vagyis mi nincs! :lol: :lol: Mondta,hogy 100%,hogy kislány! :lol: :lol: Megvizsgálta teljesen mindenét, szerveit, lemérte mindenét, 737g a Drágám! Most nem kellett fizetnünk semmit, és mondta,hogy holnap reggel 8:15re menjünk vissza, ne reggelizzek,hogy ő is éhes legyen, és emiatt fent legyen, igyak kávét, ilyesmi! Mivel ma mindent lemért, megvizsgált, holnap csak mozizás lesz, legalább is nagyon remélem, hogy mutatja magát! Én először majdnem elsírtam magam! Ott küszködtem, hogy ne sírjak, már úgy vártam,hogy lássam a gyönyörű arcát, erre tessék! Nagyon ajánlom neki,hogy holnap mutassa magát! Szurkoljatok nagyon légyszi!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Megy a drukk Nektek!
Ez a méhlepénybújás.....Dalma is azt csinálta folyton....!
:lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok Anyucik, Kismamik!

Nomi!
Örülök, hogy jól vagytok és ennyire kiegyensúlyozott vagy (legalábbis nekem úgy tűnik)!!! Aluszka majd kialakul, sztem elég ritka az a baba, aki egyszerre beáll. Szupi, hogy a köldökcsonk leesett!
Megnéztem ma is a képeket, nagyon édesek a babók, Mirike is és a többiek is!
Neked is 6 hét múlva kell kontrollra menned? Párod hány centire van a föld felett? ;)
Hát, ha viszket a varrat, akkor gyógyul, nem? :oops: :lol:

Evita!
Huhh, az alvás téma kemény dolog… Ha ez vígasztal ;) nálam is akadnak problémák, pedig alapvetően szeretek oldalt aludni! Ami nekem meglepő, hogy amióta a pici a pociban van, állandóan melegem van éjszaka. Olyan ruhában alszom, mint nyáron… :oops: és még így is melegem van… hmmm. Az ágyamat amúgy én is megnéztem már, hogy esetleg kezdi megadni magát (de nem) :lol: :lol:
Ja, tudod, mivel szoktam csalni? Félig oldalt fekszem és a takarót a hátam/oldalam alá gyűröm. Így kicsit olyan, mintha háton feküdnék, és a pocak sem tiltakozik.
Hihi, az jó lehetett, hogy Emma baba kapott egy kis fejsimit! Előtej nálam még nincs, de úgy tudom, hogy teljesen normális, ha már a te idődben megjelenik. Csak fejni nem szabad, de ezt úgyis tudod ;)
Örülök, hogy jó a vércukrod. Hallod, rendes dokinál voltatok 4D-n. Holnapra megy a drukk!!!!!

Vivi! Édes lehetett a Barni, hogy dühében majdnem hátra fordult. Kis méregzsák volt, nem? Ügyi kisfiú, csak így tovább!

Menion! Naaaaa, csak így tovább! Anna babát semmi nem állítja meg! Amúgy annyira szép mézszőke hajacskája van, hogy nem győzöm csodálni!

Yokka! Olvasva téged felbuzdultam, megnéztem és tényleg, ha Presario ideje is elérkezik, akkor a világra jött babáknál is túllépjük a felet! Pocid hogy alakul? És a fogad?

Gabi! Szuper, hogy minden rendben volt a dokinál!
Majd csak lekapod azt a mosolyt!!!

Orsi! Megy a drukk szerdára, hogy jót mondjanak! Köszi a tejcsis tippeket!

Presario! Hmmm, a pihi is kell, jól teszed! Szombaton meg is emlegettelek, mert az idő miatt tiszta kóma voltam na és ha így kellett volna suliban ülni… uhhh! Ha van kedved, belinkelnéd nekem, hogy milyen szopisfotelt vettetek? Én egy jó ideje azon szenvedek (illetve a párom jobban, mert ő a kritikusabb :) ), hogy vegyünk egy jót, de eddig nem jártam sikerrel.

Szandri! Köszi neked is a tippeket! Azóta szerencsére nem volt görcs/szúrás, néha tompa fájdalom, de azt már ismerem… Ha nem lesz görcs, akkor megnyugodtam.

Na, megyek, mert ez az idő kiütött, fellőtték a pizsit… :oops:

KépKép
manama

Manama, ezt vettuk:

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/S49860710

Huzat - Korndal barna
Váz - nyír furnér

Akkor az időjárás lehetett szombaton: bent ultem az eloadason, es azt hitem, elajulok, olyan faradt es kokadt voltam, h majdnem elhaltam. :?

Kép
presario

Presario! Szép pirosban, nekünk krém színű van 2, de iszonyat kényelmes :) Jó kis meglepi lesz. Én még a karácsonyi ajándékokon nem agyaltam, most még lesz András nap (2 van belőle) na meg két kis csajnak jön mikulás...és már egy hónap alatt túl vagyunk 3 szülinapon, 1 névnapon.....
Manama! de jó hogy ezek a görcsök rendeződnek. Nem lehet kellemes. Nem merek kevesebb mgb6-ot meg Ca-t bevenni, tartom a reggelt meg az estét, bőven elég ritkán az izomgörcs...a pocakom két oldalán. A fogam szerencsére nem fáj és enni is tudok vele (gyógyszeres ideiglenes tömés meg a fél gyökérkezelés úgy tűnik eddig hogy hatott) A pocakom szerintem semmit nem nőtt, de szerintem csak én érzem így.
Evita! Legalább tuti kislány...megy a drukk++++egy pár klassz kis képért! Örülök hogy minden rendben.
Gabi! Köszönöm! A babakocsinál megy a dilemma....mivel 3-on lakunk és a lépcsőházban tárolni nem lehet és persze a tárolóhoz is sokat lépcsőzök le...na meg be is ázott már párszor nehezet nem szeretnék, de csak sétához kellene, meg hogy a kocsiba beférjen, és azt sem szeretném ha pár hónap és cserés lenne...na meg az sem hiányzik hogy nehéz legyen összerakni. Utólag van olyan amit szivesebben használtál volna? Pelusból minél maradtatok a végén? Cumit kapott már Roli baba? Sétálni szoktatok minden nap?
Orsi! Köszönöm a tejcis beszámolót. Tartok tőle hogy a szopi nem fog menni és cumisüveg lesz belőle, de próbálok csak pozitívan állni hozzá. Apácska megkóstolta már a tejcit milyen ízű?
Szandrii! Sajnálom ezt a sajgós dolgot. Nekem ma volt az első hogy úgy kelltem hogy fájt mindenem, de aludni sem igazán tudtam...csak félálom. Meg nehéz átszokni oldalra...most olyan félig oldalt és félig hason alszok. A bordatörés óta maradt meg ez a lehetetlen póz.

KépKép
yokka03

Sziasztok!
Jó reggelt!

Yokka!
Nagyon szivesen, de tényleg csak pozitivan...menni fog a szopizás, nyugalom!
Persze, megkóstoltuk mindketten..még Én is, és egészen fini ize van, édeskés....mintha enyhén cukrozott langyos tejet innál....de persze nagyban függ az ize attól mit eszel....!

Jaj, Lányok, félek a holnaptól, semmi kedvem bent maradni....szegény Lánykám!!!!! :?
Mit fog szendvedni ebből a cumisüvegmizériától...én meg a hiányától....jajjjjj :cry: :?
De remélem az Istenke segit és mégsem kell bent maradnom....!!!!!Majd beszélek Vele ma is.... :wink: :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Gyors helyzet jelentés! Emma szégyellős eléggé. Nem nagyon mutatta magát. Kezecskéje az arca előtt. 1 viszonylag jó képet kinyomtattak nekünk. Viszont csak dvd-ét kaptunk! Képek nincsenek! Most nem tudok feltenni. Majd este ha hazaérünk, akkor nekem kell képeket csinálni a dvd-éből,a mi nem baj csak nem tudom,hogy kell! Ha valaki már csinált ilyet segítsen légyszi.

evita10
Budapest IX. kerület

Orsi! Nyugi, remélem tényleg nem lesz szükség a bentmaradásra. Semmi változást nem tapasztalsz? Az oxitocinnak volt vagy van értelme?
Evita! Kár hogy ilyen kis szégyenlős....Hááát már olyan régen csináltam videórol képet hogy hirtelen azt sem tudom hogyan kell.

KépKép
yokka03

Jó reggelt Mindenkinek.

Igen, csak most keltem :oops:
Én nem tudom mi van velem... Pedig már 9kor feküdtem, szal... Na mindegy, azért jó volt aludni egy hatalmasat. Most viszont majd iszom egy kávét, mert sztem lassan elkezd fájni a fejem.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én úgy örülnék, ha havazna a hétvégén. Már szomjazom erre az advent és karácsony időszakra nagyon. Hétvégén elkezdem kipakolgatni a karácsonyi hangulatért felelős dolgokat. Lesz időm, mert a férjem Villányba megy borkóstolóra a kollégáival. Nagy eszemiszomdínomdánom. És én nem mehetek :( . Pontosabban mehetnék, csak önként lemondtam a dologról, had legyen neki egy szabadnapja. Rám úgyis figyelnie kéne, hamar elfáradok, hazakísérni, stb. Szal maradok a popómon és a fészekrakó ösztönömet fogom kielégíteni helyette :D.

Evita, azért várjuk azt az egy képet is :lol:

Orsi, drukkolok Neked nagyon. Majd én is beszélek az Istenkével :wink:

Yokka. Babakocsi témában azt tudom javasolni, hogy mindenképpen olyat válassz, ami aluminium vázas és egy mozdulattal lekapható róla a felső része. A miénk ilyen. Tényleg pofon egyszerű és könnyű. A mi kocsinkra még az autósülés is rögzíthető, talán azzal könnyebben szaladgálnál fel a 3. emeletre. De azt olvastam, hogy azokból az anyukákból lesz leginkább hordozókendős anyuka, akik magasan laknak. Ilyenben nem gondolkodsz? Bár az igazat megvallva nem tudom, hogy azt rögtön újszülött kortól lehet e használni?! Én sztem megpróbálkozom majd a kendővel, mert állítólag nagyon jó és kényelmes megoldás mamának és babának egyaránt. Már kaptam is egyet :lol: Milyen jó, hogy nagy a család :)
De abban igaza van Presarionak, hogy fullosat úgysem tudsz venni. Én is végigzongoráztam így utólag minden kocsit, amit megnéztem és tetszett. Ha máshol nem, hát az áránál végül elbukott valamennyi. Azért 260 ezer forintot ne akarjanak már babakocsiért... Azt gondold végig, hogy te milyen terepen, milyen sűrűn és hová fogod majd vinni a babád. Én mint abszolút tapasztalatlan és csak leendő anyuka ezt tudom javasolni :)

Presario, Te kérted a kelengyelistát ami itt volt a fórumon? Én kimentettem a gyógyszeres listával együtt. Ha kell, küldöm :)

KépKép

Kép
szandriii

Manama
Sajnálom,hogy nálad is alvás problémák vannak! Szörnyű dolog ez!
A doki tényleg tök rendes volt,hogy ma visszamehettünk! :lol:

Anna
Szupi ez a fotel! Tetszik nagyon!

Orsi
Megy a drukk holnapra! Minden rendben lesz! Én is beszélek a fentiekkel! :lol: Dalmusért se aggódj,mert minden rendben lesz vele. Jó kezekben lesz! :wink:

Szandri
Nem baj az hogy sokat alszol! Bár csak én is tudnék! Bár azért látom neked is meggyűlik a bajod az alvással. Ugyanaz nekem is: váll, csípő, borda, forgó! :cry: :cry: :cry: Én is szeretnék havat nagyon! :lol: :lol: :lol: Asszem Yokka kérte a listát, de én elküldtem a közös mailre!

Ezt néztem ki Emmának! Ezt meg fogom venni! Olyan cuki!
http://teszvesz.hu/item1322496085_uj_disney_micimackos_baldachinszett_3_reszes.html
Micimackó őrült vagyok teljesen! :oops: :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Köszi Csajszik! :) :oops:

Yokka!
Az injekció után hát, jöttek ki furaságok......alvadt vérdarabok...
Remélem az is távozott....! :roll:

Evita!
Édes az ágynemű nagyon!!!!! Vedd meeeegggggggg!!!!
:P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?