Sziasztok kismamákok
Laci vagyok ismét.Először is ISTEN ÉLTESSEN MINDEN ÚJSZÜLÖTTET akik azóta születtek,mióta nem írtunk és GRATULÁLUNK minden ANYUKÁNAK és mérhetetlen boldogságot kívánunk nekik,mint a mienk
Szilvi és a baba kikerültek a SOTE-ről,tegnap este 7kor átvitték őket a Madarász utcai gyerekkórházba.Ott már nem inkubátorban van,hanem pólyában.Napi 50grammokat hízik a baba,ha így halad,hamarosan haza,hozom őket VÉGREEE
Igyekszem pótolni a hiányosságokat és teszek fel képeket.Nem tudom,h hozzászólhatok-e a szex témához,mint férfi?Ha nem,hát bocsánat
a lényeg,más dolgát nem tudom,csak magam nevében írok,na szóval:nekem a feleségem külsejével semmi de semmi bajom nincs és nem is volt.Én amúgyis a dúsabb idomokat kedvelem,épp ezért az a felszedett pár kilócska abszolúte nem volt szempont.Nálunk is megritkult a szex és hát nem tudom megmagyarázni,hogy miért.Most is imádom a feleségem,kiszolgálom,minden kívánságát lesem.Talán a tudat alatt behelyettesíti a pasiagy a terhes nőt a saját anyjával és hát ugye az mégsem normális...vagy így akarja védeni a pocaklakót ösztönösen,nem tudnám kitalálni és megmagyarázni sem.Tudom,hogy engem nem zavart a baba ottlétének a tudata szex közben.Hisz ő védve volt minden behatástól és ami jó a mamának,az jó a babának
Egyszóval én(mi pasik) se tudok(tudunk) rá magyarázatot adni,hogy miért is történnek ezek velünk,de ahogy olvasom,ezzel nem vagyok egyedül,épp ezért gondolom,hogy ez is valami olyan dolog,ami rajtunk kívülálló,mint a terhes nőknél a hangulatváltozás
én éppen ezért azt mondom,hogy elmúlnak ezek a hetek és minden visszaáll a rendes kerékvágásba
fel a fejjel lányok,lesz még rengeteg közösen eltöltött boldog óra
más,az intenzíven a babánk mellett volt egy másik baba,akinek az anyja 16éves volt.Etnikumot nem mondok
mivel kiskorú volt,ezért beengedték az ő anyját is,aki folyton azon hangoskodott,hogy nincs tisztába téve a baba és miért nem ugranak azonnal,és ha nincs nővér akkor az orvos tegye meg stb. szóval elég zavaró volt.Aztán 10perc állandó morgás elteltével azt mondta,hogy ez neki nem program,inkább kimegy és ott várja meg a lányát.VÉGREEE! a lány nem is szólt semmit.De mint később kiderült,ez a lány a terhessége alatt végig drogozott,füstölt és a drága apuka,miután kiderült a terhessége,lerugdosta a lépcsőházból.Kérdem én,ekkor hol volt a szigorú anyuka,aki a pelenka miatt pattog?Inkább a lányát vágta volna kupán a palacsintasütővel,mint Vitéz Lájszló az ürdögöt
de volt itt 14 éves anyuka is,szintén nyóckeres
de hozzá sem jött senki,a babáját is csak maga látogatta
most hirtelen csak ezt a pár szót írtam és bocs a zavarásért
puszi mindenkinek LACI!