Sziasztok!
Minden ok,de sűrűek a napjaink....
Kedden voltunk kopony és hasi uhn, minden okés!
Dalma persze végig üvöltötte szegénykém!
Jó gyorsan bejutottunk......
Tejcsi:
Küzdöttem néhány napig....nehogy elapadjon, szegény Lánykám sirdogált, mert nem volt elég, ezért gyakrabban tettem cicire és a védőnő javaslatára elkezdtem inni ezt a maláta italt.....
Karalmaz maláta ital, alkoholmentes, malátaízű ital, rengeteg vitaminnal, nyomelemmel és ásványi sóval, üveges.
Összetevői: víz, maláta, cukorszirup, élesztő
Karamalz: egy természetes alapanyagokból készült, alkoholmentes, malátatartalmú, üdítőital különlegesség, mely vitaminokat, ásványi anyagokat (kálium, kalcium, magnézium), nyomelemeket (cink) tartalmaz. Fő alkotóeleme a maláta, mely egyike azon tápanyagforrásoknak, melyek szervezetünk növekedéséhez és kiegyensúlyozott működéséhez szükségesek.A sporthoz és a teljesítőképességhez gyorsan hasznosuló energiát ad egészséges szénhidrátokat tartalmaz nyomelemekben gazdag, alacsony kalória tartalmú A szellemi frissesség biztosításához segíti a koncentráló és reakciós képességet növeli a stressz tűrőképességet hozzájárul a szervezet energia és tápanyag ellátásához.
Egy üveg 330 mles. És 270 Ftért vettem a Gyógynövényboltban, de beszerezhető bioboltokban is!
Szóval, újra van tejcsi rendesen...sőt!!!!!!!
Mindenkinek ajánlom, sokkal jobb mint a tejserkentő tea....szerintem...
És emelett változtattam a szoptatási pózon is...nem fekve szopoztatok már.....hanem ülve, igy a gyomor le tud zárni, a bukásunk minimálisra csökkent! Egyenlőre....és remélem, hogy véglegesen rendeződni is fog!
Nomi!
Ez a Csajszika egyszerűen gyönyörűűűűűűű! Gratulálunk Nektek! És a büszke Apucinak üzenem, készüljön, mert újabb szerelem szövődik.....Mirijam, jól behálózza majd!
Suzy!
Jaaaaaajjjjjjjj, most már rajtatok a sor! Cipike, húzzál bele!
Izgis napjaink lesznek megint!!!!
Evita!
Szakdoga...én is átérzem ezt a dolgot.....volt, hogy két helyre irtam és tanultam.....egyszerre, plusz a munka...tyűűű, igy visszanézve nem tudom, hogy csináltam....
Nem baj, ha kicsit halasztod.....csak nyugis legyen körülötted minden!!!
Kedves Hirhozókisasszony! Erikáról nem tudsz valamit???
Szandriii!
Levertség.....hát tudod, amilyen idő van, nagyon nem csodálom, hogy igy érzed magadat!
És nálam pont ennyi idős terhesen volt egy érzelmi hullámzásom....sirás, befeléfordulás....és ami ezzel jár! De aztán elég hamar elmúlt.....
Próbált kimozdulni....kis séta...babaoltban leskelődés....hm?
Gabi!
Miujs? Vhol...vmikor.....almáspiteeeeeeeee...mert akarom!!!!!