xtina: progikérdés
nálam az 5. héten volt egy rémisztő vérzés, utána megnézettük a progiszintet, búvár béka feneke alatt volt. Duphaston szinte semmit sem használt, Utrogestan maxi adagban detto, végül progi szurikat kaptam a 8. héttől a 12. hétig.
Ha Arnold azt mondja, hogy nem kell a progicsekk, akkor nem kell
Ha azonban azt mondta volna, hogy kell, akkor nincsen apelláta, menni kell és nézetni kell
Minden rendben lesz, nagyon ügyi vagy. A pocifájdalom tényleg lehet a szalagok nyúlásától.
Olyan fura ezt olvasni, még csak 3 hós a lányom, de teljesen elfelejtettem már, hogy milyen várandósnak lenni
Csupa irigy vagyok Rátok lányok, Tina és Meli
Gota: lábad
Mielőbbi felépülést kívánok!
Lányok én már lassan 1 hónapja szedem ismét a metet, de semmi fölösleg nem ment le rólam. Igaz a diétával még hadilábon állok, többnyire akkor eszem amikor a gyermek megengedi, nem pedig akkor amikor kellene. Még mindig 11 kg plusz van rajtam és a mérleg nem javul
Arra gondoltam, hogy elmegyek TSH csekkolásra, hátha a PM hormon elégtelen szintje is közrejátszik. Szerintetek?
franci: closti + PM gyogyi barátságtalan együtt szedéséről már hallottam, egy ismerősöm pont emiatt kapott más stimu gyogyót, talán Merional-t (lehet rosszul írom a nevét, csak az emlékeimben kotorászok
)
szti: eü helyzetet inkább nem kommentálom, szerintem már megkaptad priviben a "jó" orvos elérhetőségeit...