Új privát üzeneted érkezett!

Inkább kislányt szeretnék és így is érzem, hogy Ő van úton. :)

22-e meg mindjárt itt van, megértem, hogy izgulsz és várod :)

Nektek mikor kezdett nőni a pocakotok? Nekem mindig is volt alhasam, így nehéz kiszűrni, mitől akkora amekkora.... Olyan jó lenne, ha már nőne :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Nomi
Nagyon drukkk!!!!!!+++++++
De jó ma kiderül, h kisfiú vagy kislány! :D :D :D :D :D :D
Én lányra tippelek! :wink: :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Nyuszika
Üdv köztünk, grat a babához!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
sztem is kislány :lol: izgulok értük :!: :wink:
boldog 1 hónaposságot Barnusnak :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Én is kislányra tippelek!

Suzy
Tök jó a vonalzód!

Vivi
Barnusnak boldog egy hónaposságot! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
köszike :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Nem is mondtam neked,hogy ha véletlenül mégis fiúnk lesz, valószínűleg Ádám lesz! :lol: :lol: ez az egyetlen név, amire mindketten rábólintottunk! Bár nekem kicsit jobban tetszik a Levente, de ha nem sikerül meggyőznöm Lacit a Leventéről, akkor Ádám lesz! Na de persze nem lesz fiú, hanem kislány van a pocakomban! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
Hurrrrrrrááááá :lol: Én örülni fogok, ha kislány, ha kisfiú :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nomi!
Hajráááááááááááááá!+++++++++++++++++++++++++
Sztem .....nincs megérzésem a nemét illetően....de annyian mondtatok lányt, hogy legyen egy fiú voks is.....
Szóval fiú............!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Huhha, minnyáááááááá 100....oldalt irjuk! :lol: :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Hééééé milyen hírekre jövök!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Erika!
Hatalmas gtatula Ádám babához!Nagyon jó egészséget nektek és sok-sok tejcsit a nagy fiúnak!

Nomi!
Nagyon szorítok!!!!
Én is fiút mondok :wink:

Nyuszika!
Kép
Nekünk is első lombikra sikerült Roli!!!! :D

Megyek,mert jön végre a gázos,este már lesz fűtés a fürdőbe is!!!!!Hurráááááááááááá!

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Új vonid szupi Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!!!
De jó, remélem akkor tényleg lesz melegetek estére a fürdőbe!
Hurráááá! :lol: :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Gabi
köszike :!: :wink: (itt a vége felé találom ki, h új vonikat csinálok, eddig meg csajos volt :lol: :oops: )
szorítok, h legyen fűtés :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Fúúúú lányok!Ezerrel megy a szerelés :shock: és valami nagyon durva,ijesztő palackok is jelen vannak :shock: FÉLEEEEEEK!

Á nem is!Csak a légtelenítéshez (?) kellenek ezek.Végülis gázról van szó és hegesztenek is.

Kép
cukigabi
Budapest

Roli meg csak alszik!Felőle le is bonthatnák a házat :P :P :P :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Pfffúúúú, palackok, gáz...bontás....
Roli meg alszik....jesszus...de jó!!!!!!!
Dalmát éppen Papi szórakoztatja, Én meg fekszem...leszakad a hátam....nem tudom miért, eddig nem fájt...vagyis nem ennyire! :?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi!
Nekem a bal vállam,egész karom és még a nyakam is fáj a büfiztetéstől.Át kéne szoknom a másik vállamra.Vagy felváltva csinálni. :?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Lehet......, vannak ezek a berögzött mozgások....nekem is attól fáj a hátam....amikor a karomban van Dalma mindig úgy hajlongok jobbra-balra! :?
Én azt hiszem masszázsbérletet kérek karácsonyra!!!!! :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi, Gabi!

A masszázs bérlet nekem is jó lenne. Én már felváltva büfiztetem és ennek köszönhetően, folyamatos izomláz van mindkét karomban, nyakamban és a hátamban is :D :D :D
De minden fájdalomért kárpótol egy mosoly :D
Dejó, hogy Roli alszik a nagy szerelés közben.

andicsiga

Hajrá Nomi!!! :)))

Megvolt a mai mateozas is, leboltoltam a matektanarral, hogyha mar meglesz Adel, hazhoz jon, nagy segitség, hatha lesz olyan szerencsem, mint neked Gabi, h alszik, es akkor majd lehet matekolni. :P

Én meg nem tartok bufiztetesnel, de a hatfajasrol en is tudok nyilatozni: kb egy-masfel honapja kezdodott, es gondolom, a sok ücsörgestol van. Iszonyatosan faj!!! :( Ferjem hala minden este megmassziroz, tenyleg minden este, talpamat, popsimat :oops: :wink: , es a hatamat, de nem segit. Uszni kene menni, de nincsen ra idom. Amikor 17 oratol 20 oraig eloadason ulok egyhuzamban, na az a veg! Eddig azt hittem, ha majd megszulok, elmulik, de hala nektek, mostmar tudom, nincsen remeny! :D

Kép
presario

Sziasztok

Nyuszika
Üdv. köztünk

Erika
Gratulálok, Ádámka szép kis súllyal született.

Nomi
Megy a drukk
Már nagyon izgulok, h. mi lesz a neme a kicsikének, de én is fiúra tippelek.

Menion
Tud valaki valamit róla? Vajon szoptathat?

Kép
gyevacska

Cukigabi, megkérdezhetem melyik intézetbe jártál? Gratulálok a Kicsihez, tündéri a feltett fotó :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Andi!
Akkor ne is várjam,hogy jobb lesz?Bár,ha belegondolok hiába a felváltva büfi,ha a súlya egyre több lesz.Igaz?

Anna!
Mi van a kocsival?Megcsinálták?

Nyuszika!
Én a Budai Meddőségi Centrumba jártam :wink:

Csajok!
Konvektor szupi és kiperkáltuk a 75e-et. :?
Fél 8-ra végeztek,még gyorsan rendet raktam........felmosás,stb. és végre ettem,ma először. :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Olyan édi ez a kép Cipikéről! (ami a vonidon van) :lol: :D

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
köszike, nekem is eddig ez a kedvenc képem róla, már nagyon kíváncsiak vgyunk rá :roll: :lol:
örülök, h sikerült meleget csináltatni igaz nem kevés pénzért :!: óóóó, még nem is ettél ma :?: szegénykém, akkor jó étvágyat :!: :wink:

Menion
Remélem jól vgytok és sikerült a dokiddal beszélni szoptatással kapcsolatban :!: :roll: szorítok továbbra is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Noémi
Vajon meg van már a "titokzatos"bébike :?: :wink: gondolok Rád sokat :!:

Kívánom, h mindegyikőtök egy masszázs bérletet kapjon karácsonyra :!: :wink:

További szép estét, jó éjt :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

8:50kor megszületett Miriam Anna, 3,1 kg! Minden oké!

Noémi
Gratulálok! Mirim babához! Sok boldogságot! Tejcsit!
Ügyi voltál nagyon!

(Ennyit tudok! Én alszom tovább, mert nagyon álmos vagyok! Már aludtam :oops: :oops: , csak hoztam a hírt!)

Jó éjt!

evita10
Budapest IX. kerület

Noémi
gratulálok a kis Miriam Anna babához :!: :lol: sok tejcsit, boldog baba-mama napokat, várunk :!: :wink:

Evita
jó éjt, pihizzél és köszi az infót drága :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nomi!
Gratulálok a babóhoz! Egészséget és sok tejcsit :):)

Gabi!
Sajna nekem nem lett jobb, bár az izomlázhoz is hozzá lehet szokni. Főleg reggel rossz, amikor még nincs meg mozgatva, utána már nem vészes. Este egy kis átmozgatás, ha Apa nem fáradt akkor egy kis masszázs:)
De milyen jó lesz, tiszta izompacsirták leszünk :D

Jó éjt mindenkinek!
Evita, ismét köszi a híreket!!!

andicsiga

Hurrááááááááááááááá!
Miriam Anna légy üdvözölve!

Nomi!
Ügyesek voltatok! Sok boldogságot Nektek!!!!

Nahát....mostanában bébibumm volt Csajok...., nagyon örülök neki!

:lol: :oops: :D :P :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

NOMI

Gratulálok a kis Miriam babóhoz! Jó egészséget, sok boldogságot és sok tejcsit!

Kép
gyevacska

még mindig nem tudtam visszaolvasni bocsánat....
hát én tegnap megjártam a poklot és a mennyet is...
a szoptatás miatt volt a mizéria...vasárnap azt beszéltem meg a dokival hogy hétfőig még ráér elkezdeni a tejapasztó gyógyszert ha valóban nem lehet szoptatnom..igaz ezt az örzőben a "szakember"nem tudta és még reggel adott nekem egy bogyót a kezembe azzal hogy:"ezt vegye be!"...de hál'isten az agyam nem szar és szépen csak eltettem...majd beszéltem a dokival és erre odaböki a "szakember" :"akkor köpje ki a gyógyszert" és elment szóval ilyen módon döntik el a gyerekem és az én sorsomat is egyesek...na de azek után nekem hétfőn el kellett érnem az immun dokimat...már délelött közepe volt mire sikerült telefonvégre kapnon s elmondtam a nyomoromat hogy nem engednek szoptatni és én ha az úgy jó akkor nem szedném a gyógyszert csak hagyják nekem a dolgot...erre azt mondta hogy ő ebbe nem szeretne állást foglani a klinikai dokival szemben...na akkor teljesen kiborultam és összeestem...végig bőgtem egy órát aztán megpróbáltam egy lehetetlenséget is hogy a témában legnagyobb szaktekintélyt felhívtam telefonon hogy szerinte ha a gyógyszert elhagyon akkor az antitestek átmennek -e a gyereknek illetve az mennyire káros vagy nem.....hát természetesen nem mondott véleményt hiszen semmit nem tud rólam...látatlanban nem vállalja be nyilván..de én végső elkeseredettségemben azért megpróbáltam
telt az idő egyre jobban kiborultam hogy senki nem szólt az egész terheségem során erről az egészről és most meg mindenki parázik felvállalni a döntést hogy mondjon nekem valami féle megoldást hogy akkor igen vagy nem és akkor legalább tudnám hogyan tovább....
majd jött a védőnő és kérdezte hogy a gyerekgyógyászt az itón megkérdeztem-e...mondtam őt még nem...na akkor őt kérdezzem hisz ő tudja talán...akkor várnom kellett a 14órát hogy bemehessek az intenzívre a gyerekhez illetve az orvoshoz(14-16ig és 19,15-19,45ig lehet az itóra bemenni a babákhoz szigorúan csak szülők)és végre megkaptam a választ hogy amennyiben elhagyom a gyógyszert akkor simán vihetem a tejet mert 24 órávak késöbb kiürül belőlem és onnantól semmi akadálya...de mondom neki hogy és akkor ha nem eszem a bogyót felmennek az antitestek számai és az akkor átmegy-e a tejen keresztül és bántja-e a babát mert ha nem akkor minden vágyam teljesülne
erre azt mondta hogy ááá nem megy át a tejjel annyi sőt a 8mg medrol is olyan kicsi mennyiség hogy még talán azzal is szoptathatnék de persze azért a babának az a jó ha semmi szteroidot nem kap....
azóta újra szép a világ és a délután határtalan boldogságban telt pláne hogy a gyerek semmiféle segítségre nem szorult továbbra se és nagyon stabil volt mnden életfunkciója...a cukra ingadozott de hiszen nem kapott enni nem is csoda...
ezek után nekiálltam szipózni a tejet és olyan 15ml jött össze amit este bevittem neki nagy boldogan...addigra mondták hogy tápot adtak már neki és 10-15gr-okat eszik...
na lényeg hogy azóta is próbálkozok a tejjel de azt mondták még nem nagyon lesz hisz másfél hónap kimaradás van így csak késöbb indul meg...de ma du.is vittem 15ml-t és bizakodón kérdeztem hogy akkor tegnap nem volt semmi baj a tejjel?megett szépen?erre kiderült hogy kidobták és nem adták oda neki...meeeert nem volt világos számukra hogy akkor én most mikor hagytam abba a gyógyszert....isten ments hogy megkérdezték volna ugye....de mivel váratlanul estem be szülni így utoljára pénteken vettem be a gyógyszert s késöbb a műtét miatt se lehetett volna...amúgy az egész ittlétem ilyen végig....csupa akadályugrás az egész egytől egyig csak megéli magát lusta beképzelt és főképpen végtelenül bunkó az egész csapat kivéve a választott orvosomat aki nem csak a csásárt csinálta csak meg hanem még külön kérésre leszedett egy anyajegyet is rólam amit eddig nem bírtam megoldani mert szégyellős voltam...ezzel neki a szövettanon is gondja akadt és ennek ellenére megcsinálta....

Kép
menion
Budapest

na de hogy ne csak rosszakat meséljek elmondom hogy a kisasszony úgy belehúzott a dolgokba hogy ma már 20-25öket eszik és azt mondták hogy ennél többet nem is adnak mert akkor már attól lenne rosszul...amit most 2re bevittem azt miután ismételten bizonygattam hogy nem vagyok idióta és gyógyszer mentes a tej hát képzeljétek még mikor ott voltunk végig nézhettük ahogy megetetik vele...és úgy le húzta egy szuszra mint a sicc....aztán a látogatás végén megmondták hogy este már ne jöjjek az intenzívre hanem már a postra menjek mert kiteszik oda....mert annyira stabil hogy nem kell neki a gépi ellenőrzés...
este mentem és azt hittem végre felszabadul és én is rendesen babázhatok de azért ennyire nem vagyunk toppon csak a monitor nincs ott de inkubátor kell neki a meleg miatt hiszen kihülne a szobahőmérsékleten...de hát ez is ragyogó eredmény és ha így megy tovább akkor hamar utilaput kötnek a lábunkra
akkor viszont csecsemős osztályra kell menni ami vagy a madarász vagy a péterffy kórházban van majd azt ki kell találni melyik a jó nekünk ...de ott már én fogom etetni meg ha tudom szoptatni is...
szóval lányok azt tudom mondani hogy ettől az egésztől jól kifáradtam kikészítettek teljesen és feleslegesen mert az egész cirkusz a tej körül csak erre volt jó másra nem...
kérlek titeket drukkoljatok tovább is értünk mert ilyen körülmények közt szükségünk van rá...én és a baba nagyon igyekszünk rajtunk eddig se múlt semminek a sikere...
én különben jól vagyok leszámítva ezt a lelki tortúrát azóta már nem tudnak megbántani a bunkó stílusukkal...napi szinten vannak ilyenek amúgy mint ez a "köpje ki"sztori de már nem érdekel mert megoldódott a tejkérdés és innentől már csak dolgozni kell hogy legyen tejci...
aztán most hogy ezt rátok zúdítottam majd nem írok egy db-ig mert holnap Laci hazaviszi a gépet mert itt nem tudom őrizni és a szoba összenyílik a másikkal illetve szinte fehér embert nem látok....jobb ha nem idegeskedek emiatt is hogy ha megyek babázni vajon meg lesz e a laptop...
puszillak titeket és sok sok szép pocakos napot kívánok és semmi görcsöt és burok repedést!
valszeg nekem a takonykór hozta magával és ettől ment el a víz úgyhogy tessék a vírusokkal nagyon vigyázni!
lehet hogy Laci majd írogat nektek hogy mi ujság majd azért jelentkezünk valamikor

Kép
menion
Budapest

Manion!
Jesszusom, szegénykéim!!!!!!
Egy lényeg van.....hogy ez a pici lény, a kislányotok ennyire erős, egészséges és ügyes!
Büszkék lehettek rá! :)
Neked azt tudom mondani, hogy acélozd meg magadat....ne engedj a "KÖPJE KI" mondatoknak, megszületett a gyermeked..ennél lényegesebb dolog most nincs.....vedd be a többi emberrel szemben a le...sz....arom tablettát!!!! :!:
Szoritok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Várjuk Laci jelentkezéseit!
Puszi Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Na, a tegnapi aztán termékeny nap volt minden tekintetben! :lol: :lol:

Nomi! Sok szeretettel gratulálok a kislányodhoz, Miriamhoz! Isten hozta a kisasszonyt, nőljön nagyra! Te pedig pihizz sokat, megérdemled!

Menion! Innen küldök Neked egy bátorító nagy-nagy ölelést, remélem, odaér! Büszke vagyok, hogy ilyen ügyesen a sarkadra álltál és a tejcsi kérdés rendeződött! Most már jó úton vagytok! Továbbra is tarts ki és a pici lányod is (bár, ahogy látom, mindkettőtöknek megy ez). Csak gyarapodjon ilyen szépen! Sokat gondolunk rátok és megy a drukk!!!! +++++

Gabi, Orsi, Andi! Tegnap a kezembe került egy csecsemőgondozásos könyv, és a bukós babákról is volt benne szó. A könyv tett olyan megoldási javaslatot is, hogy a kiságyban a matracot meg lehet emelni max 15 fokig, az elősegíti a gyomorszáj biztos zárását, így a bukásra kisebb az „esély”. Gondoltam leírom, hátha tényleg van benne valami... :oops: Bár ha jó a védőnéni, előbb ezt az infót is csekkoljátok le nála, hogy mit gondol erről.
Hú, akkor jó izompacsirták lesztek a babók miatt… :D ;)
Váhh, ez a csípőszűrés! Én tuti beparáztam volna, ha ilyet hallok! Ilyen orvost…
Andi, gratula a kislányodhoz, tiszta ügyes, hogy magától hasra fordul!
Gabi, örülök, hogy megvan a konvektor! 75 nem kevés, de legalább jó és meleg is van!
Vivi! Még korábban kérdezted, hogy sikerült-e kipihennem magam, csak a válasz elmaradt… :oops: igen, egy nagy alvás segített, kidőltem, mint a tök!

Suzy! Hát, ha minden igaz, közeleg a Te időd is! ;) És hogy viseled ezt az időjárást? Nem fáj tőle mindened? (Gondolom, a nagy pocak tesz róla amúgy is, de az azért mégiscsak mááááás! :) ) Holnap mész CTG-re, ugye? Na, majd hajrá ahhoz is.

Szandriii! Jó láblógatást, bár egyelőre nincs szép idő…azért remélem, hogy lesz kellemesebb is, a csavargáshoz való időtök!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
manama

NOMI!
Isten hozta Miriam babát a nagy világban!Sok boldogságot,jó egészséget nektek és rengeteg tejcsit!!!

Orsi!
Ezt a fiú dolgot jól bebuktuk! :roll: :lol: :D

Menion!
Hát nem semmi ez az egész ami ott folyik!Nagyon sok pozitív energiát küldök nektek!+++++++++++++++++++++++
Jó lenne,ha Laci írogatna nekünk,hogy mi van veletek,legalább csak pár mondatot.

Manama!
Nem baj,hogy megírtad a matracos dolgot,csak az a baj,hogy Roli nem fekve bukik,hanem vagy a vállamon vagy amikor karban van :roll: Egyébként,ha fekszik csak kicsi csorog ki a száján,de az szinte semmi.Szerencsére!!!!!!!!!

Andi!
Jaj ne is mondd!Én nem akarok gyúrós kart magamnak,így sincs vékony bicepszem :roll: :D

Ma apa lesz itthon Rolival én meg megyek csavarogni.Kell vennem új szennyestartót,mert a konvektor miatt át kellett rendezni a fürdőt és végre megvehetem amit már régóta kinéztem.Meg megyek az IKEA-ba is pénzt költeni :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt Lányok!

Úgy örülök,hogy megszületett Miriam baba! :lol: Már aludtam, amikor megkaptam az sms-t! Amikor hallottam a csipogást,úgy felriadtam, hogy csak nem???? És de!!!! :lol: Rohantam a géphez írni nektek, mivel Laci még fent volt, a gép is be volt kapcsolva, így könnyen tudtam írni nektek. Bár kicsit homályosan láttam! :lol: :lol: :lol:
Tudtam én,hogy lány! :lol: Milyen jó,hogy teljesült Noémi vágya! :lol:

Nekem is fáj a vállam,pedig még nem büfiztetek, sőt jobb oldalt a bordáim is úgy fájnak, szerintem az oldal alvástól. ez szörnyű! Ezt viselem a legnehezebben,hogy oldalt kell aludni, és fáj tőle mindenem, a forgóm is! :? :shock:

Menionnak írtam tegnap sms-t,hogy mi van velük! Írtam,hogy már aggódunk értük,hogy hogy vannak! És látom írt ide! Örülök!

Menion
Sajnálom,hogy ezeken kell keresztül menned! Kitartás! Remélem hamarosan hazamehettek, és akkor már minden oké lesz! Tök jó,hogy tejcsit is adhatsz! Sok-sok tejcsit!!!! Nagyon ügyes a kislányod! Jó erős Babuci! Gratulálok hozzá!

Tök jó,hogy egy napon született Erika és Noémi babája! :lol:
Most már hét babánk van, 3 fiú és 4 lány!!!
Suzy! Megszületik Cipike, és akkor már 4-4 lesz az arány! Most már tényleg Te következel!
Anna! Meg ne próbáld beelőzni Suzyt, mint ahogy Menion tette, és beelőzte Erikát, és Noémit!!!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Gabi
Tényleg nem is írtam,hogy milyen jó,hogy kész a radiátor! Szupi! Az ára már annyira nem jó, de a lényeg,hogy meleg van a fürdőben!!! :lol: :lol: Jó csavargást mára! Vegyél sok szép dolgot!!! Mit veszel az ikeában? Milyen jó is apa-fiú nap lesz!!!! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Jó reggel/Napot!

NOMI
Gratulálok a titokzatoskodó kislányodhoz! Jó egészséget, gyors felépülést és sok-sok tejcsit! :D :D :D :D
Majd várjuk a szülés sztorit és a fotókat!

Nem tudom a front vagy a pocakja okozza, de tegnap Barni csak kézben volt hajlandó elaludni. (És ráadásul Anyanapot tartott, mert még Apánál sem:shock: ! ) Megértek minden kar ás hátfájóst!!!! :shock: :roll: :? Jó lenne az a bérlet! 8)

Evita
Köszi a Nomi híreket! Úgy tűnik te leszel az állandósult baba-bejelentőnk!:D :D És amikor te szülsz, akkor választhatsz, h ki írja meg!:D :D

Suzy
Köszönjük szépen! :)
Nekem is nagyon tetszik a vonid! Olyan édes ez a Cipike fotó! (Tudom, h már írtuk, de egy az egybe rád hasonlít! :wink: Ellenben Barni tiszta apja. :arrow: talán az álla az enyém de igazából ennyi...)

Andi
Már írni akartam csak elmaradt a nagy Barni altatásba: Gratulálok a átfordulós NAGY lányodhoz! Elhiszem, h büszke vagy!!!

Gabi
Nagyon jó alvókája van Rolikának! Szuper!!!! :) :) :)
Jó shoppingot mára! :) :)

Menion
Szörnyű ez a kálvária amit veled csináltatnak!!!!!
De a lényeg, h mosmár minden rendben lesz, és a kislányod kap anyatejet!!!! Megy a drukk továbbra is!!!

Manama
Köszönjük, h utána néztél! Mi is úgy vagyunk, mint Gabiék, állt kicsurog fekve. Mindig oldalt fektetem és akkor szépen, de ha nem böfizik és úgy teszem le akkor a pocakjától nem tud aludni. Tehát jobban járok/járunk ha rendesen böfizik.
De szerintem bejöhet, amit írtál, mert a kórházi mozgathatós kiságyak is ilyenek voltak. (Nem vízszintes)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Jó reggelt!

Izgis napunk volt tegnap... :lol: !!!!
Örülök!!!!!

Jaj, Csajok...ma eljutok kozmetikushoz........... :oops: :) .....nem irom le mi mennyire szőrös..................pffffffffffff!
Na de délutánra már.....hihihihihii!

Dalmára a Mami vigyáz majd!
Ma 10 kor ébredt csak.... :) ,bár este volt küzdés az elalvással....3 szor sirt fel....és végre utána Álommanó megkönyörült rajtunk és jött....reggel fél hatig durmolt, kajci....és 10 ig ismét durmolás!
Most Nagyi énekelt neki és alaludt az elektromos hintában...jaaaa, mert azt is kapott....viszem is Pestre, nagy segitség lesz ez otthon! Beleültetem és szundi.......hajajjj!Na, de hogy ,meddig az kérdés...!! :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Tök jó! Jó kozmetikusozást! Látom ma minden anyuka szabad napot kap! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Nagyon úgy néz ki :wink: ...pihenik a tegnapi izgis fáradalmakat...és vásárlásterápián vannak! :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Hello Csajoook!:):)

kozmetikus...jó téma...:)
gyantűztatni vajon lehet OTT ilyenkor?a párom mondja , hogy szte lehet , hogy nem kellene...de miért ne?ez butaság szerintem...:)szerintetek?

Kép
böbe baba

Sziasztok :!:

Mindjárt visszaolvasok...most ettünk ebédet apácskával, kicsit gondoltam lepihenek és netezek...az éjszakám nem volt egyszerű, de azt hiszem most már így lesz :!: a derekam egyik pillanatban majd leszakad aztán elmúlik, keményedek és egyfolytában pisilek :!: de azért jól vgyunk, Cipike nem túl aktív ma ebben a csodálatos szürke, fos időben :evil:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
jó kozmetikázást :!: :wink:
micsoda jó dolga van Dalmusnak :roll: :lol: tejci :?:

Gabi
jó kikapcsolódást, vásárlást, de már gondolom otthon vagy :!: :roll:
Apuka jól elboldogul kicsi fiával :?:
volt jó meleg tegnap a fürdőben :?:

Evita
nálatok a felújítás hogy áll :?:
készülj fel, mert később is rossz, nyom, szurkál, zsibbad :!:

Manama
mindenem fáj, sokszor már szenvedek :roll: éjszakánként sétálok, próbálom, h hogy a jobb :!:
és Ti hogy vgytok :?: dokihoz mikor kell menned :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Menion
nagyon sajnálom, h ezen kell keresztül menned, ennyi tudatlan és felkészületlen embert egy rakáson :shock: hogy a csodába ne borultál volna ki :roll: kitől kérdezze meg akkor az ember, h mit csináljon :?: kidobni a tejcsit, mikor így is szinte minden csepp számít annak a kis emberkének :roll: döbbenet :roll: :!:
de a lényeg, kaphat anyatejet, szorítok, h innentől kezdve csak jó legyen és ne legyen semmi baj veletek :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
sok erőt és kitartást :!:
köszönjük, h eddig is írtál nekünk, Laci biztosan hozza majd a híreket rólatok :!: :wink: a legjobbakat kívánom drága, hihetetlen erősek vgytok mindhárman és le a kalappal előtted, h ezt így végig tudtad csinálni :!: :wink: gratulálok kedves anyuka és apuka :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Böbe
mi újság a "nagy dologgal :?: "

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!

pénteken megyek orvoshoz , a párom már nagyon leteremtett persze jóból ez nem játék...csak hát erre nehezen szánja rá magát szerintem az ember...:Súgyhogy pénteken nem is jövök dolgozni...:)

Kép
böbe baba

Böbe
nem segített a szirup sem :?:

És itt a 100. oldal kedveseim :roll: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

igazából nem vettem szirupot még de olvastam máshol is , hogy nagyon jó...megvárom a pénteket , kíváncsi vagyok mint mondd a doki , de remélem nő lesz:D :oops: :oops:
jah , és a párom mesélte , hogy a tévében nézett egy műsort a csajnak ugyanilyen tünetei votlak és a végén rákos volt...jó ez durva már de rámíjesztett :shock: :shock:

Kép
böbe baba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?