Sziasztok!
Na, a tegnapi aztán termékeny nap volt minden tekintetben!
Nomi! Sok szeretettel gratulálok a kislányodhoz, Miriamhoz! Isten hozta a kisasszonyt, nőljön nagyra! Te pedig pihizz sokat, megérdemled!
Menion! Innen küldök Neked egy bátorító nagy-nagy ölelést, remélem, odaér! Büszke vagyok, hogy ilyen ügyesen a sarkadra álltál és a tejcsi kérdés rendeződött! Most már jó úton vagytok! Továbbra is tarts ki és a pici lányod is (bár, ahogy látom, mindkettőtöknek megy ez). Csak gyarapodjon ilyen szépen! Sokat gondolunk rátok és megy a drukk!!!! +++++
Gabi, Orsi, Andi! Tegnap a kezembe került egy csecsemőgondozásos könyv, és a bukós babákról is volt benne szó. A könyv tett olyan megoldási javaslatot is, hogy a kiságyban a matracot meg lehet emelni max 15 fokig, az elősegíti a gyomorszáj biztos zárását, így a bukásra kisebb az „esély”. Gondoltam leírom, hátha tényleg van benne valami...
Bár ha jó a védőnéni, előbb ezt az infót is csekkoljátok le nála, hogy mit gondol erről.
Hú, akkor jó izompacsirták lesztek a babók miatt…
Váhh, ez a csípőszűrés! Én tuti beparáztam volna, ha ilyet hallok! Ilyen orvost…
Andi, gratula a kislányodhoz, tiszta ügyes, hogy magától hasra fordul!
Gabi, örülök, hogy megvan a konvektor! 75 nem kevés, de legalább jó és meleg is van!
Vivi! Még korábban kérdezted, hogy sikerült-e kipihennem magam, csak a válasz elmaradt…
igen, egy nagy alvás segített, kidőltem, mint a tök!
Suzy! Hát, ha minden igaz, közeleg a Te időd is!
És hogy viseled ezt az időjárást? Nem fáj tőle mindened? (Gondolom, a nagy pocak tesz róla amúgy is, de az azért mégiscsak mááááás!
) Holnap mész CTG-re, ugye? Na, majd hajrá ahhoz is.
Szandriii! Jó láblógatást, bár egyelőre nincs szép idő…azért remélem, hogy lesz kellemesebb is, a csavargáshoz való időtök!
Szép napot mindenkinek!