Mók!
4 óra,az már igen!Na nálunk ilyen nem volt!
Másfél óra nem standard volt ám,volt kettő is,de több nemigen
De valahogy engem tényleg nem érdekelt,mit mondanak,pedig még a védőnő is azt mondta,hogy 2 óránál hamarabb azért ne tegyem cicire.Na bumm.Nem tudott a másfél órákról.És?
Azt látta,hogy van egy tüneményes lányom,aki állandóan elégedett,vigyorog,mint a vadalma,gyönyörűen gyarapszik,és kész.Ha neki így volt jó...
Hogy közben mit csináltunk?Hű de "rég" volt,komolyan erőltetnem kell az agyam
Mindig körülöttünk volt,ez tuti,ha nem aludt,akkor pihenőszék(játékhidas,szerette nagyon),járóka,amiben mindenféle volt.A pihenőszék azért volt jobb,mert azt feltettem pl. a konyhában az asztalra(csak amikor egész pici volt!)és sokkal inkább érzékelte,hogy ott teszek-veszek körülötte.
De az is tény és való,hogy sokat volt ölben
Tartottam is riogatásoktól,hogy majd nem tudok tőle semmit csinálni,rajtam fog csüngni,ha kell ha nem,hát nem így lett.Nagyon jól elvan,jön-megy a lakásban,együtt főzünk,beül a szekrény elé,kipakolja az edényeket,kap fakanalat és ő is főz,a múltkor zöldséget pucoltunk ketten,kapott full életlen kenőkést,azzal pucolta a krumplit
Szóval elvagyunk,nincs az,hogy vegyél föl,játsszál velem(persze igényli a foglalkozást,de hagyja,hogy megcsináljam a dolgom)ezt akarok,azt akarok.És nem lett függő sem,pedig ezzel is riogattak,hogy ha ennyire csak velem van,majd nem marad el nélkülem,stb.Egy egész délelőttöt is simán elvan nélkülem,többet még nem próbáltunk.
De azért,hogy nehogy azt higgyétek,hogy nálunk minden fenékig tejfel,azért azt hozzátenném,hogy egy ideje iszonyú hisztis lett,egyik napról a másikra,de nem tombol vagy ilyesmi,hanem sír,iszonyat keservesen,ha valami nem úgy van,ahogy ő akarja.És persze tök lehetetlen dolgokat kér,amiken mi röhögünk,de neki komoly fájdalmat okoz,hogy miért nem lehet