Sziasztok!
Ancsuka, köszönöm szépen a gyors választ! Megnéztem, ez nekem is túl drága
A dokinőhöz no comment... A prof viszont megérte a pénzét! Örülök!! Vegyespáros? Szuper!!
Gratulálok!
Gyancsi, én is szívesen szundítanék délutánonként, ha itthon lennék.... de továbbra is dolgozom.
Péntekre millió drukk! Nagyon várom a híreket és az első fotókat! Már csak hármat kell aludni!
Suzy, Neked is már csak 19 nap.
Csoki, édes vagy! Köszönöm szépen!
Drukkolok továbbra is! Kívánok Neked egy pozitív tesztet karácsonyra!
Nekem is a 6. beültetés sikerült, az utolsó, 5. támogatott lombikkal, egy szem embrikével....
Dike, igen Rubliczky!Pénteken megyek hozzá, kb. 3 hete kértem időpontot. Pár nap van köztünk, így akár még egyszerre is szülhetünk.
Tuti, hogy valamikor összefutunk majd.
Gratulálok a babácskádhoz!!!!!!
Nagyon örülök Nektek! Örülj Te is, és próbáld meg elhessegetni a negatív gondolatokat. Kösd le magad, úgy kevesebb időd lesz a törpölésre is!
Georgia, köszönöm szépen!
Zsu, Eddys, nagyon-nagyon sajnálom....
Hogyan tovább?
Zsu, nekünk is a 6. sikerült, ahogy Csokinak is írtam.... pedig nálunk is a kiskatonák miatt kell a lombik
Én rengeteg vizsgálatot megcsináltattam az évek során.... hysteroscopia (2x), genetika, immunológia (2x), IR (6x), Leiden, különféle thrombophiliás vérvételek, pajzsmirigy, pajzsmirigy uh. Nem találtak semmit sem. Csak a 6. alkalomra egy apró eltérést az inzulinban, amit állítólag már a sok stimu eredménye... Arra kaptam Merckformint, április óta szedem.
Nagyon drukkolok Neked! Kívánom, hogy mielőbb boldog anyuka lehess! Addig is kitartást és a legjobbakat kívánom!
Melinda, köszönöm!
Te is Rubliczky dokinál?
Örülök, hogy minden rendben Veletek!
Zitácska, nagyon szép a babád, gratulálok!
Poci fotó?
Mielőbbi jobbulást!
Mi is voltunk ma a Kaáliban terhes uh-n. Minden rendben van. A baba már 11 mm és szépen dobog a kicsi szíve
Nagyon boldogok vagyunk. Boga doki gratulált, és utunkra bocsájtott.
A legfőbb tünetként továbbra is a cici feszülést említeném, de már változó az intenzitása. Napközben elálmosodom, elfáradok. Éhesnek vagy nagyon éhes vagyok, vagy semennyire. De a legjobb, mikor reggel korgó gyomorral ébredek, de meg sem tudnám mondani, hogy mi esne jól....
A gyomrom néha nem az igazi, pár napja émelygek is.... de szerencsére csak pár perc és elmúlik. Maradjon is így, csak a baba fejlődjön és növekedjen, a hányáshoz nem ragaszkodom.
A hasam egy picit kerekedett, egy hete még úgy láttam, hogy továbbra is nagyon lapos, de szombaton akartam venni magamnak hosszú kötött felsőket és ruhákat, széles övvel és nem álltak olyan jól, mint terveztem
A szuris nővér is megjegyezte tegnap. Erről jut eszembe: már csak 10 napig kapom a progi szurit!!!!! Nagyon örülök neki! A csípőm kész szita már.....
Utána egy hónapig én is Crinone-t kapok, meg persze az esti utrot.
Jó éjt!