Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Dike-Nagyon örülök a jó hírnek, csodaszép a kis pöttyöd :wink:

Zita-A te picurkád is nagyon szépséges :D

Ancsu- Mai Uh-hoz egy nagy kalappal, majd gyere a hírekkel!!

Georgia-Honnan tudod, hogy decemberben kiderül, hogy kisfiú vagy kislány lakik a pocidban?? :D Nálunk a novemberi babavárok között még mindig van aki nem tudja :D

Melike-De jó, hogy jelentkeztél.....Nálad is szépen telnek a hetek :wink: Örülök, hogy babókával minden a legnagyobb rendben!!:D Remélem hamarosan kiderül a neme....Mit szeretnétek jobban??

Zsu-Rettentően sajnálom a veletek történt.....Egy másik topikban olvastam rólad, csak nem akartam mondani.....Szerintem is mindenképpen ki kell vizsgáltatnotok magatokat, hogy ez többet ne fordulhasson elő...... :roll: Öllelek Drága!!!!

Vanili-Nagyon tetszik amit Bettynek írtál.......Nálatok most mizujs??Mikor kezdődik a kövi ciklus??

Zbinyek-Nagyon nagyon sok boldogságot kívánok nektek :D

Szrityi-Nálatok most mi a helyzet Drága????Mensi még mindig sehol??

Bri-Ez velem is többször előfordult, hogy elszállt amit írtam-a vérnyomásom lett vagy 200 egy másodperc alatt :D Magatokról azért írj pár sort, mert jó lenne tudni.....

Anett-A fáradtságot én is ismerem, az elején minden délután szundítottam egyet a kanapén :D

Angyalom-???

Suzy-Köszi az sms-t, annyira figyelmes vagy :wink:

Nekünk elszállt a gépünk tápegysége, azért nem tudtam jönni ( szó szerint elfüstölt :shock: ), de már jó, úgyhogy ismét itt vagyok :wink:

De megyek is, mert takarítok picit....Aztán este doki, megnézi, hogy fekszik Lili baba, jó lenne ha visszafordult volna, mert szeretnék normálisan szülni, de hát meglátjuk :wink: Aztán utána szülésfelkészítőre megyünk!!

Puszi mindenkinek:
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsu

Szurkolok az uhun legyen minden rendben :D :D !!

Gyancsi

En itt december 16ra kaptam idopontot, hogy megnezik fiu lessz vagy lany, azert gondoltam megtudom akkor, mert a doki azt mondta :D :D !!
Drukkolok, hogy Lili baba megforduljon rendesen tudj szulni.
Vendég

gyancsi! nagyon szorítok, h Lilla baba megforduljon, gyere majd a hírekkel!!

ancsu! neked is nagy drukk mára!!!!

felvettem a védőnővel a kapcsolatot, nov 17re kaptam időpontot!

KépKép
dike

Sziasztok!

Dike,
nagyon szép a kis babácskád!
A hányi nem a legjobb, de erre vártunk évekig, nem? :wink: :D

Gyancsi,
mi volt a dokinál?Lili befordult?
Mindegy, hogy fiunk, vagy kislányunk, lesz, örülünk neki nagyon! :D

Georgia,
kíváncsi vagyok, meg tudják e majd mondani a babátok nemét.A mi kis picurkánk eddig szégyenlős volt! :D :D :D

Mi jól vagyunk, minden nap egyre többször érzem a mocorgást! :P :P De mikor apa fogja a hasamat, akkor a kis kópé nem rúg, még várat egy kicsit az apjával! :lol: 8)

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok,

Dike
Nagyon szép a kis pöttyöcskéd :) Szerintem nem gond, ha valaki szedi, de az sem, ha nem :wink: mindenesetre érdekes, hogy mindenkinek mást mondanak :?

Georgia
Ha szégyenlős lesz a babád, akkor nem mutatja meg magát, de bízzunk benne, hogy mutogatni fogja magát :D

Gyancsi
Mi volt tegnap dokinál? Befordult Lili baba? Remélem igen, hogy teljesüljön a kívánságod :wink:

Melinda
Előbb-utóbb úgyis megtudjátok, hogy mi lesz a neme a babátoknak, ha előbb nem, akkor szülésnél kiderül :wink: Én sokszor érzek valami furit, de szerintem még korai lenne mocorgást érezni a 13. héten :roll: de biztos vagyok benne, hogy rengeteget mocorog :)

Mikor érdemes elmenni 4D UH-ra? Hányadik héten? Tudom, hogy nálam még korai a huszon x-edik hétre hallottam, hogy akkor érdemes, előbb nem, s a vége fele sem nagyon érdemes menni, mert akkor meg már túl nagy és alig mocorog. Kíváncsi leszek, hogy mennyi idő alatt lehet időpontot kapni nálunk, mert a kórházi 4D-t nagyon dicsérik, mivel rendes leletet adnak, hogy mi mekkora, véleményeznek mindent, míg más magán 4D uh rendelő csak babamozizik, nem írnak leletet, legalábbis nálunk.

Többiek merre vagytok? Suzy? Szrityi? Vanili? Angyal?

Szép napot nektek!

Zita

Kép
zitácska79

Zita
25-30 hét között a legideálisabb menni 4D-re :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló Csajok!

Zita-Egyetértek Suzyval, szerintem is akkor érdemes menni, mikor már husisabb a baba :wink:

Dike-November 17 az mindjárt itt van :D

Georgia-Na akkor szurkolok, hogy decemberben széttárt lábakkal feküdjön a kisbaba, hogy kiderüljön mi van a lába között :D

Ancsu-?

Melike-Örülök,hogy már a mocorgást is érzed, nincs is annál jobb érzés a világon :D

Na nálunk úgy néz ki, hogy Lili baba nem hallgat az Anyjára, azaz még mindig faros.....Vagy is inkább haránt fekvéses....Szóval úgy néz ki, hogy Lili baba és én 2010.11.12-én osztódunk :D Már csütörtökön be kell mennem este a kórházba és pénteken megcsászároznak.....Hihetetlen és fantasztikus, hogy Anyuka leszek, nem tudom elhinni :D :D Kész vagyok teljesen!!!!!!!!!!

Mindenkinek szép hétvégét!
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Dike, örülök az örömödnek, nagyon kis édi labdácskád van :))

Zsu, kérlek ne keseredj el teljesen, én azt mondom (tudom lehet azt gondolod könnyen beszélek) hogy legalább a megtapad ott van veled, már csak ki kell találni, hogy ott is maradjon. Én azt mondom, és van egy ismerősöm aki hasonló cipőben van mint te, igaz ő nem lombikos, hanem spontán vetél és neki is u.ezt mondtam, hogy legalább sikerül neki!!!! ezt nézd és ez legyen a szemed előtt, hogy sikerül és sikerülni fog végig csinálnod. Szívből kívánom ezt neked.

Suzy, nem tudom elárulhatom-e a titkunkat?

Tegnap délelőtt uh-n voltam a klinikán, hátttttttttttttt 5 perc alatt meg is nézte a dokinő a down-kor szűrést, no comment
Majd délután mentem egy Genetikus Profhoz magánba és u.ez a vizsgálat közel egy 1óraás uh volt, szép a különbség ugye?????
Az adatok nem egyeznek, összehasonlítottam, a szép az egészben, hogy délelőtt a doki nő nem látott orr csontot az egyik bébinél és csodák csodájára délutánra már kinőtt :D
Iszonyatosan alapos volt a Prof, a szívüket nem egyszer és nem kétszer nézte, egyszóval mindent. A végeredmény jó és ez a lényeg, ugye 100%-ot nem lehet mondani, de bízom benne. Levették a vért is csak meg csináltatom a Prof "rábeszélt".
Jó pár db ezrest otthagytam, de azt mondom megérte és akinek csak lehet ajánlani fogom mert én ilyen orvossal még soha nem találkoztam.
Ja és a lényeg..... az egyik kislány a másik kisfiú, mondjuk ez még nem 100%, de ezt mondta :)

Bri merre vagy? köszi a linkeket.

Gabi, hogy vagytok?

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsi, nincs az túl korán az egy hét :shock: :shock:

És nem is mondtam a babák 64mm-esek és 12hetes 5naposnak felelnek meg, vagyis az egyik 12+4 a másik 12+5.

Ancsu

ancsuka

mindig valami elfelejtek...... Ancsi és hogy császároznak? Altatnak vagy epidurálnak?
Engem anno altattak és most is azt fogom kérni..........

Ancsu

ancsuka

Gyancsi

De jo, ugy orulok, jovo heten penteken anya leszel :D :D !!
Ez csodalatos!!
Izgulok ertetek!!

Ancsuka

Gratulalok a jo eredmenyeidert, ez szuper joooooooo :D :D !!
De jo mar neked azt is mondtak, egyik fiu, masik lany :D :D !!

Melinda

Remelem megmutatja magat a bebi majd :D :D !!
De jo neked, mar erzed hogy mocorog a bebi!!

Zita

Mi ujsag? Jol vagy?

Dike

De jo :D :D !!
Mesz a vedonohoz!! Hogy megy az ido, mar te is 7 hetes vagy :D :D !!

Suzy

Mi van veled, hogy vagy?
Alig hallani rolad mostanaban, mar izgulok am ertetek is, mikor irod ki anya lettem :D :D !!

Tobbiek?
Vendég

gyancsi! a szülinapomon fogsz szülni! :lol: hát h anem gondolja meg magát, akkor ezek szerint ő így szeretne világra jönni:)

ancsuka! éljen a vegyes páros!!!! :lol: örülök h minden rendben volt!

susy?

KépKép
dike

Sziasztok,

Gyancsika
De szeretnék már ott tartani ahol te! Csodálatos lesz, hogy végre meglesz a kislányod! Gondolom egész nap csak szárnyalsz a boldogságtól! :)

Ancsuka
Szuper, hogy nálatok van ilyen lehetőség, nálunk csak a nyaki redőt mérik ilyenkor uh-n és kész, meg azért megnézik, hogy van-e lába, keze, de ennyi. S nem is tudom, hogy fizetősbe van-e ilyen lehetőség. Nagyon extra lehetett az uh! S kaptál uh képet is vagy videót vagy valamit? :) Rakd fel, ha igen! S gratulálok a bébikhez! Szuper lesz egy kisfiad és egy kislányod még a nagyobb lánykád mellé! :) Így is a csajok lesznek túlsúlyban! :lol:

Georgia
Itt vagyok, élek, virulok :D Jól vagyunk :) Már több mindent bírok megcsinálni egy nap, mint eddig, de minden délután ki vagyok ütve, fáradt és álmos szoktam lenni. Állítólag aki mindig álmos, annak fia lesz, hát... úgy legyen :lol:

Suzy
Merre jársz? Csak nem megvan már a baba? :roll:

Írok kicsit bővebben magamról. Tegnap megjött mail-ben a Down-kór szűrés eredménye, Hál'Istennek negatív lett :) bár a papír aljára oda van írva, hogy az még nem jelent semmit sem, mert 83%-ban helyes az eredmény.
Hétfőn megyek védőnőhöz, úgy kihagynám már ezt a sok vizsgálatot, mászkálást :?
Múltkor kitolt velem a védőnő, mert mondta, hogy vigyek vizeletet a terhesgondozóba, erre föl nem fogadták el, mert papírt kell írni hozzá :? na hát már ott kidobtam a kukába.... Eléggé tájékozatlan a védőnőnk :( még a gyes, gyed dolgokról sincs fogalma sem, s már 3 gyereket megszült, s mindegyik kicsi még. Bár sok újat nekem úgysem tudna erről mondani.

Na most tényleg sokat írtam :)

Jó éjt nektek!

Zita

Kép
zitácska79

zita! az afp-t és a down kor szűrést mindenkinek megcsinálják ingyen?azaz az kötelező? és ha pontosabb adatot akarsz akkor elmegy az ember egy ilyen integrált tesztes dologra,amiért meg fizet?

örülök h jó lett az eredmény!

KépKép
dike

Gyancsikám hát nemsokára itt a te időd :D én szerintem örülj neki, legalább ép maradsz 8) :oops: ha érted mire gondolok :lol: .

Suzy drága hogy vagy? Rég voltál te is! Szuper a tickered!

Szrityikém piri??? Drukkolok hogy legyen!!!!

Melinda szuper érzés lehet a mocorgást érezni :-) örülök hogy hazataláltál :lol: végre.

Zsu ugye jössz majd? Biztos megtalálják az okos dokik a megoldást erre hogy miért nem maradnak a babáitok :cry: (viszont teherbe tudsz esni és ez óriási szó, azt ne felejtsd el!).

Gabi hogy van Roli királyfi? Gyere majd, ha mással nem, legalább képekkel!

Zbinyek gratulálok! Nagyon szép pár vagytok!

Bri végül nem jöttél az elszállás után. Jó lehet a kis drága mocorgását érezni!

Betty szoktál olvasni minket? :roll: ? Ha igen és olvastad az előzőt, akkor annyit írnék hozzá, hogy a beültis topicban volt-van egy lány, akinek a 6. beültije sikerült (remélem nem baj hogy kiírom, Nyulaszra gondolok) na ő hatodikra 6-ost dobott :lol: és kétszer jött :lol: (ikrek). Neked is ezt kívánom!!!

Angyal rég nem jártál erre. Ha benézel adj hírt magadról! Remélem jól vagy!

Anett puszillak és boldog babavárást!

Dike nagyon szép a babid! Látom Őt!

Zita gratula a negatívhoz! Nem is lehetett ez másképp :wink: !

Ancsuka, aszta de jó! Kisfiú-kislány, na ez mindenki álma :D . Bár neked már van kislányod, úgyhogy persze tudom nem is ez a lényeg, hanem hogy egészségesek és egyszerre fejlődnek.

Georgia remélem tényleg megmutatja magát a babi hogy fiú-e vagy lány :wink: .

Rólunk: Ebben a ciklusban nincs pém... :roll: úgyhogy stimulált ciklus lesz a következő, abban teszi vissza a fagyikat (bár már nem merek semmire sem gondolni, semmit sem várni...). Hiába volt az E vitamin :( . Egyébként ilyen még velem nem fordult elő (legalábbis uhuzott hónapban nem...azaz nem tudok róla). Hát ez van, erre a fagyis beültire április óta várunk (jó, volt hogy mi hagytunk ki picit magunk miatt de legtöbbször akadályoztatva voltunk - polip - baci - gomba - és háromszor nem megfelelő mnyh......) - és ez a fagyis beülti óriási teret nyert mára az életünkben, miközben hát tudjuk a sikerességi rátát... (magáét a sima lombikét is, hát még a fagyisét...). Úgyhogy annyi következtetést vontam le, és ezt üzenem az akciózóknak-várakozóknak-szomorkodóknak, hogy úgy érzem nem szabad egy dologra feltenni egy egész életet (és most itt a babára gondolok... :roll: ). Annyira úgy érzem most hogy egy hajszálon függ ez az egész... :roll: Bocsi a negatívért......

Millió puszi!

ÉS HA VALAKIT KIHAGYTAM AZ NEM SZÁNDÉKOS VOLT, CSAK MÁR MEGYEK, ANNAK KÉT MILLIÓ PUSSSZ!
Vendég

Sziasztok :!:

Köszi, h hiányoltok, itt vgyok, csak a háttérben :!: 8)
Jól vgyunk, már járok CTG-re, izgulok a szülés miatt...még elég sokat pihenek, mert igénylem vagy megszoktam :roll: nagy a pocim és elég éjszaka is egyik oldalról a másokra fordulni...Cipikém mozog sokat, igaz ma kicsit lusti volt :!: :wink: változóak az éjszakáim, tegnap pl jót aludtam, de van, hogy sokat felkelek sétálok, mert nyomja mindenem és sokszor alig kapok levegőt :roll: de boldogan viselem :lol:

Ancsu
jó volt talizni a klinikán élőben 8)

Vanili
megértelek :!: sajnálom, h nincs pé-d, szorítok továbbra is, hogy végre sikerrel járjatok :!: :roll:

Ancsi és Lili
Hát akkor jövő héten pénteken meg lesz a nagy találkozás :?: :roll: :wink: nagyon izgi, de biztosan minden rendben lesz, szorítok nagyon drága :!: :wink:

Bri
Régen voltál Te is, hogy vgytok :?:

Zita
örülök, h jól vgytok :wink: vannak érdekes védő nők sajnos, sokszor a neten több mindent meg tud az ember, mint a tanácsadáson :!: :roll: elég szomorú ez, főleg, hogy van gyereke :shock: :!:

Ancsu
hát persze, Én már megtettem :lol:
Azt tudni kell, hogy akinél voltál uh-s doki Ő találta ki fedezte fel ezt a nyaki bőrredő szűrést itt Csongrád megyében, kétségtelen ott van az uh-ban, ez a fő profilja :!:
örülök, h minden ok a bébikkel :lol: sztem akkor kislány és kisfiú...általában ilyenkor már látja :wink:

Meli
örülök, h jól vgytok és gratulálok a fél időhöz drága :lol:
nem dolgozol már ugye :?:

Dike
örülök, h Ti is jól vgytok :wink: kicsit nyugodtabb vagy már :?: tünetek vannak :?:

Georgia
szorítok, h megtudjátok ki is lakozik odabent :!: :wink:

Zbinyek
még nem is gratuláltam Nektek :oops: :wink: sok boldogságot kívánok drága, szépek voltatok a képen :!: :wink:

Zsu
sokat gondolok Rád :!:

Szrityi
hogy vagy drága :?: piri :?:

Angyli
pusszantalak :!: :wink:

Szép hétvégét Mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok!Csak röviden beköszönöm mert dolgom van!Mindenkinek köszönöm a gratulációkat!
sok puszi mindenkinek!bocsika de most tortás képet nem rakok fel de ha valaki ismije a Gabinek iwiwen akkor ott megtaláltok nála.Patakiné ....Szilvia:)
megis jelőlhettek ha gondoljátok!
mindekinek puszika!

Kép

Kép
zbinyek

susy! abszolut nem vagyok nyugodt,teljesen rám jött a paranoja megint:(((félek...:((keresem a tüneteket:((

KépKép
dike

Suzy, akkor én is kimondom, JÓ volt látni téged :) még ha kicsit bizonytalanok voltunk egymásban, hogy na megismersz????
Én nagyon biztos voltam magamban, de mondom ha te meg nem akkor lehet nem te vagy :( de még is :)

A dokihoz egy szavam nem lehet, normális, kedves nagyon. Mondjuk kérdezett olyanokat amire fogalmam nem volt mi a válasz. Csak néztem rá bután, és mondtam, hogy én ezt nem tudom.....

Tegyél a hasid alá a egy lapos párnát, vagy már rég megtetted?
Nekem sokkal könnyebb volt, sőt már most ott van a párna ;)

Dike, kérlek ne keress tüneteket, be fogsz bolondulni a terhességbe és mi lesz még a szülés után depivel?????? fuuu te tuti bele esel és az se neked és főleg nem a babaának nem tesz jót.
Még nem nagyon beszélhetünk tünetekről......... ami esetlegesen van azt is lehet bebeszéled magadnak (nem rosszból írom), nem kell még hányni, sőt lehet nem is fogsz én Vivivel hánytam most az ikrekkel nem. Valakinek semmi baja szó szerint!!!!!!!!!!!!!!! Ott van hidd el, ha nem hiszed el el is fog menni onnan, neki egy olyan szülő kell aki bízik benne és magába is.
Tudom most lehet bántó voltam, de valakinek fel kell, hogy rázzon mert ebből baj lesz, nem kicsi.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!
Ancsuka teljesen igazad van abban amit Dikenek írtál!
Dike drágám!Ne aggódj mert baj lesz belőlle már mondtam,hogy ha állandóan aggódsz és a rosszra gondolsz akkor bevonzod a bajt!
Nekem semmi bajom nem volt a terhesség alatt.egyszersem hánytam,csak émelyegtem néha és az állandó álmosság gyötört.
ne aggóóóóóóódj!

Kép

Kép
zbinyek

Ancsuka

Ezt nem is tudtam hogy szules utan depresszioba kerulhetek :cry: :cry: !!

Suzy

Pihenj sokat!!
Remelem en is , de mar 16an decemberben 21 hetes leszek, akkor mar csak megmutatja magat a bebi :D :D !!

Vanili

Szoritok neked , hogy mielobb osszejojjon neked is a bebi!!
Vendég

Dike
nincs gond vagy mégis :?: igaza van Ancsunak, Zbinyeknek, ne keress folyton tüneteket, mert ebbe bele lehet őrülni hidd el :!: senkinek nem tesz jót, ha állandóan agyalsz :!:
Gyancsinak sem volt semmi tünete, csak a pozi teszt :!: nem mindenkinél van, ha meg van, az se biztos, h az elején jelentkezik, nem törvényszerű hányingeresnek lenni, hányni...majd lesznek tünetek egy tuti a pocid szépen növekedni fog :!: :wink:
kitartást drága, nyugi van és pihi :!: :wink:

Ancsu
Én mikor kijöttem a CTG-ről egyből tudtam, h Te vagy, csak láttam, h telefonálsz vagy írsz, de azt nem gondoltam, h nekem :lol: a lényeg nem mentünk el egymás mellett és végre beszéltünk :!: :wink: ennél pontosabb, biztosabb találkozót nem is tudtunk volna összehozni azt hiszem :lol:
és mit kérdezett pl :?:
raktam párnát, köszi :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Dike
Ne aggódj! Jó, hogy Ancsuka leírta, így nem nekem kell (Köszi Ancsuka), egy kicsit én is féltelek a depressziótól. Ne félj, nem lesz semmi gond, amíg figyelsz magadra és nem erőlteted meg magad, addig nem lesz semmi gond! Bízz ebben! Én minden du. pihenek, sokszor alszok is, mindig fáradt vagyok minden délután. Délelőtt főzök, mosok, s mindent megcsinálok, s estefelé mire kipihenem magam addigra lehet ismét kicsit melózni! :wink:
Az AFP vizsgálatra minden kismamát elküldenek, mert ez ingyenes és igaz kicsit elavult, s már csak Mo-n csinálják (doki ezt mondta), de ő ajánlja, főleg hogy ingyen van. A Down-kór szűrés mindegyik fajtája fizetős, a kombinált teszt 9000, a többi még drágább, azt hiszem 20 e vagy 29 e Ft az intergrált teszt. Te döntöd el, hogy melyikre mész, nekem a doki a kombináltat ajánlotta, gondolom ktg. megtakarítás miatt is, ill. csak néhány %-kal ad biztosabb eredményt az integrált teszt.

Georgia
Egy kicsit meglepődtem, hogy nem tudtál a terhesség utáni depiről :shock: hiszen már van 2 gyereked! Az én keresztanyámnak is volt az első gyereknél szülés utáni depije, de én akkor még csak 6 éves voltam, így nem tudom, hogy ő parázott-e a terhesssége alatt.

Vanili
Szorítok nektek, biztosan sikeres lesz! :) Pontosan mikor kezditek? Már alig várom, hogy gyere egy pozitív teszttel! :) Köszi a gratulációt, én is nagyon bíztam benne, hogy minden oké lesz!

Suzy
Hát elég furi a védőnőnk, de úgysem kell olyan sokszor menni hozzá, csak havi egyszer :? Ti is ilyen gyakran mentetek hozzá? Minden egyes orvosi vizsgálat előtt odarendel :? Pihenj amennyit csak bírsz, mert a picur mellett majd nem lesz időd úgysem! Én is igyekszem, még van rá pár hónapom! :wink:

Nekünk mozgalmas volt a hétvégénk ismét! :) Tegnap mondtuk el a barátoknak a jó hírt! Örültek neki nagyon! :) S rögtön azzal kezdték, jaj meg ne fázz, stb. :) pedig hozzáteszem, hogy pasik! Pizzáztunk is, mostanában nagyon bejön nekem minden, ami pizza és hamburger! Nyámm-nyámm! :)

Többiek merre jártok? Angyal? Zsu?

Szép estét nektek!

Zita

Kép
zitácska79

sziasztok! délben ettem húslevest jó nagy tányérral utána 1 szelet rántott húst rizzsel! azóta iszonyúan fáj a gyomrom..már 2szer nagywctem.5órája szenvedek,nagyon fááj,semmit nem tok tenni,nem múlik el!:(fetrengek,összehúzom magam és sírás kerülget.mi lehet?

KépKép
dike

Zita!

Ne haragudj mirol beszelsz?
Nekem nincs gyerekem!!
Vendég

Ja es van egy par ismerosunk rokonunk akik nemreg szultek, es semmi depresszio nem volt nekik :D :D !!
Vendég

a depi az valós dolog, de nem mindenkinél jön elő.

Dike, engem nagyon utálni fogsz én már előre látom, de a múltkor a többiek egyet értettek velem.......
Mint ahogy azt a múltkor is írtam, nem vagyunk ott nem tudjuk mit is csinálj én azt mondom ügyelet ha nem múlik és annyira fáj a hasad.

Ancsu

ancsuka

zitácska, a down kor szűrés fizetős????????????? nekem ez új, itt kötelező uh vizsgálat, sőt még a v.v is megoldható ingyen. Az más kérdés, hogy én a klinikában nem bíztam és elmentem egy magán genetikushoz.

Suzy, a káliról kérdeztett valamit, hogy milyen beülti volt, valami olyasmit, hogy keverték a spermával vagy befecskendezték, néztem rá és mondtam fogalmam nincs. A mesin is kivolt akadva, a káliba ha délután 4 után jön meg akkor az már a másnapnak számít, na ezen is ki volt akadva, mi az hogy délután 4után megjön és az olyan mintha másnap jött volna meg???? Leírtam a blogba is, amjd olvasd el, küldtem meghívót, de volt is neked. Be tudtál lépni?

Ancsu

ancsuka

Sziasztok,

Gyancsi:
Mindjárt kezedben foghatod a kis Lilit és ez biztos nagyon jó érzés bár az új dolgok iránti félelmedet megértem. De biztos ösztönösen fog jönni belőled az a sok szeretet meg készülődés amit mi itt a 9 hónap alatt láthattunk nem féltem a pici lányt, tuti szuper lesz neki a szüleivel. :-)

Valószínű nem lesz időd jönni de legalább apával üzenj, hogy jól vagytok mekkorák a baba méretei csak pár szóban mert itt aggódunk és szorítunk nektek :-)

Nekem lassan a hugom fog szülni még kb. 2 hónapja van de majd megyek babázok nála. Vele is pont most beszéltem erről, hogy Ő is egyre jobban izgul már ahogy közeleg az idő.

Suzy:
jól vagyok köszönöm aranyos vagy hogy hiányolsz ( a többieknek is köszönöm ) elfoglalom magam sok munkával ma is most jöttem haza.
Lehet ez sem épp a legjobb de legalább kevesebbet jár az agyam és ez azoknak akik még a buszon vannak segítség...
Már te is mindjárt sorra kerülsz hihetetlen. Mikor becsatlakoztam hozzátok akkor derült ki a legtöbb lánynál, hogy lesz baba és már nem kell sok mindegyikőtöknél megszületik. Jól elszaladt az idő.

A többieknek pusszantás most megyek alukálni mert szétesek.

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Sziasztok,

Most csak gyorsan jövök!

Georgia
Bocsi, akkor most kicsit összekeveredtek a dolgok a fejecskémben, tudod a terhesség valakinél ezzel jár :lol: :oops:

Dike
Lehet az is hogy nem bírod most az olajos kajákat, de szerintem menj el dokihoz, ő biztosabbat tud mondani! Vigyázz magadra!

Ancsuka
Nálunk, Győrben, fizetős a Down-kór szűrés, legalábbis a kombinált teszt meg az integrált is. A 12. heti UH ingyenes, de maga a vv-es része NEM! Csak azoknak, akik veszélyes korban vannak már, vagy bármi más okból veszélyesebb....

Röviden írom mi volt védőnőnél: fehérjét mutatott ki a tesztcsík a vizeletemben :( tegnap óta köhögök és sokat járok wc-re. Mondtam neki, hogy lehet ez is az oka. Mindjárt megint megyek vissza hozzá, megnézi mégegyszer, s hogy ha gond van, akkor mehetek be laborba megnézetni :( Szorítsatok hogy ne legyen semmi gond! Egyébként mitől van a fehérje a vizeletben? pl. a megfázáson kívül...

Később jövök!

Zita

Kép
zitácska79

zita! drukkolok!!!

mára jól vagyok azaz tegnap este miután hánytam jó lett.

KépKép
dike

Sziasztok,

Most már rendben, de. nem volt egyértelműen sárga a tesztcsík elszíneződése, most rendben van! :) szerencsére.....

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok!

Zita,
fehérje lehet fertőzéstől, vagy terhességi toxiémiától!De én úgy tudom, hogy toxaemia a 20.hét után lehet csak!

Dike,
látod, itt van a terhességi tünet! :wink:
Egyébként ne izgulj, nekem az ég világon semmi tünetem nem volt!De tényleg SEMMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyancsi,
drukkok mennek, hogy kicsi lányod nemsokára a karodban tarthasd!

Suzy,
hogy mennyire tellik az idő! :shock: Nemsokára Te jössz!!!!!!!!!
Ahogy kiderült, hogy kismama vagyok, már nem mentem dolgozni!Úgyhogy élvezem az itthonlétet! :D

Vanili,
remélem a stimus hónap szerencsét hoz majd!Nekem a dokim azt mondta, hogy ő csak stimus ciklusban csinál fagyit!
Mostmár lassan Te is leszállsz majd a buszról!Hidd el!!!!!Sokat gondolok Rátok, ha lesz majd időd, azért gyere!

Puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

dike, örülök, hogy jobban vagy :)

Zitácska, akkor nagyon elbeszélünk egymás mellett....
A down-kor szűrés én úgy tudom kötelező szűrővizsgálat Mo-on amit uh-van állapítanak meg, amit te is írtál 12 hetes uh van vagyis down kor szűrés van. Az már más kérdés, hogy a különböző tesztek és v.v-ek fizetősek az mindenhol az. Kivéve Eger azt biztosra tudom, hogy ott van v.v a 12 hetes uh-val együtt csinálják kórházba klinikán és nem fizetős. Viszont maga a 12 hetes uh az kötelező és ott néznek tartóredőt, hiszen ez a lényege a 12 hetes uh-nak. Anno 6éve Vivinél is, akkor nem mentem külön sehova, az akkori dokim csinálta.
Örülök, hogy minden rendben a vizelettel, maradjon is így.

Meli, hogy vagy????
Nem is írtál semmi mi van a babóval és veled.

Ma totál kiakadtam.....

Minden héten a blogomba beteszem a heti statisztikai adatokat, az e hetiből idézek...

Vizsgálják az orrcsont jelenlétét is. Amennyiben megállapítható az orrcsont jelenléte, nagy valószínűséggel nem kell tartani Down-szindrómától. (Az orrcsont növekedése a Down-szindrómás babáknál később kezdődik.)

Ez azért fontos nekem mert ugye múlt héten csütörtökön voltam a Női Klinikán A bizonyos S...i Andrea doktornőnek nem mondanám, vállalom az írásom mert nagyon mérges vagyok. Szóval a fent említett hívjuk egyszerűséggel -nek, szóval a nő délelőtt az én egyik babócámon nem látott orrcsontott ami a klinikai papíromon is szerepel, orrcsont nem látható. Délutánra érdekes módom kinőtt neki, mert délután a genetikus Prof. érdekes módon látott orrcsontot, és pár adat más is volt vagyis érték. Jogos lenne a kérdés miből gondolom, hogy a NŐ délelőtt tévedett? mert ő jelen esetben ikreknél 5 perc alatt sietve mert uh továbbképzésre vagy mire kell mennie végzett, míg u.ez a vizsgálat 1óra hossza volt délután a profnál, kb. 10*nézett ülőmagasságot mert mindig mozgott a drágám. Már azon is elgondolkoztam, hogy lehet a klinikán a NŐ-nek adnom kellett volna pár db ezres és talán alaposabb lett volna? hát ki tudja. Ami bosszant és felháborít, hogy aki nem teheti meg, hogy elmegy egy magán centrumba, klinikára u.ezt a vizsgálatot elvégezni az lehet nem valós adatot kap és idegeskedik miért is nem látható az orrcsont ami egy fontos szempont.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsuka 2010.11.09 09:36-kor.

Ancsu

ancsuka

Egyébként jól vagyok :)

Ancsu

ancsuka

Ancsuka,
felháborító, hogy ennyire nem foglalkozott veletek a NŐ!!!! :evil: :evil: :evil:
De a genetikus biztos látta volna, ha valami nincs rendbe, ne aggódj!
Köszönjük, mi jól vagyunk.A picurka mocorog, bár igazából csak akkor érzem, ha lefekszem, és nyugiban vagyok.De mostanában egyre intenzívebb.Jövőhéten elmegyünk 4d-s uhura, mert nagyon szeretnénk már látni a kis csodánkat! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Zita
örülök, h rendben van a vizeleted :!: :wink:
igaz nem nekem írtad....itt is így van, az uh-os 12 hetes szűrés ingyenes, fontos, kell, de van, aki el sem megy, nem él a lehetőséggel :shock: :!: ha szeretnél kombinált vagy integrált tesztet csináltatni fizetős :!:

Ancsu
Dr. S.Andrea :arrow: no comment :!: de ezt tudod, mert mondtam, h kár is két helyre menned sajnos :!:
Még annyit, aki nem teheti meg, h elmenjen máshova uh-ra azt visszahívja 1 hét múlva, h látható-e az orrcsont, csak akkor meg a nyaji tarkóredő lesz már magas, mert a terhesség előrehaladtával emelkedik, vastagszik...nem véletlen a 12. héten nézik, mérik :!:
Örülök, h jól vgytok :!: :wink:

Meli
örülök, h jól vgytok, nekem is akkor mozgott jobban Cipike, ha nyugalomban voltam, most meg már nem fér, mindenhogy jelez a kis drágánk :wink: :!:

Dike
nyugi van, minden ok, türelem és sok-sok pihenés :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, de itt a nem túl poén a dologban, kérdeztem is tőle mármint a NŐ-től, hogy minden rendben és mondta igen. Vagyis nem hívott vissza 1 hétre rá . És nem is tudta én délután megyek máshová.

Meli, nyugodt is vagyok, semmi kétségem nincs a felől, hogy valami baj lenne :)

Ancsu

ancsuka

akinek idegesítő a kérdésem ne válaszoljon! :D

csajok voltam 4+5, 5+5,6+2 ügyelet,és a kaáliba 6+6 ultrahangon,viszont a móri dokim akinél 5+5 voltam holnapra hívott vissza uhura kontrollra.hozzá már nem fogok utána járni,mivel jövő hét szombat 9+2 megyek a fehérvári dokihoz és utána már csak hozzá fogok.szóval holnapra is bevok jelentkezve. ha nekem ez nyugtató akkor elmenjek?szerintetek káros h ennyiszer megyek?

ancsika! bacca meg nő!!fuu én is ideg lennék rá!de hála istennek minden rendben!

KépKép
dike

Dike

En az elso 12 hetig, szinte heti szinten kellett mennem uhura, es van is ugy 24 db uhus kepem :D :D !!
De amugy meg is kerdeztem en is es azt mondtak egyaltalan nem karos!!

Ancsuka

Egesz felhaborito az a No, de az a lenyeg delutan mas is megvizsgalt, es az jo doki volt!!
Na es persze minden rendben :D :D a bebukkel!!

Zita

Semmi gondd!!
Te is tevedhetsz :D :D !!

Melinda

De jo neked, hogy mar ilyen gyakran erzed a bebi mozgasat :D :D !!

Suzy

Mar csak par nap :D :D !!

Ancsa

Neked mag aztan +2 nap es csutortok korhaz, es penteken a karodban a LILIbaba :D :D !!
De jooooooooooooooooo!!

Tobbiek?
Vendég

Sziasztok,

Ancsuka
Igen, a kombinált, ill. integrált teszt fizetős, a 12. heti uh nem fizetős. Ez durva, ez a NŐ! Bár az is durva hogy nekem nem is néztek orrcsontot :? csak a nyaki redőt mérték és hogy megvan mind a 2 keze, 2 lába, ill. van gerince, feje. De szerintem csak azért nézték ennyire részletesen, mert videót is kértünk, ha még azt sem kérünk, akkor semmit nem néztek volna :?

Dike
Ha akarsz, menj uh-ra. Bár ha jól emlékszem ez a doki volt az, aki csak totál felkavart a hülye diagnózisával :? Én azt is hallottam, hogy káros, azt is hogy nem.

Melinda
igen, csak 20. hét után lehet terhességi toxémia. Tuti felfáztam, s attól volt fehérje a vizeletben, most is állandóan wc-re járok, többször, mint szoktam. Gondolom már alig várod a 4D-s uh-t :) majd rakj fel képeket!

Gyancsi
Sokat gondolok rátok! Nagyon izgi! Már alig várom, hogy lássuk Lili babát :)

És visszatérve a kombinált, integrált tesztre. Jan-tól be akarnak egy olyat vezetni, hogy ezt a 2 fajta tesztet eltörlik és létrehoznak egy 30 e Ft-os tesztet, s aki ki tudja fizetni, az elmegy, aki nem, annak pedig semmit nem fognak csinálni, csak a 12. heti uh-t :? Ezt mondta tegnap a védőnő.

Kicsit aggódok, mert tegnap egész du. fájt a hasam, sokat járok wc-re, de ma már nem fáj a hasam, tuti felfáztam :( Már vasárnap is 5 percenként mentem, de tegnap meg alig, ma megint sokat megyek. És mondtam a védőnőnek, hogy úgy vettem észre, hogy a 12. héten sokkal nagyobb volt a hasam, mint azóta. Amik alig voltak jók nadrágok a 12. héten, azok most lötyögnek rajtam :? majd megemlítem a dokinak, hogy így érzem, de csak jövő hét szerdán megyek hozzá.

Zita

Kép
zitácska79

Zita,
felfázásra nagyon jó a tőzegáfonya kapszula!És ezt kismamáknak is ajánlják!Szerintem próbáld ki!
És az sem gond, ha a hasad alakja, mérete változik, mert a 12.hét után kezd el feljebb emelkedni a méh, úgyhogy átalakul a has szerkezete! :wink:

Én ma megjártam a védőnőt, eddig +4kiló van rajtam, aminek mondjuk nem örülök, de a védőnő azt mondta, hogy ez teljesen jó.
És ma végre először hallottam a picurkánk szívhangját!Nagyon jó élmény volt! :D :D :D :D Meg is hatódtam! :D

Georgia,
nemsokára már Te is érezni fogod a picid mozgását.Nekem kicsit később volt érezhető, szerintem azért, mert elég vastag réteggel védem a babát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dike,
szerintem nem okoz semmi gondot az uhu! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda
lehet igazad van a has formájának változásában :) én 1,5 kilót híztam eddig az egész lombik elkezdése óta, 1 hónap alatt pedig 30 dkg-ot :) múlt hónapban 57,2 kg-ot, most meg 57,5 kg-ot mért a védőnő.

Zita

Kép
zitácska79

zita, nem semmi ez a uh-s teszt kérdés. És mennyien nem tudják kifizetni..... :? :?

Meli, szerintem teljesen jó az a 4kg. Nekem feljött 1-2kg a lombik alatt, de azt egyenlőre tartom, de amjd holnap megmérem már magam :)

Ancsu

ancsuka

Dike

http//www.origo.hu/tudomany/elet/20041207azultrahangos.html
Vendég

Vendég

Ugy latom sikerult :D :D !!

Ezt olvasd el, es itt lathatod, az ultrahang nem art a bebinek!!
Vendég

Gyancsi

Ugy el vagy tunve!!
Remelem minden oke veletek :D :D !!
Vendég

Lanyok!!

Soha az eletemben nem volt baj a fogammal!!
Mindig megdicsert a fogdoki, a terhesseg elott voltam kontrolon is.
Minden oke volt a fogammal.
volt osszesen 3 tomott fogam az eletemben, es eggyet huztak ki.
Most 3 hete, le tort a tomesem felul, es el mentem dokihoz, aki betomte, es megallapitotta, hogy alul is az egyik fogam likas, igy azt is betomte.
Ma reggel mikor felebredtem, ittam vizet, es a jobb utolso elotti fogamba, bele hasitott.
Mostmar ott tartok, ha hudeg levegot lelegzek, akkor is erzekeny.
Teljes kesz vagyok, raadasul venni akartam ma calciumot, es csak receptre adnak :cry: :cry: :cry: !!
3 hete nem erzestelenitettek, ugy tomtek, de az meg nem fajt mikor be mentem.
Most faj uuuuuuuuuuu :cry: :cry: !!
Csutortok reggel 8ra megyek a dokihoz.
:cry: :cry: Ugy felek.
Nemtom mi lej=het lyukat nem latok!!
Vendég

Sziasztok!

Ancsuka, köszönöm szépen a gyors választ! Megnéztem, ez nekem is túl drága :?
A dokinőhöz no comment... A prof viszont megérte a pénzét! Örülök!! Vegyespáros? Szuper!! :lol: Gratulálok!

Gyancsi, én is szívesen szundítanék délutánonként, ha itthon lennék.... de továbbra is dolgozom. :wink:
Péntekre millió drukk! Nagyon várom a híreket és az első fotókat! Már csak hármat kell aludni! :D

Suzy, Neked is már csak 19 nap. :)

Csoki, édes vagy! Köszönöm szépen!
Drukkolok továbbra is! Kívánok Neked egy pozitív tesztet karácsonyra! :wink:
Nekem is a 6. beültetés sikerült, az utolsó, 5. támogatott lombikkal, egy szem embrikével.... :wink:

Dike, igen Rubliczky!Pénteken megyek hozzá, kb. 3 hete kértem időpontot. Pár nap van köztünk, így akár még egyszerre is szülhetünk. :wink: Tuti, hogy valamikor összefutunk majd.
Gratulálok a babácskádhoz!!!!!! :D Nagyon örülök Nektek! Örülj Te is, és próbáld meg elhessegetni a negatív gondolatokat. Kösd le magad, úgy kevesebb időd lesz a törpölésre is! :wink:

Georgia, köszönöm szépen! :D

Zsu, Eddys, nagyon-nagyon sajnálom.... :cry: :cry: :cry: Hogyan tovább?

Zsu, nekünk is a 6. sikerült, ahogy Csokinak is írtam.... pedig nálunk is a kiskatonák miatt kell a lombik :?
Én rengeteg vizsgálatot megcsináltattam az évek során.... hysteroscopia (2x), genetika, immunológia (2x), IR (6x), Leiden, különféle thrombophiliás vérvételek, pajzsmirigy, pajzsmirigy uh. Nem találtak semmit sem. Csak a 6. alkalomra egy apró eltérést az inzulinban, amit állítólag már a sok stimu eredménye... Arra kaptam Merckformint, április óta szedem.
Nagyon drukkolok Neked! Kívánom, hogy mielőbb boldog anyuka lehess! Addig is kitartást és a legjobbakat kívánom!

Melinda, köszönöm!
Te is Rubliczky dokinál? :lol: Örülök, hogy minden rendben Veletek!

Zitácska, nagyon szép a babád, gratulálok! :D Poci fotó?
Mielőbbi jobbulást!

Mi is voltunk ma a Kaáliban terhes uh-n. Minden rendben van. A baba már 11 mm és szépen dobog a kicsi szíve :D Nagyon boldogok vagyunk. Boga doki gratulált, és utunkra bocsájtott.

A legfőbb tünetként továbbra is a cici feszülést említeném, de már változó az intenzitása. Napközben elálmosodom, elfáradok. Éhesnek vagy nagyon éhes vagyok, vagy semennyire. De a legjobb, mikor reggel korgó gyomorral ébredek, de meg sem tudnám mondani, hogy mi esne jól.... :lol: :lol: :lol: A gyomrom néha nem az igazi, pár napja émelygek is.... de szerencsére csak pár perc és elmúlik. Maradjon is így, csak a baba fejlődjön és növekedjen, a hányáshoz nem ragaszkodom. :wink:
A hasam egy picit kerekedett, egy hete még úgy láttam, hogy továbbra is nagyon lapos, de szombaton akartam venni magamnak hosszú kötött felsőket és ruhákat, széles övvel és nem álltak olyan jól, mint terveztem :lol: A szuris nővér is megjegyezte tegnap. Erről jut eszembe: már csak 10 napig kapom a progi szurit!!!!! Nagyon örülök neki! A csípőm kész szita már..... :? Utána egy hónapig én is Crinone-t kapok, meg persze az esti utrot.

Jó éjt!

Kép

KépKép
anett_1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?