jó reggelt!
Timi,igen,ilyesmire gondoltam
Vissza bezzeg nem pakolnak
Alexának hajrá fogacskák!
Szép az új vonalzód
Labkat,üzletasszony
Ne legyenek nagyon betegek!!!Sőt,egyáltalán ne!Hátha nálatok is hamar kinővik,nekünk azt mondta a tüdőgyógyász,hogy akár 1-1.5 éves korukra is kinőheti Bazsi ezt a sípolásos dolgot.És ki is nőtte,mert a mostani megfázásnál már nem kellett ventolin.
Vanda,Réka jól van?
Kaja:
Igen,együtt is eszünk,ha nekik adok,akkor én is mindig eszem,kunyizni is jönnek,mikor csak mi kajálunk,de ha megkínálom,vagy elfogadnak egy-két falatot,vagy annyit sem.Abból is adok,amit mi eszünk,a paprikáskrumpli még csak-csak csúszott tegnap 80-100 gramm között vacsira,de a tojásos nokedli például csak 3-4 kanállal,krumplipüré csak Noéminek,husival,a rakott zöldség,főzelékek csak turmixolva,összetörve nem.
Viszont tegnap kaptak aloe verás activiát,benne hagytam a darabokat,és amikor került belőle a kanálra,akkor szóltam Bazsinak,hogy ezt most meg kell rágni,és egy darabot sem köpött ki.
Próbáltuk a kenyeret,kalácsot úgy,hogy én rakom a szájukba,úgy is,hogy kis katonákat teszek eléjük,úgy is,hogy csíkokra vágom,és ők haraphatják a saját kezükből(bölcsiben így kapták régen a gyerekek,mikor anyósom ott dolgozott),úgy is,hogy az enyémből haraphat,egyet én,egyet ők,de sehogy se megy.
Ja,megpróbálok nem aggódni,meg kicsit lazábban kezelni.
Most új napirend van kajaügyben,reggel táp 9 után(elötte kenyeret próbálok),11 körül joghurt(elötte kenyeret próbálok) ,vagy ha játszón vagyunk banán vagy tejszelet,12.30 körül főzelék+tejpép,16.30-kor valami gyümi,túróval,vagy hasonló(persze a kenyeret próbáljuk elsősorban),19 körül főzelék,21-kor tápi,és alvás.
Próbáltam elhagyni a reggeli tápot,de nem sikerült,pedig vettem milupa tejitalt,és csináltam a kenyér mellé,és az asztalon volt,önkiszolgálásra,ittak is belőle,de kenyeret csak Bazsi evett 3 harapásnyit,végül csak kellett tápot csinálnom.
Jajj,most jutott eszembe,hogy annak idején is állandóan panaszkodtam a kajára,mikor a tápszert kezdtük,és nem akartak cumisüvegből enni,érdekes,ennyi idő távlatából nem is tudom,miért láttam olyan vészesnek a dolgot
Remélem pár hónap múlva megszépülnek ezek is