Abbey, marha klassz vagy, hogy ilyen komolyan dolgozol a hazassagod javitasan. Ha mindenki igy allna hozza, biztos semmi valas nem lenne... Kivancsi lennek erre a hipnotizaciora! Volt ido, hogy ugy ereztem, nagyon szuksegem lenne ra... De az en pszichomokusom nem csinaallt ilyent.
Szerintem azt is nagyon jol csinalod, hogy nem egybol erolteted a ferjednel, hogy menjen Veled. Ez tenyleg nehez sok ferfinal; ok alapvetoen racionalisabbak es foldhozragadtabbak, (talan buszkebbek is?), minthogy ilyenekben higgyenek. Talan szepen lassan majd kitalalod, hogy lehetne ugyesen ravenni...
Jaroka: nekunk sosem volt, es nem is ereztem szukseget. Valahogy nem akartam elzarni a cseperedoket egy racs moge. Eleinte egy tiszta pokrocra tettem ki oket (igy a tesok is konnyebben jatszottak veluk), mikor pedig mar lemasztak rendszeresen a pokirol, hagytam oket szabadon garazdalkodni. Akkor kevesebb jatek is kell - minden erdekli oket, ami korulottuk van, es talan hamarabb is kezdenek el kuszni/maszni, mert szeretnek elerni a pokin kivuli vilagot...?
A jatekokkal pedig azt a trukkot erdemes bevetni, hogy egy-egy hetig logatsz nekik fel vagy raksz be a jarokaba (vagy a pokijukra) egy adagot; azt aztan elteszed, es egy masik adagot teszel ki. Amugy eleg hamar megunjak a jatekokat; de par het alatt elfelejtik oket, ismet ujdonsagkent jatszanak veluk.
Lanyok, aki tud angolul, annak talaltam egy jo kis konyvet (Double Duty). Megrendelve kcsit draga, de egy jo resze rajta van a neten ingyen is (
http://books.google.at/books?id=K-FVhB5 ... &q&f=false bar ez igy szornyu, talan eleg beirni a keresobe, h. double duty: the parents guide, es kijon, mint google konyv). Mindenfele specko ikres tanacs/bolcsesseg: mikbol kell kettot beszerezni es mikbol nem erdemes; mi a par alapveto kellek az ikrek kiskoranak tulelesehez, ami mas, mint egykekkel; oltoztessuk-e oket egyformaba; hogy eljuk tul a nyugos korszakokat/orakat; hogyan keruljuk el koztuk a rivalizalast, stb.
Abbey, ugy remlett, hogy az utca, amit regebben megadtal, az nagyon kozel volt a Molnar rendelojehez. Vagy nem vagytok babakocsis tavolsagban tole?
Ettol meg en is rettegek, hogy hogy fogok veluk kozlekedni. Kulonosen a nagyobbakat hozni-vinni - amikor napi 100-szor kell ki-be-szallni a kocsibol, persze rohanva, akkor nincs ido hatalmas babakocsikat ki-be-varazsolni, 2 babat pakolgatni; nyilvan viszont otthagyni sem jo oket a kocsiban. A logisztikatol meg rettegek, bar egyelore persze az egesz terhesseg vegetol/szulestol jobban... csak legyen minden rendben veluk is es velem is. Mar max. 29 nap, amig egyben vagyunk...
Ti csinaltatok valami (gyogy)tornat a csaszar utan (akinek az volt)? Volt valami, ami jobban bejott? Vagy felejtsem el, mert ikrekkel ugysincs az embernek lehetosege?