Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Evita, szegényke, jól megjártad akkor. Nem is szereted és még a mozit is tönkre tette... A mozit amúgy azért kérdeztem, hogy mennyire vártad a filmet! Az jó, ha így is élvezhető volt! Aztán majd bepótolod ;)

Vivi! Huhh, nehéz lehet Nektek is ezzel a külön alvással... de biztos jobb így! Látom, azért trükközöl! :) Barni is majd bizti beáll és akkor nektek is könnyebb lesz az éjszakátok!

És, ki hogy van? Tényleg szép az idő, jobbkedvre deríti az embert!
További szép napot!

KépKép
manama

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, és élvezi a jó időt! Mi is jól vagyunk! Ebédre ki mit főz? Laci húslevest és lángost rendelt, úgyhogy én azt csinálok!
Ezen a héten el kezdett fájni a hasam! Nem görcsöl, hanem belenyilal, szurkál! Pár másodpercig tart és utána elmúlik, de nem túl kellemes érzés! Ez normális igaz? :roll: Holnap megkérdezem a dokimtól! Remélem holnap látja a nemét és megerősíti,hogy kislányunk lesz! Bár tudom,hogy egy hét múlva 4D, de azért jó lenne, ha holnap az én dokim is mondana valamit! :roll:

Nomi, Erika
Már nagyon várunk Titeket! Hogy vagytok? Várjuk a baba fotókat is!

Suzy
Görcsök? Hogy vagytok?

Vivi
Azért jó,hogy át tudsz szökni a párodhoz! Érthető,hogy neki ki kell pihennie magát,hisz másnap megy munkába!

Anyukák
Kérünk új fotókat!!! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Hírhozókisasszony jelentkezik! :lol: :lol:

Nomi várja a teszt eredményt, és reméli,hogy ma hazaengedik, ha igen akkor holnap jelentkezik, és mesél nekünk!

Nomi
Remélem ma hazamehettek! Nagyon várunk!!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!
Ma indulunk visza Pestre.. :(
Majd jelentkezem!
Tettem új képeket! :oops: :P

Gyorsan.....

Menion!
Utólag....Nagyon Boldog Névnapot kivánunk! Puszillak!
Képeeet....

Nomi!
Szupi, hogy mehettek haza! Örülök Nektek!
Képeeet....

Erika!
Remélem jól vagytok és Ádámkával Ti is jöhettek haza!
Képeeet....

Többiek!
Sok puszi Nektek!
Majd irok bővebben holnap.....
Puszi Nektek!

Suzy!
Cipike nagyon aktiv...édes! Csuklás...erős a tüdeje már....sokat nyel a vizből! Édeske!
Puszi!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

sziasztok :!:

nincsenek görcseim, jól vgyok hál istennek Cipike is jól van, bulizik :lol: most jöttünk meg anyuéktól, ebédelni voltunk, gyönyörű idő van, megyek is ki d-vitamint gyűjteni :!: :wink:
apácska autót takarít :!:

holnap reggel megyek a dokimhoz, nem tudom mikor leszek gépközelben majd, de ha lenne vmi akkor dobok vkinek úgy is sms-t :!:

Evita
köszi a hírt Noémiékról :!:
szorítok, h hazamehessenek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Noémi
nagyon várunk :!: :wink:

Evita
a holnapi uh-hoz drukk+++++++++++++++++++++++++++++++gyere majd a hírekkel :!:

Manama
azért az jó, ha nem vagy front érzékeny, ne is legyél :!: baba mozgás :?:

Vivi
nagyon rossz lehet ez a külön alvás :roll: de majd csak alakul...
tejcsi :?:

Többiek hogy vgytok, babócák :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
tök egyszerre írtunk :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
jó utat Nektek :!: már nézem is a képeket :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
Dalma gyönyörű :lol: olyan sokat változott már megint és jó erőben van, tápláló az anyatej úgy látom :wink: milyen édesen alszik és az a hintás kép :roll: :lol: zabálni való :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita, Hirhozókisasszony!
Köszönjük a hireket!!!!!
:lol:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Suzy!
Tényleg egyszerre irtunk... :D

Jaj :oops: , köszönjük a dicsit! :wink:
Tényleg sokat változott, hm...a tejjel némi kinlódás van most....jövő héten szigorúan mérnem kell....lehet nem elég.... :cry:
Most iszom ezerrel a teát... :cry:
Gyűrkőzünk, nagyon szar ez....amikor nem tudod elég-e vagy sem...éhes-e vagy sem....kész vagyok! :cry:

Pusziiii!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Újabb hír! Most Erikáékról!
"Mindketten jól vagyunk! 3 óránként megyek fel az emeltre szoptatni, szerencsére most már van tejcsim. Holnap beszélek a gyerekorvossal,hogy mikor enged haza. Már nagyon várom,hogy haza mehessünk. Ádámka 56 cm. Sokat gondolok rátok! Üdvözlök mindenkit! Puszi!"

Orsi
Dalmus gyönyörű! Annyira édes! Hogy mosolyog! Csodaszép!
Jó utat haza! Tejcsihez meg kitartás! Próbáltad az alkoholmentes sört? Sokan dicsérik?

Suzy
Tök jó,hogy anyukádnál voltatok! Szép idő volt ma nagyon!
Jövök majd a hírekkel. Délután 4re megyek! Neked is megy a drukk a dokihoz!!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok Lányok!

Szokás szerint eltűntem hétvégére, most a szüleimnél voltunk. Olvastam, mások is :).

No meg voltunk 4D-n, állati volt :). Pár képet tettem is fel (de csak erős idegzetűeknek ajánlom, mert felnőtt tartalommal is lehet találkozni a képek között :P )!

Éééééééééssss megvettük a babakocsit is, tök jó áron (vagy áron alul?). Szóval csupa öröm volt a hétvége. Majd teszek fel képet a kocsiról is.

No, csak beköszöntem, megyek is aludni, mert az otthoni ágyam így hármunknak már nem kényelmes és 2 napja alig aludtam. No meg Imici is roppant aktív volt, már komolyan féltem a belső szerveimet :P :lol:

Remélem mindenkinek hasonlóan klassz volt ez a szép napsütéses novemberi hétvége!

Jó éjszakát!
:D

KépKép

Kép
szandriii

Ja és Orsi,vagyis Dalma...
Elképesztő ez a Kishölgy, meseszép :)

KépKép

Kép
szandriii

Szandri!
Nagyon jók a képek! Gratulálok a kisfiúhoz! Jó volt a megérzésed!!!
Már én is alig várom a 4D-t! Már csak 1 hét! Remélem nálunk is ilyen szupi képek készülnek! Nagyon cuki a kézösszekulcsolós kép is!
Apácskának hogy tetszett? Dagadt a melle a büszkeségtől? Láthatta az ő kicsi fiát! :lol: :lol:
Mi lesz még később rugdosás szempontjából! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Köszönöm (köszönjük) szépen! :D
Apácska? Hujjuj, nagyon boldog volt. Annyira, hogy este eláztatta magát. Meglátogattak bennünket rokonok szombaton este, aztán ittak-ittak és hát szegénykém nem bírja az alkoholt, neki a kevés is soknak bizonyult... Így aztán fejfájós, macskajajos vasárnapunk volt :P

Hu, ti is pont egy hét múlva mentek :), meglátod annyira klassz lesz. Én azt hittem bőgni fogok, de csak vihorásztam össze-vissza, és még órákkal utána sem lehetett levasalni az önelégült vigyort a képünkről :). Még most is fáj az arcom a sok mosolygástól :D

Látom ma meg sima uh? Na, kíváncsi leszek mit mond a dokid. Majd siess vissza mesélni :)

Ja, tettem fel képet a babakocsiról is. Végül homlokegyenest más lett, mint amit kigondoltunk. De nem baj, szeretjük, egész hétvégén toligálta a család :). Vicces volt.

KépKép

Kép
szandriii

Szandri
Nem baj,hogy elázott apuci! Meg kellett ünnepelni a kicsi fiát! :lol: :lol: Nagyon jó a babakocsi! Tetszik! :lol: :lol: Ilyen színben is vettétek, mert nagyon jó!!
Majd sietek mesélni! Remélem látni fogja a nemét!

Csajok
Reggel óta hasmenésem van! :? Még nem mertem elindulni itthonról! :shock: Tuti biztos vagyok benne,hogy a Magne b6-tól van! Tegnap 3at vettem be, plusz ittam egy pezsgőtablettát, ami egy félnek felel meg. Én nem szoktam csak egyet max.2őt bevenni, mert nincs rá szükségem, de most nagyon szurkált a hasam. Olvastam,hogy ha sokat vesz be az ember hasmenést okozhat! Már egyszer volt,hogy többet vettem be, és hasmenésem volt, bár nem ennyire mint most! Hát minden szervezet másképp viselkedik, az enyém így! Nem tetszik a sok magnézium neki! :shock: :shock: :? Mástól is hallottam,hogy hasmenése lett tőle!
Most bevettem széntablettát, mert jó lenne elindulni itthonról! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok Kismamik!
Evita! Sajnálom a hasmenést...hát így nehéz egyről a kettőre jutni. Fojadékot pótold, így is ez a meleg...
Szandrii! Örülök hogy jól telt a hétvége, igazi kis pasi...ezt már nem lehet letagadni.
Suzy! Csoda hogy még birod...nagyon nagy a pocid.
Ezek a gyerkőcök napról napra nőnek, nagyon édesek!
Szerencsére a gyulladás úgy érzem csökken, nem fáj annyit a fogam...de kibirtam mindenféle fájdalomcsillapító nélkül. Csütörtök gyógyszeres tömés...az már csak nem lesz rossz. Olvasgatlak benneteket folyamatosan, de nincs hangulatom írogatni...eléggé le tudnak hangolni dolgok. Párom olyan sokszor nézeget és valahogy nem azt érzem hogy vonzónak tart, én sem érzem magam jól a bőrömben. Ti is ennyire nehezen fogadtátok el a változást a testeteken. Főzök egy jó kis halászlevet. Tegnap este horgászni voltunk és egy jó erős 2-ke ponty arratévedt...most ugrik a fazékba...

KépKép
yokka03

Yokka
Örülök,hogy jobba fogad! Te egy hős vagy,hogy fájdalom csillapító nélkül bírtad!
Változás: Én jól fogadtam, sőt már vártam nagyon,hogy nőjön a hasam! Nekem nagyon tetszik! Lehet,hogy csak azért érzed,hogy nem tart vonzónak, mert Te nem érzed magad jól a bőrödben! Próbáld elfogadni! szerintem egy nő igenis lehet szexi nagy pocakkal, sőt... Sokan mondják,hogy szexisek a kismamák! Szerintem az első,hogy magadban rendezd le ezt a dolgot! Nagyon is szexi vagy!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Csajok! Többiek! Hol vagytok???? Mindenki úgy eltűnt! Már nincs hétvége!!! Jelentem hétfő van!!!!!!

Suzy
Mi volt a dokinál????

Nomi
Írjál! Remélem otthon vagy már!!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita, szerencse, h olvastam a lencsés történetet, mert ma pont lencsefőzelék lett volna az egyik menü. Én meg nagyon szeretem a főzelékeket, bármilyen is legyen, szal tuti azt ettem volna, ha nem írod hogy jártál vele.
A babakocsi pontosan ilyen színű. A boltban, ahol vettük csak narancssárga és ez a világos(baba)kék volt. Sokáig tanakodtunk melyik legyen. Mire végre eldöntöttük, hogy inkább a világoskék, addigra pont elvitték az orrunk elől az utolsó narancssárgát. De a legdurvább, hogy mi vittük el az utolsó kéket is. Szerencsére az totál becsomagolt volt, zsír új. A narancs pedig a kiállítási darab. Hiába, tényleg nagyon jó áron jutottunk hozzá. Mondta az eladó csaj is, hogy rengeteget rendeltek és direkt csak ezt a két színt. És csak két napja volt akciós (pénteken kezdték) és szombaton 3/4 2 körül mi vettük meg az utolsót. Nagyon örültünk a szerencsénknek :)

Yokka. Én átérzem a helyzeted, nem csak fog kérdésben. Nem arról van szó, hogy nehezen fogadom el a változást, mert tényleg nem. Szeretem ezt az állapotot, most már 8 hete nem hányok, jól vagyok, mocorog a kisfiam, alakul minden. Nincs okom panaszra. Mégis...
Volt egy hullámvölgyem nekem is. Hát, hogy is mondjam, a férjem és én szeretjük a szexet, de egy ideje már nem teper le lépten-nyomon. Ezt egy alkalommal meg is jegyeztem neki, mire ő az arcomba vágta, hogy már nem kíván annyira. Nekem ez nagyon nagyon rosszul esett, egy egész éjszakát végigsírtam. Még most is elfog a szomorúság, ha eszembe jut. Aztán valahogyan túljutottam ezen. Nem azt mondom, hogy nem érdekel már ez a dolog, de nagyon igyekszem az ő szemszögéből IS nézni az ügyet. Nem könnyű. Ilyenkor a férfiak is változáson mennek keresztül, nekik talán nehezebb is elfogadni, feldolgozni mindezt. Nekünk itt van a baba napi szinten. Nődögél, rugdos, csuklik, forgolódik... Érezzük. Ők meg, csak annyit látnak, hogy egy jókora puttony került oda, ahonnan eddig a tejszínhabot nyalogatták :wink: (csak elkalandoztam :lol: :lol: )
Az én férjem még mindig nem fogta fel, hogy mi van. Persze várja, élvezi, de nem ez tölti ki minden percét, ahogy nekem. Szóval nehéz :( . Mellesleg igazságtalan is a helyzet az én esetemben. Elvileg ez az az időszak, amikor hejjj mennyire kívánós a kismama és hejjj mennyire élvezi az együttléteket. Ez pusztán biológia. Sokkal több most arra a vér, sokkal dúsabb az érhálózat, ezért érzékenyebb is, könnyebb és jobb a móka :wink:
Már akinek... Nekem pl azóta az ominózus eset óta nem olyan vidámak ezek az alkalmak. Tele vagyok gátlásokkal és nem megy könnyen a dolog, sőt nehezen. De mit tehetnék... Idővel visszakerül minden a régi kerékvágásba. Annyi különbséggel, hogy már nem leszünk egyedül.
Szóval fel a fejjel :)

KépKép

Kép
szandriii

Yokka, en foleg Szandrival értek egyet.

Lehet, durva lesz, amit most mondok, de én se a női szememmel, se a férfi szememmel :P nem találok semmi szexit egy kismamán. Aranyosat meg szépet mar igen, de szexit...semmikeppen sem. Állitolag szep kismama vagyok, nem reped a hasam, nem log a mellem, de igazan szexi 8 honappal ezelott voltam, 60 kilosan, lapos hassal... Nekem nagyon rossz volt ez a valtozas, de hala, sikerult rajta a ferjem segitsegevel tullenni. Én ugy es akkor szeretek szexelni, ha tudok szexin mozogni - ez nagy hassal kizart, es tudok kicsit "kurvasan" viselkedni az agyba. Talan ertitek, mire gondolok... Nekem ez a ketto nem összeegyeztethető a kismama testemmel. Nem azt mondom, h nem szexelunk, mert heti 2 kb megvan most is, de en varom azert, h a testem ujra az "enyém" legyen, es teljes ertekuen tudjam hasznalni, mint terhesség előtt.

Lehet, ez önző felfogas reszemrol, de nalam ez a folyamat agyban igy zajlik...

Kép
presario

Kiegeszités: agyban és ágyban igy zajlik! :P

Kép
presario

Igen, ezt a "kurvás" dolgot én is csípem :D

KépKép

Kép
szandriii

Aranyosak vagytok, hát igen én nagyon nehezen fogadom el...50 kg lapos has 166-hoz, jó most van 4+ de akkor is. Sajnos a Párom viccből igaz de elég sűrűn megjegyezgeti hogy nézek ki, meg tegnap is megerősítette hogy ha ilyennek ismert volna meg szóba sem állt volna velem...nekem kicsit így erős volt.
Kész a halászlé...eddig mindig Apácska főzte ...úgy hogy most főzötem először egyedül, nem csak a hagymát vágtam :) Szerintem fincsi lett.

KépKép
yokka03

Mondjuk, ezek tenyleg durva megjegyzesek, es feleslegesek is, mert nem igy ismert meg, ergo a sertesen kivul mas hasznat nem latom ennek a mondatnak. :-/ És amugy 50 kg, 166hoz marha jo, meg a mostani plusz 4ed is. Szerintem, nyugodtan kikerheted magadnak az ilyen megjegyzeseket, en el is sirtam volna magam, ha a ferjem ilyet beszol.

Lényeg a lényeg, h sok ilyenkor az atmeneti allapot mind testileg es lelkileg is. Neked is, es a ferjednek is.

Kép
presario

Sziasztok!

Jövök én is, mert lemaradtam, mint a borravaló! :lol:

Nomi, Erika! örülünk a jó híreknek! Remélem, hogy minél hamarabb tudtok jelentkezni! Addig is élvezzétek minden percét a babázásnak!!
Menion! hogy vagy? Reméljük, hogy minden ok és Lacid alkalomadtán majd tudósít :oops: !

Suzy! Mi a helyzet veled, hogy vagy, dokinál mit mondtak?

Szandri! Szuper a babakocsi! Férjednek egészségére! ;) :wink:

Yokka! Huhh, te tényleg hősiesen bírtad a fogfájást! Jó, hogy túl vagy rajta!!!! Halászlé? Nyami!
Nah, ami a szex témát illeti... valóban kényes kérdés. Elsőre azt szeretném (én is) leszögezni, hogy az alakoddal semmi baj nincs, a kerekedő pocid mellett sztem megmaradtak a régi szép vonásaid (képek alapján)! Ami pedig a kismamák szexisségét illeti... férfija is válogatja. Van, akinek a megnőtt cicik annyira beindítják a fantáziát, hogy az kompenzálja a nagy pocakot. Van, akinek túl sok a helyzet már kis pocakkal is. Én egyelőre ott tartok, hogy fura és egyben vicces, hogy pl már nem tudom rendesen csípőre tenni a kezemet és a minap szó szerint lepattantam a beépített szekrény ajtajáról, amikor a felső részébe próbáltam felszuszakolni egy dobozt. Még nem szoktam meg az új méreteimet... :oops: És még lesz ez másképp is. De elkalandoztam. Szerintem a párod is szokja a változást. Viszont ha úgy érzed, hogy ha ugyan szexeltek is, de az nem az igazi, azért beszélj vele, mert anélkül csak magadat emészted...
Nálunk is van hullámvölgy, de ezt most több tényező alakította...
Ja, a páromnál most a "tartok tőle mert nem ismerem" szindróma dívik. Neki nagyon nehéz elfogadni, hogy a pici a pocakban mozog, rugdos. Azt mondja, olyan, mint az Alien c film, na azon meg fennakad a szeme, hogy ha elég nagy a baba, akkor kívülről is lehet látni... Először haragudtam, de most valahogy elvagyok a gondolattal. Nem erőltetem, ha megszokta és akarja, érezheti a rugdosást!

Azért várnám a babázó mamik véleményét is (ha lesz idejük, persze... :oops: ), mert ők már tapasztaltabbak (lehetnek) ebben a kérdésben is.

Szép estét mindenkinek!

KépKép
manama

Yokka!
Na, erre nekem is muszáj megjegyzést írnom. Az rendben van, hogy szoktassuk a fériakat is a változáshoz és sok mindennel szemben legyünk elnézőek, de ez nem az... Annával egyetértek h nyugodtan kikérheted magadnak ezeket a beszólásokat! Tessék szépen megérteni (na, nem neked mondom), hogy a gyereknek is el kell férni valahol!

De soha ne rágódj sokáig ezen, nincs értelme! //tapasztalat...// Majd alakul ez is!

KépKép
manama

Sajnos egyet kell értsek Presarioval. Ezek a megjegyzések valóban bántóak :( Sajnálom, hogy át kell esned ezen. Talán megpróbálhatnád elmagyarázni a párodnak, hogy most a szokottnál is érzékenyebb vagy és rosszul esnek az ilyen és ehhez hasonló megjegyzései.
Én férjemnek írtam egy baromi hosszú levelet. Na nem azért, mert nem hallgatott volna meg, csak olyan jó a beszélőkéje, hogy sitty-sutty elfelejteti velem azt is, amiért belefogtam a beszédbe. Szóval leírtam, hogy nekem is nehéz elfogadnom ezeket a változásokat, hogy mi minden zavar engem saját magamon (amit esetleg ő észre sem vesz) és felhívtam a figyelmét arra, hogy hiperérzékeny is tudok lenni. És persze mindent a hormonokra fogok :D Így talán egyszerűbb a pasiknak. Ha feketén fehéren látják a dolgokat és nincsenek zavaró árnyalatok.

KépKép

Kép
szandriii

Szandri, ez a level dolog ismerős! :D Én mindig elvesztem a fonalat, ha vmi nehezebb temat szeretnek megbeszelni, nem allnak olyan okosan össze a gondolatok, mint amikor leirom. :P Ezert pl vitatkozni se tudok, bezzeg orakkal kesobb, amikor fejben lejatszok egy helyzetet, mar nagyon penge dumaim vannak! :D Csak akkor mar keső... :P

Kép
presario

Sziasztok!

Egy gyors jelentés! A dokim még mindig kislánynak látja Emmát! :lol: :lol: Pénteken megyek a kórházba vércukor vizsgálatra! Azt mondta, akkor megnézi a kedvemért bent nagy gépen is,hogy mi a neme, ha már ennyire érdekel! Tök jó fej! Viszont a vérnyomásom magas volt 137/87, ami aggasztja, ezért azt is megakarja mérni pénteken újra! Egyelőre ennyi! Most megyek főzni, aztán szakdogázni! Mindenkinek szép estét!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Nagyon nyűgös Barni, így csak nagyon röviden a szex témához.

Ez egy abszolút új helyzet amiben vagytok/vagyunk és nem egyszerű ezt elfogadni, feldolgozni még nekünk sem. Az én Páromnak (szerencsére) csak az okozott nehézséget, illetve ahhoz kellett idő mire elfogadta ezt. (A kis életet növekedni a pocakomban.) Mi az elejétől sokat beszélgettünk erről az egészről. Én nagyon szerencsés vagyok mert Ő szépnek talált még nagy pocakkal is. (Sosem mondott rám semmilyen bántó. --> Jó, néha Bálnácskámnak hívott, de hát valljuk be őszintén az is voltam...)
Nálunk a szex nem volt probléma. Intenzitás azért csökkent, de mind a ketten kívántuk. (Viszont a baleset miatt minket letiltottak a 33.héttől...)
A levelet nagyon jó ötletnek tartom, Írjátok le az érzéseiteket! Sőt előre beszéljetek a gyerekágyas időszakról is. Mert ha eddig megértő is volt ez már nem lesz egyszerű elviselni. Én már lassan a 6.hete vérzek, hormonjaim ingadoznak, folyton kialvatlan vagyok és nem mindig a legjobb állapotomban... (Ezt nem panaszképpen írom, félre ne értsétek, de ha a terhességet nehéz megemészteni, akkor erre mindenképpen fel kell készíteni a Párotokat!)

Éreztetni kell velük, h csak rá számíthattok. (Nálunk mivel 150, ill. 200km-re van minden ismerős, család, barát, így csak egymásra számíthatunk.) És így az én Párom teljesen része a babázásnak. Nem akarja kivonni magát semmiből. Mindig mindenben segít.

(Ha gondoljátok, mert az én Párom néha olvassa a fórumot kérdezzetek tőle... Ha ez nektek segítség, szerintem szívesen válaszol.)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Evita
Grat a "még mindig" kislányhoz!!!! :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szép estét, sziasztok :!:

Minden ok volt a dokinál, a lényeg volt egy kis barnázásom reggel, természetesen megijedtem, de a doki szerint ez még nudli,nincs gond csak nyílogat a méhszáj, tágulási barnázásnak hívják, de ez ilyenkor már természetes :!: hamarosan itt a találkozás ideje :lol: holnap írok bővebben, ma elfáradtam nagyon :!:

Evita
örülök a kiscsajnak továbbra is :lol: reméljük a vérnyomid is rendeződik, mérd otthon is, ha van rá lehetőséged :!:
hasmenésed elmúlt :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Nincs itthon lehetőségem a vérnyomásra! De közben rájöttem,hogy tuti a szakdoga miatt van magas vérnyomásom! Majd pénteken kiderül,hogy akkor mennyi, és akkor mondom majd ezt is a dokinak!

Hasmenésem elmúlt! Most iszonyatosan ég a gyomrom! :cry: Ez a mai nap nem túl jó, azt leszámítva,hogy Emma, még mindig Emma! :lol: :lol:

Örülök,hogy minden oké veletek! De jó, nemsokára itta a nagy találkozás!!! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok kismamákok :) Laci vagyok ismét.Először is ISTEN ÉLTESSEN MINDEN ÚJSZÜLÖTTET akik azóta születtek,mióta nem írtunk és GRATULÁLUNK minden ANYUKÁNAK és mérhetetlen boldogságot kívánunk nekik,mint a mienk ;) Szilvi és a baba kikerültek a SOTE-ről,tegnap este 7kor átvitték őket a Madarász utcai gyerekkórházba.Ott már nem inkubátorban van,hanem pólyában.Napi 50grammokat hízik a baba,ha így halad,hamarosan haza,hozom őket VÉGREEE :D Igyekszem pótolni a hiányosságokat és teszek fel képeket.Nem tudom,h hozzászólhatok-e a szex témához,mint férfi?Ha nem,hát bocsánat :oops: a lényeg,más dolgát nem tudom,csak magam nevében írok,na szóval:nekem a feleségem külsejével semmi de semmi bajom nincs és nem is volt.Én amúgyis a dúsabb idomokat kedvelem,épp ezért az a felszedett pár kilócska abszolúte nem volt szempont.Nálunk is megritkult a szex és hát nem tudom megmagyarázni,hogy miért.Most is imádom a feleségem,kiszolgálom,minden kívánságát lesem.Talán a tudat alatt behelyettesíti a pasiagy a terhes nőt a saját anyjával és hát ugye az mégsem normális...vagy így akarja védeni a pocaklakót ösztönösen,nem tudnám kitalálni és megmagyarázni sem.Tudom,hogy engem nem zavart a baba ottlétének a tudata szex közben.Hisz ő védve volt minden behatástól és ami jó a mamának,az jó a babának ;) Egyszóval én(mi pasik) se tudok(tudunk) rá magyarázatot adni,hogy miért is történnek ezek velünk,de ahogy olvasom,ezzel nem vagyok egyedül,épp ezért gondolom,hogy ez is valami olyan dolog,ami rajtunk kívülálló,mint a terhes nőknél a hangulatváltozás :) én éppen ezért azt mondom,hogy elmúlnak ezek a hetek és minden visszaáll a rendes kerékvágásba ;) fel a fejjel lányok,lesz még rengeteg közösen eltöltött boldog óra ;) :oops: :lol: más,az intenzíven a babánk mellett volt egy másik baba,akinek az anyja 16éves volt.Etnikumot nem mondok :wink: mivel kiskorú volt,ezért beengedték az ő anyját is,aki folyton azon hangoskodott,hogy nincs tisztába téve a baba és miért nem ugranak azonnal,és ha nincs nővér akkor az orvos tegye meg stb. szóval elég zavaró volt.Aztán 10perc állandó morgás elteltével azt mondta,hogy ez neki nem program,inkább kimegy és ott várja meg a lányát.VÉGREEE! a lány nem is szólt semmit.De mint később kiderült,ez a lány a terhessége alatt végig drogozott,füstölt és a drága apuka,miután kiderült a terhessége,lerugdosta a lépcsőházból.Kérdem én,ekkor hol volt a szigorú anyuka,aki a pelenka miatt pattog?Inkább a lányát vágta volna kupán a palacsintasütővel,mint Vitéz Lájszló az ürdögöt :D de volt itt 14 éves anyuka is,szintén nyóckeres :wink: de hozzá sem jött senki,a babáját is csak maga látogatta :( most hirtelen csak ezt a pár szót írtam és bocs a zavarásért :) puszi mindenkinek LACI!

Kép
menion
Budapest

a férjurak alakotokra tett beszólására meg tessék azt reagálni,hogy ő tette ezt veletek és viselje csak el ;) ez a "bünti" mert rossz kisfiú volt :D :lol: :twisted:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Hát jó rég voltam felétek :oops: :oops: :oops: .................de semmi baj nincs,csak a kedv hiány :oops: :oops: :oops: Ígérem behozom a lemaradást!

Hát lányok,engem éjjel elöntött a vér,már tegnap barnáztam,de ez már élénk piros.Remélem nem ez lesz most már a természetes menszi mennyiségem,mert terhesség előtt fele ennyi volt. :roll:
Kb tini koromban volt ilyen,vagy csak azért furcsa,mert betétet használok????? :?

Laci!
Köszi az infót Szilviékről!Jöhetnél sűrűbben is :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

Ma is van még barnázásom, de nagyon minimális, egész este semmi, reggeli pisi után van egy kevéske, de nem vgyok megijedve,mert tegnap a dokim megnyugtatott :!:
nagyon kíváncsi vgyok, h mikor jön el a nagy nap, holnap front lesz újra, talán akkor, elég izgi :lol: drukkolok magunknak, h ne jövőhéten 23-24-25 jöjjön el a nagy találkozás ideje, mert a férjem Pesten lesz ezen a soros elnökségi betanuláson, mert akkor nem apás szülés lesz :evil: nagyon nem szeretné egyikünk sem :!:
Néztünk áramlást, szívhangot, mértünk Cipike méreteket, éééééééééééssssssssss a becsült súly 3570g :roll: :lol:
A lényeg, nyugi van és várakozás, csütörtökön CTG, ha vérzés van vagy magzatvíz elfolyik akkor irány a klinika, ha meg a nyákdugó távozik csak, akkor még várni kell az erősödő fájásokig :!:
olyan izgalomba vgyok :roll: :oops: :wink:

Köszönöm, h gondoltatok Rám :!:
Szép napot, ma anyukáméknál leszek, ott pihengetek, a férjem egész nap melózik :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Laci
de örülök, h jelentkeztél :lol: drukkolok, h minél hamarabb haza vihesd a kis családodat, puszilom a lányokat :!: :wink: sokat gondolok Rátok :!:

Gabi
azt mondják sokan, h a szülés után teljesen megújul odabent minden, teljesen kitisztul, lehet, h ezért van Nálad is ilyen furcsa érzés :roll: :!:
Roli baba :?: sokat vgytok kettesben :?: puszillak drága

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Jaj mindjárt itt a te/ti napotok :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát jó lenne,ha a héten lenne ez,ha apa nem lesz otthon 3 napot jövő héten.Drukkolok én is nektek+++++++++++++++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Hát csak jó felé újuljanak a dolgok :roll:
Igen elég sokat vagyunk kettesben,de elég jó baba.Simán elvan a játszószőnyegen,hintában amíg én teszek-veszek.Elaludni is elalszik egyedül,csak a cumi kell,a rongyi,meg kb 3 perc hátsimi. :lol: :lol: :lol: Csak akkor nyüszizik amikor még a büfi bántja.
Most már alszik 5-6 órát is,ennek nagyon örülök!
Ééééééééés nagyon sokat mosolyog már,de nem tudom elkapni,hogy fényképet csináljak :?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
köszi a drukkot, azt hiszem most nagyon kell ez nekünk :!: :wink:
örülök, h Roli baba ilyen ügyes, és jól el van, eljátszik :wink: ügyesek vgytok :!:
ne aggódj, jó lesz minden :!: szorítok, h ne legyen semmi baj, de miért is lenne :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Noémiékat tegnap hazaengedték! Azt írta,hogy amint lesz nete jön!

Noémi
Várunk nagyon!!!! Gyere gyere a sok-sok infoval és képekkel!!!!!

Laci
Köszönjük a sok információt! Örülök,hogy jól van Szilvi és Anna baba is! Reméljük hamarosan tényleg otthon lehetnek már!! Köszönjük hozzászólásod a szex témával kapcsolatban! :lol: :lol: Köszönjük a képeket is! Anna gyönyörű! :wink:

Gabi
Örülök,hogy minden rendben veletek! Hiányoztok nagyon! :oops:
Sajnálom a vérzést! Remélem visszamegy normál szintre, amilyen régen volt! Milyen jó kisfiad van,hogy ilyen ügyesen elalszik! Erre rászoktattad, vagy magától ilyen? Ha szoktattad, hogy csináltad?

Suzy
Remélem ezen a héten megérkezik Cipike! Már szép méretei vannak, úgyhogy most már jöjjön csak! Ennél nagyobb ne legyen, majd kint megnő! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Szerintem azért alszik így,mert a koraszülött osztályon megszokta,hogy nem babusgatják.(Akkor ez miatt nagyon ki voltam,hogy nem lehetek ott szeretgetni.:cry: )
Nappal lehet játszás,ölelgetés,puszilgatás,szundi,de este szigorúan alvás a kiságyban.Egyenlőre ezt így megszokta. :roll:

Nomi!
Várunk,hogy mesélj! :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Ja már értem! Igen hallottam,hogy az ilyen koraszülött babák "rendre vannak tanítva", mert ott nem foglalkoznak velük úgy. Meg megtanulnak egy szabályos rendet! Ami azért könnyebbség otthon az anyának, csak persze megértem,hogy nehéz lehetett neked,hogy nem babusgathattad!

Orsi
Hol vagytok?????? :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Na Csajok!!!

Hol van mindenki :?: :?: :?: :?:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Suzy! Húúúúú, nagyon drukkolok, hogy Cipike végre elszánja magát és ezen a héten megmutassa magát a karjaidban is! A méretei nagyon szuperek!

Evita! Én is gratula a megint-kislányhoz. Az jó, hogy a dokid odafigyel a vérnyomidra is, de egyből nem kezd el intézkedni. Pénteken megnézitek, aztán majd elválik, mi lesz. Sok dolog befolyásolja és lehet h jó a gyanúd és a szakdoli miatt volt aktuálisan magasabb. lehet, h már megírtad a fórumon, de miből is írod a szakdologzatod? A témára gondolok, nem a pontos címre... :oops: :wink:

Laci! Köszi, hogy tudósítasz Menionról és Anna babáról és azt is, hogy hozzászólsz a témá(k)hoz! Örülök, hogy már a gyermekkórházban vannak és szépen fejlődik a pici lány! Drukkolok a további jóhírekhez és boldog babaperceket!

Vivi! Neked is köszi a véleményt, nagyon szépen megfogalmaztad az "egymásra utaltságot"! :oops: Barnus már elhagyta a nyűgit? Lehet, h rossz hatással van rá ez a fura tavaszias meleg... :roll:

Gabi! Kitartást!!! Nem lehet kellemes ez a vérzés-téma, de remélhetőleg tényleg csak újulsz!!! Szuper h Roli ilyen jó alvó és szépen elvan. Most legalább kárpótol a koraszülöttes-napokért!

Nomi, várunk a történeteddel és képekkel is! :wink:
Erikának is mennek a pozitív gondolatok, de az előző bejelentkezése alapján azt hiszem, h minden ok, remélem, marad is így!!!!

Uhh, ma én is voltam dokinál. Minden rendben, szépen növekszik Fickánda, de nagyon szégyenlős volt (hivatalosan farfekvéses)... szóval nem tudom h kisfiú-e vagy kislány. Talán legközelebb.... szerencsére jól bírom a "kiképzést"! Megkaptam az összes leletemet is és végre a dokinak is volt ideje, hogy hosszabb ideig beszéljünk. Köv. forduló 3 hét múlva. Na, ez van!

Többiek, jól vagytok?
Szép estét!

KépKép
manama

Haho Lanyok!

Lenne egy gyors kerdesem, aztan kuszok vissza matekozni:

nalatok is lecsökkent a magzatmozgas igy a vege felé? Kb egy hete nem mozog annyit, meg akkor sem, ha kolat iszom, pedig elég kis ficanka volt. :-/ Most azt olvastam a neten, h naponta vagy 10szer kene mozognia, hat ma meg tegnap tutira nem mozgott annyit... Én parazom csak tul...?

Kép
presario

Sziasztok lányok!

Ezer éve nem jártam erre felétek!Ezer bocsánat érte :oops:

Remélem mindneki jólvan!Azért próbáltam olvasgatni is visszafelé,de rengeteget termeltetek.Holnap szabin lezsek,akkor talán sikerülni fog!

Az új babáknak nagy GRATULA!!!!! :D :wink: És persze jó egészséget kívánok!!!!

Mi jólvagyunk!Rengeteget mocorog a pici!És már tudjuk a nevét!:)Krisztián Árpád lesz! :D

tegnap voltunk terheléses vércukron:nagyon jól viseltem,tiszta büszke voltam magamra!Viszont az eredményeim: a fehérvérseijtjeim a habokban vannak 19.7,a vizeletemben a fehérvérsejtszám 71 (0-4),vörösvérsejtszám 4 (0-2), baktérium 2201 (0-500),a glükóz 120 percnél 8,5 (4,1-7,8)
Véleményetek?

Puszi mindenkinek!

Most már vagyok,aztán olvasgatok és írok! :D :wink:

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Jó reggelt Mindenkinek!

Látom nem csak én nem vagyok formában.
Tegnap olyan rossz napom volt. Rettenetesen fájt a hátam, derekam, aztán meg a csípőm, vállam, bordáim a sok oldalt fekvéstől. Én tudom, h nem tanácsos hanyatt feküdni, de én néha csalok, mert kikészít ez az oldal dolog. Amúgy is nehéz volt átszoknom, mert alapból meg hasonalvós voltam :?

A kényelmetlenségek mellett még állandóan aludtam is volna, pedig ittam kávét is. Ééés egész nap ettem. No jó, főleg mandarint meg narancsot, de tényleg egész nap. Majd kidurrantam, szóval még ez is fokozta a kellemetlenségeket.

Végül a hab a tortán, hogy olyan kedvetlen, semmilyen hangulatom volt. :roll:

Láttam Suzy is írta, hogy front közeleg, de be is teljesedett a jóslata. Kíváncsi leszek hoz e újabb kisbabust ez a változás. Cipike paraméterei alapján akár még jöhet is :lol: Már úgy várom.

Aztán láttam Laci, te is írtál. Nagyon aranyos tőled, hogy még ebben az időben is próbálsz segíteni nekünk :). Hát gond az mindig van, de olvasva a soraidat, én pl minden gondomat elfelejtem és újra örömmel tölt el a várakozás. Dől a szavaidból a büszke boldogság :). Csajoknak mihamarabbi otthonlétet, sokat gondolunk Rátok :)

Gabi, most néztem az új képeket, annyira szép és nagy már ez a fiú :lol: És milyen kis ügyeske. Remélem nekem is ilyen lesz :wink:

Evita gratulálok, hogy kicsi lányod "még mindig kislánnyá" avanzsált :)

És végül egy kérdés nekem is. Ezt a cukorterheléses vérvételt mikor illetve meddig kell megcsinálni? Mert én köv hét szerdán megyek dokihoz, de akkor tuti nem lesz és utána csak egy hónap múlva, azaz 31 hetesen. Nincs az már baromi későn? :?

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!

Most csak nagyon gyorsan!

Manama
Drukk majd a dokihoz! Örülök, h eddig minden rendben!

Anna
Ahogy egyre nő, egyre kevesebb a helye és emiatt kevesebbet mozog. Nekem azt mondták, h amíg napszakonként egyszer hírt ad magáról addig nincs gond!

Laci
Ti aztán nagyon egy hullámhosszon vagytok a Párommal!
Köszönjük a tudósítást és várjuk majd a további híreket! Olyan jó olvasni, h minden rendben van veletek!

Suzy
Hogy vagy ma? Bírod még így frontokat? Vagy babát hoz a változó idő?

Gabi
Nagy szerencséd van, ilyen szempontból, h Rolika nem szokott hozzá a kézben léthez! (Bár a kórházban töltött napokért kicsit sem irigyellek...)

Szandri
Sajnálom a rossz napodat!
Cukorterhelés: azt hiszem valamikor a 25-30.hét között szokás, de nem tuti. (Dokija válogatja.)

Hencsi
Kicsit magas a cukor.... Attól tartok, te is diétára leszel fogva, mint én voltam... :? Semmi cukor (még teába se...), no csoki, no süti, semmi kelt tészta, és este már gyümi sem. (Valamint a kevesebb tészta, és sok fehérje... ) De szerintem majd a védőnőd/dokid elmondja pontosan, h mit hogyan...
A többi értékkel sajnos én nem tudok mit kezdeni...
Talán még annyi, h a fehérje az gyulladásra utal. (Nem betegen mentél vérvételre?)
De szerintem Suzy majd segít így vége kiértékelésbe...

Evita
Merre vagy? Mindig ilyenkorra már szoktál írni... :?

Hazamenős, babázós csajok?!?!?!?! Hírek? Fotók?!?!?!?! :wink: :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?