Sziasztok!
Jó sokat írtatok és örülök, hogy végre DBarbi is ismét közöttünk van
Képek: nekünk gyorsan bejönnek és valójában nagyon szertem őket nézegetni, szóval Klarissza az én részemről teheted őket sűrűben fel
Persze akit zavar, az szóljon!
Autóülés: náluk szerencsés a helyzet, garázsban áll az autó és a garázs az udvarunkban van, de szerintem ez attól függ, ki milyen környéken lakik és hol pihen az autója.Mert ha kint az utcán, nem biztosn, hogy szívesen benne hagynánk az ülést, főleg a mai világban,melyben képesek pár forint láttán feltörni az autót világos nappal.
HAnzika: MArcus nagyon aranyos egyévesen is
Tündér:ha az vígasztal, Robónak is van akarata, de szerintem kell is vamelyien mértékben.Persze tudom, sokszor fárasztó tud lenni. Várjuk a hosszabb irományt és talán egy két kép is jöhet a kirándulásról
.
Gabi: kár, hogy rövidre jöttél, de első a tanulás. Zsoltika mellett tudsz tanulni?
DBArbi: jó, hogy végre előkerültél
. Fanni leányzót is jól ismét látni. Már ő is elindult ugye?Mert erről is lemaradtunk.Nálunk is négy fog van még csak, és szörnyű nehezen akar a többi kibójni. FAnnit esetleg étvágyilag nem befolyásolja a késői fogzás? Jó sok energiád van.
Zsizsa: nyugodtan dicsérgesd ez a gyönyörű leányzót, hiszen van mire büszkének lennetek. Tényleg nagyon szép a fotón és a huncut mosolyú kép is nagyon jóó
.Jó árban és szép overallja lesz Gabócának
Klarissza: klassza az overall és Laca programjai is jók lehetnek. nem unatokoztok
.Ráadásul olyan jó kis aláfestést írsz a képek alá, hogy már azon elmosolyodom.Laca olyan kis huncut a képeken
.
GAbi75: úgy látszik jó kis társasággal sikerült megismerkednetek kint. Biztosan jó lesz a holnapi babás buli
.Jó kis játékokat tudsz venni, meg a ruhákért is irígy vagyok.
Panu: jó volt Lizit is látni, már régen láttam a gyönyörű fekete szemeit
. Eleven még a leányzó?
Barbi: már kezdtem aggódni, hogy nálunk van műsoron csak mostanában a hiszti c.fejezet, de látom Ádibádi is gyorsan tanul
.Remélem jobb napjaitok voltak a hétvégén
Ann: Hétvégén is ünnepeltetek?
Edit: Boti nagyfiúról továbbra is várom az újabb fejleményeket.
Robó most hétvégén csuda jó kifiú volt, kevés hisztijével lenyűgözött. Egyre okosabb, bár Zsizsa szavaival élve, ne dicsérjem ennyire, ugye?
.
Egyre több mindent gagyog már, sok szónak csak az elejét mondja. Vannak előtagok, ami nála többértelmű pl: go az lehet gól is, meg gomb is, meg angolul menni
.Értelmielg nagyon sokat fejlődött az elmúlt időben, vagy csak nekem tűnik soknak?
.
Megyek feküdni, iszonyatosan fáj a fejem
.Talán holnapra jobb lesz.
Jó éjt mindenkinek:Anita