Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kismamik, Anyukák, Babák :!:

Manama
örülök, h minden rendben volt a dokinál, majd megmutatja magát hamarosan ne aggódj :!: :wink:

Anna
Én amikor elkezdett igazán mozogni Cipike egyfolytában figyelgettem, feljegyeztem a naplómba, és azt tapasztaltam, ha front közeledett alig akart mozogni, persze mindenkinél másképp van :!: nem egyformán mocorog egyik nap sem, ami most minden nap tapasztalható az a csuklás :wink: nálam a 32.hét volt a "legmozgalmasabb" :!: ha több napig ezt tapasztalod sztem beszélj a dokiddal :!:
de ha egyszer jelez is egy nap aggodalomra semmi ok :!: ahogy Vivi is írja egyre kevesebb a hely, nem fog annyit mocorogni csak fészkelődni :!:

Szandri
akkor Rád is hatott a front azt hiszem :!: :roll:
sokan azt mondják még nem jön Cipike, mert nincs elég lent a hasam :roll: majd kiderül, h mikor jön el a mi napunk :!: :wink:

Én úgy tudom, 24-28 hét között csinálnak terheléses cukor vizsgálatot, de dokitől is függhet, kérdezz rá a laborban :!:

Hencsi
a 120 perces értéked magas 7,4-ig jó az érték, diéta és ismétlés 2 hét múlva azt hiszem :!: sajnálom :!:
magas a fvs szám is, Én arra gondolok, h vagy vmi lappang benned, nem vagy megfázva :?: nem fáztál fel :?: ezt gyorsan kezelni kell, esetleg egy tenyésztés sem ártana :!: :roll: dokid mit mond :?: nem akarlak én semmivel ijesztgetni, de minél hamarabb kérdezz rá :!:

Vivi
köszi jól vgyunk, semmi jósló azóta nem volt, keményedések vannak, de fájdalom nélkül :!: :wink: azt mondják még nincs itt az időnk :roll: :wink:
holnap CTG...majd meglátjuk van-e vmi :!: :roll:

Barnus :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi,Suzy
Köszi a válaszokat.Én is pont a diétára gondoltam hogy az lesz belőle.és megismétlik 2 hét múlva?Mondjuk nekem nem volt olyan szörnyű a lötty.Csak a 3. tűszúrás már azért fájt egy kicsit :?Pedig eléggé sütis,meg édesség kívánós vagyok :D
Engem is nagyon zavar a fehérvérsejtszámom,meg a baktérium szám.Egy kiscit fáj a torkom de semmi más problémám nincsen.Remélem semmi komoly gond nem lesz.holnap megyek nőgyógyászhoz hüvelykenetre.Ott is megmutassam ezeket az eredményeket?Vagy csak a háziorvosnak?

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Hencsi
vidd magaddal és feltétlenül mutasd meg a nődokidnak :!:
nálunk, ha van gond ismétlik 2 hét múlva, de nem tudom ott hogyan szokták :!: :?: de fogják nézn i a változást vhogyan az biztos :!: kitartás a diétához, nem könnyű :!:
láz, hőemelkedés nincs :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Hát kitartás az biztos kell majd hozzá,mert nagyon édesszájú vagyok! :D Holnap akkor mindenképp viszem magammal!
Nincsen lázam sem,meg hőemelkedésem sem,legalábbis eddig nem volt.
Tegnap mikor hazaértem vérvétel után le kellett feküdnöm aludni,mert azthittem szétdurranik a fejem,de az szerintem a front miatt volt.
De jó neked már alig két hét és már a karjaid közt lehet Cipike!! :D :wink: Hogy vagy egyébként?

hencsi25

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok! Reggel is már olvastam,de rossz passzban voltam! A hülye szakdoga kikészít! Hajnali egyig szenvedtem vele! Kiidegel teljesen! Reggel bementem a suliba megkérdezi,ha szakdoga marad, és a záróvizsga , akkor kell-e tandíjat fizetnem! Nagyon féltem,hogy mit fognak mondani, mert ha fizetni kell akkor is, akkor muszáj lett volna szombat hajnalig befejeznem, aminek sok esélyét nem látom, viszont pénzem meg nincs ezért fizetni egy féléves tandíjat! De megtudtam,hogy nem kell fizetni! Olyan boldog vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Így most feladtam a szakdogát! Vagyis csak egy részét, mert már 1x említettem,hogy nekem 4et kell írnom! Egyet muszáj decemberi elejéig megírnom, az 20 oldal, de azt összehozom addig, plusz mindenből levizsgázok, így meglesz az abszolutórimom, és így minden jó! A 3 kisebből amúgy kettő kész van, tegnap fejeztem be a másodikat, de most szombat reggelig képtelen lettem volna nyelvészetből írni min. 8 oldalt! Olyan hülye vagyok hozzá,hogy csak na! Holnap is dolgozok,szóval csak az este lett volna időm rá, meg péntek! Esélytelen lett volna! Na mindegy! Most teljesen happy vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: Már nem kerülget a sírás sem! Reggel bőgtem is! Bocsi,hogy így kifakadtam!! :oops: :oops: :oops:

Hencsi
Én pénteken megyek vércukorral! Félek is az eredménytől, mert édesszájú vagyok. Remélem nem lesz magas, mert a diétába belehalok! :oops: :? Remélem minden oké lesz, és holnap már okosabb leszel!

Suzy
Hát kitartás! Reméljük hamarosan itt lesz Cipike, és nem pont akkor érkezik, amikor apukája nincs itthon!

Szurkoljatok! A barátnőm épp most szül! Nem lesz könnyű szülés! Még nagyon gyengék a fájásai! Hétfőn még teljesen zárt méhszája volt! Még csak jósló fájásai sem voltak eddig, és a CTG sem mutatott fájásokat, pedig már túlhordta! Első baba,és ő 36 éves! Remélem nem lesz belőle császár, de hát majd meglátjuk! Ugyanaz a dokink! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

A gyerekszobába elkezdődtek a munkálatok! Régen ez egy konyha volt, ezért a padlószőnyeg alatt kő van, ami elég rusnya!:lol: :lol: :lol: Ezt most felverik! Újra betonozás, és majd utána a laminált padló! Itt egy kép! Kép

Hát nem gyönyörű??? :lol: :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Hencsi
ki fogsz tartani tuti, mert a babáért mindent :wink: nem lesz semmi gond, majd meglátod, Én sok erőt küldök :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
köszönöm, jól vgyunk, boldogan várjuk a mi kis csoda bébi Cipikénket :lol:

Evita
húúúúúúúúúúúúú, nem semmi :shock: ennyi dolgozatot írni :shock: nem csodálom, ha felment a vérnyomásod :roll: kitartás drága :!:
szorítok a Barátnődnek++++++++++++++++++++++++++++++++ea túlhordás miatt megindították :?: reméljük beindulnak a fájások és gyorsan megszületik a bébi :!: :wink:

Lesz mit csinálni a baba szobában, na de majd a végeredmény :roll: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Kicsit eltűntem az utóbbi pár napban, ezért bocsi.
Apa kapott egy kis szabadságot és családoztunk egy kicsit. Meg végre megvettük amik még hiányoztak a lakásba, úgyhogy elég mozgalmas volt ez a pár nap. A netezés már nem fért bele.

Remélem jól van mindenki.

Suzy!
Nagyon szorítok neked, hiszen mindjárt itt a Te/Ti napotok, jó nagy már Cipike, nagyobb mint amivel az én Dórikám született.

Laci/Menion
Köszi a híreket, örülök, hogy minden rendben van. Menionnak utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!

Evita,
Hú, hát lesz mit csinálni a szobában. A mi új lakásunk egészében így nézett ki, na de a felújítás után szuper lett. Biztos ez a szoba is gyönyörű lesz. Majd tegyél fel képet, ha kész lesz!

Anyukák!
Remélem a babák jól vannak, a képek nagyon szépek. Én is teszek fel majd újakat, hiszen múlt héten betölttük a 4. hónapot:)

puszilok mindenki, most mennem kell "hív" a babám:)
szép napot!

andicsiga

Szép jó reggelt :!:

Merre vgytok :?:

Én ma CTG-re megyek, azt hiszem fül dugóval :roll: :lol: nincsenek görcseim, se barnázás, megbeszéltük Cipikével, h jövőhét péntek lesz a mi napunk :lol:
Majd jelentkezem vagy itt vagy sms-ben, addig is pusszantás, szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok! Puszi Mindenkinek! Koszi,hogy gondoltatok rank.
Evita! Neked kulon koszonom a tudositast,es a biztatast.

Hat magunkrol... Kedden reggel 10kor voltam ctg-n,az agyon jottek ram a fajasok,de a doki hazakuldott,hogy nem eleg erosek meg,jojjek vissza ha erosebb lesz. Hazamegyek,szerencse a baratnom szabadnapos volt,dumalunk,hogy mi legyen,hiszen nem erosodott,csak surusodott. Kb. 2-3 percenkent voltak a 30%-os fajasaim. Ugy dontottunk,be a korhazba (a ferjem mondja 13 ora fele,varjak 6-ig,amig jon :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ). 2.20 kor a korhazban voltunk,ujabb ctg,mondja a nover hazakuld ha nem vagyok tagulva. Megvizsgal....ma baba lesz,mert 3 ujjnyira tag vagyok. Kikuld setalni,kellemes volt,neha megalltam,tamasztottam a falat,de tobbnyira rohicseltunk Enivel.Aztan befutott a ferjem,6.30kor behivtak a szuloszobaba,akkor kezdodott a neheze. HatalmAS nyomas bennem,derekfajas,meg a gorcs.... Ez 8-ig tartott. Allandoan volt valaki mellettem,a doki is bejott 20 percenkent. Aztan mikor mar lattak hogy kivagyok,mondtak hogy van egy erzestelenito,gerincbe adjak,de csak 1 ora a hatasa,gyorsak kell legyunk (nem epidural). Mondtam ok.... Hat ahogy beadtak,az maga volt a megvaltas. Semmit nem ereztem.... Jott meg 2 doki,3 nover es megkezdodott a Kicsikem kuzdelme. Mondtak,hogy nyomjak,egyszer csak valami hofeher veres a hasamon volt.....es ramnezett Miriam a nagy szemeivel. Egyszeruen hihetetlen volt..... Azt sem neztem fiu vagy lany,csak a kis pofijat. aztan elvittek kerdem a dokit,lany vagy fiu,mondja lany es jol van.Aztan jon a csecsemos nover,hogy valami baj van a babaval,nagyon erotlen,ezert fel kell vigyek a koraszulott osztalyra,vizsgalatokra. De ne ijedjek meg,valoszinu,csak nehez volt neki . Eric ment veluk,neki is mondtak,csak megfigyeles alatt tartjak,ne idegeskedjunk. Es masnap lehozzak,ha minden ok. Hat nem voltam valami nyugodt... Kozben elmult az erzestelenito hatasa,felvaltva vigyorogtam,es bogtem egesz ejszaka. Boldog voltam hogy tul vagyok rajta es lattam a picit,aggodtam erte,es fajtak a varratok,a csontjaim,mindenem.Volt gatvagas,es repedtem is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Szerda reggel fel akarok kelni,nezzem meg a babat,hat mondjak nem lehet...infuzio,kateter,varjam meg a dokit. 3 fele jott,mondja,ha jol erzem magam,ok. Aztan valamikor 4 fele jon a nover,es szabadda tesz. Megyek Mirikehez,mondja nover minden rendben vele,csak eddig keveset evett. Ha jol fog enni,akkor lehozza meg ma. Hat kb. 1 ora mulva megjelent a picivel. Rogton ide is adtak,hat nem gyoztem gyonyorkodni benne. Olyan kis edes ahogy grimaszol,mosolyog..... Csutortokon kezdtem mellre tenni,hat tejcsi nem igazan volt,mondom a novernek,mondja hagyjam mellen,ha utana is sir,adjak neki tapot. Hat ez igy ment penteken is. Kozben ittam a teat,de semmi. 2 orakat volt mellen,utana meg kellett a tapszer is. Kozben mondjak,hogy besargult,viszik fototerapiara. Hat.....ujabb sokk. Pentek ejjel ugy dontottem,lefejem a tejet,hat lanyok......kb 10 gramm jott ki :cry:
De ez jo otlet volt,mert reggel megint mellre raktam Miriket,es jollakott. Azota van tejcsi,de altalaban nem eleg neki,kell adjak tapszert is. De kinlodunk......hatha
Hetfore a verteszt eredmenye jo lett,ot hazaengedtek,de rajottek,trombozisom van. Mar szerdan mondom a novernek,furcsan ki van dudorodva egy er a labamon,mondja setaljak. Azram masnap mar 10 centi lett es fajt is nagyon. Kaptam antibiotikumot,es szurit,de szombat reggel hazamehettunk volna,ha Mirike nem sarga :twisted: Erre hetfon,mikor mar a duzzanat lelohadt,a pirossag is elmult,nem akarnak hazaengedni,csak sajat felelossegre. Alairtam a papirt.....

nomi77

Bocsi,hogy ennyit irtam :oops: :oops: :oops:

Megproballak visszolvasni Titeket
Puszi...
es persze rakok fel kepeket

nomi77

Sziasztok!

Nomi
De jó,hogy itt vagy, és meséltél! Dehogy baj,hogy ennyit írtál! Én még tudtalak volna olvasni! :lol: És milyenek az éjszakák?
Nagyon szívesen! Örülök,hogy írtál, és így tudtam tudosítani! Közben Orsiék elneveztek Hírhozókisasszonynak! :lol: :lol: Apuka is boldog nagyon?

Csajok
Megszületett tegnap a barátnőm kislánya! Császár lett végül, mert nagyon gyengék voltak a fájásai, és csak 1 ujjnyira tágult ki! Őt is Mirjámnak hívják! :lol:

Eddig direkt nem gondoltam a 4D-re, mert még messze volt, de most már olyan közel van! Csak erre tudok gondolni! Legyen már hétfő! De azért holnap is láthatom Babókát egy jó gépen végre! :lol:

Suzy
Várjuk az infokat! Akkor jövő péntekig maradjon bent Cipike!
Nem indították a szülést, magától kezdődött, de nagyon gyenge fájásai voltak!

Andi
De jó,hogy Te is itt vagy! Már hiányoztál! Az jó,hogy családozhattatok! Szupi! Nem semmi,hogy már 4 hónapos Dóri baba! :lol: Majd teszek képet a szobáról! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Szia Nomi :) De jó, hogy jöttél. Hála neked, ma sírással indult a reggelem :). Én azt hiszem bármit is írtok a szüléssel, születéssel kapcsolatban mindig pityergek picit.
Nagyon örülök, hogy rendben vagytok :lol: :lol: :lol:
Már jobb kedvem is lett :)

És kicsi lánykádnak hogy tetszik a nagy világ, az otthona?

Figyi, akkor ez a trombózis dolog elmúlt végül a lábadon? Vagy az most milyen stádiumban van? Én úgy félek ettől, mindig riogatnak az orvosok. Vmi visszér féle nálam is kezd kialakulni :(

Hu, nagyon várom a képeket :) :P

KépKép

Kép
szandriii

Suzy, kitartást mára. Remélem a mai nem lesz olyan tortúra, mint a múltkori. Gondolok Rátok.

Evita, teljesen átérzem a szakdogás problémáidat. Nekem is lóg egy képzésem. Annyival vagyok előrébb, hogy nekem ott már van abszolutóriumom. De stressz az engem is üldöz, ugyanis le kéne tennem a jogsit. Már megvágtak kétszer tavasszal :oops: :cry: És rohadtul félek az egésztől. De muszáj befejeznem még a baba előtt :(. Na nem mintha vezetnék, vagy volánhoz ülnék, csak hát... ha már ennyi pénz belement. Szóval szorongok ezerrel.
A 4Dt már én is nagyon várom :). Kíváncsi leszek mit mesélsz majd.

Amúgy meg a mostanában már már szokásos nyomi reggelem van. Megspékelve egy kis fejfájással, ami tegnap délután óta nyúz :(. Fáj mindenen, sehogy se jó. Mi lesz velem a végéig? De letöltöttem kismamatornát a netről, gyorsan ki is próbálom, hátha ez lesz a megváltás :):)

KépKép

Kép
szandriii

Nomi
Jaj nagyon cuki Mirike! Nagyon kis szép! Maci is most már boldog! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Nomi, gratula a lánykához. Meseszép Hölgyemény :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!

Minden ok,de sűrűek a napjaink....
Kedden voltunk kopony és hasi uhn, minden okés! :lol: Dalma persze végig üvöltötte szegénykém!
Jó gyorsan bejutottunk...... :P

Tejcsi:
Küzdöttem néhány napig....nehogy elapadjon, szegény Lánykám sirdogált, mert nem volt elég, ezért gyakrabban tettem cicire és a védőnő javaslatára elkezdtem inni ezt a maláta italt.....
Karalmaz maláta ital, alkoholmentes, malátaízű ital, rengeteg vitaminnal, nyomelemmel és ásványi sóval, üveges.
Összetevői: víz, maláta, cukorszirup, élesztő

Karamalz: egy természetes alapanyagokból készült, alkoholmentes, malátatartalmú, üdítőital különlegesség, mely vitaminokat, ásványi anyagokat (kálium, kalcium, magnézium), nyomelemeket (cink) tartalmaz. Fő alkotóeleme a maláta, mely egyike azon tápanyagforrásoknak, melyek szervezetünk növekedéséhez és kiegyensúlyozott működéséhez szükségesek.A sporthoz és a teljesítőképességhez gyorsan hasznosuló energiát ad egészséges szénhidrátokat tartalmaz nyomelemekben gazdag, alacsony kalória tartalmú A szellemi frissesség biztosításához segíti a koncentráló és reakciós képességet növeli a stressz tűrőképességet hozzájárul a szervezet energia és tápanyag ellátásához.

Egy üveg 330 mles. És 270 Ftért vettem a Gyógynövényboltban, de beszerezhető bioboltokban is!

Szóval, újra van tejcsi rendesen...sőt!!!!!!!
Mindenkinek ajánlom, sokkal jobb mint a tejserkentő tea....szerintem...

És emelett változtattam a szoptatási pózon is...nem fekve szopoztatok már.....hanem ülve, igy a gyomor le tud zárni, a bukásunk minimálisra csökkent! Egyenlőre....és remélem, hogy véglegesen rendeződni is fog! :P

Nomi!
Ez a Csajszika egyszerűen gyönyörűűűűűűű! Gratulálunk Nektek! És a büszke Apucinak üzenem, készüljön, mert újabb szerelem szövődik.....Mirijam, jól behálózza majd!
:P :wink: :lol:

Suzy!
Jaaaaaajjjjjjjj, most már rajtatok a sor! Cipike, húzzál bele!
Izgis napjaink lesznek megint!!!!
:P :wink:

Evita! :P
Szakdoga...én is átérzem ezt a dolgot.....volt, hogy két helyre irtam és tanultam.....egyszerre, plusz a munka...tyűűű, igy visszanézve nem tudom, hogy csináltam.... :shock:
Nem baj, ha kicsit halasztod.....csak nyugis legyen körülötted minden!!!
Kedves Hirhozókisasszony! Erikáról nem tudsz valamit??? :wink: :lol:

Szandriii!
Levertség.....hát tudod, amilyen idő van, nagyon nem csodálom, hogy igy érzed magadat!
És nálam pont ennyi idős terhesen volt egy érzelmi hullámzásom....sirás, befeléfordulás....és ami ezzel jár! De aztán elég hamar elmúlt..... :? :D
Próbált kimozdulni....kis séta...babaoltban leskelődés....hm? :wink:

Gabi!
Miujs? Vhol...vmikor.....almáspiteeeeeeeee...mert akarom!!!!! :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Orsi
De jó,hogy írtál! Mai napot még vártam volna, de ha ma sem írtál volna, írtam volna neked sms-t, már aggódtam érted! Örülök,hogy minden oké, és legfőképp a tejcsinek! Én már ittam ilyen Karamalz maláta italt, mert úgy kívántam a citromos sört, de nem akartam alkoholosat inni, és ez alkoholmentes! A Reál-ban találtam! Iszonyú finom volt! Azóta citromos nincs :cry: :cry: , csak a sima maláta ital, azt is kipróbáltam és nagyon finom! El is döntöttem,hogy fogok majd inni ilyet, ha már a szoptatásnál tartok! Még akartam is ajánlani neked! :lol: :lol: Tök jó,hogy kipróbáltad és bevált! Ahol te veszed, ott van citromos? Erika nem írt már egy ideje, szóval nem tudok róla semmit!
Tök jó,hogy a bukás is csökkent! Nagyon ügyi vagy!!! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Jajj, de édike vagy! Köszönöm!Puszi érte!
Jelentkezem úgyis, amint tudok..... :wink:
De ezer a dolgom :? ....most is vasalok, amig Dalma alszik és nagyon kell igyekeznem, mert nem húzza túl sokáig ám! :)
Meg még fel kellene mosnom, de az lehet elmarad...majd talán délután.... :?

ŐŐŐőőő, most megfogtál.....Én simát vettem, de majd megnézem van-e citromos....!
Én még soha nem kóstoltam ezt, eddig....,de tényleg elég fincsi!
:P :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Suzy! várjuk a híreket. Még a végén Cipikével ráhúztok..drukkolok a péntekhez. Remélem Apácska Veletek lesz!

Nomi! Ez a kislány nagyon szép! Remélem most már minden rendben lesz. Mesélj majd ha jut ránk is időd! Milyenek az éjszakák, köldökcsonk, szopi?

Orsi! Örülök hogy a tejci kérdés megoldódott! Sokat jelent nagyon hogy nem tápszeres.

Evita! nagyon közeleg az a 4D...remélem lesznek képek is. Én még nem jelentkeztem be sehova sem...szeretnék, de még várok vele szerintem.

Szandrii! Lehet az időjárás is hat rád. Én is lehangolt vagyok, de próbálok kimozdulni. Most kreatív boltba akarok menni. Láttam visszajöttek divatba a kézi jellegű karácsonyi díszek...azt hiszem belehúzok és csinálok párat. Tegnap vettem szalmadíszeket, meg akarok még fenyőtobozt, meg kinéztem piros és zöld kézzel festett üvegdíszeket. Állítólag a három szín teszi széppé a fát, kb annyi is lesz így. Nem akarok se zsúfoltat se csicsásat.

Voltam fogorvosnál...most már az érzéstelenítő után dőlt a vér a számból :cry: Picit sajog, rakott bele ideiglenes gyógyszeres tömést. Meg adott röntgenre beutalót, de csak hogy a júniusban készült panorámásat kiadják...hátha meglesz a 3. gyökér amit nem talált.

KépKép
yokka03

yokka
Fotók lesznek! Kapunk egy kinyomtatottat és cd-re is kapunk majd! Már nagyon várom! Mindjárt itt van! Kíváncsi vagyok a kis pofikájára! Na meg a lába közére is! :lol: :lol: :lol: Természetesen majd teszek fel képet! Csak tartanánk már ott! :lol:
Fog dolgot sajnálom! Most már remélem hamar rendeződik a dolog!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Nomiiiii, csodaszép történet és Miriam gyönyörű. A hajam tövéig beleborzongtam… :oops: A képek szuperek, a macis is, a grimaszolós is! Egyetértek, bármi híred, apróságod van, tudasd, mert mindennek örülünk!

Hencsi! Szép nevet választottatok a babónak! Remélem, hogy a laboreredményeidből nem lesz semmi vészes… drukkolok! Mit mondott a doki?

Szandriii! A boltterápia tényleg jó ;) vagy még a pici-süti-terápia ;) Jobban vagy amúgy hangulatilag? A cukorterhelést nálunk a 24-27 hét között szokták csinálni, de nekem pl a doki a 26. hétre mondta, mert az előtte elvégzett vizsgálat hozhat fals eredményt. Korábban akkor indokolt, ha pl van családi előzmény. Nem hiszem, hogy kikésnél a 31. héttel. De sztem kérdezz rá a dokinál! Nálatok ő csinálja? Nálunk csak beutalót ír… Vagy egyszerre intéződik a doki és a labor? (Bocs, ha hülyeséget kérdeztem.. :oops: )
Nálam szerdán ütött be a front, tiszta lehangolt voltam… szóval teljesen megértelek!

Suzy! Továbbra is mennek a drukkok ezerrel! Ki tudja, mikor lesznek aktuálisak! ;)
CTG-n mi volt? Ugye most nem idegesítettek fel :roll: ?

Evita! Óóóóóó, szegényke! Mármint a szakdogák miatt! De örülök, hogy van lehetőséged halasztani! Így mindenre és mindenkire jut időd! Huhhh, az átalakítás tényleg masszív lesz ;) De majd a végeredmény… mmmm (ahogy Suzy is írta)!

Andi! Eszem megáll, hogy hogyan rohan az idő… pici lányod tényleg szép nagyot nőtt!

Orsi! Szupi, hogy a tejkérdés és a bukás is megoldódott! :) :) Azt hiszem, hogy a babás mamikat pedig Tanítókisasszonyoknak lehetne nevezni :D Én pl szorgalmasan mentem ki ezeket az infókat a „jajjnemistudommittegyek-napokra”

Yokka! Kitartást! Jól megkínoz ez a fog! :( Hű, ez a kreatív bolt és díszkészítés nagyon jól hangzik!

És véééégre, eljutottam kismamatornára (mert beszereztem a kis beutalómat!). Nekem tetszik így elsőre. Jól átmozgat! Sztem a babónak is tetszett, mert délután tiszta aktív :D

Szép estét!

KépKép
manama

Manama köszi, már jobb picit. De nem rég hánytam megint. Én a 18. hétig nagyon durván hányós voltam. Úgy látszik ez elő-előjön még. Pl éppen ma :). Na mindegy, innen már csak felfelé van.

Csajok, a vásárlásterápia kiváló ötlet, feltétlenül bevetem. Holnap megyek be Pécsre :wink:

Nálam a vérvételek úgy működnek, hogy amikor vmi ilyesmi van étlapon, el kell mennem Szigetvárra és ott a dokim lecsapol és mindent saját kezűleg végez el rajtam :) . Szal nincs sorban állás, semmi.

Figyi, te hová is jársz tornára? Én is szeretnék, csak még nem szereztem papírkát. Neked rendes beutalód van? Olyan amit pl a röntgenre adnak? Mert a Zsebibabában van egy kismami torna, ami ingyenes, amennyiben van beutalód. És ha neked ilyened van, akkor azt mire hivatkozva kérted és kitől? Vagy neked valóban indokolt a dolog?

Amúgy ma én is tornáztam, csak itthon Rubint Rékával :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Szandriii!

Ezt aztán a doki! :) :) Legalább gördülékeny a dolog és nem kell x helyen y darab papírra várni/ azzal álldogálni.

Ami a tornát illeti. Én a Klinikára járok, ott is ingyenes, heti kétszer van. A beutalót én sem tudtam, hogy minek kell rajta szerepelnie, csak annyit, hogy a doki írja. Különösebben nem hivatkoztam indokra (amúgy a mozgásigény és a terhestornáról olvasott javallatok lettek volna), csak mondtam, hogy szeretnék menni. A beutalón (egyébként egy sima fehér papírka...) meg nem az szerepelt, hogy miért indokolt, hanem hogy a részvételemnek orvosi akadálya nincs, illetve a terhesség hete :D Amúgy én is azt hittem, hogy a részvétel indoka fog szerepelni!

Sztem a dokid biztosan ír neked és azzal mehetsz a Zsebibabában ajánlott helyre vagy jöhetsz a Klinikára is! ;)

A Rubint Rékás tornáról jókat hallottam, mellé nem fogsz vele, az tuti!!!

KépKép
manama

Oh, köszi Manama! Akkor sztem találkozunk a Klinikán, mert a Zsebibabás is azt írja :)

KépKép

Kép
szandriii

Csak egy gyors hír rólunk. A CTG-n minden rendben volt. Voltak keményedések, de a doki értékelése szerint minden rendben. Az új időpont jövő csütörtök. Ma is voltak "kedves" megjegyzések, de hál' Istennek most tudtam mosolyogni rajtuk. Voltak tanuló védőnők, akik nagyon kevesek, aranyosak voltak, de kezdésként fordítva rakták rám a tappancsokat, és csodálkoztak, hogy Cipike nem mozog, pedig mozgott. Most nagyon keményedik a hasam, egy nagy tégla az egész. Holnap írok bővebben, addig is további szép estét. Pusszantás. Én csak diktáltam, apácska írta a szöveget.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szandri
Amúgy a beutaló én úgy tudom azért kell,hogy az orvos ezzel igazolja, hogy nem árt neked és a babának a torna, hogy nem vagy veszélyeztetett terhes! Nehogy gond legyen a torna miatt!

Suzy
Örülök,hogy minden oké Cipikével! Jó pihenést!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Csak egy gyors HÍR :!:

Írt éjjel Suzy,hogy éjfélkor elfolyt a magzatvize! Cipike most már találkozni akar Apával és Anyával! :lol: :lol: Mindenki szurkoljon!!!

Suzy
Megy a drukk!!+++++++Hajrá! Hajrá Csak ügyesen!

Én most megyek vércukor mérésre a a kórházba! Sietek haza! Amint van hír írok! Szép napot!

evita10
Budapest IX. kerület

Suzy, Cipike!
Hajráááá, megy a drukkkkkkkk+++++ és egy óriási szorítás!

Evita!
Kitartást a vizsgálathoz!

KépKép
manama

SUZYYYYYYYYYY! Nagyon szorítunk Nektek.
Úgy látszik Cipike félreértette ezt a péntek dolgot :lol: De már most milyen jó baba, a péntek az péntek :D:D:D:D:D
Hajrá.

KépKép

Kép
szandriii

Hírhozóhölgyeménynek újabb köszönet és drukk a cukihoz :)

KépKép

Kép
szandriii

Jujjj! Suzy-Cipike megy a drukk+++++ügyesek legyetek. Nagyon itt volt az ideje a nagy pillanatnak már. Cipike is felkészült szépen, na meg Suzy Te is a kapacitásod végénél jártál már.

Szandrii! Én is a Rubint Rékát gyötröm, csak nekem elég kevés és plusszba szoktam kombinálni egy kicsit. A kismamatorna vonz nagyon csak félek sok ember közé menni ebben a nyafogós időben.

Tegnap este iszonyatosan fájt az egész arcom meg a fülem...hősiesen inkább elaludtam...Ma már sokkal jobb, remélem így marad és nem lesz rosszabb. Apácska hajnalban elment horgászni...fél 7 kor már érdeklődött mit csinál babuka. Nagyon várja már az uh-t. Valamelyik éjjel 2-kor azzal keltett fel hogy babásat álmodott. Ő szülte meg a kisfiunkat mert én elmentem szórakozni és 4850g-mal született, aztán jött a védőnő hogy mit keres ott, mire visszaszólt hogy hát nem tudja hogy ki?? Erre a védőnő gratulált neki hogy ő a boldog anyuka :lol: .Aztán kiütéses lett a baba a fénytől. Aztán úgy aludt vissza Apácska mellettem nagy büszkén hogy ő már tudja milyen szülni :lol:

KépKép
yokka03

Hajrá, Suzy, kitartás!!! :)))

Nemsokara indulunk hugommal Gyomaendrődre nagymamámhoz, cirka 240 km, ott is alszunk, nuku net, holnap jövök! :)

Szép napot mindenkinek! :)))

Kép
presario

Suzy
Nagyon drukkkkkkkkk!!!!!!++++++++++++++
(Bár remélem, h már régen túl is vagy rajta és már a karodban alszik békésen Cipike! :D :D :D :D )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szép napot kismamik!!!! :D :wink:

Suzy
óriási drukk neked++++++++++++++!!Lehet már tényleg rég túl van rajta!!! :D :wink:

Evita!
Drukk a cukorhoz!!!Nem olyan szörnyű ám!legalábbis nekem nem volt!Nekem magas lett úgyhogy mehetek diabetológushoz!!

hencsi25

Jó reggelt!

Suzy!
Drukkolok nagyon!De remélem már kezedben tarthatod Cipikét!Várom a híreket nagyon! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy hírek!
Ádám baba megszületett,ma reggel 8 óra 5 perckor.48cm 3590g
Császár lett!Jól vannak!

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Sok boldogságot-jó egészséget és rengeteg tejcsit kívánunk

itt is.Nagyon várunk vissza!Tudod kíváncsi csapat vagyunk :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Hu, én pont 8:05kor írtam :P 8)

Hatalmas gratula Suzy :!: :!: :!:
Isten hozott Ádámka :D :lol: :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Gabi
Beelőztél! Nem rég értem haza! És akartam hozni a híreket! De azért leírom az sms-t,amit írt,mert tök aranyos!

" Kedves babanetes barátnőim, tudja meg a nagy világ,hogy Cipike ma reggel 8 óra 5 perckor 48 cm-el és 3590g-al megszületett sectioval, sajnos nem jött át a szülőcsatornán a nagy súlya miatt! Jól vagyunk, gyönyörű bébi a mi kicsi fiúnk! :D "

Velem minden oké! Megvolt a vérvétel, elméletileg hétfőn van eredmény! A vérnyomásom 137/78 megint. Mondjuk a szívverésem legalább alacsonyabb, mert az múltkor 87 volt. Azt mondta,hogy egyelőre ez normális, 140 alatt nem tud mit csinálni, ha annál magasabb lesz, csak akkor ad gyógyszert! És a lényeg: egyértelműen KISLÁNY! :lol: :lol: :lol: Megnézte nagy gépen, és látta a nagyajkat, kisajkat, mutatta is nekem, de persze én ebből nem láttam semmi! :oops: :lol: :lol: :lol: Azt láttam,hogy nincs ott semmi! :lol: :lol: Úgy örülök! Most már 3at alszok, és itt a 4d is!! Jejeje!!!!

Suzy
Hatalmas gratula Nektek! Sok-sok egészséget, boldogságot, és tejcsit!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Anna
Most már Te vagy a következő! Most 7 hét nyugi lesz! Új babamentes! :D

evita10
Budapest IX. kerület

Szandri
Neked igaz mellső falon tapad a baba? Csak, mert azt hallottam,hogy rosszabb képek készülnek 4D-én, de ez nem igaz rátok, mert gyönyörű! Minden olyan szépen látszik! Nekem először azt mondta a doki,hogy hátsó, de többször azt is hogy elől, szóval már nem tudom! :lol: :lol: Csak megnyugtatna a tudat,hogy a Tied is mellős, és ennek ellenére ilyen szép képek készültek! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Nekem is mellső falon volt a lepény!

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Hatalmas gratula neked! Ádám baba, üdvözöllek ezen a világon:)
Jó egészséget és sok-sok tejcsit! :D :D :D

Evita, Gabi!
Köszi a híreket!

3 körül indulunk a Balcsira a mamámhoz és csak holnap jövünk haza, ott nincs net, úgyh jó hétvégét mindenkinek!

puszillak titeket, vigyázzatok magatokra és a babákra!

andicsiga

Gabi
Köszi
4A ti 26 hetes képetek is szupi! Akkor megnyugodtam! Asszem akkor van inkább jelentősége,ha nagyon korán mész, tizenvalahány hetesen, mert akkor még nagyon pici, és könnyen elbújik! Most már nincs annyi helye,hogy elbújjon a méhlepénybe! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Suzy
Hatalmas gratula Ádám babónak meg neked is!!! :D :wink:

Evita
Ugye nem volt szörnyű a vérvétel?És biztos mindne oké lesz!!
Drukk hétfőn a 4dhez!!! :D Mi sajnos nem hsizem hogy eljutunk,pedig nagyon szerettem volna.Na mindegy.December 2-án megyek sima uh-ra,az is valami! :D

Mindnekinek jó hétvégét!!!

Puszi nektek csajok!!! :wink:

hencsi25

Hencsi
Nem volt egyáltalán vésze a vérvétel! Bár én attól sosem félek! Hát remélem,hogy az eredmény jó lesz! :lol: :lol:
Sajnálom,hogy ha nem tudtok menni :cry:

Azt nem is mondtam,hogy a dokim azt mondta,hogy 24+6 a terhességi időm! :shock: A menstruációm alapján csak 24+2! Dehát ez még úgy sokszor fog változni szerintem! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita, jól emlékszel, valóban mellsős vagyok én is, vagyis vagyunk :)

És tényleg nem volt ez gáz 4D-n csak annyi, hogy a kis drága fiacskám bújt oda erősen és ez gyakran árnyékot vetett a kis arcára és egyebekre. De azért sok jó kép van, nem beszélve a dvdről.

No akkor nagy gratula Emmához :D:D:D És a vonalzód is nagyon csajos lett, klassz :D

Lassan én is búcsúzom, eljött a hétvége végre. Már úgy hiányzik a férjem :oops: Jóformán csak aludni jár haza a lelkem :(. De végre hétvége és utazunk is. Most éppen Imi szüleihez :D.
Szóval lassan lecsatlakozok, mert készülődni kell.
Ha nem jönnék, kellemes hétvégét mindenkinek.
Pusszantyú :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Szandri
Na akkor szuper! Megnyugodtam! :lol:
Köszönöm a vonalzó dicsit! Hát igen, elég csajosra sikerült! :lol: :lol: :lol:

Hiányozni fogtok hétvégén csajok! :oops: :oops:

Mindenkinek jó utat, aki utazik!

evita10
Budapest IX. kerület

Vissza: Várandósság